Florin Chilian suge pula

Nimic nu e mai enervant decît artistul care vrea brusc să devină dătător cu părerea. E un sindrom comun la toţi din tagma asta, de la ăla care jonglează măciuci la ăla care zice şubiduap în spatele lui Bănică Jr. Motivul e simplu. Artiştii sunt oameni speciali într-un domeniu. Da, eşti special în desen. Desenezi mult mai bine decît restul lumii. Da, ai o voce specială, cînţi mult mai mişto decît majoritatea oamenilor. Dar ei nu înţeleg sau nu vor să înţeleagă faptul că sunt speciali doar într-un domeniu, că specialul ăla e o excepţie, nu o definiţie a fiinţei lor. Că în afară de o măiestrie fabuloasă într-un domeniu artistic sunt la fel de mediocri ca nea Ghiţă, turnător formator la combinat. E greu să facă diferenţa. Mai ales că au auzit toată viaţa „Eşti special!” nu „Eşti special la x, în rest eşti mediocru!”. De aceea toţi artiştii au impresia că sunt mai inteligenţi şi mai sensibili la latura filosofică a gîndirii decât noi, restul oamenilor. Se cheamă sindromul Dan Puric. Şi e ceva extrem de cretin. Să auzi un cîntăreţ cum cugetă e ca şi cum l-ai auzi pe CeTePe cântând. Un reprezentant de seamă al acestui obicei prost este Florin Chilian. Care suge pula.

De obicei el este ocupat cu datul în judecată a tot ce mişcă, pentru că e un lăbar trist care nu are nimic mai bun de făcut decît să o ardă prin tribunale. Paranoicul are impresia că toată lumea vrea să-i fure proprietatea lui pseudointelectuală. Spre exemplu, s-a luat şi cu un jandarm la harţă pentru că îl filma în timp ce cînta. CUM AI BĂ TUPEU SĂ-L FILMEZI PE FLORIN CHILIAN, acest Pavel Stratan al muzicii româneşti?

În rest, un gherţoi banal, care îşi caftea prietena, ca orice mîrlan coclit care se respectă. Bine, prietena fiind Ana Maria aia cu „ce mi-e dor de ochitai ochităi ochităi” care are o faţă destul de enervantă încât i-ai fute vreo două în ochii ei, ochii ei, ochii ei.

Dar el este un tip deştept. Gura lui, cînd nu cîntă, naşte stupizenii de genul.

„Pe noi ne defineşte profund, până la drapel, oaia. Societatea civilă este reprezentată  de Victor Ciutacu şi de Mircea Badea, timp în care panărămile care ar trebui să aibă păreri asumate stau pitite pe sub saltele”

Adînc! Ce scîrbă existenţială tipică omului superior! Ce dare de seamă fină! Ce satiră usturătoate! Ce căcat banal! Sau:

„Artiştii sunt preocupaţi să dea limbi în cur”. „Nu mai avem repere de tip muzical, se face muzică de căcat”. Şi zice chestiile ăstea ca şi cum nu s-ar include şi pe el în tagma guriştilor de duzină. Păi nu dom’le, el e un intelectual fin care îi judecă pe alţii din cercul lui strâmt. El e un artist adevărat, nu un faker.

Şi partea care mă enervează cel mai mult. Ia uitaţi ce titlu bun a găsit el pentru ultimul album. Ce elucubraţie plină de înţelesuri absconcse.

„Autistul – nu-l mai goniţi pe Brâncuşi”

Observaţi cum prin cîteva cuvinte marele gurist ne sugerează că

1- el ştie destulă psihologie încât să înţeleagă termenul de autist

2- el e destul de cult încât să ştie cine e Brîncuşi şi la ce echipă joacă

3- el, spre deosebire de noi, plebea, e un om de cultură care încurajează cultura, nu o goneşte, futu-va-n inimă de gherţoi care nu apreciaţi adevăratele valori ca Brâncuşi şi Chilian.

Cît de jenant. Prostul ăsta vrea să ne convingă că e deştept şi cult. Că nu numai că e în măsură să ne explice nouă pe unde se pişă găina, dar e capabil şi să emită sfaturi. Să ne arate printr-un banal titlu de album de ce este el un om superior. Un apărător al artei. Un dezinteresat fan al frumosului care se concentrează atît de mult asupra acestui aspect al vieţii încât pare autist. Care se uită la noi, mulţimea de ignoranţi şi spune că noi ar trebui să fim ca el, nu el ca noi. Şi ne spune politicos, nu  ne explică cu pumnul, ca gagică-sii. Marş mă, papagalule!

Şi un ultim citat din el: „Imbecilii aştia de contemporani nici măcar nu mai ştiu să înjure. O fac dezarticulat şi dezlânat”.

Sugi pula, bă. Dă-mă în judecată. Vezi că pun “Zece” când mă cac şi sunt constipat. Dă-mă în judecată că te înjur calomnios şi că folosesc piesa aia de căcat ca să mă taie căcarea. Şi am tras-o şi ilegal de pe net. Sugi pula dezarticulat şi dezlânat.

***

Comentarii (145)

 • SingurEu spune:

  :)))))))))))))
  Suntem doi cu părere bună despre Chilian. Hai şi cu Mărgineanu!

 • Brontozaura spune:

  I-as sparge o sticla in mecla lu’ Chilian. Si lu’ Margineanu.
  In cinstea lor o sa ascult Florin Salam- Reggaeton tza.

 • Florin Chillian spune:

  O sa te dau in judecata! O sa iti iau cacatul de la cur…o sa vezi tu

  esti un incult :)))

 • fff spune:

  radu = win, rampage

 • flkd%$T$%$bhgbh spune:

  deci mi s-au intarit sfarcurile citind asta

 • WaTzaP spune:

  AA…coaie, daca o batea pe Ana Maria nu-mi mai place.

  Futute-n gat de urat ba !

