Mai multe explozii!

S-a făcut deja Transformers I, un film despre roboţi care se tranformă în maşini. Artistic e lipsit de orice conţinut. Intelectual nu provoacă cu nimic. E un pişat. Chiar are nevoie lumea de încă un film idiot, inspirat din nimic? Un Tranformers II?

Aparent da.

De ce să faci un film inteligent când ai o reţetă mai simplă? Povestea complexă îl face pe om să gândească şi când gândeşte, oboseşte. Vrei să obosească lumea? Ei vin la film să se recreeze, băă! Deci. Se înlocuieşte coerenţa cu elemente cool: lasere, roboţi, ninja, piraţi, vârcolaci, vampiri. Cretinul vrea muulte efecte speciale şi poate o juma de ţâţă, două în cadru pe oră. E tot ce îţi trebuie. Apoi îl angajezi pe oligofrenul psihopat de Michael Bay să bage 100 000 000 $ în explozii, măcar un sfert de  film să fie numa’ maşini zburând prin clădiri în flăcări şi gata! Succes răsunător.

Totuşi eu cred că acest subiect nu este destul de dobitoc. Ca să prindă, să fie cel mai mare hit al tuturor timpurilor, are nevoie de un scenariu şi mai şi. Al lor nu e destul de “cool”. Aşa că m-am gândit eu să scriu cel mai bun film din univers. Deci urmează un fragment din scenariul celui mai bun film din univers. Sunteţi gata? Staţi jos? S-ar putea să vă devasteze cât de cool este conceptul.

Filmul se cheamă BLOCKBUSTER, ca să ştie lumea că e blockbuster, să fie clar şi să vină direct, fără să-şi mai pună probleme. Sub titlu o să scrie şi “Dacă nu vezi acest film nu vei mai fi social acceptat în grupul social în care îţi place ţie să fii acceptat. Cu toate acestea, faptul că îl vezi şi îţi place, la fel ca majorităţii oamenilor, nu îţi va tăia din gradul tău de unicitate şi originalitate”. Să fie absolut convingător.

BLOCKBUSTER
(scena 47)

Piramidele explodează în slow motion, cărămizi zburând peste tot. Sfinxul explodează şi el. Closeup pe cap cum se descompune în bucăţele mici.

Lestatimir
Cum aş putea eu, un vampir nemuritor, să iubesc o fată de liceu? Tu n-o să fii niciodată mai mult decât o biată fiinţă umană!

Geta
Lestatimir! Trebuie să-ţi mărturisesc ceva…

Deodată o explozie explodează lângă el şi din fum iese o figură întunecată.

Lestatimir:
Padişahul Vârcolacilor! Cum m-ai găsit aici? Era imposibil să mă găseşti aici, în Paris, lângă turnul Eiffel!

Padişahul Vârcolacilor (râzând malefic)
Care turn Eiffel? (se uită urât spre turn şi ridică o mână. Turnul explodează în slow motion căzând peste oameni care urlă în slow motion).

Padişahul Vârcolacilor (râzând şi mai malefic)
În sfârşit eşti al meu, prinţ al vampirilor! Şi mă refer la un mod nonsexual, pentru că nu imi place de tine în modul ăsta. Vreau să zic că te-am prins! Profeţia scrisă acum biliarde de ani va fi îndeplintă şi chestia aia pe care o vreau eu tare din motive neclar specificate va fi a mea! Tot nonsexual! Nimeni nu mă poate opri!

Geta (transformându-se într-un robot imens)
Chiar nimeni?

Padişahul Vârcolacilor
SFINTE CĂCAT! Un robot ninja de pe planeta roboţilor ninja! Crezi că mă poţi opri pe mine? Eu am văzut sisteme solare explodând! (flashback cu padişahul vârcolacilor uitându-se la sisteme solare cum explodează în slow motion din nava lui spaţiala în formă de laser şi mâncând pandişpan)

Lestatimir
Sfinte câcat într-adevăr! De ce nu mi-ai zis că eşti de fapt un robot ninja din spaţiu ?

Geta
Am vrut să-ţi spun dar..

