Cugetătorul de internet şi citatele lui fabuloase

Dacă există un gen de om din cauza căruia aş vrea să pot să-mi dizloc mandibula ca un şarpe, să îl decapitez dintr-o muşcătură şi, după ce molfăi creierul ăla moale ca crema de zahăr ars să scuip tigva şi să o folosesc ca recipient pentru urină atunci când mi-e lene să mă duc până la baie, e cugetătorul de internet.

Ştiţi specia. Sigur o ştiţi. Genul care are o frază isteaţă la status pe yahoo messenger. Sau pe twitter. Sau pe facebook. Sau pe suckafuck sau ce pizda măsii reţea de socializare o să mai folosească oamenii lipsiţi de personalitate ca să simtă o legătură unul cu altul în 2050 când o să-mi dezgroape oripilaţi nişte unii calculatorul dintr-un morman de cadavre.

Evident, citatul nu e creaţie proprie. Nu e nici măcar hazliu. Cuvântul perfect pentru a-l descrie e ISTEŢ. Preferabil e în engleză. E un mod de-ăla de a te raporta la dragoste, oameni, viaţă, univers care încape în două rânduri de scris şi, în acele două rânduri îţi prezintă un mod diferit de a vedea acel lucru.

Nu te dă jos de pe căcat. Nu te face să râzi, să plângi, să dansezi, să tragi lac de uşi pe nas sau să-i dai drumul fetiţei grase şi mucoase pe care o îndopi în beci ca să te întrebe toţi prietenii de crăciun, invidioşi, cum ţi-au ieşit cârnaţii în aşa hal de fragezi.

Nu. Te face doar să dai puţin capul pe spate, să ridici o sprânceană şi să zici „Hmm, isteţ!”. Apoi să uiţi complet fraza în 14 secunde, pentru că, cu toate că e isteaţă, nu aduce nimic nou în univers.

Dar problema nu este citatul. Problema este omul. OMUL care l-a pus acolo la status pe goagăl+ sau ce dracu’ mai folosesc copiii în ziua de azi ca să schimbe 3 cuvinte despre viaţă ca să simtă destul de familiari unul cu altul încât să iasă în parc să vorbească despre filmele lor preferate după care să îşi sugă unul altuia mămăliga dintre dinţi. Că acuma nu te mai duci la una pe stradă să-i zici: Păsă, hai să stai lângă mine într-un bar şi să-mi povesteşti despre tine cât eu muşc dintr-o bere ca să nu îmi pice faţa de la poveştile tale neinteresante, şi săvedem săvedem săvedem ce-o să iasă.

Deviez.

Omul cu citate de genul. Sau desene ISTEŢE, cu semnificaţii ISTEŢE pe căcaturi sociale internautice este un cancer. E un parazit care prin asta vrea să spună:

Uitaţi-vă la mine! Nu sunt destul de inteligent încât să vin cu un mod original de a vedea lucrurile. Nu-s destul de inteligent măcar să citesc 3 cărţi şi să vin cu un monolog de 5 minute în care combin ideile altora de acolo, cu cuvintele mele, într-un concept despre viaţă coerent pe care l-am asimilat.

Dar nu sunt prost ca un sac de puli! Dacă citesc o frază de maxim 200 de caractere care e ISTEAŢĂ, o să o arăt la alţii, ca să o citească şi ei şi să zică:

MAMA CE FRAZE ISTEŢE CITEŞTE GOGU! CRED CĂ E ŞI EL ISTEŢ PRIN ASOCIERE SAU CEVA CĂ RECUNOAŞTE ISTEŢIMEA ALTORA ŞI TREBUIE SĂ FII ISTEŢ SĂ RECUNOŞTI CĂ ALŢII SUNT ISTEŢI, ŞI EU SUNT ISTEŢ CĂ RECUNOSC CĂ GOGU RECUNOAŞTE FRAZE ISTEŢE. SUNTEM CU TOŢII ISTEŢI ÎMPREUNĂ!

Dar nu funcţionează aşa decât între voi, pseudointelectualii cocliţi. Sunteţi nişte cancer. Oamenii normali se uită la frazele voastre isteţe şi se gândesc: „Hai, să moară mama lui Sun Tzu, pe cine vrei tu să dai jos de pe căcat cu proverbele ăstea postmoderniste scrise pe veceu de strănepotul bastard al lui Anton Pann căruia îi curge oleacă scuipatul din gură când clipeşte?”

