Mic ghid de înţeles femeile. Ep. 1: Fizic.

Dacă citeşti acest site, (pentru că nu vreau să-i zic blog, e doar un loc unde eu scriu chestii, urasc bloggării cu pasiune arzândă de la cel mai mare în jos), e o posibilitate de cam 90% să fii mascul, pentru că femeile fug de cuvântul pulă de parcă ar putea să le fută. No, dacă eşti mascul şi o freci anonim pe net, e o posibilitate de cam 90% să nu ai habar cu ce se mănâncă o femeie (cu mâna). 

Ei bine, bucurie pe voi. În calitate de expert profund în femei, semicentaur (de la brâu în sus) omniscient şi în genere P.I.M.P am să vă învăţ io tot ce trebuie să ştiţi despre femei. Să nu credeţi că e un subiect banal, de epuizat într-un articol de o pagină juma. E de epuizat în cam 3 articole de genul. Îmi trebuie peste 4 pagini ca să scriu tot ce se ştie despre femei. Da, spre diferenţă de voi, săracilor, eu ÎNŢELEG FEMEILE. Mă sperie profund ce înţeleg, dar asta e partea a doua.

Dar să începem cu prima parte:

FEMEIA DIN PUNCT DE VEDERE FIZIC

Per total, fizicul unei femei calitativ superioare este plăcut estetic si te face să te bucuri în pantaloni. Cu toate acestea, la o analiză la rece, se observă largi defecte arhitecturale. Corpul nu este robust, ci mai degrabă fragil, cu o parte mai subţire la mijloc şi părţi mai bombate jos, în zona posterioară şi ceva mai sus în zona ţâţiferă. Aceasta le dă un aspect uşor de rupt. La prima vedere le poţi pune pe genunchi şi pocni ca pe o surcea în două de la mijloc. Vă spun din experienţă, e mai greu decât pare. Fizic sunt ceva mai puţin înzestrate decât bărbaţii. Nu pot să ridice la fel de mult, nu pot să sară la fel de departe, nu pot alerga la fel de repede şi nici să tragă băşini la fel de răsunătoare. Aceste dezavantaje o fac ideală ca pion de sacrificiu într-o invazie zombie, dându-ţi timp ţie să alergi, să sari, să ridici chestii şi să te caci pe tine cât ea, fiind mai inceată este devorată de morţii vii. Nu vă lăsaţi păcăliţi de ochii lor mari şi inocenţi. Cu ei vă vor hipnotiza să faceţi idioţenii, cum ar fi să încercaţi să opriţi masa de cadavre umblătoare cât să poată şi ea să se salveze şi să muriţi ca fraierii în încercare. De aceea când o femeie se uită insistent spre voi, trebuie pocnită repede peste ochi, să nu apuce să-şi facă magiile. 

Ca tipologii fizice neplăcute, amintim tipul scândură şi piramida de carne, două creaturi care trebuiesc evitate. Ideal trebuie să aibă curbe, dar nu falduri. Să se vadă câteva oase, dar nu toate. Ţine puţin şi de gust. Unora le plac şi ălea slăbănoage de tip “Fashion TV”, cărora le şuieră vântul printre picioare când stau cu ele lipite unu’ de altu. Mie nu. De ce, o să întrebaţi ? Simplu. Sunt destul de slab şi eu, şi se aude un zgomot din categoria “zdrang zdrang” când ard o slabă. 

Primele două chestii pe care le observăm la o femeie sunt ţâţele şi bucile. Patru chestii. Ordinea este pur preferenţială. Eu, spre exemplu încep cu bucile în viaţă, şi aşa şi aici.

Bucile sunt nişte depozite adipoase dorsale de care este foarte plăcut să-ţi baţi pla. Spre diferenţă de alte chestii pe care le au femeile, sunt utile. Mai exact in vremuri grele, corpul se menţine cu energia stocată acolo. De accea când eşuezi cu o femeie pe o insulă pustie, trebuie să o omori cât mai ai puteri. Va rămâne fără vlagă după tine, şi ultimul lucru pe care o să-l vezi e pe ea cu o piatră în mână cum îţi sparge capul ca să te canibalizeze şi să supravieţuiască sugându-ţi măduva. De aceea trebuie să o faci tu primul. Nu rămâne impresionat de privirea ei mare şi drăgăstoasă. Tu vei rămâne fără puteri şi ea te va mânca, pentru că ea are buci adipoase.

Ideal trebuie să fie rotunde ca piersica şi tari. Să fugiţi de variante fake, cum ar fi curu’ pleoştit, curu’ ciolănos de secretară şi curzilla. Cum caii se caută la dinţi, femeile se caută la cur. Un cur sănătos denotă o femeie sănătoasă, cu o personalitate agreabilă. Curul face şi desface destinul unei femei. Este o trăsătură de caracter. Pe cea mai cunoscută matroană din zona Galaţi-Brăila o chema Mariana cur-de-fier. Ca să vedeţi caracteristica principală din care se naşte succesul. 

Ţâţele. Ei bine ţâţele nu au nici un sens. Nici o utilitate. Dar aduc ore întregi de bucurii. Poţi să te joci cu ele oricât, să dai mii de bobârnace la sfârcuri şi să nu te plictiseşti. Nimeni nu ştie de ce! E un fel de fericire împachetata estetic în două pungi zglobii şi agăţată pe piept. Nu dă dependenţă, nu îngraşă, nu are efecte negative. Ţâţele sunt hobby-ul perfect! La formă, contează la fel rotunzimea şi fermitatea. Mărimea mai puţin. Ăia care zic că vor ţâţe imense au coaiele foarte mici. Ideale sunt medii, tari şi rotunde. Decât mari şi lăsate, mai bine mici. 

