Ghid de agăţat circumstanţial: Ep.2 – Corporatistele

Uneori mă întreabă lumea: „Centaure luminos, dar de ce ne înveţi tu cum să mîrlim pintenog la rărunchi toate categoriile ăstea de femei pe care în mod normal nu am vrea să le tuflim, pentru că e agravante?” Moment în care eu felicit interlocutorul că are responsabilitatea unui vocabular zglobiu, şi îi răspund simplu:

Pentru că asta înseamnă să fii vânător adevărat. Nu vânezi tot timpul fazan. Vânezi şi jder, şi dihor, şi gheonoaie, şi coţobag. Vânezi până şi dropie dacă găseşti. Vânătorul adevărat pune ochiul pe muiere, identifică clar ce vrea aia de la viaţă, ce visează de la un bărbat, şi simulează că e exact chestia aia până o fute. Şi dacă joci la categoria ţanţoşă, nu te dai bătut până nu-ţi iese. Că pula mea, toată lumea are nevoie de hobby-uri. Şi doar nu o să ne apucăm de colecţionat timbre.

Şi corporatista are şi ea avantajele ei, pe lângă multele dezavantaje. În primul rând, are curul tare. Cam pătrăţos, dar tare de la stat pe scaune proaste de la IKEA juma’ de viaţă. Al doilea e că-s stătute. Chiar dacă se fut des, tot stătute sunt. Mediul ăla corporatist mizerabil, cu sculat la ore fixe, cu toată munca aia fără suflet, cu aruncat cafele sub nas, cu birocraţie cretină, şefi agasanţi şi mii de alţi factori care fac din om un vierme fără valoare şi speranţă pur şi simplu stâlcesc orice urmă de sexualitate în fiinţa feminină. O strîng ca pe un arc într-o menghină. Şi dacă-i dai drumu’ de acolo vreo juma’ de oră nici n-o să-ţi vină să crezi cum se fute. Se prăvăleşte în pulă ca vaca-n păpuşoi. Fute cu o disperare pe care doar o creatură cu spiritul complet înfrânt o poate face.

Identificarea prăzii: O găseşti în barurile ălea unde e muzică de căcat şi fără sentiment, gen Radio Guerilla şi unde berea e cu 20% mai scumpă decât media. Să aibă impresia clientul că-şi permite, ce pula lui! O regulă clară pentru a descoperi un bar de corporatişti e să te uiţi la intrare dacă face karaoke. Cum porcii mănâncă căcat, cum labagii fac labă, aşa şi corporatiştii se duc la karaoke. Trebuie să fii o carcasă dezumanizată complet. O dronă sinistră, îndobitocită de drumul obtuz în viaţă pe care ai pornit din uter şi de la care nu ai deviat niciodată ca să te distrezi la karaoke. Să-ţi fi murit şi ultimul licăr de speranţă la autonomie cerebrală din ochi ca să ai impresia că e mişto să ragi pe melodiile altora, în public. Corporatista se duce acolo cu turma de corporatişti. Lumea ei e prea mică să aibă cerc social în afara muncii. Iese cu colegele la fel de corporatiste ca şi ea şi cu tipii de la muncă. Dârlăi tunşi scurt, cu pulovăr peste cămaşă, care beau salitos cu o felie de portocală şi vorbesc despre muncă şi lolcats. Că alte subiecte n-au.

Cum să o impresionezi: Trebuie să pari puţin noncoformist. Diferit de colegii ei. Să vadă un strop de anarhie în comportamentul tău, ca să te identifice ca mascul alfa. Atenţie! Un strop! Nu vrea unul care îşi scoate pula şi o dă de masă în bar. E exact ca profesoara-greva-foamei după greva foamei. Dacă-i dădeai un big mac, se îneca cu el. Corporatistei îi trebuie ceva care doar miroase a rebel, nu e chiar rebel. Că îi este extrem de frică de lucrurile imprevizibile. Aşa că ia-ţi cămaşa aia bună, scoate-o puţin din pantaloni, pune-ţi o cravată stridentă, care nu se potriveşte deloc cu ea şi pune-ţi adidaşii FĂRĂ SĂ TE LEGI LA EI! Şi gata. Eşti cel mai rebel lucru pe care l-a văzut în existenţa ei, fără să o sperii. Uită-te la calendar. Dacă e în timpul săptămânii, du-te de la 7 în bar. Că ăstea dacă e să fie, trebuie convinse pînă-n 9, la 10 să fii în ele şi la 11 deja să le laşi să se culce, că a doua zi la 6 tre să fie în picioare, că ştii cum e traficul dimineaţă (nu, nu ştii, dar prefă-te că ştii. Am auzit că e grav). E fără limită de oră în weekend, dar e plin de ei prin oraş şi rişti să faci supradoză de corporatişti.