 • Laba Trista spune:

  Misto ca exista o lege a compensatiei. O sa ajunga si astia niste decrepiti ca Cornel Constantiniu, Cotabita, Mirabela Dauer etc. care au uitat ca futeau tot ce misca pe plaja la Costinesti si-si turnau whisky in cap la chefurile lu’ Nicu Ceausescu si alti limbrici. O sa ajunga si astia sa se plinga ca nu-i mai invita televiziunile, ca muzica usoara nu mai e cum era si alte d-astea. De ce? Pentru ca au fix acelasi stil: semizei pe pamintul patriei carora noi, oamenii, ar trebui sa le sugem plua numai ca se screm pe scena.
  Ai dracu’, unu’ n-ar zice, daca il intrebi despre Brincusi sau orice altceva, fie acel ceva X: „Nu stiu, mah nene, despre chestia asta nimic. Lasa-ma sa ma documentez si vorbim mai incolo!”. Nuuu, ei deja STIU. Semizei, da-i in cacat.

 • Coroner spune:

  Corect Radule!Asta imi place la tine,combati bine dom’le!Singurul lucru bun la Chilian e ca-i dadea scaltoace la tampita aia de Ana Maria,asta e un lucru minunat!

  • Ăla micu' spune:

   ” …..care are o faţă destul de enervantă încât i-ai fute vreo două în ochii ei, ochii ei, ochii ei. ”

   Corect de adevărat.

 • chibrit spune:

  cata invidie pe tine…ai vrea tu sa fii la fel de cult in cap ca gloata asta de intelectuali in frunte cu dan puric..cel mai puric dintre intelectuali sau cel mai intelectual dintre purici?cred ca iti rozi unghiile de ciuda cand asculti albumu si cand suflii in lumanare de ziua ta asta iti pui dorinta..:sa canti ca florin chilian..da’n-o sa poti..ca el e un sensibil,iar tu ..poti doar sa scrii pe blog de el..chilian wannabes..asta suntem toti noi ceilalti..

  • ION FIU` PLOII spune:

   este pe limewire

 • Iuli spune:

  Ceea ce spune multe despre popularitate :D

 • The Creatrix spune:

  cine-i fan adevarat poate da video to mp3 să audă cum zece pictori se tot miră cât esti de frumoasă.

  lasând gluma la o parte (pt. o secundă) am citit declaraţiile acelei fete, ana maria şi m-am ingrozit.

 • kaos spune:

  oamenii au dreptul sa aiba un talent special asa cum au dreptul sa fie incompetenti… in logice textului de mai sus, proprietarul blogului suge pula… sa fie sanatos si sa ne-o suga tuturor…

 • Ramses3 spune:

  cine pula mea e florin chilian? primaru sectorului 1?

 • Marghioala spune:

  Stiu ca radeam in minibas c’un alt idiot ca poti sa faci romanta din orice. Doua mere pe taraba, 3 sarmale’n farfurie, patru pizde dezlanate, 5 geamuri sparte… fara tineee. 6 cai frumosi, 7 frati patati …fara tineee. 8 tigani m’au violat in parc, 9 declaratii la politie, 10 drumuri la primarie… fara tineee toate.

 • unu spune:

  Pa mine ma dat jos de pa cacat declaratia guristului. Cica n-a facut nici o facultate, ca el s-a ocupat numai de muzica, sa iasa „must”…si ca facultatile-s ceva „o pula de cal” gen.
  Ba Diogene, de unde ai supt atata filosofie de emiti leme?

 • AdyK666 spune:

  :))) ahaha…
  poate ca ma-sa cu tata-so au fost frati cand erau mici sau ce tot zice el in cantecul avocatului…

 • lucianB spune:

  de-ar fi doar chilian, trist e ca toti cand scot putin capu` in lume au senzatia ca stiu tot despre orice.

 • Gvaerg spune:

  Nu este „ce mi-e dor de ochitai ochităi ochităi”, ci „cît mi-e dor…”

  • Radu Post author spune:

   da-te-n plm, fanule.

 • Sleepy spune:

  DA!! In sfarsit cineva care il uraste precum il urasc si eu >:)

 • sile13 spune:

  Ăsta e pseudo-hartistu ăla nemuzical cu vocea de caprioară rănită-n pizdă de pula de douăj dă inci a lu tata lu Bambi sau snaipărită dă ta-su lu Labi(i)ş în timp ce fi-su da, plin de remuşcări, o labă în tufiş pă spinarea la fraţii jderi.
  Tot el e poponaru semicunoscut si deloc recunoscător de dragoste arzândă de pulă revoltător dă groasă-n carne, dar însă totuşi mai ales în circumferinţa perimetrului, care se chinuia în zadar să scoată sunete melodioase despre numitu Tănase şi belşugu lui funciar, futu-l în gura aia marea şi spurcata a lui, care ieste, de invidios mic şi pervers, Chilian, nu Tănase.
  Lu ăsta „se” merită să-ţi bagi presupusu monstruos penis (al meu aşa ie, pă probate şi gustate, ia la tata) în generaţiile-i viitoare împotriva naturii, morţii lui dă bulangiu.

  • Radu Post author spune:

   asta e cel mai prost comenariu de pe tot blogul. ever.

   • sile13 spune:

    Ţine-l minte, atunci, scarifică-ţi-l undeva uşor de văzut şi adus aminte, dacă ai de gând să mai trăieşti mult de-a-mpulea, în loc să sugi seva înţelepciunii

    • Radu Post author spune:

     ADINATUESTI?

     • sile13 spune:

      Nu, fă, e spiritu lindicului lu aia luat în pulă de marele om de cultură Chilian

     • Eu spune:

      de ce intrebi de mine mereu? nu am mai intrat de ceva timp pe aici. iti este frica de mine?
      da la psiholog cand te duci. mama ce angoase ai :)

  • ION FIU` PLOII spune:

   eeeeewch, poser

  • alin1212 spune:

   uau, parca e un text de la negura bunget…

 • Gay Brie L spune:

  DA! Si io tot DA! De ce DA? De ce nu DA?

