Nokia te împinge spre idioțenie

Io ieri la muncă m-am îmbrăcat in smoking și am alergat prin centru, cu o păpușă gomflabilă masculină într-o mână și un pistol în cealaltă.
Voi ce faceți la muncă?
No, veneam cu troleul, noaptea, acasă. Era gol. Complet gol, doar eu și șoferul. Și văd o reclamă lipită pe un perete.
„In acest autobuz sunt o mulțime de oameni
De ce să nu îî zâmbești unuia?
Fii mai spontan
Fii mai NOKIA”
Sărim peste ironia fină că era troleu, era gol, și singurul om care putea să citească mesajul urăște oamenii, mai ales străinii cu o pasiune arzândă. Îmi place cum toate companiile ăstea mari înceacă să se asocieze cu o stare de spirit. O stare de spirit imbecilă. Și ăia de la McDonalds, și de la Altex, și de la absolut orice au oameni pe afiș zâmbind ca proasta la pulă, de zici că absolut orice se face de consum în masă te bucură. Înțeleg hlizitul la Colgate, să arate marfa. În rest, nu.
Da’ dacă ar încerca să fie Nokia unu cu mine în autobuz, i-aș răspunde cu un „De ce belești bă fasolea așa zglobiu spre mine, vrei să ne futem ?” și dacă tot e Nokia cu mine, îs Becali cu el : „sugi pula tu și cu Dan Voiculescu”.
Nu dau un rahat levitant pe toate asocierile voastre cu trairi afective plăcute. Am mai mult de 3 neuroni. Mâncatul unui big mac nu m-a făcut în viața mea să râd, și singurele dăți când am râs de la un NOKIA a fost când mi-a zis una de la capătul celălalt al liniei un banc bun după care o invitație la un sex animalic. Suntem brand! Ne asociem cu veselia! Oamenii care ne folosesc sunt veseli de parcă și-au înjectat LSD în coaie! Vreți să fiți ca ei! Cumpărați-ne!

Abia aștept să ajung și eu brand. O să umplu autobuzele cu:
„In acest autobuz sunt o mulțime de oameni enervați, care put a transpirație și a plombe găurite
De ce să nu îî fuți un șut în rotulă unuia?
Fii mai spontan
Fii mai Radu
Deși n-ai cum, că el e unicat și tu un epigon inferior”

***

Comentarii (9)

 • hac spune:

  esti cel mai tare misogin, semizeu si nu stiu cate altele (sa nu uit de pula mare)…cred ca m-am indragostit…

 • apartamentu' spune:

  Şi apa unde-au fost căzut BR/În cercuri se roteşte,BR/Şi din adânc necunoscutBR/Un mândru pleonasm creşte.BR/andra

 • hac spune:

  acum ca m-am oprit si eu din ras am si eu una sonora…giusto,giusto,giusto natura,un buchet de prospetime,bla bla bla…mai bine vad 10 nokia decat sa mai aud o data idiotenia asta…no acum ma duc sa ma tai..

 • Anonymous spune:

  Da’ cine-i mare mizantrop, da’ mizantrop de mizantrop. Continui tu de aici, centaurule.

 • Radu spune:

  hop. hop! tzane-ma nashule!

 • Andrei spune:

  alta ironie a reclamei e ca nokia e marca finlandeza, iar finlandezii sunt oameni reci si cam timizi, genul de oameni care cand te vad in autobuz se uita in alta parte si nu iti zambesc sau genul de oameni care inainte sa iasa din apartament se uita pe vizor sa nu fie cineva pe scara.

 • cristina spune:

  io n-am servici. beat that

 • krossfire spune:

  E ”branding emotional” , un trend pe-afara inca de prin 88′ si de la noi doar de cativa ani (pentru ca am observat surprinsi ca tanti Maria nu mai vinde detergent).BR/BR/Esti afectat suficient, dar nu de produsele care nu te intereseaza in mod direct si nu de abordarile astea. Vocea produselor la noi seamana cu vocea de taran beat venit la nunta care urla ”Sa ne simtem bine !” si pune labele pe toate gagicile tinere.BR/BR/Daca un produs ar promova aroganta inteligenta, l-ai cumpara. Probabil ca si cumperi 1-2 produse de gen doar ca aroganta inteligenta nu are nevoie sa scrie cu rahat pe ziduri : Esti arogant, esti HTC !

 • tot Radu :D spune:

  bookmarked :P funny

Adaugă un comentariu