Atitudinea generală pe care trebuie să o ai e „sunt pe pula mea”. Să pari genul de om care nu s-a sprijinit de nici o altă pulă decît de a lui în formare. E ceva plăcut, fără să iasă prea tare în evidenţă şi e complet nou pentru ea. Corporatiştii sunt nişte bâlbâiţi fără şira spinării. Deci, trebuie să o convingi că eşti din specie cu ea, dar la o etapă superioară de evoluţie. Împrumută un iphone sau un blackberry de la un amic homosexual şi intră în bar cu el la ureche, pe pula ta. Te opreşti lîngă ea şi grupul ei şi ţipi în telefon „hai las-o-n sânge, şi nu mă mai suna cu treabă când mă distrez că te pocnesc. Vorbim mâine la muncă. Rezolvă singur că îţi tai din concediu!”. Apoi trânteşti aparatura de homosexual la ea pe masă, ca şi cum erai acolo, fără să îi bagi în seamă pe restul din grup. Te uiţi la ea adânc, ca şi cum ar fi singura pizdă din tot barul şi îi zici: „Io mă duc să iau un salitos, tu ce bei?”. Astfel ai stabilit că:

1- Ea e extrem de interesantă

2- Restul din grupul ei sunt mult sub tine

3- Automat, dacă te fute o să se ridice puţin la nivelul tău, stârnind invidia şi admiraţia grupului ei de la muncă, care s-a stabilit că e sub tine.

Şi gata.

Acuma trebuie să ţii minte să eviţi următoarele greşeli:

Nu socializa mai mult de „salut” cu grupul ei. Fă-te că nu-i auzi când vorbesc spre tine. Cum ai stabilit de la început că le eşti superior, o să se coalizeze să-ţi blocheze cucul. Dar cum nu au coaie, o să-şi perimită să facă asta doar dacă le dai atenţie.

Nu te scărpina la pulă.

Nu bea bere normală. În concepţia lor e pentru oameni săraci. Strici toată iluzia de upper management.

Nu îi cafti niciun coleg. Deşi majoritatea gagicilor sunt fleaşcă când le pocneşti o cunoştinţă, că de, asta e natura umană, ăstora le e mult prea frică să nu-şi strice relaţiile de la muncă să aprecieze că i-ai dat o bastârcă în frunte lui Liviu de la HR.

Replici de agăţat:

Văd o oportunitate de promovare între ţâţele tale în seara asta.

Colegii tăi ştiu să facă circulare cu limba?

Ai văzut vreodată pulă sculată?

Ce faci cu resursele umane, scuipi sau înghiţi?

Te fac să te simţi om, fă!

***

Comentarii (130)

 • CapnJackSparrow spune:

  Primul!
  Your comment was a bit too short. Please go back and try again.

 • petronel spune:

  cine e primul suge pula !

   • petronel spune:

    okay :( .

 • portocalu spune:

  fain..da stii deja.totusi exista o problema..cine pula mea iasa la 7 seara in oras?eu abia atunci ma dezmeticesc dupa a 2-a cafea..La 9 jumate sau asa nu se poate?replica cu intre tate e faina dar prea grea…deja am uitato am sa agat cu resursele..

 • viky spune:

  lol la astia 2 de sus

  foarte adevarat ghidu’, aprob

 • lolozaurus spune:

  lol in serveru pulii care host-uieste blogu.
  ontopic: cat de adevarat…

 • Carmen spune:

  recunosc, rad de vreo 10 minute in fata calculatorului meu trist, de pe scaunul meu trist, din biroul meu trist, din blocul turn si trist al corporatiei mele. rad pentru ca stereotipurile sunt minunate, ne fac viata mai frumoasa, sau daca nu frumoasa, macar mai amuzanta.
  si da, spiritul tau de fin psiholog nu te-a inselat nici de data asta, dar util pentru perpetuarea unei specii fara corporatisti e sa vii cu o solutie tinere (si nu imi zice pumn in stomac, maceta la carotida sau genocid ca astea nu merg).
  pana una alta nu uita: mens sana in corporatisto sano

  • Haze spune:

   ce zici de pumn in uter/pizda? si asta e popular :D

   • valjean spune:

    poate în uberpizdă

  • Gogu' Aviatoru' spune:

   carmen, ce faci cu resursele umane? scuipi sau inghiti?

  • geefo spune:

   fix pula! Chiar daca se da rebel, tot corporatist este si radulici gratis- psihologul fin al pulii. Diferenta este ca el are programul mai lejer pentru ca o suge prin batista. Daca era rebel precum se lauda, nu ar fi stat la supt la Catavencu pretinzand ca traieste de pe urma scrisului, ci ar fi plecat la kakamize sau s-ar fi facut sandra brown.

   • Radu Post author spune:

    aha. trebuia sa o ard rebel, si sa ma duc la kamikaze si vanzarile lor de 10% din catavencu.

    de fapt nu! daca eram rebel cu adevarat, ma duceam in padure, scriam pe scoarta de copac si ma citeam numai eu! numai eu si cu ma-ta!

    sugi pula ba.

    • simi spune:

     Adevărat, ador cum s-a pişat Radu pe ei (Kamikaze tards) la faza asta.

     • The_Form spune:

      Adori cum s-a pisat?

      De cand vreau eu sa gasesc o piszda care „adora” cum ma pish dar pana la gradul asta de rafinament mai am de munca.

    • tenente spune:

     Bai, las-o-n tufe. Mai bine scrii pentru aia 10% de la Kamikaze decit pentru cei 90% pseudointelectualii pulii care (mai) citesc Catavencu. „Decit cu prostu la la cistig, mai bine cu desteptu la paguba”.