Acuma nu vreau să fiu misogin. E doar o observaţie. Oamenii care au genul ăsta de comportament sunt de obicei pizde.

Şi acum vă dau şi eu un citat să-l puneţi la status. Ca să creadă toţi vecinii internautici că sunteţi foarte isteţi.

„A gândi înainte de a vorbi e ca a te şterge la cur înainte de a te căca” – un geniu anonim al secolului 20

***

Comentarii (100)

 • Ion Fiul Ploii spune:

  am folosit pe vremuri „A gândi înainte de a vorbi e ca a te şterge la cur înainte de a te căca” eram a 9a

  • Radu Post author spune:

   anu trecut?

   • Ion Fiul Ploii spune:

    prin 2007 :)) eram printre primii cititori, cand aveai blogspot

    • chiombi spune:

     ce hipstard
     Your comment was a bit too short. Please go back and try again.

 • sciencefictionanton spune:

  Uite una pe val inca din secolul 18: „7+5=12” (Kant, Critica ratiunii pure)

 • Sparks spune:

  Io am accidental toata „viata pe un peron” a lu’ paler numa in statusuri istete ale pizdelor grase fotografe cu aspiratii de jurnaliste care’mi erau colege.

  • Radu Post author spune:

   jean paler?

   • Un Om spune:

    Când mă gândesc la tine, simt plăcere, da, e bine, îmi place :)

 • Sparks spune:

  nicu paleru, ignorantule

 • Cap in cur spune:

  Aha. Majoritatea fetelor sunt asa. Da pe mine ma deranjeaza Adrian Ciubotaru si cum uda Bucurenci florile. Genul de urati care-si gasesc ocupatii pe internet ca sa compenseze lipsuri. Dar majoritatea aia a femeilor alearga catre astia. :D N-ai bagat si faza cu aspectul fizic, dar de acolo pleaca. Mama ce hater esti cu postul asta. S-au napustit toate pizdele nasoale dintr-o data asupra ta?

  http://marireapenisului.mensales.ro/?ref=scrisoare

 • Razziel spune:

  A gândi înainte de a vorbi e ca a te şterge la cur înainte de a te căca”

 • Razziel spune:

  Sorry… am crezut ca il pun pe facebook

 • Mitel spune:

  I sent her a clever quote. Bitches love clever quotes

 • required spune:

  „Sau pe suckafuck sau ce pizda măsii reţea de socializare o să mai folosească oamenii lipsiţi de personalitate ca să simtă o legătură unul cu altul în 2050 când o să-mi dezgroape oripilaţi nişte unii calculatorul dintr-un morman de cadavre.”
  Draga pitic, masii e de fapt ma-sii.
  ” Apoi să uiţi complet fraza în 14 secunde, pentru că, cu toate că e isteaţă, nu aduce nimic nou în univers.”
  CA,CU chiar despartite de virgula nu scuza cacofonia, poti formula: pentrtu ca, chiar daca…
  Cam astea imi sar in ochi. Toate cele bune!

  • Radu Post author spune:

   prima e de la faptul ca am scris la 8 dimineata, care e inca seara la mine. stiu cum se scrie ma-ta. am scris de jdeori chestii cu ma-ta. nu o sa corectez acuma ca mi-e lene. asta e. uneori plec de acasa si uit aragazul deschis. se mai intalmpla.

   iar cacofoniile, cum am mai zis de zeci de ori, nu le evit si nu o sa le evit niciodata intr-un text cu pula pizda muie sloboz cacat laba-n cur. mi se pare absurd sa evit sunetul „caca” cand nu evit alte chestii mai scarboase.

   si toata regula cu cacofoniile oricum mi se pare o mare poponarie artificiala. nu stiu cine a hotarat ca suna naspa si ca gramatical nu trebuie acceptat. eu l-as impusca in cap. nu o sa fiu niciodata de acord cu regula asta.

   • roborags spune:

    de cand pula mea sloboz,pizda ,muie sau o sfanta laba in cur sunt chestii scarboase?

    • eroul spune:

     Nu o lua personal, dar o ceri.
     Pula ta mereu a fost scarboasa.

    • SS spune:

     „Sfanta laba-n cur ” :)))) WTF

   • zet spune:

    „Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cunt, butthole, Barbra Streisand!” – eric cartman, south park.
    asta e citat istet? Merge sa mi-l pun la mess sau feisbuci?