  E, ia sa-l vaz io pe Cilianu asta cum diseca el semantic si semasiologic beliturile astea de mai sus!

 • Dan spune:

  Du-te bah la construit de diguri, nu te mai plange ca pizda de Florinrl. Ala e o gorila proasta.

 • Anna spune:

  iar…am ras cu lacrimi „Pe noi ne defineşte profund, până la drapel, oaia.” – Bai Chilian, acest profund cu ochelari, oaie-i ma-ta care te-a facut.
  Asta da articol care sa ma binedispuna.

 • Gay Brie L spune:

  Radu, ce salariu ai? De curiozitate, nu din invidie.

 • Brontozaura spune:

  Pai daca „nu e din invidie” inseamna ca stii deja cam cat e, nu?

  • Gay Brie L spune:

   Banuiesc eu, ca ar fi cam 2000 de ron, zic eu, dar eram curios! Curios ca o fata mare!

 • alle spune:

  abia astept sa l aud pe ala cu şubiduap vorbind despre pacea mondiala

  • flkfrkorkofksa,mkajdk spune:

   sunt sigura ca a si adoptat un copil din Haiti

 • subiduap spune:

  nene e logik k un basinos ratat ca tine se mira k unu sau altu isi dau cu parerea dsp lucruri idioate la urma urmei… e clar ca tu in timp ce chiuleai dupa scoala sa fumezi si o labareai aiurea nu poti sa iti dai cu parerea mai departe de un pula mea sau altceva… pt k nu te duce… nu tre sa fi ceaikovski sa zici dsp unu sau altu k o iau pe aratura, nici shekspir nu tre sa fi… am scris numele asa pt ca oricum nu conteaza pt o ceata de labagii inculti ce si cum zi-ci pe aici atata timp cat e lipsit de injuraturi… toti ratatii v-ati trezit sa va faceti tot felul de bloguri inutile sa va justificati prostia si inutilitatea pe aceasta planeta… nu-i de mirare ca semintzarii ca voi umplu cu scarba locurile populate de putinii oameni cu ceva demnitate in ei… sunteti plictisitori, si voi o stiti cel m bine… sunteti inutili si-n afara de blogurile voastre sterile si puerile nu stiti nici sa va stergeti la cur dupa ce-l ascultati pe chilian… asa k o sa ma cobor la nivelul vostru si o sa va zis sa va duceti in pula tatucilor vostrii la fel de ratati ca si plozii ce i-au facut din laba si juma de spermatozoid… bineinteles k o sa injurati ca atata va duce… aveti voie :)) nu va opreste nimeni… sa nu uitati sa dati goagle pt shekspir si ceaikovski

  • Radu Post author spune:

   am lasat acest comentariu retardat pentru ca imi place cum unul care habar n-are sa scrie vorbeste de inteligenta.

   • Floaredemai spune:

    Dar vad ca stii sa stimulezi, nu gluma!

    O singura observatie – autismul este o problema psihiatrica, nu psihologica. Desigur, se intrepatrund, dar am simtit nevoia sa iti spun. Fara sfaturi, nu as vrea sa imi dedici si mie o postare in genul asteia.

    • Radu Post author spune:

     e ca si cum ai spune ca o pula mica e o problema de lungime nu de grosime./

  • namtab spune:

   ba cretinule !!

  • unamica spune:

   Chiliane, te-ai căutat pe Google? :D

  • Gay Brie L spune:

   Ba, io am impresia ca nu ai scris tu decat inceputul si sfarsitul la postul asta, la mjloc a venit unul care nu era inoculat de mess cum esti tu la scris, baiete/fato!
   Si am dat search pe Google la shekspir, da’ imi da de unul, William Shakespeare… Cine naiba e asta? Si la fel si la ceai ala cu coiksvi, cica e un lautar rus. Iti place tie de astia?

  • EvilConCarne spune:

   Bai cacat cu ochi, Piotr n-a zis nimic nici despre unu, nici despre altu. Dar pentru tine poate fi un real spargator de buci.

  • AI spune:

   ceaikovski e ala cu cristalele nu?

  • tvee spune:

   goagle pe mama lu chilian.
   surpriza!

  • hah! spune:

   ba, da’ bou mai esti! jena sa iti fie! ce bine ai tu intrat in gura lupului :)))))

  • theia. spune:

   shekspir.. =)))))))))))).

 • melciu spune:

  Bai nene asta chiar e capodopera; te urmaresc de ceva timp; fuck you, mi-ar placea sa ne cherchelim pe centru odata, sa avem discutii de acest gen.
  La multe inainte!!
  Si apropos de un comentariu „plin”, da’ gol de mai sus..facut de subdulap…sa ne sugi pe toti cei care ne-am plictisit de muistii de la TV platiti sa zica ceva. Despre calitatea lor…a zis mai bine Radu.

 • Grigore Beleartu spune:

  Chilian, acest dana grecu al muzicii cu greşeli de tipar, e ceva la fel de scârbos ca pilotul de tricicletă mândruţă şi insesizabil mai idiot decât realizatorul de mileuri şi carpete măruţă, care e mult mai idiot decât mădălin abcesdirect.
  Faptul că o bate pe o pizdă pe care o iubeşte şi îi compune manele folk îmi confirmă convingerea că tot ce e bun nu numai că trebuie să dispară, dar trebuie degrabă uitat. Singura soluţie a enigmei chilian este un şpiţ în splină.

 • Petrov spune:

  mai is rahaturi de-astea si-n blogosfera cum ar fi celebrul moshe puledecai.

 • eu...evident spune:

  Nu stiti nimic!Chilian e crupier de meserie,nu laba muzicala.Facea ca un animal in casino.E dus rau filozofu curului.