     • Radu Post author spune:

      bai, ia suge-o tu prin alta parte , ca prea te fute grija de activitatea mea profesionala. ia vezi-ti tu de ale tale, ca io nu-ti zic pe ce strada sa maturi,

  • Stere spune:

   mens sana in corporatisto barosano

  • antimo spune:

   Carmen…asta gandeai in ianuarie…acum gandesti la fel?

 • simi spune:

  Aş da orice să văd pe cineva că aplică cu succes metoda asta! :D Mişto articolul, anyhow.

 • mihai spune:

  Na ca n-a iesit tot hazu’ din tine.

 • haha spune:

  aia cu resursele umane e chiar reusita :))

 • alex spune:

  cati ani ai?…>>><<<….

  • bigcohon spune:

   tu cati pula mea ani ai de lasi comment-uri d’astea??

   • ALin spune:

    cat pula ta. vreo 12. cm.

 • creca spune:

  problematica: gratuita
  premisa: demers fortat, contemplare teribilist-anemica
  caracter de baza: complexat
  starea de fapt: potential mediu, cultura medie, inteligenta medie, zvicniri de plastic
  manifestul: negarea
  actiune: iei act si negi si atit
  cercul vicios: nu poti si negi,negi si nu poti
  prietenii: de cacat
  vidul problemei: impotenta reactiei
  continut demers: lalaiala plagiata cu sincope pe mediocru-bunicel
  spirit de obs.: bun dar poti sa te caci pe el
  final: nu sari, nu te ofusca, stai linistit. e doar o parere, ce pula ta!

  • Radu Post author spune:

   tu esti un fel de terminator venit din viitor sa imi suga pula, nu ?

   • scsc spune:

    ahahahha

   • Velvet spune:

    zeul maximelor

    *Your comment was a bit too short. Please go back and try again.*

  • camera21 spune:

   salut…si eu sunt alex…incantat de cunostinta…despre mine ce vrei sa stii, ca tu m-ai coplesit cu amanunte?

  • Mr Clippy spune:

   Nu era mai bine daca puneai direct link la powerpointu’ de-l facusi?

 • Dante spune:

  „Ce faci cu resursele umane, scuipi sau înghiţi?”

  :)) hai las’o in pula mea ca asta a fost de 10 :))

 • george spune:

  sublim! băga-mi-aș pula

 • alle spune:

  mai bine aburi de la produse de curatat decat salindicos

 • creca spune:

  ai mirosit. nu esti foarte foarte foarte prost. da’ tre’ sa mai cresti piticutzule

 • Qostache spune:

  nu ştiu dacă ţi-am mai spus, dar dacă eram femeie de mult ţi-aş fi supt-o frenetic. mă jur. şi nu sunt gheu în devenire.

  • Gogu' Aviatoru' spune:

   tu cred ca te cam sex in cur, nastrusnicule care esti

 • muieastrala spune:

  Vibrator corporatiste – autolubrifiere, 4×4, xenon, computer de bord cu excell si touchscreen, conexiune wireless ca sa puteti citi piticigratis in loc sa dati in pula mea mai repede-n butoane ca avem nevoie urgenta de bilanturi, curveloooor. Optional 10 bile de rulment de tractor de la barbatu` lu` Maricica de la cleaning. Bilele nu le bagati toate odata in vibrator, ca nu porneste din prima.

  • valjean spune:

   bă, ce e aia excell?

   • muieastrala spune:

    Excell e ceva cu linii multe de la unchiu Gates. Oricum , n-are rost sa te uiti in el ca te dor ochii.

    • valjean spune:

     nenea, eşti mult mai prost decât pari. Ăla despre care cred că vorbeşti i se spune excel. sau tu poate foloseşti o variantă chinezească făcută de unchiu-tău bil gattes

     • valjean spune:

      şi vezii că ochiiii se scrie cu treiii iiiii, ca să fiu în asentimentul tău

     • muieastrala spune:

      sa-miiiii baggggg pulaaaa, iarrrr ammmm pussss preaaaa multeeee litereeeee. Asa se-ntampla cand scriu din varful pikamarului cu care-ti dau la paradontoza.

     • junior spune:

      sa-si bage toti pula-n ma-ta valjeane , cu „ochiii” tai si logica ta . ai fost la scoala pana in clasa a 8-a si crezi ca le stii pe toate :)

 • deejay amyc3 spune:

  articol ca articol dar si ce comenturi de mancatori de cacat

 • muieastrala spune:

  Moooooooaaaaaaaaaaa, ne-ai ranit in suflet! Ma duc sa plang in vece la corporatie.

 • muieastrala spune:

  Dupa ce-mi sterg lacrimile si mucii cu maneca, observ ca si tu esti comentator. Deci mananci si tu cacat. Vezi, asa ia nastere o corporatie. Atunci cand mananca mai multi acelasi cacat. Astazi ai avut primul brainstorming. Patineaza ca fac genociduri cu tine.

 • valjean spune:

  Nene, câţi proşti pe aici, ţţţţţţ. Exorbitantul articolului este „Te fac să te simţi om, fă!” Corporatişti hipsteri (nu-mi spuneţi că nu aveţi fulăraş alb la pardesiul gri/negru şobolan, fulăraş făcut laţ, nu înnodat)

  • muieastrala spune:

   Io am jaka da piele neagra furata din Italia acum un an. Fulare n-aveau in magazin, broscarii. Si ce dracu sa fac cu fularu, remorcari auto?