   • urizca spune:

    plus ca, required, (nu te panica, virgulele marcheaza vocativul) nu stiu cine te-a facut pe tine desteptut asa, dar, cacofonie-necacofonie, virgula aia sta perfect acolo – sintagma incidenta.

  • altcineva spune:

   … cat aveai tu la gramatica, sase? „pentru ca VIRGULA cu toate ca e isteata VIRGULA etc.” este exact fix corect, intrucat propozitiile sunt 1. „pentru ca […] nu aduce nimic nou in univers” si 2. „cu toate ca e isteata”. Ceea ce nu putem spune si despre tine.

 • Pandele spune:

  Dragu’ matii:, cica ai voie numa’ 4 cacafonii:
  1. tactica cavalereasca.
  2. biserica catolica
  3. ion luca caragiale
  4. banca comerciala romana
  Am zis si io sa dovedesc ca sunt istet, ce mama naibii!

  • pas spune:

   + orice alte nume proprii. daca te numesti rodica calomfir ce faci ? iti schimbi numele ca nu iti accepta academia romana cacofonia ?

   • Ostap Bender spune:

    sau Monica Columbeanu. sau Vasilică Căcat.

  • Radu Post author spune:

   asta e cea mai aleatoare si retardata regula din istoria scrisului. atat de aleatoare incat refuz sa cred ca exista si ca nu e doar un trolaj din secolul 19

   • Pandele spune:

    Nu, la bune, exista, copiii, cu 3 „i”, invata dupe ea.

   • Alina spune:

    * aleatorie

    Your comment was a bit too short. Please go back and try again.

   • alext spune:

    bcr nu cre’ca’i din secolul 19, mna. io’s si mai istet.

  • Georgiana spune:

   Ai uitat de Monica Columbeanu.. :)))

  • mirelA spune:

   asta merge pusa la status… like

 • api spune:

  viaţa asta e un mare căcat. ăsta-i cel mai fain citat.

 • scsc spune:

  Documentul ăsta e plin de cacofonii!
  Da. Autorul acestui document nu crede în cacofonii. Dacă alăturarea a două cuvinte inofensive îi duce pe unii cu gândul la trivialități, este problema lor. De multe ori, construcțiile la care ajungem încercând să evităm o cacofonie zgârie urechea mai rău decât cacofonia însăși. Alte limbi nu se străduie deloc să le evite și autorul crede că spaima pe care cacofoniile le provoacă vorbitorilor de limbă română se datorează numai automatismelor învățate în școala primară.

  nu da mi-a placut mai mult cum a explicat asta

 • Destrabalatu spune:

  Tot textul poate fi rezumat intr-un singur status: „Nu conteaza marimea, ci conteaza istetimea.”

 • Cartman spune:

  Unde e lenor? A disparut din peisaj? Ea sigur avea smegma la status.

 • Viermilor spune:

  Sa-ti dau un citat de la marele teolog Radu: ” Cititul si laba sunt acelasi lucru, doar ca, dupa ce faci laba nu te crezi mai inteligent.”

 • ekasia spune:

  Poza din post-ul trecut se incadreaza perfect in articolul asta

 • eu spune:

  Bă frate, dar nu e defapt „vorbitul înaintea gândirii” ? Adică stai s-o gândim puțin. E mai bine dacă gândești, și apoi scoți căcatul pe gură, dar e nașpa dacă vorbești căcaturi până să realizezi că n-ai gândit deloc. Ai luat penisul la faza asta.

 • vasea spune:

  sunt io ilegal de prost azi, sau daca am suci „gandi” cu „vorbi” („A gândi înainte de a vorbi e ca a te şterge la cur înainte de a te căca” ) ar capata mai mult sens zicerea? sau n-am inteles io nimic din tot textu’?

 • Mihai spune:

  Credeam ca e bine sa gandesti inainte sa vorbesti.

 • Mihai spune:

  Vorba lu’ vasea, ce plm!

 • ursula spune:

  ,,cacat!” (octavian paler)

 • required spune:

  Draga pitic, nu te-am acuzat ca nu stii sa scrii. Sunt convins ca „masii” e doar o scapare, in schimb nu-s de acord cu justificarea cacofoniei. Poti vorbi despre cacat, pula, pizda, vome viermanoase si ce mai vrei tu dar aratand o elevatie a gandirii si a exprimarii. Pascal Bruckner o face foarte bine, te depaseste de departe. Chiar daca as fi de acord ca noi toti astia, de intram aici, suntem prosti ca niste cacati modelati in palma, tot nu ai avea justificare, tu esti un centaur, un intelectual, un ganditor, scrii pentru tine, pentru satisfactia orgasmica a unei fraze reusite, nu pentru noi.