Feriţi-vă de ţâţele ca ciorapii, de ălea venoase, de alea morbid asimetrice, ălea de plastic şi de ălea ca un pepene dezumflat. Menţionam 3 sub-categorii naşpa: sfârcurile ovale, ălea păroase, şi ălea cât farfuriuţele de cafea. 

După cele două elemente esenţiale care-s patru, se observă faţa, care oricum nu contează aşa de mult, fiind ascunsă sub un strat de machiaj, şi care merge corectată cu o pungă în cap.
Menţionăm părul, care în general e lung şi de care poţi să le apuci când dau să fugă. Ăla din cap. Daca are păr prin alta parte, cum ar fi pe picioare, între buci, pe spate sau pe mărul lui Adam, femeia ori e cam ţărancă, ori nu prea e femeie. Amintim şi varianta feminină a picioarelor care se numeşte craci şi mâinile, care e bine să existe. 

Mai au si ovare in care nu le place sa fie lovite cu pumnul. 

Cam asta e tot. Mai sunt şi găurile de joacă, dar ălea sunt intuitive. Vă prindeţi singuri.

***

Comentarii (114)

 • julie spune:

  dementule imi place site’u tau…sau semi blog cum vrei sa’i zici

 • Radu spune:

  normal. BR/ai trecut la carti preferate satira absurd cu elemente fantastice.BR/BR/eu.

 • Anonymous spune:

  Mortal!:)

 • S spune:

  Daca concepi si un mic ghid de inteles barbatii, galeti de tate vor poposi in spatiul tau virtual :))

 • Radu spune:

  nu cred ca e nici un mister la barbati. suntem intuitivi

 • moceanu spune:

  a return to form

 • Whiplash spune:

  ‘te-n cacat ca m-ai facut sa rad.

 • PureVanity spune:

  io astept partea cu psihiccu, pe mine aia ma ingrijoreaza.

 • cezar spune:

  partea cu psihicu femeiesc e ca in matrix: „der iz no spun!”

 • rrimuna spune:

  mnah, ma impresionezi pe zi ce trece. chiar ma intreb cate femei ti-au stat la rand la usa ca sa intre pe rand, sa se lase analizate, si tu sa scrii dup-aia teoriile tale… da’ imi pot imagina ca nu era nevoie de ele, ci doar de poze sau filme :))BR/BR/astept cu nerabdare episoadele urmatoare…BR/BR/p.s. fac parte din categora scandura, asa ca am scapat.

 • Anonymous spune:

  Whiplash esti oltean fututi natia matii.

 • Radu spune:

  haidi ba mirunica, ca pana ajungi tu legala iti mai creste niste alea alea. nu de alta’ da nu se merita sa fac 7 ani pentru viol statutar din cauza curului tau cam cat al meu.BR/BR/da’ vad ca ai ajuns sa ma citesti in mod regulat. te trec in lista de fane?

 • rrimuna spune:

  nu, nu. refuz.BR/trece-ma la lista de „cititori care se amuza cand citesc ce scrii dar totusi stiu ca suferi dupa un futai macar platonic”BR/BR/doar nu ma iei in serios. chit ca mantzy si-a cerut scuze ca a facut-o pe desteptu’ si tu nu, el nu ma amuza, ca el nu pare nefutut in texte :(

 • Radu spune:

  e bizar cum te amuzi chit ca ma iei in serios. BR/BR/da’ daca tie iti place sa crezi ca is nefutut, cine-s io sa-ti stric fantezia?

 • Anonymous spune:

  da’ ce rrimuna tu esti fata?

 • rrimuna spune:

  @anonim… nu, sa zicem doar ca fac parte din aceeasi specie ca si maica-ta. BR/BR/@raducu: hai draga sa fim si noi seriosi.

 • Radu spune:

  sa fim seriosi ? care-i hazul in asta? nici la mine la shaormeria unde lucrez io nu-s serios, dapai aici pa blogu care este al meu.

 • Anonymous spune:

  rimuna, nu era blogul ei ala pe care il faceai de cacat pe undeva pe situl asta?

 • Anonymous spune:

  murrino, eu sunt klingonian ;)

 • Radu spune:

  k’plah !

 • Kidha spune:

  mi-e rusine ca-s singura fata care te citeste

 • tzatza fara utilitate spune:

  ma simt apreciata

 • Radu spune:

  de fapt, ma citesc o gramada de tipe. paradoxal.

 • daddy cool spune:

  Prototipul fizic al femeii ideale a fost deja perfect descris in bancul ala (usor misogin :D), si cu greu ar mai purtea fi imbunatatit: un metru inaltime, cap patrat, urechi clapauge. Evident, o gura senzuala, carnoasa si umeda, reprezinta un avantaj.

 • Falcuta spune:

  Na..ce sa ne mai ascundem dupa deget…asa e…pentru masculi, corpul face totul (pentru inceput). Ca doar ce e frumos si lui Dumnezeu ii place!:P Dar din pacate, tzatzele cedeaza din cauza atractiei gravitationale, burta creste, fundu se face cat caruta…si vai..s-o dus dracu atractia..asa ca trebe putina inventivitate si la psihic..zic eu!:P

 • Manu spune:

  haha….foarte tare:))…desi nu prea am idee din ce categorie fac parte:P…

 • ana spune:

  astept ep 2

 • Sahara Penguin spune:

  La partea cu insula pustie ai dreptate. Nu-i momentul sa fim sentimentali. Cel mai rapid da la cap. Direct.

