bum

daca aj putea fi orice pe lumea asta aj vrea să fiu o bombă
vreau să mă apuc de fumat. urasc fumatul, dar de când cu campania asta nouă cu pozele de boli ma simt ca-n 92 la guma de mestecat turbo. SUNT SURPRIZE. chiar vreau să mă apuc de fumat sa colectionez. sa am 100 de “ fumatorii mor mai tineri” şi să fac negoţ cu alţii. gen pula mea “da si mie ala cu fumatul cauzeaza malformatii congenitale la făt” şi îţi dau 3 “fumatul scade calitatea spermei”. să mor io că mai am ăsta rar şi fac colecţia,

baruri de cacat 

îmi place să mă piş, cred ca daca ar fi o olimpiada de pişat, aş fi campion. 40% din mine e vezică. cât mă piş io, se pişă 2.5 oameni. mai exact, că sunteţi incompetenţi la creat imagini singuri, se pişă unu cand incep io la pişoar, pleacă ăla, vine al doilea, termină, vine al treilea, şi pe la jumătatea mictiunii lui plec şi eu. 

sunt un fel de lunetist al pişatului. bine, nu la mine in baie. dar la veceuri publice, incerc mereu sa nimeresc de la distanţe imposibile. cu boltă . cu peretele. cu ochii închişi. ca zorro. femeile n-o sa inteleaga niciodata placerea simplă de a te pişa pe sub mână, unghiular, cosinus de alfa, din răsucire. de aia feminismul eşuează. ce egalitate dom’le? poţi să te pişi alergând cu spatele? înţelegi placerea de a te pişa alergând cu spatele ?

cred ca ăia 5% din creier pe care il au barbatii in plus se bazeaza cu fantezii traiectorice urinare

ma intreb daca o sa ajung faimos evident post mortem ca cea mai buna chestie pe care poti sa o faci in cariera ca orice vag semi pseudoartist e sa mori,
oricum. daca s-ar face un film dupa mine, cine m-ar juca? ar fi cam batran bruce willis? Si cine s-ar uita la filmul ala? ar fi la modul general eu scobinduma-n nas in diferite decoruri. ar conta?
sa zicem ca ar fi cel mai fabulos artist din istorie unu’ sa fi creat cele mai testiculare chestii pe care le-a conceput mintea umana.
si sa aiba gen o viata banala, gen plictisitoare gen. sa vorbeasca cu ma-sa la telefon, sa cumpere paine si salam, sa se uite la meci, sa se scobeasca in nas si sa arunce gunoiul dimineata. s-ar mai face film ? 

dacă aş putea să fiu orice, aş vrea să fiu o bombă

***

Comentarii (9)

 • Anonymous spune:

  da, e un articol inteligent. scoate creierul din borcan.

 • cristina spune:

  coae, ce pula mea, te-ai imbatat? profundul nu se vinde.

 • apartamentu' spune:

  tot ce iti trebuie e a dynamite belt si the Quran.BR/andra

 • Kidha spune:

  da frate. bai bine bei (inca) o bere

 • cristi spune:

  ba daca s-ar face un film cu tine rolu tau ar fi jucat de o PULA TAIATA

 • primavaraneagra spune:

  si lui Henry Miller ii placea sa se pise.

 • ily spune:

  Ai pus căciuliţa pe î. Abia acu` înţeleg de ce femeia e inferioară bărbatului. Adică, ştiam ca e, şi bănuiam că are ceva legătura cu sacrul ritual al pişării, da` n-aveam imaginea clar conturată în minte.

  P.S. Mă mir că nu ţi-a băgat nicio gagică apropo-uri finuţe de genu` ‘sex bomb’.

 • MaryJane spune:

  Homo Spartus Maximus. Hai ca esti de-a meu, coae.

 • bazilica spune:

  oricum esti o bomba…explodezi cu elucubratii din toata gama. fa-ti un control al prostatei :) sa mai reduci din timp si sa castigi in presiune

Adaugă un comentariu