Iulian Zaharia e un muist (studenţi în străinătate, campanii de căcat, SNSPA etc.)

Iulian Zaharia e un student la SNSPA sau gen. Folosesc SNSPA aici cu termenul general de facultate de secretare, muiariste şi în general de oameni ce-şi dau importanţă făcând lăbăreli de manipulare ieftină şi curvăsăraie socială. Iulian şi încă doi colegi de-ai lui, profund sensibilizaţi de nesensibilizarea insensibililor au făcut “O campanie de sensibilizare a studenţilor români către o promovare corectă a româniei în afara graniţelor sale”. E de ăuernăs. Apare şi cuvântul “focusare”.

Astfel, nişte oameni conectaţi cu realitatea şi dovedind un altruism exemplar au găsit o problemă a fraţilor noştri studenţi români de peste hotare şi a pus degetu’ pe rană.

O pulă.

Au o temă la şcoala aia de secretare care se bucură de aroma propriilor băşini, să facă o campanie şi na, s-au aruncat şi ei pe net cu nişte idei în care cred cam cât cred eu în conceptul de “suflete pereche” ca sa ia un 10. Doar nu credeţi că le-ar păsa lor de altcineva, nu? Nota se pune pe trafic, aşa că muistul a rugat un amic comun să mă roage să scriu ceva de campania lor de căcat, că de, să i se umple de vizitatori şi să ia un zece acolo. La început am zis că mă doare mult prea tare în pulă să ma complic. Apoi mi-am dat seama că dacă tot mă doare-n pulă, de ce să nu fut în gură un ipocrit notoriu

Aşa că, Iuliane, apleacă-te că vine traficu’. Apar cu băieţii la curu’ tău să facem trenuleţu’ de să te usture corzile vocale, şi nu de la urlat.

Întâi însă să vă spun părerea generală despre studenţii români din străinătate şi problemele lor. După consulaţii îndegroase cu amicu’ meu imaginar, am stabilit că mă doare în pulă de studenţii români de afară. Complet şi adânc în gaura pulii. E fiţă maximă acuma să înveţi să bobinezi fasunguri la facultatea de Böbinaţiønĕn din Şplignfragnflunder, ca să te întorci de acolo la tine-n sat cu nasu’ pe sus, deşi puteai învăţa acelaşi lucru de la nea Costel electricianu’ de pe uliţă. Mai ales că, deşi nu e mare rahat spintecat în ziua de azi să faci facultatea în străinătate (poate face orice imbecil), se mai şi întorc cu nişte băşini pe dânşii de parcă i-au tras o palmă la cur lu’ Dumnezeu. Cam ca ţăranul din Nămoloasa care se duce la târg la Focşani şi când se intoarce o întreabă pe mă-sa ce mai face provincia. Pe scurt:

“A, ai făcut a 17-pea cea mai tare universitate din Germania? Ai să moară mă-ta! M-ai dat jos de pe căcat!”

Dar hai să disecăm şi ideile lu’ Iulian Zaharia, curva muistă de la SNSPA.

După un ecran de hello, cu nişte labagii care sar veseli de zici că au auzit că le-ar da cineva bani să şi-o frece, şi contactu’, că de, dupa meclele lor duc lipsă de contact, dăm de celealte părţi ale vrăjelii lor într-un fel diametral opuse:

Partea teoretică:
Din “despre campanie” nu se înţelege nimic. Şi nu din cauza mea. Nu mă cred cel mai deştept om din lume da’ îi suflu-n cur de aproape. Dacă era ceva de înţeles, sigur mă prindeam. Ideile sunt dizlocate de parcă le-au auzit la telefonul fără fir. Au prins ceva acolo, fragmente din ceva mare şi coerent da’ s-a pierdut pe drum. Apropo, io mereu când joc telefonul fără fir, la capăt iese cuvântul pula. O superficialitate cruntă străbate din ele. Aparent există o problemă în străinătate şi o soluţie. Care sunt acestea? Pula mea, se vorbeşte mult dar nu se spune nimic. În schimb soluţia se vede clar din facebookul şi blogul campaniei. Să observi ca soarele bate mai tare peste România, că Brâncuşi era tha rizzle fo tha sizzle şi că sarmalele îs tradiţionale!

Ce rezolvă asta? Habar n-am. Nici n-am înţeles care e problema clar. Daar să trecem la partea interesantă!

Ca adevăraţi exponenţi ai generaţiei “TOTUL E DESPRE MINE!”, pagina “despre noi” e în mijlocul campaniei şi are la fel de mult text ca şi campania propriu zisă! Coae, dacă tot ai scris 3 rânduri, de ce te chinui cu de-astea mici? Bagă direct o biografie de 64 de pagini la fiecare dintre voi trei! Sunt sigur că oamenii interesati profund de campania voastră fără scop, cap şi coadă ar vrea să ştie de câte ori te speli la pulă în zilele toride de vară şi ce notă i-ai acorda filmului “The Notebook”. E foarte important când faci ceva sa acoperi acel ceva cu informaţii preţioase despre cine pula mea eşti tu, că de, asta e esenţial, să te recunoască lumea pe stradă că eşti un căcat cu ochi.

Dar hai să trecem la fututul în dinţi propriu zis. Am luat pagina cu despre ei, şi am scos cu legendă punctele esenţiale.

Cei trei care au speriat vestul (click pentru mai mare)

cei-trei-care-au-speriat-vestu
1. “Idei de calitate, de la o echipa dedicată, cu experienţă în domeniu” Îmi place sistemul ăsta de laudă de sine de tip: scoţi o pulă de 11 cm şi îi zici tipei că o fuţi de o laşi cu defecte locomotorii. EI NA!

2. Observaţi armata de generali. Nimeni nu e subaltern. Toţi au titluri de semizei. Creative Diurector, Public Relations Officer şi Chief Executive Officer. Nu-s graficianu’, secretara şi dătătorul cu părerea. Îs ofiţeri şi directori. Limba de lemn de SNSPA loveşte din nou.

Oamenii ăştia sunt dovada supremă că sub noi e o generaţie de căcat. Romglezişti înglodaţi, absorbţi de propria imagine, aplicând superficial nişte idei confuze cu ipocrizie şi nepăsare. Cât tupeu poţi să ai să ascunzi laudă de sine sub o pseudo-campanie socială şi să te crezi şi isteţ la sfârşit?

Ce să-i faci, asta iese din SNSPA. Căcaţi cu ochi.

Totuşi, dacă-l vedeţi pe Iulian pe stradă, o flegmă mică din partea mea. Măcar pentru fotografia aia făcută profi special de ataşat la CV dacă nu pentru faptul că e o curvă ipocrită.

E bine, Iuliane, îţi ajunge traficu ? Să te mai fut în gură puţin? Hai că ţi-a ajuns de un 10. Bravo. Stai jos. Căcatule. Focusează-te pe faptul că eşti un căcat muist. Tocmai am făcut o campanie de awareness pe acest subiect.

***

Comentarii (204)

 • Firster spune:

  FRIST!!!11!!!!1!1!!!!!!

 • Cristian R. spune:

  Ete ca asa, de-al dracu’, n-am dat click ca sa-i fac trafic. Te cred pe tine pe cuvant :))

 • Stefan spune:

  Simt, din nou, cum ma invadeaza un profund respect, aproape o veneratie la adresa singurului adevarat propavaduitor al valorilor umane perene.

  Hail Radu !

 • Alex spune:

  Vei fi dat in judecata de SNSPA pentru mizeriile tale repetate.

 • Mishu spune:

  Sa-nteleg ca al treilea labar a scris descrierile. Despre el se vorbeste la persoana I, si despre ceilalti doi labari, la persoana a III-a. Sau primii labari se cred doar mai interesanti?

  Cacat, am dat in boala altora de pe-aici. Zice Radu „urati-i p-aia, ca-s muisti” si uite-ma …

  @Firster: Ai doua variante. Erai sarcastic, sau esti prost.

 • Un tzaran spune:

  „Vei fi dat in judecata de SNSPA pentru mizeriile tale repetate” eh, marș la cîcat. Facultate de scatofili.

 • true so true spune:

  De-acord cu Radu. Dincolo de pamfletismele de-aici, ce-a zis el despre SNSPA e de bun simt. Iar metodele lui mister-lumina-in-profil-cu-fond intunecat.. ist de ‘SNSPaCacat’. Oamenii astia sunt niste curve, la inceput „curve_intelectuale_proaste” [cred ca existe si curve intelectuale misto, alea care nu au in centrul universului, imaginea lor (sau pizda imaginii.. continuand ideea din penultima insemnare de-aici)].. numa` ca in realitate sunt niste curve cu totul. Isi dau dramul de etica .. pentru o imagine care sa le gadile vanitatea si sa le ascunda frustrarile, isi modeleaza convingeri si zambete convingatoare pentru ca finalul .. sa fie mereu al lor.

  Cu acesti oameni esti prieteni doar daca esti prost. Altminteri .. te cam refuza.

  Si-si construiesc astfel .. vieti mirobolante „demne de invidiat” in care au succes si-s ba formatori de opinie.. ba oamenii din spatele progresului [asta de-l vedem in jurul nostru] .. iar daca ii iei in particular si ii pui sa vorbeasca despre ei .. le vor trebui cateva ore sa scoata o fraza..

 • Amenth spune:

  Jos palaria. Si cu ocazia asta am aflat care e cea mai utila facultate, psihologia.

 • mihai spune:

  ce ma amuza astia cu first de parca au ajuns primii intr-un concurs si premiul e o pizda buna de futut cu piciorele deja desfacute si pizda uda, dar de fapt e retina lor belita pe lcd

 • Io spune:

  Mai Radule, sa stii ca desi ai mare dreptate cu SNSPA-ul (io am terminat la o facultate concurenta, ce pula mea sa zic deci!), la treaba cu studentii romani in strainatate nu prea ai nimerit gaura. Io invat in Suedia, nu conteaza ce si cum, NU vreau sa ma dau mare, insa sa stii ca exista diferente ca de la cer la pamant intre invatamantul romanesc si cel de aici (despre alte tari nu pot sa zic ca pula mea, de un’ sa stiu). Cand imi scriam eu lucrarea de licenta in bucuresti am zis ca imi bag pula in tot invatamanul si toate bibliotecile, nu se gasea un cacat la Biblioteca Universitara, facultatile noastre nu au contract cu nici o baza de date de articole stiintifice (deh, ma dau cu pula mare acum) si de carti nici sa nu mai vorbim. Poate ca nu e asa la toate facultatile da’ la mine mi-a rupt curul in zece licenta. Aici au carti cat incape, profii sunt de o mie de ori mai civilizati si mai umblati in lume decat comunistii din romania, ai ce invata de la ei si cel mai important, ai CUM. studentii romani nu se dau mari ca au studiat afara, poate ai dat tu peste rupti in cur din Zimnicea de i-a trimis ma-sa si ta-su la ‘carte’ in Italia sau Spania, pe unde portofelisera parintii inainte, si acum vin cu ochelari *Guccci’ si ‘treling’ cu de puta madre. Io nu is asa, nici ceilalti colegi romani nu is asa. Nu ne dam mari, desi avem pula mare deci avem cu ce.
  Mie imi place de tine asa in general, da’ am vazut ca tu ai ceva cu cartile, cu invatatul. Ce pula mea vrei? n-are voie lumea sa se duca la facultate ca e de cacat fiindca asa zici tu? Ia mai termina cu basinile astea si baga-te la scris despre futut si pizda si deschilotare, ca am ras de m-am pisat pe mine. Hai bag pula si sa ai o zi buna!!!

