Alte chestii care mă enervează


Dansul DNB

Ştiţi dansul denebe? E, cum nu, înseamnă ca aveţi peste 25 de ani adică nu existaţi pentru că demografica de lăbari care o ard pe aici se opreşte la 22 de ani şi 99 IQ. Deci e cam aşa. Sări pe un picior, îl tragi în spate, sări pe ălălalt şi tot aşa în timp ce dai din mîini gen funky chicken sau le scuturi de parcă ai paianjeni pe ele în timp ce desfăşori un rictus tîmp, de cioban lovit cu bîta-n tîmplă care totuşi e complet de acord cu asta în contextul cultural în care se află. Şi toţi slăbănogii cocoşaţi, cu ceva tichiuţă hazlie/freză asimetrică/dreaduri culeanu îl fac. Ştiu, şi io-s slăbănog cocoşat da evit genul ăsta de manifestări corporale. Pe muzica aia, pe hausul ăla penibil repetitiv şi în melodie şi în ele ca salbă de compuneri. Pisica aia prinsă în aspirator. Ştiu că denebiştii acuma o să se simtă ofensaţi că muzica lor nu e hause coae. Coae, e hause. Să mor io. Mna, şi să zicem, nu e problema mai exact că e penibil. Da’ o fac toţi la fel. Aveam o chestie de-asta şi pă vremea mea. N-aveţi cum să ştiţi că iar nu intraţi în demografica de oameni care se duceau minim în tabere în 93. Aşa, şi era o mizerie de-asta, cam la fel da cu mîinile. Se chema macarena. Le întindeai, le flexai, le puneai după ceafă apoi pe la minutu 5 le băgai în pizdă da nu lăsa nimeni melodia pînă atunci, aşa că nu. Dar aveau o scuză. NU O FĂCEAU DECÎT PIZDELE DE 12 ANI. În pula mea, sunteţi ditamai dârlăii, nu aveţi simţul penibilului? E aproape mai de căcat dansul ăla decît muzica în sine.

Băi, da simţul ăsa al penibilului dispare mai repede decît măseaua de minte. Evoluăm peste el. Nu mai e necesar în societate. Cînd eram io clasa 1 în tabără se făcea concurs de miss. Mna, nu vă căcaţi pe voi, toţi băieţii de 8 ani arată ca fetele, mă rog poate io puţin mai mult decât alţii. Şi s-a rugat învăţătoarea de mine juma de zi să mă îmbrace în fată şi să-mi pună perucă şi să particip. Şi o juma de zi am zis nu. Şi nici eu nu aveam o justificare clară de ce nu vreau, că nu eram încă la vîrsta la care să înţeleg clar rolurile pe sex şi să mă deranjeze cînd sunt încălcate. Mă rog, era simţul penibiulului, o chestie de-asta înnăscută care în ziua aia m-a ajutat, pentru că uitându-mă cu ochiu minţii de adult de acuma mă gândesc că dacă aş fi cedat aş fi avut acum o amintire extrem de penibilă de spus la beţie pe care din fericire nu o am că am zis nu, deşi habar n-aveam de ce că eram un mucos de 8 ani. În pula mea, chiar nu rezonează nimic în voi care să vă spună că arătaţi realmente ca nişte căcaţi cu ochi cînd ţopăiţi aşa, îmbrăcaţi aşa, cu faţa aia pe voi?

Cătălin Botezatu
Bote, creatorul ăla de modă care se fute în cur pentru că e gheu. Da ştie toată lumea că o arde la nămol, că intră în peştera piraţilor să fure comoara maro, că împinge ursul la deal şi că aruncă salata-ntre fese. Deci acest notoriu gheu de care ştie toată lumea că mănâncă salam bărbos cu curul şi nu are absolut nimeni nici un dubiu că se ghesuie în pârţ se chinuie de eoane să ne convingă că e hetero. De milenii dă interviuri şi face lucruri în care subliniază clar că fute femei mult şi des. No acuma face o emisiune la antenă gen burlacul. În care el e un burlac rîvnit de femei despre care el e interesat în mod sexual. Îi înţeleg pe antenişti. Pe criza asta e greu să plăteşti un burlac pe bune, cînd poţi să-l iei pe bote care te plăteşte el daca îi faci PR hetero. Dar Botezatule, mai lasă-ne în pula mea cu piarul tău hetero. Cui dracu vrei să îi demonstrezi tu că fuţi femei? Dacă spun că sincer nu îmi pasă de câte ori de aşezi asupra cardanului ne laşi?

