articol de umplutura

Mă enervează Maria Dragomiroiu. Exagerez. Doar mi se pare dubios că nu am auzit-o în viaţa mea cântând sau spunând ceva interesant, dar am citit zeci de ştiri despre părul ei. Ştiri despre părul ei. În pula mea cu părul ei. Parcă e vărul It cu cărare pe mijloc. La cantitatea de ştiri despre părul ei deja nu mai e cântăreaţă. E o tipă cu păr care uneori mai şi cântă.

Şi n-am înţeles niciodată care-i şmenu cu păru’ ăla extrem de lung şi drept. Cui i se pare megasexos? Adică, nu zic că arată rău sau bine mamaia, zic doar că daca se tunde cu el până la gât nici nu-i scade, nici nu-i creşte punctajul. Hai, serios acuma, singura chestie observabilă despre părul ei e că e foarte neconvenabil. Pare că trebuie să stai o oră să-l speli, şi că trebuie să faci chestia asta de 2 ori pe zi, că e până la cur şi accidental te mai caci pe el când te caci.

Cea mai mare oligofrenie din viaţa mea momentan se întâmplă pe holul chestiei unde stau. Nişte vecini au mai pus o uşă. Aşa, pe hol, deampulea. Deci, ca să ajung la uşa mea, trebuie să mai deschid o uşă. Ca să ies din casă, deschid uşa, ies, încui uşa, merg 2 metri, descui uşa, ies, încui uşa. Viaţa mea a devenit cu 80% mai complicată. Sper doar să nu mă taie vreo diaree cruntă într-o zi, în drum spre casă. Simt că în această situaţie ipotetică, între uşa 1 şi uşa 2 mi se pecetluieşte soarta.

Da’ cel mai enervant lucru din universul cunoscut e să te întâlneşti în metrou cu o cunoştinţă. Cunoştinţă în cel mai pur sens al cuvântului. Un cetăţean care e prieten sau ceva cu un cetăţean cu care eşti tu prieten sau ceva şi, cu care într-o zi, ai făcut cunoştinţă. Şi atât ştii despre el: cum arată, cum îl cheamă şi că aveţi un prieten sau ceva comun.

Acuma n-ai cum să nu-l saluţi. E de căcat să nu-l saluţi. Aşa că îl saluţi. Dup-aia, nu ştii ce să mai zici. Că nu ştii absolut nimic despre om. N-ai cum să-l întrebi „ce mai faci?”, că habar n-ai ce a făcut vreodată. Care ar fi diferenţa dintre ce face acuma şi ce face de obicei. Aşa că stai ca retardu’, te uiţi lung, şi, singurul subiect de conversaţie pe care poţi să-l ai e despre prietenul ăla sau ceva comun.

Şi ce mai face x?
Păi m-am văzut cu x ieri.
Da, şi io tot ieri.
Deci ştii ce face x.
Dap. Şi tu.
Dap.
Căcatbagpula acuma chiar nu mai avem nimic despre ce discuta.

Şi nu că, în mod normal n-ai găsi subiect de discuţie cu omul. Da’ eşti în metrou. Nu e un loc în care să descoperi pasiuni comune cu alt om. Strângi din dinţi, faci observaţii minore despre chestii extrem de minore, încerci să nu pari penibil şi speri dracu’ să coboare la prima.

Sau o arzi complet retardat şi îl întrebi de unde şi-a luat pantofii şi dacă-i are de mult timp.

Mna, aveam o idee de text chiar coerent azi, da’ e vineri. Nu stă nimeni pe net în weekend. Poate luni.

Listă de lucruri care îmi plac în clubul The Gang:
Faptul că nu sunt gagici nasoale. Numa’ de la 7 în sus.

Listă de lucruri care nu îmi plac în clubul The Gang:
Toate  în afară de ăla de mai sus.