 • Io spune:

  Si ce pula mea are saitu tau de se incarca in cinspe mii de ani cand dau sa bage un comentariu? Futu-m-as pe el.
  Si nu te lua de mine ca nu scriu cu caractere romanesti, nu le am la acest magnific lectop. Asta e. Cui nu-i place, sa ma pupe.

 • Un tzaran spune:

  Și după mine or să scrie încă 5234 de puleți care nu s-au prins și care iau totul prea în serios, ca Io ăsta de aici. Tot respectul, meștere, dar na… e grele cu satira / trollingu’ / gen.

 • Ms Gahan Miller spune:

  Cacat.De ce am intrat eu pe link?Il ajut pe asta sa ia 10.Cacat!

 • Pula spune:

  radu, imbecilule, descrierea lui iulian zaharia e o auto ironie. ai fost atat de retardat incat ai interpretat caterincos o caterinca.

  • Radu Post author spune:

   e o autoironie de-aia cu superioritate. lasa-ma ca stiu io ce interpretez. taci.

 • Lol Lolovici spune:

  Cum bine zice Radu: „e o autoironie de-aia cu superioritate. lasa-ma ca stiu io ce interpretez. taci.”

  Pai da, e pe stilu’ de raspuns standard la intrebarea de interviu „Care e cel mai mare defect al tau” la care raspunzi automat „Ma implic prea mult/muncesc prea mult”. Deci autoironia de sine cu megalomanie se tine bei „Pula”, daca imi permiti sa te numesc astfel.

 • Pula spune:

  nu e niciun fel de superioritate, retarzilor. omu a vrut sa spuna ca e un wagger google’ist, care-si petrece timpu pe internet. autorul acestui post a inteles ca el lucreaza la google. asa de caterincos e. bravo radu, dejteptule. nu esti in stare sa pricepi o gluma. hai ca-ti mai zic io una, poate o intelegi. stii bancu cu iarba? iar bag pl in gura ta.

 • teli spune:

  ‘te-al dreacu :)) la nume scrie pula, da’ cand injura ii e rusine

 • true so true spune:

  cumva autorul descrierii despre care se discuta… este ‘domnul Pula’ ?

  si… si daca da si daca nu .. are impresia ca obtine altceva decat perseverenta din partea cavalerilor pulii patrate care penduleaza pe-aici prin comentarii ?

 • Pula spune:

  si faci caterinca de titulatura lor : manager etc. Ei au facut un exercitiu, denumirile trebuie respectate. Si tu Radu la catzavencu unde lucrezi, ai un PR Manager. Cum plm ii spui? Nu-i spui tot asa? Ipocrit basit ce esti.

  • Radu Post author spune:

   nu coae. n-am pr manager. noi n-avem titulri de dragu’ de a le avea.
   titlu’ meu e redactor moravuri usoare. nu are limba de lemn si suna bine.

   si singurul public relations pe care il fac e cand o fut pe ma-ta in parc

 • teli spune:

  taci ma si respecta-i denumirea lu Pula

 • Pula spune:

  taci in plm ca stiu cine e la voi la PR. si fix asa se numeste = PR . crezi ca esti altceva decat un corporatist? esti exact ca astia de care faci mijto. si tu sugi pula la greu, acolo la ziar. doar ca o sugi cu umor.

  • Radu Post author spune:

   atunci nuj in ce sertar se ascunde. io n-am vazut picior de piar de cand lucrez acolo

   is foarte corporatist. ma trezesc cand vrea pula mea si scriu ce vrea pula mea unde vrea pula mea. si beau cate beri vrea pula mea in redactie. si plec cand vrea pula mea. si spun ce vrea pula mea.

   foarte corporatist.

 • abc spune:

  io am clicat pe toate linkurile, ca saracu prieten comun si-o fi pus mainile in cap cand a vazut ce-a iesit.

 • Pula spune:

  Si mai spui ca indivizii astia 3 sunt falsi. Ai fi vrut sa faca o revolutie in piata universitatii, sa-si tatueze pe frunte mesaju campaniei lor?! E un exercitiu! Tu vezi numa ipocrizie si oameni de cacat, esti pierdut. Esti un mic ziarist trist si futut. D-ala care-si ia bataie pe la meciuri.

  • Radu Post author spune:

   as fi vrut sa faca o campanie in care cred, nu sa se futa in cur pentru un 10. si hai gata ti-ai epuizat numaru; de comentarii pe site-ul meu. mars la cacat ca incep sa te sterg.

 • Amenth spune:

  @ Pula, pari destul de frustrat pentru unul atat de sigur pe parerea lui :)

 • Pula spune:

  Sunt frustrat pt ca exista indivizi care injura complet gratuit cu pretextu de a face caterinca. Ori sa-i desenezi la gura lu una textu „asta suge pula nu stiu cum etc” e aproape la fel de inteligent sa-i scuipi lu radu in bere cand bea la redactie.

 • un umil si nesatul cititor spune:

  Ce fel de ziarist esti tu domnle`? lasa omului dreptul la exprimare. O fi site-ul a tau da nu fi si tu snsp-ist sa stergi ce iti displace.

 • Amenth spune:

  Pai si? E o tara libera. Sincer mi se rupe de ce zice unul sau altul, pe cine injura si de ce injura. Citesc sa ma amuz. Si nu vad de ce atata agitatie :)

 • Riparul spune:

  Esti chiar lol, Pula. Daca nu gusti interpretari de genul asta, gusta-ti pseudonimul.

 • kill_bill spune:

  Deci m-am cacat pe mine de ras cum o gramada de oameni(cred ca sunt oameni cei ce comenteaza aici desi as fi sperat sa nu..) aprecieaza acest „blog”. UN FRUSTRAT care se ascunde dupa cuvantul PULA. Omule daca asta e tot ce ai primit in viata…nu inseamna ca e totul !

  Cum nu-ti convine ceva…citeam mai sus ….injuri…folosesti PULA ta mica si trista si „taci”. O DA! deci ne-ai impresionat cu acest „razboi” de „argumente”…ma rog…p-astia lipsiti de ocupatie de pe aici carora daca le deschizi google si nu e imaginea clasica au impresia ca au vre-un virus. ma rog, concluzia, ca doar am inceput cu ea tocmai sa-ti sara-n ochi….ESTI UN FRUSTRAT!

  PS: nu am nicio legatura cu snspa, astia de aici, ailalti cu traficu` sau altceva de pe „blogu” tau.alti frustrati. intamplator am intrat aici.
  PS2: esti un fel de diaconescu….deja ai publicul tau consumator de cacaturi.

  cu respect te anunt: esti praf si cand ploua!

 • Amenth spune:

  Frustrat e si ala care se oftica din cauza „frustratului” :))

 • Riparul spune:

  Da, dar probabil e un frustrat mai de treaba, coaie Amenth. :P

 • Pula spune:

  amenth, si batjocura asta are o limita. Daca Radu sta in spatele unui monitor, asta nu-l face invulnerabil. Tie ti-ar placea sa-ti vezi fotografia modificata cu o pula in gura, pe un sait public ? E o tara libera dar incearca sa iesi in fata blocului cu o mana de cacat si sa incerci sa manjesti trecatorii. E foarte simpla caterinca pe care o face autorul acestui blog. Multe idei sunt imitate din SOuth Park. Pana si vocabularul lui tembel cu \"Sfinte cacat\" e preluat din serialul ala.

 • Amenth spune:

  O, dar vai, ma jignesti, sunt fata. :))

 • Gorila coclita spune:

  In timp ce voi va bagatzi totzi pulile unu\’ in altu\’, ca sa aratatzi ca suntetzi de o parte sau alta, catziva se rade de totzi si poa\’ sa va fute femeile linistitzi ca voi suntetzi prea ocupatzi sa digeratzi cacaturile lu\’ Radu.

 • Amenth spune:

  Acum daca tu prin „vulnerabil” intelegi „frustrat si pe cale sa planga”, ma indoiesc. Nu, nu mi-ar placea sa-mi vad fotografia modificata cu o pula in gura, dar nici nu m-ar lovi prea tare. Cat despre manjitul trecatorilor cu cacat, vad tot atata sens in a face asta cat vad in agitatia ta pe aici :)

 • Riparul spune:

  @Amenth – Oh, apologies :D

  @Pula – Cristoase, omule! Daca te expui, nu poti sa te astepti numai la aprecieri cu functie de ambrozie. Mai dai si de cacat, fie ca-ti place, fie ca nu. Daca ti se pare nedrept, ar trebui sa te expui mai des.

 • kill_bill spune:

  Ameth…in principiul acest comentariu era la postarea D-nului Blogger.
  Deci: eu nu m-am ofticat. Omu` asta a lasat aici scriptu` asta sa comenteze lumea…sa-si dea fiecare cu parerea. eu m-am amuzat, repet…si am comentat sa stie si opinia unuia caruia nu i-a placut mare lucru de aici. Concluzie, nu m-am ofticat, am comentat. acum: \"Frustrat e si ala care se oftica din cauza “frustratului” :))\"
  Tu \’m-ai facut\’ frustrat. Dar te-ai ofticat(ca altfel nu te bagai in seama sa comentezi la adresa mea) la comentariul meu \"de frustrat\"(cum ai zis tu. Hai ca nu e greu si ti-a iesit! Dupa spusele tale, cine e frustratul?

  • Radu Post author spune:

   cretinule. eu nu alerg dupa oameni sa-i manjesc cu cacat.
   da’ cand te urci pe piedestal singur, de buna voie si nesilit de nimeni, te expui aruncatului cu cacat. Nu m-am luat niciodata de cineva care statea in banca lui.

   Salut-o pe ma-ta din partea mea.

 • ăla spune:

  Şi ce dacă-i înjura gratuit? aşa e, nu-i cunoaşte şi până la urmă nu prea are dreptul din punct de vedere moral. Dar, cum România se vrea ţară liberă, fiecare are dreptul să-şi zică părerea indiferent care-ar fi. Şi eu sunt de acord cu el. M-am săturat de toţi puleţii de studenţi care se vor mari europeni cu nasu\’ pe sus şi fac 1000 campanii inutile de căcat cu care ne fut pe noi la melodie. M-am săturat în pula mea să mă tot asalteze cu ideile lor de doi bani cu care dacă nu-s de-acord sunt un mare necivilizat bou ce nu merită să trăiască si trebuie arătat cu degetu\’ si marginalizat.
  Mi se rupe de studenţii români din străinătate. La ce pula mea să-i susţin io? Io sunt patriot indiferent cât de căcat e tara asta. În ea m-am născut, în ea trăiesc, cu ea ţin (şi dacă tot a venit vorba, daca tot susţineţi căcaturile de idei europene, p-aia cu să ne iubim tara, idee pe care-o au francezii, germanii, englezii de ce n-o promovaţi?). Io cum pula mea fac facultatea aici şi-mi merge bine? Părinţii si bunicii si tot neamu\’ cum pula mea au făcut facultatea aici şi le merge şi lor prea bine? Dacă eşti incapabil să te lupţi puţin si o cauţi numa\’ pe uşurica, te duci în străinătate, le dai un car de bani (mai bine le dai ălora) şi vii şi-ţi lipeşti diploma-n frunte sa vadă lumea ce pulete smecher eşti. Bag pula, nu mai scriu nimic, că încep s-o dau prea rău in filozofii.

