Clarificare

Nu mai am chef sa scriu. M-am gandit intai ca e de la mine. Dar nu. Pur si simplu s-au adunat ca smegma pe aici niste luzari ale caror comentarii pur si simplu imi taie cheful.

Democratia nu mai functioneaza. De maine, niste schimbari. Oamenii la primul comentariu vor trebui sa astepte cuminti ca acel comentariu sa fie aprobat. Nici restu nu scapa mai usor. Voi sterge orice comentariu care nu e hazliu sau macar relativ la subiect. adica 90% dintre ele. Prostii cu merdenele, first,  discutii gen messenger injuraturi aleatoare vor zbura din prima.


Puteti sa ma injurati si pe mine, nu ma supar. Da’ sa fie intr-un mod hazliu macar.


Si de maine ne intoarcem la programul linistit de scris. ok ?

Intrebarea e retorica. Nu ma astept sa raspundeti.

***

Comentarii (16)

 • sloboz spune:

  Am inteles dom’ Radu. Sa traiti!

 • SingurEu spune:

  Te-a omorât celebritatea, bă, Enriche!
  P.S. Ai o opţiune acolo în dejbord: să-i bagi la spam pe ăia care n-au niciuo treabă. Chestie pe care puteai s-o faci demult. Cu foarte mulţi.
  P.P.S. Te-am visat: erai tuns 1 si aveai un fel de cioc (tip mustăţi şi cioc) vopsit în tricolor. Să-mi bag pula! Cred că era stricat ce-am mâncat şi am băut eu aznuapte.

 • Overload spune:

  Radule,
  Ucigas Cu Maceta de Panoplie,
  Mare Omorator de Dragoni Galbeni de PVC

  Pe mine, care postez rar spre foarte rar pe blogul matale,ma lasi bre sa mai zic si eu cate ceva? Ca ultima oara cand am scris pe aici te si intrebam daca blogul asta n-a devenit spatiu de „scos la suc” in loc de mediu sanatos plin de kiluri-sculate.

  Si „be” – baga scris ca in ultiam vreme ai avut mai multe semi-erectii din punctul asta de vedere.

 • medeea spune:

  in postul „retorica” e folosit intr-un sens gresit (la fel ca si „locatie”).
  retoric – Arta de a vorbi frumos; arta de a convinge un auditoriu de justețea ideilor expuse printr-o argumentație bogată, riguroasă, pusă în valoare de un stil ales; ansamblul regulilor care ajută la însușirea acestei arte. ♢ Figură retorică = formă expresivă a vorbirii, care înfrumusețează stilul, dându-i mai multă vigoare și caracter sugestiv.
  SALUT.

 • arbaitmachtfraieri spune:

  Draga mea Medeea. „Retorica” in cazul ala a fost folosit corect. Cand un retor pune o intrebare el nu asteapta raspuns de la audienta, iar asta o face retorica. Oare ai inteles? And this was not a „retardical” question.

 • B spune:

  foarte bine. E ok asa ,ce plm. Decat discutii d-a-n-pule-a (nu stiu cum se scrie, sms) mai bine forum moderat.

 • Shotaie spune:

  pune o limita: 1 comentariu/ip/post

 • Gay Brie L spune:

  In sfarsit! Sunt de acord, renunt la merdenele pentru totdeauna, voi scrie numai ce trebuie si, pe cat se poate, la obiect. Sincer! Ma conformez usor, de aia scriam eu aiureli. Daca blogul asta devine serios dpdv al comentariilor, atunci va redeveni foarte bun de citit. Bafta!

 • donTed spune:

  in sfarsit se poate discuta decent :)

 • s spune:

  Nu rezolvi esenta problemei. Problema nu este ca vezi un milion de commenturi idioate postate aici, problema este ca le citesti. Chiar daca nu le dai accept tot vezi ce gandesc retarzii si iti va taia cheful.

  Plus cei 30 de retarzi care posteaza aici doar pentru a aparea linkul catre blogul lor mirific.

 • Bogdan spune:

  TRAIASCA PARTIDUL COMUNIST ROMAN!

 • mniezo spune:

  31 de retarzi. multumesc.
  ba de obicei blogurile care binedispun sunt date de valoarea commenturilor, nu ca m-as pricepe, plm, dar stiu bloguri la care citesc ahtiat commenturile. Asta evident nu e unul dintre ele :) oricum, bafta la filtru.

 • romeo spune:

  sfincter sisoe, in sfarsit putina decenta pe aici.

 • IPond spune:

  Si unde e hazliul in comentariile astea?

Adaugă un comentariu