Scopul meu în univers

Mă întorceam io mahmur spre casă într-o dimineaţă şi am dat de un stol de porumbei care ciuguleau şi gângureau la soare. Foarte frumos, am cugetat, în timp ce am tras o flegmă spre ei şi au zburat toţi. Şi aşa mi-am dat io seama că nu prea e nimic pe lumea asta artistic sau frumos, care nu poată fi pleoştit printr-o flegmă bine horcăită din rărunchi: o poezie, un tablou, un apus de soare, un sentiment pur, mirosul de liliac în floare. Flegma e mai puternică decât orice forţă estetic pozitivă din univers.

Şi fără nici o legătură, cum mahmuream io aşa, în soarele dimineţii, uitându-mă prin ochelarii de soare la oamenii care căscau a muncă, am avut o epifanie.

Da. A fost aşa de puternică încât îndrăznesc să folosesc cuvântul epifanie.

Mi-am dat seama care e scopul meu în viaţă. Scopul meu e să îmi bag pula în locuri unde omul nu a pus niciodată mâna.

Adică, există probleme pe care nu le pot rezolva. Dar asta nu înseamnă că nu pot să încerc să le rezolv prin introducerea pulii mele în ecuaţie. Just, de aproape cele mai multe ori băgatul pulii în problemă nu o rezolvă. Dar eu am voinţă. Depun efort falic pentru a rezolva orice problemă existentă, indiferent de gradul de succes preconizat. Chiar nu mi s-a întâmplat niciodată să mă uit la ceva şi să nu mă gândesc dacă nu cumva acel lucru ar putea fi îmbunătăţit prin inserţia pulii mele în el. Şi indiferent dacă răspunsul este da sau nu, eu tot îmi bag pula în acel lucru, pentru că optimismul meu naiv învinge mereu partea logică a raţiunii mele care e sceptică asupra rezultatului.

Desigur, există şi alţi oameni care îşi bagă pula, dar eu am atins un grad de rafinament aparte. O distincţie, o nobleţe a actului, dacă îmi permiteţi exprimarea. Am ajuns în aşa hal de profesionist încât, spre diferenţă de alţii, eu nu pot să-mi bag pula doar în suprafeţe concave, în găuri. Am atins performanţa de a-mi putea introduce pula într-o protuberanţă.

Iarăşi, există oameni care gândesc cu pula. Cât de primal. Eu, pe lângă faptul că gândesc cu pula, am reuşit să şi vorbesc cu pula. Merg, scriu, dorm şi chiar respir cu pula. Ba chiar am parcurs exhaustiv cercul complet şi am ajuns de unde am pornit. Mai exact, am reuşit chiar să şi FUT cu pula. Filozofic, nici nu mai exist. Sunt doar o extensie a pulii mele. Un apendice în formă de om care atârnă la baza pulii mele.  

Şi de aici porneşte cred detaşarea mea, ataraxia şi nepăsarea cu care privesc restul oamenilor. Ne aflăm la poli opuşi ai pulii mele. Eu sunt la un capăt, pe când restul lumii la capătul celălalt. E normal să existe o alienare. Eu niciodată nu o să ajung la capătul celălalt al pulii mele şi nimeni nu o să ajungă vreodată la capătul la care sunt eu. Eu sunt în amonte. Restul oamenilor în aval. O diferenţă imuabilă şi inefabilă care mă afectează profund.

Dacă pula mea ar fi o pulă, ar fi două puli.

***

Comentarii (94)

 • drew spune:

  Zomg…numai tu puteai sa o arzi filosofic despre pula. Congrats. Esti zeu.

  NimeniAltu. Nush daca ai vrut sa ne zici sa sugem pula caz in care se scrie fara cratima, sau ii spuneai lui Radu sa si-o suga singur caz in care ai scris corect.

 • Wilma spune:

  Auzi mai Radule! Suge-ti pula! :))

 • un umil si nesatul cititor spune:

  nimenialtu ia pula mea, a lui radu, adica pula de radu la patrat ca si io-s tot radu.
  Cat despre articol, very nice chiar daca rezumandu-l intr-o fraza deducem inca odata ca esti o pula de om.

