Întrebări şi răspunsuri

A fost ziua lu’ Irinel Columbeanu. Ii dedic o glumă proastă, de o frază:

De acuma eşti femeie! Exclamă Irinel vădit satifăcut, rupând o pagină din caietul ei de caligrafie şi ştergându-şi mădularul ostoit cu ea.”

Ştiu că unii dintre cititori sunt, cât de cât masculini, în limitele bunului simţ şi majoritatea speră, cu lucire galbenă în ochi ca, intr-un final să găsească un personaj de sex ţâţos care să ii suporte destul de mult încât sa meargă ţanţoş pe stradă ca “am ji io pretenă bă!”. Cu o prietenă apar anumite întrebări la care un bărbat normal nu ştie cum să răspundă. Am soluţia suprema! Memoraţi raspunsurile ăstea standard! Mi-e milă de restu’ care răspundeţi cum vă vine.

Ţi se pare că X (persoana reală, tv orice) arată bine?”

Hmm, de când sunt cu tine, draga mea porumbiţă pisicoasă, am avut o senzaţie intensă, aproape organica de repulsie mereu când văd orice altă fiinţă vie în general şi persoane feminine în particular. Mai exact îmi repugnă într-un mod hidos iar feţele lor le percep ca fiind desfigurate într-un mod oripilant.

“Ce părere ai de filmele porno ?”

„Scuză-mă, sunt şocat. Asta este prima dată in viaţa mea când aud despre practica asta animalica! Deci oameni maturi de sex opus sau de acelasi sex sau mai multi sau o tipa şi un măgar se dezbracă la pielea goală in afară de măgar pentru ca ăştia nu stau des îmbracaţi şi încep să practice coitus în faţa camerei de filmat pentru ca apoi altcineva să se uite la acestu lucru pentru satisfacţie sexuală? Este cea mai josnică activitate umană de care am auzit vreo dată ! Efectiv îmi vine să imi vomit rinichii!

“La ce de gândeşti?”

„La cât de groaznic de incomensurabil pot să te iubesc cu fiecare atom a fiecărei molecule a mele şi ale tuturor chestiilor din mine. Pâna şi flegmele mele expectorate la pneumonie sunt îndragostite înnebunitor de tine.

“Ţie ce ţi-a plăcut prima dată la mine?”

„Ochii tăi, pomeţii, părul şi restul elementelor neinterpretabile din punct sexual pentru că doar porcii sunt atraşi de ălea semnificative sexual. Totalitatea trăsăturilor tale nonsexuale a fost ce m-a atras inexplicabil la tine. Nici cu gândul n-am gândit să mă uit la ţâţele tale divine apropo din prima. Am apreciat şi personalitatea ta care m-a fascinat de când te-am văzut pe stradă la 20 de m in faţa mea.

“Ţie cât de tare îţi place când faci sex cu mine?”:

E ca şi cum Dumnezeu ar aluneca pe un curcubeu cu şlapii lui magici până pe pământ lângă mine şi m-ar săruta pe frunte.

“Cum erau fostele tale prietene?”

„Goblini oripilanţi, cu păr pe spate şi dinţi ca nişte pumnale care încercau să-mi devoreze ficatul. Nu se compară niciuna cu tine, mieluşelul meu înaripat!

“Cum îmi stă cu (haina, bluza, pantalonii, fusta, etc) asta?”

„Te face de 1000 de ori mai frumoasă ceea ce este matematicaliceşte imposibil, pentru că oricum tu eşti superlativul absolut al frumuseţii! Acel articol de îmbrăcăminte generic creează paradoxuri matematice.

Sper că a fost util!

***

Comentarii (9)

 • Anonymous spune:

  Nu, nu m-au ajutat…adica…nici nu le-am incercat :PBR/Raspunsurile parca ar fi fost scrise de tata Guta insusi

 • Anonymous spune:

  Tare frate, aia cu mielusel inaripat … BR/BR/BR/BR/by Papi

 • elena spune:

  ahahahhhhhahahhaaahhahahaahaah..

  ai ratat cateva intrebari. sugestii:
  crezi ca m-am ingrasat?
  ma mai iubesti?
  cand ma duci la ai tai?
  nu vrei sa ne dragalim doar?
  nu crezi ca e important sa ma pastrez pana la casatorie?

 • Masha spune:

  Foarte tare, mersi pt blog (fie ca=ti place, fie ca nu tot blog e). M=am amuzat de una singura in fata laptopului 3 ore si sper sa ma amuz pe viitor mai mult.
  La si mai multa imaginatie bolnava.

 • Schioru spune:

  plagiat, recunosc, dar e in ton cu subiectul….

  e bine stiut ca femeile din ziua de azi l-au luta pe nu in brate…”Draga, iesim la un suc?”…”Nu”…”Papusa vii sa ne plimbam prin parc?”…”Nu”…”draga mea, vrei sa mergem la un film?”…”Nu”
  Atunci intrebarea logica se pune…”Ai avea ceva impotriva sa-mi sugi pula?”….evident, „NU”.

 • Prokofiev spune:

  geniala fraza cu goblinii parosi

 • nutzu spune:

  si pe urma dupa ce raspund in felu asta la intrebarile ei merg linistit in camera mea si stau cuminte asteptand-o pe porumbitza mea sa imi dea voie sa ies vineri seara cu prietenii la o bere ascultand ,,spike-sub papuc srl”

 • mda spune:

  … de acord cu tine.. Anonymous, „Raspunsurile parca ar fi fost scrise de tata Guta insusi”

 • Anca spune:

  Mda se simte, observa, sesizeaza, vede diferenta intre cum si ce scriai la inceput si cum si ce scrii acum; e, totusi, mica, pt ca inca de la inceput ai inceput bine :)) nici cand erai incepator nu erai incepator.

Adaugă un comentariu