 • Amenth spune:

  Nu zau, par eu ofticata din cauza ta? :)

 • Riparul spune:

  /clap Radu

 • Pula spune:

  ba da radu, alergi, esti extenuat in lupta ta sa arunci cu cacat. ai cacat in toate buzunarele, in sosete, in gura. pentru asta traiesti in pula mea. la catavencu, injuri moderat, nu-ti permiti ca imediat ti-o iei in gura. aici, pe blog, cacatul se revarsa din toata personalitatea ta.

  draga ăla, daca faci un master in strainatate nu inseamna ca nu esti patriot. aia se intorc de acolo si fac o treaba un pic mai buna. stiu pe cineva care a facut medicina in afara. exista sansa in viata ta sa dai de o astfel de persoana si sa fii fericit ca a invatat in strainatate. ca altfel ti-ar fi scos o mana, in loc sa-ti scoata apendicu

 • kill_bill spune:

  pf…cretin? ce impresionant! kiar m-ai deprimat…o sa beau 2 beri de suparare nu de placere ;) …deci e clar ce perceptii ai, musca la cacat are perceptii care-ti sunt clar superioare. Eu vbeam de modul de a expune oamenii de pe piedestal. vb de faptul ca nu e neaparat nevoie sa folosesti excesiv complexul tau, PULA sau asta cu ma-ta. eu nu m-am legat nici de maica-ta(si nici n-o fac, nu are nicio vina), nici de tine ca persoana, nici de ideile tale ci de CUM arunci ideile-n taste.

  @Ameth: poti sa fii sau nu ofticata. Nu ma intereseaza. Ideea era ca ai comentat si din cuvintele tale te-am intors ptr ca n-ai fost suficient de atenta. nu am scris aici sa ma injur cu cineva din plictiseala.

  mi-am dat cu parerea, in general, despre acest blog si felul in care sunt expuse lucrurile.

  Va doresc o seara minunata;)

  • Radu Post author spune:

   just. e dreptul tau sa iti dai cu parerea. chit ca e o parere de imbecil.

 • Amenth spune:

  Dar eu poate comentez aici din simpla plictiseala si ma bag in seama cu oamenii asa aleatoriu sa treaca timpu’… Tu, desigur, interpretezi cum doresti. Nu sunt suficient de atenta pentru ca nu mi se pare suficient de important. :)

 • kill_bill spune:

  whatever. exemplul cel mai clar! „chit ca e o parere de imbecil”. de ce a trebuit sa folosesti imbecil? ca ramai ultimu care a postat si-a injurat si gata ti-ai „linshat” adversaru? deci frate…despre asta vbeam…puteai sa te opresti la …parerea.
  ma rog, sunt treburile voastre, eu nu va mai deranjez cu parerea mea.

  @Amenth daca nu era suficient de important, dadeai ctrl+t, in noul tab deskideai miniclip sau ceva de genu`.

  Bye, i`m out!

 • Pula spune:

  kill bill, tu chiar esti imbecil in plm. whatever, auzi.
  daca as avea o poza cu tine, as face imediat o duma furata din south park (cum face radu) si te-as desena cu 2 puli aproape de gura.

 • Amenth spune:

  Nu stiu daca sa rad sau sa-mi obosesc creierul cugetand asupra adevarului pe care l-ai grait. De fapt mi-e lene sa lucrez si imi limpezesc ochii citind prostii. Si ascult si muzica intre timp. Dar totusi ai dreptate, este suficient de important, pentru asta traiesc.

 • Alin1212 spune:

  daca facem abstractie de ideile exprimate, site-u este excelent realizat.

 • metalgog spune:

  pe mine ma amuza foarte mult faptul ca imediat cum se posteaza ceva defaimator la adresa snspa-urilor, sar toti pulemecii cu gura de parca i-ai injurat de mama

  iar catre „pula”… omule, ai auzit de exprimare libera?
  now fuck off and die

 • Pula spune:

  metalgog, imi bag pula in ma-ta pana nu mai poa sa se exprime. nici liber, nici asistat, nicidecum.
  exprimare libera nu inseamna insulta, animale retardate ce sunteti.

 • Amenth spune:

  „Animale retardate ce sunteti” postat de „Pula” suna atat de amuzant :))

 • metalgog spune:

  uau, gata, m-ai facut, ma duc sa plang intr-un colt ca ai zis ceva de mama

  dar inainte de asta va dau un quote: „arguing over the internet is like running in the Special Olympics”…
  astea fiind spuse, draga domnule „pula”, felicitari, ai castigat

 • Pula spune:

  asta inseamna ca io-s un handicapat castigator si tu esti un handicapat loser. deci tot io o fut pe tipa handicapata. tu ramai si labar si cu dificultati.

  si da, sunt la SNSPA, e o facultate foarte smechera.

 • Celalalt Radu spune:

  Asa va invata ma Pula la SNSPA sa scrieti cu „poa” si sa faceti oamenii „animale”. Ntz ntz ntz.

 • Amenth spune:

  A, e totul clar acum :) Isi apara facultatea, ce dragut :)

 • Celalalt Radu spune:

  Tind sa citesc printre randuri, deci pana la urma recunoaste ca fute o tipa handicapata si el insusi e un handicapat?

 • Pula spune:

  da, is handicapat. si pt ca-s la snspa sunt si o curva. deci is o curva schioapa. d-aia care sta in parc.

 • Pula spune:

  si s-ar putea sa ne strangem cateva curve masculine din SNSPA, sa-l bagam intr-o duba pe radu si sa-l filmam cum ii dam muie. dup-aia sa punem filmuletzu respectiv fix pe blogu asta. fitzi pe faza. sper doar sa nu muste radu. sa nu muste din exprimarea libera.

 • Sorana Tractorista spune:

  mai spune si tu ceva Mishu…..:((((

 • perseu77 spune:

  ce e aia SNSPA?

 • StanSauBran spune:

  e o prescurtare de la Sorta Ne Suge Pula Acut….acum ma rog sa ai sora…

 • Nicolai Stavrogin spune:

  Luati pula!

 • iph spune:

  dar totusi, radu nu s-a prins ca prin „membru de seama al organizatiei google” se referea ca foloseste ca toti oamenii google pentru a se informa. heh

 • pierpatrat spune:

  Salutări lui Iulian şi tuturor celor la fel de liberi ca şi el.
  Libertatea de exprimare este ceva sfânt.
  Mă exprim liber: Îţi crestez limba cu care te exprimi.
  Îmi poţi tăia mâna cu care ţi-am tăiat limba, sau poţi chiar să mă şi omori dacă vei putea vreodată să ajungi la organele mele vitale. Adică îţi las şi dreptul la replică; bucură-te.
  Neînţelegând imbecilule că oricâte cizme cu tocuri, scaune, scări şi rampe pentru handicapaţi ai folosi, ridicându-te şi eu voi fi mai sus;
  Pentru că libertatea mea de exprimare stă pe umerii prostiei care este cărată pe umeri de libertatea ta de exprimare.
  Mă vei putea atinge când între noi nu va mai fi nimic. Ucide acest copil prin sacrificiu: tăindu-ţi limba, eliminând prostia dintre noi.
  Şi vei ajunge instantaneu la mine. Mai precis, te vei trezi cu pula mea în gură. Pentru că mintea ta de lemn nu a putut concepe că libertatea mea de exprimare stătea pe umerii copilului libertăţii tale de exprimare privind în cealaltă direcţie.
  Radu, fă-i te rog o schemă.

 • miss spune:

  DEMENTIAL!

 • io spune:

  oricare ar fi cuvintele folosite, ideea e tot aia, daca stii sa vezi dincolo de ele… Ar exista proiecte mult mai importante decat situatia studentilor din strainatate… ei se descurca intr-un fel sau altul.ca de-aia au plecat, ca-s oameni cu spiritu’ aventurii, nu?..

  oricum am intrat pe site-u’ lor chiar daca le-am facut trafic….ma manca in cur :)….ca dovada ca there’s no such thing as negative publicity :)

  …penibil proiect una peste alta….

  Hai noapte buna la toti frustratii/ relaxatii/ indiferentii … recomand oricum o laba sanatoasa inainte de culcare

 • Ady spune:

  Ba, sa va povestesc eu cu studentii straini. Pen\’ca am fost student cuminte, cacatul de ASE mi-a dat in anul 2 camin. In Mecanica Fina. Cu doi studenti din Moldova. Nu ba, retarzilor, de aia de vorbesc limba moldoveneasca si sunt intr-o republica. Nu are sens sa dau amanunte. A doua zi am decartat 150 de dolari si mi-am luat loc in Regie. Deci eu am ajutat studentii straini mai mult decat o face chelea pulii nascut in 87.

 • Lol Lolovici spune:

  \"dar totusi, radu nu s-a prins ca prin “membru de seama al organizatiei google” se referea ca foloseste ca toti oamenii google pentru a se informa. heh\"

  Oricum eu zic sa avem totusi putintica incredere in capacitatea de a intelege a lui Radu stimabililor.

  Nu stiu cum a inteles desteptul care a inteles primul ca Radu a inteles ce a inteles din descrierea autoironica politically correct a carnatului respectiv, dar eu citind comentariile rosii pe text nu am inteles ce a inteles el si am inteles ca Radu face misto de carnat.

  Poate cuvantul peon v-a bagat in ceata. Poate faptul ca nu sunt student la SNSPA (care oricum nu stiu ce e si nici nu imi doresc, ceva gen facultate de frecat menta cred) m-a ajutat sa inteleg ce altii nu au inteles si anume ca studentii SNSPA duc lipsa de simtul umorului si de alte simturi printre care cel bun.

  Fiind si voi membri de frunce ai organizatiei Google va rog sa va informati asupra notiunilor de peon si de ironie/umor/pamflet/and/shit. Ce bine ca nu folosesc si eu ca studentii SNSPA organizatia Google ca sa ma informez ci doar ca sa caut diverse site-uri. Phew, ajungeam naiba ca studentii SNSPA.

 • junior spune:

  @pula : ia pula
  radule daca ii prinzi pe aia de la aristocratii.ro (scuze de spam) ca ies din banca lor ia\’te putin si de ei ca ar cam merita … la \"show-rile \" lor nu razi nici daca esti spart :(

 • sloboz spune:

  lor lolovici

  Cred ca esti prost. Defapt esti prost. Seful prostilor. Marele ganditor, geniul pulii mele. Intelegem ca tu intelegi ironiile si pamfleturile, dar tot un cacat galbejit cu doi ochi esti. Pune-n pula mea mana pe o carte si mai lasa meditatiile tale filozofice ca nu te prind. Nu stiu de ce pula mea stau sa-mi bat eu la ora asta capu\’ aici. Ca se vede de la 1,7 mile ce scrie pe fruntea ta. Un cuvant sumbru si fatidic – imbecilitate.Marsh la cacat.

 • Pescarita spune:

  Mda, cunoscusem si eu niste mironosite basite care se credeau extrem de destepte, dar le curgea scuipat din gura de proaste ce erau.. vorba cuiva.. Desigur, studente la snspa. Cred ca examenul consta in masurarea IQ-ului: care depaseste 50 – valea, mars la alta facultate, mai putin trendy!

 • Thinker spune:

  @gorila coclita
  „va bagatzi totzi pulile unu\’ in altu\’”…. Hahahaha, f tare, bre! Hai sa facem si un turnir, calarim femei si ne infigem pulile unii in altii cu osardie! Nu mai pot, e tare rau de tot, rad ca bou’! Hahahahahahahahahahahaha!

 • Thinker spune:

  @Io
  \"recomand oricum o laba sanatoasa inainte de culcare\"… Si eu recomand, ori sa faci, ori sa ti se faca. Anyway, it still leads to the same thing… sleep. HA!

 • PIELE spune:

  Cu ce mortii lu masa ii ajuta pe studentii straini pula ala ? Crezi ca daca eu as fi acuma in Londra m-ar mai durea in pula de ce se intampla in ghena asta de tara si de ratatii de studenti de-aici.

