Ce mai urăsc azi

Urăsc zicalele melancolice. Sau pozele cu galaxii pe care sunt trecute statusuri melancolice. Ce fel de căcănar trebuie să fii, ca să vrei să inspiri cunoscuţilor o stare de contemplaţie nostalgică? Cred că genul de om care împărtăşeşte vorbe melancolice e opusul umoristului. E omu’ care în loc de „hahaha”, provoacă ofturi şi suspine. Cine pula mea eşti, antihazul, vărul anticristului, venit să împrăştii jale pe pământ? Ai impresia că melancolia e un sentiment nobil şi că introspecţia duce la gânduri înalte? Flit mă, emo.

Şi dacă tot vrei să faci oamenii să citească ceva şi să lege acel ceva de o situaţie din viaţa lor în care s-au simţit măcar parţial de căcat, am o idee de zicală melancolică: „mai ţii minte când a murit nevastă-ta?”. O pui cu o poză cu o nebuloasă şi jeap, pe facebook. Pentru majoritatea oamenilor n-o să invoce nici o trăire. Da’ ălora cărora le-a murit nevasta, o să le strici ziua. Până la urmă ăsta e scopul, nu?

Unul dintre cele mai proaste argumente a tuturor timpurilor e „nu cunoşti (parte irelevantă din x)? Înseamnă că nu ştii nimic despre x!” A scris un coleg un articol despre hipsteri care hipsteresc penibil şi s-au atacat ăia. Că hipsterii au impresia că au un fel de cultură care se ridică peste masele maneliste. Că ei, cu pantalonii lor strâmţi şi frezele asimetrice au depăşit faza de om simplu care crapă seminţe.

Mna, şi zice una „Vai, nu ai auzit de jazzy jeff? Înseamnă că n-ai cultură muzicală”. În primul rând, nici nu vreau să aud de ceva care se cheamă jazzy jeff. Din nume aş paria cu o cotă de 10 la 1 că e ceva ce dacă încerc nu o să-mi placă. Şi sigur nu e ceva atât de mişto încât să fie esenţial pentru cultura muzicală. Nu e Pink Floyd, în pula mea, să zici „vai, dacă n-ai ascultat la viaţa ta măcar un album jazzy jeff, n-ai cultură muzicală!”. E ca şi cum ai spune „vai, dacă n-ai futut-o pe mama, nu ştii ce-i aia pizdă”. Poate n-am futut-o, e posibil. Nu am futut chiar toate mamele. Dar mă îndoiesc că dacă aş fute-o, brusc mi-ar dat peste cap tot ce ştiu despre pizdă.

Dar să ne întoarcem la hipstări. Am mai auzit şi argumentul ăla azi, că dom-le „asta înseamnă democraţie şi societate elevată, fiecare să arate cum vrea şi să asculte ce vrea!”. Aparent de-asta am murit noi la revoluţie ca Geta să se prezine Joanna la oameni şi Vasile să aibă pantalonii verzi şi mai strâmţi pe craci decât un prezervativ pe o bornă de kilometraj. Nu e aşa. Trebuie să ai anumite norme sociale în modul cum te manifeşti. Că dacă o iei aşa, şi toată lumea ar trebui să fie liberă să se îmbrace cum vrea, în 20 de ani o să alerge cu căcat în cap şi cu o ţeavă de aspirator în cur şi o să spună că aşa-şi exprimă ei personalitatea, şi dacă nu înţelegem e din cauză că suntem înapoiaţi.

Şi voi o să vă scărpinaţi în cap a deznădejde şi o să vă întrebaţi: „cum pula mea am ajuns aici, ca societate?”.

Şi eu o să fiu în pădure, pusnic mâncător de veveriţe şi o să vă zic: „hipsterii. Io v-am zis acu 20 de ani să le spargeţi rotulele şi să-i tundeţi. Voi aţi zis că e gluma. Asta e.”

Şi pizdelor. E în principal vina voastră. Că futeţi bărbaţi stridenţi. Bărbaţii sunt proşti. Dacă văd că merge să fii strident şi penibil şi să fuţi, o să fie şi mai stridenţi şi penibili. Nu e în natura masculină să fii strident. Un bărbat trebuie să atragă atenţia prin ce face şi prin ce este. Nu prin haine ciudate, frizuri bombastice şi eşarfe colorate. Nu ăsta e rolul masculului în univers.