   • valjean spune:

    încearcă să legi un capăt de lustră şi să te arunci pe canapea

     • valjean spune:

      q.e.d. Your comment was a bit too short. Please go back and try again.

 • valjean spune:

  uitai să pun „!” Corporatişti hipsteri era cu „!” la final şi ca să fiu grammar nazi pe undeva scrie perimită în loc de permită

 • vreauultimulloc spune:

  Risipa de umor pentru o specie prea proasta sa aprecieze.
  Problema, vitelor, nu e ca lucrati la o corporatie.Ala e un detaliu, problema e ca va puneti intrebari de genul: ce sa aleg mura-neagra sau ifonul.
  Problema e ca o sugeti in rom-engleza si aveti impresia ca e comic.
  Problema e ca sunteti fostii muiani neadaptati. Care v-ati strans intre voi si ati stabilit niste repere despre ce e misto pe care va prefaceti ca le credeti.

  Ps: pisamas pe ei de tenesi de carpa.(fara cratima ca sa aveti de ce sa va luati)

 • malex spune:

  cacarea rasului :))

 • lol spune:

  mare-i gradina domnului si multi sint intr-insa…

 • Inhalez Prenadez si Markere spune:

  Come for za articles, stay for za comments.

  Pentru ca da, comentacii sunt si ei amuzanti, mai ales aia care par sa ia in serios articolele umoristice de pe net.
  O fac pentru a fi in ton cu stilul de a scrie al autorului?
  O fac pentru ca sunt niste schizoizi care cred ca za real world functioneaza ca in Fight Club?
  Sau poate sunt toti bogati/artisti/artisti bogati si normal, intervine conflictul intre clase sociale?

 • emi spune:

  @alex ASL cand intri, poate e dornic vreunu sa te futa in cur

 • muieastrala spune:

  Cuaie, parerea mea e ca aici se naste o corporatie. N-avem loc sa intram toti in situ asta trist de pe serveru asta trist cu putine gauri, da ne descurcam, mai intram si pe fereastra. Excellllllllllllllent!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Divi spune:

  Radu also known as Hank Moody of Romania.

 • gogu spune:

  Ce faci cu resursele umane? Scuipi sau inghiti?
  prea tare

 • Tony spune:

  Eu nu pot sa fut corporatiste.
  Le vad ca pe niste vite care mananca, dorm si se caca.
  Si se caca tot timpul – pe ele – si se imbraca office – cu tendinte de fashion de cooperativa (vezi tanti Cornelia de la C.A.P.).
  Si sunt atat de preocupate de activitatea firmei, incat zici ca este afacerea lor, pentru care si-au riscat toata viata si familia de vite (vita mama, vita tata si vita fratii) – cand, de fapt, nimeni nu da pe ele nici macar o balega de vita, pentru ca nu reprezinta mai nimic pentru firma si pot fi inlocuite oricand cu alte vite.
  (dar, cu toate astea, isi mananca tineretea p’acolo, si arata la 25 ca vita de 36!)

  Corporatista este ideala atunci cand cauti o vita cu migrene, cu duhoare-n gura (s-a interzis ciunga si pasta de dinti in corporatii? mai bine sa blocheze feisbucul!) sau una care se plange non-stop de orice. Corporatista nu are personalitate, si nici convingeri. Iar daca le are, sunt ale altora. Corporatista lupta pentru rate, face credite pentru orice – dar mai ales pentru casa. E ambitioasa, dar proasta. Isi schimba telefoanele mobile mai des decat chilotii aia urdati (urda – cea mai dietetica branza de vita) dupa cum e moda in goblin. De altfel, asta e tot: o imitatie continua intre dobitoace, o maimutareala!

  Ai facut doua ASE-uri si trei mastere degeaba (in cazurile fericite), ca sa te dai culta, desi gandesti ca o vita? Nu ai simtul penibilului, al realitatii, dar lucrezi intr-o cladire inalta? Da-te-n mortii tai!

  Cand ti-ai baut ultima data cafeaua altundeva decat in bucataria firmei? Cand te-ai trezit fara ceas ultima data, dupa rasarit? Cand te-ai scarpinat la fofoloanca si te-ai bucurat de ciripitul pasarilor, sau de orice altceva decat de drumul nocturn spre birou, cu sosire la 07:45? Ti-ai angajat femeie care gateste? Esti balonata? Mananci sanatos, dar te pisi pe langa colac? Vezi ca femeia care face curat e mai femeie decat tine… Da-te-n mortii tai!

  Ai suge pula, dar nu ai spirt la indemana? Esti mai plictisitoare in pat decat o laba trista? Ai ochii pierduti in orbite, iar cand te futi si nu te misti – ca lemnul – privesti la ceas, ori la TV? Ti-e teama ca nu vei dormi destul, iar dimineata nu vei avea timp sa-ti tencuiesti fata cu fond de ten? O sa fii penalizata ca n-ai bagat cartela la ‘fix’? Esti o vita, da-te-n mortii tai!

