Alte chestii care mă enervează

Agramaţii. Ok, sunt puţin ipocrit. Nici io nu sunt tatăl gramaticii. O mai comit şi eu, 90% din cazuri din cauză că scriu obosit, beat şi sictirit şi 10% din prostie. Dar când nu „şti” să „scri” persoana a doua a verbelor deja ar trebui să te duci să dai cu gâtul de un par ascuţit. Adica nu e ceva fin, ca diferenţa dintre aceeaşi şi aceiaşi. E cea mai banală regulă gramaticală. În clasa a 3a aveam unu singur care nu înţelegea că se scrie exact cum se pronunţă. Cu doi de I. Îl chema Crăciun şi era retardat. Râdea mult.

Dar serios. Când o proastă mă întrebă „tu şti că…” e punct. Gata. Acea persoană a ieşit din rândul oamenilor pentru mine şi a trecut în cel al animalelor de povară.

Şi că tot veni vorba de cuvinte. Locaţie în continuare nu înseamnă loc cum nici felaţie nu înseamnă fel. Locaţia e o sumă de bani plătită pentru a lua un spaţiu în folosinţă. E sinonim cu chirie. Dacă mă întrebi în ce locaţie am fost aseară îţi fut un pumn în gât. „Dar Radu, toată lumea îl foloseşte bla bla”. Să te fut pe tine şi pe toată lumea.

Şi vorbind de proaste. Există o specie de proaste care vor să mă fută şi mă bâzâie pe messenger. Dar nu îmi zic din prima „bă, vreau să te fut” ca să le zic eu „nu că eşti cioată”. Încearcă să mă ia prin învăluire, să mă cucerească cu personalitatea lor ca să nu mai observ că-s naşpete. Şi ele încearcă să facă asta fix seara, cînd eu stau linştit acasă şi îmi văd de ale mele. Mă proastelor. Dacă aş avea chef să vorbesc cu cineva, nu aş fi în faţa calculatorului. Şi sunt două genuri de abordări care mă enervează profund.

„Radu, dar ce înseamnă hipster?” Am scris 1203129301283129038 de caractere despre. Citeşte acolo. Plus, a pune pe cineva să îţi explice un concept, oricare ar fi el, o idee, o definiţie, un orice pe net e ca şi cum ai fi într-un magazin de tesle şi ai scoate cuie cu dinţii. Ai google. Ai wikipedia. Marş în pula mea şi documentează-te. Sau ai tu impresia că sunt atât de obsedat de propriile idei încât aş simţi o conexiune cu tine vorbind singur? Că sunt atât de plin de mine înceât să mă simt bine explicându-i unui prost pe unde se pişă găina cu un aer filosofic în ton?  Nu, fă. Dacă-s acasă şi-s la calculator mănânc, mă joc, mă uit la prostii şi las yahuu deschis pentru oameni care chiar au ceva de comunicat. Nu ca să fac gargară cu toate proastele care simt o conexiune faţă de mine pentru că le amuz pe net. Mare căcat, du-te şi mori dureros.

„Radu, dar poţi să-mi zici mai pe îndelete ce ai vrut tu să zici cînd ai zis că..”. Desigur, în pula mea. Ăsta e scopul meu în viaţă. Să îmi explic idelie cîte unui prost în parte. De-aia mi-am făcut un blog pe care mă citesc 40j de mii de proşti deodată pe lună. Ca să explic pe îndelete căcaturi pe yahoo, cîte un prost pe rând. De fapt nu, nu sunt 100 de proşti care mă fut la cap cu acelaşi întrebări. Tu eşti specială. Pişă-te sânge.


Şi sunt sigur că o să apară 30 de proaste să îmi zică „vai, nu ştiam că te deranjez în aşa hal încât să scrii un post DESPRE MINE!”. Ba ştiai că mă deranjezi că ţi-am zis şi nu e despre tine, sunteţi 4-5 pe seară. Nu pot să mă râd liniştit la calculator de voi. Eşti un personaj colectiv, mori într-un mod greu de pus în sicriu.

Şi mă enervează cretinele ălea de la metrou. Trebuie să le ştiţi. Scara rulantă. Pe stânga se merge, pe dreapta se staţionează. Toţi stau pe dreapta, proasta pe stânga. Să te forţeze să fii politicos şi să staţionezi în spatele ei, chit că nu eşti o curvă beteagă şi ai picioare să dai din ele, şi foloseşti scara rulantă ca să combini viteza ei cu viteza mersului să ajungi mai repede sus. Ei bine nu, săptămâna trecută am nimerit o proastă de-asta şi i-am dat o brâncă de s-a prăvălit în locul care trebuie.

În dreapta, unde staţionează leprele.

800 de oameni la metrou. 3 pe scara normală, 797 se îmbulzesc pe scara rulantă. Naţie de legume. Am flegmat chestii mai voioase. Mergeţi ca morţii cu viteza curului fără craci şi vă bucuraţi repede că există un aparat care vă scuteşte de urcatul a 20 de trepte. Mare căcat, 20 de trepte. Sper să vă putrezească picioarele că nu le meritaţi, futu-vă-n gură de leneşi.

Mă enervează schimbarea populaţiei. Când eram mic eram vreo 25 de băieţi normali în clasă şi unu care arăta ca un gheu total şi îl călcam pe muie. Dup-aia umblam în gaşcă şi mai dădeam de pâlcuri mici de ghei totali şi îi alergam pe acolo să-i speriem şi să-i scuipăm. Apoi am ajuns să fie într-un bar la fel de mulţi ghei totali ca oameni normali, şi doar să ne uităm urât la ei. Acum mă duc într-un bar şi nici măcar nu mai ştiu în ce direcţie să mă uit. E grupu’ de oameni cu care sunt eu şi în rest numa ghei compleţi. Deja nu ai cum să mai râzi sau să faci mişto de ei că ei sunt normalul. Eu sunt ăla diferit. Într-o zi o să rămîn singur. Şi o să aud din spatele meu o turmă de oameni zicând „haha! uite la ăla, NU arată ca un gheu total! hai să-l călcăm pe muie!”

Şi nu înţeleg de ce. Femeile nu par să caute femei cu pulă prea mult timp. Ok, pe perioade scurte umblă cu femei cu pulă pe principiul similarităţii. Cu bărbaţi sensibili care le ţin de mână când le dor ovarele înainte de ciclu. Dar femeile vor masculi cu testosteron, pana la urmă, nu fătălăi cu eşarfă. Şi totuşi din ce în ce mai mulţi se transformă în fătălăi cu eşarfă, cu bărbuţa atent nerasă şi care beau căcaturi cu pai roz. O să fiu nevoit eu să fut TOATE femeile ăstora, că ei nu mai sunt masculi ? Dar chiar nu vreau. Pas. Prea multă responsabilitate.

Sunt specie pe cale de dispariţie.

Aş vrea să pun scorpioni în aia de şerveţele de la baie din Control. Ooo, hipsterşu s-a pipi la toaletă, ca la pişoar i-e ruşine. Oo, hipsteraşu se duce să se spele pe mâini că ori s-a pişat pe ele ori îşi consideră pula un lucru scîrbos. Oo, hipsteraşu a băgat mâna să scoată un şerveţel să se usuce pe mânuţe. Ho-paaa, l-a înţepat scorpionul.