 • un umil si nesatul cititor spune:

  inca o data*. Daca gandeam si scriam cu pula ca piticu` nu mai greseam.

 • banel spune:

  cat pula mea de vulgar poti sa vorbesti ?

 • Babu spune:

  Ba pula de om posteaza tu si primu comentariu sa scapam de pulifrici care vor sa ajunga la statutul tau de centaur prin incercarea de a forta pula in gatul cititorilor.

 • Alexandru spune:

  Finut, profund.

  Mi-a dat o lacrima in coltu pulii.

 • NimeniAltu spune:

  @Drew am scris corect, e la caterinca. Misto articolul, la fel ca marea majoritate pe care le posteaza Radu. Keep up the good work

 • mars spune:

  ma’ carne a pulii mele, de mult stiam ca nu esti decat o extensie de pula, un ghem de floci care troneaza ca un rahat pe bat in varful coaielor.

 • vreauultimulloc spune:

  Acum inevitabil fiecare comentariu o sa contina cuvnatul pula :)) nu ca ar fi ceva nou doar ca acum are si legatura cu postul.
  Radule iti urez sa te transformi in cea mai frumoasa pizda si ce-a mai curva .Sa fii vesnic frustarat ca nu te-ai putut fute niciodata desi restul lumii te-a futut de cel putin 2 ori iar Fernando de la Caransebes de 3 ori.
  Adica asa vad eu ca ar fi drept daca toata lumea e la capul pulii tale sa fii si tu la capul pulii lumii e un principiu de simetrie si bun gust.

 • masdm spune:

  ba sa-mi bag … picioru`

 • stranut spune:

  mereu am stiut ca esti o pula !

 • JKGJKHSDFUGHU spune:

  Mai du-te ma in pula mea..
  daca erai un meserias precum te lauzi, nu aveai siteul asta, te durea in pula efectiv de tot si nu stateai ca milogul sa culegi aprecieri.
  deci, esti o laba!

 • PIPER spune:

  Piticule, eşti dat în pizda mă-tii, pulăricoiosule! :))
  Rar vedem oameni aşa de flexibili, care îşi pot băga pula peste tot.
  Fac pariu că eşti în stare să arunci o flegmă d-aia verde, chiar şi atunci când gura ţi-e plină cu tine, adică na, cu pula ta!?
  Destul de pesimistă zicerea ta, parcă n-ai mai avea chef de viaţă; eu zic să-ţi stucheşti o flegmă între ochii neadormiţi ai pulii tale, să încerci să te aşezi mai pe la mijloc pe coordonata pulii, astfel vei putea să te aşezi şi la umbră când soarele îţi bate fierbinte pula în cap.
  Când te imbeti cu vin, parcă şi adevărul e mai fin.
  Ptiu, o pulă, a ieşit o rimă.

  O pulă – două pile.
  Toate-s vechi şi nouă toate. Toate „trece”. :)

 • Alexand spune:

  You’re so full of shit. Mai lipseste tov. tau Zoso sa va futeti in cur.

 • pierpatrat spune:

  Deci, dacă toată lumea e la vârfu pulii tale, întorcând totul cu 90 de grade, tu ori stai în pulă pe tot ceea ce există, ori eşti agăţat de lumea asta la distanţă de o pulă. Un satelit natural al Pământului. Ce ţi-e şi cu gravitaţia asta.

 • Frank spune:

  daca pula ta ar fi o pula ? mahmureala…

 • nu e necesar numele spune:

  nu-s primul, dar oricum: sugeti pula-n chec!

 • Pestele_in_cuib spune:

  Cum ramane cu pielitza dintre coaie?

  Ce rol are ea in acest mecanism dihotomic, de o mare complexitate in relatia sa cu lumea?

 • Andrea spune:

  Oricum sa fii pizdos ii mai fain.

