O să murim toţi de la gripa porcină şi de la drobul de sare

Prima dată, am murit toţi în 2000. Y2K. Din cauză că maşinăriile nu erau programate să calculeze anii decât în formula 19XX, când schimbau la 2000 deveneau toate conştiente de sine şi se răzvrăteau asupra asupritorilor din carne, începând să ne ucideze în masă. Singura speranţă era, ironic, un robot din viitor în formă de Schwartzenegger, trimis de rezistenţa umană să ne salveze.

Retardaţii chiar aveau o teorie cum că tot ce e computer o să facă poc, urmând haos şi anarhie. Calculatoriştii inteligenţi au spus că teoria lor e retardată.

Cu toate acestea, căcănarii din presa mondiala s-au zbătut ca o găină fără cap, instigând prostimea la panică. Prostimea a închis tot ce e calculator zilele ălea.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

Apoi am murit toţi în 2001 de la boala vacii nebune. Biliarde de vaci schizofrenice, antisociale şi cu probleme cu figurile autoritare au călcat în copite guvernele mondiale, adunându-ne pe noi, oamenii în ţarcuri şi folosindu-ne pentru carne şi lapte.

Cam singurul mod în care se putea lua boala vacii nebune de la o vacă nebună, era de la creierul crud al acesteia. Bine, dacă-l mâncai, era mică şansa să o iei. Dar dacă îţi spărgeai capul şi frecai un creier de vacă infectată de creierul tău, şansa să iei boala creştea. Şi evident, dacă toţi făceam aşa, şi nu ne tratam, logic se lăsa cu o epidemie mondială. Pericolul ERA FOARTE MARE.

Scatofagii din presa mondiala s-au zbătut ca un coi într-o căldare, instigând prostimea la panică. Prostimea nu a mai mâncat vacă juma’ de an.

–––––––––––––––––––––––––––––––-

Apoi am murit toţi de SARS, în 2003. Epidemie pornită de la galbejiţi, ne-a nimicit pe toţi instant. N-am avut nici o şansă. Sângele ţâşnea din toate orificiile. Te infectai dacă zăreai în zare un infectat. De fapt nici nu apucai să-l zăreşti în zare. Până îţi dădeai seama că ai zărit ceva, erai deja mort de mult.

SARS era un fel de pneumonie mai şmecheră. Da, era nasoală. Umblau asiaticii cu mască pe muie de frică. Totuşi, se trata ca orice gripă sănătoasă. Aspirină, somn, comprese cu spirt, mujdei. Funcţionau toate. Şansa de supravieţuire era cam de 90%. Să nu înţelegeţi greşit. Asta nu însemna că dacă eu aş fi luat SARS aş fi avut 10% şanse să mor. Nu. Eu sunt un om sănătos, de condiţie materială decentă, care ştie să se trateze. 100% supravieţuiam cu brio. Maxim cu un concediu medical. Evident, un moş de 97 de ani, care trăieşte în căcat şi frig are şanse mai mari să moară de SARS. Şi na, nu e mare pagubă de ăla. Murea şi de la o iritaţie la genunchi ăla. 700 de oameni au murit în total de SARS în lume.

Fecalofilii din presa mondială s-au zbătut ca pula-ntre dinţi, de miliarde de oameni umblau în asia cu măşti pe faţă, toate ştirile erau pline de rapoarte panicate despre marea epidemie şi prostimea nu a mai călcat în Asia, în vacanţă, tot anul.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Am murit iar, în 2007 de la gripa aviară. Legiuni de păsări au picat din cer, infectate, explodând ca grenadele în contact cu pământul. Planeta a rămas goală şi plină de cratere ca o gagică coşuroasă la beţie sau ca luna. Am fost ucidaţi iremediabil. 

De la gripa aviară au murit 500 de oameni. Nu poţi să o iei mâncând pasăre. Nici măcar dând limbi în pasăre. Doar de la carnea crudă, dar şi de la aia e greu. Tehnic, cea mai mare şansă să iei gripă aviară e să omori o găină infectată, să o toci mărunt şi să o tragi pe nas. Pe bune. Şi nici aşa nu e sigur. Au luat-o numa săracii infecţi care trăiau în casa găinilor şi se scobeau în nas cu găinaţ. Şi chiar şi ăia, trataţi bine nu mureau. Cam ca la SARS.

Iarăşi mâncătorii de căcat din presa mondială au bulbucat ochii apocaliptic, zbătându-se ca lindicul în vânt şi făcând spume la gură cu vestita gripă aviară. Nu s-a întâmplat nimic, evident, dar prostimea nu a mai mâncat păsăret tot anul.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ca statistică aşa. Au murit anul ăsta mai mulţi oameni în lume înecaţi cu mâncare. S-au împuşcat mai mulţi oameni ACCIDENTAL în meclă luna asta. S-au sinucis mai mulţi trişti de când aţi început voi textul acesta, până acum decât au murit oameni de la toate bolile ăstea combinate în toţi anii.

Acum e rândul porcilor. Na, vor vacile şi găinile răzbunare. La fel ca şi la alte boli imaginare,  care apar la teve doar pentru că fac rating, şi asta are o şansă absurd de mică de a se transmite. Mai exact, doar dacă te săruţi franţuzeşte cu porci infectaţi. Au murit de la ea 30 de mexicani slinoşi care dormeau cu porcii. Dar na, toată lumea este panicată, că la teve, Esca e VORBEŞTE FOARTE GRAV DE GRIPA PORCINĂ DECI E SERIOS!

Cretinii de la ziarul Ring au făcut o statistică alaltăieri, că dacă ajunge la noi gripa porcului, 600 000 de români o să crape. Ai să moară mă-ta! Uite. Fac şi eu o statistică:

Daca mă sui pe Intercontinental cu o erecţie şi fac o piruetă, strivesc 800 000 de români! Sunteţi toţi în pericol. Dau cu pula-n jur şi e genocid.

Dar există un pericol muult, muuuuult, muuuuuuult, muuuuuuuuult mai mare decât toate bolile ăstea, şi chiar şi decât genitalele mele. O să auziţi la teve de el în curând. S-a descoperit un drob de sare la mine pe sobă. Dacă pică de acolo, am belit pula toţi. TOŢI!