Sunt specie pe cale de dispariţie şi sunt împăcat cu ideea. Mi se fâlfâie. Sunt ataraxia ciobanului moldovean.

***

Comentarii (205)

 • Ctin spune:

  Si eu aveam in clasa un retardat pe nume Craciun.

 • eu...evident spune:

  stiam eu de ce m-am trezit la ora asta.macar imi incep dimineata intr-un mod placut
  cred ca fiecare am avut cate un Craciun in clasa,cu Pastele e mai greu ca nu stii de unde sare iepurasul

 • jiji spune:

  piticigratis.com la ora 6 dimineata = cafea pe monitor

  xD

  Apropos de retardati, aveam si eu unu… Saracu de el ma… Iar intr-a 7-a a venit o retardata la propriu, cred ca avea Downs… Ce trist era… Dar tot ii luam la pula

 • Dorian spune:

  De acord cu toate pana la partea cu spalatul pe maini dupa. :-)))

 • zoso spune:

  coa, mersi ca le trimiti la mine pe ale care nu vrei sa le futi.

 • ion fiul ploii spune:

  si ce plm faci cu aia care scriu cu doi „i” cand trebe doar unu?
  „a murii” „a dovedii”

 • coiosul spune:

  lasa radule. cand ajungi singur o sa te las sami speli coaiele.

 • Qiu spune:

  da, si pe mine ma enerveaza romanii la metrou

 • miurial spune:

  de ce nu le dai din prima ignore?:)))

 • B spune:

  bravo quae, grozav post. I feel you. Adica te simt, ca sa vorbim romaneste.
  M-ai facut sa ma uit ce inseamna ataraxie, si credeam ca sunt miezul aici la mine la munca, deci ura. Si prin ‘ura’ vreau sa zic ‘stf’ :))

 • AI spune:

  No, iti dai seama ca de la postu’ asta incolo, pe principiul „cine a infipt laleaua’n branza” toate or sa inceapa cu ” vreau sa te fut”.

 • O prostituata de lux spune:

  Se pare ca zoso a infipt primul laleaua. Prostul vrea sa se induca in eroare ca el chiar ar fute candva in viitor.

 • JKGJKHSDFUGHU spune:

  subtil mod de a transmite femeilor sa te abordeze direct

 • Marghioala spune:

  Cu doua „i”. „I” este o litera, nu un liter. Si nici nu’i ceva relativ sa zici „doi de i” ca nici tu nu ai saispe de coaie chiar daca te stradui sa lasi impresia asta.

 • ion spune:

  vaca trista ce esti gratuitule… omu` se mai spala pe maini dupa ce iese de la buda si din simplu` motiv ca altii care si-au atins tentativele de puli si-au pus manutele fine p-acolo… ca doar nu dai din coate sa intri in buda.

 • tin...k spune:

  (pizda proasta)

 • flocu smc spune:

  Mă intristezi deși în principiu sunt perfect de acord cu tine totuși chestia se cheamă pisoar și nu pișoar … cam ca la faza cu locație …

 • Jderu spune:

  bă dar voi în faţa cârciumii nu mai ştiţi să vă pişaţi? cu spatele la perete, ca nu sti niciodată cine te atacă din spate.

 • AI spune:

  ma Jderule, pisoias, in ziua de azi sa stai cu spatele la perete in fata carciumii inseamna sa stai cu puta pe sina de tramvai. Dar totusi e bine sa stii ca zombi nu te ataca din spate…

 • VEZEU spune:

  BUN ASTA….E BINE MAH RADULE VAD CA ITI REVII SI MAI SCRII SI LUCRURI INTERESANTE….MAI BAGA, MAI BAGA….

 • TRG spune:

  te-ai gandit ca poate aia sunt oameni normali si tu ai ramas un taran prost ? :D

 • Cougar spune:

  „În clasa a 3a aveam unu singur” şi nici un Lî care să-i ţină de urât.
  cum era aia, irony is bliss. parcă.

 • c'est n'est pas important spune:

  @zoso : eu cred ca tu nu iti dai seama cam cat de penibil esti. analizeaza doar contrastul dintre limbajul tau „coa” si fizicul de soricel timorat.

 • Vaniteea spune:

  @ Marghioala: de unde ai auzit tu minunata expresie de „DOUA , DOUA ….” ?

  In rest toate bune si frumoase cu…..articolul?…..sa-i zicem postarea asta. Nu pot decat sa sper ca, macar peste 100 de ani, vor fi mai multi cititorii ce intai citesc, apoi inteleg si abia in final se hotarasc sa urle.

 • Observatorul astronomic spune:

  @@@@@@@@@vezeu

  Iesti un gheu total. sau radu so fii dat pe brazda si iti baga, iti baga ?????

  @@@@@@@OP

  Daca ar vrea sa te futa in altfel decat la cap sau virtual nu te-ar cata pe mess. stiu ele cum sati ia urma daca sunt determinate sa te suga.

  numai ca majoritatea pizderelii vrea sa se asigure ca nu este o felatie si atat, au scopuri mai nobile, cum ar, fi sa scape lumea de gheii totali.

  jos cu esarfa ! revolutie ! anarhie ! cacat pentru toti !

 • Observatorul astronomic spune:

  Pentru AI, mi se pare cai blonda

  OP = original poster

 • Andrea spune:

  Ioi si io vreau sa scriu cu bold.

 • VEZEU spune:

  @ Observatorul astronomic …. ba pulica, din momentul in care folosesti expresiile unei alte persoane( gheu folosit de radu), o aperi, o ajuti sa scape de proaste care vor sa il futa pe mes, nu cumva stai tu la rand sa ti-o traga tie si vrei sa elimini concurenta? ma faci sa ma gandesc ca tu esti cel care flatuleaza in valuri datorita multimilor de puli ce au perindat locul prin care iti dai aerele( fie curu’, fie gura, ca vad ca dai si de acolo)…ia mai du-te tu si mai suge-i pula lu’ radu inca o data si mai dai cateva limbi in cur sa iti mai alini dorul,dragostea si respectul fata de el….

 • gigi spune:

  25 de baieti in clasa? tu nu erai in clasa de filologie?

  cacanarule

 • Andrei spune:

  OK, super…pana la partea cu locatia. Academia romana nu e de acord cu tine si a bagat in noul dictionar si sensul de loc:
  http://nodex.litera.ro/cautare_dex/locatie

  Fute-i si p-aia ca adopta ceea ce se numesc „neologisme”

 • Dr. haus spune:

  „Locatie” e polisemantic, boule.

 • Observatorul astronomic spune:

  vezeu, numa mai da cu capul de palatul gurii tale

 • VEZEU spune:

  @ Observatorul astronomic, ai incercat sa pari si tu inteligent…ce sa zic…mai incearca…poate iti iese…

 • AI spune:

  observatorule, imi era dor de tine. Hai recunoste ca vrei sa ma futi si nu stii cum sa faci. Asa ca te bagi in seama ca boul. Multumesc ca m-ai luminat, iti dai seama cum rupeam eu goagalu’ sa aflu ce e aia OP. Dar, sa stii ca n-ai dreptate ( acum poti sa remarci ca folosesc cratima, nu ca tine). OP in Romania inseamna Ordin de Plata. Nu vreau sa-ti ciufulesc fanteziile dar nu sunt blonda. Arat ca un orc. da’ nu sunt verde si nu am colti, in rest…da, fix ca un orc. Asa ca daca vrei sa ne imprietenim, cauta-ma. Daca nu, ‘te’n pizda matii si fa pe desteptul la tine in clasa.