 • Tina spune:

  Oare cand plangea cu vorbe in baraca aia pe malul marii „Iubiiii” tot de Ana-Maria era vorba?

 • mama omida spune:

  evolutie fireasca taximetrist => crupier => artist => si apogeul – oier (k gigi)
  are dreptate chilian bai

 • mama omida spune:

  P.S. momentan sunt crupier mai am un pic pana in varf

 • Layla19 spune:

  Nu mi se pare normal sa te iei de Chilian, asa fara nici un motiv. Da este mediocru, dar cati nu sunt? Nici Raducu nu iese cumva din mediocritate. Propun sa scrie despre el. Chilian merita daca nu respectat, macar privit cu indulgenta, avand in vedere faptul ca a crescut la casa de copii si cand a implinit 18 ani si a trebuit sa plece nu s-a apucat sa se plimbe pe strada sufland in punga, ci a incercat sa isi valorifice cumva bruma de talent pe care o are. Inainte sa judecam, asa, tam-nisam, ar trebui mai intai sa punem in balanta partile bune si cele rele ale unei persoane. Si poate, doar poate ar trebui sa invatam sa luam oamenii ca atare, pentru ca de schimbat oricum nu sunt dispusi sa se schimbe. Asta este singurul mod de a ne dovedi superiori.

  • Radu Post author spune:

   si tu sugi pula.

   • Punkeru spune:

    ba Radule … date-n pula mea fii sensibil cu fata … citez dintr-o campanie de cacat de la tv :”casa de copii nu-i acasa” …

   • Layla19 spune:

    Asta e doar o fantezie de-a ta;)

  • [idiot] spune:

   layla, tu esti genul de proasta care induri pumni in moaca de la plavanul tau doar pentru ca ii mai dai o sansa si pui in balantza partile lui bune si cele rele. asa-i? sau nici macar nu are cine sa te snopeasca

 • OmuCuPulaDeFier spune:

  Io chiar nu stiu cine-i Florin Chilian. Pe bune.

  • Valjean spune:

   e vine valu imi ia cardanu băi necioplit incult

 • Gia spune:

  O singura chestie nu am inteles, adica cred ca te inseli la un capitol. Nu skill-ul in sine il face pe un artist artist, ci tocmai sensibilitatea. Sigur ca ajuta, dar atat. Nu o mana buna face un pictor, nu un penel bun un scriitor si nu un ambitus vocal iesit din comun un solist. De asta Cohen va fi mereu mai bun decat Mărie Cărei, pe cand o pictura „fotografica” fidel construita va rezulta mai mereu intr-un kitsch. Mna, cel putin io asa cred, daca la asta te refereai.

  • Gia spune:

   *nu „penel” se potrivea acolo, da’ te-ai prins.

 • BreatheInBreatheOut spune:

  Tu in cate domenii esti special ?

  • Radu Post author spune:

   absolut niciunu/

   • BreatheInBreatheOut spune:

    Nu prea ma asteptam la raspunsul asta, avand in vedere atitudinea ta. Am totusi o alta intrebare: ce scrii pe acest blog reprezinta in totalitate opiniile tale sau sunt si roluri pe care ti-ai propus sa le joci ?

    • Radu Post author spune:

     cainele moare de drum lung si prostu de grija altuia

     • BreatheInBreatheOut spune:

      Un raspuns clar la intrebarea mea ar fi de apreciat. Din citatul tau popular n-am inteles ce vrei sa zici.
      Asa si un virtual Florin Chilian ti-ar putea raspunde „prostu moare de grija altuia”. Pentru ca inteleg sa critici o idee. Insa formulele de inceput, sfarsit, plus alte dese inserari in continut: „Florin Chilian suge pula” nu reprezinta „idei”. Asadar, in ce scop ? Pentru a exploda interesul pentru blog al panaramelor care scriu „pula” de mai multe ori decat pun virgula ?

     • Radu Post author spune:

      flitma

     • BreatheInBreatheOut spune:

      Pacat, ma asteptam la mai mult din partea ta. Bafta in a le spune cat mai multora „sugi pula” !
      Apropo, poate vreodata, cand vei considera ca s-au strans sa zicem macar 100 de fani ai tai, vei organiza o intalnire cu ei in realitate. Sa va spuneti unul altuia cine mai suge pula, cine mai e cacat, … stiti voi. Altfel, vei fi si tu unul care rupe internetul in 2, insa in realitate, parca acele vorbe sau macar ideea de a-si arata mecla nu mai curg atat de natural.
      Bafta inca o data ! N-am nimic cu tine, ba chiar pe alocuri surprinzi extrem de bine anumite metehne. Ca esti un om destept clar n-as putea nega. Doar ca o asemenea atitudine si astfel de cuvinte se intorc impotriva ta intr-un final.

     • Radu Post author spune:

      ma, tu chiar nu intelegi. chiar nu vreau sa ma justific in fata ta. uita-te la otv daca iti plac genu asta de chestii. te asteptai la ce mai mult din partea mea? sa iti povestesc cum au murit parintii mei intr-un accident de apicultura si de atunci am o fobie de miere si un spirit justitiar? cine pula mea te crezi tu de simti ca ar fi normal sa iti povestesc io tie ce vreau io de la univers?

      flit ma. auzi, tupeu, sa-i raspund la intrebari. pft.

     • AleX spune:

      „Apropo, poate vreodata, cand vei considera ca s-au strans sa zicem macar 100 de fani ai tai, vei organiza o intalnire cu ei in realitate.”
      Radule! dam petrecere si nu stiu eu:(?