 • tot eu, your archnemesis spune:

  aoleo, lucrezi la shawormerie??? …si ejaculezi in maioneza.

 • rahan spune:

  el a inteles femeile ma =)) credeam ca ai dezlegat tu marele mister legat de femei, de ce sunt nebune si derutante, si tu de fapt ne povestesti cum arata o femeie,tipologii, aberatii ieftine, pizda pizda cur cur tzatze, bai Adam, mai stiu si atlii cum arata o femeie. Da’i drumu din corcodush ca esti prost tare, saracule :)))

 • Anonymous spune:

  maddox ftw !

 • Alexand spune:

  :))) Ori esti, beat, ori tras, frate! Cum plm „zdrang zdrang”?BR/Nu, esti tras

 • cameleon spune:

  Tu intelegi femeile? Eu cred ca glumesti :))si ca mai degraba ,intr-un fel zis,scrii chestiile astea pentru ati gasi adepti :))
  In introducere incerci sa iti gasesti o scuza pt ce scrii, de ce?nu vrei sa citeasca o fata aici?nu iti place sa fi atacat pentru ideile tale?
  Ei,bine, parerea mea e ca generalizarea ta e o mare prostie si cam atat iar daca asi fi la fel de complexata poate asi incepe sa critic si eu fara sens barbatii (cum ar fi cei care ti-au lasat comentarii de incurajare) dar sunt deasupra acestui nivel.
  Ma astept ca acum sa ma raspunda 50 de „masculi feroce” care sa ma critice , ca d’eh,sunt feminista,si nu sunt de acord cu ei, dar nu dragilor,nu sunt de acord cu idiotia.
  Si in legatura cu incheierea, nici voua nu va place sa fiti loviti in coaie,sau esti tu mai masochist?

 • PaiCumDracu spune:

  Bai Radule, du-te bah si culca-te! Hope that you never wake up again! RETARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Wanna spune:

  In sfarsti un loc unde sa se adune toti frustratii pamantului!!! Aleluiaaa!!!Eu va recomand sa va ridicati de pe scaunul din fata calculatorului, sa va uitati in oglinda si sa va trageti o palmaaa!!! Si daca voi chiar credeti ca stiti totul despre femei…inseamna ca ati ajuns la un grad suprem de idiotenie. Stiti ce se spune de fapt despre misogini?..ca sufera de un mare complex de inferioritate.Cum e vorba aia populara : cand vulpea nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri!
  Sunt tare curioasa cum arata ma\’ta, draga Radule? sau sor\’ta..sau chiar prietena ta (asta daca ai una)? totusi cred ca in toata viata ta ai fost atat de refuzat de femei incat singura ta solutie a ramas curva de pe centura (caruia intradevar i s-ar potrivi o parte din descrierile facute de tine): parfum ieftin, fusta scurta sau deloc, tocuri si ruj pe coaie! Si am o intrebare pt tine: Cum trebuie sa fie in viziunea ta femeia adevarata? Amin!

 • Hekate spune:

  multe din chestiile pe care le-ai spus pe semi blogul tau sunt adevarate dar numai pentru o anumita categorie de femei .nu toate sunt la fel ai sa descoperi cu timpul sper:) si chiar si despre acel tip de femei pe care l-ai descris sa sti k sunt doar cateva lucruri superficiale…adevarate in mare parte dar femeia nu e formata numai din acele lucruri .cel putin unele dintre ele sunt mai complexe de atat .anyway, sa sti k am ras destul citind ce ai scris .daca tot esti baiat, de ce nu scri si un ghid de inteles baietii ?cu siguranta nu as rata asa ceva

 • Vladimir spune:

  Bai frate omul are un blog, daca nu-i impartasiti parerile nu e cazul sa veniti cu jigniri la adresa lui sau la adresa celor cu pareri diferite.

 • irelevant spune:

  citind unele comentarii mintea mi-a fugit spre o reclama la Zaraza,pe care fooooarte multi o adora,dar sunt curioasa cati din cei care se simt „adevarati domni” si care se amuza la auzul cuvintelor „pentru toti cei care stiu ce-nseamna cuvantul „fortuit” ” stiu ce-nseamna acel cuvant. Drept pentru care,vreau sa cred ca cei ce sunt de acord cu cele spuse in acest „mic ghid”,sunt doar ipocriti si nu inteleg ce se spune de fapt acolo,dar se simt mai „barbati” dandu-i dreptate. Nu de alta,dar parca mi-e frica sa cred ca sunt atat de multi frustrati pe lumea asta… Si daca nici acum nu vedeti legatura cu ceea ce am spus referitor la reclama,nu e decat vina logicii feminine,logica ce lipseste cu desavarsire. Asa ati invatat voi,nu?!