  • Raluca spune:

   Mars ca te intinzi

  • Ion Fiul Ploii spune:

   Nici un ideal nu merită să te sacrifici pentru el, nimic nu se află deasupra vieții.(Pascal Bruckner, Tentația inocenței)
   Lawyered, motherfucker

  • Radu Post author spune:

   bruckner e un putzoi teribilist. in continuare cred ca care a scornit regula cu cacofoniile era un troll plictisit.

   regula noua de scriere. a se evita grupul de litere olo pentru ca arata ca o pula. bolovan se va scrie de acum boolvan

   • Fantoma de la Cinemateca spune:

    ool e tot o pula, de-aia dupa ce te ridici de pe scaun unde ai stat inghesuit in metrou juma de ora, si ti s-au chitit coaiele lipite impreuna iar pula a fugit din lipsa de spatiu pe crac

    • Corina spune:

     Like la cel cu olo!
     Dar, mai ales, like la cel cu ool!

  • mirelA spune:

   ha ha s-a prins moronu cum sta treaba

 • Coroner spune:

  Propuneri de statusuri de mess in engleza pentru iritarea lui Radu:
  – I hate chicks (but I love pussy)
  – If abortion is a murder, masturbation is a genocide

 • David spune:

  Nu că aș vrea să despic căcatul în patru, dar nu e mai degrabă: ”A vorbi înainte de a gândi e ca a te şterge la cur înainte de a te căca”?

  • Sergiu spune:

   aia e o diaree despicată.

 • Vlad spune:

  A gândi înainte de a vorbi e ca a te screme înainte de a te căca.

 • oreste spune:

  „A gândi dupa ce vorbesti e ca a te şterge la cur dupa ce te caci”
  in concluzie, intai vorbesti si dupa aia gandesti la ce spui

  • ashley spune:

   In concluzie, esti cretin.

 • Dragos spune:

  „Uitaţi-vă la mine! Nu sunt destul de inteligent încât să vin cu un mod original de a vedea lucrurile. Nu-s destul de inteligent măcar să citesc 3 cărţi şi să vin cu un monolog de 5 minute în care combin ideile altora de acolo, cu cuvintele mele, într-un concept despre viaţă coerent pe care l-am asimilat.”

  Deci asta este explicatia, motivatia ta atribuita alora de folosesc citatele altora ? Ca nu sunt in stare sa le nascoceasca si ca incearca sa atraga aprecierea prin alianta ? Ca sunt prosti si inculti ?

  Folosesc regulat asemenea citate si sa-mi bag pula daca am facut-o vreodata ca sa atrag aprecierea cuiva. E pur si simplu comoditate, rapiditate si posibilitatea de sinteza oferita de WWW. Nu vad nicio chestie geniala in a scrie ca un sclav si a analiza orice cacat scris si analizat de inca 10.000 de ori inaintea ta de altii.

  Dupa cum ai spus, cele 14 secunde de istetime si dorinta de a impartasi cu altii o replica sau citat istete sau amuzante sunt insasi esenta socializarii pe internet.

  Nu exista nicio diferenta intre astia ca mine si astia ca tine, unii ca tine o lalaie si o intind pana se face de-un blog, in timp ce altii ca mine gasesc o replica ce sintetizeaza fara multa bataie de cap o anumita idee.

  Simplul fapt ca stii ce replica sa pui „la status” denota si demonstreaza lectura celor „3 romane”.

  „Pseudointelectuali cocliti” – m-as mira sa poti demonstra pseudointelectualitatea astora care isi pun citatele preferate pe FB. M-as mira de doua ori mai tare sa iti poti demonstra propria intelectualitate.

  „Sa plagiezi geniul se caca pe originalitatea in mediocru”

  • jimerino spune:

   tu esti atat de prost incat crezi ca daca admiti ca ti-e lene sa gandesti, da’ ii zici frumos „comoditate”, esti miez. rar am vazut asa prost haios.

   • Dragos spune:

    Tu esti atat de prost incat crezi ca daca faci pe detectivul psihanalist pe un cacat de blog esti miez. Adeseori vad besinosi laudarosi ca tine dandu-se in stamba. Complexul Dunning-Kruger.