     • BreatheInBreatheOut spune:

      Vad ca de data asta ai scris mai mult si trebuie sa-ti raspund.
      „chiar nu vreau sa ma justific in fata ta.”
      Nu vrei, ai ? Bagabont mic ! :)) Cand nu-ti convin intrebarile nu vrei sa raspunzi.
      Nu te-am intrebat chiar atat de mult, ce vrei tu de la univers. Si nicidecum nu ti-am cerut sa-mi povestesti copilaria ta. Eu am intrebat asta: „ce scrii pe acest blog reprezinta in totalitate opiniile tale sau sunt si roluri pe care ti-ai propus sa le joci ?”. Esti un elev prost, ai deviat prea mult de la sensul intrebarii ;).
      Cine ma cred eu sa-ti pun o intrebare referitoare la cele scrise de tine ? Cine te crezi tu sa-ti exprimi opiniile referitoare la „cacatul” din jur, iar atunci cand ti se pun intrebari, sa refuzi sa raspunzi ?

      Am citit ce ai scris mai jos tu si altii referitor la „pula” si „penis”. Intr-adevar, ambele cuvinte denota acelasi obiect. Daca expui o idee in care te referi la pula / penis, din partea mea poti folosi ce cuvant vrei din cele 2. Altfel, e doar o expresie a vulgaritatii in care te zbati.
      Spre exemplu in propozitia asta:
      „cine pula mea te crezi tu de simti ca ar fi normal sa iti povestesc io tie ce vreau io de la univers?”
      „pula mea” e superfluu. Aceeasi idee ai fi exprimat-o si fara a insera „pula mea”. Dar daca ai fi facut astfel, ghertoii obsceni nu te-ar mai fi divinizat.

      Apropo, toata aprecierea pentru Marcela !

     • Radu Post author spune:

      pula mea este o subliniere. daca nu era acolo pareai doar un impertinent. cu o pula pe acolo pari un impertinent nerusinat care isi da importanta.

      si da. cand mi se pun intrebari refuz sa raspund. nu inteleg ce n-ai inteles. nu te fute pe tine grija daca is roluri sau chiar opiniile mele. sictir. flit. mars la cacat.

      si nu te mai scarbi atata de pula. e ca un deget. fara unghie. pe care te pisi. si se afla intre picioare. e ceva normal. nu cred ca eviti tu toate ideile care se refera la pula. poate alea care se refera direct la pula. uite, spre exemplu, daca iti spun ca esti un ratat trist, asta se refera indirect la pula. ca pana la urma la asta se rezuma ideea. nu te-ar fute nici dracu.

 • Sabina spune:

  Am simtit ca gasesc aici adevarul gol golut despre Florin Chilian si am mai simtit o racoare buna, pe canicula, cand am citit. Bun subiect si foarte bine sfartecat!!!

 • luk spune:

  Citisem un interviu cu el, imi era vag simpatic, povestea cum reusise el sa miste ceva prin viata dupa ce a crescut la casa de copii. Dupa aia am avut neplacerea sa stau langa masa lui la un restaurant, se auzea tot ce comenta. Un carnat de om, un jeg.

 • Amenth spune:

  Io acum am aflat ca erau impreuna si ca o batea. Se vede ca nu am TV.

 • (d-_-b) spune:

  „Paranoicul are impresia că toată lumea vrea să-i fure proprietatea lui pseudointelectuală.”
  Înţeleg ce zici, dar, din câte am citit eu, problema lui principală este cu UCMR-ADA, ORDA şi AIMR, cu lipsa transparenţei şi justificării plăţilor făcute către artişti, nu şi cu consumatorul. Că o face isteric şi cu mari căderi în penibil e, într-adevăr, jenant şi nu ajută cu nimic tagma celor pe care vrea să îi reprezinte, devenind un david icke al industriei muzicale româneşti; iar faptul că îşi discreditează colegii de breaslă (deşi nu-l ajută prea mult talentul artistic în câştigarea respectului) îi dărâmă orice fărâmă de credibilitate => eforturile lui sunt nule.

 • Marcela spune:

  Există o categorie de proști care consideră că femeia trebuie bătută. Din categoria asta de proști fac parte, de regulă, frustrații, ăia care o au mica, ăia care în fața bărbaților sunt niște fraieri, ăia care (din motive nefericite) nu prea au avut parte de educație și daca-mi mai amintesc vreun subpunct vă zic.
  Da, știu, unii o să latre că, dacă femeile vor aceleași drepturi cu ale bărbaților, sa suporte consecințele. Vorba asta se referă la egalitate intelectuală, nu la tăiatul lemnelor.
  Mai există o categorie de proști care-l pupă-n cur pe Radu, doar ca să-i intre în grații, iar pentru asta încearcă să vorbească cel puțin la fel de porcos ca el, crezând că printr-un vocabular mizerabil își exprima mai clar punctul lor de vedere.
  Mai există o categorie de prosti care preiau ideile de pe-aici, atribuindu-și-le ca fiind ale lor. Ăștia, cu siguranță, nu știu că-s patetici și e păcat să le taie cineva elanul.
  Femeile care vor să i-o tragă nu-l deranjează decât pe el. Din fericire.
  În rest, vă respect părerile.

  • coolmogul spune:

   Aş dori să remarc scrisul dvs. îngrijit.

  • Amenth spune:

   Si mai exista o categorie de prosti care incearca mereu sa le explice prostilor de ce sunt prosti.

   • Dragos spune:

    Si sa nu uitam de categoria celor ce arata cu degetul prostii, dar fara sa le explice de ce sunt prosti. Ei sunt cei mai subtili si se considera cu un nivel mai sus chiar si decat cei ce explica prostilor de ce sunt prosti. Ei sunt prostii modesti. Caca-ne-am pe ei.

    • Marghioala spune:

     Cum cacat sa postezi sub numele de „Marcela” si sa te chinui 10 randuri sa explici ceva cu un aer indiferent’superior, folosind complet dampizdelea termenul de „patetic”?
     Cu respect ii raspect parerea.
     Am aflat la o vodka vestea ca Ana Maria s’a maritat cu Chilian. Aproape ca’mi doresc sa fie adevarat.