Nu am nimic cu gheii, sincer. Chiar îs oameni de gaşcă probabil. Dar nici cu creştinii nu am nimica. Da’ dacă vine unu să-mi vîndă conceptul mă enervează:
„coae deci am io un preten imaginar care e omniscient şi ne-a făcut ca să vadă chestii cu toate că fiind omniscient nu trebuie să apeleze la varianta experimentului pentru că ştie deja cum se termină, fiind omniscient şi poate să sară direct la concluzie!”
Ai nu, căcat. Parol?
Şi exact aşa şi Botezatu. În loc să mă lase în liniştea mea să mă bucur de plăcerile mici ale vieţii cum ar fi să trimiţi o femeie să-ţi cumpere bere, să mă inunde el cu îndoctrinare de-a lui.
„coae deci există un univers ipotetic în care eu sunt mascul hetero care fute femei hetero într-un mod hetero în pizdă. Şi universul ăsta ipotetic este exact ăsta în care trăim noi!”
Hai, coae, zău? Ce poveste faină ai tu! Mai ştii de-astea?

Tipul care mi-o gustă la campionatul mondial
E o chestie mai enervantă la cupă decît vuvuzelele ălea în care suflă maimuţele proaste. Şi cînd zic maimuţe proaste mă refer la orice culoare a pielii. Nu mă interesează că e neamţ sau african. Trebuie să fii o maimuţă proastă să sufli într-un căcat în loc să te uiţi la meciul la care ai dat bani buni să intri. E mai enervantă şi decît idioţenia aia a TVR care în loc să dea displayul cu bare negre sus şi jos, să dea ăia cu wide zoom, au distorsionat imaginea ca la televizorul meu să fie toţi fotbaliştii uscaţi. Şi e şi prea vechi să pot să schimb asta. Deci mai rău de atît. E un Don Chixote care apare în pauză să îmi explice mie cum să miros dacă s-a spălat pe coaie ăla de a îmbuteliat vinul direct din paharul de vin. Cu mustăcioara şi cioculeţul lui de escavator de limbrici. Coae, cui îi pasă. E lolbal, bem bere. E ca şi cum ai pune reclamă la cremă de cur într-un magazin de cremă de mâini. „Dacă v-a plăcut să vă ungeţi pe mâini s-ar putea să iubiţi să vă ungeţi în cur.” E un sistem autosuficient şi imuabil. Bere fotbal. Fotbal bere. De ce vin? Şi de ce să ştim noi a ce miroase vinul. Îl bem, nu facem dragoste cu el. Contează? Dichisitule.

***

Comentarii (85)

 • gicu spune:

  Chiar ma intrebam cand il vedeam pe ala mirosind vinul oare specia lui cum se numeste? Vinofil? Pentru ala mirositul vinului e un fel de preludiu si dupa ce in sfarsit termina de baut cacatul ala de vin (si asta cred ca dureaza macar 2 saptamani), ia butelia si si-o baga in cur (google one man, one jar).

 • miurial spune:

  adevar graiesti!:))

 • Diana spune:

  Ok , pot sa accept ca brusc peste 99% din masculi stau intr-un perimetru delimitat ( in fata unui televizor) ingurgitand ceai de hamei sau extras de struguri , dar zgomotul ala de fond scos de vuvuzele imi pare lipsit de sens , de utilitate , stupid in cele din urma .

 • Nicu Calcea spune:

  N-am peste 25 şi prima dată aud de „denebe”. Ce dracu, sunt chiar atât de 1999?