 • MoriDuteDreq spune:

  Ori arati ca o diarie trantina pe asfalt … ori esti un rozetar poponar care are ceva cu femeile de bagi textele astea…iti dau un sfat!!Uita`te in oglinda (daca ai asa ceva in casa…daca o ai si pe aia) si dupa comenteaza ceva despre o femeie…Ce blog de KKT ai!!Am mai si pierdut juma de ora din timpu` meu pentru a iti citi tie aberatiile care le`ai scris cand erai tras sau baut!!Ti`ai facut un blog de tot KKT`u bhaa cocalarule!!Reprofileaza`te ;)Nu te mai chinui sa intelegi femeile k o sa fii tare dezamagit cand te vei trezi la realitate ;)

 • 666 spune:

  Mai… la nu stiu care postare la fel de inteligenta tocmai ziceam ca mi-am pierdut vremea citind aceste sclipiri de geniu. Uite ca imi ignor singura sfatul si mai pierd ceva timp doar din curiozitate.

  Eu asa zic:
  – individul pare un mare ipocrit (pentru ca tare ma indoiesc eu ca in fata unei femei mai are curajul sa spuna asa ceva)
  – este evident ca are ceva bagaj de cunostinte (altfel nu il primeau la ziar – stie el care ziar) – cat despre talentul scriitoricesc, exceptand continutul vulgar, consider ca il are
  – stie sa se joace cu mintile fragile si impresionabile ale oamenilor (in special cei care iau treaba asta in serios) – o fi facultatea de vina
  -se distreaza copios pe seama voastra
  si in final:

  – Sunt aproape convinsa ca treaba asta cu postarile exagerat de misogine in continut a fost facuta ca sa se amuze omul de cat de tare se agita unii si altii. E un subiect controversat care prinde la public si omul asta se joaca cu voi. Trebuie sa fii putin psihopat ca sa ai varsta lui si chiar sa crezi asa ceva. Daca era un biet puber il intelegeam caci nu e rar intalnit fenomenul dar ce rost mai are sa ma deranjez?

  Si daca ma insel, si chiar gandesti asa… Da-mi voie Radu sa te felicit pentru tarie si sa te sfatuiesc sa te predai singur la politie pana nu ucizi vreuna…

  • Radu Post author spune:

   m-ai ghicit

 • Andrada spune:

  Cat de tare!
  Ca gagica, tind sa-ti dau dreptate in majoritatea afirmatiilor. Come on fetelor, n-o mai dati din stanga in dreapta ca le-a cam nimerit aici. Multe din asa zisele „must have” ale noastre, sunt inutile. Nu prea avem noi foarte multa logica, oricat de mult am vrea sa credem ca avem. Daca ne ascultam „intuitia” facem pur si simplu ce ne vine din prima, si regretele ulterioare…la fel de inutile, nu schimba nimic. Dap, daca avem un creieras (eu inca sper ca nu ducem toate lipsa :D) il folosim ca macar sa ne fie noua bine si dupa celorlalti (una bucata egoism care e perfect normal, dar fara extreme), si daca acele legaturi neuronale isi fac treaba bine, poate invatam ceva folositor pentru mai tarziu, ca sa nu ajungem la sfarsitul vietii si sa zicem „Futui, am trait degeaba. Better luck next time…”
  Te simti atacata ca femeie: gues what, chiar s-a jucat cu mintea ta. Traieste cu asta, nu e nici primul nici ultimul ;) Ah da, si de frustrari, suferim toti, „la toti ni greu” ;)
  Totusi un mic detaliu care poate merita mentionat: sanii sunt folositori doar daca ne acceptam conditia de mame…deci singurii care chiar profita sunt aia micii ;) Asa ca in eventualitatea in care o sa ne numeasca un prunc „mama”, sanii au un scop. Mai putin de atat, sunt jucarii pentru cei mai mari :)))))
  Nu te-ai simtit atacata si ai ras cu lacrimi cand ai citit posturile: mai exista o speranta pentru umanitate (poate am fost un pic rea). Heh, si eu intru in categoria asta…uite mandria si orgoliul:))))

  In concluzie, felicitari pentru abordarea neortodoxa. Poate e un semnal de trezire pentru unele exemplare ale „sexului frumos”…

 • Andrada spune:

  Ah da, am uitat sa inchei cu un citat genial a lu’ nenea Shakespeare: „Frailty, thy name is woman…”
  A stiut el ceva…

  • Madalin spune:

   Nu ai inteles ce trebuie. Shakespeare era homosexual. Esti repetenta. Mai incearca :). Cel mai tare ma deranjeaza o femeie care incearca sa para smart.Abtine-te!

 • sear me spune:

  Maiestatea voastra Jesus, daca imi amintesc eu bine, in urma cu cativa ani te afisai pe forumul bestial.ro tocmai cu o „piramida de carne” sau „curzilla”, de care erai foarte mandru. Am impresia ca avea cineva dreptate cand iti spunea ca esti ipocrit.
  Ma inclin Inteligenta voastra!!! Oare ce se intampla cu noi daca nu veneai sa ne luminezi cu intelepciunea ta desavarsita?

  • Radu Post author spune:

   bai, tu esti idiot? pusesem o poza cu mine si cu prietena mea de atunci, si unu’ o photoshopuise dedesubt de ii dublase curul. era hazliu. doar atat.

   da na, memorie selectiva. ai tinut minte doar 1/4 din faza

 • sear me spune:

  Lasa vraja maestre, femeia era dubla pe langa tine inainte de a fi photoshopuita poza…si, parca cineva chiar te-a enervat atunci cand a remarcat ca e chubby. Nu-i vorba aici despre memorie selectiva…nu a fost singurul exemplar cu care te-ai afisat, una dintre tipe era f draguta. Dar cealalta era grasa, punct.

