Mai nașpa ca-n poze

Fetelor le plac taare mult pozele. Mai ales pozele cu ele. S-ar uita ore în şir la propriul meclan surprins din toate unghiurile posibile şi cu orice decor imaginabil. Orice chestie interesantă o văd, ţup, numa buna de fundal pentru muia lor. “Oau, acest decor este mirific. Merge numa bine făţăliga mea în prin plan peste el!”. 

Aşa că nu e de mirare că toate tipele arată bine în pozele de pe net. Dupa ce sorteaza prin jdemii de fotografii cu dînsele în diferite ipostaze, găsesc cel puţin 2-3 care ascund complet orice urmă de hidoşenie tenebroasă pe care nici Lovecraft nu ar putea-o descrie. 

Şi care nu merge ascunsă în realitate.
“Mamăă ce bunoacă e tipa în poza asta din profil!”
Şi dup-aia o vezi in realitate 
“SFINTE CĂCAT! ARE DOAR JUMĂTATE DE FAŢĂ!” 

Chiar nu înţeleg scopul. De ce să faci 40 000 de poze şi să selectezi 2 în care arăţi bine când oricum în realitate eşuezi estetic? Pe principiul “poate pune botu’ un fraier şi dacă tot vine să mă vadă, chit că-s nasoala poate mă fute” ? Culmea penibilului. Să o babardeşti pe una cu punga-n cap şi să ai fantezii cu ea din poze. 

Nu, nu mi s-a întâmplat. Nu aslplsezc, dar ştiu muieri naşpa care au poze pe net cu ele in care arată bine. Ştiu multe. Cam toate naşpetele pe care le ştiu. Și toate muierile pe care l-am vazut întâi pe net, dădeau mai bine pe ecran decât în realitate.

Totuși cred că toată treaba asta izvorăște din nevoile profunde ale sexului feminin. Bărbații au nevoie să se simtă utili (ce nevoie egoistă și superficială). Femeile au altă nevoie esențială. Să se simtă frumoase. Nobil. Pai și dacă nu sunt? Există photoshop, unghiu bizar care ascunde slana, alb negru si sepia care ascund tenul de rahat și supraexpunerea care face toate coșurile să dispară. Pentru restul există penumbra. 

Poate sunt invidios. Toate pozele cu mine lasa impresia că sunt un tip normal, care probabil era beat muci în momentul apăsării pe buton şi se pregătea să se scobească în nas. Dar chiar nu văd scopu’ în a pune o poză cu tine pe net în care ești mai puțin penibi/urât/orice decât in realitate. Utilitatea ei e să te recunoască lumea, nu să le arăți cum ai vrea să fii daca n-ai fi pe cât de nașpa ești.

Bine, eu nu înțeleg scopul fotografiilor la modul general. Nu mă trezesc niciodată cu un chef fantastic să îmi aduc aminte cum arătam acu 5 ani. Sau ce făceam acu’ 5 ani. Dar asta e deja altă discuție.

***

Comentarii (8)

 • PureVanity spune:

  n-am vazut nicio poza cu tine, asa ca nu te cred ca esti „un tip normal”.BR/desigur ca nu-ti pasa, da’ macar is prima care da comment.

 • Radu spune:

  gt;

 • Anonymous spune:

  da, esti average homeboy

 • Anonymous spune:

  ai probabil aceeasi parere si despre machiaj… poate si despre hainele frumoase.BR/ai sau n-ai? sau nu-i acelasi lucru?

 • Radu spune:

  ^BR/alea merg si in realitate.

 • Tetsu-ko spune:

  Ce bine ca nu am problema asta. Camerele foto ma urasc, si vorba dirigai – trebuie sa aiba un adevarat talent fotograful ca sa nu arat ca o tractorista. E gretos sa mergi pe strada sa vezi toate reclamele si sa ti dai seama: ui, aici a mai pus un layer peste, l-a suprailuminat, apoi i-a schimbat modul si hopa! ce frumoasa a iesit. Si cand colo ea e o cosuroasa nasoala de i-ai pune perimetru de siguranta ca sa nu se infecteze si altii.

Adaugă un comentariu