Legenda delfinului


narwhal

A fost odată ca niciodată, dragi copii, un Narwhal foarte obraznic care trăia în Marea Nordului. El nu muncea şi nici la şcoală nu se ducea. Ba mai rău, toată ziua stătea şi făcea glume proaste celorlalte mamifere şi peşti din apele îngheţate. La meduze nu, pentru că, după cum ştim, meduzele sunt un fel de ţigani ai mării şi narwhalul nostru discrimina atât de tare meduzele încât nici glume nu făcea cu ele.

Şi cum credeţi, copii, că se distra micuţul nostru mamifer subacvatic cu corn, al cărui nume vine de la culoarea lui, care seamănă cu cea a unui marinar înecat? Păi foarte răutăcios! Ţopăia pe sub apă, tiptil, şi când vedea un peşte sau un mamifer (sigur nu o meduză) că era ocupat cu ceva important, ţup! Îi înţepa în fund cu cornul lui şi fugea râzând! Apoi se masturba, pentru că Narwhalul era şomer şi, ca toţi şomerii, nu avea nimic mai bun de făcut!

Toate creaturile subacvatice îl urau pe Narwhal pentru că era nesimţit şi răutăcios aproape la fel de tare ca pe meduze care miroseau urât şi furau din buzunar în mijloacele de transport în comun, dar nu aveau ce-i face, pentru că narwhalul era rapid şi avea cornul ăla mare şi lung cu care se apăra de oricine ar fi vrut să se răzbune pe el. Şi îl înjurau, dar lui nu-i păsa. Îi înţepa în fund cu cornul şi fugea râzând să se masturbeze.

Animalele mai înţelepte, ca Morsa îi spuneau: “Băi Narwhalule! Bagă-ţi minţile în cap! Deja eşti şomer ca o meduză, ce urmează? Să faci 15 pui pe care să-i trimiţi la cerşit în Adriatică şi sa dormi în casă cu caii de mare?”
Rechinii, mai răi de soiul lor, spuneau doar: “Mamă ce te-am fute noi în cur pentru glumele proaste pe care le faci dacă n-ai avea cornul ăla! Poponarule!”
Meduzele nu ziceau decât “Dă şi mie un ban, şefule, să-i iau ceva de mâncare lu’ ăla micu’!”. Sau fredonau manele. Oricum, toată lumea ura meduzele.

Aşa ducea viaţa, nepăsător, Narwhalul nostru, înţepând în fund şi făcând labă până într-o zi când, cum se gândea el la o caracatiţă cu opt ţâţe, i se sculă pula. Aşa că făcu o labă fix pe un pietroi mare, unde stăteau, printre alge un cârd de scoici. Săracele scoici, cuminţi şi muncitoare, ca scoicile, că doar nu erau meduze, nu aveau nici o vină. Răutăciosul mamifer cu corn le slobozi fix în ochi, apoi plecă râzând.

Plângând, cu ochii roşii şi iritaţi de la sloboz, scoicile s-au dus direct la Odin să îl pârască pe labagiul plin de glume proaste. Mare fu mânia marelui zeu când auzi de faptele acestuia! El înţelegea glumele dar, având şi el un singur ochi din cauza unui accident cu o foarfecă, era extrem de deranjat când alţii arătau nesăbuinţă în privinţa protecţiei oculare a celorlalţi cetăţeni. Ochii sunt nişte organe fragile, în care nu trebuie să te slobozeşti. Aşa că Odin îl chemă pe Narwhal la el, în palatul subacvatic de cleştar, ca  să îl pedepsească. Sărăcuţul Narwhal tremura tot de frică, ca o vergea. Nici de labă nu-i mai ardea în faţa marelui zeu. Atunci Odin se uită urât cu ochiul lui la Narwhal şi îi spuse:

“Măi nesimţitule, cum măi să faci labă în ochi la scoici? Nu ştii că ustură? Ce, dacă eşti mai mare îţi permiţi? Ţie ţi-ar plăcea să îţi faca cineva mai mare, spre exemplu eu, o labă în ochi ? Răspunde mă, labagiule!”

Şi cu toată mânia lui de zeu nordic, Odin îl rupse cornul din frunte şi îl blestemă:

“De acum înainte, tu n-o să mai fii Narwhal! Ţi-am rupt cornul cu care făceai glume proaste şi pielea din urâtă ca un cadavru ţi-am făcut-o lucioasă şi subţire! N-o să mai ai cu ce să te aperi şi nici timp de labă n-o să mai ai pentru că toată viaţa ta o să fugi să nu te fută în cur rechinii, pentru că de azi înainte tu eşti Delfin! Cel mai homosexual dintre animale!”