  • Radu Post author spune:

   coae, esti idiot. pe atunci ma afisam cu o singura tipa. ori era elastica rau si intr-o poza era faina, in alta nu, ori esti tu idiot. nu exista nici o cealallta

 • sear me spune:

  Coae, eu cred ca in timp ce imbatranesti, te lasa si memoria pe langa celelalte…ai postat acolo, mai intai, poze cu o dnsoara roscata; desigur, ai tinut ca printre alte poze, sa afisezi ce era mai important din ea, adica posterioru-i mirific(care poseda si o pereche de chiloti, pe care abserv ca nu prea ii apreciezi).Ai fost laudat, aplaudat si aclamat.
  Peste ceva timp a aparut si poza cu cea in discutie; si nu, nu era aceeasi, tocami tu afirmai ca nu mai esti cu cealalta; ti s-a spus ca-i chubby(iti pot spune si cine a facut afirmatia) si ai sarit imediat la gatul persoanei respective.
  Am retinut episodul tocmai pt ca a fost probabil pt prima data, si ultima cred, cand s-a observat ca te-ai enervat.
  Si pana la urma care-i problema? Ce, ti-e teama ca-ti pierzi fanii daca recunosti ca-ti plac femeile grase?

  • Radu Post author spune:

   era aceiasi don’shoara, isi schimbase culoarea parului.

   si date-n plm. intreba-l pe muie-n cur de seb(symbolic), ca o stie, si daca ala zice ca e grasa io imi tai un coi.

 • sear me spune:

  Putica eu chiar te cred. Avand in vedere faptul ca tu esti un super barbat, cu siguranta ai avut langa tine doar super femei…si ea se incadra in categoria asta, din moment ce a reusit pe parcursul a catorva luni sa intre la apa, sa acumuleze vreo 10 kile si sa-si schimbe complet trasaturile fetei!
  Acta est fabula!

  • Radu Post author spune:

   bai da ai o memorie de fier. io am impresia ca vrei sa ne futem.

 • sear me spune:

  O, da zeule! In sfarsit ai inteles!

 • ann3tteskye spune:

  vreau ghid de inteles barbatii :-w

  • Radu Post author spune:

   la barbati conteaza ce baga in gura si ce trag pe pula.

   sfarsitul ghidului.

 • ladyLilith spune:

  băi sper că mare parte din ce-ai zis aici e caterincă. e fun, am râs cu lacrimi, deși în majoritatea cazurilor nu se aplică. sau poate că sunt optimistă. dar dincolo de amuzament, mă gândesc că dacă asta crezi tu cu adevărat despre tooaate femeile, ești un om tare trist. repet: doar dacă…

 • bebe spune:

  Esti idiot moncher.

 • savoiusa spune:

  …………super tareeee!!!!imi place tot ce scrii…kred ca devin „misogina”:))

 • corina spune:

  bravos! n-am mai citit ceva atat de perfid!

 • Mihai spune:

  Tare caterinca! Tine-o tot asa.
  Si nu mai sariti pe el ca omu’ n-a fost serios.

 • Alex spune:

  Din pacate e cat se poate de serios omul, pe langa asta marile defecte arhitecturale descrise de el il fac sa para mai degraba gay decat un fin cunoscator al femeilor, nici in acest articol nu tine cont de personaliatea oamenilor, de preferintele fiecaruia in materie de femei, instinctul lui de macsul preistoric il face sa aiba partial dreptate cand zice ca toate vor sex. Da toate vor sex ca un instinct animalic primar dar pantofii cu toc nu au nimic de a face cu fugitul de sex……bine poate doar in filmele porno pe care le-am vazut cu toti si femeile au pantofi „cui”. Aceasi doza de superficialitate, aceasi ignoranta caracteristica astui pitic, acelasi aer de superioritate, parca e romanul pur 100% care se uita tot timpul in ograda vecinului dar pe al lui n-o vede

  • Radu Post author spune:

   tu esti prost.

 • Alex spune:

  ma bucur ca te simti atacat de commmenturile mele si ma bucur ca prin raspunsurile tale nu dovedesti ca ai capacitati intelectuale, doar stii sa jignesti lumea. e si asta o metoda, dar e metoda omului prost, hai stiu ca ma poti injura, injura-ma si demonsteraza la tota lumea ca ai creierul la fel de mare cat un om si la fel de crat ca al unui peste.
  p.s. vezi un psiholog

  • Radu Post author spune:

   is psiholohg. am terminat psihologia.
   parerea mea de psiholog e ca esti prost.

 • andi spune:

  salut, ai de la mine un Mare Bravo, nu are rost sa te intreb dak esti misorgin intrucat nu sunt femeie- si oricum raspunsul tau afirmativ il am deja, dupa cele citite. continua te rog si cu 4 , 5 … poate si 7, zicerile despre fiintele care se hranesc cu zilele barbatilor. stilul tau direct de expunere plastica si traducerea gestica ma fascineaza. sunt f multe lucruri de spus despre femei_ VIS A VIS DE BANI, de modul de relationare, etc. STIU CA CEEA CE SCRII pleaca de la imposibilitatea de a schimba pozitia in societatem a barbatului vis a vis de femeie- si anume ca orice barbat sa poata sa fie futut de femeia dorita. asa ca nimicirea frumosului femininm ramane refularea barbatului adevarat. noi suntem de fapt sexul slab……cred insa ca ….CAINELE CARE LATRA NU MUSCA.