  Nu condamna nimeni munca, ca tre’ sa mai si traiesti. Dar o femeie cu viata normala, chiar daca are salariul juma’ din al tau, e mai fericita, fa! Ea traieste, tu esti o vita. Tu nu stii nici sistemul nostru solar, dar iti rezervi din toamna bilete ieftine pentru vacante exotice. Da-te-n mortii tai!

  Viata nu se rezuma doar la un salariu de top. Poti sa faci bani si sa traiesti bine fara ca viata sa fie doar o monotonie de birou.
  Eu nu pot sa fut corporatiste. Caut doar artiste, perverse in pat, creative si originale in viata de zi cu zi. Nicidecum vite triste.

  Felicitari pentru post!

  • shadpriestitza spune:

   bai… din proprie experienta iti spun ca nu se uita la ceas sau la tv cand se fut pentru ca nu au viata in ele si sunt corporatiste. fac asta pentru ca nu le place sexul, probabil. nu conteaza unde lucrezi si cat de inexpresiva esti in mod normal. sexul e sex. iar sexul e placut si are obiceiul de a te face sa uiti de alte lucruri atunci cand il practici.

   scoti fiara din orice femeie (in cazul in care aceasta nu e frigida sau lesbiana) daca o si anume futi cum trebuie.

  • shadpriestitza spune:

   JESUS de abia acum am citit „chiloti urdati” EWWWWWWWWWWWW

  • ciadra spune:

   coae, tine-o tot asa ! belea ce tot zici pe aici ! si din pacate foarte adevarat ….tara de cacao cu tineret de cacao : juma „corporatisti” penibili , juma manelisto-cocalari …

   Vreau sa fac si io afaceri cu statul , sa fiu milionar ,pisamas pe Nuti Udrea , sa fiu plecat cat mai mult din romanica (ca Mazare , pisamas si pe asta ) !

 • Batrane spune:

  Eu sunt corporatist si imi place de o colega corporatista. Nu stiu cum sa-i spun asta, dar e atat de frumoasa… Eh, lasa, poate afla ca o plac, de la cealalta colega corporatista. :))

 • adlabam spune:

  Vand Iphone 4 16 GB, codat Vodafone. Pret 300 euro.
  Am doar 3 bucati, primul venit, primul servit

 • ego zenobius spune:

  mi se pare ca tu confunzi statele cu romania. arata-mi un corporatist care mentioneaza lolcats intr-o conversatie si-l mananc. nu supraestima oferta.

 • ion ion spune:

  trebuie sa fii un pic tras de fiare si spre slab ca sa futi d-astea la greu. majoritatea colegilor lor sunt niste grasi .sunt cativa bine facuti in companie care au futut aproape tot ce e pe acolo dar aia nu sunt de incredere: „daca aia l-a futut mai bine decat o sa o fac eu pe ala ( ca stie ca s-au futut , barfa e in flaore ) … mai bine nu ma fut cu el”. doar atat , sa nu fii gras si futi la greu corporatiste si d-alea care se cred experte in sexualitate pentru ca au citit 2,3 carti despre asta si o carte despre masaj ;). asa ca cine vrea sa slabeasca , e mai simplu decat s abei salitos, este cea mai de cacat bautura. trece efectul si cred ca o sa ii iau la bataie pe tovarasii mei care se cearta care sa puna muzica pe youtube. blame it on the weed

 • lola spune:

  mai tari comentariile in unele cazuri decat articolul :))) cel putin..”muieastrala” ai haz omule :))

 • corporapisda spune:

  A murit Vadim Tudor!

  • muieastrala spune:

   Pha de ce mintzi, ma-mbatai dreaqu de bucurie! Si n-aveam azi program de drojdeala! Imi stricasi programu` pha. Chiar, are vreunu vreo prezicere despre cand moare dilimandrosu`?

 • Stere spune:

  Mi-e dor de Lucia.

 • Batrane spune:

  Cei care spun ca n-ar fute corporatiste (in genere), ori mint, ori sunt gay (aici ar fute corporatisti), ori sunt virgini si se pastraza pana dupa casatorie, ori au fost mereu refuzati si nu pot sa futa corporatiste, ori o fac doar oral sa nu li se rupa ata. Nu stiu in ce filme proaste ati vazut corporatiste care nu fac altceva decat munca si sa se strambe cand vad o pula (se poate citi si barbat), dar la mine la serviciu sunt multe fete/femei atat de faine si cooperante (cand vine ideea si de sex) incat parca ti-e si drag sa le intrebi daca s-ar fute cu tine. Pacat ca nu prea intrebi. :D
  Ca nu se spala sau sunt nefericite tot timpul si nu stiu sa se distreze? E clar ca nu ati lucrat intr-un grup de corporatisti si nu stiti despre ce e vorba.
  Da-va-n mortii vostri! (unor boi de mai sus)

 • Cartman spune:

  Batrane tu vorbesti din perspectiva celor care vor sa futa corporatiste si nu pot iar unii vorbesc din experienta. E normal sa nu intelegi fenomenul…aaa si esti si nefutut. Mda.

