Extraordinarul jurnal al învăţătoarei care face greva foamei ca hobby

Toată lumea a auzit lunile ăstea de Cristina Anghel, învăţătoarea eroină din Caracal care a făcut 60 de zile greva foamei pentru drepturile profesorilor. N-a rezolvat nimic, a făcut un gest drastic, penibil şi inutil, dar eroic. Ce nu ştie toată lumea e că n-a fost prima dată. Nu e o femeie normală, împinsă de soarta grea să ajungă la asemenea soluţie disperată. A mai făcut greva foamei şi în 2008, că un proces era lungit de-aiurea. La ea greva foamei nu e o soluţie drastică, ci soluţia la îndemână pentru orice problemă. De ce să abordezi problema raţional când poţi să faci un circ în jurul ei? Când faci o dată greva foamei, e tragic. Când faci la fiecare problemă mai mare pe care o ai, e deja hobby. Ei bine, am primit Jurnalul Foamei de la un călător în timp. Publicat aici în premieră şi exclusivitate!

JURNALUL FOAMEI

Acest jurnal este a lu Cristina Anghel învăţătoare. Dacă nu eşti io, te rog să mil dai înapoi.

20.04.2008. Ministerul de Finanţe nu s-a grăbit să execute hotărârea de anul trecut prin care trebuie să-mi dea bani despăgubire pentru casa confiscată lui taicămio. Voci isteţe din jurul meu spun să-i dau în judecată. Voci din capul meu spun să o fac lată. Bag pula. Azi mănânc 5 şaorme şi mâine decât intru în greva foamei. O să vadă ei!

22.04.2008. Ce pizdec! Au venit ziarele să îmi ia interviuri despre cum fac eu grevă! Mă dă ăştia la ziar! Bine, e decît un ziar, dar sunt vedetă!

26.04.2008. Cred că încap iar în rochia de la nuntă. Meserie! Dieta aia cu varză n-a mers, da dieta asta cu grevă e fină rău.

05.05.2008. Bag pla. Nu mă mai bagă nimeni în seamă. Păi dacă nu mă bagă nimeni în seamă, de ce să mai fac grevă? Păi ori suntem grevişti ori nu mai suntem! Nu. Decât tre să găsesc o cauză mai serioasă data viitoare, să mă bage lumea mai tare în seamă.

28.05.2008. Bag pula iar. Am mai stat 3 săptămâni în grevă poate poate se simte cineva să-mi facă un pictorial, să mă cheme la o emisiune ceva. Nişte nesimţiţi. Mă duc să mănânc mere coapte. Şi să mă întorc la muncă. Futu-i în gură de mucoşi, sper să ştie să scrie până mă întorc. Măcar atâta să înveţe şi ei singuri.

12.11.2009. Nu mai aveau ţigări la chioşc. I-am zis că fac greva foamei până aduc ţigări.

13.11.2009. Au adus ţigări. Bag pula.

27.08.2010. Gata. M-am hotărât. Intru iar în greva foamei. Bat recordul, poate ajung iar să încap în rochia de nuntă. Şi de data asta o să mă bage lumea mai tare în seamă că o fac pentru salariile profesorilor!

28.09.2010. A mers! Sunt la terapie intensivă şi în toate ziarele! Ce tareeeeee!

05.10.2010. Mă dau ăştia la televizor! Ce futubilă arăt aşa, slăbuţă. Mor bărbaţii din Caracal dupe mine acuma! Dacă nici aşa nu mă fute nimeni, bag pula!
06.10.2010. Mamă ce tare! Limbricii ăştia de la Realitatea mă tot bagă în direct să vorbesc despre politică şi chestii! Părerea mea chiar contează! Din cauza stomacului meu! Ce dejteaptă am fost! Am făcut decât greva foamei şi am ajuns să spun prostii la televizor ca Prelipceanu şi Andreea Pora! Sunt un fel de Monica Tatoiu mai sexi!

13.10.2010. 50 de zile de grevă! Am sărbătorit cu un baton de Mars. Nu l-am mâncat, da mil am introdus în curus, cum face Bear Grylls la Man vs Wild, să se digesteze acolo. Nu ştiu dacă se digestează dar m-a bucurat, aşa, cînd lam vârât!

16.10.2010. Iar sunt la televizor! Mamă cum mă tratează ăştia ca pe o înţeleaptă! Ce tare e să fii în grevă! Sigur încap iar în rochia de nuntă. De ce n-ai vrut Georgele să mă iei de nevastă-n 83? Aveam şi rochie! Acuma cre-că te uiţi la mine cât de slabă şi sexy sunt şi ţi-ai dori să-ţio mai sug oleacă ca pe vremuri. Dar nu pun carne-n gură! Îs la grevă, prostu dracu care ai plecat cu grasa aia de Mariana!