  • Fain spune:

   Fa proasta satului, cuvantul „patetic” inseamna cu totul altceva in limba romana. Ce debitezi tu acolo vine din engleza, dar la noi are cu totul si cu totul alt sens. Deci mars la cacat!

   • Fain spune:

    Comentariul este pentru Marcela. Bine observat de altfel de Marghioala, da-i-as o limba in pizda.

 • gicu spune:

  Pana a nu citi postarea asta credeam ca numai mie mi se face greata cand il asculta pe Chilian.
  Cand apare la TV pun pe „mute”.
  Nu stiu cum de a avut priza la public, mie mi se pare ca e fals rau! (nu candta fals, EL E FALS).

   • gicu spune:

    Man, eu pun pe mute pana isi opreste „interventiile” din emisiuni. :) Unii spun lucruri faine dar pierd ca il aduc pe Chilian. Cand vorbeste geamgiu’ pun pe „mute” apoi ascult ce spun ceilalti, ca zic ok.
    Asa fac si cu Base, Boc, Udrea si restul guvernului. Ce spun ei nu ma mai intereseaza, ma intereseaza mai mult restul emisiunii… ma rog, fiecare cu problemele lui. :D

 • Navalnicu spune:

  Mai prost decât asta, călare pe puric, e doar cetepeu când comentează meciurile de tenis unde Nadal pandeşte din tufiş ca un leu rănit gata să ia glanda vânătorului. Sau când imi spune cum intensitatea la care se joacă meciul transcede din zgura de pe ciorapii jucătorilor. Gen. De tontul ăla când te iei?

 • AI spune:

  Bai, mie imi placea asa la inceput aia cu 10. da, stiu. nu-mi placea clipul care avea aer de coperta de album de manele sau de carpeta de pus pe perete, da’ na. cand l-am auzit pentru prima oara vorbind am zis ca face misto. acu’ nu mai zic nimic ca le-ai zis tu pe toate.

 • lucius fascius spune:

  cum drac sa fie asta special mai? voi l-ati auzit cum le canta? hai sa fim seriosi, ce dracu, e un cantaret ratat care are prieteni buni si bogati care ii mai tocmesc cate o cantare si o aparitie pe la tv…

 • OmuCuPulaDeFier spune:

  Ce noroc ca-s surd. SI ca am pula mare. Ma doare-n pula de Florin Chilian.

 • unu spune:

  Cea mai tare chestie pe care-am citit-o pe negura asta „moshe puledecai” am ras in toiul unei colici renale. Cine stie, stie!

 • Iulia spune:

  Mie imi place de Chilian. Face o muzica de cacat, pe care o pretinde intelectuala, dar imi place pentru ca e un rau necesar. Acum cativa ani un labar imi spunea ca asculta „Zece” si se gandeste sa se sinucida ca nu vreau sa ma futez cu el. Din clipa aia am inteles la ce e bun Chilian. Daca ne ajuta sa scapam de retarzi, nu il vedem prea des pe niciunde si putem sa dam pe mute ori de cate ori canta eu zic ca e bun.
  Nu stiu ce s-a intamplat cu labarul. I-am dat ignore ca eu nu vorbesc cu oameni care asculta Chilian ca sunt si eu o doamna ce pula mea!

 • Dragos spune:

  Fiecare post al copilului asta ma da pe spate de ras, mai ales cand negresit pulimea se leaga de subiectele articolelor, cu bune sau cu rele, fara ca niciodata sa realizeze ca ideea e batjocura cu stil, pamfletul, caragialismul. Probabil aici zace si talentul, in mistoul asta brut, sec, pe fata si totusi sarcastic pana la loc comanda. Nu e de mirare ca generatii dupa generatii de cretinei nu sunt in stare sa futa o analiza de text la bac si invata dupa carti tampite. Romanul e prost si cand se crede destept. Dar fara ei, nu ar fi oameni ca Radu, si-ar pierde obiectul muncii. Va multumesc ca existati, bata-va Dumnezeu de prostalai :))

  • Phallos spune:

   Dragali-mi-ai pula Dragose. Tu esti pe dinafara, nu esti inclus in masa asta amorfa, tu esti cacatul motat din marea diarie. Si plutesti.

 • coptura galbena spune:

  Stimabile, n-am citit decat titlul, dar…
  SUNT TOTAL DE ACORD CU TINE ;)

 • sandi bel spune:

  auzi dragoshe, ce tia picat la bac? caragialismu sarcastic?

  dar io vreau acum sami bagp mea in fatza lu chilian florian
  prin okelarii lui filozofici si fara dioptrii
  purtati la sto

  si ii multumesc pt piesa aia a lui de cacat, 10,
  pt ca e un super powerful utilitar care iti mai dezvaluie cate un dobitoc pe carenu lai fi banuit la prima vedere ca ar fi prea dobitoc pana nu isi ii suna telefonu cu meloadia aia sensibilo-decacat

  asadar
  pedeo parte ii multumesc
  dar in acelasi timp, imi bag si pula in mecla lui de intelectual

 • isshmen spune:

  Ce spui aici? Ai gandit si tu macar putin? Esti ne`normal omule..

  Doamneee! Mare ti-e gradina :)

 • asta e doar o fantezie de'a ta spune:

  hahaha sa te caci pe chilian nu alta…uitati ce puteti citi in presa despre „autist”, futu-l teniile:

  „Cred ca sint sub balconul tau”, ii zic la telefon. Apare si el cu mobilul la ureche, acolo, la etajul 1, intr-o vila micuta (de-aia veche, intr-o curte cu alte citeva imobile asemanatoare, in spatele Mitropoliei). Urc insotita de un motan galben care ajunge la stapinul lui inaintea mea. In usa, Florin Chilian e in slapi si pantaloni de trening. In coltul gurii are o tigara care deschide seria urmatoarelor, aprinse una de la alta. Este inconjurat de o dezordine boema, cu hirtii imprastiate in toata garsoniera. Versuri, incercari. „Ca doar esti poet”, ii zic. „Nu. Nu sint poet, sint un bun povestitor. Eu doar imi povestesc viata”. Divortul parintilor cind nu invatase sa spuna mama si tata, copilaria petrecuta la orfelinat, o tentativa de viol din partea unui tata vitreg, („era sa-i infig furculita in ochi nenorocitului”) reprimata, cind avea virsta de zece ani, lipsuri, lipsuri de toate felurile, dau navala din trecut in muzica lui.Sintem obisnuiti cu neconventionalul Florin Chilian care spune adevaruri dureroase, desfiinteaza prostia, loveste in centrul emotiilor, stirneste controverse si este declarat admirativ „nebun”.”