 • VEZEU spune:

  hehe..te cam ia lumea la pula….hai du-te acasa…..e mai bine…acolo ma-ta stie ce prost are in curte si nu il ia la misto…sau o face si ea?

 • Andrea spune:

  Io am impresia ca observatorul va ia la pula pe toti. Ups, sper ca n-am dezvaluit vreun secret de stat.

 • tuvia spune:

  in control sunt gandaci.pana la scorpioni, un pas mic. who knows, poa ai noroc.

 • VEZEU spune:

  Andrea du-te si invata sa scrii cu bold regionalismele de cacat din Ardeal

 • TheCreatrix spune:

  mi-a placut ăia cu testosteron. femeile vor un barbat cu testosteron. bine, atitudinea e ok dar nu şi pachetul de muşchi, coaie şi tăiat unghiile cu cuţitul. care in 90% dintre cazuri de adaugă, vrei, nu vrei.

  dar nici ăia cu fulăraş nu sunt o opţiune.

 • super_fotbal spune:

  controlu e clubu unde vrei sa te arunci in cap, dar asa e tot lipscaniu! eram intr-o seara in goblin cu o tovarasa minora care arata mai deosebit asa era inconjurata de toti ratatii de 20-30 de ani care se credeau voiosi si isi luau o flegma-ntre ochi la 90% din pizdele de acolo si isi stergeau de fiecare data fata pentru alea 10%! evolutia a distrus pula tare ca paru…
  cat despre scara rulanta si eu ma mir in plm cand mai ajung pe la unirii si e bataie pe scarile alea si de cele mai multe ori nu sunt decat oameni sanatosi pe scara adica carora nu le strica treptele alea nu ca mine care daca le urc pana sus imi moare genunchiu, dar cine stie o fi epidemie de accidentati la genunchi

 • Andrea spune:

  Vezeu, amu’ o zici de parca ar fi vina mea ca va mancati nervii cu-n troll si-l mai si luati in serios.

 • Observatorul astronomic spune:

  @@@@@@tuvia

  io cred ca in control sunt orci

  @@@@@@@@@@@vezeu

  anusul tau nu ma intereseaza si dupa ce tiam d-ato la papacioaca constat ca nu e nicio diferenta miam extras membrul la fel de murdar de cacat

  @@@@@@creatix

  nasol cu pula aia, cai atasata de atatea chestii scarboase

  @@@@@@@@@@tata lumea

  imi place aici pe forumul asta. numai oameni interesanti, crunt de prosti dar interesanti. ca drosofilele stranse la butoiul cu vin

 • jimerino spune:

  eu credeam ca e usor sa fii pizda. iesi pe strada, halesti o pula, te intorci acasa multumita si te culci. da’ ma uit la creatrixa si vad ca nu-i asa usor, au si ele dileme, li se pun si lor piedici. pizdelor, you ma boys!

 • super_fotbal spune:

  si ce plm ai atata cu esarfele eu le gasesc utile pe viscolu asta si cum mi-am scos amigdalele ma fute gatu asta mai rau ca grija asa ca decat sa ma omoare gatu folosesc esarfa! e al doilea prezervativ…

 • AI spune:

  Andrea, usor bre ca nu l-a luat nimeni in serios. Nici la pula ca n-am. Si daca as avea, nu ……stai ca m-am pierdut la gandu’ ca as putea avea pula.

 • Andrea spune:

  Pai cred ca deja asta se discuta p’aci. Repartizarea pulilor pe grupe. Nu stiu, io zic ca daca vrei neaparat sa ai una, sa stai la rand.

 • Marghioala spune:

  Cum se pierd femeile cu firea imediat cu gandu’ la pula.

 • AI spune:

  Marghioalo’, eu m-am pierdut de tot, nu numai cu firea. Acu’ ma duc la rand ca deja e Andrea in fata si mi-e frica ca nu mai apuc

 • Andrea spune:

  Dupaia sa nu te aud ca te plangi iar c-or ramas numa’ rebuturi.

 • Marghioala spune:

  Tre’sa’ti marturisesc sincer ca si eu ma pierd cand ma gandesc ca ai putea avea pula.
  Ba, io totusi ma’ntreb cum de nu s’a sesizat nimeni ca sunt 3 femei care stau si sparg samanta pe’aici.

 • AI spune:

  Andrea, hai ca am dat cu cafea pe monitor…also, suntem offtopic, nu mai stiu despre ce era vorba. Se plangea unu’ p’aici ca n-are amigdale si ii trebuie esarfa de hipstar ceva…

 • AI spune:

  Marghioala, da.

 • I Don't Belong Here spune:

  Cum poti sa vrei sa il futi pe unu numai pentru ca i-ai citit gandurile pe net si ai constatat ca e amuzant?
  Oare femeile vor sa te futa? Sau sa vina pe la tine sa le soptesti ganduri la ureche?
  Sau poate intr-un univers paralel un tip amuzant = un tip care fute bine?

  hmmm….

 • Andrea spune:

  Marghioalo, am auzit c-ar fi reduceri la esarfe-n mall. Poate acolo-s barbatii.

 • Gay brie l spune:

  Zici ca e din filmul ala, „Clubul de bataie”, cu Conifer Groapa:
  „Sunt ataraxia ciobanului moldovean.”

 • sizar spune:

  Copii sau adulti… de voi depinde :)

 • Marghioala spune:

  Andreo, poate chiar ai dreptate, ca pe bloguri sau in cluburi de hipsteri clar nu’s. Da’ io nu fac compromisuri d’astea nefericite.

 • MarelePeste spune:

  Te inteleg la faza cu explicatu’ . Si eu am aceeasi problema cu destule proaste .

 • AI spune:

  Au abandonat lupta satui de faptul ca trebuie sa ne explice poanta de fiecare data. Desi tind sa cred treaba cu malu’.

 • Gay brie l spune:

  Observ ceva: cand se injura doi barbati, imaginatia blestemelor si injuriilor e debordanta, acestea depasesc orice imaginatie.
  Cand se injura doua femei, de obicei e implicata si o pula. De ce? Si oare de ce femeile care injura spun „imi bag pula”? Cum ar fi daca as zice si eu „Baga-mi-s-ar in pizda o pula ca prost mai esti, ba!”

 • Marghioala spune:

  Io ma duc la mall pentru pantofi, nu pentru barbati.

 • Gay brie l spune:

  Si am sesizat si eu ca 3 fomei freaca mangalul pe forum offtopic, da’ mi s-a parut interesant, asa ca am tacut. Pana acum.
  Dupa cum stiti, daca se bat doi barbati, femeile urla: „Stati! Opriti-va!”; cand se bat doua femei (sau mai multe, ca vorba proverbului, „the more, the better”), barbatii admira, saliveaza si pun pariuri. It is a maaaaan’s wooooorld!!!