    Si mai da-te dreq de labagiu de ghena zoofilica, cu muia aia tipica de taranoi meltean, mic de statura, cu ochi de viezure si cu freza aia de cacat tip Louis de Funes. Uratania pulii mele, face pe analistul zilnic pe aici, cocosatul curului fara viata sociala.

    • jimerino spune:

     nu ai comentat problema pe care ti-am semnalat-o. doar ai scris multe cuvinte degeaba, ceea ce ma face sa cred ca sunt ultimele invatate si vrei sa arati ca le stii, intr-un acces evident de mandrie nejustificata. pareri?

     • Horia spune:

      Pula mea, ti-a zis omu’ ca stie cu se scrie ma-ta si a recunoscut ca a gresit. Nu ti se pare ciudat ca esti singurul care s-a apucat ca critice fix acest aspect????
      Esti pe un blog +18, adica de persoane de peste optsprezece ani, adica, teoretic, pesroane mature.
      Tu, se pare, ca nu te poti baga in categoria asta… nasol pentru tin, mai bine pentru ei.

    • Cap in cur spune:

     Nu conteaza. Tu jimerica, esti chiar o pocitanie.

 • Sabina spune:

  ”Daca dreptatea ar fi o sarma as indrepta-o.” Eugen Barbu

  • Mitel spune:

   christ, cat de creepy era autopsistul ala din Groapa. daca ala nu se futea cu cadavre eu is tarina rusiei

  • nemernicu' spune:

   daca as avea ocazia ti-as indrepta colu’ uterin cu o sarma si as baga-o in priza, asa am auzit eu ca se face priza la pizda.

   • Sabina spune:

    ”Un om rău e nefericit chiar când e fericit.” Menander

 • Georgiana spune:

  parerea mea e ca mia bine unul posteaza un citat celebru, pe care apoi sa-l comentam, sa-l asociem starii noastre din momentul repectiv…..decat sa ne apucam sa inventam noi tot felul de fraze …. nu putem inventa apa calda….nici roata de la bicicleta….singura chestie de bun simt care o putem face este insa sa punem ghilimelele de rigoare…si eventual numele autorului pentru a sublinia ca e DOAR un citat care pur si simplu exprima ce simtim in momentul respectiv.

  • Radu Post author spune:

   da nu mai bine socializezi pe internet fara citate celebre? care-i scopu. hic. parerea mea.

 • Daniela spune:

  noi punem cul in testicul – si asta suna istet

 • Destrabalatu spune:

  Rex, detergentul istet.

 • kratzz spune:

  Intrebare random: ai jucat dota sub nick-ul raginghomo?

  • Radu Post author spune:

   nu. jucam dota prin 2005. si aia asa, cand eram prea obosit pentru war3 ladder, ala joc serios.

   • Un Om spune:

    Eu, deasemenea, joc DotA…

 • fane de la sifoane spune:

  pana la urma ai facut operatie estetica la degetele de la picioare?zici ca sunt niste harpoane de prins balene

 • fat.bastard spune:

  ihim..drawing is like making an expressive gesture.. etc etc.suna cunoscut?
  ale dracu pizde de pseudointelectuali cocliti

 • eusebio spune:

  Vreu sa contribui si eu la evolutia frazei mult citate.Varianta mea suna asa:a vorbi fara a te gandi,e a te caca,fara a te sterge.
  Presupun urmatoarea chestie:autorul a folosit si el citate d-astea jmekere,dar s-a lasat cand a vazut ca folosesc toti si ca nu-i creste cu nimic rangul si a scris textul asta apoi,pentru a se detasa prin a sa superioritate.Cu siguranta de atunci el nu-si mai scrie statusul cu citate intelepte,a trecut la tricouri cu e=mc2.

 • lucia spune:

  Gandire de sahist. Si totusi,… ce-ai gandit?!

  • nemernicu' spune:

   n-a gandit, a reprodus un fragment din viata lui.
   esti confuza, inca o data, si n-o sa fie ultima, si-o se te tot futa cate-un coclit cu tricou cu ainstain.

