70 de poziţii sexuale: episodul 5

Probabil vă întrebaţi de ce acest serial de educare a publicului de toate vărstele apare aşa de rar. E simplu. Nu vreau să vă supraeduc. Informaţiile sexuale prezentate în aceste mici ghiduri sunt atât de puternice încât dacă vă dau prea multe deodată puteţi face supradoză. Să daţi ochii peste cap şi să vă găsească vecinii a doua zi morţi, cu spumă la gură. Nu genul ăla de spumă bă perverşilor! Dar s-a întors timpul în care io, îmbrăcat doar într-un halat de baie şi un strat de păr care-mi acoperă strategic mijlocul pieptului mai mult pe stânga, sfărcurile, burta, mijeşte pe spate şi îmi face picioarele de satir, molfăi tacticos o scobitoare şi încep să vă învăţ din vasta mea experienţă sexuală. Cutremurător de vastă. Atotcuprinzător de vastă. Zdrobitor, excesiv, alarmant şi răvăşitor de vastă. Să-mi iau o scobitoare.

Bun. Am revenit. Îmi dau seama că pauzele ăstea dramatice nu funcţionează în scris ca în filme aşa că opriţi-vă din citit cam cât m-aş duce io până în bucătărie, aş scoare o scobitoare, aş propti-o în canin, m-aş uitat pe geam că pula mea a dat soarele gamiash pula şi m-aş întoarce la comp.

15. Jacuzzi pentru pauperi: Aţi văzut în filme toţi figuranţii cu bani şi trabuce cum şi-o trag în jacuzzi. Aţi vrea şi voi să simţiţi senzaţia de bule pe buci în timp ce încercaţi să daţi din cur subacvatic dar aveţi doar o cadă mică şi coclită, cu pete de cine-dracu-ştie-ce-maro întărit şi garniturile  de la duş opărite şi casante. N-aveţi bani nici de apă minerală aşa multă încât să umpleţi cada cu ea şi nici nu sunteţi oameni-lavă de pe planeta Venus să faceţi baie în apă care fierbe. Există o soluţie!

Ştiinţific aveţi nevoie de zaharuri care nu pot fi digerate bine de corpul uman: rafinoză, stachioză şi verbascoză. Dar, cum nu scăpăraţi de inteligenţă şi simt că v-am pierdut deja cu ştiinţa, vă spun direct cum trebuie să faceţi: Se ia un mixer şi se bagă aşa: fasole fiartă, porumb fiert, ardei iuţi, conopidă, rădăcină de varză, ouă, lapte de legat şi stafide pentru rafinament. Se ia partenerul de futaiuri şi se mănâncă odiosul conţinut cu multă pâine şi bere.  Se aşteaptă 2-3 ore, să înceapă să le mişte organismul, se bagă vată îmbibată cu carmol în nările tuturor participanţilor, ca să nu vă pedepsiţi simţul olfactiv şi ţup în cadă. O să vă băşiţi amândoi în aşa hal încât veţi transforma cada de câcat în cel mai performant jacuzzi din existenţă. Şi acum vă futeţi ca aristocraţii. Geamul deschis dacă aveţi boiler să nu explodaţi.

De ce e excitant: Te fuţi ca Rockefellării. Te simţi rafinat şi cu sânge albastru pentru scurt timp.
Unde se practică: Într-o baie cu aerisire
Câte calorii se ard: Nu serios, Să nu fie flăcări prin jur că aţi belit pula. Şi restul corpului de la arsuri.

16: Jack şi vrejul de fasole: O ai mică? O ai subţire? Termini repede? Zice femeia că o zgârii cu puţulica aia de lego de pe tine? Există o soluţie. Implică, ca şi chestia de mai sus, tot fasole. Mai exact bagi fasole în prezervativ. Fasole Boabe. Tari. Pula va părea mai mare şi mai noduroasă. Punct pentru ea. Contactul tău şi plăcerea vor fi mult mai scăzute, deci vei termina mai greu. Iarăşi punct pentru ea. Îi satisfaci şi fantezia cu un puşcăriaş cu bile pe pulă fără să ai bile pe pulă. Te va iubi de zece ori mai mult. A, de ce fasole? E rotundă, nu sparge prezervativul. Ştiu, mazărea e mai rotundă. E prea rotundă. Se mişcă din loc. Strică tot.

De ce e excitant: Îţi mulţumeşti femeia cum nu a mai făcut nimeni.
Unde se practică: Fasole să fie!
Câte calorii se ard: La fel ca de obicei. Ceva mai multe să-ţi cureţi organul de fasole bătută după.

17. Moebius : El stă în poziţie lotus, ea peste el cu faţa la el şi picioarele în jurul lui. El ridică piciorul stâng printre picioarele ei, pe şira spinării şi începe să o gâdile pe ceafă cu degetul mic de la mai sus amintitul picior, în timp ce îşi strecoară mâna dreaptă printre spinarea ei şi piciorul lui stâng mângâind-o pe  şoldul ei drept. Ea între timp se apleacă şi îi linge lobul urechii stângi cu vârful limbii în timp ce-l sărută în colţul gurii. El bagă mâna stângă pe sub mâna dreaptă şi piciorul stâng formând un * din membre pe spatele ei şi strângând-o de buca stângă. Ea îşi ridică picioarele şi se agaţă de omoplaţii lui cu călcâiele, fără a se opri din lins lobul urechii stângi şi începe a se undui din torso până când sfârcurile ei încep să descrie o mişcare circulară în jurul sfârcurilor lui, cel stâng in sensul acelor de ceasornic şi cel drept invers acelor de ceasornic. Atunci el se ridică în piciorul drept, cu tot cu ea încârligată pe el şi începe să ţopăie prin cameră, încercând să se rotească în aer 360 de grade la fiecare ţopăială.  Ea se lasă pe spate fără a se opri din ce făcea.