 • Marghioala spune:

  Bai, gay, da’ tu ai un spirit de observatie foarte viciat. De unde pula noastra ai observat tu ca ne certam? Noi faceam schimb de impresii.

 • sal spune:

  pula mea, scrii tu acolo de gramatica si apoi zici „cu doi DE i”. iti pierzi toata credibilitatea. si asta e destul de logica: doi copii, nu doi de copii.

 • AI spune:

  Gay, esti atent? da? asa , ca imi pare ca te pierdusi printre imagini cu fomei care isi rup hainele in lupta. Ba e „the more the merrier”. Daca vorbim de orgii.

 • mrpeanus spune:

  miroase a mirc interactiunea asta intre fani. asl cineva? please.

 • Gay brie l spune:

  Marghioala, da, stiu, inca nu am venit cu merdenelele, da’ am uitat adresa si, de sete, am baut si berile. VIN, VIN!
  Din faptul ca mi-ai scris numele gresit inteleg ca tu esti serioasa? Atunci sunt si eu: am vazut ca nu va certati, era o observatie fara legatura cu voi, ci cu certurile de pe blogul asta.

 • Gay brie l spune:

  Tre sa recunosti si tu, Marghiolitzo, ca femeile au ce au cu pula. Noi injuram cam de orice, mama, pula, pizda, origini, voi, in schimb, sunteti mai selective. De unde si observatia mea.

 • Gay brie l spune:

  Si am zis ca mi-ai scris numele gresit ptr ca pana acum imi ziceai „ghei”, acum „gay”. Asa e si nevasta-mea, daca imi zice pe nume, e de rau.

 • Andrea spune:

  Io-s o doamna, d’aia nu-njur.

 • Gay brie l spune:

  Nu ma indoiesc, doamna. Doamna, daomna, cat costa un kil de merdenele?

 • Observatorul astronomic spune:

  arunci o moneda intre evrei si se bat pe ea, arunci un baietel intre niste calugari si se bat pe el, arunci o pula intre niste femei si fac schimb de impresii

  @@@@@@@@super_fotbsl

  tu dupa ce futi nu til mai dai jos, itiplace sa stai cu el pe pulanu ?

 • Marghioala spune:

  Pai daca vine unu’ la mine la usa in pula goala cu merdenele si bere io’l iau de barbat, ma. Da’ asa sa vina.

 • Observatorul astronomic spune:

  @@xyz

  sa ne anunti cand face primii pasi, chiar e interesant sa aflam relatari de la curul lui chirila

 • Observatorul astronomic spune:

  marghioalo, la ce etaj stai ?

 • DE VEGHE IN LAN DE PULE BLEGI spune:

  (pizda proasta)

 • Gay brie l spune:

  Shit, mi-a luat-o Observatorul Astronomic inainte! Da’, daca stau sa ma gandesc, Marghioalo, tu esti din capitala Romanicai, nu? Eu mi-s de pe langa si e cam greu sa merg pe tren in pula goala, cu bere si merdenele la mine. Risc sa mi le fure cineva, nu? Asa ca raman cu fantazaeala.

  @Porcusorul radioactiv isterizat
  Ba da, imi plac foarte mult. Imi iei si mie cateva damigene pline?

 • ant spune:

  pisa-te pe servetele de cate ori te duci

 • AI spune:

  iar ati inceput ma cu merdenelele? e post pacatosilor

 • Gay brie l spune:

  Merdenele cu tofu e bine?

 • AI spune:

  nici bere n-ai voie. nici futai. nici fumat.

 • Tripla spune:

  Sunt dubioase grav puicutele astea moderne. Eu cred ca te farmeca pe mess nu ca sa te futa, ci pentru ca spera ca tu sa vrei sa le futi. Viseaza sa le confirmi personalitatea ravisanta si sa le apreciezi deschiderea spre nou. Poate pentru ele ai valoare de trofeu virtual, un fel de armura din WOW.

  Inca ceva. Tesosteronul din pantaloni, singurul testosteron care conteaza, nu-i corelat cu masculinitatea aparenta. Un fatalau vegetarian care asorteaza culorile, cumpara haine vintage si isi petrece sambetele la Ikea poate tavali mai bine decat un barbar invartitor de maceta. Selectie naturala: 0, hipster: 1.

 • Gay brie l spune:

  E, atunci eu tin post budist.

 • AI spune:

  Apropos de selectia naturala, in eventualitatea (foarte probabila) in care o sa fim atacati de zombi, prefer sa stau pe langa unu’ care stie sa vaneze.

 • Cristi spune:

  ce melodie delicata… imi vine sa plang si sa ma sterg cu fularasu

 • Cata spune:

  si eu am unu din cls 1 care acum e pupincurist. Am eu un „prieten” dupa care e ala pupincurist si ne mai bateam cu cornuri in a V a si daca toti aruncam in el cu cornu el ma para la diriga doar pe mn… Il cafteam lunar si filmari si poze au ramas in telu colegilor

 • Proctologu' Durerii spune:

  Marghioala, nu pot sa cred ca nu ai observat ca Zoso nu a acordat pronumele relativ… Adica a fost vanghelic: „pe alea care nu vrei sa le futi”
  Zoso, sa te fut in gura mort. Ca viu musti.

  • Radu Post author spune:

   in legatura cu curva proasta careia i-am sters comentariul. fantana la noi e gaura aia in pamant. nu traduci fountain ca fantana. e arteziana aia. normal ca nu inteleg furculisioane lingurisioane.

 • Marghioala spune:

  Bă, lasa’l pe zoso. Are el defecte mai mari. Am avut o epifanie. Io n’am vazut un hipster in viu pan’acu’ si n’am de’a face decat cu vreo 200 de indivizi pe zi. Bine, n’am vazut io nici parcul guell PE care mi’as fi dorit sa’l vad, dar astia am inteles ca’s mai prin apropiere. De ce se ascund? Lasati hipsterii sa vina la mine ca io nu stiu unde’i Control.

 • jinx spune:

  deodata nu ma mai simt singura.cand am citit articolul lui radu,am realizat ca nu sunt singura care gandeste asa..toti cred ca urasc lumea..defapt,n`am nimic cu oamenii decenti si normali…
  1.am ce am cu baietii care abordeaza stilul vestimentar feminin,dar uita ca noi fetele nu expectoram mucozitatile pe gura in plina strada,nu ne scarpinam in zona genitala si multe altele…de aia parem delicate si dragute…pentru ca nu aratam ca nishte maimute in costume de balerina
  2.de ce as fi bucuroasa cand o domnishoara ma orbeste cu tinuta ei „glam”(care btw..zici ca e ultima curva)candva..nu eram nevoita sa port ochelari de soare noaptea de frica ca ar putea trece o masina si lumina farurilor ar putea fi reflectata dintr`o domnisoara in ochii mei cauzandu`mi pierderea vederii…si de ce sa iubesc societatea cand ea pe langa pierderea vederii imi cauzeaza si pierderea auzului..de ce fetele din ziua de azi au rasul ala asurzitor?e sunet de imperechere?sare vre`o unu cu pula in pizda lor daca rad asa?god…

