O ard aiurea

Ar trebui să scriu ceva, da’ n-am nimic de scris. N-am nici chef deci e bine. Mi-am echilibrat șireturile de la bocanci. Intai buclele sa fie egale intre ele, ceea ce strica echilibrul vertical al capetelor. Dupa ce am reglat capetele, buclele erau inegale. Am luat cutia de bere, si i-am facut mici indoituri cu degetul. Dupa care am bagat degetul in cutie si le-am indreptat de pe partea aialalta. As vrea sa ma scobesc in nas dar nu am muci. M-am dus pana la rahatu ala de apeși pe manetă și curge apă în pahar de plastic, am apăsat pe manetă și mi-am umplut un pahar de plastic cu apă pe care l-am adus și l-am pus pe birou și pe care nu-l beau că am bere, da’ daca tot o ard aiurea să o fac en-passant. Am scos mustiucele de bagat in urechi de la casti si le-am inversat intre ele. Sireturile iar mi-s inegale. Le-am scos de tot si le-am pus iar. Nu-s egale. Am smuls cheița de la cutia de bere și am pus-o în altă cutie de bere. Care nu este a mea. M-am dus iar in camera cu rahatu ăla de apeși pe manetă și am luat niște șervețele pe care le-am pus pe masă lângă paharul ăla din care nu beau. Mai beau din bere. Am deschis geamul. S-a făcut răcoare și am dat drumul la aerul condiționat pe cald. Mi-am adus aminte de niște felii de cașcaval pe care le budisem între niște cărți acu’ ceva vreme și nu mai erau acolo. Nici în bibliotecă nu poți să ascunzi mâncare la munca-n pla mea. Termin berea. Oricum n-aveam chef de cașcaval. Vroiam doar să văd daca e acolo.
Grea munca. Mă duc să beau o bere.

***

Comentarii (21)

 • Andreea spune:

  Am citit cateva randuri din gandurile tale redactate cu atata delicatete in jurnalul refularilor tale si am realizat ca esti cel mai dat dracului din cate chestii am intalnit ce intrunesc descrierea de forma de existenta umana. In mod normal ar fi trebuit sa fiu oripilata de cat esti de dezaxat si cator scenarii dai nastere, scenarii care i-ar face gelosi pe cei mai instabili pacienti ai Spitalelor de Boli Nervoase, dar m-am aflat in situatia de a rade singura la birou de cinismul si vulgaritatea ta si de a ma urca in masina ca sa ajung acasa si sa mai citesc din divagatiile tale. Pot spune ca esti un geniu nebun, un fel de Vadim Tudor al blogger-ilor, numai ca fata de ideile lui nu simt o atractie morbida. Ce scrii tu imi face pofta sa citesc mai mult! Cel mai probabil ca nu vei da doua oua pe comentariul meu, dar rar imi regasesc frustrarile in cuvintele altor oameni, mai ales in cuvintele unor straini. Din punctul meu de vedere, ti-ai atins scopul cu escaladarea vulgarului si a frustrarii – ai un fan… as twisted as it might sound.

 • marverde spune:

  ce dragutz comentariul Andreei :X

 • Radu spune:

  vai. deci sunt fleashca. fute-ma.

 • R.R spune:

  Andreea – un fel de Vadim Tudor al blogger-ilor? WTF?

 • Anonymous spune:

  de ce pula mea ar fi un om la birou, la ora aprox 9, vineri seara? din acelasi motiv pentru care ar fi pe net la 4 fara un pic. pula mea de betivi.

 • Anonymous spune:

  Da din ce motive ar fi o oama (muiere) la 9 seara la birou si la 4 si un pic pe net?

 • Andreea spune:

  Anonim, pula ta cel mai probabil ca citeste pe diagonala sau din doi in doi. Nu-i bai, repet – am plecat de la birou, am mai citit de acasa, apoi am redactat comentariul. BR/Repet, pentru intelegerea ta – am plecat de la birou si am redactat de acasa. Capito? Nu? BR/Radu… nu te fut, mi-e frica de un sex cu tine, ar fi prea mult si pentru gusturile mele.