 • giorgio spune:

  imi plac femeile astea:)))urla ciuda in ele knd stiu k ai dreptate:)))vai samar…:)) ciudoasele p`lii:))

 • giorgio spune:

  a si mai is si baietii aia…”fetitse” kre toata viata lor stau cu mama..:)) mama ma leaga la sireturi si la 50 de ani k asa am fost obijnuit de mik..esti tare frate…pt toti cei kre nu va place ce zice omu asta nu cititi sau macar nu lasati asa commenturi de astea ratate..din ce commenturi am vazut pe`aici mai ales de la baietii kre critica si zic k esti fraier si prost si bla bla sa stiti fratilor k sunteti mai prosti dekt femeile(unele, k sunt si femei kre nu se incadreaza in ce povestesti aici) ..ast seriile urmatoare:P serus`

 • giorgio spune:

  imi place rad intr`una…imi place mai mult k se tureaza astia:))poate k si ei faceau asa:)))si cum ziceam poponarii pulii kre nu au un simt al umorului..ciudosii plliii`:))wsm

 • ana spune:

  salut radu,
  ca una din reprezentantele sexului feminim pot sa spun ca am citit site-ul tau si chiar m-am amuzat; ironic, dar frumos. cat despre cei care au ceva de zis la adresa ta pot sa le spun doar atat: daca noi femeile \"gustam\" umorul sau, care e problema voastra?
  credeti-ma sunt destule femei inteligente care i-ar putea da o replica lui radu daca ar dori.
  cat despre relatia lui cu o femeie, fie ea grasa sau slaba cred ca nu e treaba voastra. va pricepeti la ceva tipic romanesc: va dati cu parerea despre ceva ce nu va priveste, gasiti-va o ocupatie folositoare!!!!!!

 • ana spune:

  p.s. ce ai zice sa scrii ceva si despre ambitiile femeilor?

 • Marcel spune:

  Scriu pentru simplu motiv ca in prezent sunt fix 69 de comment-uri. Clasic.

 • pardesarma spune:

  70,nu comentez ceea ce se scrie,da vreau sa zic ca se scrie bine,cu ceva talent,

 • duca spune:

  nu mai folosi „zglobiu”. nu in acelasi text cu „pula”. friendly advice

 • mandarin-girl spune:

  :)) eu pun „cul in testicul”?!cum?
  poti sa fii mai penibil de atat? ce intrebare retorica ti-ai stors creierii sa ne demostrezi asta in 10 pagini ;)
  sa nu iti doresti sa devina prea populara pagina ta ca e invers proportional cu numarul sanselor pe care le ai sa ti-o tragi in una din perioada (martie-septembrie)de care ne vorbeai mai devreme.
  dar ai multi admiratori nu o sa duci lipsa de „buci”.
  stii ca t-i se pregateste ofensiva nu?
  Sotul: „Incercam o noua pozitie in seara aceasta?
  Sotia: „Sigur. Tu stai la masina de calcat, iar eu pe canapea, beau bere si ragai…”
  in curand prima pagina destinata feministelor
  „eu pun var in ovare!”

  • runner spune:

   ce proasta esti:))

 • vizy spune:

  eu pun var in ovare!:)))))))
  da asta chiar ar putea avea succes!suna promitator!

 • gigi spune:

  numai un frustrat poate debita chestii de genul asta. si nu ma refer numai la frustrari legate de femei…noroc cu blogurile ca poti si tu defula in vazu’ lumii…si asa apari ca un tip cool care scrie doar ashea…la misto.

 • stefan spune:

  esti foarte tare frate, am ras de m-am spart, ar trebui sa faci comedy stand up

 • julliette spune:

  du te dracu cat de tare!
  si btw.oi fi eu femeie ,da mi place la nebunie faptul k am citit de atatea ori cuvintele:buci,tate,pula,cur,coaie,etc
  tot asa
  entertain me:))

 • apa_plata spune:

  Desigur , ai un talent incontestabil . In general, o efervescenta de genu’ vine doar din experienta . Let me guess : ai jucat recent rolul lui Pietro Gralla ? Sau pur si simplu ti s-a taiat de laba . In nici un caz nu introducem varianta „ai fost in stare sa intri in cercurile in care se invart fetele inteligente” . Ah sau poate ca da . (+ai fost resprins , desigur) . Nu e nici o problema :) . Majoritatea lumii trece prin . Dupa cm scrii , esti baiat inteligent . Dar 80% esti urat. Nu trebuie sa iti fie rusine . Multi oameni sunt urati . Ideea e ca mai mereu se gaseste cineva amator de estetica uratului , sau care chiar sa te vada frumos in felul lui . Si inainte sa pui sub semnul intrebarii utilitatea tatelor (placere sexuala+hranire copil, in caz ca te-ai nascut cu jumatate de creier) , intreaba-te de ce au barbatii sfarcuri. (exista un raspuns si pentru asta , dar de sigur tu nu il sti). Damn, am pierdut 1 minut tastand chestia asta , mai mult decat merita cineva atat de frustrat .(frustrat!=frecat) // (commentariu) citeste-i si mamei tale ce ai scris aici :)

 • apa_plata spune:

  ah..si un P.S. daca tu crezi ca posturi de genu’ or sa starneasca reactii gen „ah..ce baiat inteligent , ce tip rau ! ah , da ! ma intriga si ma provoaca” , o sa ramai la aceeasi clasa de fete care te-au si transormat in ceea ce esti :) .

 • Equalizer spune:

  Marian Cur-de-Fier? Man! Femeia aia e legenda!
  Unchi-miu are o poveste tare simpatica despre ea si ce stia sa faca!