 • Mishu spune:

  @Sorana Tractorista: o.O huh?

  E obositoare inutilitatea discutiei. O sa par ignorant, da’ n-am citit tot … Cel mai amuzant mi se pare conceptul de „armata lu’ Radu”. Oricand spune Radu: „muie lu’ ala!” (care nu stiu daca e un cacat cu ochi, da’ are toate sansele sa fie…), toti soldatii sar dupa el: „Da, muie lu’ ala! Muie cu cacat, muie cu sloboz, muie cu pula mea cat o nava petroliera!”. Hai coaie, chiar va pasa? E amuzanta prostia alora si e amuzant atacul lu’ Radu. Atat.

  Amuzantii mai sunt si mucosii de la facultatile care te invata in 3 ani, ce-ti poate spune cineva, in mod informal, in 3 minute, sau ce ar trebui sa stii tu, intuitiv. Hai coaie (iar), de ce cacat sa SUSTII SNSPA-ul (sau ASE-ul, sau orice alt cacat in care pierzi timpu’ degeaba). E a lu’ ma-ta? De ce cacat sa-l aperi?

 • TriplaSeaca spune:

  Hahahaha! Cred ca io studiez la a 17-pea cea mai tare universitate din Germania. Cacat si relatii cat mai publice pentru toti!

 • Andreea spune:

  Propun sa dam cu totii la Poli.
  Eventual, in anul 2, de atata rebeliune, sa ne lasam pleata si sa nu ne mai spalam. Timpuri Noi si Iris o sa fie niste formatii foarte tari, iar cand bem, o sa cantam cuplete din Phoenix. Cand ne va parasi prietena, pentru ca s-a cuplat cu vecinul din patul de deasupra, o sa ascultam Marfar. In secret, o sa fim fani Guta si o sa ne dorim o femeie ca Beyonce.
  Pentru fete, e valabil doar „sa merg la Mishu sau la Vali”.
  @Mishu: no offence, no pun intended.

 • altu spune:

  Bai eu am o teorie: cred ca e blat. Adica Radu le face publicitate astora care in final se aleg cu trafic pe site. Pai chiar Radu zice ca unu dintre ei l-a rugat sa scrie ceva. Si ce ar fi vrut sa scrie? Sa puna pe blog o postare cu titlul „Cea mai tare campanie pe care am vazut-o in ultima vreme”?. In final e toata lumea multumita, in afara de cativa fraieri de la SNSPA care nu stiu de gluma.

 • Mishu spune:

  @Andreea
  Bine,bine, da’ who the fuck is Vali ? :))

 • TriplaSeaca spune:

  Propun sa plece toti de la Poli, mai ales de la Polizu. Studentii de acolo nu asteapta anul 2 ca sa nu se mai spele.

 • Padredox spune:

  da fiecare data cand o sa faci misto da snspa
  facultate da vedete, ca e si abramburica acolo
  io te felicit, si iti trec o bere in cont

 • Andreea spune:

  Nu stiu, fratele meu. Crezi ca eu stau sa cunosc toti politehnistii? Nu-i destul ca te cunosc pe tine? Zi mersi de reclama, acu o sa te caute fetele. :P

 • Andreea spune:

  @TriplaSeaca: ai probleme cu chimistii? N-ai gasit acid in laboratoare, sa arunci pe ei? Daca se dezintegreaza, sa stii ca nu mai e nicio problema cu mirosul.

 • Iisus spune:

  imi place ca dupa ce termini de citit textu` lu` radu mai urmeaza o runda de ras daca citesti si comentariile :));

 • TriplaSeaca spune:

  Hai mah Andreea, n-am vrut sa te supar. M-a napadit nostalgia, atata tot. Noh, si stii si tu ca acidul se da pe cartela acolo.

 • Andreea spune:

  Nu m-ai suparat. Dadeam un sfat prietenesc. Somnik pufos la toata lumea! Va iuby! :*:*:*:*:*:X:X:X:X:X:X poop, lasati comm!

 • Eu spune:

  Eu văd numai trolli. Articolul e un troll maxim iar ratatu’ cu nume de pulă e un căcăţoi înfipt la atragerea de gură cască.

  Boooooring. Mă culc la loc imediat după ce trag o labă.

  // 2 min. mai târziu

  Na că după labă s-au aşezat newronii mai bine. Fain articol Radule ! Curvă capitalistă ce eşti :P

 • 1morning spune:

  Misto post. Si ptr ca aceasta campanie mi se adreseaza mie, ca student in strainatate, o sa-mi dau putin cu parerea.

  \"E tristă situaţia studentului român în străinătate..pentru ca el e frustrat cultural\" SNSPistilor, ati nimerit-o la fix! in prima zi cand am ajuns la facultate m-au bagat astia intr-un crash course in folosirea hartiei igienice altfel ma faceam de cacat (la propriu) dar si pe voi implicit, ca stie lumea ca vin din Romania.
  \"Şi toate lucrurile se pierd. După o lună-două pierzi contact cu identitatea – te rupi şi trăieşti într-un loop necontenit\" – Aici depinde de ce fumezi. Dar, aveti dreptate, asa am patit si io cand am descoperit bongu\’, am trait vreo cateva luni intr0un loop necontenit, va recomand calduros, se merita!
  \"Îi observi prin campus, îi simţi – îi simţi ca pe o bătătură pe români\"
  Puţini însă se opresc din mers să verifice ce se întâmplă în jurul lor, să simtă- Vad ca ati descoperit bongu\’ , nu se intelege nimic, semn bun!

  Ştiai că e aproape o ofensă să îi zici unui român că sarmalele nu sunt o mancare tradiţională? Din două motive: 1. Pentru că într-adevăr nu sunt şi 2. Pe măsură ce ai mai multă dreptate îl enervezi.\"- hai ma ca glumiti aici, cum sa nu fie romanesti?voi n-ati vazut ca pe columna lui Traian dacii erau murdari de sarmale pe barbi?!? Hai ca vreti sa-mi spulberati si ultima certitudine si iar am crize de identitate si intru in loop, ratez iar toata vara si-asa p-aici e putina..
  \"Problemele României se pot rezolva numai prin demnitate, nu prin trucuri ieftine pornite din mândrie, din ciocoiste pufuri de parfum menite să acopere vânturi\" -Deci care vanturi? acum chiar ma jigniti, eu la cursu de folosit hartie igienica am invatat si ca nu e frumos sa te basesti in amfiteatru..
  \"Românul trebuie să accepte că este comun în acele privinţe în care are cutezanţa să creadă contrariul\"- traiasca bongu\’!!!! at fost pe faza cu pix si foaie nu?, io si-acuma regret ca am scos chestii de-astea filozofice pe banda rulanta..
  \"nu să împrumutăm din măştile atribuite de outsideri şi să acoperim cu mascara crăpăturile.\" hai ma ca ati fumat prea mult, se stie ca la crapaturi iti dai cu crema de galbenele, mascara e ptr gene..1 punct minus ptr fata.
  Si cu sfaturile alea cre ca vreti sa-mi demolati si ultima ramasita de identitate nationala!\"pe unii ii poate ofensa mireasma de ceapa alaturata celei de tuica, branza si marar\" Deci daca e mancarea mea preferata?!? acu ce sa fac? Daca e dupa voi, nici mujdei nu mai fac?cu ce sa mananc mamaliguta?!?
  Pe urma vreti sa nu ma plimb in slapi pe strazile europei?Si sa-mi mai tai si unghiile? Ca ce chestie?!?Sa sterg manelele de pe mobil?!?Asta-i prea de tot..
  Deci d-aia nu ma mai fluiera pe mine nimeni pe strada? Ca aici nu se fluiera ca in Romania?Pff acu-mi ziceti si mie? Si ma rog, de ce?Cum afla aici femeia daca e frumoasa sau urata?
  Sa nu mananc seminte pe strada? si sa scuip in cos?uite ca asta nu m-au invatat la curs, dar poate pe voi la SNSPA va invata..ce nesansa am avut..
  Normal ca ainjur pe limba nativa, ce parere aveti..da p-aia cu mopul n-o inteleg sincer..\"daca ai o vizita de lucru la Versailles ai grija sa nu-ti uiti mopul in parcare\"..adica atunci cand mai fac si eu bani de xeroxat cursuri/bong spaland parbrize? normal ca nu-l uit, dooh..

  Bottom line, toata lumea isi miroase din cand in cand basinile, pana si eu,recunosc, e firesc intr-o oarecare masura. Dar acesti 3 studenti la SNSPA si le-au mirosit intr-atat de mult incat s-au intoxicat si au inceput sa se preocupe de situatia studentilor romani din strainatate!.Astea fiind zise, eu si alti alti 6 studenti romani care nu-si taie unghiile, aici de fata, credem ca o flegma mica e mult prea putin ptr Iulian Capitain Picard Zaharescu, el merita o flegma mai mare si multe suturi in cur.
  P.S. ala nue proiect ci un mare rahat imprastiat.

 • Cel mai destept om din lume spune:

  Radu zice : ”Nu mă cred cel mai deştept om din lume da’ îi suflu-n cur de aproape”.

  Minti ! Nu simt nici macar o adiere. Esti departe !

  ps: SNSPA-istii sunt, intradevar, niste muisti.

 • Pulea Vartosu spune:

  Io’s la facultati pin sua momentan si besinile din capu meu cred ca articolu a fo genial.
  Cat despre baietii (si retarda) de care te-ai luat: ei zic ca campania e cica de sensibilizare a studentilor din strainatate si baga ei 10 porunci despre ce nar trebui sa facem pin strainataturi da mie mi se pare ca e dedicata capsunarilor (adica io nu stiu ce fel de studenti manelisti spargatori de seminte au vazut ei pin Versailles. Io numi dau seama de unde au puletii astia tupeu sa ne zica noua cu ce se mananca cacatu pe alte meleaguri.
  P.S. La americani nu le place mamaliga.

 • s ma-ta spune:

  @Andreea: cand te-ai scuzat fata de Mishu nu a fost pun proasto
  si daca tot comunici asa mai „americaneste”, cu clisme verbale de gen iuby, comm, si „oo” in loc de „u”, afla ca poop inseamna cacat

 • Zbaaaang spune:

  @Pula …. si zici ca te cheama Iulian ?….Pula…Iulian Pula.
  Esti prost ca noaptea.Marsh.

 • DeMaio spune:

  Băi, îţi spun şi ţie ce mi-au spus şi alţii mie: tu n-o să mori acasă. Dar am senzaţia că asta este şi ideea =))

 • geretus spune:

  Iti dai seama in pula mea….ca am dat click pe primele linkuri ca sa-i vad pe muisti… Deci trafic tot le dai…

 • SickBoy spune:

  Inca 3 boi din SNSPA. :-| „Chief executive officer” – 22 de ani. Aha. Plod de tarfa cu aere de papagal metrosexual. Pacat de uzura tastaturii, nu ma obosesc cu astia.

 • eu spune:

  Eu nu inteleg ce atata tam-tam pentru un cacanar de la SNSPA. In pula mea, pentru a intra acolo trebuie sa ai un IQ sub media triburilor amazoniene si sa-ti curga scuipat din gura.

 • Pula1 spune:

  Amenth: pizda proasta(daca e adevarat ca e femeie). Radu: imbecil notoriu la unele faze. Dar… macar ma amuza. Mi-a placut Pula si Kill Bill: pana unde am citit io au fost moderati si de bun simt.

 • cristi spune:

  iisuse hristoase esti suprem!!!!!! m-ai dat jos de pe cct si m-ai pus pe unu mai mare, si pe pis peste toti care spun bravo radu ti-ai revenit. am ras bine.

  si ai amintit si de focsani in pielea mea. merci.