 • Alexandru2 spune:

  Radule, te-ai scos. Toti cei de sex masculin de pe site-ul asta deja mor de invidie, asa ca mori in chinurile infernului, don juan-ul defularilor.

 • Anonymous spune:

  @ Andreea – io is Anonim nr 2 al de a scris la de ora 04.44 si is o EA (muiere)… sa crap de ras de alta …

 • Andreea spune:

  Comentariul era adresat anonimului cu pula… in limbaj.

 • Anonymous spune:

  @ Andreea – zau?

 • Andreea spune:

  Iesi din anonimat… ca sa te intreb daca esti sau daca te dai prost/proasta. Atunci o sa te intreb eu daca acel zau este o dovada a nivelului ridicat de pseudointeligenta sau esti pur si simplu din cale afara de interesant si nu stii cat de monosilabic poti fii. Aaaa… homosexualii se amuza… sau mutele la pula… Your pick!

 • Anonymous spune:

  Andreea ce ai vrea sa fiu o proasta sau un prost … sa stiu ce te atrage …

 • Anonymous spune:

  Iaca iti terminai de citit blogul, ai nerv dar il imiti pe Carlin. Nu numai atitudinea, dar uneori ii calchiezi (ca sa nu zic de-a dreptul, „furi”) litera cu litera poante.BR/Poti fara? Nu de altceva, dar nu e postura mai jalnica decat teribilismul inchiriat. Baga un post al tau – al tau, is curios cum scrii.BR/Sau o fi imitatia cea mai perversa si subtila forma a modestiei?BR/BR/In rest, merge. Esti mai destept decat toti bloggerii pe care ii citii pana acum, stii romaneste mai bine decat multi scriitori cu legitimatie.BR/BR/Hai bafta, o sa mai intru peste un an, stii cum e, astept sa mai termini un sezon.

 • Radu spune:

  cred ca am furat o singura poanta de la carlin. si aia cu citat.BR/BR/in rest, pula mea, ori il imit pe maddox, ori pe carlin, ori pe bill hicks. probabil imit si pe unii de care n-am auzit.BR/BR/asta e, nu e vina mea ca sunt unii care au scris chestii asemanatoare inainte. da’ daca ti se pare ca fur bancuri, atunci, amice, esti cretin. BR/BR/nu stiam ca tipul avea ™ pe atitudine. n-are voie nimeni sa fie contrariat de la el incoa.

 • Alexandru2 spune:

  Radu, vezi ca anonim vrea sa ti-o fure pe andreea. O face pe inabordabilul. Grija mare.

 • Andreea spune:

  Anonim, nu ma atrag oamenii care nu sunt siguri de ceea ce sunt. Si nici macar in momentul in care concluzionez ca esti zeflemist nu te regasesc mai interesant. Vreau doar ca atunci cand cineva isi exprima o opinie de bine despre altcineva sa nu fie tratat cu flegme sau sa i se caute o fisura in caracter sau in inteligenta. Mai lasa-ma naibii cu imperturbabilul tau caracter. Nu am facut decat sa ii exprim blogger-ului Radu o parere de bine si tu te porti mai ciudat ca o femeie la ciclu. BR/Chiar e nevoie ca atunci cand cineva se exprima cu un „OK”, sa se gaseasca unul care sa spuna mereu din spate – „huooo!!!”?BR/Inca o data, Radu, imi place cum scrii. BR/Chiar daca te inspiri, ai caracter, chit ca e imputit… macar exista, ai o fatza si un nume si e de apreciat ca esti real… nu un alter ego care are nevoie de un psihiatru… sau, ma rog, nu are nevoie urgenta. Spor la scris!

 • cezar spune:

  Frustrare Fara Frontriere gt;gt; Excelsior, prieteni!BR/BR/radule mie imi pare ca il copiezi pe razvan, de la razvan si dani.

 • Anonymous spune:

  @ Andreea – asa-i, ma port ciudat ca-s pe ciclu, scuza ta care e?

 • Radu spune:

  ba voi chiar o ardeti aiurea cu comenturile astea.

Adaugă un comentariu