O să vă întrebaţi peste 20 de ani de ce aţi ajuns să mutaţi voi mobila prin casă, că bărbăţelul tocmai şi-a vopsit unghiile şi nu vrea să şi le strice. Şi o să vă răspund ca mai sus, din pădure, cu jumătate de veveriţă în gură:

„Io v-am zis că dacă futeţi bărbaţi sensibili şi parfumaţi, care se epilează pe cur şi se duc la magazin să-şi cumpere accesorii o să stricaţi complet rasa umană, că o să-şi ducă genele de poponaut mai departe şi o să dispară ălea care fac dintr-un mascul, mascul. Voi aţi zis că-s simpatici aşa, pensaţi şi cu manichiura făcută. Asta e, aţi stricat specia umană”

Bărbatu’ trebuie să miroasă a alcool şi muncă. Să aibă o unghie buşită de la o activitate fizică şi nişte bătături în palmă. Trebuie să nu-l vezi când intră în cameră, dar trebuie să se întoarcă toată lumea spre el când vorbeşte. Cel puţin aşa văd io problema.

Bărbatul nu se dă cu cremă de mâini când are mâinile uscate. Pur şi simplu acceptă că are mânilie uscate. Dacă e să i se facă pielea de pe una scrum şi să îi pice, se duce la doctor. Dar faptul că ai mâinile uscate nu e ceva atât de important încât să faci ceva în legătură cu asta, ca bărbat.

Şi de-aia nu putem să avem şi noi lucruri frumoase. Că voi permiteţi să fie lucrurile altfel.

Spre exemplu dread-urile. Albul cu dreaduri e cel mai antipatic animal. Singurul motiv pentru care ai voie să ai dreaduri ca mascul e să fi adormit cu capul în coji de pepene. Nu eşti jamaican. Nu ai părul creţ şi încâlcit. Opreşte-te din a fi o pulă de om care imită o cultură din care nu face parte. Nu ne pasă că asculţi reghe şi fumezi ce crezi tu că-i iarbă da’ de fapt e cimbru cu legale. Arată penibil. Şi e insalubru. Cari păr mort după tine.

Eu când văd un dârlău cu o freză exotică, mi-e antipatic din prima. Toată interacţiunea mea cu el e să-l provoc să zică ceva ce poate fi interpretat ca motiv să-i fut una.

Şi vorbind de freze. Dacă ai freza aia, cu luat cu maşina în părţi şi mult mai mare sus, dat într-o parte cu spumă, gen ţiganul de Alex Velea, eşti un cocalar ţigan băşit şi sper să faci cancer.

***

Comentarii (139)

 • gg spune:

  barbatul trebuie sa miroasa a alcool si munca? dupa parerea mea e total gresit. cel ce miroase a munca nu e barbat, e un muncitor, si eu nu vorbesc cu muncitorii

  • Radu Post author spune:

   fain. ma intretii si pe mine, daca tot iti plac oamenii care nu muncesc ? sa nu ma mai chinui.

   • Literatura Romana spune:

    De ce cred c-ai fost ipocrit si de cacat in prima parte a articolului (decent de altfel).

    „Cred că genul de om care împărtăşeşte vorbe melancolice e opusul umoristului. E omu’ care în loc de „hahaha”, provoacă ofturi şi suspine. Cine pula mea eşti, antihazul, vărul anticristului, venit să împrăştii jale pe pământ? Ai impresia că melancolia e un sentiment nobil şi că introspecţia duce la gânduri înalte? Flit mă, emo.” – radu acum cateva ore

    „Un alt artist pe care-l apreciez e Michael Bradley. Cu formaţia Myssouri cânta un rock alternativ/ gothic americana cu o voce care te bântuie, o instrumentaţie curată şi versuri despre tristeţe, pierdere, neputinţă şi destin implacabil care rezonează perfect cu sufletul meu mic, negru, cinic şi plin de ură.