 • super_fotbal spune:

  baga-ti dracu pula-n blender ca deja ma plictisesti…

 • Andreea spune:

  Dacă pula mea ar fi o pulă, ar fi două puli.
  Truismul corect era „Dacă pula mea ar fi o pulă, ar fi o pulă.” Ai uitat cum se numara? Daca 1 e 1, atunci 1 nu e 2.

 • crist spune:

  respira si cu pula mea.
  please

 • Andrea spune:

  Andreea cu doi de e, pula lui e ca un fel de chuck norris asa ca poate fi cate puli o vrea. Pula lui. Bineinteles.

 • Luca-Mateil spune:

  Mi se pare dubios. Zici tu ca „Dacă pula mea ar fi o pulă, ar fi două puli.”

  Asta inseamna ca prima pula ar fi ea, iar a doua ar fi a doua ea. Ele stiu sigur ca prima pula e prima, iar a doua pula e a doua. Dar daca ar fi una in alta, ipotetic, prima pula ar fi a doua si a doua ar fi prima. Intrebarea mea: cine ar fi pulile tale?

  Intrebare de inca o pula. Raspunde la intrebarea asta si poti fute ca hidrele…la mai multe capete.

 • ZozolauGay spune:

  In plm va aflati la capatu’ gresit de pula ,adica a mea

 • plfff spune:

  esti pe cale de a revolutiona totul…duci organe periferice, pe care filosofia le`a ignorat atata timp, pe culmi metafizice..ueaauu…

 • un Om spune:

  despre ce dracu vorbeşti aici?=))

 • raudemusca spune:

  Pula ta, popa… Vorba poetului: „Şi, pula mea şi trei bani, ş-o căruţă de jidani, să ierte cinstită faţa dumneavoastră. — Dar bine le mai zici pe nume, mânca-le-ai pe ceea lume! …”

 • alex... spune:

  disertatzii filozofice cu subiect central-pula
  ma nu e bne nu vezi ca itzi aduc astia critica la filozofia ta:))baganeam pula

 • mowgli spune:

  slab. hai, mascarici, poti mai bine.

 • mihai spune:

  pula

  (Your comment was a bit too short. Please go back and try again. – s-o fut pe ma-ta)

 • Crissu spune:

  Chintesenta labei triste.

 • Elefantu' spune:

  Te felicit, nu oricine e în stare să abordeze problema direct, cu pula la înaintare. Chiar mi-ai putea da o mână de ajutor, am o problemă cu o mașină de tocat cam știrbă…

 • ArnoOolD spune:

  hahaha :D bagi pula o sa-ti arat cum e sa-ti bagi pula.

  deci tata ma cheama sa ma duk cu el pana pe aeroport k a baut 100grame de vin eu am baut un litru si nu ma duk…bag pula =)) ca sa nu fiu nici la subiect. bag pula`n ce ziceti voi

 • liviu amza(nadie) spune:

  @ANDREEA daca a baut ceva inainte sau a mincat prea multa bereeee pentu ca findca berea e aliment atunci se intelege de ce vede mai multe.:)) iar cu arta de a scuipa imi faci scirba sila si toate momentele astea.ca sa-mi bag pula in el de cod al bunelor maniere asa te invata.si sint situatii in care-ti intra rahat in gura si nu poti sa acuipi ca nu-i frumos.mai ales daca ai pe un om linga tine care a fost prin functii din astea foarte inalte.manierat educat etc. :(( e nasol cind vrei sa ti la eticheta.nu de fandoseala si nici nu vrei sa pari mai educat decit altii dar nu vrei sa le provoci scirba altora.e destul de neplacut chiar socant.in viata trebuie sa inveti sa si scuipi in unele situatii.

 • alin spune:

  Ce cuvinte complicate, sa-mi bag pula, pentru astia multi veniti de pe haifaiv.

  Sa vezi tu acum cum o sa fie mai putin comentarii :))

 • alin spune:

  Ca ce pula mea trebuie sa scrieti cu „K” si alte cacaturi? Platiti la caracter?