Lestatimir
Nici un dar! Am făcut dragoste cu tine! Puteai menţiona…

Geta
Pisi, dar…

Lestatimir
Tu nu eşti pisi cu mine, curvă intergalactică ce eşti!

Padişahul Vârcolacilor
Probleme de cuplu? Pot să vă.. întrerup!? (pocneşte din deget şi tot soiul de rahaturi explodează în slow motion în jurul lui) (râde extrem de malefic). Aţi uitat un detaliu! Stolul meu de SCORPIONI MUTANŢI ZBURĂTORI! Care explodează!

Cerul se întunecă în zare, bâzâind infernal se apropie stolul de scorpioni mutanţi cu aripi. Geta, roboata ninja scoate laserele din umeri şi…
explode-04-june

explode-01-june

Câcat. Deja aberez. Mă complic aiurea să scriu aici, când aş putea doar să bag MAI MULTE EXPLOZII!explode-02-june


***

Comentarii (80)

 • simi spune:

  mi-am blestemat zilele ca am vazut twilight in oras
  inca 2 ani fara cinema :D

 • mad1394 spune:

  Destule explozii zic eu. Mai multe tzatze.

 • cristi spune:

  sau măcar jumatatea aia de ţâţă

 • pisi spune:

  nu ai vrut sa-mi arati tzatzele, cu lasere in sfarcuri :D

 • Andrei Palatkas spune:

  :)) Mi-a placut aluzia la Blade Runner, „E buna rima, e buna…”

 • mirc spune:

  Unde-i jumatea aia de tzatza????? Vreau tzatze………

 • Daniela spune:

  vezi ce se-ntampla daca te uiti la filme cu cerculetz fara sa ceri acordu’? de-acu-nainte sa intrebi. exista filme pt plozi, educative, netraumatizante, care nu-ti dezvolta psihoze explozive.

 • Bogdan spune:

  Mișto începutul de scenariu. Scenariul scris și găsit un producător, se poate face un film. Am putea juca, Radule, eu în rolul lui Lestatimir și tu, în rolul Padișahului Vârcolacilor. Cât despre gagici pentru rolul Ginei, sunt destule duse în plă cu satelitul. Aplaud. Bravo, bravi, brava. Uite cum aș vedea eu unul dintre episoadele de la sfârșitul filmului: Lestatimir îi smulge un obiect Padișahului Vârcolacilor, într-un mod nonsexual, obiect pe care îl pune pe șemineul din castelul lui, din munți, ca să se uite la el, cu un zâmbet distrat, în nopțile lungi de iarnă, în timp ce ar sta în fotoliu, în fața focului, cu un pahar de whisky în mână.

 • PureVanity spune:

  filmul tau in slow motion, cu padişahul care mananca pandişpan (aici chiar ai fost in criza de inspiratie, putea sa zici si tu cremşnit sau ecler) va avea un succes rasunator.
  you should do this more often.

 • Daniela spune:

  Producator exista. Ma fut io cu el si mi-a zis ca a vorbit la distributie si tu n-ai ce cauta. Ca esti fan MB. Regretele mele daca ti-am spulberat visul abia nascut.

 • al_core spune:

  @bogdan

  Lestatimir îi smulge un obiect Padișahului Vârcolacilor, într-un mod nonsexual, obiect pe care îl pune pe șemineul din castelul lui, din munți, ca să se uite la el, cu un zâmbet distrat, în nopțile lungi de iarnă, în timp ce ar sta în fotoliu, în fața focului, cu un pahar de whisky în mână.

  …care explodează!

 • altered ego spune:

  Radule, tu esti un fel de maddox cel tanar sau ce dracu’?
  Las’o moarta cu satira socio-culturala si scrie despre tzatze si puli, macar e (mai) original. Plus ca obscenitatile sunt amuzante, vorba ta, relaxeaza creieru’, spre de deosebire de chestii serioase.

 • Cristian R. spune:

  @Radu: Mah, tu ai inceput sa scrii cam des. Pana gasesc pe cineva sa-mi explice ce ai vrut sa spui in postul anterior, ai si publicat altul. Las-o mai moale!