Şi atunci amândoi ar trebui să simtă o înţepătură mică în splină de la efort. De aici aveţi cam 5 minute să vă bucuraţi de sex până nu pocneşte pleura şi faceţi hernie. P.S. Dacă nu simţiţi înţepătura în splină sau o simţiţi oriunde altundeva decât în splină SUNAŢI IMEDIAT LA SALVARE. UNDEVA AŢI GREŞIT ŞI POATE FI FATAL.

De ce e excitant: Simţi toate ligamentele cum aproape îţi pocnesc. De plăcere. Cred.
Unde se practică: Într-o casă fără pioneze pe jos
Câte calorii se ard: Sfinte căcat! Toate!

18. Mona Lisa: Mulţi se întreabă cum a reuşit DaVinci să scoată acel zâmbet de la o femeie. E simplu. Poţi şi tu, trebuie doar să găseşti momentul potrivit. În timpul preludiului îi strecori brusc un deget în cur. No, aici e problema. Trebuie să fie momentul perfect. Dacă e prea devreme ea se va gândi “Ce dracu’ face nebunu’ ăsta de mi-a băgat un deget în cur !?” Şi va avea o grimasă, nu un zămbet de Mona Lisa. Dacă e prea târziu se va gândi “Exact ce îmi trebuia, fix un deget în cur m-ar fi excitat perfect acum!” Şi va rânji bucuroasă, nu va zâmbi ca Mona Lisa. Deci trebuie să găseşti exact momentul între, fix între. Când degetul în cur nici nu o bucură nici nu o supără, când habar n-are dacă-i place sau nu. Să aibă ceva între rictus-uimire-rânjet pe faţă. Abia atunci poţi să zici că ai renaşterea la degetul tău mic… sau mă rog, ce deget ai folosit…

De ce e excitant: Te simţi ca un geniu multilateral dezvoltat din secolul 16
Unde se practică: Musai într-un atelier de creaţie
Câte calorii se ard: Habar n-am ce să scriu aici.

Pâna data viitoare vă salut şi nu uitaţi: Practicaţi sexul protejat. Adică cu pistolul la îndemână.

***

Comentarii (148)

 • Eu spune:

  Te-a copiat cacatu’ asta >> http://blog.af-sound.ro/?cat=25

  Foarte tare articolu’.

  Acum nu-mi mai ramane de facut decat sa dau pe mail si sa compun un mass cu un copil care are nevoie de educatie.

  • Radu Post author spune:

   asta chiar e enervant. nu ma deranjeaza copiatu’ ca plm, isi da lumea seama ca e copiat de undeva si daca ii duce capu’ dau un google

   dar copiatul selectiv. ia si copiaza numa ce-i place lui, adicatelea face selectie din scrisu meu. mixeaza. DJ manca-mi-ar pula.

   sa o mixez pe ma-sa. bleh. ma culc. rupe-l in gura, tinere padawan.

 • Alin spune:

  nu l-a copiat. uite, linku asta are un „radu”: http://blog.af-sound.ro/?tag=radu . Bine putea nesimtitu sa scrie sursa completa, dar nah.. mai are tag-uri si cu manele si alte prostii deci nu am pretentii.

 • Moby Dick spune:

  miam miam

 • Dee Lee Maaky spune:

  Deh…Serialu` meu preferat…or` ar putea sa fie una si acceasi persoana…wtf

 • Confutius spune:

  @alin

  Dai in george de prostie.

  Un tag pe un blog nu este egal cu link catre sursa domnule moron.

  Mai ceteste si mai invata.

 • Adevaratul Schimbator de Nickuri spune:

  [voce tunatoare] Toma Daniel, the power of Christ compells you! THE POWER OF CHRIST COMPELLS YOU! Nu mai folosi Confutius, e la fel de funny ca o scama prinsa de fusta unei precupete.

 • Dan spune:

  Increngatura copierilor e mai adanca decat se credea. Citez de pe blogul respectiv:

  ” Din lipsa de inspiratie, citind blogul minunatei mele colege Alexandra, am dat copy/paste de pe blogul ei.
  Acuma, sa ma ierte Ale, care trebuie sa fie iertata de nenea Radu, dar trebe postat pe blog cateva din pozitiile sexuale, care ar merge incercate . „

 • FU ! spune:

  yo zic ca ala intentionat a pus un tag ,ca ii mic si nu se prea observa da daca vine unu sa faca pula mare spune : am pus sursa
  oh and btw i-am lasat cateva comenturi da se pare ca are ceva moderare a lor ca nu le arata

 • Toma Daniel spune:

  Who the fuck is christ and why his power should compel me to do anything ?

  Mi-a scapat confutius ala de ieri cand am tinut un seminar la gradinita.

 • Nastase Alexandru spune:

  Caterinca cu budinca mai radule…Bagam-i-as mana in pula de nu e tare…

 • bla bla spune:

  hahahahahaha
  a meritat asteptarea!observam ca ti-ai cam schimbat stilul de a scrie,parca esti mai sensibilos…asa!am trait sa o vad si pe asta!
  sa-ti traiasca capul!

 • uP spune:

  Inspiratie, inspiratie …

 • TriplaSeaca spune:

  Cata bucurie! Ma duc repede la piata sa cumpar ingredientele pentru 1 si apoi sa ma pozitionez sexual, ca de facut amor ma saturasem.

 • Alin spune:

  @confutius:

  mai baiete, eu ce pana mea am zis?? am zis ca e un nesimtit si un plagiator. TOTUSI, a avut macar atata inspiratie inconstienta sa puna tagu „radu” la ceea ce a luat.

  lasa-l tu pe george in pace si citeste atent ce am scris, nu sari de cur in sus imediat ca nu e cazu. ok?