  (p.s.:sunt multe alte motive pentru care nu suport majoritatea societatii..dar cred ca am dat destule motive ca sa fiu injurata:) )

 • Livia spune:

  nu m-am aflat in situatie da is sigura ca exista si genu asta de tipe. zic tipe ca deobicei ele fac asta. chiar daca is tipa si ar insemna sa ma insult singura, exista tipe mai proaste si mai multe decat tipi prosti.
  genu de tipe care te verifica pe rahaturile de site-uri inventate probabil tot de tipe de genu, prea obsedate, nu numai de asazisii iubiti ci si de tot felu de alte persoane {de obicei barbati} pe care ii doare in pula de tipele astea, fapt pentru care le dau ignor sau le pun pe invisible ca sa nu fie sacaiti, cum spuneai si tu mai sus.
  si ele smechere, pe langa ca verifica sa vada daca le-o dat sau nu ignore ca sa aiba dece sa te ii la rost daca mai are ocazia sa vorbeasca cu ei, uneori mai si intra pe ei cu texte de genu: „auzi, daca ai ceva de zis spune-mi mie in fata nu te pune pe invizibil!” vrand sa para indignate ca ei nu le baga in seama.
  si poate, cateodata chiar esti busy si stiind ca daca iti pui busy pe yahoo ele o sa continue sa dea din „gura” preferi sa te pui invisible pt ca probabil ai o treaba cu cineva care…astepti sa intre, si decat sati pui status dinala idiot gen:”X cand inrti buzz” sau „DND..exceptii”, cum spuneam preferi sa te pui pe invisbile si se poate intampla cum ziceam mai sus sa te trezesti cu una dinaia pe cap ca ea e suparata pe tine…si ca nu mai ai ce discuta cu ea…{nui ca si cand tie chiar ti-ar face placere sa vorbesti cu una ca ea, si nui ca si cum teai trage pe cur sa nu iti dea ignor sau ceva}
  si isi pune la status „…suparata” ca sa vina alt idiot/gheu la care chiar ii face placere sa „fie alaturi de ea” sa o intrebe „ce s-a intamplat?” asteptand ca ea, sa cada ca proasta in bratele lui, chestie care se intampla deees in romania (genu de „familie” pe care o vezi la fiecare colt de strada)
  si asa s-a ajuns ca fufele sa alerge dupa barbati prea destepti pentru ele si nu barbatii sa incerce sa le cucereasca ca sa aiba o satisfactie mai mare cand le fut ca stiu ei ca macar nusi baga pula in scorbura largita de ghei care le pun pe ele sa faca toata treaba ca ele sa aiba impresia ca is „sclava lui” ca sa aiba si ele orgasm calumea, si ca ei sa nu se sinchiseasca ca isi miste pula lor firava inspre ea, ca fac febra musculara.
  si astfel,cum nu ma indoiesc ca doar daca arunci o privire pe geam vezi cel putin 2 perechi de mormoloci si fufe, aceste specimene care incep sa se inmulteasca, si cum ai spus, sa devenim noi cei pe cale de disparitie, da, aceste specimene schimba intreaga dezvoltare omeneasca, cum oamenii primitivi vanau carne, hrana, asa vanau barbatii femei, si asa vaneaza acum fufele ghei.

 • rOX spune:

  Si tu esti agramat. Ai facut cateva greseli in multe din postarile tale.

 • willson spune:

  „Nu-mi amintesc precis de unde provin
  Sau ce proces m-a facut sa devin ce sunt.
  Da’ cred ca-n viata anterioara am fost un buddhist yogin
  Dependent de p*zda, vin, bixtonim si psilocibin”

  Ti se potriveste ca un prezervativ :D

 • willson spune:

  @Livia

  „dabăl iu ti ef” phaaa!!! in ce limba vorbesti? ai scris un kil de cuvinte si n-ai zis nimic

 • Laur spune:

  Hai mâna sus care a căutat pe goagăl ce-i aia „ataraxie”.

  Bravo mah, măcar mai culturalizezi poporu’.

 • WeNDoR spune:

  Eu as pune scorpionii direct in pisoar. Cand se pisa sa-i intepe direct in pula. Ar fi mai amuzant.

 • (d-_-b) spune:

  @Andrei: citeşte-ţi link-ul încă o dată, să-l înţelegi.
  În altă ordine de idei, fie vorba-ntre noi, noul doom există ca şi fraierii să facă ceva corect.

 • Honey spune:

  @Livia

  cred ca exista totusi tratamente pentru logoree :|

 • MAicata spune:

  hai ma nu l mai laudati pe obositu asta :)) ce plm?

 • Liviu spune:

  @ Livia = exemplu de curva pseudointelectuala…

 • ostap bender spune:

  @livia, daca te rog nu repeti ce ai scris ca n-am fost atent?

 • Pilat D'Amai-Bini Pilung spune:

  Bai, astia, ia stati hopa! Radu nu e nici pamfletar de servici, nici mare polemist cu scalpuri la cingatoare. Da’ cand scrie din tava pustii, asa mai cu verva, ii cam iese manevra.

  @marghioala
  Aha, alea de care spui matale erau niste domnite undercover care se veseleau… Ce chestie! Da, ma , alea pe care le aud si io d’tanzantan si cred ca sunt carduri/turme din noua tripla incrucisare capra-curca-gasca, sonorizand pe ffw si cu potentiometrul blocat pe volum maxim.

 • Radu mic spune:

  Frumoasa piesa …da parca mergea la cum ai scris ceva Korn…sau macar Sepultura…

  • Radu Post author spune:

   adica am scris pokemoneala?

 • Radu mic spune:

  nu…chiar a fost marfa piesa…poate ai fost calm cand ai scris…ai felul ala al tau de a lua lumea la misto:)…relaxat …

 • BoB spune:

  COAE, suna-ma. urgent!

 • Nemernicu spune:

  trebe’ omorati, gheii. asta e singurta solutie, tre sa fim realisti!! tre’ sa-i spanzuram de esarfele alea de cacat dupa ce le spargem muia .

 • ostap bender spune:

  ba pilat, tu cum faci banii aia multi? le ceri oamenilor cotizatie pe frazele lungi si de neinteles pe care le zici? as putea face si io asta da ma plictisesc repede. ma-nveti?

 • Phaloos spune:

  Are ataraxie la pula!

 • Nemernicu spune:

  saptamana trecuta am avut un soc, unu pe care il consideram amic si-a luat esarfa daia….imi venea sa sparg sticla d bere p care o beam in momentul in care l-am vazut si sa-i tai gatu’ cu un ciob spunandu-i ca e spre binele lui.

 • Andrea spune:

  Sa vezi ce soc o sa ai cand il surprinzi ca-ncearca sa ti-o traga in cur.

 • mirc spune:

  Asa da articol, scoate ura la iveala, misto partea cu scorpionii, ar trebui implementata in mai multe „locatii” :):):):)

  Bafta,

 • tetikolosus spune:

  ´ete cum da lumea copy paste din site-ul tau … http://totcristi.wordpress.com/
  si nu ziceai ma popofagotule ca tu ai site non-profit? Ce e cu reclama aia?

 • Casandra spune:

  @RADU

  „De-aia mi-am făcut un blog pe care mă citesc 40j de mii de proşti deodată pe lună. Ca să explic pe îndelete căcaturi pe yahoo, cîte un prost pe rând.”