 • Batrane spune:

  Cartman, poate din experienta unor vise. Stii tu ca sunt nefutut. Ai stat tu la curul meu. Mdea…
  Piticul asta gratis a scris un articol satiric (chiar foarte bun), iar unii s-au trezit din mortii lor sa-si dea cu parerea proasta si insignifianta, in care au vazut si ei cu ochii lor beliti cum ca, ma rog, corporatistele ar fi muncite toata ziua, dar nefutute. Penibililor!
  Apropo, pentru cei cu IQ-ul mic, sunt barbat. Unii ar tinde sa creada ca as fi vreo corporatista care ia apararea categoriei din care ar face parte.

  • Cartman spune:

   Daca as merge pe logica ta cretina, inseamna ca tu ai stat la multe cururi care scriu p’aici.
   Parerea celor cu iq mic nu conteaza. Cei cu iq ridicat cred ca esti doar ghei.

 • Batrane spune:

  Ce prost esti, Cartman. N-ai nicio coerenta in ce mazagalesti in comentarii. Verdict: prostovan cu care trebuie, musai, sa inchei discutia.

 • lorena spune:

  Bă, Radule, da’ ţie nimic nu-ţi convine. Dacă femeia stă ca scândura, nu e bine. Dacă se fute cu disperare, iar nu e bine.

  PS: Iar spiritul înfrânt e ăla care stă lemn pe spate şi îşi scrie pe tavan „Ah – oh!” ca să nu uite textul.

  • Stere spune:

   zise Lorena si mai lua o gura de fan

   • lorena spune:

    zise Stere frecându-şi râtul de troaca unde stăpânul tocmai îi turnase lăturile proaspete.

    • Stere spune:

     da’ fudulii de porc ai mancat vreodata?

     • lorena spune:

      sunt generoasă azi, ţi le las pe toate ţie. poftă bună! şi caudofagie plăcută în continuare.

     • mhm spune:

      in cazul lui stereo sunt rusinici, nu fudulii.

 • Rahan spune:

  Buna, sunt Rahan

  AM futut o corporatista o data, lucra la UniCredit TIriac, si vreau sa va spun ca fetele deacolo iubesc baietii rebeli. Fantezia lor e sa iasa dupa proram in tocuri si fusta scurta, sa le iei din fata sediului, sa le duci acasa si sa le futi bine pana urla ca le doare pasarica.

  atat.

 • Marghioala spune:

  Hăhăhă. Ce complicatenie. Ce’mi place. Vroiam sa ma plang ca’s satula de atatea tutoriale pentru barbati care tre’sa futa cele coishpe mii de categorii de femele ale speciei. Da’ mi’am adus aminte caca femel, daca arati oarecum umana si tii mortis sa te futi tot ce tre’sa faci e sa spui: „vreau sa ma fut” prin orice fel de metoda. Mai complicat e cand tre’sa epilezi basca. D’aia nu se fut majoritatea. Ca au uitat sa’si dea basca jos.

 • JONNY spune:

  Imi vine sa vomit grav dupa asemenea ideatiuni….
  dar e adevarat….

 • merluciu spune:

  Piticule, ce ai facut cu Emil, ala de cazuse in veceu? L-ai inecat? Pact ca era baiat simpatic.

 • Batrane spune:

  Corporatistele de la UniCredit Tiriac, la munca au pantaloni, camasa roz si cravata, iar dupa program au tocuri si fusta scurta, adica sunt in majoritate travestiti. De astia a futut Rahan.

 • Coroner spune:

  Excelent!Si Tony,combati bine omule,parca esti fratele lui Radu :-)

 • WOS spune:

  Uai, Radule!

  Ce distractie tre’ sa fie pe capul tau cand vezi cum jumate din cretinii care-ti scriu au impresia ca inteleg ce vrei sa spui, un sfert te pupa-n cur pana iti dau luciu, iar restul incearca sa ii convinga pe cretinii si analfabetii initiali ca n-au inteles nimic si ca-s niste idioti notorii.
  Tu trebuie doar sa arunci pastiluta.

  O sa ma bag si eu in ultima categorie de fraieri si o sa spun: Tony, respiri prostie.

 • doctorilarila spune:

  „Merging” la mine sau fuzionam la tine?

 • Vladimir spune:

  Centaure luminos, un ghid pentru sesiune n-ai?

  • Radu Post author spune:

   da. chiuleste la toate examenele si da-le-n toamna. asa fac masculii

 • Batrane spune:

  WOS, tu faci parte din a doua si a treia categorie. Radu simte ca ai limba fina. :))

 • Batrane spune:

  iar Tony nu s-ar fute cu corporatiste, ci el primeste muie frecvent.

 • Ionut Nistescu spune:

  Da’ de iPad-uri nu zici nimic?

  • mhm spune:

   chiar, am impresia ca tot guvernu se chi(m)uie sa le promoveze, toti au cate unu.
   o fi vreun contract „very hush-hush, top secret”

 • Gica Contract spune:

  Ba, da’ de unde atitudinea asta de aparare a locului de munca pe tine, ma? Pai, tu ne spui sa fim rebelzi ca sa futem corporatiste, da’ tot tu te dai lovit daca facem misto de tine ca lucezi la o companie privata?

  • Radu Post author spune:

   flit si tie. e atitudinea de „nnu va fute pe voi grija”

   • Gica Contract spune:

    A, ok. Noi e prea prosti ptr tine, da, stiam asta, aveam nevoie de inca o confirmare. Stii, mie-mi place sa fie masochist. You hypocrite!