 • vaca spune:

  @toti fanii SNSPA: luati cucu. Sunteti la fel de utili precum inutilul.

  @andreea: sa bei ouale politehnistilor. Ai auzit si tu 2-3 bancuri cu studenti de la Poli si ce ti-ai fi zis… „Gata, nu dau la Poli ca acolo baietii este naspa”. Pai fa hi5isto, care sugi pula cu „oo”, „iuby” si ai parchinson la unele degete de scrii „aaaaaaaa… :x:x:x:x:x”, mintea ta stearpa si creierul tau lucios de patineaza si-o caracatita pe el nu-ti permit FAH sa vii la Poli. Tu esti fata careia radical din 4 ii da 6. Nu uita ca fara aia de la Poli astazi te cacai la closet de lemn si cand iti venea ciclul purtai 5 perechi de chiloti cu „intarituri” de carpa.

 • Presley cel voinic spune:

  Facultate de scobit in cur nu exista? Ca vad ca se fac tot felu de rahaturi de facultati ca sa poata inaptii sa linga hemoroidu glazurat cu ciocolata. Exemplarele prezentate sunt demne de rasul curcii si sigur se fut intre ei. Sau fata sta si se uita.

  L.E. In locul lor ma imbracam ca si Moise si neamu de jidani ce treceau prin Marea Moarta.

 • Amenth spune:

  @ Pula1

  1. De ce oare simt eu ca ai legatura cu Pula? :))
  2. Sunt fata, nu femeie.
  3. Admiri bunul simt si vorbesti ca ultimul cersetor, da’ nu din ala de pe strada, ci din ala care umbla din casa in casa pe la sate. Si asta te face ipocrit :)

 • Lindic Evangelist spune:

  SNSPA = ASE la puterea gay. Pana si femeile alea de-acolo sunt gay. Dar nu gay in sensul lesbian al cuvantului. Gay in sensul masculin al cuvantului.

  Sunt un fel de tinzatori Adica au vrut sa intre in lumea dreptilor (la drept – n.a., pentru cine nu se prinde), dar le-a fost frica.

  Alti muisti cu basini in cap, aia de la Drept. Aia merita violati in cur cu propriile lor maini smulse. Dar ce zic eu cu mainile? CU PICIOARELE LOR SMULSE!

  Si stiti pe cine as bate eu rau, da’ rau de tot? La modul sa le scoti dintii din gura (toti) si apoi sa le infigi dintii lor in urechile lor. Pe toti. Sa ii indesi pana intra in creieri. Hai sa va spun eu: pe astia de la Metalurgie. Vai de capul lor.

 • Pula spune:

  SNSPA condamna insultele lui Radu si va invita luni, la ora 18.00 la sediul din Piata Romana pentru a va da la muie la fiecare, pe rand.

 • Deze spune:

  „si s-ar putea sa ne strangem cateva curve masculine din SNSPA, sa-l bagam intr-o duba pe radu si sa-l filmam cum ii dam muie.”
  Bai Pula, care e diferenta intre tine si retarzii aia fundamentalisti care ardeau biserici pentru niste cacaturi de desene? Du-te-n pula mea si te racoreste.

 • Muie Officer Manager Director spune:

  Eu vin cu draga inima sa iau muie de la SNSPA. Sunt fara frica, pentru ca voi sunteti fara coaie, pula si prostata. Ori, se stie, muia fara astea trei e aproape inexistenta.

  E ca si cum mi-ar zice o petunie: „Muie!”
  Eu zic: „Hai sa te vad cum o dai!”

 • făniţă spune:

  @1morning

  lol… mă, faza e că site-ul are un design excelent. e o chestie făcută de ăia ca să ia ceva nota. proiectul l-au întocmit după ce au fumat, asta e clar.

  @radu

  omule, tu o să te trezeşti într-o bună zi cu jabba the hut gâf ăla, cu ex-amicii, tudor chirilă, loserii de la postul ăsta şi alţii în faţa blocului tău. şi nu o să mai poţi coborî să îţi cumperi laptele.

  atenţie mă, că te legi şi de interlopi, gâf ăla e interlop clar. cu ăia nu e de glumă. t-or înconjura băieţii şi pac, ţi-or lua ciripitul!

 • Dargaard spune:

  Nu v-ati saturat ma sa va certati cu pula?

  @ pula: ai prea mult timp liber…

  Ceaules, ma duc sa ma pish!

 • Un Om spune:

  Radu, eu cred că ai scris acest articol, doar pentru că oamenii ăştia au făcut ceva, iar tu scrii doar pe un blog…

 • cezar spune:

  Eu cred ca daca n-ar mai exista proliferarea asta personala excesiva , ne-ar fi mult mai bine. Toti sunt sefi si inteligenti in universul lor. automat fiind singuri in el ceilalti care nu fac parte sunt niste prosti. la fel si cu aia de au niste adepti in ceea ce cred si fac ei. si mai dezastruos. sa-ti-o in pula mea de treaba. hai sa acceptam diversitatea , sa ne vedem de treaba noastra , sa nu jignim si sa ne mai uitam si la noi. ca sa-mi bag pula daca toate facultatile care le-am facut fiecare sunt cele mai bune , daca ideile care le avem fiecare sunt cele mai bune, daca noi am sti cel mai bine ce se intampla , pai pula mea am fi toti numai sefi , ne-am plimba pe strada bucurosi de sefi ce suntem. eu unu chiar consider inainte de a-mi baga pula , ca in viata asta mai am totusi multe de invatat

 • jimerino spune:

  ba, pe pula mic ala l-ai sters/banat/scos la bere? ca ala era tot fashnizenu’.

 • dahui spune:

  @PULA

  Baaah cap de melc! Sa dea Dumnezoo sa ploua cu pule si sa stea ma-ta dig pe Dambovita cu diploma ta de SNSPA in mana. Sa va frec in inima pe toti coclendarii care fac facultati de genu SNSPA, ASE, ISE si alte cacaturi de genu asta. Majoritatea sunteti mai talambi decat atunci cand ati terminat liceul. Cat de redus mintal trebuie sa fii sa mergi 16h/sapt. la o fabrica de dat diplome pe banda rulanta. Si mai faceti si pula mare pe urma, desi nu stiti cum se fut aricii , sau macar cum se bate un cui. Sa mi-o luati toti la falca de melvisi obositi. Futa-va Belzebut sa va futa. Prostul nu-i prost destul daca nu e si fudul. Sa ma pis pe exercitiu vostru pana scot derivate din el.

 • Pula spune:

  dahui, noi mergem 20 de ore pe saptamana la scoala pt ca asa e facut sistemu de invatamant, lua-ti-as ciunga in pula, in restu de timp o futem pe ma-ta, mergem la biblioteca si facem proiecte de genu astuia de care a scris radu.

 • dahui spune:

  @PULA

  buei gasca. vrajelile astea cu biblioteca si proiectele sa i le povestesti lu ma-ta cand iti da bani sa-ti achiti taxa. ii stiu prea bine pe cei ca voi asa ca nu te mai stresa sa mai demonestrezi ceva. iar in restul timpului ai mai putea lua 3 sclavi de la snspa cu tine sa mearga la cules de bumbac. ati fi mai castigati.

 • PULA 100% VERO !!!!! spune:

  Ioi Ioi !!! iote cum putza-mica-bleaga-si-baloasa aka Pula pe internet sau iulian pentru gasca-de-puli-wannabe-erecte isi zice zice mai nou NOI.Tu si mai cine? Scrotu’si prostata lipsa…i guess.Pffff….ia-ti diploma fa-o un sul mic mic mic cat sa-ti incapa p canal si poate , am zis POATE da????, o sa zici ca ti s-a intarit pula ca cimentu de p creier….
  Inteleg ca dorintza de futut e mare, resemneaza-te !!!! NU AI CU CE !!!!

 • Io (sau Pizdoasa) spune:

  BA! care esti ala de te numesti Un Tzaran?? Cu Tz? nu mai stii limba si literatura romana de scrii cu tz?
  in primul rand nu sunt mester pentru ca sunt fata. deci poti sa ma alinti Pizdoasa.
  in al doilea rand nu prea le am io cu mistourile si injuraturile (daca ai observat cuvantul pula repetat de 10 ori pe un rand, asta e pentru ca nu ma pricep la scheme lingvistice de genul ‘sa stea ma-ta pe digu’ dambovitei cu diploma de la snspa in mana si sa ploua cu pule’, asta e geniala!), deci nu ma lua la misto. asta e, imi recunosc defectele.
  in al treilea rand, nu am intrat pe saitu alora de au facut ‘proiectul’ cu reguli de buna purtare ale studentilor romani in strainatate. dar din ce am inteles citind comentariile prostilor astora, ideea ‘campaniei’ e o tampenie. Cum pula mea sa le zici studentilor sa nu scuipe seminte? sa nu scuipe EI seminte mama lor de marlanii pizdii ma-sii, io sunt aici sa scuip seminte futu-i in gura de gaozarii dreacului??!! sa faca o campanie de sensibilizare a zidarilor si capsunarilor din Spania nu a studentilor. ai dreacu viermii pizdii!
  bine le facusi radule, tine-o tot asa. rupe-i la rapacaca ca merita.

 • Death (Coasa inclusa) spune:

  Coaie, sincer mi se rupe in 14 de facultatea lu\’ peste, fie ea SNSPA sau Oxford. E nevoie si de corporatisti pe lumea asta, inj caz ca ramanem fara pretexte de facut misto si dat muie cu pickameru\’. Dar, sincer, SNSPA este Harvard daca o pui langa faimoasa Universitate Romano-Americana. Acolo nici macar corporatist nu inveti sa fii. Doar curva de-aia de n-are tupeu sa stea pe margniea drumului, sta-n padure si o suge pe 3 lei 20. Si daca n-ai bani si intri in padure sa cauti asemenea specimen, zici c-ai dat de Yeti. PLM, aia facultate de luat la puli. Dar, bineinteles, peste tot exista idioti, retardati, handicapati, sobolani corporatsti si alte creaturi demne de luat la misto.

 • alt radu spune:

  pentru pula …ce meserie primiti la la clobu ala man?ca pe \"satul\"de net al vostru nu reiese nimic ..decat senat etc faceti un guvern in umbra???o meserie ar trebui sa aveti …

 • jimerino spune:

  ba, pana la urma iulian asta ti-a dat berea? ca si-a scos traficu’ de la tine, ce pula mea conteaza ca il injuri? eu daca as vrea trafic as lua legatura cu tine sau cu pitipoanca, tie ti-as da o naveta ca sa ma injuri si lu’ aia 100 de parai sa zica ca parca as fi bun de luat in gura. aia e mai scumpa, tu esti mai eftin ca nici nu te injosesti sa lauzi. deci cand ti-o fi sete sa-mi zici. iti trimit naveta si informatii ca la yo mama si tu ma faci faimos.

 • Gabitza spune:

  @ jimerino: si p-aici esti?

 • Colonelul spune:

  Adevarul ca daca tot te faci de cacat macar sa te faci cu surle si trambite, si macar sa fie un cacat rafinat!

  Dupa ce am citit articolul, in ochii mei cel putin, pe acest Zaharia, nu-l mai spala nici sapte ape!

 • teli spune:

  da bă. hai gata. snspa e facultate de tute. se ştie. intra in categoria „unde sa fac io facultatea dacă sunt prost căcat pe mine şi-am o bală trofeu în colţu gurii”. nu mi-e ruşine nici cu aseu’ nici cu universitatea(la unele specializari)- ies oameni arieraţi din astea. ia la colega mea de cameră care termină acuma germană-engleză şi are 7 pagini traduse într-un caiet în care îi dă în sus şi-n jos de-un gard. gardu’ berlinului, aţi ghicit. O.o

 • Ohm are trei litere spune:

  Stau si oftez… Cred ca pe blogul asta comenteaza – cu rare exceptii – cele mai proaste femei din Romania.