 • Bogdan spune:

  Daniela,

  Sunt două probleme aici (ba chiar trei), cu tine:

  1. Nici un producător nu s-ar fute cu tine

  2. Ești isterică

  (1 și 2 se pot lega prin locuțiunea conjuncțională „pentru că”)

  3. …. (mă mai gândesc! :))

  A, da, 3 – ți-am oferit ocazia să te introduc în lumea bună, când ți-am zis că te plătesc ca să ai grijă de invitații mei. Păi tu crezi că pe producători îi găsești ca pe ciuperci, după ploaie? Eu am vorbit serios și tu ai aberat cu obligațiunile japoneze. Shame on you.

 • Bogdan spune:

  @Al_CORE ( eu ți-aș fi zis altfel …)

  Cred că subestimezi sistemele de securitate ale vampirilor, în plus, vampirii sunt nemuritori.
  Dcaă ție, însă, îți explodează ceva în față, care ești muritor …

 • Merat spune:

  I’d watch it! :))

 • animaloo spune:

  bai radule, ai uitat ceva. Fara sex nu ai blockbuster.

  Lestatimir
  Nici un dar! Am făcut dragoste cu tine! Puteai menţiona…
  [
  imagine in slowmotion pe semi intunerci cu Lestatimir si Geta facand dragoste (nu se fut da??) pe muzica de phil collins (alb negru ca sa para film de arta)
  ]
  Geta
  Pisi, dar…

 • Bogdan spune:

  Animaloo,

  De fapt, Geta (nu Gina, pardon) era gagica Padișahului, la care Lestatimir se dăduse, profitând că Padișahul era plecat cu naveta ca să vadă sisteme solare cum sar în aer, în timp ce mânca pandișpan. Chiar ai nimerit-o cu bătrânul Phil: „One more night” și „A groovy kind of love” ar merge pentru scena „adulterului” dintre Lestatimir și Geta.

 • Daniela spune:

  Bogdane, daca puneai invers problemele 1 si 2, cu tot cu locutiune iontre ele, ma starneai. Dar asa, is doar inmuiata de atentia pe care mi-o acorzi si cand ma inmoi tind sa fiu indulgenta. Asa ca iti dau dreptate. Is isterica. Insa, chiar daca tu ai impresia ca ii cunosti pe toti producatorii de pe planeta asta si stii ca nici unu nu s-ar fute cu o isterica, iti mai daram o iluzie: e unul pe care nu-l stii. ala cu care ma fut io si care-i produce blockbusteru lu raducu (in care, bineinteles tu n-ai ce cauta).
  Si acum un mic exercitiu – sper ca te tine. Imagineaza-ti cum e sa te futi c-o isterica. …. Si acu’ repejor, o labutza. Hai ca stii si poti. Is sigura de asta!(mai putin sigura insa la faza cu imaginatul, dar hai ca-ti dau o sansa sa incerci).

  ps: mai astept mult oferta aia de bonduri? ca se duce dracu si ienu si nu mai apuc sa intru in lumea buna

 • Zoia spune:

  si eu vreau jumatatea aia de tzatza (fara sfarc bineinteles, altfel nu s-ar duce mamele cu copii la BLOCKBUSTER si n-ar mai fi unul)!

 • Aiurea spune:

  @Animaloo

  Barry White ruleaza muzica de futai pt filme de dragoste… Phil Collins n-a inteles senzualitatea intre un vampir si o tarfa intergalactica! THE WHITE BARRY DID! Fuck i smoke too much!

 • animaloo spune:

  oricum, se observa apartenenta filmului la curentul american (poti sa omori oameni atata timp cat nu vorbesti urat, (c) south park). daca ar fi incercat sa faca filmul pentru piata europeana exploziile erau mult mai proaste, toata filmarea se facea cu camera de la telefon si se injura mai mult.

 • almost there spune:

  omg! omg!e cel mai bun scenariu de film ever. trebuie sa-l „transformam” intr-o franciza!