 • Tud spune:

  „Ce spui aici? Ai gandit si tu macar putin? Esti ne`normal omule.. ”

  Anormal, dobitocule…

 • Grigore Beleartu spune:

  Incredibil, dar există o scârnăvie mult mai fecală decât cilianul şi puricele la un loc: fistula se numeşte monica tatoiu şi iete ce ştie ea să scrie:

  „Incercand un zoom(asa cum nu fac purtatorii de camere de luat vederi,la fel ca si in timpul incidentelor din Decembrie) am ajuns la concluzia -este a mea si mi-o asum -ca In ultimii 10 ani am avut parte de o manipulare eficienta care ne-a asmutit pe unii impotriva altora creaind perdeaua de fum care sa asigure retragerea “responsabililor… Ce face CEO-ul oriflame România cu patru luni de vacanță pe an? Îmbină utilul cu plăcutul în Bruxelles, schiază în Zermat, se bronzează în Corsica și recomandă pasagerelor TAROM câteva dintre locurile ei favorite în România și în lume.”

  http://monicatatoiu.ro

  Să nu cumva să-mi sugi pula, ţaţoiu!

 • Grig spune:

  Oameni ca Florin Chilian sau Dan Puric au realizat ceva in viata, aduna public in sali de spectacol promovand lucruri nicidecum nevaloroase, asa cum promovezi tu o data la trei cuvinte „floci, pula,pizda”.
  Tu ai reusit sa ai un vocabular pe care-l detin 90%din locuitorii din Obor, Pantelimon sau Ferentari, toti astia suporteri pe stadioane. Felicitari..Cred totusi ca esti plin de frustrari care pornesc de la lipsa calitatilor fizice pana la lipsa realizarilor profesionale. Atentie, nu am spus nimic de calitati intelectuale. Pentru ca ai potential si cu toate astea te adresezi unui public cu un iq mai mic decat numarul meu de la pantofi. Felicitari din nou!
  Trezeste-te,ba!
  P.S. : Daca tu cu fata asta ai reusit sa „fecundezi” atatea femei cate spui, esti demn de admirat.

  • Radu Post author spune:

   bai, ce sa zic. inca un prost care se sperie de cuvinte. de parca daca-i spui pula sau penis nu tot te pisi cu ea. dar automat publicul care citeste pula e mai prost decat ala care citeste penis. ca insiruirea aia de 4 litere te indobitoceste.

   apropo, a sunat taica-tu. isi vrea sperma inapoi.

  • Dzeu spune:

   hai treci si dai o limba-n cur lu Chilian

  • Grigore Beleartu spune:

   „Oameni ca Florin Chilian sau Dan Puric au realizat ceva in viata, aduna public in sali de spectacol promovand lucruri (atenție!) nicidecum nevaloroase (sic!)…”

   Grig, Valorosule, mi-a căzut limba de la ceasul de pe mobil! Tu când te piși porți mănuși chirurgicale, să nu cumva să te umpli de bărbăție și când te caci, te caci pe tine, ca să nu poluezi rețeaua de canalizare.

   Când o să realizezi și tu ceva în viață, gen puricele și cilianu, să fii modest, să nu mai spui la nimeni.

   Ești atât de prost, încât n-ai cum să nu fii sincer.

 • radu spune:

  :))..nervosule…
  zi-le in mama lor dar k si eu m-am saturat d atata mandrie de sine…
  vezi k deja am inceput sa ne incadram si noi in aceeasi oala…odata ce incepem sa ii criticam..sindromul chilian ne-a invadat :))

 • Marcela spune:

  Amenth, nu cred că funcționăm după aceeași logică.
  Dragoș, dă-mi voie să mă simt net superioară multora. Mulțumesc.
  Marghioala, ăsta e numele meu. Nu știu alții cum sunt, dar nu am de ce să ma ascund sub un pseudonim pentru a mă da deșteaptă.
  Știu că mulți sunt zmei în spatele tastaturii.
  Nu e obligatoriu să împărtășim aceleași idei. Asta am observat după ce am citit cam tot ce-i pe site-ul ăsta.
  În rest, mulțumesc pentru întelegere :)

  • jimerino spune:

   ca sa fii curajoasa pana la capat da-ti si numele de familie si adresa. in sloboz.

  • Marghioala spune:

   Tu esti secretara. Si esti mandra de treaba asta.

  • Amenth spune:

   Io-s Anna, nu ca asta ti-ar spune mai multe despre mine decat Amenth, dar mnah.

  • Radu Post author spune:

   io nu mai uit la snuffuri . scarbosenii fara merit artistic facute special sa ingrozeasca omul, fara sa transmita vreun mesaj. daca vreau sa vad asa ceva ma uit la capatos.

   • Dragos spune:

    Nu-i snuff, dar e un cretinism intr-adevar.

 • flatulenţă spune:

  cine pula mea e florin chilian? e prima oară când aud de vaxo-penalu’ ăsta. sper să fie şi ultima. guzgani rataţi fără viitor.

 • Agrafa spune:

  Cel mai misto mod de a incheia ziua de munca….mersi Radu !