 • Toma Daniel spune:

  Scurt tutorial despre blog-uri:

  Un tag te ajuta sa gasesti usor articole pe aceeasi tema in cadrul blog-ului. In nici un caz acesta poate fi folosit in a descoperi sursa articolului de pe blog deoarece tag-ul tot timpul va fi un link in cadrul blog-ului.

  Vizitatorii nu au de unde sa stie despre legatura dintre Radu si sursa articolului daca autorul nu precizeaza asta.

  E mai bine asa ?

 • Rin Tin Tin spune:

  Buna aia cu mona lisa, mi-a trezit un zambet discret, ca sa zic ashea:)

 • dahui spune:

  rin tin tin got fingered :D

 • ion spune:

  @RADU
  ma astia toti iti copiaza posturile ? stim ca esti un deschizator de drumuri dar totusi ?!

 • un bou spune:

  15. veche/previzibila/stereotipa
  16. de belea
  17. excelenta/demna de centaur/la un mom dat m-ai pierdut printre maini si picioare, dar m-am distrat copios….meserie
  18. aseara laura andresea era pentru degetul in cur, iar f calinescu impotriva….sunteti 2

 • GoguZburatoru' spune:

  HAHAHA! foarte tare postul de azi! la propriu :) oricum la pozitia moebius se observa clar increngatura matrixokamasutrala care produce o pozitie eliberatoare din care nu te mai scoate decat echipa de la descarcerare. traiti-ar paru de pe piept mah Radule ca bine le scrii cand ai chef, da cu antihristu ce mai faci ? l-ai lasat asa in standby ? nu gaseste si el o antihrista sa faca multi puradei anithristi si sa conduca lumea ? sau sa-si taie venele unu la altu ….ceva acolo de prasila ca daca vazuram ca la matematica nu se pricepe poate are alte talente.

 • popescul spune:

  daca nu ne ziceai tu sa ne protejam sa mor daca stiam…in fine,nice work:)

 • Iluzia spune:

  voi cititorii acestui (dealtfel superb) blog, aveti o problema cu copiatul. in primul rand ca este un blog celebru pe care cei ce il citesc si il copiaza il au in blogroll deci se vede din start sursa de inspiratie si in al doilea rand saracul ala pe care il denigrati in primele comm…a dat sursa (de la Ale-de la Radu). PS. esti inconfundabil deci dontuarii!!

 • sakura spune:

  am atelier de creaţie :) ( <- zâmbet discret)

  • Radu Post author spune:

   pot sa vin si io cu daniela sa ma fut in atelieru’ tau ?

 • Daniela spune:

  @ raducu: marsh, mah!

 • sakura spune:

  nu se fute nimeni în atelieru’ meu! dacă vreţi, voi între voi. mie-mi place să privesc. ş-apoi să scriu pe saitu’ ăla, cum îi zice… ceva cu tsigara…

  • Radu Post author spune:

   hai ma, participi si tu. is de drum lung. stiu ca-s unul singur. ar fi egoist din partea mea sa nu dau la toata lumea.

 • sakura spune:

  Dacă mă lasă radu să mă uit cum se fute el cu daniela.

 • Toma Daniel spune:

  Faceti si voi un film ca sa am ce uploada pe youporn ?

 • sakura spune:

  dacă filmează cineva cameramanul…

 • George spune:

  Am de zis doar atat:

  „Faceti si voi un film ca sa am ce uploada pe youporn ?”

  „Ma, voi puneti la cale un Moebius…”

  Ti-e clar ca esti prost? Noua restu’ ne e. Fugi inapoi in durerea ta si mai asteapta 10-15 ani sa iesi, cand nivelu IQ-ului global va fi scazut destul de mult ca sa fii mediocru. Si nu ii mai linge curu’ lu radu cu atata disperare evidenta. Mai dai o limba, mai stai. Ai si tu putina demnitate.

 • George spune:

  te facu padawan, e clar: i-ai bagat destu in cur prea tarziu :)

 • George spune:

  @Toma Daniel:

  AHAAHAHAHA TI-AI SCHIMBAT MOTTO-UL DE PE BLOG!!! Asa de tare te-a usturat? Vai ce implinit ma simt, ma duc sa fac un dans al fericirii.

 • ma'ta spune:

  nu-i a buna cu atata cacat in viata ta. iti accepti sau iti respingi fixatia anala?

 • Toma Daniel spune:

  Mai ce perspicac esti tu. Ce m-as face fara urmaritori de goaza ca tine. Tz, tz, tz.

  Ai personalitate multipla ? Cati sunteti pe acolo ? Cred ca e dificil cand incerci sa scrii dar nu pot sa observ ca al mai prost dintre voi castiga de fiecare data.

  Te mai autoflagelezi sau acum preferi sa o faca altii in locul tau ?

 • tuvia spune:

  la 16,las ca poate ii place ei fasolea batuta si ai scapat de curatzat :D

 • Ms Gahan Miller spune:

  Dupa ce am citit articolul mi s-a facut…FOAME!!

 • TuFutZ PIDoamna spune:

  Ba nene, ar putea sa se cheme „sa-mi bag pula in fasole”.
  1.Atelier de creatie nu am. In ala pus la bataie e deja aglomeratie.
  1.a.Eu vin sa fac poze daca vreti :)).
  2.Jacuzii n-am. Da la cat de greu e sa te futi sau sa te futa sub apa, iti trebuie moloz de ala cu zaharuri nedigerabile, nu gluma.
  3.Mona Lisa e cu dus si intors. Poti sa ii faci o clisma sa fii sigur.[sfatuitorul]
  4.Moebius? Mai bine te antrenezi sa iti sugi pula. Sau o antrenezi, deepthoat.[sfarsitorul]

  asa [ca, ca] sa termin cum am inceput..ba nene, pula mea, fasole nu fut!