Oile n-o să moară. VOI sunteţi oile. Staţi cuminţi în ţarcurile voastre ca să nu păţiţi ca porcul, vaca şi găina. Control prin frică. Beheheheli-mi-aţi cariciu de idioţi.

***

Comentarii (149)

 • Powerolac spune:

  Da, exact: suntem o societate bazata pe frica. Merge!

  La fel ca afacerea celor cu masti!

 • ciomu spune:

  cine-i nascut sa moara de gripa aviara nu moare de gripa porcina.
  ALELUIA!

 • gere spune:

  respect

 • ciomu spune:

  @CITITORU IN FUND
  Daca stii ce-i ala un „FLEAC”, inseamna ca esti cititor in fund adevarat.

 • biomecanicu spune:

  pana-n 2020 toate animalele vor avea gripa lor

 • ciomu spune:

  ia zi-le la copii.

 • ZAREL spune:

  o sa murim de prostie :). Moamaaa da ce te-ai documentat Radule =))

 • Albu-Sibiu spune:

  Felicitari, tocmai ai castigat o excursie in Mexic! Imbarcarea in week-end!

 • Naum spune:

  Deci ” fleacu’ e salonul de dans al coaielor” alias granita sau hotaru’ dintre pizda si cur. Acumaa, sa zica cine stie ce e cazmanzetu’.

 • bla bla spune:

  Radule, ai omis anul 2012,o da …si atunci o sa murim.
  mai oameni buni,de fapt,suntem morti cu totii,doar bantuim pamantul,cine nu a inteles asta pana acum? (am fost prea profunda?)

 • Un Om spune:

  SĂ INJECTĂM SLĂNINA-N GĂINĂĂĂ!!!!

  cât de cretin poţi să fii să crezi într-o epidemie globală, în secolul 21??? :)) ca şi cum ai crede că SIDA a apărut pe cale naturală…

  toţi cei 3 cm a mei în gura promovatorilor de diversiuni aviare şi gripi scrofine.

 • ciomu spune:

  naume, vad ca esti mai pregatit in domeniu ca cititoru.sau i-o fii fost rusine sa spuna?
  numai respect pentru oamenii bine pregatiti.

 • george-dan spune:

  oameni cretini care dati importanta la ziar …sau la ce pula mea rasfoiti plictisiti prin statii sau trenuri …ori metrou …Sfatul medicului Luati pula fetelor … frumusetea inainte de toate… „o pula sanatoasa intr-o pizda sanatoasa spuneau latinii”

 • SickBoy spune:

  Radeti voi, radeti, dar o sa murim cu totii. Eventually. :D Mai ales ca toti barbatii-s niste porci…

 • joe3d spune:

  Cam nervos un pic sau mai bine zis suparat tipul care a scris aici.
  Dar ii dau perfecta dreptate..Cred k au murit mai multi oameni de antrax de knd a inceput el sa scrie dekt de toate gripele avionice, drobi de sare si alte abureli..
  O lume plina de tulburati si de speriati de televiziune.
  NOTA 8 .
  bravo

 • adi spune:

  Bah, acum o sa ajungem ca ala care speria satul ca vine lupu.

 • je spune:

  fain mi-a placut

 • Mishu spune:

  @joe3d
  NOTA 2. Treci la loc.

 • seb spune:

  Si cand mai pui la socoteala ca sunt neshte oameni sus pusi pe la US Guverment care au neshte afaceri in domeniul farmaceutic… pun pariu ca o as apara vaccinul minune in cateva zile sa ne salveze pe toti.

  si nu e ciudat cum vin toate sistematic asha? adica acu ceva timp a fost aia a vacii nebune, apoi aia aviara, acu’ aia porcina… s-a nu cumva sa raceasca in acelasi timp si vacile si porcii…

  just my 2 cents…

 • Ramona spune:

  deci cum s-a mai zis cu 2012 … este ceva gen 2000, doar ca în cazul ăsta se termină calendarul maiaș, deci se termina TIMPUL! nu știu ce-o sa ne facem. din câte am înțeles vom intra într-o nouă sferă, mulți dintre noi se vor lumina, alții vor rămâne proști pentru că nu au fost destul de deschiși să se lumineze.

  tibetanii zic că luminatul ăsta va proveni dintr-un război nuclear (e mai probabil asta decât să mor eu de gripa porcină). atunci nu va mai exista nici timp nici spațiu. unii dintre noi vor trăi mai departe în noua dimensiune, pe care acuma n-o cunoaștem, probabil RAIUL.

  ah, mai sunt ăia care se vor vinde satanei implantându-și chipuri. ăia vor exploda primii și vor avea propria dimensiune, una extrem de chinuitoare … probabil IADUL.

  (recunosc, am improvizat puțin. mai era ceva cu calea lactee dar nu aș vrea să vă induc mai mult în eroare)

 • Miranda Veracruz De La Hoya Cardinal spune:

  True. Si normal ca prostimea se sperie usor dar nu e bine cand se ivesc salvatorii inchipuiti ca sa poata tot omul sa doarma mai linistit si cu creierul mai spalat la noapte? Totusi firmele farmaceutice s-au bucurat cand au primit ‘j de mii de comenzi pt a produce vaccinul miraculos impotriva virusului care ameninta sa ucida sute de mii de amarasteni…Ce conteaza statisticile cand planeaza intrebarea „dar daca….?” deasupra capetelor indoctrinate de teveu?

 • Ramses3 spune:

  rectificari
  – in anu’ 600 BC era sa murim de potop
  – in 502 BC de lacuste si broaste cazute din cer date de dzeu cica
  – in 74 BC daca erai din Pompei si aveai imobiliare beleai pula ca a erupt Vezuviu
  – in anul 1 din cauza ca erai crestin te rastigneau astia peste tot si in cur si pe marginea drumurilor
  – prin 1200 a dat ciuma si daca nu aveai masca mureai ca musca tzetze
  – prin o mie opt supte si ceva prin china cand cu inundatia aia cica mai sa moara un milion dar inventasera plutele de bamboo
  – in 2001 epidemia de terorism

 • Ramses3 spune:

  eu daca eram porc ziceam, in pula mea vreau sa mor ca un om, ca o ceafa de porc pe gratar, si daca nu se induplecau le ziceam ca am orgasm 30 de min

 • radu c spune:

  o sa murim de criza, in primul rand. se stie, e din cauza ca vor urma mai multe valuri mari de criza, si tot asa pana la cel mai mare val de criza, care ne va rapune pe toti.

  asta e, feriti-va de criza, daca vreti sa prindeti cel mai mare val, faceti ce zice la televizor.