 • alin spune:

  Bai, acum sincer, „mai dat de pe cacat” cu postul asta! Ce Cioran, ce Schopenhauer, ce Stendhal, ce Eba, ce Dostoievki. Aci fratioare!

 • SingurEu spune:

  PULA este, intr-adevar Alfa si Omega in acest Univers. Esti ma shukar decat Sarmanul Dionis, datorita catharsisului astuia.

 • Buha Neagra spune:

  Aveam io impresia ca pula este un fel de axis mundi, insa ce ai conturat aci, Radule, e de-a dreptul fara echivalent. Sa-mi bag pula-n pula ta, esti marfa de marfa de marfa!

 • Kamikaze spune:

  Ars poetica, sa mor!

 • Bianca spune:

  Pe cand o apologie a pulii? Ca apoteoza s-a produs deja.

 • Lisbeth spune:

  Bianca citeşte dicţionarul.

 • Thinker spune:

  @vreauultimulloc – sa stiti ca ea/el a avut dreptate, organul copulativ masculin a tooot aparut in posturile astea.
  Noi credem insa, ca piticulgratis a realizat o greseala de coeziune a postului sau. Se observa o discrepanta mai mult sau mai putin evidenta intre prima parte, cea in care este realizata nararea flegmarii stolului de columba punicea si apoteotizarea falusului. Parerea noastra este ca, de fapt, piticulgratis doreste sa fie o flegma expulzata in obrazul lumii, flegma fiind astfel antropomorfizata, devenind o entitate constienta de sine insusi. Aici este dovedit caracterul flegmatic al autorului, care are o fire nepasatoare, dand dovada de mult sange rece. El este o persoana indiferenta, e-si doreste numai izolare, dar, in acelasi timp, este destul de inteligent sa isi dea seama ca firea si existenta de stalpnic/pustnic/ascet nu i se potrivesc.

 • Thinker spune:

  Noi credem insa ca piticulgratis a realizat o greseala de coeziune a postului sau. Se observa o discrepanta mai mult sau mai putin evidenta intre prima parte, cea in care este realizata nararea flegmarii stolului de columba punicea si apoteotizarea falusului. Parerea noastra este ca, de fapt, piticulgratis doreste sa fie o flegma expulzata in obrazul lumii, flegma fiind astfel antropomorfizata, devenind o entitate constienta de sine insusi. Aici este dovedit caracterul flegmatic al autorului, care are o fire nepasatoare, dand dovada de mult sange rece. El este o persoana indiferenta, ce-si doreste numai izolare, dar, in acelasi timp, este destul de inteligent sa isi dea seama ca firea si existenta de stalpnic/pustnic/ascet nu i se potrivesc.

  Scuzati repetarea, dar am observat doua greseli si nu putem sa le lasam asa.

 • mihai spune:

  gasiti cele 2 diferente din textele de mai sus!

 • Zuanna spune:

  Stiu ca unii ajung sa gandeasca cu pula. E mai ok sa te doara-n pula decat sa nu te doara nimic de prost ce esti.
  Am o intrebare. Daca barbatii gandesc cu pula, si gandesc bine, atunci femeile daca au pizda nu gandesc deloc, nu-i asa ? Gata… am elucidat misterul universului. Femeile ar trebui, daca nu au pula, sa faca rost de una. De unde si disperarea acestora dupa asa-zisa PULA.
  Sunt tipa, dar ma doare-n pula, sunt destule proaste care cutreiera pamantul si admira locurile frumoase pe care vine Radu sa le flegmeze dupa.

 • Zuanna spune:

  @Thinker: Cred ca ai provocat multe erectii cu analiza ta patrunzatoare asupra modului lui Radu de a-si baga pula. :))

 • Dan spune:

  Bine maaaaaaaaah !
  (am lungit commentu)

 • Bilă spune:

  Premiul Pulitzer, frate!