  Am plecat, v-am salutat!

 • raudemusca spune:

  Finally… ceva ce seamana cu ce stiam ca gasesc cand vin aici.

 • George spune:

  :) am, numai dupa ce beau si fumez. in cazu’ tau nu e nevoie ca vad toti cum te scurgi, pentru ca esti spart. daca as avea si acum te-as face posta cu celelalte personalitati ale mele ca sa vedem care te face sa plangi mai tare.
  iar in privinta faptului ca te urmaresc, recunosti deci ca esti o gaoaza? ar fi un inceput bun. io zic ca ai luat-o in cur destul si iti recomand sa fugi acas’, la ma-ta.

 • George spune:

  @ Toma Daniel: penibilule :)

 • Eu spune:

  Auzi georgele ce zice ma-ta, ca nu ti-ai facut temele.

  Pana nu le termini n-ai ce cauta pe net, marsh !

 • George spune:

  tot la ratatu’ anterior, ca era sa uit: tu predai la grupa mica! citeste-ti putin blogu dupa ce ai ascultat niste muzica de Mozart (ca am auzit ca ridica temporar IQ-ul) si ai sa te descoperi prea agramat si pentru un lemurian imigrant, d-apoi pentru fragedele minti de pui de om. Of doamne… Iti dau niste meditatii daca vrei, ca tu te lauzi cu gradinita, in timp ce eu ii invat romana si engleza pe cei ca tine. In privinta autoflagelatului: sa te citesc e o autopenitenta destul de mare. Tocmai de-aia n-o fac. Si daca tot nu ai inteles: te-am umilit destul de tare incat ti-ai schimbat blogu frate, ce mai vrei? Dublu sau nimic ca sa te fac sa il stergi de tot si sa recunosti ca esti prea prost? De fapt… da-i inainte. Fara cei ca tine nu am avea de ce rade. Care noi? Citeste mai sus, uite-te in jur.

 • Daniela spune:

  da’ de ce va certati, mah? aici e un blog linistit… fara scandal, fara nervi si frustrari. you two should make some love. aveti in post exemplificate niste modalitati. peace.

 • George spune:

  asta se dorea o gluma din repertoriul de flegme si seminte primite in cap dealungul tristei tale tinereti? :)) te rog io nu te mai screme ca te umpli de sange. nu are rost sa iti tot schimbi numele, nu are rost sa poluezi cu textele tale expirate. esti prea crescut la umbra si fara viitor ca sa insulti. doar te faci de cacat. apropo de d-astea, sa imi aduci inapoi prezervativu ala uitat ieri langa patu tau. vulcanizat! ca altfel iti fac involuntar o surioara. si mi-ar fi mila de ea…

 • George spune:

  era pentru Eu/Toma Daniel/El insusi/Chiar el nu pentru tine, angel radios …fi-mi-ar scarba :)

 • Eu spune:

  Slab, tatel, slab.

  Ti-a luat iarba mintile si ai uitat ce vroiai sa spui de ai inceput sa dai pe copy&paste ?

  Stiu ca nu mai intelegi nimic, data viitoare nu le mai amesteca ca ti se usuca stafida aia de creier si mai mult de la atata deshidratare.

  Si aici eu am incheiat ca m-am plictisit. A fost fun la inceput dar esti ca o grasa proasta, vrei sa stai toata ziua si sa mananci numai dulciuri.

 • Daniela spune:

  am o migrena… va rog io, din sufletul meu mare si cald, nu va mai certati, ca-mi faceti rau si-o sa plang.

 • George spune:

  ti-as desena, face scheme si elabora pe subpuncte. dar e inutil. deja ai inteles ca esti prea prost. plictiseala aia de care suferi tu vine din lipsa de idei. tu aplici principiul cand gandesti. e foarte incet si rezultatul e sigur: iti iei puli pe la bot. cand iti trec emotiile si te linistesti din sughituri scrie si despre mine un articol pe blogu tau. un fel de oracol al celor care si-au sters talpile de tine.

 • George spune:

  principiul „incet dar sigur” * (nu stiu de ce dar a disparut partea asta)

 • Alexand spune:

  Hotii striga „hotii”.

 • George spune:

  atunci tu de ce nu strigi „prostul” ?

 • Mona spune:

  maestre, la nr 18, pt un zambet indecriptabil garantat, as prefera pensula sau un tub de tempera…

 • amx spune:

  salutare, eu am blog.af-sound.ro unde am pus ceva de la voi mai exact top pozitii sexaule, acum vad defapt acest site, daca ati citit la inceputul postului era ceva de jenu….citind blogul lui ale care ale lo citit a lui radu, am dat copy/paste…..deci….eu nu stiam de acest blog care apropo e super :d inca odata imi cer scuze…si am pus si sursa pe cele 2 posturi care nu neg, ci sustin, ca va apartine….vreau sa pui acest coment undeva sal vada toti cei care mau suduit, injuratbla bla….despre ce era defapt vorba :P ….cat despre post am mai vazut in alta parte la fel….dar fara sursa fara nimic :P oricum….cer scuze din nou…bagat tare….mersi mult…si sory incaodata!

 • amx spune:

  ca sa arat cat de fairplay sunt….am pus linku acestui blog alaturi de celelate :P

 • George spune:

  @ Toma Daniel: esti atat de terorizat de lume de ai confirmarea activata la comentarii. iti umple lumea frigideru?

 • Eu spune:

  Felicitari, esti pe calea cea dreapta.

  Eu imi retrag cele spuse, am avut impresia ca te ocupi cu „seo” dupa tag-urile alea off-topic fata de copy&paste-ul postat.

 • Eu spune:

  Postul anterior era destinat lui AMX.

  Sa nu se faca confuzie.