 • Alin1212 spune:

  Da, nu contest ca toate bolile de acum au fost exagerat de mediatizate, dar vad ca nu scrii nimic de Influenza care a decimat 50.000.000 oameni la inceputu secolului. Si aia era imaginatia oamenilor?

 • joe3d spune:

  Mishu, mergi inapoi in padure la tine.

 • roara spune:

  De cand asteptam ceva inteligent. Brava… oricum, nu-i bai,… nasol de oile de noi.. bat pariu ca in curand o sa apara si gripa be-he-heeeita… sa vezi jale atunci… s-o dus miorita pe dunare… ca sa nu zic altceva… Noi vorbim de niste biete animale fara vina… Iar ei o sa ne bage pe gat acel prea putin mediatizat- adeca de loc mediatizat- codex alimentarius. Nu-i bai… oricum, suntem prea multi pe Terra, nu? Si mult prea oi…

 • Porcusorul Radioactiv spune:

  E o prostie, evident, dar e bine sa tii prostimea in teroare. Francmasonii sau cine pula mea or fi aia ci complotul global nu vor oameni relaxati, nu? Ca si faza cu religia. A vazut cineva ecranizarea dupa „Numele Trandafirului” de Umberto Eco? Nah, recunosc ca eu am vazut doar filmul, ca-s prea incult sa citesc cartea. Ei, e aceeasi chestie, daca ne apuca rasul nu ne mai temem. Si se duce dracu afacerea cu vaccine antigripale si calte cacaturi de vaccin cu care ne otravesc jmecherii.

  Io personal nu m-am vaccinat niciodata si nici n-o s-o fac si nici n-am facut gripa. Toti colegii mei care s-au vaccinat – sau pula mea, majoritatea- au luat-o. Un alt kkat care sa-l bagi in tine. Sa vedeti cand o sa apara vaccinul cata prostime o sa sara sa-l cumpere. Si atunci ( in mod surprinzator ) o sa ia toti porcina si o sa ajungem la 500 de milioane cum scria Anticrist pe un monument obscur de am uitat unde.
  Hai numa bine. Groh!

 • Sparks spune:

  hehe faza shoada cu umberto eco… cica „pizdelor luati`mi umberto eco de ziua mea ca stau prost cu fondurile” la care o rasarita din publicu spectator: „UN CE????”

 • Porcusorul Radioactiv spune:

  Bun asta, e din ciclul:
  Un ventriloc fcea pe o scena o papusa sa vorbeasca si spunea doar bancuri cu blonde. La un moment dat se ridica o blonda revoltata din sala:
  – De ajuns cu bancurile astea, cine va credeti, numa de blonde va luati, de parca am fi noi proastele lumii, nu va vedeti ep voi….
  Ventrilocul incurcat „ma scuzati doamna, nu am vrut sa va jignesc, e doar o comedie”
  -Tu sa taci, de ce te bagi in discutie? Eu vorbesc cu porcul ala pe care il tii in brate.

 • cezar spune:

  in pula mea de vina sunt jidanii astia imputiti , cu masoneria pulii mele de nesimtiti. bildelberg si alte slobozenii.

 • andrei spune:

  „Bine, dacă-l mâncai, era mică şansa să o iei. Dar dacă îţi spărgeai capul şi frecai un creier de vacă infectată de creierul tău, şansa să iei boala creştea”

  cunosti medicina pe paine!

 • jlk spune:

  am vazut intr-un serial cu tenta medicala, cred (in scrubs, da’ nu-s sigur) fiecare animal are gripa lui, dar poti contacta boala practic, daca te futi cu animalu’ respectiv. ce vrei, oamenii sunt bolnavi mental, ca altfel nu pot sa explic cum „gripa maimutei” a.k.a SIDA a ajuns de la maimute la om. te-ai prins?

  initial, maimutele aveau SIDA cam toate, dar erau imune, ca fata de oameni la elel virusul HIV nu-si schimba conformatia peptidica la fiecare gazda, si maimutele au dezvoltat anticorpi. dupa cum stim, HIV se transmite fie prin perfuzii fie prin sex neprotejat, si nu cred ca stiu maimutele sa puna perfuzii, deci vreun netot si-a tras-o cu o maimuta apoi cu curva tailandeza, deci BAF!! „Monkey flu”

 • andrei spune:

  JLK,
  tu stii ce vorbesti?

  „virusul HIV nu-si schimba conformatia peptidica la fiecare gazda”

 • Mishu spune:

  Nu ştiu dacă Radu a luat problema în serios. Presupun că nu. Nu o face de obicei, deci nu pe el îl critic. Dar văd că restul ignoranţilor şi obsedaţilor de teorii conspirationale îşi asumă această durere în pulă faţă de problema în discuţie, cu cea mai mare seriozitate. Adevărul nu e nici atât de grav ca prezentat la TV, nici atât de lejer ca perceput de voi. Ştiu că mulţi sunteţi nişte semidocţi şi o să vă fie greu să citiţi tot textul (da, aveţi dreptate, e prea lung. e greu să citeşti.), aşa că renunţaţi de acum. V-ajunge un paragraf.

  Cei care înţeleg întradevăr situaţia pun puţin diferit problema. Îngrijorările lor sunt ÎNTRE nivelul exagerat de panică (in media), şi cel exagerat de durere în pulă (de faţă).

  Problema e că spre deosebire de alte gripe sezonale (faţă de care o parte bune a populaţiei are imunitate), nimeni nu are imunitate faţă de virusul în discuţie. Astfel, odată ajuns în faza a 6-a (pandemie), se va împrăştia exponenţial din generaţie în generaţie. O noua generaţie H1N1 se naşte odată la 5 zile (perioadă de incubaţie + retransmitere).

  Până aici, nici o problemă. Are potenţial pandemic. Odată ajuns în starea de pandemie, se va împrăştia foarte uşor, DAR, în forma curentă, virusul este aproape inocent (are şanse foarte mici să conducă la fatalitate). ÎNSĂ, din moment ce se va împrăştia foarte uşor, vor avea loc mutaţii de la generaţie la generaţie. Este posibil (n-am zis probabil) să evolueze într-o formă mult mai agresivă (fatală).