 • lezbianu obosit spune:

  io m-am ras. dup’aia m-am ‘tristat nitel cand am realizat (si nu prin deductie logica), virgula, ca cam asa ie realitatile. nu stiu cat de tare te doare pe tine ce se intampla cu colegii nostri de specie sau cat de tare te doare in pula de durerea mea, da’ io sufar tare cad vad cat de josnic o ard colegii de specie (care intamplator sunt urmasii marelui rege Decebal). corporatistii sacs. da’ ie si iei amarati, nu mai te rade de iei. la iei nu suna aifoanele cu oferte de combinatii in fiecare saptamana si nu au o oferta permanenta pe teava. e greu sa fii mercenar/freelancer…. iarta-i si tu; mai dai in pula mea de amarati. apropos, vazusi ce de reactii nostime? respect, Domnule.

  • mhm spune:

   io is de parere ca „suga pula corporatatii”

   sa moara in mizeire. eu nu is corpocacat pt ca am ales. daca ei se plang, sa suga pula, ca nu i-a obligat nimeni.
   si daca decebal futea urate si proaste… asta e:)

 • vlad spune:

  Felicitări sincere ptr blog. Ştiu că te pisi pe ele ;) , că tu nu scrii că să fii apreciat, da citesc de ceva vreme multe articole bune aici.
  Nu cred că te-ar prinde rău nici un ton mai moderat. Ai fi în continuare ironic, glumele ar fi tot sănătoase, iar inima ta ar avea de câştigat. E păcat, ai un umor care nici la standupcomicii BUNI de la noi nu apare, păcat să aibă mereu aroma de adolescent răzvrătit.
  Ia ce e bun de luat şi sper să ajungi mai departe glumele astea au nevoie de expunere mai mare.

 • t spune:

  multe se fut pentru promotii sau relatii,instinctul de fiinta sexuala e atat de adormit incat pana si orgazmul /daca exista/ trebuie corelat co o pula din „middle management” e plin de fufe magnetizate de gheilorzi expati prin cluburi kkraoke,si nici macar mari stabi,pulalai grecotei, cu cat par mai naivi/streini de limba si realitatea de pe dambovita cu atat au mai mult succes la o anumita categorie
  asadar daca nu va merge 5% rebel (btw niciodata rebel de uichend,toti batatorii de taste la ing sau gameloft se transforma in niste copii triste ale clisselor bizare de peste ocean. si sunt asa plini de cacat incat isi fac si cluburi gen dac motors sau laba dreapta) da-te strein&naiv cu un iz de vaga opulenta, cand eram mai tinerel si vindeam pastilele ramase pe la intruniri moto ma enervau pulalaii astia pe imitatii de harley care imita chopperu si care stii sigur ca si-au luat invoire de la sefu sa imbarlige si el cine stie ce minora locala. niciodata nu cumparau nimic,desi prob aveau cei mai multi bani. Traiasca tinereii cu sportive si batraneii cu comuniste

  • t spune:

   ce vreau sa zic,e plin de curve/fripturiste reformate in pantonima asta numita corporatie,asadar daca nu merge faza cu rebelul stapanit,da-te baiatul de la oras poposit la tara in vizita la bunici. In mintea ei,ala nu stie ca a felat intreg palierul la camin,si ca vindea pixda pe tzuica
   Corporatia ,daca ar fi om,ar fi fost considerat sociopat sau psihopat dupa actiunile sale. Insa e compus in totalitate din indivizi slabi,fara coloana si incapabili de responsabilizare
   pe de alta parte organizatii ce sunt foarte pasnice si evoluate,cum ar fi manastirile shaolin, sunt compuse din indivizi avansati atat din punct de vedere fizic cat si moral.
   asa o fi si la oameni? oare celulele lui stalin erau de cacat dar maica tereza avea niste anticorpi de taia diamantu ?altfel nu vad cum a supravietuit in aceea groapa de gunoi aka India

   TIN sa prostestez pe aceasta cale prin decizia pe care guvernul o va lua si care ma va pune in imposibilitate de a avea access la tratamentul pe care-l primesc de la spital. Fara el devin un pic mai impulsiv si iar imi revin acele stari in care fac ceva si nu-mi mai amintesc

 • eu spune:

  Tony nu le place dar numai cu ele traieste

 • D`Aramis spune:

  directoarea de la financiar se pune ca e corporatista?daca e asa,articolul tau n-are nici o baza.se fut si corporatistele si inca bine.

 • spinning fan spune:

  Te-au hackuit putin si gata ? Nu mai faci misto de blonde grase ?

 • Diana spune:

  Corporatia-i buna. Daca ai un post bun care-ti da banutii necesari pentru activitati personale. Si asa gandesc multi. Nimic mai mult. Aa, si da, te caci pe tine de ras cand apare un semirebel cu camasa, cravata si tenesi, caruia nu-i place hipstareala Guerilla’ish dar o imbratiseaza doar ca sa futa. In rest, ne-am stricat de ras in birourile noastre corporatiste citind acest articol. Multumim ca ne-ai schimbat vietile triste si lipsite de orice. Pfff

  • ciadra spune:

   si daca avansezi „pe scara ierarhica” a corporatiei ,e sublim ! asa cred ca au gandit si Nuti spaima putii si Van Ghele olandezul zburator la inceputurile lor corporatiste , da’ dupa aia cred ca s-au prins ca e mai bine sa ia cascavalul cu care ar fi trebuit sa faca strazile pe care sa mergi tu cu masina ta de corporatist/-a ca sa-ti faci „activitatile personale” pt. care iti da corporatia bani ..