 • megan spune:

  Daca cu adevarat erai psiholog stiai sa dai niste raspunsuri gandite,tu le-ai dat inversunat,trebuie sa intelegi ca nu tot ceea ce faci va fi acceptat de public(caruia te adresezi tu).Daca ai 80 de ani te cred ca tu esti cel care cu adevarat intelege femeile…acest site este adresat labagiilor si celor care nu stiu sa zica un simplu „buna” unei fete.

  Comm a fost facut la adresa lui Radu!

 • fox spune:

  trebuie sa fie trist sa o iei la laba permanent…asa incat „relatia” ta cu o femeie sa se consume pe un blog nu? nasol moment, COAIE!

 • Tina spune:

  Ca sa fiu concisa, exacta si clara: vrei sa facem sex diseara? ( o urma de romantism las, datorita rimei)

 • killa spune:

  radu…ai scris tu acum un an, un si ceva un articol care parca se numea „ce as face daca as fi femeie pentru o zi” sau ceva de genul. Am cautat la search sa gasesc, dar nici un rezultat. L-ai scos cumva? sau e in alta parte…si daca da imi spui si mie unde, te rog? Multumesc anticipat.

 • JB spune:

  Bai frate rad cu lacrimi de 10 minute si acum si sotul meu ( da sunt tipa ai sa razi) se tavaleste, tot de ras. Ce-i xtrem de tare e ca ai explicat in 4 postari ce nu au reusit tratate intregi=)) Deci pe bune.
  Culmea e ca te-am decoperit de pe blogul distrusei aleia de Rrimuna descoperita la randul ei de pe blogul distrusilor de la Antidotul. Ai umblat cu terminata sau ce a vrut ea sa zica (te mentioneaza in postarea aniversara a exprimarii publice a elucubratiilor ei de virgina frustrata)?

 • Eva spune:

  E intradevar frumos modul cum jignesti tu femeile, n-am decat cuvinte de lauda. Bravo! Dar parca totusi nu e chiar asa. Ma intreb daca ai sti ca nu citeste nimeni, daca ai scrie asa… doar pentru tine, ai spune aceleasi lucruri despre femei? Nu stiu de ce nu cred. Dar deloc nu cred!

 • nustiu spune:

  de ce se agita lumea? nu e caterinca? oricum e artistic scris

 • butterfly spune:

  Radu,nu am vazut un barbat asa frustrat in viata mea!probabil ai primit multe refuzuri la viata ta,cei 20 si ceva de ani!!!Cred si eu in momentul in care toti si-au batut joc de tine,te-au torturat!Cred ca ai savura orice clipa cu oricare din tipurile de femei pe cred vorbeai mai sus:)))pentru ca la varsta asta sa mai fi virgin,iti creaza niste probleme psihice…un barbat e indicat sa isi piarda virginitatea pana in 20 de ani…estimez asa ca tu ai peste 22…restul vine de la sine… app „MATA din ce categrorie face parte”:)))

 • C.M.F. spune:

  execrabil…blogul in esenta sa.

 • oana spune:

  ..eu maine am examen si uite ce fac..doamne cat am ras! =))) huh.. sa trag ‘aier’ in piept!:)

 • oana spune:

  eu nu cred ca le jigneste..decat pe cele care se simt jignite..eu ma amuz copios cititnd blogul si cred ca in esenta sa personajul ce scrie( este prima oara cand intru pe acest blog ) este putin dezamagit de modul cretin in care gandesc femeile, nu toate si nu tot timpul..pana la urma este un pamflet si pe unii dintre noi ne face sa zambim. concluzia: mie mi place..am sa mai revin asupra acestui blog.

 • Radioboy spune:

  tie nu ti plac femeile si nu esti capabil sa vezi ceva frumos in aproape nimic probabil.Crezi ca esti macar cu umpic mai presus decat toate cazurile care au fost prezentate de tine?Du te si cere i iertare lu ma ta

 • Rem spune:

  Prost nu esti…poate putin frustrat. Increzut,sigur. Ideea e in definitiv, ca cel putin din punctul meu de vedere n ar trebui sa te opresti din scris, ca cine stie ce iese macar din greseala?

 • Ana BAITY spune:

  Si…cu toate cele spuse de femei(apropos:am o prietena care are un dressing doar pt pantofi,si,fiti atenti:fiec pereche de pantofi e pusa intr o cutie separata,cu o poza a pantofilor pe ea…sa i dicleasca dint r o ocheada1loool:)))),totsui,ne iubiti si va PLACE CAND IESHIM CA DINTR O CUTIE ROZ DE BARBIE…ARANJATE.TUNATE….asha k….conteaza pana unde se duce limita fiec femei :D Eu unha.sunt putin…din mai mutle chestii..pot arata genial..ca din cutie..dar am shi lvl 24 pe Garena Dota…sa nu mai zic call2….dupa cum autorul tot spune…puuula mea(de fapt a aluia care mi cara geanta…)

 • Eco spune:

  foarte tare frate :))

 • una spune:

  Sefule, sunt FEMEIE si am simtul umorului foarte dezvoltat. Cred ca esti si tu de acord cu treaba asta fiindca am stAt vreo 4 ore pe blog sa citesc tot ce ai scris. Felicitarile mele sincere, jur ! Si da, JUR SI CA SUNT FFEMEIE !

 • Isa spune:

  Foarte tare…. cred ca Radu-i poponar…. :))) cu simtul umorului, recunosc….