 • amx spune:

  ei ei jesus, cum vorbesti tu despre altii ca si despre tine :P

 • Tase spune:

  La cum progeseaza pozitiile astea de la 60 incolo nu m-ar mira sa se ajunga si pe enterprise

 • Jesus Ctrl + S spune:

  AMX, si dac-as scrie mereu cu puncte-puncte
  Fata de tine ce-as avea de spus? Multe.
  Caci tu cand deschizi gura ce-ti iese?
  Cam ce-mi iese mie zi de zi dintre fese
  Si fara sa te jignesc iti spun: esti mic
  Cam cat pula flasca de pui de musca pitic
  Deci fa un pas mai in spate si da-te rostogol
  Ca tu si cu caciula-n cap esti cu capul gol
  Si frate, cand mai incerci sa fii subtil
  Adu-ti aminte ca eu si c-o juma de kil de etil
  In cap, tot sunt mai iute de gand decat tine si toti bobocii
  Scrie-mi din nou cand o sa ai pula mai lunga ca flocii.

 • Raluca spune:

  radu hai s-o punem mai repede de o orgeala,pentru ca meritam!
  @ daniela-jet fa!!

 • jimerino spune:

  a mai venit vorba de vreo muie ma? muistilor.

 • George spune:

  i-am dat lu’ domnu’ Toma si acuma ma ignora postcoital. tarfa…

 • PureVanity spune:

  hah, ti-ai revenit. aproape ca era sa cred ca ti-ai pierdut simtu’ umorului.

  ntz.

  poate ar fi cazul sa postezi si un articol despre laba, ca vad ca ai multi comentatori care fac asta.

 • amx spune:

  auzi jesus, tu crezi c`a fost iubire`adevarata?
  eu cred ca ceasul nu mai merge, si timpul s`a oprit in loc
  taci in gura cu versurile tale cu tot
  eu gandesc cu fesele, cat tu o faci cu capul
  nu te pune cu te`ncurci, ca poate dai de dracu
  zi de zi regurgitezi din fese
  cacacioasa mica, las ca trece
  multe zici, dar nu gandesti
  am sa`ncerc sa ma feresc
  nu de alta, dar nu`i bine
  chiar nu vreau sa te jignesc
  te rog nu te mai lua de mine
  far` a sti cum, de ce, si pentru ce

  pe final de poezie, iti doresc numa binie!

 • bag pula-n voi retarzi spune:

  Post-uri de cacat ce de la al treilea, incep sa devina ca cel in care imi exprim eu acum frustrarea. Daca as putea v-as aduna pe toti si as pune cel mai nashpa drogat, imputit, incult (toate calitatile pe care voi le aveti) sa va futa in cur. Poate asa cu ceva tare si gretos in voi va veti aduce aminte ca posturile astea ar trebui sa aiba legatura cu ce s-a scris si nu ce aveti voi de impartit IDIOTILOR.
  George pe tine te-a facut mata probabil cand avea diaree, pentru ca asa esti: te crezi un cacat mai special, dar esti tot un cacat, doar ca un pic mai lung mai usturator si mai naspa mirositor de care toata lumea vrea sa scape . Puti frate si nu te mai da destept ca esti fix pula. Mai bine ai suge pula in alta parte. Trivialitatea limbajului meu se datoreaza in mare parte FUTUTILOR care pun posturi de cacat aici. Sunt NOU MA CHEAMA ANDREI SI MA PIS PE VOI.DA MA PIS PE VOI CA SUNTETI O ADUNATURA DE RETARZI

 • amx_suge spune:

  AMX, ce versuri! Cata forta si tarie! Eminescu e mandru de tine!

 • Tudor spune:

  pentru „bag pula-n voi retarzi”: te-a facut ma-ta printr-un procedeu descris de radu in articolul asta, ala cu jacuzzi-ul cu bule

 • Andreea spune:

  amx
  11:18 pm on March 18th, 2009

  auzi jesus, tu crezi c`a fost iubire`adevarata?
  eu cred ca ceasul nu mai merge, si timpul s`a oprit in loc
  taci in gura cu versurile tale cu tot
  eu gandesc cu fesele, cat tu o faci cu capul

  Te rugam, nu te mai umfla in pene. Iti dai singur cu firma-n cap! :)

 • amx spune:

  andreea, tu esti dovada bagatorilor de zeama…te`o intrebat cineva ceva,ti`o cerut cineva parerea? cand o sa te intreb atunci poti sa`mi raspunzi….de ce esti naspa si incerci sa intri si tu in asa zisa altercatie a mea cu a lu` jesus….vezi`ti de treaba…imi pare rau radu, despre aceasta situatie in care unii dintre noi avem de impartit ceva in loc sa comentam doar ce tine de post….dar mno asta`i omu, respectiv femeia….promit sa fie ultimul raspuns de genu si am sa incerc pe viitor sa comentez doar despre posturi andreea fato renunta si tu si vezi`ti de treaba ta, ai ceva sa`mi zici trimitemi mail la andreea@af-sound.ro sa stiu ca esti tu sau cumvrei@af-sound.ro
  sory radu inca odata
  numa binie la toti

 • ANDRA spune:

  ALEXANDRA, tanara draguta, frumoasa, apetisanta, ofer servicii de sex total, anal!!! , normal, oral, satisfac placeri totale, te astep la mine acasa de lux, maxima discretie, zona ultracentrala, non stop, 80 lei pe numar
  0767379743

 • doamna Bi spune:

  BISEXUALE DEOSEBITE FRUMOASE BRUNETE,BLONDE,SATENE.
  VINO ACUM SI TE VEI SIMTI CA IN PARADIS ALATURI DE NOI.SHOW-RI LESBY REALE 100%.POZE REALE ,ZONA MOSILOR.SINTEM SENZUALE ASA CUM ITI DORESTI.0723950815
  0720290778
  http://www.salonisabelle.ro