  Deci, în realitate, adevărata problemă e prevenirea împrăştierii virusului pentru a reduce şansele evoluarii lui într-o formă mai agresivă. Dacă nu e monitorizat şi nu e prevenit, sunt şanse mari ca el să ia cursul virusului care a omorât 50 de milioane de oameni undeva la începutul secolului, ţinând cont că atunci nu existau mijloace de transport ca cele de acum (împrăştierea virusului era mult mai îngreunată).

  În concluzie, H1N1 nu e încă în fază a 6-a (pandemie). DAR are şanse să fie. Destul de mari.
  Dacă ajunge în stadiu de pandemie, nu e o problemă imediată şi evidenta. Încă nu va fi fatal. DAR are şanse să fie. Medii.

  Asta e toată problema. Nu căcatu care se mănâncă în media, şi nici căcatul care-l mâncaţi voi.

 • STFU spune:

  asa mishu.. si sunt sanse ca tu sa mori maine calcat de masina sau tramvai.. nu mai manca cacat

 • Porcusorul Radioactiv spune:

  Io personal cred ca gripa asta a inceput cand mexicanul care dormea in cocina s-a gandit sa futa un porcusor. Probabil porcusorul era radioactiv. Si din combinatia virus de porc- radiatii alfa – fasole a iesit o mutatie ingrozitoare care va atrofia coaiele tuturor celor contaminati.

  Mai departe , mexicanul a dat o muie unei stewardese, si astfel virusul mutant a ajuns sa se transmita pe cale orala de la om la femeie. Care femeie a ragait intr-ul lift supraaglomerat din Mexic, si asa a pornit epidemia acolo. Apoi, a mai eructat odata pe ombilicul care ducea de la avion la aeroport in Texas, si asa au aparut doua focare simultane.

  Restul e cancan.

 • roara spune:

  Mishule, kkkt e si ce spui tu acolo.
  Cat crezi ca ar trebui sa ne intereseze pe noi oamenii, pana la urma urmei de acest virus H1N1, real sau nu.
  Fiecare dintre noi detine gena cancerului, hiv-ul, etc etc etc etc etc etc etc.
  Si vb cuiva, ma kk in vaccinurile lor, ca mai tare racesc. Si, ma kk in medicamentele lor, ca nu ma ajuta cu nimic.
  Probat de cateva ori pana amu, pe propria-mi piele.
  Chiar crezi ca oamenii mai au nevoie sa stie si de asta? Nu ne e de ajuns? Totul e doar un alt kkt mediatic din care o sa se scoata bani frumosi. Punct

 • Mishu spune:

  @STFU
  Da sunt. Nu stiam ca trebuie sa calculam probabilitatile exacte, ca sa poti sa intelegi. Ma gandeam ca esti macar in stare sa intelegi ca probabilitatea e indeajuns de mare incat sa nu te doara in pula atat de tare.

  Sanse sunt sa moara si ma-ta. Sun-o si vezi. Am avut o previziune. Cred c-a murit deja.

 • Mishu spune:

  @Roara
  Naivitatea are loc la ambele extreme. Esti naiva si ignoranta. N-am zis sa devii paranoica. Am zis doar sa te informezi inainte sa scrii imbecilitatile alea incoerente. etc, etc, etc ? M-ai lamurit. Invata sa scrii si sa-ti expirmi ideile.

 • cosmin spune:

  virusul asta al „gripei porcine” a fost eliberat de americani ! au scos dupa aia antidotul pe nuj cate miliarde dolari si l-au vandut la prosti ! si prin cacaturi din astea ies statele unite din kktu asta de criza! nu e prost deloc obama asta! sau cine l-a sfatuit…

 • Mishu spune:

  @Cosmin: Esti mult prea prost. Mori. Pe tine tot Americanii te-au conceput genetic si te-au eliberat. Testau limitele prostiei.

 • cosmin spune:

  mishule s-ar putea sa te doara capu’ de la enciclopedia care ti-a cazut in cap ! scoate botu’ din tst mai uita-te pe fereastra!

 • Mishu spune:

  NIMENI nu elibereaza virusi. Evolutia lor este mult prea instabila si necontrolabila. Nu zic ca totu’ e ‘cum scrie la carte’. Dar tre sa duci multa lipsa de logica sa crezi in asemenea conspiratii ineficiente.

  Sunteti mult prea prosti. Reactia initiala ar fi sa imi doresc sa muriti. Da’ imi dau seama ca n-as avea cu cine sa ma mai cert.

 • Porcusorul Radioactiv spune:

  Ia toata lumea liniste si in patru labe incolonati mergeti si faceti vaccinul pe care vi-l vand eu cu NUMAI 100$ doza. Altfel veti muri in chinuri ingrozitoare, visand ca un porc se aseaza pe capul vostru si va ies matele pe partea anala.

 • STFU spune:

  @ mishu care se crede pe chat. sugi pula si tu si ma-ta aia care inca mai traieste dar are sanse cam cat ai zis tu sa moara in pula la urmatorul colt de strada sau de violator.. ceea ce iti doresc si tie. manca-mi-ai pula de penibil probabilist muist!

 • andrei spune:

  mishule, cunosti carte. iarta-i ca nu stiu ce spun…

 • Mishu spune:

  @STFU
  1.Cum, nu suntem pe chat? Stii cat mi se rupe? Ma plictisesc, si voi sunteti amuzanti.
  2. Ma bucur ca te-am frustrat.
  3. Sa moara mama de ce vrei tu. Ma doare-n pula de dorintele tale si de realizarea lor. Si de mama. :))
  4. Da, sunt muist. Da’ tu esti prost.

  @Cosmin
  Stai linistit. Ma uit destul pe fereastra. Ies pe ea. Ies pe usa. Ies pe unde vrea pula ta. Amandoi avem destul contact cu societatea, in real-life. Doar ca tu esti prost. Si la mai multe enciclopedii pentru mine. Sa mori tu prostu pulii. Nu ma deranjeaza.

