Ce chestie interesantă am văzut io azi:

Da să începem cu mijlocu’.

Am fost la o gală de-asta de donaţii de verzi pentru verzi, gen plantat copaci şi salvat balene sau alte prostii din categoria “Captăn planet, hiz ar hiro, gonă bring poluşăn daun tu ziro….”. Bucurenci, Răduleasca şi alte animale mondene. 

Nervozant din startul ideii, să mă învârt printe activişti, eu fiind un pasivist convins. 
Da’ destulă introducere.

Am ajuns acolo, când zic acolo vreau să zic la pulivar la Buftea pe domeniile regale mă-sa-n cur că departe mai e. Mai aveam puţin şi ajungeam la Braşov deja. Oricum, să nu îmi pierd ideile măreţe. Am ajuns acolo cu un microbuz. Persoana de contact, un peon de-al lui Bucurenci. Detestabil bastard acest bastard detestabil. Mi-am dat seama de cum l-am văzut că e un bastard detestabil. Era genu ala , hippie-homo-metrosexual. Ştiţi voi, genu’ hipiot la origine, da’ foarte dichisit, cu păru prins, zâmbet omniprezent, bine bărbierit ( bă aştia, mai lăsaţi in plm lama că ne faceţi de căcat pe noi de ne bărbierim o dată la 5 zile); costum, da nu costum de om normal. Costum de metrosexanal d-ăsta, era gen tapetu lu bunica, cu mici modele pe dunguliţele bej. Costum mai hidosnic n-am văzut de zile, să n-am parte. Evident avea şi manpoşetă. Bă găoznicilor, dacă e mică şi pe umăr, e poşetă. Ţine-ţi tampoanele de rezervă în buzunar ca un bărbat adevărat. 

Şi bastardul detestabil vorbea în microbuz cu două jurnaliste de la mă-sa-n cur, cui dracu îi pasă unde scriu ălea dintre care una avea un neg deasupra buzei de sus ca mustaţa lu Hitler. Asta dacă Hitler ar fi avut mustaţa circulară şi puuu uuuu ţin pe dreapta. No, ajung acuma la ce m-a enervat la scârbavnicul ăsta odios. Vorbea de poluare sau gen (evident) şi la dioxid de carbon îi zicea SII-OOH-TUU. Să mori tu! Ia bagă bă capu’ în nişte heigi-tuu-ess-ooh-foor, futu-ten inimă de ango-saxofon cu pedale.

 
img_1111-1Ajung acolo, tunel cu lumină stroboscopică, monitoare cu deşeuri şi fum. Laser frate, ce n-aţi zis că e de rave că aduceam o votcă palmată în trelingu’ ADIDAS şi un epileptic să ne râdem. Cică trebuia să ne sparie. Sictir bă. E doar lumină, nu e paianjeni. 

Bă şi aveau ăştia nişte figuranţi. Literalmente figuranţi, nişte hipioţi ordinari îmbrăcaţi în ţărani care frecau fânu şi beleau ştiuletele. Da lent şi în sictir rău. Şi să vezi şomerii! Îl strângeau (fânu) grămadă, dup-aia îl împrăştiau la loc, îl suiau în căruţă, îl dădeau jos. Bă, aia e labă tristă ce faceţi voi, ia marş de săpaţi la canal. Vă faceţi că munciţi ca pe vremea lu ceaşcă. Plimbaţi paiu’ pe ogor. 


Şi invitaţii erau de două categorii: sclifosiţi şi dichisiţi. Ok, o categorie. Şi mai venea câte unu ţupa ţupa la pseudoţărănoi, lua furca ca pe un artefact şi o înfigea GHIDUŞ în fân. “VAAI, UNDE E BUTOANELE”. La mă-ta-n cur. Aţi ajuns la bucale de la coada vacii acu 5 ani şi aţi uitat de ce cotor se ţine furca.img_1112

Şi Valentina Pelinel, aia a lu’ prostovanu’ de Boureanu, bă era bună, aj fi coclit-o-n bătătura aia de şi-ar fi scos paie din cur o lună.

Şi l-am văzut pe Ianţu şi, deşi l-am mai văzut de căcălău de ori, abia acuma am observat ce mâini penibil de scurte are omu’. Bă da ştii cum, stătea cu ele în buzunar şi nu îndoia cotu. Cre-că tre să arcuiască de spate să se şteargă la cur, CU BURICELE DEGETELOR.  

Şi dichiseală, şi fandoseală, şi alteţe regală, şi salată de ţelină cu stafide şi chestii confiate. Păi de la ţelină ştiu că ţi se scoală pula. De la combinaţia asta ce ar trebui să se întâmple, să se scoale gay ? BRAWNER. 

Şi la sfârşit mă întreabă una cică, care e şoferu’ de la microbuz? Toţi fiind la costum. Bine, evident că io nu, da’ în rest. Şi io evident, isteţ ca Velma din scooby doo îi zic. Uite-te după pantofi. Şi mi-a aruncat aia o privire de “mamă ce deştept e ăsta”. Evident şoferu’ era ăla cu cei mai futuţi pantofi din toată gloata. Perspicac în pula mea.

 
Bă şi m-am luat cu alte prostii şi nu v-am zis ce chestie interesantă am văzut io azi: un filmuleţ cu o tipă care se băşeşte pe un tort

***

Comentarii (14)

 • PureVanity spune:

  dezamajire totala.BR/BR/*sigh* nu se mai scriu posturi ca pe vremuri …

 • Anonymous spune:

  bai ce tare-i postu asta! :))

 • Raul spune:

  hazlibund

 • Whiplash spune:

  angolosaxofonii suge hard coc. la aia cu basini in tort o sa ma uit cand o sa vreau sa-mi treaca foamea.

 • hamlet spune:

  postul asta e ca o basina: incepe bine, cu zgomot, cu miros si dupa aia se fisiie pe crac.

 • Kidha spune:

  cata ghidusenie pe capu’ tau

 • Radu spune:

  era cu dedicatie cuvantu’

 • Raul spune:

  astia nu inteleg arta adevarata. Ai incarcat epic de dramatic postul si l-ai sfarsit mai bine ca LOTR.

 • runbaby spune:

  ciudat, daca te gandesti ca nu iese nicaieri fara sa fie platit, dupa cum ma informa pe mine cineva recent, ar fi trebuit sa aiba mainile lungi, nu?

 • Radu spune:

  si pe mine tot asa ma informa cineva recentBR/BR/cica de data asta nu l-a platit nimeni, era doar de imagine.

 • Usim spune:

  Multumesc pentru post! Tare.

 • Radu spune:

  cu placere. da’ sa mi-l dai inapoi cand termini cu el

 • Dkewl spune:

  ba da tu chiar folosesti toate pateurile din lume. n-am vazut post mai incarcat de expresii pe care le spune domnu contabil de la tara sa rada domnisoara secretara.gen: treling,perspicac,la bucale de la coada vacii etc. pai bai pepenel!scrie cu substanta nu cacatisuri,ca de vacanta mare ne-am saturat.plus ca aia cu scrisul limbii engleze cu caractere romanesti sau cum se pronunta o fac numa aia care nu stiu destula engleza cat sa scrie corect.adica tu.

Adaugă un comentariu