 • Bogdan spune:

  Daniela, nebunatică mică, sunt două tipuri de isterice. Tu pari a fi din al doilea. Primul tip – alea care se fut bine. Eu am fost elegant, și n-am detaliat …. Al doilea tip: „isterica de dragul de a fi isterică”.
  Păpușel Daniela, după ce că ești isterică de mâna a doua, stai prost și cu ‘telectualu’. Scenariul n-are decât o pagină … Nimeni nu se înhamă să producă un film din așa ceva, nici măcar retardatul care și-ar pune-o cu tine …:) Las-o p’asta cu laba, asta e mișto de liceu, mai evoluează și tu … Zi și tu de un coi de-al producătorului care ți-a rămas în gât, de era să mori asfixiată – așa ai ajuns să impui un scenariu de o pagină -, vino cu ceva constructiv, baby …

 • bla bla spune:

  Radule nu ai luat in considerare ca un film desavarsit are 3 componente obligatorii: SEX, VIOLENTA si DROGURI!in plus de asta trebuie sa aduci si ceva nou.ce atatia vampiri (stiu ca pe toata lumea excita ideea de vampir,dar mai las-o incolo!),parca la moda erau piticii?!

  @daniela:esti o adevarata cunoscatoare,tu sti ca Radu mizeaza intotdeauna pe femei sa ii aduca gloria!ce stie face femeia cu pruna (realiza,bai!),nu o sa poata vreodata face vreun barbat!
  Va pup….:)))))

 • jimerino spune:

  bogdan asta numai non-sexual nu te-ar avea. tarky, tu esti ma futatura mica?

 • Daniela spune:

  @atat-de-fin-si-experimentat-cunoscator-de-femei-isterice
  Bogdane, aici se glumeste, se face misto si se vorbeste cu muie, pula, pizda. Nu se analizeaza, nu se dezbate si mai ales (uite-ti inca un vis zdrobit) nu se fute!!!! Asa ca daca asta cautai cand ai nimerit in galeata asta, get lost, ca nu gasesti.
  Pentru tine hai ca bag una serioasa: nu cunosc nici un producator si nici macar n-am avut rabdare sa-i citesc lu’ raducu-in-pana-de-inspiratie-sper-temporara tot postu’ asta de-i zici tu scenariu de film.
  prostule!

 • Bogdan spune:

  Jmerino,
  Nu înțeleg la cine te referi prin „asta”, la Păpușa Daniela? Măi, tată, pentru Daniela, chiar aș plăti să nu mă aibă. Aș evada pe un cerceaf și din turnul unui castel, dacă aș ști că trebuie să intre Daniela peste mine.

 • Bogdan spune:

  Daniela,
  Hai să fim serioși. Aș avea ce fute pe aici? :)

 • Daniela spune:

  @ Bogdan. Nu stiu. Io nu m-am intrebat. Tu te-ai intrebat deja? Daca da, de ce?

 • jimerino spune:

  nu fii ma pavalache. „bogdan asta” esti tu. pana aici ai inteles, da? la tine ma refeream. si cum ma adresam persoanei a doua, fara sa precizez care e aia, tu ce ai presupune, care e aia, cui ma adresam? exact, aluia de scrie cacatul pe care-l comentam. tarky, te-ai luminat?

 • alex86 spune:

  multa imaginatie mai ai drace

 • uP spune:

  Numai Bogdan si Daniela comenteaza intre ei. Faceti schimb de id-uri si lasati lumea sa se bucure de bastardul facut din adulter de care Lestatimir nu stie. Asta vroia Geta sa-i spuna. Lumea-i spune ” ALESUL” .

 • nicoleta spune:

  muhahahahahahaha

 • droaie spune:

  Ma pula! am murit de ras:)) La inceput vroiam sa comentez postu de genul:” Macar daca ai fii tu Michael Bay!”. Simplu dar la obiect. Dar spre finis am inceput sa rad tare tare de tot , de mi-a batut si vecinul la usa si m-am razgandint. Hai ca esti smecher.

  P.S.: azi ti-am descoperit blogu’. mor de ras!:))

 • alex86 spune:

  @droaie– ma pula ma – deci :”daca ai fii tu Michael Bay!” fi cu un singur „i” si finis.. se scrie finish.. nu cum iti suna tie in cap.