 • jimerino spune:

  si aici si mai unde? dar da, cam peste tot.

 • Amenth spune:

  @ Ohm

  Ador generalizarile. Stii, alea de genu „numai tampitii trag conluzii din astea”.

 • true so true spune:

  m`o pus dracu` sa dau notify on followup comments.

  Cred ca Radu poate lasa pe acest „blog” o insemnare in care sa zica „Veniti Sa Luati Pula! Injurati-va” si atat … urmanand apoi sa colectioneze probabil sute de comentarii …

 • teli spune:

  dadada. erijez în conducătoarea lor supremă. obey, fă!

 • Andreea spune:

  „vaca
  10:28 am on Mai 22nd, 2009

  @toti fanii SNSPA: luati cucu. Sunteti la fel de utili precum inutilul.

  @andreea: sa bei ouale politehnistilor. Ai auzit si tu 2-3 bancuri cu studenti de la Poli si ce ti-ai fi zis… “Gata, nu dau la Poli ca acolo baietii este naspa”. Pai fa hi5isto, care sugi pula cu “oo”, “iuby” si ai parchinson la unele degete de scrii “aaaaaaaa… :x:x:x:x:x”, mintea ta stearpa si creierul tau lucios de patineaza si-o caracatita pe el nu-ti permit FAH sa vii la Poli. Tu esti fata careia radical din 4 ii da 6. Nu uita ca fara aia de la Poli astazi te cacai la closet de lemn si cand iti venea ciclul purtai 5 perechi de chiloti cu “intarituri” de carpa.”

  Vaaai. Nu mai are voie omu sa faca misto. Ma simt tradata. Trista. Singura. De-a dreptul pur si simplu. PS: am invatat ca radical din 4 da 2. Am dat searci pe gugal.

 • regele spune:

  ah inelu’ pizdii cum iti mai zvacneste

 • backstabber spune:

  Ce sa mai zici? Ca au zis altii inainte cam tot ce era de zis….asa ca…puli!

  URA!

 • canadianu\' spune:

  parerea mea : studentii rromani care studiaza in strainatate si care sunt destul de cre(s)tini incat sa-i mai doara in pula (sau in cur, ca nu degeaba 40% din populatie sufera din cauza asta) de imaginea rromaniei in strainate in loc de a cauta metode de obtinere a rezidentei/cetateniei statului in care studiaza trebuie eutanasiati cu bic-ul lu\’ bunica-miu care a murit de vreo 2 ani. basca turnat niste urina de caine vagabond bucurestean pe rani, pentru usurarea suferintei
  in concluzie, 4m
  @1morning
  nice 2 c u around

 • ifrim spune:

  :)) aproape am plans :))) bine ba. am putea sa ii rugam si pe baietii de la rstcenter.com sa le lase un mesaj. sa ma pis pe campania lor de cacat.

 • sloboz spune:

  @Vaca

  Ce aere putrede scoti din creieru ala al tau de avorton besit.Sunt sigur ca ai fost fatat pe cur. Dute fa laba la cacat ca daca nu imi bag pula in esofagu lu mata. Desteptaciunea pizdii de la poli. Esti atat de destept incat mai bine ai tacea si daca nu vrei sa taci iti las in testament pula mea sa ai ce manca toata viata ta de besinos hepatic.

 • Eli spune:

  WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!

 • Sorana Tractorista spune:

  Mishu, ihi O.o …

 • Directorul Departamentului de Insulte spune:

  Radu.
  Te iubesc.

 • vaca spune:

  SLOBOZ says:
  Ce aere putrede scoti din creieru ala al tau de avorton besit.Sunt sigur ca ai fost fatat pe cur. Dute fa laba la cacat ca daca nu imi bag pula in esofagu lu mata. Desteptaciunea pizdii de la poli. Esti atat de destept incat mai bine ai tacea si daca nu vrei sa taci iti las in testament pula mea sa ai ce manca toata viata ta de besinos hepatic.
  ––––––––––

  Dupa cum spuneam, la facultatea aia de cacat sunt o multime de cimpanzei. Pai ma terminatule, pana si Mailat scrie mai bine ca tine in romana. Daca eram ma-ta te avortam la 20 de ani. Cu un par la ureche.

  Sa-mi sugeti pula, tu si toti din facultatea aia de meduze. Daca va adun IQ-ul nu-mi iese masura la picior.

  Si da. Pe langa tine sunt Einstein la puterea 10. Esti prea prost sa rasufli si prea prost sa te tina pamantul. Mai devreme sau mai tarziu, greseala se va repara de la sine.

  ANDREEA says:
  Vaaai. Nu mai are voie omu sa faca misto. Ma simt tradata. Trista. Singura. De-a dreptul pur si simplu. PS: am invatat ca radical din 4 da 2. Am dat searci pe gugal.
  ––––––––––
  Duduie, una e misto alta e sa te faci de cacat. Mistouri cu „iuby”,”kiky”,”poooopp” faci cu ma-ta, cu trantele tale de va faceti poze si va afisati pe hi5 sa va aprecieze fanii lui Sorinel, etc. Dupa avatarul ce-l prezinti, esti o curva virtuala. Una de-aia care o suge pe messenger dar daca vede o pula in realitate tremura juma de ora.

 • cacam-as spune:

  muisti,labari,mancatori de cacat,pupincuristi sa va fut in gura de contribuabili la aceasta gluma

 • Mishu spune:

  @Sorana Tractorista:
  Femeie, esti dubioasa … o_O

 • Eu spune:

  Stupefiant ! Până şi vacile au iq-ul mai mare ca unii din comentatori.

 • Camera 21 spune:

  Pai daca cacatul (cacofonie intentionata) ala al treilea se tot lauda cu activitatile sale si de cat de mult i se rupe lui…sufletul de altii, n-ar fi stat in casa, cu pula flasca, uitandu-se la televizor si dand pe revolutia din Moldova cand e Mircea Solcanu in pauza publicitara ci ar fi iesit in strada, alaturi de ceilalti, solidar cu basarabenii. Futu-l in gat de simulant!

 • cacam-as spune:

  @Tomadaniel Stupefiant ! Până şi vacile cu IQ negativ au blog!

 • Ghita Costita spune:

  @SLOBOZ: Oooooo, va simt ca student eminent la SNSPA. Tu si PULA. Am inceput sa va recunosc dupa incoerenta si nume obscene.

  Inteleg ca SNSPA-ul asta e un fel de gradinita? Ca la varsta asta va aflati dupa limbaj. De fapt gresesc, e de nivel de scoala I-IV cu internat.

  Si nu inteleg ce va tot bagati si cacati pe studentii la poli, aia macar fac ceva util dupa ce termina facultatea in timp ce voi vad ca va cacati pe voi inutil pe un blog al carui umor nu il penetrati cu creierul lins ca un cap de pendula.

 • Cristi spune:

  morala e simpla, nu va apucati de scoala. la shaorma cu voi, ca la romani numai banciile, farmaciile si alimentarele renteaza. piar, auzi, ntz

 • falafel spune:

  ce-i ‘cacam-as’,ti-ai facut blog?

 • Cristi spune:

  bancile*. rahat. daca nu dau pe la scoala..

 • deA spune:

  @ALA: Nu ai inteles nimic nici din textul lui Radu, nici din campania de tot cacatul a celor de la SNSPA. NU se vrea sprijinirea studentilor romani din strainatate, indiferent daca o merita ei sau nu, se vrea promovarea valorilor romanesti de catre acesti studenti. Invata sa citesti si sa intelegi ce citesti si dupa aceea vino si comenteaza.

  @IO(cel din suedia): Sunt perfect de acord cu tine.

  @Pula si alti indivizi implicati in proiectul acesta penibil: Daca pe voi va felicita profesorii pentru gluma aceasta proasta care se vrea un proiect inteligent si folositor, atunci SNSPA-ul este intradevar (parca mai exista vreun dubiu) o universitate de toata rusinea, a carei cladire ar trebui daramata si profesorilor ar trebui sa li se interzica sa mai predea in vreo facultate. Iar aia cu dplome de acolo ar trebui se roage sa fie hartia in ele cat mai fina si sa incerce sa le mototoleasca cat mai bine, pentru ca altceva nu au ce face cu ele.

 • SLOBOZ spune:

  @VACA

  Cand pula mea am zis eu ca sunt student la facultatea aia ma gaoaza sparta de un catralion de pule. Sa-mi faci umbra pulii mele cu nasu dupa ce-mi coafezi cacatu cu limba.(valabil si pentru muistu @ghita costita care e un sugagi de papadie)Nu va intreceti ca va ajunge pula la amandoi si daca nu ajunge va duc la pigmei sa aveti ce sa sugeti toata viata voastra.Blegi ce sunteti. @Vaca Dute si te lauda la mata cu iq-ul tau mare. Obiditule.

  @Ghita Costita

  Esti dornic de pule-n gura? Nu sunt student acolo si-mi bag pula in toti aia de la SNSPA. Si-n toata tara asta de filozofi neintelesi.Si-n tine. Ia si mai citeste odata ce-am scris prima oara. Am zis ca ma cac pe @vaca nu pe poli idiotule, sau nu intelegi romaneste.

 • gigi spune:

  In loc sa comentati articolul mai bine le bagati pule in gura celor care au initiat campania asta de cacat.
  Eu nu cred ca \"ghidul studentuli roman al pulii mele \" pe care il propun pe site-ul campaniei lor de labagii frustrati se aplica studentilor care au plecat pe bune la studii in strainatate.
  Imagine negativa nu e creata de studenti in pula mea de idioti.

 • sandi bel spune:

  http://www.youtube.com/watch?v=VvNHSEmEUws

  ^ ^ ^

  dedicatie pt snspa, pr`isti, edvartaizari, corporatistii, etc:
  `sei hai tu your madar` – n`are legatura cu saitu celor 3.. ma refer in general..

  ps: azi i-am bagat pula in gat unuia cu cravata si butoni la camasa..
  ce bine mam simtit… nu suport corporatistu si imi face placere sa il fut pe unde il prind.. e usor de futut pt ca e atat de idiot..!!

 • Platon spune:

  Salutari calduroase din partea studentilor din SNSPA.

  Tin sa va anunt ca m-au distrat copios comentariile voastre. Nu credeam ca o campanie (ma rog – din cate am inteles de la colegii mei, o vorba de o tema) ar putea avea atata succes, avand in vedere ceea ce noi consideram initial ca fiind o slaba mediatizare. Va multumim pentru interesul si, implicit, traficul generat – cum o spunea si P.T.Barnum \"there\’s no such thing as bad publicity\".

  Referitor la apanajul de cunostinte necesar admiterii la o facultate de profil (cum am vazut ca v-ati exprimat interesul) pot spune doar atat: daca stiti sa infiletati suruburi mai bine ramaneti la sapat santuri prin cimitire. Nu vreau sa par rautacios, cum majoritatea par sa o faca cu multa generozitate, dar cu siguranta simtiti ca e ceva in neregula in momentul in care brusc lopatarii se vad mai inteligenti decat aceia cu un oarecare bagaj intelectual.