Listă de lucruri care nu îmi plac în mod special în clubul The Gang:
Orice cămaşă aş lua, mereu e un dârlău pe acolo cu exact aceeaşi cămaşă.

***

Comentarii (22)

 • KND spune:

  si oamenii care nu au metrou in oras sunt lipsiti de discutii penibile

 • Cacat spune:

  Primul. De cand asteptam clipa asta, mai ca sunt in extaz. Plec ca ma apuca cacarea de fericire…

  • Liviu spune:

   Nu esti primu, esti primu bou

  • Gheorghe spune:

   Cat de prost trebuie sa fii sa nu observi ca altul a scris inaintea ta cu 12 minute?
   Oare asa te-ai bucurat ca ai fost primul si la nevasta-ta (prietena daca nu e cazul tau)?

 • problem? spune:

  Şi ce mai face x?
  Păi ultima data m-am văzut cu x acum 4 ani, probabil atunci cand am facut cunostinta si cu tine. De kkt petrecerea aia. Si orium de x ma cam doare in pula, e un idiot. Probabil ca e cel mai bun prieten al tau?

 • fane de la sifoane spune:

  daca te intalnesti cu unu in metrou si n ai chef de vorba cu el cobori la prima statie si il iei pe urmatorul.Despre baba aia cu paru lung ce sa zic?asa a iesit si ea in evidenta,cu paru ala,in rest este o moldoveanca care sa futut la greu.Acu doar suge pula.Cred.Nu stiu sigur.PS-sper sa mai apara Alexandra,sa mai radem si noi de ea.Las o sa posteze sa avem de cine sa radem,o facem un fel de bufon-piticgratis

  • DoarLaCurcubeu spune:

   Proasta-i mata a vrut sa cace un trol si a iesit un muist!

   • fane de la sifoane spune:

    ce tare esti mah in fatza pc-ului……fatza in fatza mi ai cere iertare in genunchi

 • Cap fara fund spune:

  Eh na?
  ………………………..

 • f spune:

  parc-ai descrie parterul blocului N2 Titan la faza cu usa intermediara…

 • costica spune:

  asta mi-a placut :))). tare !

 • Pandele spune:

  Cum naiba sa iti mai puna o usa pe hol, bre? De ce? Datorita\Din cauza hotilor? Sau de ce naiba? Aaa, stiu! Stai in Zona Crepusculara! He he…

  • nvctr spune:

   In caz de Zombie Apocalypse! Probabil administratorul blocului e vreun paranoic fumat care se uita dimineata la filme horror chinezesti.

   • Liviu spune:

    Sigur ca da, pentru ca daca o usa nu va opri o armata de zombie mancatori de creiere, 2 usi SIGUR o vor face

    • scsc spune:

     ce prost esti baiete

 • AI spune:

  stai asa. urmatoru’pas e ghivece cu muscate intre cele 2 usi.

 • portocalu spune:

  cine musca muscatele..si de ce.

 • cristi spune:

  opa, dar de cand frecventezi the gang? stii ca urmatorul pas dupa gang e gaia, acolo unde sunt „prietenii” tai, candidatii pentru hipsterul anului. apropo i-am vazut ieri prin centrul vechi, ziceai ca-s trasi la indigo: aceeasi pantofi luciosi purtati fara ciorapi, pantaloni stramti rau scurtati de o croitoreasa oarba si sacou negru.

 • bogdan spune:

  sunteti prosti bata toti. zici salut si iti vezi de branza ta. daca te simti stanjenit fata de un pulache care nu ti-e apropiat si nici macar prieten inseamna ca esti cretin.

 • NKD spune:

  chestiile alea extrem de minore sunt sub 14? n-ai o lista extrema de lucruri minore? ca sa nu ma ia pe nepregatite cand or baga metrou la noi

 • johnny spune:

  O arzi pe la „Lounge”-uri?

 • raul spune:

  nice …ai talent nene !

Adaugă un comentariu