 • ochiu' vigilent spune:

  Mie imi place postul de azi , f. haios :-)) .Un film cu explozii si pornache ar rasturna orice clasament al celor mai bine vandute filme si sa nu uit , trebuie sa fie si o intriga , iubirea interzisa dintre doi protagonisti care erau frate si sora despartiti de cand erau mici , conducand doua agentii de spionaj adverse , in final ajung sa-si reguleze conturile in acelsi pat ..acum pule ..pizde ..explozii …si in final drama , erau frati ..publicul telenovelelor este atras si el . Aici se termina seria 1 , urmeaza 2 , 3 etc.

 • mithril spune:

  sfinte cacat! mintea mea e bulversata de atatea explozii si de faptul ca am citit o parte din scenariul celui mai uber-arhi-mega-super-extra-cool_la.puterea.infinit+infinit film care ar putea exista
  pana si sfantul cacat s-ar caca pe el de extaz orgasmic daca ar vedea trailerul

 • naughty_girl spune:

  Lestatimir singur?
  Nu e bine!!!
  Trebuie un clan intreg de vampiri!

 • tudor spune:

  Si cu armata de scorpioni obositi cum era? Aia ajutau pandispanul spatial sau pe Lestatimir sa rupa muia pe acolo? E de cacat filmul, mai ales in partea metafizica si intelectuala. Atat de prost cat ne ajuta la digestie, singura parere pe care o ai dupa film e ca iti vine sa te pisi grav, si ca merita sa mai mananci un rahat de la kfc

 • devil-inside spune:

  damn,…..words are boring,…explosions are cool!!!

 • =)) spune:

  Esti degeaba.Fa si tu o drama cu explozii.Pentru premii.Stramia poveste a lui benjamin detonation button sau cacat cretin din asta.

 • groparul spune:

  cand o sa faci filmul asta, vreau sa fiu eu padisahul varcolacilor. pot sa fiu eu padisahul varcolacilor?? am o figura intunecata, sunt perfect pentru rolul de padisah al varcolacilor.

 • Monstru spune:

  extrem de popular in judetul Dolj …. faaaail

 • creTzu spune:

  Piticul porno e gratis ?

 • Alexand spune:

  Aiurea tare cand te transformi intr-un maddox mai mititel. Stiu ca ai sa spui acuma ca tu doar gandesti pe aceeasi linie cu el si ca nu te-ai inspirat de la el si e ok, sunt gata sa cred asta. Dar totusi, esti mult mai amuzant cand psihanalizezi graba barbatilor de a indeparta chilotii sau cum sta treaba pe bune cu \"asa si-asa\".

  • Radu Post author spune:

   vai . si eu vreau sa va amuz pe voi. scriu ce vreau. psihanalizez cand am chef.

 • Cristean spune:

  nuuu e prea multa intrigaaa si prea mult dialog. da-o in pulile mele, tu si cu marin preda. alt mort celebru. mai bine mai introbaga o iesplozie.

 • Bogdan spune:

  Mie mi-a plăcut începutul de scenariu, e cul.
  Referitor la Padișahul care “a văzut sisteme solare explodând”, expresia asta mi-a adus aminte de o nuvelă SF. Un general, un dictator important dintr-un viitor în care bătăliile se dădeau la nivel galactic, pierde puterea în urma unei revoluții și este condamnat nu la moarte, ca Saddam, ci la uitare. O undă este transmisă în întreaga galaxie și din memoria tuturor este ștearsă amintirea generalului.
  Generalul este lăsat liber pe o planetă mai puțin dezvoltată, într-un oraș oarecare. Acolo ajunge clientul permanent al unui bar de duzină, fiind privit ca un bețiv nebun și inofensiv și luat în râs de către obișnuiții barului, care ascultau amuzați cum fostul general povestea cum, cândva, chiar stinsese sori, privindu-i murind (asta apropo de sisteme solare explodând). Generalul era luat seara de la bar de către o femeie necăjită, după ce aceasta venea de la muncă, femeie care-i oferise fostului general, din singurătate și din milă, adăpost.

 • jimerino spune:

  doresc sa urez un sincer MUIE DINAMO! si sa va doresc masaje de la claudiu niculescu la ora 2 noaptea.

 • Marius spune:

  Bogdane, cum se chema nuvela?