  N-ar fi mers mai bine cate unui prost pe rand?

  • Radu Post author spune:

   nu, ca s-ar fi inteles ca e acelasi prost si mai multe cacaturi

 • Dima spune:

  Iar te crezi mă comoara din sertaru` gol? căcateai sânge…

 • Paraipan spune:

  Sa mori tu ca ai zis „ataraxie”. pula mea am auzit cuvantul ala de 3 ori in toata viata mea incluzand-o si pe asta.

 • itsamatteroftime spune:

  Exact la faza cu scara rulanda….o sa ajungem ca atuncea cand se blocheaza scara rulanda sa urlam dupa ajutor…ca si la lift =))

 • geefo spune:

  Pina la urma esti sau nu esti „baiatul lui Toma, scrisul tau provoaca voma”?

 • Vlad spune:

  Imi cer scuze ca imi permit sa comentez inafara topicului dar am o dilema. De ce optezi sa scrii cu diacritice? Am blogul pus la rss feed pe mobil si nu imi afiseaza corect diacriticele. Am sa incerc sa gasesc o solutie. Cu respect!

 • ostap bender spune:

  imi cer scuze ca am indraznit sa-mi cer scuze. scuze! n-am vrut.
  deci, cu toate scuzele de rigoare imi cer scuze ca am indraznit sa-mi cer scuze.
  cu scuze.

 • Vlad spune:

  Se pare ca trebuia sa pun niste ghilimele de ironie mesajului ca sa poata prinde si pulimea glumita…

 • Marghioala spune:

  Si ca sa se prinda si pizdimea ca ai fost haios ce trebuia sa pui, cu respect?

 • ZaBici spune:

  Marghioala ne futem si noi intr-un colt rapid? Cu Respect!

 • sictir spune:

  …cu doi de i, parca poti sa mananci doi de cacati.
  pizdelor alinierea si mars de aici. gioarse grase si urate de nu va fute nici lenea!
  „nu ma fut pe mess si la metrou” – ia-ti in sloboz masina si tine yahuul pentru aia din lista doar.
  in realitate iti place ca te baga pizde virtuale in seama
  ce te racaie pe tine, racaie orice om cu iq peste 90 si cu ceva educatie de la ma-sa, asa ca, daca nu vrei sa te citeasca doar aplaudacii astia pisati de foame, caca ceva mai special.
  esti amuzant da-te dracu’

 • Petru spune:

  Un om în vârsta doreste sa emigreze. La completarea formalitatilor este întrebat de catre oficialitati de ce.
  – Datorita homosexualitatii…
  – ??????
  – Pai, în timpul nazistilor se pedepsea chiar cu moartea, dupa aceea cu carantina, apoi cu închisoare iar acum este permisa prin lege. As dori sa emigrez pâna nu devine obligatorie.

 • Marghioala spune:

  Zabici, ai binecuvantarea mea, puteti sa va futeti cu Respect, cu Pasiune, cu Nevasta vecinului. Da’ nu neaparat intr’un colt, puteti sa va luati o camera. Cu Pat!

 • Gia spune:

  ce tare-i marghioala.

 • ZaBici spune:

  E ok daca suferi de personalitate multipla, e gen doua intr-una e cat se poate de aproape de futai cu gemene, dar raman la ideea de colt, e mai kinky

 • Marghioala spune:

  Rapid n’o sa fie in veci kinky. Si’n colturi e insalubru. E pentru homlesi drogati carora le e rusine de conditia lor. Mie nu’mi e rusine sa ma fut, dar nici nu simt nevoia acuta sa ma laud cu asta.

 • adi spune:

  vand motocicleta cu atas mobra din 1978, conditie excelenta, tinuta in garaji, roata de rezerva inclusa, pret 1200 RON. Rog seriozitate. pentru contact dat-i email la vand_mashini at yahu punct com

 • FARA NUME spune:

  Bai Radu, nu ziceai la un moment dat ca nu mai lasi pe toti retardatii sa-si masoare testosteronul pre-adolescentin si sa-si arate frustrarile de pizde nefutute la tine pe blog? (ADICA SA SE CERTE, pt. cine nu a inteles!) Sau e si asta un mod de a verifica impactul post-urilor tale?

 • Andrea spune:

  Oh hai Canadian, o fi Zoso o laba trista, da’ macar face bani din asta.

 • Observatorul astronomic spune:

  @@@@@@@@@@@Tripla proasta

  Testostertonul regleaza dezvoltarea musculaturi aia invartitoare de maceta, cand te vor alerga invartitorii de maceta sasi bata joc de corpul tau, testorelonul din pantaloni le va da poseten cap

  marghioalo, te intrebam la ce etaj stai ca pana la tine ma ia vreo vecina dea ta daca tu visezi las barbati in pula goala sa ciocane aiurea pe la usi oricum nu teas fute ca nu suport femeile care nu se opresc din vorbit cand imi sug pula

  pana la urma zosos asta e ca o tinta de darts ?

 • Marghioala spune:

  Pilat si Observatorul. Aceste doua personaje bizare care, chiar si atunci cand nu mi se adreseaza, tot mi se adreseaza.

 • Observatorul astronomic spune:

  @@@@@@@@@@@@marghioala

  taicatu e unchitu ?

 • Marghioala spune:

  Observatorul, aceasta fiinta paradoxala care’si pune reminder la telefon din 3 in 3 minute ca sa’si aduca aminte ca respiratia se face pe nas nu pe cur.

 • thrax spune:

  e buna ora? (test)

 • thrax spune:

  nu.Your comment was a bit too short. Please go back and try again. pm

 • Stefan spune:

  Cine sunt fagotzii aia care canta acolo? Aaaa…pardon. Sunt de aia care o ard new age fara fulare? Sa le iau esofagu-n pula ca suna ca dracu.
  Daca tu esti ascultator de muzica de aia…sa-ti iau ear drumu-n belita.

  Baga-v-as cratime-n cur pana borati semne de exclamare retarzilor. Cu sau fara blog.

 • Andrea spune:

  Marghioalo, io zic ca Pilat, Gay si Observatorul sunt fetele Imparatului. Acesta din urma fiind mezina, aia mica si voinica.

 • Andrea spune:

  Mereu mi s-au parut fascinante persoanele care urla pe internet.

 • ZaBici spune:

  Nu zi nu inainte sa incerci, e thrillu de a nu/fi prins. Dar te rog fii gemene in continuare, exploram paradoxul, te fut pe tine si simtiti amandoua prin aceeasi vagin, sfarsim prin a ne contopi intr-un trio androginic, numa noi 3 pisi :*

 • Equivalum spune:

  E un fleac ce scrie Radu pe langa comm voastre,ma amuza copios :)) poate faceti o reuniune gen Misa sa va dati liNbi in cur.

 • Observatorul astronomic spune:

  pizdereala ieftina ce faci tu acolo marghioalo, mai dute pe la andrea sat-i explice cum se face o felatie fara sa te opresti din 10 n 10 secunde ca sa intrebi daca o faci bine

 • ANAlfist spune:

  Chiar nu te speli pe maini dupa ce te pisi? In cazul asta nu esti ataraxia ciobanului moldovean. Esti chiar ciobanul.