 • roara spune:

  Iar tu esti mult prea credul.
  Un subiect ca acesta cum ar trebui sa fie tratat?
  E doar un alt virus, intamplator mortal.
  Ca in spatele a acestui tam-tam stau sau nu niste conspiratori de scara mondiala, mi se rupe. Pana la urma, sa fim seriosi, daca cineva vrea sa ne extermine cu adevarat, baga o atomica si Bum! si gata.
  Repet, e doar un alt virus. Avem atatia pe langa.
  Trezeste-te baietas. Fie porcina, fie aviara, fie a vacii nebune, nu schimba cu nimic lumea.
  Anual, mor mai multe persoane in urma accidentelor rutiere, sinuciderilor, omorilor.
  N1H1- so what?
  In legatura cu eliberearea virusilor sau nu… ai idee cate experimente se fac ub diferite regiuni/locatii ale globului cu acest gen de… virusi controlabili/necontrolabili?
  Chiar crezi ca omu e atat de bun?
  Chiar crezi ca aia de sus iti vor binele?
  Hai, scoate biberonul din gura..

 • roara spune:

  rectific: Iar tu esti mult prea credul… sau cretin… sau ambele… nici una in nici un caz

 • STFU spune:

  roara rulz:) wanna fuck? pm me ps u i’ll gv u smt nce nd sft hrdcr nd btfl->me:D

 • Porcusorul Radioactiv spune:

  Mai, nu va mai certati. Recunosc, io mi-am pus porcusoru sa se baseasca intr-o multime de oameni la metrou. Si cum toti oamenii e porci, toti a luat-o. Pe cala orala.

 • andrei spune:

  ma amuza enorm cearta asta neintemeiata si vulgara.
  in afara de mishu, stie cineva de pe aici ce e ala virus?

 • m0n5t3r spune:

  @care zicea ceva ca se termina timpu in 2012: nope, timpu se termina in 2038, cand or sa faca overflow UNIX time pe 32 de biti; atunci o sa murim cu totii :D

  On topic: dupa pasari era logic sa urmeze porcii, doar se stie ca cea mai buna pasare e porcu :D (btw, taman am citit ca singurul porc din Afganistan e in carantina si nu mai poate sa se plimbe prin zoo cum vrea el)

 • roara spune:

  @STFU – me pmed you, but till no answer… me sad.., cry

  @ Andrei:
  VÍRUS, virusuri, s.n. Agent patogen, invizibil cu microscopul obişnuit, care se reproduce numai în interiorul celulelor vii şi provoacă diverse boli infecţioase; p. ext. toxina acestui agent. ♦ Fig. Sursă a unui rău moral. [Pl. şi: (m.) viruşi]. – Din fr., lat. virus.
  VÍRUS s.n. Germen inframicrobian, agent patogen al multor boli infecţioase; inframicrob. ♦ (P. ext.) Toxina acestui microb.
  ♢ Virus filtrant = agent patogen, ale cărui dimensiuni (sub 0,2 microni) îi permit să treacă prin filtrele de porţelan, provocând boli infecţioase la om, la animale şi la plante. ♦ (Fig.) Agent de contagiune morală. [Pl. -usuri, (s.m.) -uşi. / < fr., lat. virus].

  VÍRUS s. n. /s. m. 1. germen inframicrobian, agent patogen al multor boli infecţioase; (p. ext.) toxina acestui agent. o ~ filtrant = ultravirus. 2. (fig.) sursă de contagiune morală. 3. program cu efecte distructive asupra calculatoarelor. (< fr., lat. virus)
  Sursa: MDN | Trimisă de raduborza, 15 Sep 2007 |

  VÍRUS, viruşi, s.m. ~ 2. (Inform.) Program care se autocopiază pe un calculator, fără ştirea utilizatorului, infectând părţi din sistemul de operare sau alte programe executabile. Folosit adesea în sintagma virus informatic.

  Adica unii poate stiu, poate stiu mai multe decat lasa celorlalti sa vada. Ma refer la Sf Gugal, bineinteles.

  Vb Porcusorului Radioactiv si a zanei maseluta… dinozaurii au murit din cauza unui porcusor care s-o besit. Amu, si noi o sa murim. Ca ne besim intre noi.
  Punct

 • Ezekiel spune:

  Pentru că cei frumoşi sunt offline.

 • Eu spune:

  Roara, dispari de la pula lui radu, n-ai loc.

  În altă ordine de idei, mi-am instalat bitdefender și sper să mă ocolească și virusul ăsta.

 • Pestele_in_cuib spune:

  Observand bizarul laitmotiv despre pula lui Radu, sper sa nu mor.

 • mihai spune:

  nu, she’s got a point.
  rupere de pula fiindca oricate ai sti despre subiect in acest moment, tot nu de depinde de tine raspandirea/evolutia virusului.

 • jlk spune:

  andrei, sunt beat, si zic ce vreau yo. :D
  virusu’ hiv se comporta ca o bacterie, ca asa vreau eu, si se trateaza cu antibiotice :))))))
  intr-adevar, am gresit ce am zis.

 • Sparks spune:

  porcusoru radioactiv is WRONG(candva canz zicea ca mexicani in avion… mexicanii nu merg cu avionu!)

  P.S. codu de securitate ii facut sa vada daca esti beat.. si din a 2-a incercare l`am nimerit ei bine nu`s! FUCK YOU, SECURITY CODE! FUCK YOU!(era o constatare recenta)

  P.P.S. gratar careva? naspa treaba cu virusi, cu ignoranta si cu exagerarea da` daca stam toti aici si belim belingaru` ce se rezolva? screw that shit! let\’s have a party and than sacrifice a virgin in a blood orgy!

 • Mishu spune:

  @Mihai
  Cum sa nu depinda de tine raspandirea virusului? Cat de mic e orizontul mintii tale? TU IL ‘IEI’. TU IL RASPANDESTI. Ambele actiuni se pot preveni, indiferent de stadiu. Sper ca nu vrei sa-ti explic/exemplific. E prea usor.

  @Sparks
  Gratar? Unde? :))

 • FB spune:

  @Mishu.. nu te-ai culcat.. e greu cu propaganda. mai pune mana si invata

 • Eu spune:

  *** Me spanks MISHU with a flu pig and gets away with it

 • Mishu spune:

  *** Me fries and eats pig.

 • Eu spune:

  *** Me tells MISHU the pig was dead due to radioactive waste indigestion

 • Luca-Matei spune:

  Ateu fiind, s-a pisat Dumnezeu pe mine si m-a ridicat la rangul de prim-sfant. Am murit de toate bolile mentionate de tine si am renascut idem unei pasari Phoenix. In rai, am aflat ca toate bolile astea au fost eliberate din laboratoare pentru profitul industriei farmaceutice. Slava Domnului ca-s ateu…si am aflat asta.

