Canibalism

V-aţi gândit vreo dată serios dacă aţi mânca pe cineva? Am vazut multe scârboşenii, mai ales în asia, pe care populaţia de pe-acolo le halea ca pe ambrozie: şobolani, câini, viermi, caracatiţe, insecte şi chiar penix de taur. Nu stiu alţii cum sunt, da’ io aş prefera să rod carnea de pe un femur de om decât să bag în mine scârboşeniile alea. Fizic omul e un porc mai dichisit şi cu mai puţină grasime. Pariez ca e cel puţin la fel de gustos ca porcul aşa că în continuare vă prezint două categorii de oameni pe care le-aş hali cu cea mai mare plăcere… cu reţete exacte.

Vegetarienii. Orice om care in viaţa lui a făcut, cel puţin temporar decizia imbecilă de a renunţa la proteinele animale care ne-au asigurat evoluţia cerebrală de la stadiul de animal grohaitor la animal metropolitan şi de a mânca conştient ca iepurii automat cade sub mine în lanţul trofic. Logică de clasa a 9-a: Toate mamiferele ierbivore se mănâncă. Eşti mamifer ierbivor = adă nişte ketchup când vii pe la mine. Plus, se pierde evidentul: Vaca manâncă furaj şi iarbă; hipiotul vegetarian mănâncă cele mai alese şi mai nutritive bălarii de pe planetă… deci e net mai gustos. Aş vrea să găsesc un de-ăsta intre 15 şi 25 de ani, ca să fie fraged… preferabil şi pocăit bine cât să nu consume alcool (pentru un ficat sanătos) şi sa-i frec ficatul copt cu gălbenuş de ou fiert şi mirodenii. Pate de casă de calitate excepţională, întins pe pâine de secară şi cu un vin alb.

Culturiştii. Mereu când ii văd la teveu mi se face foame. E normal… un muşchi de-ăla lucrat zilnic şi umflat de atâtea proteine şi hormoni, pariez pe orice că bate la cur de la distanţă mare orice cotlet din lume în materie de gust. Probabil nu e sănătos de la hormoni, creatină şi alte prostii cu care e umplut dar în ultimul timp se folosesc substanţe asemănatoare la toate fermele de porci, vaci şi găini aşa că nu aş băga in mine ceva nou pentru organism. No… ce fain ar fi să ies în faţa blocului cu halca de deltoid de culturist pe un umăr şi cu grătarul pe celălalt, să stau cu bidonul de bere în mână cât se perpeleşte, sa-l întorc cu furculiţa, să-l condimentez şi să mă uit cum salivează toţi vecinii de la miros…

Şi aş şi împuţina populaţia de dobitoci din lume… dacă stau să mă gândesc bine e şi bun pentru ecologie. Aş face parte din soluţie, pentru prima dată in viaţa mea.

***

Comentarii (12)

 • Anonymous spune:

  Toate mamiferele ierbivore se mănâncă. Eşti mamifer ierbivor =gt; adă nişte ketchup când vii pe la mine.BR/Hanibale…esti prea bun mah!BR/Hai mushca.

 • oni spune:

  Mi s-a facut foame :)) imi plac retetele tale, problema e cum convingi namila sa-ti cedeze deltoidul

 • Thinker spune:

  Frate, te-am descoperit de-abia acum, iti citesc si eu bucatele de blog, nu cred eu ca o sa verifici asa de devreme in partea asta de blog, dar esti….. No comment! Imi place! IMI PLACE!!Si la propriu, si la figurat!

 • thinker...NOT spune:

  ce pula mea inseamna si la propriu si la figurat?

 • Thinker spune:

  @Thinker… Not
  Pai, imi place cum scrie omul, dar imi plac si „retetele” lui, hihihi. Get it?

 • thinker...NOT spune:

  dildo slap! de ce te razi cu mine cand eu te iau la pula?

 • Thinker spune:

  Pai ce, te astepti sa te las sa te joci cu pula mea fara sa vin si eu sa ma joc cu pula ta?

 • thinker...NOT spune:

  oook, deci nu intelegi ce spun. ai tate sau esti foarte feminin? ca daca da poti sa te joci cu pula mea

 • Thinker spune:

  AAAAA, adik ar fi trebuit, de la primul comment inca, sa nu zic nimic, ci sa gandesc in sinea mea „ce baiat destept a comentat ce am zis eu!” OK, akm am inteles. Multumesc de lamurire. Si, nu, nu am tzatze, dar cu varsta, nu se stie.
  PS: Te rog, te rog mult sa scrii in continuare, sa comentezi dak mai zic eu ceva, ca akas ma plictisesc taaaare rau si numai tu poti sa ma scoti din mahmureala posttraumatica a vietii din ziua de azi.

 • Thinker spune:

  App, ce naiba e dildo slap?

 • thinker...NOT spune:

  Nu. bine ar fi fost ca dupa primul meu coment sa-ti dai seama ca esti ghei, sa te inrosesti in obrajii bucalati pe care sigur ii ai si sa-ti ceri scuze ca m-ai facut sa-ti citesc mancatoriile de cacat. Ca bonus, mi-ar fi placut sa te vad cum strangi din pumnuletul grasut infuriindu-te pe mine.

  Dildoslap- este in lumea occidentala pedeapsa aplicata femeilor/barbatilor ghei care sunt femei/barbati ghei. Ai nevoie de un dildo de minim 20 de cm de preferabil roz, pt ca rozul ii va aduce aminte gheiului pentru ce este pedepsit. Multi prefera sa dea similar croseului, ca o palma normala dar asta e prea facil. Smecherii dau uppercut, la care gheiul va sari pe spate cu zgomot. E foarte de efect

 • Kokartz spune:

  Mi-era foame si inainte, dar acum mi-am amintit ca e o sala de fitnes in apropiere.

Adaugă un comentariu