  P.S. Esti o legenda vie. Sunt convins ca se bat femeile pe tine. =))

 • Marghioala spune:

  Ataraxia asta e o boala urita si grea. Care se manifesta in masa.

 • oIo spune:

  @Stefan
  normal tu ai o marata de cratima in loc de pula. Da. Baga-ne cratima-n dos

 • bocANcA spune:

  marghioala presedinte:)

 • sal spune:

  unde-au disparut reclamele?

  • Radu Post author spune:

   te fute grija?

 • Tudor Chilira spune:

  Coae…cat de rupta e livia aia =)) a postat la ea pe „blog” ce comentariu i-a lasat lu asta pe blog :)) :)) cat de terminat sa fi?

 • BoB spune:

  @BOB: COAE, nu glumesc, chiar am sa-ti dau banii

 • Gay brie l spune:

  Apel umanitar: cine poate si vrea, donati, va rugam, minim 1 euro prin SMS la 1234 (tarif normal) ca sa o ajutam pe LIVIA sa isi regaseasca coerenta!
  Am facut prostia sa citesc tot ce a scris ea, as vrea sa mai citesc o data sa inteleg, dar mama mi-a zis ca, daca imi vine cheful sa ma auto-mutilez intelectual, sa ma uit la o poza cu bunica in curul gol vreo 10 secunde si-mi trece. Acum ma duc sa caut poza, ca nu mai pot. Nu mai pot de prostia unora! Ma, de unde naiba aveti atatea vorbe in gura, ma? La dracu’, la scoala nu va invatam sa fiti succinti si coerenti in exprimare? Mare greseala am facut!
  Don’t do drugs or Livia!
  Livia dauneaza grav sanatatii mentale si fecale (ca te strici dracu’ si la burta dupa ce o citesti pe „iea”)!

 • Gay brie l spune:

  Hai, Livia, apara-te! Vrem prilej sa injuram!

 • Livia spune:

  OK: Imi vand casa, imi schimb secsul, cu o pula salam, va omor parintii, intru in puscarie unde imi bag bile-n pula, ies si va rup cururile cu ea, de fata cu copiii vostri oligofreni. Bagati!

 • eu spune:

  pizdă proastă

 • Livia spune:

  @eu: pizda prost

 • mrpeanus spune:

  postul ala alambicat te atrage ca o un film prost. stii ca daca e de cacat la inceput, de cacat va fi pana la sfarsit, doar ca nu ai puterea sa te opresti. esti o vaca cu cabina. iti multumim ca existi.

 • Pilat D'Amai-Bini Pilung spune:

  Livia 2.0 nu locuieste in acelasi corp uman cu Livia. Sau daca da, atunci e vai de curul lor comun, dan motiv de personalitate dubla, in asa hal de discrepanta. Livia 2.0 pare mai degraba din zona noastra (indiferent de sex), adica e doar un marunt furt de identitate. Pe cand Livia adevarata… Ma mir ca nu ne inunda cu replici fara continut.

  Daca mai urcam cu liftul cateva etaje vedem un lucru simplu. Multi oameni vorbareti sunt cam incoerenti, dar nu-i acuzam. Ca ne gandim ca n-am fost suficient de atenti ca sa prindem firul, sau au vorbit prea repede, sau ne-a scapat intamplator chiar cheia monologului, din cauza zgomotului ambiental. Ehei, dar cand respectivii se-apuca a scrie…

 • adi spune:

  a baut cineva vin el lapiz? da sau nu? io beau acu

 • Rokolla spune:

  Cred ca toata lumea a avut un retardat in clasa, insa noi am hotarat sa il punem si seful clasei!!! A fost foarte comica situatia.

 • Observatorul astronomic spune:

  livia ftw !!!! livia presedinte !!!! de mana cu marghioala !!!

  premiera !!! numai in romania !!!! un cuplu de lezby semidoctoretardat presedinte !!!!

 • Marghioala spune:

  Someone put him out of his misery.

 • Pilat D'Amai-Bini Pilung spune:

  Andrea, Marghioala, ce pula mea de clei ati folosit la eticheta aia cu fata imparatului? Ca m-am chinuit toata noaptea sa mi-o dau jos de pe frunte. Brie nu mi-i chiar antipatic, dar daca ma mai bagati in cea oala cu alde observatorul curului imi pun faimoasa mustata care ma face sa arat ca un ET scarbos-infricosator, ma infatisez, si va alung din voi insiva. Disocierea psiho-afectiva produsa de un soc emotional (de ex. sperietura) nu e o gluma.

 • Florescul spune:

  Si eu cunosc un retardat Craciun. Dar si un tip foarte tare cu numele asta. Stiti ce ma enerveaza pe mine? Oamenii mici care se dau mari si de ei n-au loc oamenii care cu adevarat sunt mari. Ma enerveaza asistenta care, cand ii cer un halat, ma trimite „sa-ti cumpere ma-ta” (fac pariu ca ea nu stie ca se scrie cu liniuta), ca ea nu isi da la nimeni hainele si nici cana din care bea. Intre noi vorbind, nici eu n-as fi baut dupa ea.

 • dinu spune:

  vorbind de greşeli,pe care însuţi ai recunoscut că le faci… „Nu pot să mă râd liniştit la calculator de voi.” corect era „Nu pot să râd…” din câte ştiu eu.Asta oare face parte din procentul de 10% alocat greşelilor făcute din prostie?

 • Observatorul astronomic spune:

  Pilaf, aceasta Livia de gen aproximativ masculin

 • Pizdex 5900EX spune:

  „vorbind de greşeli,pe care însuţi ai recunoscut că le faci… “Nu pot să mă râd liniştit la calculator de voi.” corect era “Nu pot să râd…” din câte ştiu eu.Asta oare face parte din procentul de 10% alocat greşelilor făcute din prostie?”

  esti prea prost ca sa respiri

  • Radu Post author spune:

   cu „ma rad” e o gluma. e o greseala pusa la misto, si asumata, pentru ca e o greseala facuta de ghiortzani la modu’ general. ca si gen si decat.

   daca nu iti dai seama unde sunt greseli intetionate si unde nu, nu meriti sa respiri

 • DuraCELL spune:

  Radule, ai un stil anume de a scrie.E funny si in mare parte a adevarat, dar pe langa asta e mai amuzant sa vad cum se cearta astia pe aici.Se presupune ca acea sectiune de commenturi este destinata comentariilor legate de ceea ce ai scris tu, dar se pare ca nu prea e asa.Loc de cearta, de jigniri si daca nu ma insel de pupincuristi.
  Sa ne auzim la o bere.
  Bafta.

 • Andreea go spune:

  Ok, atitudinea ta e amuzanta, as minti daca as spune ca nu zambesc la unele dintre posturile tale. Dar… esti putin retardat? Cum sa ti se para anormal ca cineva (sa ii spunem hipster de dragul postului tau) sa se spele pe maini dupa ce merge sa se pise? Daca tu te duci in baia din Control si pui mana pe clanta pe care au pus mana si alti non-hipstri ca tine,care sunt prea masculi ca sa se spele pe maini dupa ce isi pun mana pe pula, esti constient ca e ca si cum ai pune si tu mana pe pulile lor? Nu cred. Sau tu te pisi fara sa iti atingi pula? Mira-m-as. Hai, Hepatita placuta!