 • dribb spune:

  @Roara Tu esti singura conspiratie care a fost data in vileag la numai cateva luni. De-ai lua niste gripa porcina ti-ai dubla iq-ul.

 • roara spune:

  @dribb : jignesti N1V1 de zici ca are un iq egal cu al meu. Eu una, oricat m-as chinui nu as putea deveni la fel de celebra, chit ca stau la toate.. hmm… pulile, nu numai la asta a lui nea Radu… asa ca…
  Vorbim de conspiratie in cazul tau, caci Mama Natura vrea sa te faca sa crezi ca esti inteligent.
  Peace!

 • ciomu spune:

  aseara m-am imbatat.
  ALELUIA!
  mai sunt si femei inteligente. tot respectul pentru ele!
  micii palahniuci/labagii sa fie tratati cu intelegere de ele. asa vor ajunge in rai.

 • planet spune:

  Daca esti asa mare statiscian Radu fa publice informatiile pe care le detii tu legate de statisticile invocate in articol. In ziua de astazi sunt multi care vorbesc de statistica, dar nu stiu cite informatii detin ei despre aceasta stiinta.

 • gioni bravo spune:

  vedeti ba, de la futut (cu ce-o fi) se trag toate relele. laba salveaza lumea!

 • Cristian R. spune:

  BUN!

 • jimerino spune:

  ba, tot la postul ala cu berea era mai bine. aici parca sunteti prea prosti.

 • Adelina spune:

  nu pot sa cred chiar am citit toate comentariile:)))
  de virusul prostiei scrie careva sau ma sacrific eu?

 • stealth spune:

  Bravo Radule…ai facut o treaba buna…Uite cacaturile astea cu gripa porcina, aviara,gripa pulii..astea toate is facaturi..venite din partea americanilor si a masonilor..in general..Eu unul nu pun botul la „stiri”
  ci ma pis pe ratingul lor si pe mortii mortilor lor de jegosi.

 • jimerino spune:

  ba da’ nimeni nu mai da vina pe yakuza pentru nimic? da’ nici pe secu? da’ da-o ba-n pula mea!

 • semidoctusintelectualus spune:

  laso la pla goala mai mishule, nu prea le ai cu romana.. gen limba PE CARE o vorbim noi acisila.
  in rest tot respectu esti un adevarat om informat!
  lasa vizitatu blogurilor, du-te si mai aduna niste informatie pretioasa

 • alina spune:

  eu astept sa vad ce boala fac pestii.. tre sa-i eradicam si p-aia cumva…

 • Porcusorul Radioactiv spune:

  Pestii o sa ia o forma de dementa, o sa sara din apa si o sa ragaie la perechile care se plimba cu limba-n gura pe malu ra^ului. De acolo boala o sa se raspandeasca la veveritele si la pasarile din copacii de pe mal.
  O sa iasa un virus mutant ingrozitor care o sa se ia prin toate caile cunoscute si o sa se activeze in noaptea de vineri 13 daca va uitati la filme de groaza. De acolo o sa se propage pe internet si o sa formateze toate hardurile umplandu-le cu desene animate porno.

  Asa grait-a prietenul meu, profetul radioactiv din cotet. Ascultati-ma pe mine, vine apocalipsa. Futeti-va cat mai aveti timp si evitati cu orice pret malurile apelor.

 • animaloo spune:

  They once said in America that a black man would be president when pigs fly. His first 100 days and wham !! Pig’s flu !

 • Eu spune:

  ^ Spammer !

  @ Porcusorul radioactiv

  Dacă umple hdd-ul cu nişte manga de calitate poa’ să vină calamitatea aia de care zici tu.

 • ameno spune:

  Doamne, cat de hilar a putut sa fie!

  Pe bune, radeam de se uitau colegii de birou ca la un film pakistanez fara subtitrare!

 • Rin Tin Tin spune:

  Ba da ce muie v-a dat Mishu. Si cum va zbateti ca mormolocii-n palma unui labar din parcul Operei cand va dati seama ca sunteti chiar prosti.

 • Porcusorul Radioactiv spune:

  @EU. O sa vina si aia. La versiunea 2 a virusului la care inca lucrez. Spune-mi doar ce hentai-uri preferi si se rezolva.
  Numa ca am un BUG de care nu pot scapa nicicum: in timp ce umple hardul iti bea si toata berea din frigider. Merge asa ?

 • Pwnographic spune:

  Sa-mi bag pula in trendul asta cu blogurile si in gura tuturor insipizilor care indraznesc macar sa se gandeasca sa se apuce de unul.
  Toate uratele si semi analfabetele (aka ROARA!) si toti \"blogarii puchinosi+kktul cu ochi\" in simbioza…

  Cat despre porci … numai de bine.
  Iar depsre pandemie , ce sa-ti povestesc … hai sa ne cacam pe noi sa ne dam pula peste cap sa ridicam awareness sa ne spalam pe maini ca sa nu racim porceste… Doar oamenii simpli au timp pt asta. E ca si cum ti-`ai spala chilotii de mana…

  La revedere!

 • animaloo spune:

  da arabii cand or sa se bucure si ei de gripa camilei?

 • Pwnographic spune:

  @Animaloo – cand o sa se duca ma-ta sa le futa camilele

 • jimerino spune:

  pai ba….in general mi se rupe pula de voi. si in particular. si momentan. pula nu inceteaza sa mi se rupa de voi. si m-am gandit ca daca tot mi se rupe sa folosesc ambele bucati si sa bat cu una in cap pe dom’ pornografic scris de-a-n-proasta si cu una pe eu. care nu e mine. deci mai putin pe mine cat pe….ma rog, sa ma sugeti amandoi.

 • roara spune:

  @Pwnographic- te mariti cu mine? :-)

 • Eu spune:

  @porcusorul radioactiv

  Nu-i bine, dispariţia berii din frigider se întâmplă deja la mine când îmi invit prietenii pe acasă să le arăt ultimele episoade din sailor moon.

  După care tragem o labă-n grup.

 • Pwnographic spune:

  Marsh pana nu te alerg cu „!” infectat cu HIV pe aici…

 • Pwnographic spune:

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  FUGI FA FUGI!!