 • Goanga spune:

  Felicitari, acum am descoperit site ul si pana nu citesc tot nu ma las, esti cumva ardelean?

 • Bogdan spune:

  Esti genial omule!

 • runner spune:

  intrebare???asa cum se presupune ca o femeie are nevoie de cel putin2 barbati pentru a fi satisfacuta si ma refer:unul care sa o iubesca si sa.i raspunda la toate pisicelile nascocite pe moment de ea!si altul care sa o futa in fel si chip pana ii sar mucii pe pereti! Se poate ca acest individ sa fie unul si acelasi???…nu se prinde prosta???

 • Sandra spune:

  as vrea sa te cunosc…serios :)

 • Pishpi spune:

  Super tare am citit tot EXTRAORDINAR :)) am ras cu lacrimi tine-o tot asa

 • GIGI spune:

  Tu nu ai inteles femeia..
  Tu ai inteles pitipoanca:)

  • ginav spune:

   eu sunt femeie si nu inteleg nici femeile, nici barbatii :(. Toti par sa aiba comportamente aberante.

 • AXL spune:

  omule esti bolnav cu capul nu sti ce vb ori esti homosexual ori esti bolnav cu capul si iti recomand un control la psihiatrie, daca cunosti cu adevarat femeile ar trebui sa vb despre ele in primu rand cum sunt ele cum sunt de firave…etc. Dar u nu sti ce vb ai o conceptie tampita despre ele si te inseli iti spun eu din experienta am cunoscut mai multe femei la viata mea si am muncit cu ele si traiesc alaturi de femei si credema sunt mai greu de inteles dar daca ajungi sa intelegi gandirea unei femei o sa ajungi sa le intelegi pe toate si sa te poti juca cu ele asa cum iti doresti si sa le ademenesti cum vrei si sa le f… cat vrei si pe cate vrei. Ce pot sa iti spun ca esti un obosit si jumatate si te compatimesc pt ca nu cunosti deloc femeile si vb niste aberatii mai mari decat tine si lumea asta.Oricum iti doresc succes si incearca sa cunsosti mai bine femeiile si posteaza ceva mai interesant, P.S chestia cu pozitile este iarasi o mare aberatie esti sub orice critica bafta

  • who gives a shit spune:

   Sunt de acord cu tine!

 • Sandel spune:

  AXL, presupun ca acest comment pe care l-ai facut ai vrea sa-ti aduca admiratia femeilor, fetelor s.a.m.d. Tin sa te anunt cu profunda parere de rau ca nu e asa. Imi pare rau sa-ti spulber visurile de Don Quijote. Probabil ca singurele femei pe care le ademenesti si pe care le-ai inteles sunt matusa-ta sau maica-ta. Ori asta, ori ai fost catalogat ca gay in proportie de 95% dintre femeile cu care ai interactionat. E un procent decent, ce pot sa spun. Deci inainte sa incerci sa faci pe berbantul precum face elefantul, iti sugerez atunci cand incepi o conversatie cu o femeie sa-i spui din start ca nu esti gay. Si nu mai compatimi alte persoane. Compatimeste-te in lumea ta aia frumoasa si roz

 • Kostea spune:

  Am citit bolnava ta contributie la intelegerea femeilor si la filozofia contemporana si nu pot decat sa iti spun, in cel mai serios mod – tine-o tot asa… Tu vezi dincolo de aparente si ne ajuta ce faci.

 • lili banyai spune:

  draga dl..nicin-am retinut numele ,asa,esti de plans..stii de ce? pt ca aparent nu ai avut vreo femeie in viata ta care sa te faca sa te jenezi inainte de a te preta la asa o trasa de par catalogare in chipurile un ghid a femeilor..sau ai avut vreuna care te-a facut praf si..de atunci tot praf ai ramas..si incerci sa denigrezi pe toate celelalte :)) nu esti amuzant fiindca o regula de baza cand faci umor e sa ai si alb si negru..esti patetic si nonvaloros..sunt cat se poate de sincera in evaluarea ta

 • who gives a shit spune:

  Ai simtul umorului dar la faza cu ”pumni in ovare” plus altele de gen mi se pare ca esti cam dus cu pluta..prea multa violenta ..si ura as putea spune..dar na fiecare cu nivelul sau de evolutie.Cat de mult spurci femeia dar in acelasi timp arati cat de dependent esti de ea.Inca o chestie: nu mai generaliza si nu uita ca exista si exceptii de la regula.

 • serena spune:

  o-m fi noi ipocrite,crizate,nebune,cateodata ridicol de proaste(de ex cand voi ne jurati amor etern,iar noi va credem…si alte situatii similare)…insa credeti voi barbatilor ca v-ar fi viata mai senina fara noi?Sa fim noi oare cele ce va umbresc zilele si va adancesc amarul…hmmm
  Intelegeti femeile…:)Mai utila ar fi incercarea sa dezlegati misterul atlantidei,sau triunghiul bermudelor,sau alte cate mai sunt pe lumea asta mare.Ca si masculi alfa ce sunteti,nu va munciti intelectul net superior femeilor doar ca sa intelegeti aceasta specie.Nu se merita…voi ati spus-o…Cat despre pumni in ovare…oare domnului autor cu creier de geniu nedescoperit si prea putin apreciat de prostimea feminina,cum i-ar placea un super tratament de circumcizie fara anestezie desigur,asezonat cu cativa pumni in „coae”….hmmm,absolut delicios

Adaugă un comentariu