 • Stefan spune:

  Tocmai am futut si am vrut sa-mi relaxez pula cu un pahar cu lapte si sa citesc ce cacat a mai scris Radu pe aici.
  Am citi acest articol si ce crezi ? E adevarat in pula mea. Toti gainatii se dau corecti gramaticali la greselile altora, dar ei, sa le moara familia de holera, habar nu au sa puna doi de i la cuvantul ‘scri’.
  Ba futonavas una-n anus cu o bastarca de 3 metri, macamiati palosu de fat frumos, meritati sa muriti bagavas muie cu furtunu de pompieri.

  PS: Nu va legati de gramatica mea ca iar va iau familia stropinela. (am scris intentionat asa pentru ca e 1:30, am futut, am baut un pahar cu lapte si sunt f obosit)

  In realitate, viata-i de cacat, iar voi sunteti plini de viata.

  • Destrabalatu spune:

   Esti neoriginal.

  • Dragos spune:

   Numai un agramat penal poate sa dea vina pe oboseala cand greseste, fiind evident ca oboseala nu are nimic de a face cu scrierea corecta.

   Cand esti obosit eventual mananci litere, le inversezi aiurea. Daca ai destula energie sa pui cratime si sa le pui si prost, nu esti obosit, esti doar un cacat analfabet si mincinos.

   Iaca, „am futut”. Felicitari, zeule, baga-ne-am pula in ma-ta aia mica, proasta, tarfa si corigenta.

   • Radu Post author spune:

    nu-i asa. uneori cand scrii ti se tot amesteca reformularile in cap, si daca esti obosit incepi o fraza la persoana I si o termini la a IIa. ies niste dezacorduri de n-ai vazut. si cratimele se mananca si ele.

    • Dragos spune:

     Mie nu mi s-a intamplat nici beat mort. Dezacorduri, poate, hai, chiar si mancat de cratima, dar ADAUGAT de cratima…in orice caz „am futut, am baut un pahar de lapte prin urmare sunt obosit, atat de obosit incat adaug cratime unde nu li-e locul”…

   • portocalu spune:

    zice dragos si mai mananca o maslina.ca doar el le culege..in italia .. si e bogat omul.STapanul tau stie ca furi din masline?Vine vremea strugurilor..mai schimbi si tu eeee ce viata…

   • Cap in cur spune:

    Cretineii astia care se muiesc de mame pe internet in realitate sunt toti parasitii, fru`-stratii, virginii, semiimpotentii cu sperante la potenta centauriana, etc. Au gasit bine blogu` lu` Radu.

    Sa traiesti, Radu Alexandru, sa traiesti cu numele. De neam.

    Noroc.

 • Rasta Man spune:

  „No comment” – Bill Clinton
  @Radu – zice io, așa:
  Dacă e cineva care să-și poată băga pula în gramatică, tu ești ăla mo!

  „Acest site este un pamflet și trebuie tratat ca atare.”

 • bogdanawo spune:

  Pizdele şi vârfurile muntoase (altele decât vârful muntelui Venus)
  by Bogdan Awo on Wednesday, August 31, 2011 at 1:29am

  Tot stau şi mă întreb de ce cristoşii mă-sii le place pizdelor să îşi pună poze cu ele urcând pe munte.. Ce pula mea e aşa de fabulos în a urca pe munte?!? Mare căcat.. Îţi iei nişte bocanci, ceva conserve-n rucsac şi urci pe munte.. Mneah.. Ele tre’ să pună musai câteva poze cu ceva indicatoare de la o răscruce de drumuri.. De parcă vârful nu ştiu cărui munte e centrul Atenei, cu jde mii de indicatoare.. Deh..

  – Ia ui’, fată, până une’ am urcat..

  – Vai, fată, şi ai mai nimerit drumu’ înapoi?

  – Nu, fată, că nu m-am întors pe acelaşi drum..

  – Nuuu, cum?!?

  – M-am întors pe altul.. Am urcat pe Retezat şi m-am întors prin Poiana Ţapului..

  – Vai, fată! Şi a fost frumos?

  – A fost excelent! Am văzut capre negre..