 • sandi bel spune:

  textu ie fuarte bun, are cuaie, are pula, are erectie, are tot ce`i trebuie. analiza fu facuta de insusi hautoru, deci carevasazica in concluzie, ce ar mai fi de adaugit? tare m`ash bucura sa vad peste zece ani la bac un subiect: „pula in opera lui radu”. ce ti`a picat fata? mi`a picat pula lu radu.. si ai stiut??? as da bacu a dooa uara din pura placere, jur! daca ajung ministru peste scoli, ati belit erectia: cu teiu lu ala si cu sfintii lu v.voiculescu, nu ar lua unu capacipatea… daca o opera nare cuaie insemna ca nare pula, daca nare pula e labareala, daca e labageala nu merita sa ne pierdem vremea cu ia => deci muie comentariu, parerea mea…

 • tractorisme spune:

  Pula nu face discriminari, pula nu judeca, pula se baga! Atata impartialitate face ca pula sa fie nu doar un bun reper legislativ, ci si o baza pentru normele morale. Sus pula!

 • unii spune:

  Greşişi umpic… doar umpic:

  Iarăşi, există oameni care gândesc cu pula-n gură. Cât de primal. Eu, pe lângă faptul că gândesc cu pula-n gură, am reuşit să şi vorbesc cu pula-n gură. Merg, scriu, dorm şi chiar respir cu pula-n gură. Ba chiar am parcurs exhaustiv cercul complet şi am ajuns de unde am pornit. Mai exact, am reuşit chiar să şi FUT cu pula-n gură. Filozofic, nici nu mai exist fără pulă-n gură. Sunt doar o extensie a pulii mele din gură. Un apendice în formă de om care atârnă la baza pulii mele din gură.

  Şi de aici porneşte cred detaşarea mea, ataraxia şi nepăsarea cu care privesc restul oamenilor. Ne aflăm la poli opuşi ai pulii mele din gură. Eu sunt la un capăt, pe când restul lumii la capătul celălalt. E normal să existe o alienare. Eu niciodată nu o să ajung la capătul celălalt al pulii mele din gură şi nimeni nu o să ajungă vreodată la capătul la care sunt eu. Eu sunt în amonte. Restul oamenilor în aval. O diferenţă imuabilă şi inefabilă care mă afectează profund.

  Dacă pula mea din gură ar fi o pulă, ar fi două puli în cur.

 • Thinker spune:

  @Zuanna Zaru-mana…
  Astept sa vad cu ce mai apare piticulgratis pe firmament, promit sa fac analize tot atat de potential-erectile ca si aceasta.

 • Andi spune:

  Adevarul e ca daca-ti bagi pula, traiesti infinit mai bine.
  True… true…

 • slim_fit spune:

  o voma de text.
  nu pot decat sa-i dau dreptate lui „UNII”

 • tractorisme spune:

  ^ deci esti de acord sa ai o pula in gura. E ok, aici nu te judeca nimeni, aici poti sa tii o pula in gura cat e ziulica de lunga. Felicitari pentru ca ai curajul sa iei atitudine.

 • Adelina spune:

  bai, eu am mai zis de cateva ori ca pula=organu necesar muierii, barbatul = grasimea din juru pulii.
  ma bucur ca realizati singuri
  evolutie masculina

 • slim_fit spune:

  @tractorisme: stergete ca ai nasu’ maro.
  realizarea vietii tale e ca ai reusit sa bagi intr-o fraza cuvantul pula si cuvantul legislativ, dar asta fac si mancatorii de seminte de la coltu’ blocului si tu esti ditamai poetul:
  „Imi plac tot felul de ciuperci
  Mai dulcii sau mai amare
  Dar nu pot nicicum sa inghit
  Ciupercile nucleare.”
  sa imi inghiti si ciuperca mea nucleara poate iti dregi gustu’

 • tractorisme spune:

  si acum daca o sa vrei sa-ti citesti post-u’ cu voce tare, o sa vezi ca toate cuvintele alea sunt greu de rostit cand ai o pula in gura :(

 • unii spune:

  Însă tu chiar te descurci. GG, mane!