  Dupa cum bine ati vazut v-ati luptat (metaforic vorbind) pana de curand cu un singur student SNSPA, care a simtit nevoie sa se coboare la un anume nivel, probabil atins de remarcile vehiculate prin micutul vostru amfiteatru \"vox populi\". Nu vreau sa va faceti o impresie gresita – traim aparent in lumi diferite – iar noi zeii nu putem fi insultati de catre voi muritorii (in cazul in care nu va prindeti..da, eram sarcastic). De fapt nu exagerez cu mult, avand in vedere nivelul de cultura (dovedid) al multora.

  Stiu ca nu o sa ma onorati cu un raspuns cat de cat civilizat sau macar cu o farama de ratiune asa ca…sa va zic cate ceva si despre mine, ca sa aveti inspre ce caracteristici sa improscati cu…ma rog…cu ce simtiti voi de cuviinta.

  Sunt, printre altele, un student oarecare al SNSPA-ului. Lucrez in domeniul relatiilor publice si administrez modul in care firmele (corporatiile pentru aceia care se simt vizati si traiesc sub un dom al posibilelor conspiratii) isi creeaza, mentin si prezinta imaginea catre..in esenta, voi. Am o oarecare varsta, motiv pentru care-mi permit sa ma exprim si altfel (ma scuzati daca lexiconul meu nu se pliaza paradigmei voastre).

  Inteleg motivele din spatele postarii moderatorului si pe undeva pot intelege si nisa carei se adreseaza, iar faptul ca multi dintre voi va identificati orbeste cu audienta propusa ar putea fi si el scuzabil daca nu ar crea sentimentul de apartenenta la un grup destul de dezechilibrat (si aici ma refer la un echilibru intre normele personale/imperativele categorice si normele sociale depasite dintr-un sentiment de rebeliune fata de ceva in esenta inexistent).

  Aveti dreptate, mesajul campaniei e amalgamat si greu, spre imposibil, de inteles dar au nimerit-o intr-un singur loc (cu adevarat important): schimbarea se face intr-adevar prin bun simt.

  Ar fi bine sa intelegeti si printre randuri unele fapte. Este posibil ca peste o vreme sa va treziti injurand aceeasi oameni, dar in functii care sa va decida voua bunul mers al vietii. Ar fi si mai interesant daca ati intelege si voi resorturile acestor mecanisme \"ascunse\" in loc sa va rezumati la injuriile invatate prin mahala.

  Exprimati-va liber, dar coerent !

  Va urez mult succes in toate deciziile luate de-a lungul vietii ! <wink <wink>

 • antigonachrist spune:

  mars la cacat, cu comunismul vostru puturos mostenit marca stefan gheorghiu! acum sunteti piaristi cu aere si basini in cap (ca doar e trendy si fancy), inainte v-ati fi numit politruci, activisti, turnatori si securisti (un mic amanunt pe care se pare ca l-ati uitat). nu dati lectii altora cu lexiconul vostru in limba de lemn.

 • teli spune:

  domnu\’ platitudine, tind să cred că dacă faci referire(şi) la exprimarea în scris, respectarea normelor ortografice şi de punctuaţie are multă treabă cu ceea ce se cheamă coerenţa textului.
  eu şi trei copii polidactili n-avem destule degete câte greşeli ai mneata aciişea.

  şezi mumos şi hodâr!

 • sandi bel spune:

  platone, repet: http://www.youtube.com/watch?v=VvNHSEmEUws.

  cat despre snspa, sa ma ierti…
  intamplator cunosc cativa insi (si inse) cu „senesepea”.
  din toti unu singur merita atentie.. dar ala inainte de snspa a mai bagat 4 ani de filozofie, la el e altceva…

  esti destept sau esti prost: e simplu.
  scoala nu te face nici destept nici talentat daca nu esti..
  scoala iti mai arata una, alta, nimic mai mult…

  cat despre colegu ala al tau, de care zici tu ca o sa ajunga sa ma conduca… daca il prind la mine in corportaie si ti`l miros ca e bou cu senesepea sau alta scoala gen, sa stii ca n`o sa am nicio ezitare sa ti`l fut..

  daca vine la intalnire cu mine asa cum sunt majoritaeta de la SENESEPEA (plini de texte si sabloane pe care ti le vomita in fata nedigerate) sa stii ca nu doar t`il fut.. ii dau si muie si dreaq stie!!

  bafta cu studiul si mai vb.

  ps: aveti gagici misto la snspa, pacat ca n`au nicio legatura cu subiectu. pe vremuri faceau „drept” :)) deja si senesepeau s`a fasait.. tre sa apara altceva..

 • super_fotbal spune:

  ba ia-tzi in dracu un pitic d-ala amuzant sa scrie chestii idioate sa am ce citi cand nu dorm, plm cu textele astea de calitate tre sa stau sa citesc comentariile astea nebune, dupa ce termin textu…

 • dezblanuitorul spune:

  @platon

  ‘neata nu pricepi sau nu de duce capul cat jignitoare si balarioasa e campania respectiva.

  are o motivatie nonsensica, pusa intr-o forma stilistic placuta si un decalog care este mai mult o injurie la adresa oricaruia dintre cei care studiaza in afara.

  http://www.questdome.com/ivalueromania/index.php/ghidulstudentului.html

  e discutabil daca „plecatul pentru studii” este elitist sau nu data fiind integrarea in UE si facilitarea plecarilor,

  ( spre deosebire de „inainte”, cand numai intensii studiosi pe oaresicare disciplina straina de mintea medie, d’alde olimpici mondiali la fizica, mate etc isi plimbau oasele prin afara, din evidenta lipsa de resurse pentru dezvoltarea lor pe care Romania era dispusa sa o ofere)

  dar de la asta si pana a genera imaginea studentului roman „din afara” ca pe un fel de ghiorlan necioplit, care fluiera femeile pe strada, poarta slapi si uita sa isi taie unghiile, are manele pe telefon si tot asa ( iarasi link : http://www.questdome.com/ivalueromania/index.php/ghidulstudentului.html )e cale lunga.

  campania are look si atat. nu identifica o problema, nu incearca sa rezolve o problema, nu face nimic altceva decat sa jigneasca un grup de oameni considerati de multi „de valoare” pentru Romania.

  e irelevant faptul ca asa o campanie e facuta de cei de la snspa, ca tema, sau de cei de la snspa, carieristic.

  daca as fi student la snspa insa, mi-ar fi extrem de multa jena cu asa o campanie, si nu m-as manifesta in a apara-o sau „renumele snspa”, reprezentat aici de respectiva campanie.

  e o postura ingrata pentru snspist, care stie ca a lui „ocupatie”/”cariera” are sens/cautare/ratiune, ca nu este lipsita de practic; si e o postura ingrata pentru ca nu isi poate apara in nici un fel convingerea aceasta fara sa raspunda afirmativ acuzatiilor care i se aduc.

  sunt lucruri bune despre snspa si „ce fac ei acolo” si lucrurile astea bune cu siguranta ca nu transpar din prezenta campanie de „gestionare a ghiorlanilor de studenti romani din afara tarii’.

  inchei cu un miraculos sfat din ghidul studentului:

  3. nu este civilizat sa te plimbi in slapi pe strazile europei. daca o faci totusi, asigura-te ca cel putin ti-ai taiat unghiile.

  foarte frumos, si foarte adevarat. cum poate oricine care are pretentii despre a fi snspist sa apere/sustina asa o campanie, e la fel de miraculos.

  puteti face pr si prin tacere. iar in cazul ornitorincilor astora de se manifesta ca power-rangerii snspa-ului, ati avea de castigat prin tacere.

 • Feministul spune:

  Bun din cadrul relationare cur cacat prezentam urmatorul articol colectia scatofilii:
  I.Au si romanii drepturi?:
  Da,nenumarate mai ales daca esti homeless scremutul va fi dat uitarii caci EBA nu te uita,o uiti tu intre o moarte,a pulii fie vb intre noi.
  II.Este posibil sa ajunga peste granita?:
  Da mai ales daca stai in Carei si ai ales sa ti-o freci langa avanpost,desi s-ar putea din mono sa ajungi stereo si coolmea la aceelasi laitmotiv.
  III.SA O VOTAM?
  DA,mai ales daca aveti pula mica,daca o aveti mare indreptati-va spre CAREI,raspunsul e cand pasesti peste,cu ea,bonus stil daca o ai in pula.
  Scatofilie placuta amatorilor.Hai EBA sa le aratam ce stim ca trece si granite!

 • Alexand spune:

  Iar dezbateti la capitolul „Patologia cacatului”? Voi nu stiti sa cititi, sa radeti si apoi sa va abtineti de la a manca bureti total pe langa?

 • Pula spune:

  SNSPA se dezice de autorul acestui blog si va invita luni, orele 18, la sediul din Piata Romana pentru a va da la muie fiecaruia dintre voi, pe rand.

 • Eu spune:

  Măi pulo, deja te repeți. Atât de limitat e repertoriul snsp-iștilor ?

 • Eu spune:

  Măi pulo, deja te repeți. Atât de limitat e repertoriul snspa-iștilor ?

 • ANTAGONISTU' spune:

  Citesc si ma prapadesc de ras. Oameni buni!!! Eu personal cred ca va ambalati inutil pe o chestie care (daca este asa proasta precum ziceti), nu ar fi trebuit din start sa o promovati atat. Pentru ca si promovarea proasta e tot promovare. In alta ordine de idei, citesc cum multi isi baga pula in corporatii, corporatisti si asa mai departe. Respectivii mi se pare ca ii cam mananca de cur pe acesti „corporatisti”. Va jur ca habar nu am de unde pornirea asta violenta (verbal) pe subiectul asta. Dar de…. cine nu are ceva mai bun de facut, sta sa despice firul in patru pe o tema a unor tipi de la snspa. Daca sunteti capabili sa vedeti din afara tot subiectul, o sa realizati ca ati futut timpul de pomana pe un subiect lipsit de importanta. Exista 99% sanse ca comentariile voastre sau campania lor sa nu schimbe absolut nimic in oranduirea vietii vreunuia din voi, si totusi,venim si ne bagam pula in oameni pe care nu ii cunoastem, ca ce dreacu! suntem smecheri cand zicem cuvantu’ „pula” sau „muie”. Cu asta ne aratam inteligenta. Eu personal cred ca comentariile voastre denota mult mai multa lipsa de bun simt si inteligenta decat campania alora. Si va spun asta, neavand absolut nici o legatura cu snspa sau campania asta. Si evident, dupa mine se vor gasi „destepti” care sa emane un iz de cacat in comentarii… Acum ca ma gandesc la asta … nici nu stiu de ce v-am bagat in seama. Am irosit 3 minute din viata scriind postu asta. Pentru ca sunt sigur ca nici acesta nu va face nici cea mai mica schimbare in viata mea, sau comportamentul vostru. Asa ca … fiti gata…. Start! Continuati sa aruncati cu cacat din ograda personala…

 • Eu spune:

  Antagonistule,

  Eu nu am căcat în ograda personală, am o grămadă de puli aruncate de diverși cu ceva vreme în urmă care au început să se strice. Dacă vrei ți le dau pe alea.

 • Pula spune:

  suntem limitati noi astia de la snspa. adica stiu ca vreti si-n cur dar sa ne rezumam la muie.

 • FB spune:

  atunci fa-mi o muie

 • 1 spune:

  Prietena mea este studenta la SNSPA. Recunosc fara mandrie ca este proasta cu spume. Toate prietenele ei de la SNSPA sunt alte proaste (cu crengi). Da sexul e fantastic, da e buna. O zi excelenta!

 • Sexual spune:

  Bai radeti voi radeti da v-o cam dat-o \"Pula\" la cioc la multi

 • Cristi spune:

  @1 sa o futi sanatos si la mai mare!