  • Radu Post author spune:

   eu deschid usa de la baie cu piciorul. tot ce ating in baia aia este pula mea. care e curata.

   si da, toata treaba cu atinsul pulii altcuiva e o treaba de principiu. consider ca pulile tuturor oamenilor sunt mai curate decat mainile lor. si as apuca de pula pe absolut orice om as da mana, daca ar fi necesar.

   nu ating puli pentru ca sunt organe sexuale care nu ma intereseaza, nu ca le consider niste scarbosenii murdare. mainile sunt mult mai murdare.

   dar raspunsul e „deschid cu piciorul, nu imi ating in baia aia decat pula mea, deci nu am nevoie sa ma spal pe maini dupa ce tot ce am atins acolo e pula mea curata”

   si pulile, pisi, nu sunt obiecte radioactive, sa lase urme toxice pe mana si apoi pe ce a atins mana. pulile sunt puli si atat. nu as avea problema sa ating o pula cum nu as avea o problema sa ating o mana sau un genunchi. doar ca nu am de ce.

   si asa se ia hepatita in mintea ta de proasta? de pe clanta care a atins mana care a atins pula ? oau. intoarce-te la tzara.

   De cand am facut ultimul dus, pula mea a fost atinsa doar de niste chiloti curati si de trei degete de la mana stanga. mainile in schimb, dracu’ stie ce cacaturi au atins. Crede-ma, ai mai multe sanse sa te inbolnavesti de ceva daca dai mana cu mine decat daca ma pupi in pula. actiune care s-ar putea chiar sa iti placa.

 • Marghioala spune:

  Incursiune in cum sa pisa igienic. Mai urmeaza „cum sa caca din pozitia schiorului”, „cum sa fute fara sa s’atinga” si „cum sa sa respire pa nas”, toate din „Scurtul ghid al organelor si cum sa foloseste corect”.

 • Andreea go spune:

  Esti prostut si n-are rost sa imi pun mintea cu tine. Oricum, eu zic sa faci un obicei din asta. In loc sa dai mana cu oamenii ia-i de pula. Norocul meu ca sunt fata si nu trebuie sa dau noroc.

  • Radu Post author spune:

   pe tine in loc sa te iau de pula te iau in pula.

 • ostap bender spune:

  perfect adevarat! si is mult mai curat pe pula decat multi dintre voi in gura. nu ma spal pe maini cand ma pis in bar. nu ating robinetul de la buda si nici clanta.

 • Observatorul astronomic spune:

  O pula nu aranit niciodata pe nimeni insa o mana da

 • adi spune:

  eu ma spal pe maini inainte sa ma pis, ca dupa nu vad rostu. intr-adevar, mana e mult mai murdara decat pula, mai ales daca ai fost intr-un club sau bar sau pula mea, unde pui mana pe mese jegoase si sticle de bere care au stat pe langa sobolani. orice barbat stie asta…ma rog, asta daca nu are branza

 • Radu Post author spune:

  ba, da’ tu ce tot ai de orice zici te iei de zoso? te-ai tat la el si te-a refuzat, ce plm?

 • Gay brie l spune:

  Cred ca Pizdex 5900EX si Radu sunt unul si aceeasi persoana

 • adi spune:

  si eu cred ca gaybriel e un fagot.

 • Observatorul astronomic spune:

  Eu zic ca seamana mai degarba a clarinet

 • Gay brie l spune:

  Ma, nu-mi place niciunul dintre instrumentele muzicale de mai sus. Mie imi place pianul si toba, asa ca… Si cred ca Adi nu stie engleza, ca de glume destepte nu se tine el, ca-i ‘telectual (in engleza poponar = faggot).

 • Moni spune:

  De ce te plangi? Fiecare isi are cititorii pe care ii merita.
  Si cine te pune sa iti faci public id-ul?

 • scula spune:

  partea naspa e ca ma cheama Craciun. dar nu pun la suflet :)) esti tare omule.

 • Goe spune:

  Si radiolocatia ce e? Suma de bani platita prin radio?

 • Bog spune:

  Mai da-te-n cacat! Am scris cum trebuie? :P
  Mai bine hipster decat nespalat, mai bine hipster decat sa traga toti homo cu ochiu’ la bijuteria ta… acum depinde si in ce LOC mergi…

 • Aeterna spune:

  Si mai sunt aia care scriu chestii gen :”nu fII”, „frumoas-o”, „ce m-ai faci”, „aptipild”, „vre-o” si lista poate continua. Dar deh, asta avem, cu asta defilam.

 • batranutragator spune:

  ba, n-am mai intrat de mult p-aci. asa ca citii tecstu asta si-mi dadui cu sama ca aceleasi lucruri ma enerveaza si pe mine. si dupa ce terminai de citit realizai ca ma mai enerveaza ceva in plus. tu! alta treaba n-avusi decit sa-mi spui ce ma enerveaza, asa ca acu simt nevoia sa muiesc pe cineva. hai care ai chef de muiala? ca sunt gata sa ma slobozesc pe căcăul ce-l aveti in loc de fata ca intr-o pictură suprarealista. aferim! si inca 68 de votca si raman dator!

 • alexb spune:

  Ha, esti cocalar. Ai posturi de cocalar. Ai admiratori cocalari .. Atragi cocalari ..

  Esti prea comercial .. esti un animal rar.

  Nu te pizdesc si eu .. ai frigiderul deja preaplin.

  (e prima si ultima oara cand te accesez.. in cazul in care aveai vreo replica desteapta.)

 • dusca spune:

  :))) faza cu retarzii de pe scari rulante..true. daar..cine ma-ta te pune sa adaugi toate pizdele in lista:)) 4-5 pe seara nu e un numar tocmai mic. ai dat add la retarde..suporta-le scumpule. sau limiteaza-ti lista de mess la oamenii care merita si cu care ai ceva de vorbit. sarmanul..il agaseaza tutele si el asa nu ar vrea sa vorbeasca dar le tine in lista:))) un fel de lasa-ma da’ nu-mi da pace

 • georgya spune:

  Nici eu nu suport chestia cu „locatia” imi vine sa le dau in cap celor de la televizor, care afiseaza acel zambet idiot, care vrea sa para inteligent si o comit. Nu pot sa imi dau seama, incerc sa imi imaginez cum pot merge la o locatie, chiar nu pot…. Cat despre cei din jurul meu, ma abtin, ca incep sa ma enervez…

 • Catalina George spune:

  Stiu la fel de bine ca tine ce te enerveaza. Doar ca nu pot s-o frec in paispe mii de cuvinte ca sa arat ca stiu. Mai bine te las sa te scalimbai in oglinda dupa cum ti-e felul.
  Bafta.

 • Pilat D'Amai-Bini Pilung spune:

  Goe, m-ai terminat.

 • Alexandra Stefania spune:

  cacat. nu stiam (apropos de locatie). azi sunt mai desteapta decat ieri, si mai proasta decat maine.

 • oana spune:

  „scri” tot mai bine, da-i inainte!:)))

Adaugă un comentariu