30.10.2010. A venit preafericitul Ioan să îmi zică să ies din grevă. Ce tare! Vine la mine ca la sfinţi oamenii. M-a luat de mînă şi mi-a zis „las-o-n pula mea, femeie. Gata, ai avut 15 minute de faimă, ai fost penibilă degeaba, du-te dracu acasă şi mănâncă!”. Se vede că mă stimează. Sunt un fel de moaşte. Că a venit şi prefectul şi mi-a zis: „moaşta pe gheaţă de cretină. Din cauza ta zic oamenii că suntem noi câini. Nu că eşti tu nebună”. Mai stau 2 zile, să se facă 70 că e rotund, şi ies.

1.11.2010. Am intrat în grevă un nimeni şi am ieşit vedetă. Să vezi ce o să mă mai sune bărbaţii! 70 de zile! Go EU!

1.12.2010. Nu m-a sunat nimeni.

6.02.2011. Am mâncat un senviş foarte mare şi mi s-a făcut rău şi zic să fac greva foamei vreo 6 ore, până îmi trece.

1.11.2011. Ma uit la stiri. Nu zice nimeni nimic de mine că am împlinit un an de la grevă. Decât politică la televizor. Ce muişti. Trebuie să o mai pun de o grevă. Dar pe ce scop?

1.12.2011. Tre să fac grevă iar. Să încap în rochia de mireasă. Şi să aleg un subiect cu care rezonează oamenii dar ce? Că nu mă mai deranjează nimic!Şi de data asta să stau 100 de zile, să fac un record rotund. Ori suntem grevişti ori nu mai suntem!

1.01.2012. Am anunţat că ştiu că există extratereştri pe partea întunecată a lunii şi că intru în grevă până se arată că m-am săturat de ascunzişuri. Să vină presa! Sper că sunt mai gustoase perfuziile de data asta.

8.04.2012. Mişcaţi de gestul meu, extratereştrii s-au arătat oamenilor şi mi-au zis să ies din grevă. Sunt aici, sunt printre noi şi ne iubesc. ŞI MAI AVEAM 2 ZILE PÂNĂ LA 100 FUTULE GURA MAMII LOR.

***

Comentarii (53)

 • hdjd spune:

  hehe nici un comentariu

 • culmea spune:

  băi, just, muierea e în plop. ar face o super carieră în politică.

 • Ozzi vesel spune:

  Articol decat misto!

 • aurel76ro spune:

  Din pacate in ziua de astazi nici sa faci greva foamei sau sa iti torni benzina si sa iti dai foc pe strada nu mai are efect. Poti sa mergi si in pizda goala pe strada,doar asa mai misti ceva emotii.

  • charlie spune:

   Asata e valabil daca ai pizda

 • nicusor spune:

  suntem oameni sau suntem dansator sau nu mai suntem?

  • gdgf spune:

   :)))
   :)))):))))))))=))))

  • Dan spune:

   Hehe :))
   Subtil.

 • Cypress spune:

  Femeii aleia i-ar pica bine o cura cu caramizi.

 • mumia spune:

  dar te preocupa rau subiectul de ai scris 2 articole pe aceeasi tema / persoana in nici o luna :)

  • melc spune:

   Hmmm…Radule, te tragi de pe undeva din zona, de pamant adik? P-astea gen „dupe” nu le stiu decat nativii :))

   P.S. Sunt destui din Caracal care-ti citesc blogul.

 • mamaomida spune:

  Poate si fumeaza pe cur

 • ILUZIA spune:

  ba sa stii ca asta chiar ajunge cunoscuta! da’ nu se pune ca reteta originala de „m-am facut cunoscut facandu-ma ca fac ceva” e patentata de Ojica.

 • mna, alex spune:

  si mie-mi place the dark side of the moon

 • Meandrele discrtetului spune:

  Coaie , aţi fost manipulaţi ! Aia nu e învăţătoarea din Caracal , e indianu ală care n-a mâncat nimic de 60 de ani . Acu a ajuns să aibă puteri de metamorfoza şi-şi bate pula de oameni făcând turul foamei în juru globului.

 • ..I..(^_^)..I.. spune:

  Nu cred ca tine greva foamei, de fiecare data cand a fost la televizor a mancat cacat.

  • Nico spune:

   Ahahahahaha ! Geniala asta, pe langa articolul deosebit !

 • Bogdan spune:

  Decât să facă greva foamei, mai bine citea FOAMEA. Ceea ce vă recomand şi vouă.

  • EvilConCarne spune:

   Pai o avem in glanda, ce rost are s-o mai luam si la rasfoit?!

 • nexxam spune:

  ar trebui sa lasam misto-urile si sa punem mana de la mana si sa-i cumparam femeii niste mancare cu gust de foame

  • Jinnnxasdq2 spune:

   ascultam kazi ploae plm te-oi si droga a? iarba fumezi da te tenteaza si niste k a?

 • MrEdgar spune:

  s-si fara reality show, m-as uita. si-asa n-am altceva mai bun de facut.
  si la sfarsitul fiecarui episod sa faca poll de ce fel de mancare ar avea pofta si s-o puna sa se bage intr-un bazin cu rechini infectati cu SIDA sa haleasca. as avea o erectia la asta.