  P.S.: letitgo!

 • hehe spune:

  esti inutil.scriu comentariul asta ca sa fiu solidar cu retarzii de mai inainte care socializeaza pe net. radu tu scrii articole interesante cateodata.asta nu e unul dintre ele.

 • rrimuna spune:

  Io nu-nţeleg ce te dai aşa mare sculă în faţa lumii, că tot suflet de pizdă ai :(

  Ah, şi ieri m-am trezit că te am în listă pe mess şi m-am panicat aşa tare din cauza asta că am vrut să te şterg şi mi-am şters prietena cea mai bună, fir-ai al dracu’, că apăreai şi la Friends. Da’ tot te-am şters.

 • tibi spune:

  Ca vechi cititor al blogului tau ma declar nesatisfacut de ultimele tale texte. Te somez sa-ti revizuiesti subiectele si publicul tinta, altfel ma mut la visurat, ca macar ala e coerent in cat o suge (adica mult). Si stiu ca-ti pasa, ca macar nu-s ca toti noii tai cititori, capsunari, baietasi de la bloc care te tin deschis intre 2 taburi de hi5 sau corporatisti care simt libertatea prin fereastra browserului.

 • Cashalot spune:

  :)) du-te-n pula mea raducu !

 • Pulica Cuculescu spune:

  Pula mea, stimabile, cum ckt poti spune la inceputul postului ca ai dat o flegma din rarunchi, si apoi, mai tirziu, ca respiri cu pula?!
  Sincer, pierzi prea mult dind atentie pulii. Pula se foloseste, pac-zbang!, parlamentarul sau manelistul din fata ramine uimit cu ochii mari, mina-n cur si cu frisca pe la bot, tu tintesti la urmatorul avind deja pedala la fund!
  Insa cind ai ceva de facut nu mai pierde timp intretinindu-ti si pula. Pentru asta ar trebui sa-ti dresezi cucul, astfel ca la trezirea pulii tu sa trebuiasca sa iei doar decizia finala. Pentru ca, vorba, cintecului: „Dupa cucul si cu pula mea/Nu flaminzeste nimenea! – pam-paC!”
  Asadar, incearca sa pierzi mai putin timp cu intretinutul pulii si hai sa cautam impreuna o modalitate de a da o muie existentiala celor care merita. Si care nu merita, pula mea, la urma urmei viata nu e dreapta.

  P.S.: rrimuna, aia se cheama cumva… pupare de cuc?

 • Cezar spune:

  a intrat si ea sa faca spam da-o-n mortii ma-sii.

 • Alexandra spune:

  Yeah, Gregor Samsa. :)) Si mai era unu’ care s-a transformat intr-un san. Da’ nah, aia e doar o fantezie de-a ta. =))

 • PIPER spune:

  Băi Tibi, cred că i-a sărit pula din gură stimabilului autor la somaţia ta!?
  Orişicum, Piticul şi-a dat seama că „nu prea e nimic pe lumea asta artistic sau frumos, care nu poată fi pleoştit printr-o flegmă bine horcăită din rărunchi”. Zicea ceva şi despre sentimentele pure, probabil se gândea şi la cititorii fideli, alde tine, d-ăştia cu băşini ameninţătoare.
  Ce ai pe ochi, o fi flegma lui?

 • Cleomf! spune:

  coae, tu fumezi mult.

 • Buha Neagra spune:

  @Adelina: Se vede ca esti muiere si creierul tau sta in capul pulii celui care te fute. Esti cam lipsita de vorbesti fara de tine.

 • iupyyy spune:

  Da-mi-aş cu tezla peste degete..nu mai dau la filosofie.

