Candidatul Minune

gaf-deacAcesta este candidatul PNG la sectorul 4.

După nume (sau prenume ce dracu o fi) pare Romulan, după meclă, e ăla care-ți fura pachetul la școala când te duceai la baie in pauză. Știți voi, tipul ăla care ajungea mereu ultimul la proba de rezistență la sport ca să se simtă penultimul bine, care stătea numai în poartă și pe care-l vroia toată lumea în echipă la baschet pentru că transpira abuziv după 5 minute de alergat și te umpleai de sudoare dacă încercai să îl driblezi.
Observați-i freza nițel geluită de manelos, fruntea îngustă de oligofren, gușeaua durdulie de abuzac de paste făinoase, privirea bovină … ce să mai PRIMAR FRATE.
Îs curios dacă Becali a auzit de el

Cum îl strigau oare colegii la școală ? Gâf ? Deac? Pariez pe „grasule fă-te-ncoa futu-ți rasa mătii de hidos!”

***

Comentarii (12)

 • Mike spune:

  asta-i cel mai tare candidat ever. BR/singura dilema daca a terminat macar liceul ca dupa figura zici ca are vreo 18 ani cel mult :DBR/oricum e cel mai trv dintre toti….mancati-ash

 • alecs spune:

  =)) sa te c*ci pe el de ras! e prea tare tipu!

 • CubaLibre spune:

  Nu te grabi mike. Exista numita Codruţa Arvinte de la PRM cu sloganul ‘Incearca si cu o femeie’, desi discutabil numele ei nu este la fel de interesant.

 • Iris717 spune:

  :)))), vai si cati din astia mai sunt…

 • Paula spune:

  are nume de porcusor din ograda de la nea Vasile din Afumatii de lunca..:))

 • Anonymous spune:

  bai nenica,asta nu-i ala de-a jucat in filmul ala „HOT BUBBLES GUM” ? :))))

 • Anonymous spune:

  Drept sa va spun si eu cand i-am vazut „moaca lipita pe un stalp” am ramas „tablou”.Ma intrebam in sinea mea…ce mai vrea si :pustiulica asta neterminat?”.BR/Cand i-am citit CV-ul mare mi-a fost mirarea sa aflu cat de scolit este tipul.La cei 28 de ani ai lui,mi se pare ca le-a facut pe toate in mare viteza:2 licente ( ce-i drept nu la Stat-la particular-am oarecare indoieli!!),doctorat,32 de articole publicate si 3 carti de specialitate,masterate,este si doctor in Stiinte Politice,este si cadru universitar(lector)…deja fratilor,credeti-ma ca la varsta lui mi se pare prea mult.BR/Nu stiu cand a avut timp sa faca si cariera profesionala si politica din frageda copilarie…omul acesta, practic a trait pana acum 3 vieti intr-una:parafrazand pe „cineva care spunea ca este performanta ca cafeaua-3 in 1″(am incheiat citatul).BR/Eu nu pot decat sa-l felicit pentru activitatea f. fructuoasa si sa ma bucur ca avem tineri atat de performanti…dar parca este prea mult!BR/Judecati si voi si va indemn sa-i cititi CV-ul.

  • Kokartz spune:

   Stiam eu ca e scolit cand i-am vazut mutra dolofana, astia mai grasi cu muianul de genu’ asta au bibilica dar pana si parintii lor ii fac grasi si ei incepsa planga.

 • Ciprian spune:

  Asta a fost asistent universitar cand am facut dreptul la Spiru in Berceni. Il puneau in sala de examene sa patruleze printre randuri, sa-i prinda pe cei care incercau sa copieze. Dar nu era chip sa prinda pe cineva, el saracu\’ incerca sa se furiseze in spatele tau da-l simteai de la departare ca se cracana podeaua sub piciorul lui de atlet.

 • p spune:

  Parca-i nepot de-a lui Jabba the Hut

Adaugă un comentariu