 • sakura spune:

  eu cred c-a fost o simplă nebunie


 • George spune:

  Ah! ce imi place cand scot reactii d-astea. Ala (Toma) incepuse cu glume cu „ma-ta” de pe teletext, asta ma intampina vijelios si cu pula-n vant. Da’ Andrei, pe tine nu te-a invatat maica-ta ce se intampla cand te pis in vant. Las ca asa inveti. Citeste de la inceput, eventual si la postul trecut (post e articolu’, astea sunt comentariile) si cand intelegi despre ce era vorba (desi puteai sa intelegi, ca nu era greu) uita-te la tine si spune-mi ca nu esti plin de pisat. Ei?
  Iti multumesc ca m-ai facut usturator.
  In rest nu ai prea zis nimic. Partea cu lumea vrea sa scape de mine cred ca este oarecum o exagerare, ma supraestimezi (asa e cand esti mic, totul pare mare). Cred ca mai degraba lumea ta e speriata si calcata in picioare de soarta.
  Dar ai dreptate: esti nou. Foarte nou. Recent chiar. Si cu toate astea ceva imi spune ca asta a fost si ultimul tau post. Tragem apa si merem mai departe.

 • George spune:

  Sunt un magnet de prostie. Pentru ca polii opusi se atrag. Si era comentariu, pardon.

 • Stefan spune:

  Eu nu inteleg o chestie, ce cacat sunteti asa offtopic? E prea ieftin gazul?
  Din cate comentarii sunt cred ca mai putin de 20% se refera la postare, restul numai aberatii de tampiti infantili si ofuscati ca nu le creste parul la pula nici la varsta pe care probabil nu o au.

 • Alexand spune:

  Heei. George! Ce dor mi-a fost de retorismul tau. Ce mai faci tu, ma Jiorjel? Mai injuri pe unul, te mai masturbezi un pic la un comentariu de-al Danielei, viata e frumoasa, nu-i asa?

 • Andreea spune:

  amx
  12:18 am on March 19th, 2009

  andreea, tu esti dovada bagatorilor de zeama…te`o intrebat cineva ceva,ti`o cerut cineva parerea? cand o sa te intreb atunci poti sa`mi raspunzi….de ce esti naspa si incerci sa intri si tu in asa zisa altercatie a mea cu a lu` jesus….vezi`ti de treaba…imi pare rau radu, despre aceasta situatie in care unii dintre noi avem de impartit ceva in loc sa comentam doar ce tine de post….dar mno asta`i omu, respectiv femeia….promit sa fie ultimul raspuns de genu si am sa incerc pe viitor sa comentez doar despre posturi andreea fato renunta si tu si vezi`ti de treaba ta, ai ceva sa`mi zici trimitemi mail la andreea@af-sound.ro sa stiu ca esti tu sau cumvrei@af-sound.ro
  sory radu inca odata
  numa binie la toti

  Si s-a demonstrat inca o data cat de eficient e ganditul cu fesele. N-ai inteles nimic, du-te naibii cu mailul tau cu tot, ca n-am ce sa-ti scriu tie.

 • Nastase Alexandru spune:

  Inexorabil de inoxidabil soarele iese pe cer precum bacteria pe zer/ Un sentiment placut de „azi imi vine sa ma fut” se instaleaza brusc si brut in al meu trup/Dar vaiii pe cer apar dusmanii nori cu ranjetul pervers/Din gura lor ragaituri si bale cu stropi densi/ :))) O zi buna !!! Strofa se numeste Delir la locul de munca

 • Jesus Ctrl + S spune:

  Hahahahaha, „dovada bagatorulor de ZEAMA” sunt eu, nan hipofizar! Pune mana pe un abecedar, ceva, invata literele, nu-ti mai pune cainele sa scrie dupa dictare, ca uite ce-ti iese „…sa intri si tu in asa zisa altercatie a mea cu a lu’ Jesus”… mwahahahaa, deci tu ai o altercatie cu a mea. Sa-ti explic: doar pentru ca *ai putea* (teoretic) sa pui limba pe ea, nu-nseamna ca-i vorbesti limba. Tu nu te-ntelegi nici pe tine cand vorbesti, daramite c-o pula.

  AMX, azi sunt generos si-o sa-ti dau un sfat, de fapt, mai multe:

  1. Plimba ursul de plus de aici, cel putin din sectiunea de comments.
  2. Poti sa bagi de mai multe ori security-code-ul, dar retine: fara text in comentariu! Asa exersezi numerele.
  3. Poarta chiloti largi pe cap de-acum inainte, sa nu iti sugrumi o vena si sa-ti scada nivelul de oxigen din creieri.
  4. Citeste sfaturile 1,2 si 3.
  5. Citeste sfaturile 1,2 si 3.
  6. Citeste sfaturile 1,2 si 3.
  7. Citeste sfaturile 1,2 si 3.
  8. Citeste sfaturile 1,2 si 3.
  9. Citeste sfaturile 1,2 si 3.
  10. Daca ai ajuns pana aici dand din umeri la sfaturile 4,5,6,7,8,9, roaga pe cineva sa-ti citeasca sfaturile 1,2 si 3.

 • Stefan spune:

  Strofa? Nu exista o intreaga peoezie. Ar fi interesant de citit :)

 • Marco Pulo spune:

  @Nastase Alexandru,

  Cred ca o strofa mai cretina nu mi-a fost dat sa citesc decat in poeziile lui Paul Polidor. Nu mai scrie, sunt dispus sa-ti dau 50 de bani pentru asta!

 • cristean spune:

  despre mona lisa si-asa se zvoneste c-ar fi fost „un el”. deci, degete in cur si nu numai. la greu. cred ca ala-i un ranjet cu subinteles. sau suginteles. cred ca zambeste ca stie ca noi stim ca-i ceva cu degete in cur. numa’ cat nu face din ochi.