Şi de atunci a apărut, dragi copii delfinul, care este un animal foarte homosexual pe care-l fut în cur toţi rechinii, şi nu-i mai arde de glume proaste. Şi de atunci îşi permit şi scoicile să atate ca o pizdă, ca nu mai are cine să facă labă pe ele. Meduzele tot ţigani au rămas.

Ţineţi minte, copii! Nu vă jucaţi cu meduzele!

***

Comentarii (72)

 • drew spune:

  Wait wut?!

  Ce pula mea e asta ma? Esti fumat?

 • Alec spune:

  Cum sa ai ,ma , asemenea texte-n tine la ora asta ? =))

  p.s.: asteptam comentariile tale si pareri „de bine” in legatura cu mareata ta aparitie pe micile mari ecrane

 • eu spune:

  :))) asta e chiar interesanta…
  bravisimoo!!!

 • Ion spune:

  Ce pula mea ai cu delfinii ?

 • andrei spune:

  Ma tu cine pula mea te crezi de vorbesti asa de meduze? Manca-mi-ai tentaculele. Ardete-ar mici mei spini direct pe rect. Sa te scarpini o viata. Delfinule!

  Misto povestea, da vezi sa nu dai si-n legendele olimpului ca iti plesneste creieru la cat ai avea de inventat.

 • Adi spune:

  Parcă narvalu’ ăla se slobozise pe scoici şi dup-aia Odin la cercat că o făcuse pe meduze :))

 • ioana spune:

  Wa,esti beat?Meduze sau scoici?Zi repede si clar unde s-a slobozit ala sa plec si eu linistita la scoala ! :-w

 • Feministul spune:

  Foarte educativ,da am senzatia ca si Narwhal avea o afiliatie bizara cu manelele,fiind un fel de Costi Ionita,intre 2 labe mai scotea un mic hit pe care meduzele plateau greu,si sa nu uitam celebra melodie:,,Te fut in cur,deci exist”.

 • Un Om spune:

  Radu, eşti rasist :)

 • bla bla spune:

  Radule,beutura incepe sa te strice:incurci personajele/personalitatile tale,apari la tv,esti autocritic…e momentul sa schimbi drogul!

 • Ramses3 spune:

  mnoah, deci n-are cum mah, delfinii au provenit de la rechinii homosexuali, care isi faceau operatii estetice isi scoteau alea sapte randuri de dinti si isi faceau lifting la aripioare, plus ca stateau la solar sa se deschida la culoare

 • Mishu spune:

  Genial :)) Finally! Da’ tot mai bun ar fi un text mai putin genial dar care sa starneasca controverse, ca-s plictisit tare la ora asta si tre sa-mi iau doze de cearta cu prosti, sa-mi creez iluzia de superioritate :))

  Da’ vezi ca ai incurcat plot-ul la un moment dat. Ai zis ca slobozit scoicile in ochi, dar dup-aia ai continuat cu meduzele ca subiect.

 • alex spune:

  legenda romanului cand o scrii?????????????

 • Zuanna spune:

  „mama ta e meduz ?”
  „meduz coclit !”

 • Irina spune:

  Te-ai incurcat, verisoare! Ai zis ca s-a slobozit in ochi la scoici, si dup-aia ai tinut-o langa cu meduzele…

  • Radu Post author spune:

   da bine . eram obosit. am corectat.

 • TriplaSeaca spune:

  Asa, sa aiba si copiii ceva de citit cand ajung aici cautand pe google perversiuni! Sa vada ca laba este rea si are consecinte grave. Responsabilitate sociala, sa moara Poseidon!
  Cum le-ai zis pe sticla dar de fapt altfel, pentru ca esti si pari, si noua ne pasa in curul nefutut de rechini.

 • mata-i meduza spune:

  Bine babe…
  bine ,bine.

 • spume spune:

  ce basina de text
  si pe sticla – ce prezentzã de doi bani

 • luk spune:

  Eu vreau sa spun ca meduzele caldarari isi baga pula in delfinii tai cacaciosi.

  • Radu Post author spune:

   am mai corectat o tura

 • AK-47 spune:

  hai ca esti tare! Am ras cu lacrimi. Nota 10 pt inventivitate.

 • dAImon spune:

  fail.

 • krakilla spune:

  Ca sa inteleg: balena cu un corn de unicorn pe bot, traia in Marea Nordului, se numea Narwhal si s-a transformat in delfin, iar tu urasti tiganii si erai transformat la ora editarii acestui text? E bine?

 • Me spune:

  Of cat se screm unii sa scoata ceva ca sa para interesanti si sa se simta buricul pamantului. Ai fi mai interesant daca tu chiar ai face ceva…nu sa scrii tot ce-ti gandeste curul si sa publici cu scopul ca gramezi de prosti sa te venereze. In definitiv esti un mic frustrat…frustrat de propria ta existenta si tu si toti care scriu in asemenea hal. Nu te gudura de fericire, nu am deshis blogul tau ca te-am gasit undeva ca fiind interesant…cineva…probabil unul dintre „respiratorii pe gura” care te venereaza mi-a dat adresa. Imi place, esti rezultatul online al societatii romanesti plina de excremente. Un excrement online. Tine-o tot asa, intr-un final o sa te intorci de unde ai iesit, adica in multimea de praf.