 • sandi bel spune:

  @1 – pfff nu imi spui nicio noutate..
  tuata lumea stie ca alea de la SENESEPEA sunt pruaste cu crengi..
  inainte erau pruaste cu |drept|.. acu, sunt.. |proaste cu senesepea| ;) e o skimbare, asta e clar..

  ps: nu stiu cum e sa futi genu asta de pruasta, nu m`am riscat pana acu.. da` te cred pe cuvant.. nu stiu ce dreaq poti vb cu ea dupa.. (dupa ce o futi…) in fine, voi stiti, treaba vuastra… si scoate`o dreaq de la snspeau ala k n`are nici un viitor pe seceta asta… du`o la agronomie, tara are un imens potential agricol.

 • eu eu spune:

  buna marcoava aia , cum facem sa o futem pe pr-ista :))

  In rest Ce frumos este cand se intalnesc mai multi romani pe internet :))))

 • Dan spune:

  Tare de tot postu :)))), l-am pus la colectie si pe asta

 • cristean spune:

  ba, io i-as da o flegma, da’ mi-e ca mi-o dai inapoi mai tarziu.

 • Prietena lui Haelion spune:

  Haoloo ba baiat-ule baa… Deci ba Radu asta ba… Deci tu nu stii ba ce valoro-si s-unt asjtea d la SNSPA baa… Ejt un sarac invidiox kre nu jtie k snspa t va conduce p tine. Tu jtii ce invata aia? Limbi straine unice, nu k tine fraeree-e kr jtii doar englezeask d-aia najpa. Deci da? Aia invata corporateza. Tu jtii ma k aia e jargon ma? K ei nu jtiu dar e speciall baaa! Habar n-ai k ejt sarak fra-eer kre nu jteee baaa…. Aja k s l pupi talpile baa invidioxule k ajea merit-a respkt aia, k altfel t fak ba aia mutant, k ei este cul. Tu nu jtii ma k akolo e toata coolimea ba? Tocilaree haoloo stai in ksa ji suferriii!!
  Deci daa? Inchina-te baa! Inchina-te acuuuum! Haulex baulex ba!
  Haoloo saracilo-r! Invidioxilor baaa! Invaxati d la elita baa! Ji elita nu-i cafeaua baa!

 • Michu spune:

  Nu ma intereseaza SNSPA-ul, dar celor 3 care au facut site-ul cu pricina le bag pula in gura, in repetate randuri, pentru simplul motiv ca vorbesc in necunostinta de cauza (nu mai dau explicatii detaliate ca pierd vremea).

  O muie in plus pentru urmatorul paragraf:
  „Încercăm să reaprindem acea licărire de odinioară, mândria de a fi român”
  Mandria de a fi roman? Cu ce ma ajuta? Imi plateste chiria? Imi tine de foame? NU -> Luati pula!

 • Rin Tin Tin spune:

  @ghicitorul in fund: pot sa-ti dau muie degeaba? :)

 • Napoli spune:

  Tot SNSPA-ul iti da la muite. scurt. o sa ne pisam pe crucea ta.

 • Amenth spune:

  Mai, SNSPA-ul asta e un fel de FSEGA din Cluj? :)) Stiti voi, genul ala de facultate-afacere.

 • hebus spune:

  atept un morning glory violent.atunci pula isi va fi dus la bun sfarsit superrolul de organ snspa

  pentru cei interesati s`au adaugat mai multe locuri la fara taxa la facultatea de viticultura…

 • mihai spune:

  Salut.
  Trei chestii.
  1. Intrebare. Pula ta a fost la facultate afara ca sa isi dea cu parerea despre asta?
  2. Comentariu. In engleza ca doar fac parte din generatia \"englezita\" de dupa tine. Judge much? (comentariu valabil pentru majoritatea posturilor tale si pentru comentariile de la lingaii care nu au o parere dar li se scoala pula cand vad parerile tale)
  3. Si ca fapt divers, aia intr-adevar nu se poate numi campanie.

  Si o intrebare bonus: De la cat te-ai dat jos de pe cacat n-ai facut febra muculara? Ca imi imaginez ca gramada de cacat e mareeeeeeeee.

 • sandi bel spune:

  Bravo Ba Mihae!

  Nota 3.

  Stai dreaq jos –

  Supradotatule!!

 • Ar trebui sa-ti zica mersi... spune:

  Prosti astia de la snespa (parca)… Trebuiau sa vina sa zica mersi de promovare la cite milioarde de linkuri ai bagat in text. Si ce cool era ca in loc sa te fute-n gura, gen, sa zica ‘mersi fain, am luat zece, am avut cele mai multe clickuri din toti catindatii’. Gen. Fraieri – la ghiorlani le dai dreptate si dispari, nu stai sa te pulesti cu ei ca-i faci eroi.

 • Porculescu spune:

  @PULA singura mea curiozitate e daca Radu e Tetelu din Catavencu.

  • Radu Post author spune:

   am sa-l salut pe tetelimea sa din partea ta. gen

 • Porculescu spune:

  Da’-n pula mea, o sa poti raspunde vreodata altfel decat in doi peri, gen, jur ca imi prea place ce cacaturi scrii dar te urasc din tot sufletul meu si nu pentru ca nu pot fi ca tine ca nu asta vreau, ci pentru ca esti un tare, mai tare decat sabia lui Zorro! Cumparam Catavencu aproape doar pentru rubrica lui Tetelu si toata polemica asta in jurul „ba radu, tetelu, catavencu, ring a bell|” chiar mi-a starnit curiozitatea asta foarte gadilitoare. Promit sa-ti epuizez blogul, nu ca sa ma dau fan ci doar asa, de pamplezir, invat cuvinte noi GEN. Nu o sa te critic, n-o sa te ridic in slavi, totusi mi-ar placea ca intr-o zi sa fii material diactic in gimnaziu. Esti o pula de om, cu un cap supradimensionat, ce n-are loc in nicio pizda, dar e al naibii de tenace, de-asta te apreciez bai asta!

  • Radu Post author spune:

   coae. sincer. nu-s tetelu.

 • Cornet spune:

  Bai, deci,…. sugeti pula…gen… Ce pula mea aveti frate cu „gen”u asta? Mi se pare o expresie de om cel putin idiot.

 • ringzro spune:

  Sarmalele este romanesti, numai ca romanii a trebuit sa merge la turci dupa ele, sa le re-inventeze si in tara asta. Au adus si turcii cu ei cand au venit, nu-i vorba, dar nu mai multe decat le incapea in burdihan. La romani le-au dat sarmale dublu-rafinate, prin matzu lor.

  Intr-adevar, niste cacati ingamfati, nimic de vazut in campania lor. Sfanta Pula s-a facut si mai pula si le-a dat si astora de le-au crescut niste coaie asa mari, incat li se pare ca au inventat mersul pe jos si plutitu prin aer. De gol ce le e capul. S-au dat altii cu curu de pamant deja sa faca ce s-au prefacut ei ca fac de dragul unui 10 si agatatul de gagici. Ideea altora, prin prisma lor, originalitate!

  Copchii serbezi, fara idei, cu aere in cap. Multe cuvinte, putine idei. Campania lor emana un aer romanesc, la fel cum bine zic baietii(3, la numar). Atat de romanesc precum basinile din capul lor. Mesteca si ei toti aceeasi guma, o scot din pachet la inceputul cursului, o dau de la unul la altul ca o leapsa. Uite asa, le pute la toti gura la fel. Toti aceeasi in-constiinta, prosti, da\’ culti.

  Studentul roman in strainatate e vazut ca un cacat, daca asa se si duce acolo. Se duce cacat ingamfat, ca de, el sunt destepti. Io nu stiu sa fi auzit pe unul care s-a dus acolo sa faca treaba sa se fi plans ca a fost luat de sus. Ba chiar a fost apreciat, chit ca ii e plin capul numai de teorie, din pacate. Voi astia care va plangeti suferiti de faptul ca nu va primesc aia cu covor rosu, ca de, aveti rozeta mai roz decat ei. Va e plin podul de impresii, dar carte, de unde? De unde carte, ba, cand voi faceti facultati fantoma la privat? Da, e mai bune alea la privat, normal, au alta programa. Au pe mama voastra programata la caserie zilnic, si normal ca o sa va dea cacatul care va place voua, sa va gadile la orgoliu ca nu sunteti ca toti puletii. Sunteti niste puleti facuti pe banda rulanta, la norma, ca cum zicea un anume rector: \’Studentii nostri sunt foarte valorosi, pentru fiecare dintre ei primim 800 E de la stat pe an.\’ La stat cel putin se mai face scoala, numarul de locuri e limitat, intra hai mai buni dintre basinosi. La privat, numarul locurilor e limitat doar de grosimea chitantierului. Si atunci, cu capul plin de bong si impresii, va pisati pe voi in fata lui mama si lui tata, sa scoata niste leustean sa aveti si voi pe unde sprijini peretii, pe la vreo facultate privata, la care dati numai cand e inchis clubu, si si atunci va comportati ca niste unici, sa-l citez pe semidumnezeu-pizdeu. Bongul te face mai destept boule, si cate cluburi ai vizitat, nu cata scoala ai. Esti pa trend, esti super fancy, a… cum ii zice in rumanian?

  Sunteti niste cacati supersonici(ca va bate gura mult si degeaba), propulsati de banii lu\’ taticu\’ si de impresia ca aveti capu mai rotund, \’tu-va-n aripa de rect-angulari.

  Nu produceti nimic, numai idei idioate din capete de pula. Ca doar de ce v-ar trebui ochelari de soare in miazanopatea mare decat ca sa nu zica lumea \’uite la ala ce cap de pula are!\’ Io chiar as vrea sa sparg capul unui dintre voi, ca de mult ma roade intrebarea: \’capul pulii are creier?\’.

  Mars, ma, la scoala, elita belita ce sunteti voi.

 • sandi bel spune:

  @ ringzro
  cunuastem fiule, cunuastem…
  adevar estem…

 • gaborica spune:

  radule prietene…esti un mare limitat…ingamfat…te crezi interesant,deosebit,superior,minunat…sincer…Iulian Zaharia cred ca iti da muie si zi si noapte…esti un cacat care vrei afectiune pe net(adica atentie)…sincer nu o sa mai citesc catavencu pt ca sunt ratati ca tine pe acolo…

  AMETH draga…proasta pula a mai fost la curu matii..de ce ii iei apararea prostului daca esti mai proasta decat el??

  PULA…frate…respect…nu-i mai scrie nimic lui idiotul asta…nu merita sa-i acorzi atentie.
  apropo radu, nu sunt de la SNSPA…sunt de la politehnica dar tu tot prost ramai…apropo, tu ai facut cumva spiru??

  • Radu Post author spune:

   nu, pisi, io am facut o facultate serioasa. nu o ard la particulare si fefeuri ca toti cocostarcii care vor sa reinventeze lumea.

 • sandi bel spune:

  mdea…
  asta nu inseamna ca snspau` e o facultate cu mai putini papagali –
  ma rog, ce gatu masii ie.. scoala, gradinita, universitatea pulii mele… cand mi se scuala discursiv la modu repetitiv…

 • nicu spune:

  ce facultate ai facut baiatule

 • dvd spune:

  =))) ba ai un talent sa te caci pe oameni..nemasurat..da’ puletzii astia 3 merita cacati de 100 de ori

 • normalul spune:

  fratilor, sunteti toti dusi.. cum debiteaza unul o prostie, va si repeziti toti sa o umflati…. omul scrie doar pt amuzament, nu va mai bateti ca chiorii, si nu mai folositi aaatit de des expresii vulgare, ca nu sunteti reali. imitati doar maestrul, maimutoilor..

Adaugă un comentariu