 • AleX spune:

  „Şi ne spune politicos, nu ne explică cu pumnul, ca gagică-sii.”
  :)))))))))) frumoooos ..ilegal de pe net..uuu sub centura!
  BOOM!
  :)))

 • JJJ spune:

  nu puteam fi mai de acord… sa ma pis pe melodia „Zece”

 • blanosu spune:

  Mi s-au facut coaiele ca lubenitele parguite cand,in sfarsit,cineva s-a sesizat impotriva acestui Bono impotent si complexat al muzichiei mioritice.Faptul ca profunzimea lui de flegma apatica se exteriorizeaza prin niste behaituri scabroase pe care vulgul(ca sa nu zic „pulimea”) le ridica la rang de arta nu-i da dreptul sa dispuna de biata fata care,la drept vorbind,i-ar putea fi fiica.Plus ca auzisem vorbe de genul ca ii portioneaza smardoiul zilnic in acelasi mod ca si minutele de convorbire telfonica cu ma-sa,avand in vedere ca ta-su decedase cu putin timp in urma…In speranta ca nu ma fac de porc lungind comment-ul cu spume la gura,am un singur mesaj pentru Chelian:”La pus termopane,filozofule!”

 • blanosu spune:

  A,si pentru stimata domnishoara care il justifica pe Chelian ca fanii lui Michael Jackson ca cica ar fi un fel de Mesia intre inadaptatii din orfelinate,sa mor calcat de avion daca nu l-as fi apreciat mai mult daca ar fi lucrat la TELEX la CFR!Pe bune!

 • PowerPrafGirl spune:

  >:))))))) Vaaaiii! e pizda postarea! subscriu, sunt in asentiment! Noa ashe mai mere! baga-le futu-i sa-i fut de imbecili!
  P.S. daca auzi cumva ca-si cauta Chiliman impresar, sa-l trimiti la mine ;)

 • ringzro spune:

  Nu era cumva ‘cat ma dor ochii, bai!’? Numa’ ca cumva asta o fi fost mascata dupa ‘mi-e dor’, din diferite motive, chiar si de PR?

 • meme spune:

  @Marcela

  Domnisoara… cred ca vorbesc in nunele multora cand spun urmatoarele: iubim si respectam femeile care MERITA sa fie iubite si respectate, care ne dau motive concrete sa le iubim si sa le respectam.

  Asa cum exista scursori de barbati, exista si jeguri de femei. Sau pur si simplu femei care-si bat joc, si dupa aia si-o fura, si se intreaba de ce.

  Nu zic ca tre sa bati femeia. Nu. Dar unele merita niste palme ca-n desene animate. Palme de-alea de te-arunca prin 3 pereti pana la vecinu’

 • francesca spune:

  bun post, scris cu patos…

 • Andrea cu un e spune:

  Dintre care una invitabil i-o aterizat in cavitatea pizdala a doamnei Mama lu’ meme si la fel de inevitabil s-a nascut acest teoretician al filosofiei „SI FEMEILE E SCROAFE”, dar prea gingase pentru a fi totusi, caftite.

 • Marcela spune:

  Meme, știu la ce te referi și nu pot decât să-ți dau dreptate. Când mă gândesc la categoria aia de femei, îmi vine în minte Nikita :)
  Dar până să afli dacă merită sau nu să fie iubită, trebuie s-o tratezi cu puțin respect, mai ales dacă, la rândul tău, primești. Și, din păcate, nu e vorba de o palmă, e vorba de bătaie golănească, dureroasă.
  Mă rog, nu sunt în măsură să dau sfaturi, e o părere personală, cu aluzie la cei care aruncă mizerii în necunoștință de cauză.
  Dacă iei strict cazul ăsta și te gândești la copila aia bătută de Chilian, îți cam vine să-l castrezi..

 • Cartman spune:

  Eu cred ca daca femeile erau mai puternice ca barbatii, existau mult mai multe cazuri de barbati maltratati. Nu-i asa andrEa?

  • Andrea cu un e spune:

   Esti pe drumul cel bun. Inca putin si descoperi si apa calda.

 • meme spune:

  Marcela, nu tre arati sau sa ai educatia Nikitei ca sa meriti pumni… E plina lumea de zdrente, de ambele sexe… Ti-as da un exemplu dar ar insemna sa intram in aberatii. Oricum, sunt convins ca ai intalnit macar o fata / femeie care sa merite un levier in dinti.

  Zic si eu, nu sunt misogin, nu bat femeile dar exista o tipa pe care as mutila-o. Stie ea de ce (nu, nu i vorba de inselat, e mult mai grav decat atat) :))

 • agariciu spune:

  nene, esti tare … rau de tot !

  si totusi , cine pula mea e veleitatea asta de chilian?
  a trebuit sa dau un sarci pe goagal sa-mi dau seama cine e ! :D

 • ostap bender spune:

  cine i-o dat in pizda lu ana-maria? chilian ruleaza! se pregatesc bambi si copiii de la moculescu. zece!

 • Dante spune:

  Parca „zece” era sergentu’ … Ala din Vaslui …

 • [idiot] spune:

  gratis, gratis piticii, da’ se cam contrazic pamfletele intre ele. mai demult tocmai ce ma convinsesei cum ca e foarte bine sa-ti bati femeia, indiferent de motive. sper sa nu trebuiasca sa-mi cer scuze de la ea, ca e prea tarziu

 • Andreea Marin Lickin Madalina Manole spune:

  Inca un subiect de cacat, despre un cacat, ce pula mea ii dai atata importanta unui cacat. Cacatu e facut din cacat. Logica mea e imbatabila.

 • Andutzu spune:

  @Dante :
  Da, si era ceva de genul „Plecat’am 9 din Vaslui / Si cu sergentul 10 / Si’n gura la Chilian / Slobozu’ era rece”

 • elis spune:

  Cate jeguri ordinare pe o singura pagina…De unde va cunoasteti toti analfabetii?Nu aveti voi ce vorbi de Chilian,tigani imputiti ce sunteti!

Adaugă un comentariu