 • jimerino spune:

  si esti si rau, stiu eu. faci rau la oameni. sau macar nu faci bine, cred. nu stiu.

 • Feministul spune:

  Domnul Me nu iti faci un pic de lucru @the right of my penis?

 • 1morning spune:

  Eram aproape sigura ca Odin cu toată mânia lui de zeu nordic o sa-i traga un jet in ochi lu asta micu cu corn si sa-i zica „Ochi pentru ochi” sau aia era alta poveste? Si dupa aia orbea ala micu si intra intr-un stalp si-si rupea cornul dupa care se marita cu maica-sa sau invers, maica-sa cu el. Oricum Odin ii tinea tronul zeului marii cat se dusese ala la buda

 • kethal spune:

  @ Mister ME : vai cat de prost poti sa fii sa stai sa citesti tot textul de mai sus si dupa aia sa mai scrii in 10 randuri in care sa explici de ce nu ti`a placut. that’s gay dude.

 • chill-_-pill spune:

  sec , foarte sec!

 • Mihai spune:

  Ce poveste educativa…multumim centaure pentru mostra zilnica de educatie. Asteptam cu drag si alte legende, eventual poti sa faci ca Tolkien, o mitologie de sine statatoare, doar ca elfii si hobbitii, etc sa o ia permanent la laba, sa futa printesele oamenilor, eventual cand Frodo arunca inelul in Muntele de foc sa se slobozeasca de fericire. Sau sa-i zicem lu’ Piticu’ Porno hobbit??? Mare dilema.

 • DeMaio spune:

  De ce am eu senzaţia că ştiu cine este meduza? =))

 • suntnepotulufutbine spune:

  te-am vazut la televizor, esti firav si ai mecla de pulifric. Cred ca fata in fata cu o meduza nu ai tupeu sa te dai Narwhal.

 • roara spune:

  de ce nu spui in fata radule, si te ascunzi dupa fabule…?

 • Eu spune:

  Cast in order of appearance:

  Narwhal as Radu
  Mamiferele și alți pești as victimele subiectelor lui Radu
  Morsa as himself
  Rechinii as ceilalți bloggeri, visurât fiind unul din rechinii împunși de Narwhal în cur
  Meduzele as advertiserii
  Scoicile as comentatorii de pe blogul lui Radu
  Odin as șeful lui Radu

  • Radu Post author spune:

   cum ai gasit tu semnificatie in ceva fara sens. wow.

 • mare_taran spune:

  pe om il da sefu\’ afara si voi intelegeti meduze.

 • Eu spune:

  @ Radu

  E un dar, unii au 3 coaie, alții scuipă foc, eu găsesc semnificații ascunse-n aberații.

  În altă ordine de idei, dialogul cu Teo a fost penal.

 • mihai spune:

  @demaio: ma-ta?

  (ce se-ntampla ma cu blogul asta?:)))

 • DeMaio spune:

  @Mihai – Uite un bou care, fără altceva introductiv, se ia de mame. Bravo, coaie, eşti măreţ.

 • stillmeg spune:

  Retards.Pan’ sa apara la teveu i-ati pupat madularu’ cu mare patos.Omu’ e mai mult decat ok.Primu’ si ultimu’ comment.I’m outty.

 • mihai spune:

  pai n-ai nevoie de introducere cand te iei de mamele altora. treci direct la actiune.
  si puii mei, atat de des s-a vorbit de mame pe aici incat a devenit ceva normal. ceva gen laitmotivul blogului.

 • DeMaio spune:

  Ştiu.
  Se vede cu ochiul liber.
  Mă rog, nu neapărat.

 • Eu spune:

  Cu ăla slobozit se vede mai bine. Hai, încearcă, ştiu că te roade curiozitatea.

 • sandi bel spune:

  nenea radu va fuarte rugam respektos sa binevoiti a respecta si dvs adevaru istoric care este si care conform si cronicarilor exegeti este neadevarat si anune: narwhalul nu lea slobozit pe meduze ci pe scoici cum spune si textu sacru: |săracele scoici, cuminţi şi muncitoare, ca scoicile, că doar nu erau meduze…|

  plm ai schimbat iar biblia??? acum ai pus scoici??? plm am scs d.geaba… ;(( ma cac pe scoicile tale –

 • Anus anal spune:

  Sa-mi bag pula, apare omu’ la TV, se uda toate pisdele, toti „bosii_talent_gigolo” se caca pe ei, pe Radu il doare in poola, zice ca cei care comenteaza sunt niste frustrati (nu toti, sunt cativa pe aici care sunt destul de amuzanti) care simt nevoia sa se bage in seama, ca el scrie pentru el si ca-l doare in poola daca provoaca sau nu orgasm anal cocletilor care-l citesc si ……….. nimic nu se schimba!!!