 • shotaie spune:

  Genius se pisha pe DNB

 • SingurEu spune:

  Bă, Sancio Panda ăla te ajută pe tine (iar tu evident că nu aprecieji!): te învaţă să faci pe interesantu la momentu potrivit. Poate o să depăşeşti şi tu stadiul Vomaveche şi o să fii nevoit să faci pe dichizditu cândva…

 • Io spune:

  Yeeaaaah! Bine, mosule, ai luat tu o pauza, da’ a meritat:)
  Chiar zilele trecute ma intrebam cand o sa-l iei la maciuci pe ala cu vinul.

 • Cristi spune:

  ba, tu te iei te Cosmin Zidurean? ba!

 • Cristi spune:

  „Traditional, strugurii erau zdrobiti in picioare, trecuti prin teasc si mustuiala adunata in budana unde fermenta la temperatura pivnitei pana venea vremea primului pritoc.”

 • Cristi spune:

  „Sadoveanu zicea ca, pentru sete, Dumnezeu ne-a dat apa de izvor, iar vinul e pentru bucuria simturilor. Asa ca beti vin, beti-l cu masura, invatati sa-l intelegeti si sa va bucurati de el, ca vorba lu’ baciu’ Baudelaire: „Cine bea vin bea geniu”.” Omu’i mare

 • gigi spaima spune:

  pe tvr hd nu dau reclama la pauza; dau reluari din joc in ritm de matrix, faze cu spectatori, statistici.

 • Petrov spune:

  dnb nu e asa de rau pe cat is muistii din jurul lui. da.

 • namtab spune:

  radule, aveam si noi pe vremea noastra denebeul nostru. se numea jungle. si ne placea.

 • TheCreatrix spune:

  ăştia nu se gandesc ca dacă i-ar duce la Bote bărbati la emisiunea aia, ar exploda audienţele? trebe sa vin io să invăţaţi televiziune de la fundul meu?

 • Marcel Dinamita spune:

  Ceai de hamei sa-i spui lu’ ma-ta. Noi bem bere!

 • ala spune:

  compadre, cat ti-a dat chris rock sa ii traduci expresiile mot-a-mot? Stii ca „toss one’s sallad” n-are nicio treaba cu ce ai aproximat tu acolo, nu?

  • Radu Post author spune:

   da stiu. da’ stai tu linistit ca n-o inventat chris rock aruncatu’ salatei cum n-a inventat nici taicatu futatu lu ma-ta

 • larapauvedenrode spune:

  de 5 ori am numarat ca ai zis”coae”,that’s disturbing.coae,mai usor.si cum vine sa „desfasori un rictus”?
  oricum se cade sa te pup un pic in fund pt faza cu dnbul.multumesc

 • lapona enigel spune:

  Radu, as vrea sa fii tatal meu!

 • Arch_er spune:

  Fratioare, esti inteligent de puti, habar n-ai care-i treaba cu drum and bass-ul, dar ai vazut si tu pustani facand pasul acela care recunosc ca e idiot si crezi ca toata treaba e asa. Fiind probabil un metalar frustrat, care nu si-a dat seama ca „style is a cage”….
  Asculta D Brige, Instra:mental, Synkro sau aia vechi Photeck, LTJ Buckem, Adam F ca sa-ti dai seama ce retard esti si ce idei preconcepute de mos la 50 de ani ai!

  • Radu Post author spune:

   bwuuu tss bwuuu tsss bwuuu tss. daca vreau ceva repetitiv o fut pe ma-ta

   • AI spune:

    pam pam. a aparut cuvantul „frustrat”.

   • eu spune:

    „bwuuu tss bwuuu tsss bwuuu tss”? nu suna rau, mai ai si alte piese? ai semnat vreun contract cu o casa de discuri?

 • hormon spune:

  Si dupa ce vinofilul o da la gata cu sticla isi rade branza de pe coae si se bucura de vantul care ii aduce acum miresme de camp.

 • Era spune:

  N-am mai ras atat de muuuult tiimp! :))

  • D. spune:

   Clar mai trebuie sa iesi din casa..