 • Bogdan spune:

  Mariuse,
  God knows, am citit-o acum prea mult timp, nu-mi mai aduc aminte titlul și nici autorul, era o short story. Mi-a plăcut expresia cu sorii murind, de aceea am ținut minte povestirea, personajul respectiv, Generalul, fusese un fel de Antidemiurg.

 • Daniela spune:

  Bogdan?

 • HD spune:

  Daniela : Producator exista. Ma fut io cu el si mi-a zis ca a vorbit la distributie si tu n-ai ce cauta. Ca esti fan MB. Regretele mele daca ti-am spulberat visul abia nascut.

  Esti o boarfa!

 • Sorana Tractorista spune:

  bum

 • pierpatrat spune:

  Am citit aznoapte tot blogu de la coadă.
  Rulezi mai tare ca Jimi Hendriks da tu eşti o legendă vie pentru mine începând de aseară.
  Limba mea va fi pentru vecie habotnic disponibilă pentru curul tău de centaur suprem la distanţă de o simplă chemare.
  Din lene nu voi comenta ca pixelii ăştia de mai sus, mai puţin mediocrii decât mine, dar îţi voi fi veşnic alături,

  Stăpâne.

 • cristi spune:

  scrie BA ceva!!!

 • doruldezid spune:

  cat esti de psihopat!mwahahahaha ah, si mincinos.

 • camionagiu nespalat la oo spune:

  retardat mai esti, aberator automanipulator.
  e o placere sa intru pe polologu asta de cacat sa vad citi prosti iti sug cuvintele din pix pe nerasuflate. si cum chiorul e imparat in tara orbilor, niste cretini care nu au nimic de zis si care nu sint in stare sa toarne doo vorbe, admira la foc continuu un alt cretin care nu are nimic de zis dar se tot chinuie sa traga cela intelept pe teava…. . inca ceva…daca ai fi un sfert de barbat adevarat si viril cum te crezi ai da o proba orala unei curve in loc sa-ti bagi fanii idioti in extaz intelectualicesc. stii ceva? cenzureaza-ma fraiere. e o placere sa te vad ofuscat…

 • krakilla spune:

  S-a facut filmu’ asta ba, doar ca el avea alt nume si actorii aveau alte nume. Un blockbuster adevarat poate fi doar cu si despre manele. Cu explozii si toate cacaturile, dar neaparat cu manele, ca d-aia am spus toate cacaturile.

  Jimi: sa te fut, mai zici mult de Dinamo? de ce nu-l cauti tu pe Radoi prin Somalia, sau pe unde l-ati vandut?

 • Vanda spune:

  Ce se mai fute lumea p-aici :)))) Sunteti de vis :D

 • snakekaa spune:

  Comentariile sunt chiar mai fara perdea decat articolul. Nu ca m-ar deranja, este doar o constatare. Legat de filme, de ce va pierdeti vremea cu toate rebuturile, asta nu pricep. Cititi si voi o cronica, un review ceva inainte. Altfel va treziti ca vedeti cine stie ce panarama de film si pe urma scorniti scenarii de \"filme\" cretinoide, altfel amuzante, ironic privind lucrurile. Filme de astea sunt precum manelele la noi: multa lume le asculta, insa putin recunosc asta.

 • 1234 spune:

  Ce inseamna BR/BR/????

  • Radu Post author spune:

   ca nu am reparat acel articolas inca

 • Phlocea spune:

  banc pe aceeasi tema, cu reverberatii in actualitate

  Bunico, nu mi-ai vazut o cutie de pastile pe care scria Ecstasy?

  – Da-le dracului de pastile, tu ai vazut dragonul din bucatarie?!

 • snakekaa spune:

  Este sec bancul asta? Sa mor daca ma prind de poanta, poate-s obosit…

 • 1234 spune:

  Multumesc.