 • Pwnographic spune:

  esti mega urata … si proasta … (sad face)
  dispari

 • roara spune:

  latri degeaba…
  Incearca cu altceva… putin imi pasa daca consideri ca sunt urata, mega urata, baba cloanta… sa mai vorbesc de cat de proasta ma consideri? Daca as fi mascul mi s-ar rupe la propriu pula de ceea ce crezi tu, sau oricine altcineva. Inca un motiv in plus deci sa fiu mandru ca sunt femela…

 • jimerino spune:

  nu esti fa mega urata. esti praf asa, da’ dupa 8 mergi. beri.

 • roara spune:

  E bine si atunci. Inseamna ca mai am o sansa… :-))

 • roara spune:

  fa tu asta.. oricum esti castrat…

 • jimerino spune:

  fa, obloji-mi-ai pula, da-ti palma-n pizda ca n-o fi foc!

 • roara spune:

  devii plictisitor…
  Te-am pupat…
  ps: pemparasul nu e cam scump?

 • Rasarit de pula spune:

  @Roara,

  Erm… ne poti scuza un piculet??? Nu ai niste vase de spalat sau… niste camasi de calcat sau… nu stiu, un leagan de impins? Daca nu, ia-ne o bere, te lasam sa ne-o aduci la masa, goala si c-o punga pe fata! Neaparat cu o punga pe fata, altfel vomitam pe covor si trebuie sa freci toata seara! Sau poate te stropim cu voma cu bere si stii cat de greu iese asta din par, doar ti-am mai facut-o de atatea ori… De fapt, stii cat de greu iti iese ORICE din par…

  Acum, te rog, nu te duce sa plangi la tine pe blog! Stii cat de mult urasc o femeie care plange si cat de mult urasc o femeie care scrie pe blog, mai ales una care scrie ca tine: voit cool, dar fara sare si piper. Ai ramas fara de aseara, cand ne-ai gatit inainte sa te postim? Nu-i nimic, ia 2 lei si du-te la supermarketu din colt. Si ia si un plic cu adresa, baga-le in plic dupa ce le iei, daca tot crapi, macar sa ajunga sarea si piperul acasa.

  Hai, te-am pupat (cu niscaiva scarba, pentru ca nu te speli la subrat… si nici nu te epilezi, de imi muti nasul de fiecare data). Nu-i da telefon lu’ mama ta, am transat de mult socotelile cu ea si pe ea odata cu ele!

 • jimerino spune:

  nu stiu fa, ma pis pe mine fara pempars, ce pula mea nevoie am?

 • roara spune:

  Rasaritule… eu cred ca de fapt e noapte la tine… ai deschis becul? Nu?
  Raspuns: nu, nu stiu… dar tu stii mai bine. Experienta isi spune cuvantul…
  Si, avand in vedere ca vorbesti de mama, esti doar un copil ce se invarte in jurul mainii si pulii sale. Si pentru ca neuronul tau e cu unul in plus fata de gradul tau de masculinitate, eu una sunt mai mult ca sigura ca mama natura si-a batut joc de tine cand te-a lasat cu mainile.
  Pe romaneste: esti un frustrat distrus si labagiu, asa ca, eu ma retrag, si te las sa te bucuri de coroana pe care ai obtinuto cu atata sudoare…
  Mars!

 • Sparks spune:

  adica daca zici de ma`sa (oricui) nu esti mascul? ce legatura are?

 • H.I.V. spune:

  TEORIA CONSPIRATIEI
  Am fost „cutremurati” pentru a ne virusa porcin(sau porcos) si toate acestea pentru ca a fost descoperita Elodia.

 • Pwnographic spune:

  @Rasarit – impecabil.

  @Roara – citeste-l pe Rasarit macar de 2 ori pe zi.Dimineata si seara de preferat.Ca spalatul pe dinti … ala de nu`l practici tu.
  Si din partea casei o recomandare de bun simt.Investeste mai putin in acuarelele alea de le pui pe la ochi si ia-ti o vopsea de par … manca`mi`ai pula de sluta ce esti!

 • Ady spune:

  Bravo dom’le. Bine zis. Nu ca te-ar interesa parerea mea, e normal sa te doara in pula de ea, ca doar nu suntem doua pizde blonde care merg impreuna la solar, dar fuse pe inima mea.

 • jimerino spune:

  zdreanta a plecat? daț echipe ati facut? fiecare pe pielea lui? hai, cine e cu mine? ma las de fumat, am nevoie de afectiune, sugeti-mi-o virtual!

 • Porcusorul Radioactiv spune:

  Sunteti niste idioti, nush ce poola mea mai citesc comentariile astea deplasate.
  Sa dea porcina in voi toti. Radu, da-le-o in gura!

 • Skyu spune:

  …de asta nu ma uit la tv…si nici nu ascult posturile radio de kkt din tara

 • mihai spune:

  da, si eu gasesc mult mai entertainment blogul asta.
  oh, wait…tot la faza cu porcii ati ramas ma?

 • mihai spune:

  cre’ ca am bagat un ment in plus.
  rectific repede pana nu sare unu’ pe mine…

 • Eu spune:

  Roara, am nişte tovarăşi care tocmai mi-au golit frigiderul de bere.

  Lasă-i pe frustraţii aştia şi treci pe la noi. La cât de labagii suntem ni s-a subţiat de tot şi nici n-o să le simţi.

  Ce zici ? Hai că doar nu te-o face pe tine-o orgie ? Nu ?

 • samuel adams spune:

  daca sint ceea ce mananc, atunci sint un pate de porc. as fi o ceafa la gratar da ploua

 • Mike spune:

  @Mishu, @OP

  Exista intr-adevar o posibilitate ca acest virus sa devina unul agresiv, dar este _o posibilitate_. Asa cum in poveste era _posibil_ ca drobul sa cada.

  Dar adevarata dovada de prostie e data de exact exagerarea acestei _posibilitati_ si transfromarea ei in _falsa certitudine_.

  Si la asta se pricepe extraordinar tagma jurnalistica. De ce? Pentru ca _o stire alarmanta vinde_. Vinde ziare. Vinde ‘medicamente’. Vinde ce dumnezeu mai vreti sa vinda.

  La fel cum frica inhiba si minimum de vointa sau eventual de libera gindire, lucru accentuat de nivelul de prostime pe care il are populatia care este supusa la asa ceva.

