Circulară Organizaţia Anarhistă de pe Raza Municipiului Bucureşti şi Sectorului Agricol Ilfov Momentan Devenit Judeţ, filiala sector 3, 3 Dec. 2008

Subsemnatul Eusebiu „Moarte-n flăcări” Ilarian consemnează
18:25 Dani zis și „Un kil de durere” Popescu iar chiulește și nu are cine să facă prezența. Are 6 săptămâni de când nu a mai venit. Dorian maniaco-depresivul zice că cică s-a întâlnit la coadă la farmacie cu taică-su când s-a dus să-și ia un unguent pentru ciuperca urât mirositoare de pe piept de care tot nu mai scapă și care îl împiedică să fie intim cu o femeie și cică taică-su a zis că ăsta s-a făcut monarhist și că nu mai vine să facă prezența. Ce scârbos. Monarhist.
18:30 Ședința s-a deschis cu tradiționalul uitat pe pereți confuz timp de 10 secunde. Ne trebuie o nouă tradiție de deschidere a ședinței. Marcu de o lună tot joacă de pe un picior pe altul, „pavlovian cu un dor vezical de eliberare străbună” cum zice Mirel Gulie, zis și „Nepoetul” pentru că scrie poezii dar nu recunoaște, în lipsa fostei tradiții.
18:35 Orlando Iordache, zis și „Brutalizatorul” i-a dat o palmă după ceafă cu pumnul neofitului Grigore Avramescu, zis și „Fraierul ăla” pentru că prăjiturile anarhiste pe care trebuia să le facă „Fraierul ăla” nu prea sunt în formă de simbolul anarhiei cum trebuie și că au gust de covrigi. Fraierul ăla a răspuns că cică unu la mână, e greu să faci un A într-un cerculeț din cocă așa că nu îi ieșea decât cerculețu și decât să facă cerculețe mai bine cumpără covrigi că el e competent logistic, doi la mână că se opune schimbatul poreclei lui din „Scalpatorul de cadavre în putrefacție cu un cuțit ruginit” în „Fraierul ăla” că lui nu i se pare prea lungă și e dreptul lui să-și aleagă orice alias vrea el și trei la mână să nu îl mai lovească Olando că el e împotriva violenței simțite. La care Orlando i-a zis că are niște idei de tot rahatul, și i-a mai dat un zdupac pe spinare, să îi mai amestece din idei.
18:50 S-a discutat liber pe tema „Ce am făcut de 1 Decembrie”, Marcu „Violatorul de cranii” a zis că a vomitat pe un bancomat la care Mirel Gulie, zis și „Nepoetul” a zis că acel gest a fost citez „o inspirantă reprezentare sublimă a urei față de sistemul iudeo-masonic ce controlează toate băncile și că dacă ar scrie poezii, aș scrie o poezie pe tema asta, dar nu scriu poezii că e o activitate gay și eu nu-s gay”. La care Gheo Andrieș, zis și „Anarhistul gay”, pentru că e singurul anarhist gay din tot orașul a zis că această remarcă îl ofensează că el nu scrie poezii, el se fute în cur și asta te face gay, nu scrisul poezii, la care Marcu a zis că depinde la ce capăt al pulii te afli când te fuți în cur și că Gheo, le fața lui probabil se află tot timpul la capătul greșit al pulii, după care a adăugat că a borât pe un bancomat pentru că era beat pulă și i s-a părut că e un veceu înalt și cu ecran, nu ca gest anarhist. Nea Vasile măturătorul, zis și „3 coaie” care încă nu e oficial din organizație, a zis că e bine că nu a borât prin sala de ședințe, cum face de obicei că e greu să strângi voma cu mătura. La care Orlando a zis că toată discuția asta e de căcat și mi-a zis să nu mai notez toate căcaturile și să mă duc să cumpăr niște sticle de Jamaica.
sfarsit.

***

Comentarii (16)

 • Anonymous spune:

  Bateti step la intalnirile voastre bakuniste?BR/Sau macar jucati o tabla?

 • Anonymous spune:

  Ioana zisa si Cosanzeana o sa inceapa sa poarte tricou cu tine one of these days.

 • Radu spune:

  de fapt sunt Sorin Ovidiu Vantu

 • Anonymous spune:

  Aha. Deci bateti step. Am inteles.

 • puttycat spune:

  imi place un anumit personaj profund fictiv

 • Adelina spune:

  Eu il sustin pe orlando cel cu sticlele…sunt total pentru…voi face asta…candideaza?

 • andrei_the_wise spune:

  Salut. Imi place foarte mult cum scrii. Ai fi interesat sa facem un link exchange?BR/Id mess/mail: andrei_the_wise@yahoo.comBR/blog: http://www.varby.roBR/Daca esti de acord astept un raspuns pe mail.BR/Daca nu te intereseaza imi cer scuze ca te-am deranjat.BR/Sa avem bafta la trafic!BR/BR/PS: Acum cateva luni mi-a venit idee unui concurs prin care sa premiez persoanele care au umor(in scris)BR/Premiile le voi duminica(7 dec) dimineata ora 11 in fata la MC la Unirea Shoping Center.

 • puttycat spune:

  lol, genial andrei asta, acu si-a pus si ps cu premii hahahBR/radule, zi-o p-aia dreapta. vrei sa ti se recunoasca talentu’ in fatza la mec!

 • hamlet spune:

  sticla de jamaica e cocteilul molotov al organizatiei voastre anonime, nu?

 • CATALINA spune:

  NU ESTI CU TOATE ACASA…iti lipseste un ciocanel..o nicovala..ceva..cert e ca totusi iti citesc aberatiile..si nu pot sa nu ma intreb de ce?

 • teli spune:

  hai sa facem sex!

 • eu spune:

  organizatie anarhista?
  nu se cam bat termenii cap in cap ?
  :D

 • Andrei spune:

  disper cand apar „Andrei” -ii astia care imi fac firma de ras.

  plm…

 • DEX spune:

  „și i-a mai dat un zdupac pe spinare” – incorect
  „și i-a mai dat un dupac pe spinare” – corect

 • d.d. spune:

  imi balaceam timpul liber prin blogul asta candva….pana cand am uitat de existenta lui…acu’ ca am si eu fb „ca tot omul”, din intamplare, l-am regasit… Ma bucur oricand sa citesc umoristica dintr-asta, ma bucur ca iti exprimi liber vulgaritatile (tot din limba romana fac parte si ele, nu trebuie sa ne ferim, mai ales cand sunt chiar amuzante si mie una chiar nu-mi pasa de „politically correct” ala)…..textul asta m-a facut de-a dreptul sa rad, deci dupa parerea mea e pericol! continua nene!

Adaugă un comentariu