  Şi ce pula mea e aşa fabulos în a vedea capre negre??!? Mno, dacă vedeau vreun ţap negru cu o pulă sculată rău de tot, ceva mai „măgaric”, aşa, mai ziceam, dar, ce dracu’ e aşa frumos în a vedea capre negre? Une’ dracu’ e farmecu’ ca o pizdă, care sigur e şi la ciclu, că, deh, dacă ar fi la ovulaţie, sigur ar mieuna în gând ca o pisică şi s-ar fute de s-ar rupe, nu i-ar arde de urcat pe munţi alături de cei mai de căcat prieteni masculi ai ei, care, oricum nu prind nimic de tras pe baston şi altă plăcere decât a urca ca idioţii cu un sac mai mare decât ei în spate, în care mai atârnă şi cel puţin două sticle de Dorna plată, că, deh, asta bea pizda, să nu se îngraşe, sigur nu au.. Bine, asta nu-i plăcere, dar, parcă s-au mai săturat şi ei rău de tot de zilnica labă monotonă cu inspiraţie de pe youporn sau redtube şi parcă e muuult mai mişto să-ti freci pula la mare altitudine, mai ales când eşti vesel, bucuros şi mulţumit cu tine însuţi că ai cărat sticla de Dorna plată, tampoanele, bijuteriile, hainele şi toate acareturile pizdei pe care, oricum, n-o vei fute niciodată, oricât de mult ai spera..

  – Da’, fată, ce ţi-a venit să pleci în expediţie?

  – Păi, fată, m-am mai îngrăşat şi am zis că e un prilej bun de a depune un pic de efort alături de cei mai buni prieteni ai mei (o pulă, îi urăşti pe toţi, vito! Nu-i suporţi deloc pe tocilarii ăia plini de coşuri, care vorbesc toată ziua de ultima ambuscadă din Qake MCMXXI, Delta Force, Diablo sau mai ştiu io ce shooter-e de oligofreni corporatişti) pentru a mai da un pic burta jos..

  Da’ nu mai bine dai tu chiloţii jos, în loc de burtă şi te pui capră, în pizda mă-tii de proastă? Cre’ că ai slăbi mult mai repede dacă l-ai lăsa măcar pe unu’ din tocilarii ăia să te ia la pulă, că, săracu’, de cât de nefutut e şi de cât de bine cunoaşte absolut toate filmuleţele de pe youtube, sigur îţi face pizda franjuri de-ţi vine să te urci pe pereţi.. Amu’, dacă stau mai bine să mă gândesc, cel mai bine ai slăbi de tot dacă i-ai lăsa pe toţi tocilarii să te ia la un Bukkake sau la un mic Gokkun..

  Concluzie: Pizdelor, lăsaţi-o mai moale cu pozele pe vârfurile munţilor, că se lasă cu scandal rău de tot!

  • Alin spune:

   tl dr. fuck off sadovene!

   • Bogdan Awo spune:

    Adică? Ia tradu tu ce-ai vrut să zici..

  • mirelA spune:

   du-te la o plimbare romantica prin ferentari, da-i o perversa la cioroiul sef,ia- o la fuga si lasa tiganii sa-o ia la pula pe pisi… posteaza apoi continuarra si lasa kkeurile astea de laba emotrista

 • Petru spune:

  N-am avut rabdare sa citesc toate oligofreniile scrise la comentarii dar ma mir cum de in primele randuri nu apare nimeni sa corecteze citatul tau!! E pe dos! „A vorbi înainte de a gandi e ca a te şterge la cur înainte de a te căca”, ce cacat!

  • Radu Post author spune:

   e bine ba. sunteti voi pe invers

  • Fanu a'lu Petru spune:

   Uite unu’ care se sterge la cur dupa ce se caca. Restu’ sunt prea ocupati sa vorbeas’ca ca’ sa si gandeasca.

 • virgina spune:

  eu am agatat la avatar excremente(combinate, dat fiind ca m-aflam la tara, la bunici), dupa care , la status, am-ntrebat: ale cui sunt?!a fost un gest necugetat. in consecinta, cateva simtitoare mi-au dat ignore. caca-m-as

 • Mihail spune:

  So hipster of you.
  Go fuck yourself!

 • Dante spune:

  Am folosit dintotdeauna o singura vorba din intelepciunea populara: mai bine bogat si sanatos decit sarac si bolnav.

 • alle spune:

  Da’ gen si tu ai statusuri witty in engleza. :))

 • Yuppie spune:

  Sa nu uitam de versurile scoase din context de la nu stiu ce blana de melodie cu scopul de a parea vag, romantic, educat si un bun analizator al poeziei muzicale blablabla. Sau in cazul luzarilor (ca mine), sa faca o pizda care nu te are la inima sa vada cat de suferind si emotional esti drept fapt.

 • DamaCuCrini spune:

  Ai uitat un „savedem”.

Adaugă un comentariu