   Da’ ei sunt niste inculti da-i in kkt , noi avem scoala , lucram la corporatie si de craciun ne laum cu salariu pe o luna i-ceva , ca e „must” ce naibii !

 • Diana spune:

  Ei, aici nu m-ai nimerit. N-am masina pt simplu motiv ca nu imi place sa am astfel de responsabilitati sau sa stau cu fundul in automobil si sa ma cert cu tot felul de stresati care nu au loc pe sosea de corporatisti sau alte categorii de oameni. Asa ca nu la mine trebuie sa ridici coada, nu reprezint nici un grup de angajati. Lucrez in corporatie si nu am nimic de impartit nici cu colegii si nici cu cei care au chef sa ii injure. Asa ca da tot ce-i mai bun din tine in urmatorul comentariu.
  Si da, am scoala, da lucrez intr-o companie mare si am activitati personale pentru ca imi permit. Si in decembrie si in restul anului, asta-i ”must”, ce naibii!

  • ciadra spune:

   aoleu , ce corporaTRISTA ! pai mhei fato , stiu ca ai scoala, ca lucrezi intr-o companie mare care iti da bistarii sa te dai cu parapanta/sa te duci in „sitibreik” si esti f. entuziasmata ; da’ ce incerc sa spun io acilisea ,este ca „bajetii” astia pe care i-am enumerat (Vanghele, Nuti , Mazariche , Base etc) o sa tot fure pana cand o sa ne saraceasca de tot iar corporatia mare la care lucrezi o sa se cam care din romanica ca ii cam scad vanzarile si nu prea mai are „return on investment” …si atunci o sa fii o ofilita de ..zecisiceva de ani , lovita brusc in standardu’ de viata occidental, nu o sa te mai ia nici un prost ca esti babaciune, sau daca ai deja unul o sa te tot certi cu el pt. ca e naspa sa-ti petreci week-end-urile la tembelizor din lipsa de bani , cand esti obisnuit sa faci „activitati personale” … unde mai pui ca o sa ai din ce in ce mai multi vecini,colegi colorati , de o mare calitate morala si cu un comportament social ireprosabil …si scolile tale multe, si cartile „bune” citite nu prea o sa te mai ajute …da’ las’ ca ti-ai trait timpul liber din tinerete cu banii de la corporatie si esti mult mai desteapta decat altii si o sa te descurci tu …!

   • Diana spune:

    Bag seama ca suntem 2 oameni perseverenti. Ca sa incercam sa ne impunem punctele de vedere( se pare total diferite) ar insemna sa ocupam degeaba spatiul virtual si pana la urma unul din noi sa incheie apoteotic cu ceva de genul: „Da-te-n……” . Astea sunt discutii care trebuie tinute la bautura. Asa ca iti doresc sa traiesti dupa bunul plac, ca asa voi incerca sa fac si eu.

 • petro spune:

  Ce e ala corporatist? ca am cautat pe net si nu am gasit

 • alex spune:

  te fac sa te simti om :)))) rupe stilul, replica asta o sa ma ajute azi sa nu fac nimic cu prietena :)))

 • magaru spune:

  bune,nebune,tresa le futa cineva si pe cooperatiste.ma ofer voluntar dar pina in 65kg si 30 de ani si sa nu fie uritele foc.

 • vlad spune:

  ce faci cu resursele umane, scuipi sau inghiti? MIRIFIC :))=))=))=))

 • M spune:

  Ai fost simpatic la partea cu muzica.Dar ce-ai vrea tu sa cante mama’ta(a se citi ma’ta)sa ti se para mai personala muzica?pana la urma te duci intr-un astfel de loc sa te destinzi,sa discuti cu prietenii ca de drojdit se poate si acasa pe muzica ta preferata si iesi si mai ieftin.
  Cat despre domnisoarele corporaliste mi-e greu sa cred ca dragalasa ta camasa de duminica o sa le excite maxim asa cum nici cravata ta kaki pusa peste plovarasul mov nu le va da motiv sa te lase sa le futi in fundulet.
  Un cuvant stravechi care ne impiedica sa ne taiem capul e toleranta.Unde ar mai ajunge lumea daca toti am fi sefi?Fiecare prost trebuie sa aiba rolul lui in societate.
  Vad ca aici niste flacarei foarte doritori sa intre in corporalistele descrise ca vacile asezate in linie la obor,singura diferenta e ca fatucile astea din descrierea stau cracite cu cate un afis gen linia fierbinte.
  Awow!la baie va rog si luati biletel de ordine sa nu va incurcati in rand!
  Si nu,nu-s una:))

 • ieputza spune:

  Ho mai railor ca si corporatistii e oameni si are suflet. )

 • Kla spune:

  Blog-ul ca blog-ul…..dar comentariile…..

Adaugă un comentariu