  Radule, coae, inchide comentariile, scrie pentru tine, nu e nevoie sa te aprobe toti taranpetzii.

  P/S: Zoso tot vrea sa faca sweet love with your asshole :)

 • Jelly spune:

  văd că te pricepi la legende =))

 • Powerpuff spune:

  Deci .. esti incredibil. Nu ai cumva vr-un premiu natioal la limba romana, poezie – compunere .. si alte d-astea ?! :))

 • Porcusorul Radioactiv spune:

  Epigonii de Eminescu.
  Atat am de spus in seara asta.
  Cine stie la ce ma refer, dau o bere ( virtuala )

 • M0n0 spune:

  Radule…stai nu zi…in povestea asta atat de metaforica si plina de comparatii pline de sens si intelepctiune, trebuie sa fii si tu un personaj proFund, right?
  Esti Narwhalu cumva? Stai nu…ai fost. Deci trebuie sa fii Delfinu. Zi ca-i coRect asa…

 • alin spune:

  Ce epigon fratica?! Asta e un ilustru!(radu)

 • mihai spune:

  geam

 • ifrim spune:

  daca as putea m-as caca in el de ocean… tara de cacat si oameni de cacat

 • Sparks spune:

  nu pot fi postate poze la comentarii sa arate cineva niste ŢÂŢE pe aici? am pus pe romana doar ca sa se`nteleaga, in rest nu-mi plac diacriticele.

 • ionion spune:

  imi place!

 • dy spune:

  Radule, esti moldovean?

 • Pestele Ciocan spune:

  Ai uitat sa spui ca delfinul asculta Hamsterdams, bea Salitos si maninca lavanda ca sa se baseasca parfumat.

 • mm spune:

  puneti si voi un link la emisiunea cu omnizeul pentru astia care saracii nu avem teve si nici nu ne duce capu’ sa gasim clipu in alta parte… ca parca nici pe realitatea nu e…

 • io spune:

  Deci ba! cracana-m-as de ras! si pt tot restul care comentati, mai bine v-ati cracana si voi. si pt unii din voi( in special @ me-comment 27 parca, ca imi vine greu sa numar nulitatile-vad ca nu te-a bagat nimeni in seama)- asa ca mcanca-ti-ai pula( si indiferent cum se scrie, sa o mestecati bine fiecare pe a lui-sau unu` la altu, care e mai aproape)
  fetele si eventual femei daca is care se simt, asteptati un pic sa va vina semi-masculu acas` si o puteti manca pe a lui.

 • tibi spune:

  Pup si eu in cur ca acum merita: sublim.

 • svenovici spune:

  oare asa au patit si unicornii? ca daca da…pe ei cine ii mai fute in cur? eh?

 • Cashalot spune:

  :)

 • Cocalard spune:

  Citind aceasta legenda… mi s-au luminat o seama de mistere care ma framantau pana acum.

  Marinarii jugulanti care isi tatueaza doi delfini imbarligati pe umeri folosesc, de fapt, acest limbaj iconografic pentru a-si da de stire unul altuia ca sunt dispusi a se arde la ochiu\\\’ de curca.

  Printul Delfin, adica mostenitorul tronului Frantei in perioadele monarhiei, era un partsar mic, care inainte de a primi sceptrul de aur, era initiat cu sceptrul de carne.

  Delfinariul din Constanta este un local gay mascat, in care isi fac veacul o sumedenie de lache si alti pesti. Biciul dresorului face inutil orice comentariu, asta ca sa nu mai vorbim despre momentul in care ii pune sa sara prin inel…

  Toate numele gen: Dolph (Lundgren – partsarul cu steroizi), Adolph (Hitler, curist frustrat si autoritar), Rudolph (renul acela poznas care ramane mereu in urma pentru a-si cordi colegii sau chiar pe moshu\\\’) si altele deriva din Dolphin. Nu mai insist.

 • Flore spune:

  Doamnme futel pe Odin in Cur :)) la facut pe delfin homo si ia rupt si cornul …. :))

 • Stefan spune:

  Probabil ca umila mea zugravire a intelectului tau incomensurabil paleste in fata invidiei pe care Solomon, niste greci morti, Einstein, Kasparov si MILFut ti-o poarta pentru faptul ca esti un cadou oferit rasei umane mai mult decat au fost ei vreodata, insa apreciind ca genii pe fiecare din neuronii tai literari as dori sa-ti spun : Sa-mi bag pula ce misto scrii.

 • anelore spune:

  baaaaa, zi-mi draq de unde cumperi???? :))))

Adaugă un comentariu