    Ca balada asta sinistră despre urmărirea obsesivă şi persistentă a scopului într-o lume mizerabilă.
    I will find you:
    Inside the pissant little jobs where my brief time is whored and robbed.
    I will find you.
    Inside the nighttime tv screen when all truth morphs into a scheme.” – radu acum un infinit de secunde

    Pana la urma cum e ? Esti anti tristete (emo n-are nicio treaba cu ce-ai spus tu, tre’ sa fii exagerat de prost sa confunzi melancolia cu emuistii de 12 ani analfabeti) , sau esti pro tristete da’ ai vrut sa-ti arati dispretul chiar si fata de propriile tale afinitati, starnind poate hazul ? Nu te obosi sa ma jignesti, stiu deja c-am fost de cacat cu mesajul asta inutil (si-n plus iti sunt indiferent, ar trebui sa te doara-n pula de opiniile noastre); Da’ chiar voiam sa stiu in care din articole te regasesti, astept raspunsul tau cu un entuziasm melancolic.

    • Radu Post author spune:

     sunt impotriva imprastierii tristetii ca o boala venerica. la mine e asumata si scrie pe ambalaj. o deschide cine vrea.

     si sugi pula. am voie sa ma contrazic singur. sunt borderline.

     • Literatura Romana spune:

      mi-e c-o sa se transforme ” sugi pula ” asta dupa 3-4 posturi in ” Ce nu imi place mie: sa sug pula „. E spre binele tau sa nu te contrazici, face bine la acuratetea opiniilor pe care le slobozesti si in urma carora noi ne traim viata fiind niste viermi fara personaltiate.

     • Printesa cu virtuti spune:

      Esti o combinatie letala. Revin la intrebarea – de ce de la perceptia ta in jos totul este blamabil? Esti ca un televizor stricat, dar inca bun. Televizoarele vechi sunt bune.

     • Freza lu Lenny Kravitz spune:

      Literaturo, ti s-a mai spus oare ca esti cel mai basit exemplu de troll infumurat si atoatestiutor wannabe din istoria internetului, ca modul tau de a da lectii tuturor cere muie la portavoce si ca, per ansamblu, sper sa se autosesizeze cineva sa te futa-n gura de cretin penal?

     • patti spune:

      chiar esti sau esti self diagnosed?

    • gramatica limbii romane spune:

     fa, curvo, lasa blogul lu’ centaur si hai in pula mea sa mai dam o iama prin licee ca s-au prostit astia mici de tot. stai ca pizda proasta pe net in loc sa-ti cracanezi paginile in fata astora de-a 9-a, baga-ti-as un semn de carte-ntre buci. hai, treci, ca avem treaba, futu-te-n aorta!

     • Literatura Romana spune:

      @freza pielii pulii, te suspectez de rigiditatea omului obtuz ce-a lucrat doar cu cazmaua prin santierele comunistilor ce-si ingropau de vii caii cu dantura proasta. Mi-e teama sa intru in discutie cu tine; daca o sa ajung la fel de incuiat ca tine sa-mi exprim incompetenta de a-mi bate pula de un umanoid asupra caruia simt o repulsie galopanta, raportata la indiferenta ? Esti atat de superfluu incat te rogi la Dumnezeu sa se „autosesizeze” vreunul, tu nefiind nici macar virtual in stare sa tii piept unui alt oligofren ca si tine ce-si extrage bucuriile vietii din comentariile pe blog. Ma cheama Liviu, citeste haznaua, si-apoi pronunta literatura, te-n plm de-ngramadit.

     • Freza lu Lenny Kravitz spune:

      ce nume de oligofren. de ce semnezi literatura romana, crezi ca o sa te respecte cineva mai mult, sau ai doar fetish cu paunescu dandu-ti la muie?

     • Stere spune:

      Bai Litaratura, ai eludat meandrele concretului pana a inceput sa miroase.

      A ba nu, m-am basit.

  • Gabi spune:

   Da a ce mortii tai miroase barbatul? A pizda?

   • ariciu spune:

    A motorina si rachiu, a cal si whisky, a trabuc si coniac, depinde de cate iahturi are. :)

  • Ursulets spune:

   Si brusc ne intereseaza pe toti parerea ta de pizda proasta care se crede prea superioara ca sa stea de vorba cu muncitori. Pun pariu ca tac-tu e vidanjor in Spania.

 • manuku spune:

  As face cinste cu o bere, ca tare fain le mai zici.

 • vjjj spune:

  Salut aparitia disclaimer-ului in josul paginii. Slab.