 • Cashalot spune:

  nu fumeaza ba cleomf. retardatule

 • slim_fit spune:

  @Tractorisme
  esti un fel de paunescu doar ca tu esti mai modern si faci si desene

  „Greturi si stari de-ameteala
  De-o vreme m-au apucat
  Mi-am dat seama ce se-ntampla:
  Cred ca sunt insarcinat”

  cred ca esti insarcinat cu mine, nu mai tin minte daca ai scuipat sau ai inghitit si mai mult ca sigur ai sa nasti un Mircea Badea ca aveam gonoree

 • tractorisme spune:

  insarcinat cu tine? Adica tu vrei sa zici ca te futi cu barbati? Si-o zici asa in gura mare? Si le iei si pula in gura?
  Blogu’ lu’ Radu aduna oameni de toate felurile aici, da’ nu ma asteptam sa dau si peste reprezentanti ai comunitatii homosexuale din Romania. Probabil ca mama ta nu e foarte mandra de tine.

 • unii spune:

  @Tractorisme – Eu cred că slim_fit vroia să spună că te-a umplut de zloboz până ce ţi-a dat organismul peste cap de trei ori şi te-ai transformat într-o târfă gravidă şi neamuzantă. Doar cred, nu zic.

 • tractorisme spune:

  Deci ii sustii caracterul homosexual. Poate il sustii si in alte feluri homosexuale. Tu tot sugi pula in stanga si in dreapta in incercarea de a te baga in seama. Cel putin asa cred.

 • slim_fit spune:

  scrie-ne o poezie hetero-macho ce esti dar fara sa folosesti chestii de cine zice ala este sau sa pupi curu’ autorului ca esti penibil

 • Pulica Cuculescu spune:

  …Sau mai bine scrie-ne o poezie de sa cada uimita pula-n cur…ul cui nu iubim noi.

 • Andy spune:

  Dupa acest post, deduc ca scopul tau in univers e sa ia parintii tai banii pe alocatie, sa ii bea, si sa faca altu ca tine.

 • Vladuts spune:

  Sa moara ce-am pe casa daca nu e cea mai tare filozofie triviala pe care am lecturat-o in viata mea vreodata. Jos palaria din nou, pana la Dumnezeu si inapoi de vreo 10 ori. Eu credeam inainte ca stiu sa-mi bag pula cum trebuie in tot si toate, dar acum deduc ca mai am de invatat, nici nu sunt la jumatea drumului. ‘ga-mi-as pula.

 • piticu de stepa spune:

  Sug pula gratis,nu numai la pitici..Enjoy…

 • Mihai spune:

  Bah.. Voi nu va prinde-ti.. V-a facut sa vorbiti intr-una de pula lui, de parca ia-ti venera-o. Pula lui in sus, pula lui in jos, vedeti sa nu il si ejaculati…

  @Vladuts
  Mai adauga 10 ani la repertoriu si poate ajungi major & ne-lingau-in-cur.

  • Radu Post author spune:

   prinde-ti. ce idiot.

 • antagonistu spune:

  dak pula ta ar fi o pula ar fi 2 puli

  asta e o idee absoluta
  adica daca omul este om cu toate ca are apendice, si radu e o extensie a pulii, atunci am indrazni a spune ca radu este o pula
  pula lui radu este un concept, o idee platonica.
  si deci daca pula lui are un scop material\lumesc atunci este o pula, implicit o pula cu o pula face doi pule

  atat de multe spuse in cateva cuvinte…
  frumos

 • Saico Cic spune:

  bai, chiar mi-era dor sa citesc porcarioarele astea amuzante :))
  keep in touch

 • Vladuts spune:

  @ Mihai: Mai adauga 10 ani de scoala si poate incepi sa scrii corect.

 • George spune:

  genial,oai bine am ras =))

 • Alecs spune:

  Ai dus filozofia intr-un punct fascinant de indepartat, situat in varful pulii mele, pulii tale si pulii lor. De azi inainte pula se transforma intr-o fiinta rationala capabila de autodezvoltare si autogospodarire!

 • Mistreated spune:

  bah cata prostie.
  andreea, 1 e 1, unu nu e 1, 1 nu e.
  vezi ca-s 3 variante!!!
  politehnica sucks

Adaugă un comentariu