 • Rip spune:

  Esti obosit. e adevarat ca trebuia sa fie LSD in loc de Ecstasy. poate de asta nu te-ai prins

 • snakekaa spune:

  Hai ca m-am prins pana la urma, mergea si cu Ecstasy, ce e drept :)) Si da, e adevarat, sunt obosit…

 • junior spune:

  @jimerino iti uram sa ne faci o sincera muie si sa apara grup pe hi5 in memoria ta :) si mesaje de la tine nu vrea nimeni

 • George spune:

  @topic: foarte misto, ca intotd… errrm, adesea.
  As adauga niste secvente da\’ nu am inspiratie. Ma simt agresiv

  @Jimerino: aceste cuvinte ne doare (la doi metri de pula). Fa, nu mai spurci din gura pisi, te-ai cumintit de cand mi-am batut pula de tine ? Ai mai dat pe la scoala? (Daca da, atunci las-o balta, nu se merita. Iti spun din proprie experienta)

  @Daniela: deci tu erai nimfa cu care tot am eu vise ude de la pubertate incoace! Nu te-am vazut evident, dar dupa vorbele tale imi dau seama de puritatea spiritului tau neintinat si stiu ca tu esti. Daca ii injur pe toti care se iau de tine imi acorzi si mie onoarea unui futai isteric din soldurile alea pe care le tot oferi p-aici?

  @camionagiunespalatlaOO: citind ce spui tu am avut un flashback cu verisoara-mea cand era mica si se dadea cu capu de un perete, pentru ca eu ii zisesem sa nu mai faca asta, si ea voia sa ma enerveze. Imi facea in ciuda saraca. Trasezi tu paralela intre tine si ea. Asa ca sfat, spala-te la OO ca iti afecteaza capu\’.

 • Daniela spune:

  @George
  Da. Credeam ca nu mai intrebi. Hai, presteaza, ca io ma pregatesc de recompensat!

 • George spune:

  Cu o mana te razbun (vorbind ca un birjar), cu o mana iti scriu o poezie si cu o mana ma pregatesc si eu…

 • nedormitul spune:

  şi eu am băgat nişte explozii mai de dimineaţă, că am mîncat nişte sarmale spurcate

 • CHIORU' spune:

  RADULE, e fenomenal tot. Si scenariul, si comentariile. Cred ca mi-am deplasat un rinichi de ras. E clar, azi m-am pisat mai putin. Si nu e de la prostata!

 • skama spune:

  partea a 2a, geneza scorpionilor zburatori, o sa aiba si mai mare succes!

 • Arnye spune:

  :))))))) super pizda penala ! frate-mio se uita oricum :-j nub. da stii ce urasc cel mai mult ? n-ai de unde pana nu`ti spun…deci costumele alea…futaturile alea de costume din plastic ieftin si mantie din naylon…care cik au rolul de a`i proteja de sabii si explozii de la cum se freaca materialu ala sintetic pe ei :))

  in fine eu cred. deci sigur e doar marketing, adik copii(parintii) copiilor nubi din america sa le poata cumparea costumele originale. ale transformatilor explozivi mancatori de bomboane explozive(alea ce pusca pe linba si nici macar nu arata ca bomboanele:)) deci marketing… k doar americanii au halloween`ul :-j

  da ce ziceti de scooby dooooo(nu ma mai stiu oprii cu ooo`urile) ala? unde toate episoadele is la fel doar k e alt monster (O,..,O)

 • Crysz spune:

  Bai fraierilor!Ce plm avetzi cu Transformers?E kiar un film super tare!Ce daca e chici?Macar e chici misto.Si voi ipocritilor care ati dat commenturi sunt sigur ca ati vazut filmu de jdemii de ori ca mine.Macar ca sa beliti ochii la gagica.Filmul asta e tare din trei motive:

  1.lupte misto
  2.gagica misto
  3.chilotii cu superman ai agentului

  Si acum sa recunoastem:lumea e in criza de idei.Sa-mi spuna si mie cineva care idee geniala de film nu a fost exploatata la maxim?Filmul e genial chiar din cauza asta:reuseste sa imbine cliseele fara sa se faca de ras,intr-un mod placut si cat de cat plauzibil.E chiar de admirat cum scenaristii s-au abtinut de la glume penale(a se vedea american pie–sau mai bine nu)si au mentinut o cale de mijloc ce mangaie placut organul vizual si auditiv.Nu chiar pana la orgasm,dar in erectie tot le-au bagat.

  PS:Transformers II nu m-a impresionat mai deloc.Nu e chiar rahat,dar e maro.

Adaugă un comentariu