Tata Omidu 2008

E la modă rău ca oricine care e cineva, vag cineva sau vărul cuiva care e vag cineva să faca predicţii in perioada asta despre ce se va indubitabil întâmpla in 2008. Mă bag şi io că doar nu-s mai prost. Deci, ce zic io ca se va intampla la anu’ cu parerea mea de adevarat viitor Silviu Brucan.

Prigoană o sa ajunga primar in Bucuresti. Asta e clar, deja a inceput campania erectorală si are priză la public. Păcat că e idiot, dar nimic nou. Bucureştiul are o tradiţie de primari idioţi. În rest, probabil iar mai asistăm la un scenariu de desene animate în care pesedeii vor să-l dea afară pe Băselu, ăsta îi fentează pe ultima sută de metri, mănâncă un morcov şi zice “Ain’t I a stinker!”. Cade cortina. Deja nu-ţi mai dai seama dacă te uiţi la Yosemite Sam şi Elmer Fudd pe cartoon network sau la Boc şi Geoană pe realitatea. Acelaşi rahat.

Trendu’ ăsta de efeminizare a ţinutei şi comportamentului masculin se va accentua previzibil şi la anu’. Din 2003 e ok ca un bărbat sa poarte roz şi să se vopsească în cap. Din 2005 merg şi aplicele aurii pe haine. În 2008 vor fi la modă poşetele masculine, in 2011 va fi ok, ba chiar încurajat ca un bărbat să plângă în public iar în 2017 deja sexul tradiţional va fi înlocuit de sexul 2.0 în care femeia introduce o labie în anusul bărbatului şi el plânge după. 

Oamenii care se cred interesanţi vor folosi din ce în ce mai mult neologisme cretine (trollogisme), cu semnificaţie obscură, imbecilă sau care pur şi simplu definesc chestii care aveau deja nume da’ nu suna destul de cool cum ar fi: new media, internet 2.0, internet 3.0, vlogging, gadget, widget, cybersports, brainstorming, head-hunting, PR, HR, şi multe, multe acronime pentru toate chestiile care nu merită acronime. Deja secretara aia care face cafele şi bate la maşină după dictare nu mai e secretară în acte. E Human Resources Assistant Manager. Sună mai important. Aceasta va determina pe oamenii care urăsc oamenii care se cred interesanţi să le dea pumni în gât mai des. A, şi deja e la modă rau ca orice e putin mai fabulos decât varianta originală să fie 2.0, sau 3.0. Mai exact, daca ma ating pe sfarc in timp ce fac labă cu mâna ailaltă e labă 2.0. Dacă beau şi o bere in cadru operaţiunii de mai sus e labă 3.0. Şi tre să fii ţăran să faci labă clasică.

Solistu’ de la Iris o să moară în sfârşit. Asta e mai mult o dorinţă super-specială de-a mea decât previziune… dar totuşi.

 
Hollywoodul, rămas în pană de subiecte s-a apucat de facut filme după desene animate de rahat, jocuri pe computer de rahat şi jucării de rahat. Deja sunt în pană de idei în stil barbar. O să fie pe ţeavă la anu’ Space Ghost: Filmul, Tetris: Filmul şi Monopoly: Filmul. De fapt minciunile mele nici nu se compară cu adevărul crunt. Chiar o să se facă film după Dragonball Z. Ştiţi voi, ăla japonezoid, cu personaje cu păru ca un arici în flăcări care urlă numele mişcării de semibătaie înainte de a o executa (billaaaaaa ţeeeestoaaaseeei!). Sincer cred ca un film dupa tetris ar fi mai mişto. 

O să o găsească pe Elodia. Dacă nu, nu-i bai, mai dispare un personaj două să aibă mârlanu’ de grija cui să moară în loc să-şi vadă de viaţa lui plictisitoare. Proverbu’ ăla vechi “câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia” e perfect în România oricând. Mic test de inteligenţă: dacă unu pare idiot da’ nu eşti convins îl întrebi dacă are o teorie personală despre ce s-a întâmplat cu Elodia. Dacă are e clar idiot, oricare ar fi teoria. 

Perciunii mei o să crească vajnici şi glorioşi de o să facă bărbaţii să tremure şi femeile să leşine. O să fie omniperciuni cum n-a văzut nici secolul 18.

Iarna o să ţină până de paşti şi o să fie un frig de o să ne căcăm colectiv pe noi şi dup-aia brusc într-o săptămână o să crească temperatura cu 20 de grade şi în următoarea cu încă 30 şi o să o ţină aşa, pe la 40-45 până in octombrie. Exact ca anu trecut. Şi ca toţi de acuma înainte, că de, încălzirea globală e o invenţie domle nu există. În schimb recolta de murfatlar de după seceta din 2008 va fi faină. Deci ăia 0.00001% din noi care sunt alcoolici specializaţi pe bautura de mai sus o să aibă un an bun. Restu’ poporului o să aibă un an de căcat. Nimic nou.

***

Comentarii (11)

 • CresceNet spune:

  Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o A HREF=”http://www.provedorcrescenet.com” REL=”nofollow”CresceNet/A, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.A HREF=”0255866067″ REL=”nofollow”/A

 • Iris717 spune:

  Sa stii ca numele meu de utilizator nu are nicio legatura cu formatia Iris :)

 • AfterD spune:

  Legat de valul de filme inspirate din jocuri, uite un trailer total :BR/BR/BR/http://www.collegehumor.com/video:1770138

 • Veveritsa spune:

  da, vinul de anul trecut a fost bun, iar cel de anul asta a inceput bine

 • Gilda spune:

  Le-ai nimerit pe toata, mai putin faptul ca n-a crapat solistul de la Iris desi nu esti singurul care vrea asta.

 • Zeriz Nospun spune:

  toti barbatii vor fi PD in 2009

  jumatate pedofili si jumatate pederasti

  (am incheiat citatul)

  deja daca vrei sa futi femei esti misogin

  doar cei foarte dibaci vor evita incarcerarea declarandu-se lesbieni

 • vlad spune:

  ha-ha cristi te-a fentat din nou:))
  si din cate am inteles incepe sa isi revina
  pe asta dak il vrei mort trebuie sa scoti sabia si sa ii tai capul cu mana ta cum am facut si q scotianul ala stresant:))

 • ficser spune:

  ma, ceva-ceva tot stii acolo: acum, la sfarsitul anului 2010, multe din ce ai scris mai sus, s-au adeverit:
  1: iar vor astia sa-l dea jos pe basescu, si se mananca de cur unii pe altii in continuare
  2: posetele masculine (citez: „manpoşetele”)
  3: neologismele cretine si limba romana de lemn e din ce in ce mai folosita
  4: minculescu aaaproape a dat coltzu (dar nu se pune, inca misca)
  5: Dragonball Z: Filmul a aparut si e deja celebru
  6: 20 si ceva de grade in noiembrie, asteptam pastele sa ne dam cu sania

  flocoscopul strikes again!!

 • jimmy spune:

  Le-ai nimerit pe toata

Adaugă un comentariu