 • alin spune:

  De ce oare prostii si idiotii continua cu replici care mai decare umflate in pene? Eu cred ca amx a fost mai destept ca voi si a cedat, lasand proastele sa se excita. Repetitia in sine arata un iq minim de inteligenta superficiala, intr-o continua expansiune (dar degeaba), ce numai la manelari si pitipoance care cum or dat de primii 3 floci hop si ele la supt. Sfatul meu, ramaneti la supt si lasati-o balta. Apropo, PROSTIA s-a LEGALIZAT, asa ca nu-i nici o rusine, fiti voi insiva,excitativa, rupeti tot, fiti animalul din voi.

 • alin spune:

  alin nu = amx, pot sa iti demonstrez, cere si tu la webmaster sa`ti arate ip-urile de unde s-au comentat si ai sa vezi ca, comenturile mele nici nu sunt din romania, si pe urma sa se uite la ip-ul lui amx sa vada ca ii din romania :)))

 • nedormitul spune:

  trebuie să mă masturbez cînd pun fasolea? arahidele sînt bune?
  748951

 • Daniela spune:

  da

  • Radu Post author spune:

   incearca cu arahnide

 • Eu spune:

  Untul de arahide ingrasa.

 • Profa de gramatica spune:

  Dar cum ar fi un Moebius adaptat pentru jacuzzi?
  Zic si eu…
  Just, e un pic dificil, dar merita incercat.

 • George spune:

  @alexand: vad ca magnetul functioneaza in continuare :)

  eu nu am injurat pe nimeni, doar mi-am batut putin pula de obrajorii tai rumeni de fata mare si ai altora doi. daca imi spui ce aveati voi trei in comun iti imprumut un coi sa vezi si tu cum arata. de ma-ta nu ma iau ca nu mi-a adus ala cauciucu de la vulcanizare inca.

 • Alin spune:

  Nu stiu cine e alin care tocmai a scris asta dar, pana mea, uite, de acum ma voi numi Alin1212. Sa fie clar.

 • Alin1212 spune:

  da, am o logica fantastica la comentariul anterior. scuze.

 • zoffo spune:

  auzi? … daca folosesc fasolea aia tre´ sa strig si ” SI acum vine olandezul zburator” ?

 • Daniela spune:

  alin? mai esti? esti high? daca nu, te iubesc. asl pls

 • Alin1212 spune:

  Daniela, nu am vorbit niciodata cu tine. Probabil ca te referi la celalalt Alin. Nu de alta dar nu vreau sa fiu scrisopulat pentru ceea ce comenteaza altii.

 • Daniela spune:

  alin 5:11 = alin1212 5:12 = alin1212 5:17?

 • Alin1212 spune:

  dap. 5:21

 • bla bla spune:

  Radule, nu vrei sa fi un pic mai interactiv…ma rog sa ii lasi pe alti, daca nu, sa fie interactivi (aia care nu au blog)? ma omoara plictiseala, si ferfelitele de mai sus nu-mi ofera nici macar un pseudozambet de Monalisa (nici de-mi baga dejtu’n cur!)
  fa o sectiune de „commenturi fara rost” in care sa mai intru sa mai zic si eu (si alti) ceva urat…sau frumos…in functie de ziua de purtat sau nu-purtat chiloti!
  fa muntele asta de bine pentru cea mai focoasa si inflacarata fana a ta!

  • Radu Post author spune:

   @ bla bla

   io am rahaturi mai bune de facut decat sa inteactionez cu voi, in cercul vostru stramt. Cred ca o sa incep sa spintec in comentarii, ma cac in ei de offtopicosi.

 • Daniela spune:

  wtf?

 • bla bla spune:

  daniela=nu ferfelita, de ea imi place…restul bashti!

 • Show spune:

  Cate episoade de pozitii sunt in total? O sa ajunga ca \"Tanar si nelinistit\"?! :))
  Fain oricum…

 • Alexand spune:

  Hopa, a prins vulpea la rana, Georgelu’ mamii georgel. Cum se precipita el si cum incepe el sa explice cu prezervative vulcanizate, surori, mame, etc. Hai, lasa, o sa fie bine. Exista acolo o bucatica de rai si pentru tine. Vezi c-am scris rai cu „R” mic.

  Ps: Baiatul cu Simona Penisual, scuze ca am spus despre tine ca esti prost. M-ai convins ca nu esti, la faza cu „Floare de cires”.

 • zoffo spune:

  si uite-asa se reinventeza MIRC-ul pe blogul lu´ asta

 • Daniela spune:

  zoffo, ce-i aia MIRC-ul? alin, nu stiu cine-i daniela care a pus intrebarea asta si nici alin1212. nici eu n-am vorbit niciodata cu daniela. dar ca sa fie clar, de acum inainte ma voi numi daniela.

 • zoffo spune:

  @daniela … nu mai fa pe proasta … ca sa iti amintesi … e ceva foarte asemanator cu ce faceti voi aici , vreti sa barfiti si sa flirtati dati-va-n pula mea id-urile unul altuia si o faceti linistiti acolo …

 • bla bla spune:

  te tot lauzi cu spintecatul de ceva vreme, go for it already!
  tot nici un fel de sentiment pentru noi astia cu adevarat fani…iar devastez altarul…

 • Daniela spune:

  Bla, ala nu era raducu for real. Era un spam.

 • Eu spune:

  Comentarii sangeroase.

  id de mess: ia-mi_pula

 • bla bla spune:

  multumesc pentru incurajari daniela!
  cica noi in cercul nostru stramt…sunt devastata..

 • Daniela spune:

  si eu plang…insa trebuie sa ma mobilizez, sa-mi revin. si eu si daniela si alin si 1212.