 • mrpeanus spune:

  tocmai i-am dat 100 de mii asistentei profesoarei sa o schimbe de pe glucoza pe apa chioara. in 2 zile o sa se prinda ca face greva foamei pe bune si o sa ceara o ceafa in sange. cu piure. si paine.

 • AI spune:

  io’ ma asteptam sa apara Anticristu’ la final. asa, un cameo.

 • lolozaurus spune:

  are we human or are we strikers?
  suntem umani sau grevisti?

 • Buha Neagra spune:

  laitmotivul rochiei de mireasa face orice muiere sa intre in greva foamei

  • xy spune:

   nu chiar orice „muiere”…

 • camera21 spune:

  ai omis ceva:
  „20.10.2010. Ieri m-a bagat in seama un pulete pe blogul lui…cica stie el motivele pentru care greva mea e de cacat…mars ma…tu creca ai vrea sa ma futi da’ tie teama de concurenta cu marius tuca…sunt sigura ca dupa ce ies din greva ai sa scrii iar de mine…am avut eu o banuiala aseara, cand incercam sa-mi imaginez ce-o fi pe partea intunecata a Lunii”

  P.S.: faza cu „moastele” rulz!

 • lorena spune:

  „Nu mă mai deranjează nimic” e nerealist. O femeie nesatisfăcută sexual – cum e eroina poveştii – va găsi mereu ceva care să nu-i convină.

 • Black spune:

  de cristiana anghel:
  „Daca cineva crede ca in spatele anonimatului poate sa distruga imaginea unui OM (nu stiu si nici nu ma intereseaza motivul) il anunt ca voi depune plangere si va trebui sa probeze toate afirmatiile (calomnioase).”

  • Radu Post author spune:

   si o sa faca greva foamei pana ma opresc din a face misto de ea, nu ?

 • Doxatul Dex spune:

  Invatatoarea asta e pentru Ghandi cum sunt tricourile cu Che Guevara, de pe cocalari, pentru Che Guevara, adica ai citit o carte dar ai inteles doar pozele.

 • charlie spune:

  Poza cu rochia de mireasa de ce nu pune?

 • VAN BASTEN spune:

  pun pariu ca urmatoarea opera piticigratis o sa fie despre paunescu.

  • charlie spune:

   Si urmatoarea opera a lu’Paunescu despre ce o sa fie?

 • bibi spune:

  corect.a murit poetul nemuritor. romanilor le curg lacrimi din cur.

 • biazofia spune:

  m/am ras cu lacrimi ca sa zic asa

 • bogdan spune:

  OffTopic: Hai bre dumnezeule! a murit porcu si n-ai pus nimic? ce dracu? astepti sa faca astia topa si caltabosu, piftiile din el? zi ceva, chiparosule!

 • Dianna spune:

  si pe 22.12.2012 ce dracu’ face?

 • Coroner spune:

  Articol belea! Bine ca a iesit dracului din greva foamei ca m-am saturat sa-i vad fatza aia de vampir de cate ori deschideam televizorul.

 • Radu spune:

  Logic, orice pularau care nu a luat atitudine niciodata in viata lui decat pe un cacat de blog/site in care isi baga si scoate pula si scrie, ca orice fin cunoscator de psihologie umana despre chestii si personaje pe care totzi retarzii din presa le baga in seamna; dar el nu tine cu personajele , ci impotriva lor, ca sa aiba public dintre astia cu IQ intre 100-120, mediocrii, care se dau speciali ca nu se complac in ce scrie pseudo-presa romana. Femeia a incercat sa atraga atentia despre o problema sociala, una din multele. Logic ca a trebuit sa se comporte ca o oaie intr-o turma cum e Romania, altfel nu o baga nimeni in seama. Dar na, toti cei ce nu reusesc sa gandeasca singuri, ci prin intermediul falusului tau maiastru, te sustin cu ardoare ca esti cel mai super mega hiper hippstar…

  • Radu Post author spune:

   decat sa te roada invidia mai bine te-ar suge.

  • VaPisInFreza spune:

   Ai un punct de vedere bun in legatura cu actiunea invatatoarei, recunosc, dar problema ta este IQ-ul tau suprapizdos de 120,46 care nu iti ofera posibilitatea de a percepe de la nivelul nostru acest articol, acest site, asa cum este in realitate: un pamflet, o parodie, ca un cacat de caine dupa ce acesta a inghitit un prezervativ (ti-e greata de el dar e al dracului de amuzant). Vezi ce conteaza 0.46 in plus la IQ?
   Si avand in vedere ca ai scris treaba asta la ora 5 dimineata, presupun ca ai fost extenuat dupa o noapte de site-uri porno si laba cu amortizoru, stresat sa nu te descopere parintii, si de acolo acest blocaj mental!

 • jemoi spune:

  partea mai nasola ca se intoarce in invatamant sa predea copiilor la clasa.

  • Mihai spune:

   si pe tine ce te intereseaza…mai face vreo 2 greve din astea si se curata distrusa.

 • Anca spune:

  …Sa-mi trag palme am ragusit de atata ras…

 • Scoro spune:

  Va vorbesc din iunie, 2012. Pula extraterestri…

Adaugă un comentariu