 • cartel spune:

  „Toată interacţiunea mea cu el e să-l provoc să zică ceva ce poate fi interpretat ca motiv să-i fut una”
  aiurea ,te-am citit inca de la inceputurile tale si ma dezamagesti :(
  si eu am dreduri si nu sunt un „alb care sufera cu freza de hipster” ,e adevarat sunt multi cu dreduri care „ne fac firma de ras” (vezi hipsterul anului) dar nu poti sa generalizezi chiar in halu’ asta.treci prin club a daca vrei sa avem o discutie pe tema asta,i work there.

  • Gigi spune:

   Esti ghei, dar nu stii asta

  • batman spune:

   ho,ba, nu sariti! poate omue jamaican :))

  • shotaie spune:

   fara suparare,dar as dori parerea unui alb cu dreduri care nu e de profesie barman,taximetrist,shaormist,vanzator ambulant,portar,agent de paza,sales manager,elev de liceu.

   ms.

 • Gabi spune:

  Sigur o sa vina sa va imprieteniti, sa beti o bere si sa-i explici cum tu nu esti prostul cu parul pieptanat cu scaieti. Omu’ a zis bine ce-a zis, tu tocmai te-ai dat de gol, stie unde te poate gasi. I-ai dat si motiv sa-ti futa una, „discutie pe tema asta”, daca as fi in locul tau, n-as mai lucra acolo. Bun articolul

 • elena b spune:

  n-am nimic cu barbatii care se dau cu crema de maini. sau care au unibrow si fac ceva in privinta asta. dar pana acolo.
  si sa zic ca nu ma deranjeaza dreadurile in mod special (ca aspect vorbesc,fiindca n-as iesi cu un tip cu dreaduri,parul mai lung de cativa cm nu e pe gustul meu), atata timp cat tipul nu e blond. nimic mai urat ca niste dreaduri blonde.

  • Literatura Romana spune:

   Salut, eu sunt gandirea si n-am nimic in comun cu elena b.

  • Satan spune:

   esti o prostanca pentru ca, spre deosebire de Radu, doar ai turnat niste chestii care nu-ti plac tie. ai idee ca ne doare in pula ce-ti place si ce nu? esti genul de cititor de piticigratis care rateaza partea amuzanta si citeste doar pt. ca se identifica cu niste chestii. v-as calca cu un buldozer.
   iti doresc doar barbati cu 2 cm (de par).

 • Kostea spune:

  Si eu urasc pisicutele, iepurasii, calutii, floricelele si textele motivationale, citatele din Paler sau mai stiu eu cine pe care le pun colegii de FB.
  Nu vad de ce daca ai fetisuri cu animale trebuie sa le expui public si ce bine te astepti sa transmiti unuia care poate tocmai a vazut un poster cu Vanghelie si s-a umplu de draci, daca ii arati o pisica (indistinctibila de pisicile pe care le lua la suturi in liceu).
  Nu vad cum poti fi atat de circular in creieras incat sa nu iti poti exprima o traire altfel decat luand de-a gata ce a eructat altu’, in cu totul alt context, si sa pui produsul eructatiei pe FB cu mandria cu care te-ai lauda cu grosimea, forma, lungimea si vivacitatea pulii altuia.
  In plus toate acestea creeaza eronat ideea ca traim o lume atat de buna incat nu are nevoie decat de fluturasi roz si de pisici scopite ca sa devina perfecte cand in realitate traim o lume maro care are nevoie de oameni cu fular la gura, gluga pe ochi, molotoave la cingatoare si securea in mana.

  • Literatura Romana spune:

   Nu vad de ce daca ai fetisuri cu animale trebuie sa le expui public; de ce nu ? doar pentru ca n-ai un motiv sa faci nu-nseamna ca nu e ok sa o faci, in viziunea mea de retardat, nu vad de ce m-as caca in sus, dar totusi incerc, o viat-avem in pula mea, iti face ziua unul care-si fute-n cur calul in intersectie. Civilizatia ne-a supt imaginatia, lasa-i sa se desfasoare… „suntem oameni sau suntem dansator” ? acum am vazut ca te cheama costea, asociez numele tau cu mizeria, salut!