 • bla bla spune:

  am gasit solutia … o sa fac un ritual de imperechere si o sa-l practic la noapte, pt a uita de Radu..si durerea ce ne-o provoaca, si daca ma rezolva…o sa-l impartasesc cu tine

 • bla bla spune:

  si uite ca am descoperit cum pot sa zambesc ca Monalisa (fara dejtu’n cur).
  imi fac o poza…o sa fac ravagii

 • Daniela spune:

  deal

  alin?

 • doamna Bi spune:

  Stapana TA, SUNA-MA Ofer sedinte de dominare sclavilor,uro,fisting,trampling,foot fetish,umilire verbala,tortura,spanking,strapon,bici,catuse,vibratoare, bile anale,sexul exclus,vino si fii sclavul meu,PRET ATRAGATOR….
  0769.970.811 / 0734.604.179

 • doamna Bi spune:

  pentru Radu ca imi insenineaza ziua ofer la jumatate de pret.

 • Eu spune:

  ^ Ma-sa lui george.

 • zoffo spune:

  radule te-am intrebat si eu ceva … e musai sa strig ca vine olandezul zburator daca am fasolea pe pula sau se aplica decat in cazul arahidelor?

 • George spune:

  Eu
  6:07 pm on March 19th, 2009

  ^ Ma-sa lui george

  => agramat. saracii copii de gradinita. sau norocosul de tine, ca poate iti predau ei tie. depinde.

  @alexand: imi cer scuze ca te-am facut ingust. m-ai convins ca nu esti. la faza in care m-ai convins ca esti chiar prost. Raiul pt mine este studiul limbii de copil prost asupra pulii. Si ma ajuti in domeniul asta mai mult decat crezi. Iti multumesc pe aceasta cale tie si lu’ Eu. Mari lingvisti ambii.

  @parintele acestui blog: la mine nu spinteca. sunt ca un paianjen, un rau necesar care iti curata casa de ganganii. uite ca ma iau de toti prostii. e bine. si da, incetez, pentru ca deja nu mai are rost.

 • George spune:

  PS (ultimu’): nu e trist mai Toma sa iti lasi singur comentarii pe blog cu nume anonime? nu e cel mai onanist lucru posibil? te-am facut sa iti schimbi si motto-ul… dezactiveaza aprobarile de la commenturi cand esti gata sa iei adevarul in fata (s-o iei in fata nu e nimic nou pt tine, sunt convins, doar ca in alt sens) si lasa autofeedbacku’ ca e deprimant rau. te salut camarade, si iti urez un fierbinte: muie cu cacat!

  ON TOPPIC: foarte misto articolul, genial…^^. Serios, poate putin prea elaborata partea cu Moebius. Lumea vrea sa se fute nu sa joace twister.

 • UltraClarVazatorul spune:

  Mesaj din stele catre Posesorul blogului:

  Constelatia Capricornului aflata in Conjunctie Astrala cu Jupiter semnifica ca daca stergi mesaje esti chiar prost, ceea ce crede lumea ca nu esti, deci se produce o extorsiune a unui degajament astral si moare universul sufocat in contradictie, caci atunci 1=-1 si am belit-o, totul e un singur lucru cum zice Coelho.

  Deci daca stergi ceva, murim cu totii si e pacat, ma. Soarta universului e in mainile tale! E o responsabilitate mare, mai ales in clipele astea de restriste, cand a murit Dolanescu.

 • Eu spune:

  Seria asta de comentarii e de premiul Puliitzer !

  • Radu Post author spune:

   Bai uneori imi vine sa stau aici cu voi in loc sa dorm. Nah, mai bine dorm.

 • HATER HATER HATER spune:

  tu te-ai obisnuit cu manuela, mai avem nevoie si de sex neprotejat.. de un pacat.. ca daca nu, am ajunge ca tine, un lingau de cacat.

  • Radu Post author spune:

   paule tata, bati in tastatura la fel de prost ca si in tobe. gaozarule.

 • Nego spune:

  Nu-mi vine sa cred cati idioti in romania asta. Ar trebuii sa se faca un test de inteligenta inainte sa ai voie cu net in cotetu’ tau. Ba flacai, Radu asta zice treburi amuzante, majoritatea dintre ele; in loc sa radeti la ce a zis, cand merita si sa felicitati cu un smiley mare,a sa cum va place, voi comentati ca idiotii. Doamne apara si fereste!

 • D spune:

  ce dragutz ii nego=))

  \"Nu-mi vine sa cred cati idioti in romania asta. Ar trebuii sa se faca un test de inteligenta \"
  ar \"trebuii\" nene, k atunci tu cu sigurantza n-ai mai putea intra pe mirc niciodata. invatza de la ashtia mai idiotzi: \"ar trebui\" se scrie cu un singur \"i\".

  @radu….eshti cel mai tare, omule. tine-o tot asha!!!!:X:X:X:X

 • shellby spune:

  cand apare urmatorul episod??????????????/

 • alex spune:

  INTELIGENTILOR. sa-mi lingeti borta curului dupa ce ma cac.

 • Ramo spune:

  Abia acum te am descoperit…lectiile astea am incercat sa le citesc fara sa izbuncnesc intr-un ras din ala zgomotos…am incercat ca nu mi a reusit si m a injurat colega’mia care doarme,”wei tu nu poti sa taci?”
  Cum mama naibii sa tac cand eu abia abia pot respira din cauza rasului.Clar, imi placi! Sunt curioasa ce mama naibii mai zici la urmatorul post.Treaba cu fasolele a fost mortala!

 • Thya spune:

  Deci suntem 2 tipe si am incercat pozitia Moebius…e faaaaaaaaaaantastica=))

 • mara spune:

  Esti infantil si vulgar! Si mi-ai rapit degeaba timpul!

Adaugă un comentariu