 • babaos spune:

  nu inteleg ce ai cu muzica dnb. Dnb si jungle cum zicea cineva ca asculta pe vremuri, sunt stiluri comune si au o istorie care incepe la sfarsitul anilor 80! e un stil clasic de muzica electronica care nu are nimic in comun cu houseul, bai tampitule si majoritatea formatiilor care dau drum and bass live in concert folosesc orachestra, pisat cu ochi habarnist ce esti. un plapand jupuit care nu stie sa-si miste scobitorile. dansul DNb este o arta , dar ce pula mea sa stii tu . Cine mortii ma-tii te pune pe tine sa mergi in locuri unde se asculta astfel de muzica underground. Esti un arogant baiete. pot sa=-ti spun doar ca meriti sa fii taiat pe burta ca sa ne cacam toti in tine /

  • Radu Post author spune:

   aahahah, denebeul e andargraund! 99% din pulifricii intre 14 si 22 de ani asculta mizeria aia, sunt mai multi decat manelistii DAR E ANDARGRAUND. acu o sa-mi zici ca si mcdonalds e underground. flit ma.

 • Gabitza spune:

  Ce mă bucur ca nu știu ce e ăla denebe!

 • alle spune:

  as vrea sa vad un pornache cu al’ mustacios turnand vin printr o vuvuzela in curu lui bote

 • alexandru spune:

  nu știu care e regula legată de linkuri în comentarii și nici nu stau să caut dacă apare pe undeva, așa că încerc :
  http://www.todaysbigthing.com/2010/06/28
  mi se pare că însumează câte un pic din fiecare paragraf. decideți voi!

  • Ăla micu' spune:

   N-am avut răbdare până la sfârșit… mai trăiește săracu’ ?

 • eu...evident spune:

  bai nu comparati muzica jungle cu denebe!!!!e ca si cum ai compara prodigy cu genius..ca tot zicea cineva de ei mai sus

 • gg spune:

  ar fi fost mai ok sa le fi zis direct „cacatilor cu ochi” ca te-au calcat pe sosoni in timp ce probabil iti savurai berea singur. coaele? sigur lipsa! in rest evolutie muzicala pana la absolut-Corina Chiriac si Adrian Daminescu, romante si fecale, dar macar nu te mai derenjeaza nimeni.
  slab radule!

 • Culturela spune:

  Nu sunt de acord cu comentariul legat de mirositul vinului. A mirosi vinul face parte din preludiul unei degustari.
  In rest, articoulul a fost super. Bote incearca mult prea mult sa para hetero.

 • Petrov spune:

  „ce ma bucur ca nu stiu ce-i aia dnb”… proasta esti, fa!

 • cos spune:

  transmisia TVR de la CM e widescreen, pe un TV nou se vede fara probleme nu trebuie schimbat nimic (detecteaza automat daca semnalul e widescreen). daca bagau din semnal dungi negre sus jos, aia cu TV nou wide aveau de setat zoom daca aveau asa ceva in meniu, altfel vedeau un chenar negru in jurul transmisiei sau imaginea turtita

 • Dan spune:

  Bine baaahh, super tare. Am ras :))))
  Cel putin asta de mai jos e de colectie:
  „Aşa, şi era o mizerie de-asta, cam la fel da cu mîinile. Se chema macarena. Le întindeai, le flexai, le puneai după ceafă apoi pe la minutu 5 le băgai în pizdă da nu lăsa nimeni melodia pînă atunci, aşa că nu.”

 • Keyzersoze spune:

  Radule, credeam ca la primul capitol iti faci „iesirea din dulap”. Nu-i nimic, mai asteptam.

 • Lethe spune:

  „o chestie de-asta înăscută”
  Ai uitat un n. Si nu, nu tin sa vad comentariu’ asta publicat, vreau numa’ sa corectezi inainte sa se gaseasca vreo unu’ sa se ia aiurea.

 • flkfrkorkofksa,mkajdk spune:

  mamele astora de pe aici au o viata sociala mai interesanta decat a mea, constat. mereu le gasesc cu tine, pe tine, sub tine, la capatul tau..