  Am vazut ca sint oameni care si-au adus aminte de Gripa Spaniola. Cu cele 50.000.000 de victime, aparute intr-o epoca in care nu existau cunostintele actuale de genetica. La fel putem spune de Ciuma Bubonica.

  Consider ca am evoluat suficient de mult ca specie, si avem suficiente cunostinte ca sa putem contracara un nou virus fara sa fie nevoie de panicarea a milioane de oameni doar de dragul de a o face.

  Bottom line. Informati-va, si dupa o informare corecta, luati decizii informate asupra actiunilor pe care le faceti.

  O durere in cot e la fel de nashpa ca o reactie exagerata.

 • Mishu spune:

  @Mike
  Eu spuneam relativ aceeasi chestie.

 • Skyu spune:

  bine spus,Mike

 • Timisorean spune:

  De fiecare data cand fac gripa e de fapt gripa porcina..pt ca sunt un porc ..asa ca boala asta eu o mananc pe paine de 2 3 ori pe an,dar nu asta vroiam sa zic.Ce vroiam sa zic e ca am vazut un post scris de :

  Miranda Veracruz De La Hoya Cardinal

  Nu stiu ce a scris ca nu am citit dar in momentul cand am vazut asa un nume mi sa sculat pula instant…vai ce muie as da la una cu numele asta…

 • oitaneagra spune:

  dar daca drobul ala de sare e pus sus de tot si e mare de tot; apai ala daca cade e ca un meteorit o sa omoare toata lumea si in plus sarea nu e chiar atat de buna; o lingura de sare e deja mult dar daca mananci mai mult deja poate mori

 • Cezar spune:

  cel mai tare din postul asta a fost gangul cu roara. citesc blogul pentru commenturi, hai liberare!

 • roara spune:

  @cezar: multamiri indiferent di intentie

 • elena spune:

  miranda veracruz de la hoya cardinal e reporterA in married with children..true pioneer! si cred ca corect e de la jolla cardinal da’ cui ii pasa daca zic eu asta?

  mai important e de unde imi iau si eu masca d’aia ca sa nu iau gripa porcina?

 • ideirazlete spune:

  Deci postul ăsta chiar are un subiect serios şi pe bune.
  Uitasem de drobul de sare

 • florin spune:

  dupa fiecare criza a pornit un nou razboi mondial… acum este criza… maine o sa auziti in ziare ca vine un nou razboi mondial si o sa murim toti! :D

 • L.G. spune:

  super tare articolul si adevarat :)
  felicitari ! daca ar avea macar 10% din romani gandirea aceasta cred ca Romania nu ar mai fi pacalita si furata in toate felurile

 • Adrian spune:

  /off-topic :

  Uitandu-ma la cat de des s-a comentat pe-aici, si la cat s-a conversat/mirc-uit/injurat … ajung la o singura concluzie …

  GET A FUCKING LIFE, PEOPLE!!!

  In loc sa stati calare pe pc, asteptand sa vedeti in ce mai degenereaza chestia asta, mai iesiti pe-afara, nu strica niste aer curat.

  /on-topic:

  Adevarul e intotdeauna la mijloc, dar se pare ca spiritul de turma e mult prea accentuat, in ambele extreme ale problemei … Still, get a life!

 • lolo spune:

  ma cac pe mine de ras sa mor io! prea tare!!!

 • Gigi Berlocea spune:

  Hai noroc

  @roara hai la un suc asa prieteneste :))
  jur ca nu am nicio intentie sa mor io,
  defat nici nu vreau sa te violez de la prima intalnire
  sau da-mi idul tau sa te insemintez prin portul 80
  jur ca nu te omor in bataie inainte ci o sa fiu ciliziat, folosesc electrosocuri de 50 mii W
  ca sa nu iei de la mine vreo chestie sau invers te sterilizez cu spirt
  ca preludiu mergem intr-un bar de noapte ca sa mi se scoale si mie

  Despre mine
  gripa porcina mi-a atrofiat coaiele deci nu ramai gravida,
  gripa aviara mi-a micsorat-o deci nu are cum sa iti intre ;
  H1N1 sau cum masa s-o chema m-a facut praf si nici nu stiu cum sa te aburesc
  a si sa nu uit , is chel , burtos , am 1,29 cm , 200 kg, am ciuma bubonica,
  hobby : masturbare pe ce apuc
  interese : minore sub 12 ani
  aptitudini : aaaa…………
  recomandari : colegul de celula
  iq : 0/100000000000000000000000

  asa dupa ce am omorat-o in bataie pe roara sa trecem la lucriri normale : azi s-a difufat la tembelizor ca o gaina s-a cacat in fasolea unui mexican care a dat o basina si 1/4 din planeta a murit
  la ora 2 o stirile care conteaza : un savant american a descoperit bomboana in foma de pula ce se suge singura, aviz minorelor
  pe protv esca ne amenninta ca o sa pice din cer un meteorit mare si o sa ne striveasca pamantul deci o sa trebuiasca sa emigram in alte galaxii ….

  asa ca rugati-va la Dumnezeu , Allah , sau ce o mai fi peacolo si nu uitati sa va faceti rugacuinea de sera, dimineata, inainte de culcare, matanii la biserica , sa va spovediti si sa ii aduceti lu God jerfa o pida de 19 ani ca sa aiba si El ce fute , ce Pula Lui
  Amin in plm

 • Eu spune:

  Genial! Bravo! :)

 • Anonim spune:

  Frate…nota 10 pentru ce ai scris tu aici!

 • 47 spune:

  Concluzia logică, în 2011 o să apară pesta piscicolă. Nu mai mâncaţi peşte.

 • IDDQD spune:

  Irvine Welsh curat :))), o dimineata faina cititnd asta …uite un tip misto !

 • Tibi spune:

  foarte bine zis, dar daca noi toti aprobam si probabil si apropiatii nostrii aproba si tot asa, atunci care sunt prostii care pun botu’ ?

 • sarpe spune:

  Mare dreptate aveai… inca de acuma 6 luni. Acum doar devine evidenta manipularea cu gripa porcina. Cred ca deja jurnalele de seara se pleostesc tot mai mult pe masura ce nimeni nu moare in tara asta :)

 • Jimmy Russles spune:

  Centaure, baga si tu un update cu Ebola de anul trecut.

Adaugă un comentariu