  Ciuda mie, da’ mna.. n-o sa ma apuc acum sa torn plozi dobitoci. :)

 • Athanaric spune:

  Misto articol..Da, tipu’ ala cu vinurile e pus ca dracu, trecland peste mecla aia tampita si plescaituri… Sa-l mute la cultural mai bine, si asa jumate din aia care il vad sunt beti prin baruri si se face mai rau de cacat…Hm.A da…SLAYER!!!!!!!

  • Ăla micu' spune:

   Lăsați-l mă și pe el, că și așa nu-l vede nimeni în pauza meciului……în pauză nu goliți berea din voi ? stați cu genunchii apropiați, ca fetele, și vă uitați la ăla ?

 • TS spune:

  Desi nu-i pozitie sexuala, dnb e misto ca arde multe calorii.

  Pe mine ma enerveaza blonda lui Bote. A stat cu el asa mult ca a ajuns sa arate a drag queen. Sau stai! Poate asta e nisa lui! Femei care arata a travestiti! Esti ghei daca penetrezi d-astea?

 • T spune:

  ma enerveaa reclamele alea la bere,oricare ar fi ea,in care d-alde mutu si ala cu voce de istraela vin si se dau de gasca si destepti,nu prea’s fan fotbal dar du-te in pizda matii nu ai reusit sa te califici la o cupa,adica sa joci nu sa castigi,de 12 ani desi ai un buget imens si televiziuni dedicate si toata atentia tarii asupra ta,si vii sa te dai preten si smecher la teveu mutule chivule si mai da-va in pula mea de incompetenti ca s altii si altele care ajung in finala cupei mondiale la alte sporturi si nu au parte de reclame

  ce tara fututa ,

  sunt beat pe 30 iunie ca de maine imi scumpeste dtvaul
  din cauza fotbalului

  nu stiu ce show are bote dar sunt sigur ca pe alea o sa le doara curu rau si o sa-si dezvolte o voce groasa ca sa i faca pe plac lu boteeeee

 • T spune:

  ps dnb ul asta ,,recunosc ca nu mai sunt la curent cu ce se arde prin cluburi si hipstereala dar nu era o chestie instrumentala d-alde chemichal brothers si massive attach pe la 1995 asa?retin ca am fost la un festival prin franta in 98 unde am facut ceva cu toss salad cu o negresa si oricumn artie lang e mai porcos ca chris rock care mie mi place billy connelly si era la moda chestia asta cu dnb dar era acolo…adica dincolo de gard lumea nu prea presta e ca petrecerile bdsm in tara noastra dincolo de cabana din ceahlau nu prea acheseaza omul
  aalde prod

  • Gay Brie L spune:

   UIte’acu, Creativo, acu’ii dau jos! M-am si spalat, asa ca s-a dus imputimea.

  • AI spune:

   profanii nu inteleg :)

 • Ăla micu' spune:

  ” Îl bem, nu facem dragoste cu el. ”

  De unde ai învățat tu cuvinte de-ăstea urâte ? – auzi : „facem dragoste” – ai luat-o razna rău de tot. Rușine normalule !

 • cucu meu spune:

  Ba, unde pula mea se termina cacaturile astea, ce-i asa de grav sa-ti rupi gaoaza? E normal sa te futi in cur cand tu te simnti fericit cand esti constipat.
  Muia aia de de cacat imprastiat nu spune decat ca esti mort dupa dilatarea gaoazei.
  E aproape clar ca tot ce se mananca iese pe cur, sau intra.

 • O TIPA spune:

  Dansul DNB => pustani care fac 13 clase la grupuri scolare si se cred culeanu
  Catalin Botezatu=>sex anal: de ce?
  Campionatul mondial=> nu stiu despre ce vorbesti acolo, adica, da, vuvuzelele sunt enervante, si denumirea nu stiu de unde dracu provine, dar este foarte bine ca tipii se mai uita la fotbal. Poate fiintzez eu intr-un mediu bizar dar masculii au atins un grad ingrijorator de fatalism gen: „fotbal, niste fraieri care topaie dupa o mingiiiie?” „k1, vai e atat de violent, de ce s-ar uita cineva la asaceva?”, pe urma daca le ceri parerea in legatura cu o nuanta de ruj o dau la intoarsa: „lol, nu-s gay” …

  ah si chestia cu religia … true story. e ok sa-i lasi in nebunia lor, dar cand ii vezi ca incearca sa te convinga cu atata pasiune ca isus te iubeste si a murit pentru tine parca scade si minimu ala de respect pe care-l aveai pt persoana respectiva

 • Shark spune:

  Cred ca se zice cardaHAn, nu cardan.
  Cel putin asa se zicea in tabere prin ’95. Ca in ’93 eram prea pulbere.

 • AI spune:

  problema nu e la botezatu’ asta (ironic nume, oricum). e la cine vrea sa-l vada la teveu. ca’ daca n-ar fii, nu s-ar povesti.

 • lucianB spune:

  1. practicantii de DND cred ca sunt o secta derivata de EMO.
  2. bote o arde ghei incognito la TV pentru ca i se permite, nu pentru ca cere publicul.
  3. vuvuzele sunt ok la manifestatii caterincoase. daca s-au mutat pe stadion not ok.

 • Ina spune:

  Wow, ce profesoara perversa! Paedophiliac forced feminisation ftw.
  Bine ca nu iti trebuie terapie pentru asta…poor guy.

 • Golby spune:

  Aşa, şi ce plm vrei în pauze, reclame la detergenţi? Sau tot reclamele fumate la bere? De fapt ce dracu tot vorbesc, că oricum scrii la plesneală :) Chestia cu vinul e chiar ok, mai afli câte ceva nou şi de bun simţ, până la urma urmei.

 • CaTa spune:

  radule, te enerveaza multe chestii. din ce in ce mai multe.si pe mn ma enerveaza cateva, dar CATEVA. sa vezi ca peste 10 ani o sa te enerveze tot ce te inconjoara

 • AdyK666 spune:

  ce enervanti is denebistii aia care incearca sa te convinga ce faina ii „muzica” aia… prima data iti spun ca de aceea nu-ti place dnbu ca tu nu vezi, tu nu simti, tu esti prost… nu stii ce e ala dnb… dupa aceea iti insira 15 formatii ca sa le asculti, ca sa devii si tu special… pe urma meri sa te caci si interesant… observi o asemanare izbitoare intre sunetul cacatului lovindu-se de buda si dnb.

 • Mr Tea spune:

  Sincer,decat pe pizdele alea emoide/funky denebiste,le prefer pe pitipoancele alea care isi tin mereu mana sub forma de L intors cu genti schlipitoare si zic „fataaa” de zici ca franeaza masina.
  Iar cat despre DNb in general…e o muzica de rahat,mai repetitiva decat primul nivel de la Mario si tine mult prea mult…dao’n plm ca daca voiam un bethoven care sa lucreze pe platane imi luam cainele si ii ziceam sa linga farfuriile dupa care tocmai am mancat timp de 20 de minute.Laso’n plm.
  Iar despre ala cu vinul…coaie…cred ca era al 2-lea meci al mondialului si zicea omul o chestie de genul
  „daca vreti sa simtit vinul…trebuie intai sa’l priviti…ah,acest rosu sangeriu (avea orgasm ca ii se potrivea cu camasa) si apoi sal mirosi…un vin bun daca este mirosit calumea poate avea tot felul de arome…de iarba proaspat cosita…de praf de pusca uneori (mda…poate dupa 30 de pahar degustate si mirosite o avea si el miros de praf de pusca,si daca ne chinuim un pic am putea sa simtim chiar miros de vin cateodata)”
  Deci e epic omul ala in pnm.
  Oricum,bun postul si bine punctate fazele Radule

 • tobi spune:

  @Adyk666:ce enervanti is Manowaristii aia care vor sa te convinga ce tru is ei:)) da numa sug pula la unicorni:)) nu-i asa de rea muzica Dnb si sunt alte genuri de muzica care il intrec la rautate ….

 • Whiplash spune:

  bote n-a fost la parnaie? poate acolo a descoperit placerile vietii. Anacronic sa fii mascul feroce/futalau nervos si creator de moda in acelasi timp.
  dnb-ul e de figuri. nimic impotriva sunetului in sine, dar denebistii manca pula lu avram iancu.

 • Andreea spune:

  Bai, si io am fost la un concert, asteptand Basement Jaxx-ul, si pana sa inceapa astia sa se reproduca pe scena, au fost niste neni care scartaiau niste cd-uri, si am auzit ca le zice dnb si dubstep. Tot acolo, io am tras o concluzie: nu eram suficient de pastilata. Toti aia care se distrau aratau ca niste berze bete, probabil tre sa mai beau daca vreau sa ma duc la manifestari de astea. Da nu vreau.

 • Angela spune:

  Bote ar vrea să se convingă pe sine că e hetero, cred că încă e în faza de negare … Mi-e milă de el.

 • ciuciu spune:

  Muie tipului cu cioc de pe tvr ! MUIE !

 • Jorel spune:

  Deci „denebe” ăsta e Drum’n’Bass-u… era să mor prost.
  denebe se și dansează? era să mor foarte prost.
  Unde hristos se ascund ăștia de nu i-am văzut dansând?

 • Jorel spune:

  P.S. Am zis că e mișto postul? Nu am zis…

 • chrisa spune:

  Domule Radu,
  Bun articol, si cel de azi la fel. Am ras cu lacrimi. Legat de domnul Zidurean, asta e meseria lui, meseria de enolog. Ca nu prea merg explicatiile „specialiste”, despre vin, in pauza de meci, e foarte adevarat si mai are saracul si pacatul fetei sfatoase si…paroase.
  E vina celor de la TVR, care au considerat binevenite clipurile cu pricina. Oricum, abia astept sa-i spun sa citeasca postul.O sa rada cu Morar si Toma, ca tot sunt prieteni.

  • Radu Post author spune:

   morar si toma sunt prieteni ?
   srsly?
   in ce univers?

 • Anna spune:

  am ras cu lacrimi

 • alexandra spune:

  Tu stii ce e DNB? sincer, ai putin habar cine reprezinta DNB? nu te contrazic ca toti frustratii ca sa iasa in evidenta „adora” dnb desi acasa, pe intuneric, asculta manele, nu zic nu, dar sincer…tare curioasa sunt ce muzica asculti tu. Eu nu sunt o MARE DNB-ta, dar sincer, stiu ce inseamna muzica.
  Nici cu Bote nu am nimic, pentru ca nu sunt genul de roman care sa asculte stirile mondene si apoi sa ma apuce dracii, pur si simplu ignor lumea lor, si apreciez adevarata lor valoare. Asa sunteti voi romanii frustrati, carora nu va convine nimic, nu apreciati faptul ca un adevarat talent umbla in lume cu talentul lui si se lauda ca e roman. Voi nu aveti curaj sa plecati din tara pentru ca nu sunteti in stare sa faceti ceva mai bun afara, dar nici in tara nu va place…
  Apropo de alte chestii care ma enerveaza…ma enerveaza romanii care sunt mereu nemultumiti, cauta alte nemultumiri si nu fac nimic cu viata lor…niste oficosi plictisiti si plictisitori. Nu m-ar mira sa nu postezi comentariul, dar daca il postezi, o bila alba. Si sigur gasesc o mie de comentarii la adresa mea, abia astept sa numar frustratii si sa ii inmultesc cu un infinit sa imi dau seama cam cati sunt pe pamantul asta;))

 • NisteDomni spune:

  alecsandro. da-te fa in pula mea cu reprezentatu tau de denebe si cu aerele de pseudointelectuala care citeste frustrati asa cum se caca. sper sa te puna sa-i maninci cacatu talentatului de bote saucumpulameailcheama in diRECT. sinteti prea multi prosti. mori.

 • gicu spune:

  „Dansul DNB” e un fel de „dansul pinguinului” dar care nu merge la nunti…
  Am inteles bine? :)

 • esti penibil spune:

  esti penibil bah radu..serios. pacat de cititorii prea ingusti la minte. mare pacat@ daca scriai articolul acesta in anglia aucm erai linsat. hai salut boss… vezi ca intr-o zi o sa calci stramb si n-o sa te salveze nimeni.

Adaugă un comentariu