   • Literatura Romana spune:

    reflectai la numele tau, daca e ca o stea, asociez numele tau cu poponarii, esti la fel de jalnic ca aia care inca mai folosesc ” Like a boss ” cand se duc la magazin si pun pe facebook la map si-si dau like singuri de cat de tare s-au distrat cumparand pufuleti cu surprize in ” oras ” avand viata o sociala.

 • claulea spune:

  Ori te-au dat afară de la Vice ori ți-ai dat seama că „Che” nu stă într-un pachet de țigări și o pită per articol. Oricum, empatizez total. Să-mi dai și mie o juma’ de veveriță!

 • loredana spune:

  „Un bărbat trebuie să atragă atenţia prin ce face şi prin ce este. Nu prin haine ciudate, frizuri bombastice şi eşarfe colorate. Nu ăsta e rolul masculului în univers” – super.
  da, asta nu poate fi barbatul unei femei, ci mai degraba „prietena” ei.

 • fane de la sifoane spune:

  peste 20 de ani nu or sa mai existe paduri deci automat nici veverite.Doar Salam va ramane nemuritor si se va tangui siropos gen holograma la nuntile poponautilor

 • domle spune:

  hahahahahahaha.

  Atat.

 • spune:

  That’s my guy! Ia zi, imparti veverita aia?

 • Ioana spune:

  E o moda care va trece. Ca orice alt cacat care se imprastie pentru o perioada determinata pentru ca apoi sa fie inlocuit de altul. De-aia mi-e groaza, intr-adevar. De ce mai poate aparea dupa. Din cate observ, ne ducem din ce in ce mai tare pe garla atat noi, romanii, cat si intreaga specie umana.

 • alex spune:

  corect ! mai putin partea cu mirositul, dar in rest ai pus punctul pe i :D. cand vad cate un tip pensat simt cum imi creste tensiunea. pe langa ca arata oribil intr-un mod ciudat mai isi cer si cate o lupa in cur.

  • batman spune:

   de ce, ba ?!
   nicusor ruleaza pe langa toti scafandrii care s-au perindat pe la primarie. daca nu esti bucurestean, taci in pula mea din gura. te pomenesti ca esti din fruncea pulii. muie!

   • costelbusuioc spune:

    cuaie tu esti handicapat? Eu zic de papagalu care mananca cacat acolo nu de Nicusor.

    Prostule!

    • batman spune:

     simteam la momentu ala sa dau o muie cuiva si mi-ai sarit in ochi. notin’ personal just business :))

  • Satan spune:

   pareza faciala pe stinga. de ce sa rizi de un defect fizic?

 • Suminona spune:

  Oare nu li se implementeaza si lama infipta in vene ? ca tot e vorba de exprimare … sa zica si sangele ce are de zis …

 • bin laden spune:

  stai lejer, nu se fute specia asa usor. pana la urma daca e buna de pula tot o fute instalatoru, vecinu interlop, ori unu cu par pe piept, care oricum deja a insamantat destule pizde bune si fertile. cititoarele blogului tau nu-s esantion reprezentativ.
  nu tu ziceai 20% fut 80% ?
  sau vrei sa zici ca vor deveni epilatii hidratati aia 20%?

 • portocalu spune:

  Asta e cu share pe face pentru niste cretini care ii stiu eu:)Azi ai fost util,mai ales ca aia sunt toti on line.

 • Andrei spune:

  Pustnic, nu pusnic.

  • GIEEE spune:

   pustnic, nu pustnic

   • gigea spune:

    puskin, nu pusnic

   • Mihai spune:

    pasnic, nu pastnic

  • Gesualdo spune:

   Se zice si pusnic.

   • Literatura Romana spune:

    vedeti ca sunteti proaste amandoua ? se zice sunteti cancer.

    • Gesualdo spune:

     sugi pula fă proasto cu aere de intelectuală

  • Pandele spune:

   Puşca, nu pusca! Cu care am chef sa te impuşc.

 • Mitel spune:

  „Să aibă o unghie buşită de la o activitate fizică şi nişte bătături în palmă”

  Adevarat, mainile mele de exemplu sunt strasnic batatorite de la atata tastat. Femeia mea se excita toata cand ii mangai fata cu aceste degete calite in focurile infernului electronic.

 • Marghioala spune:

  Ecstremistule. Dar da. Mai degraba o sa fac o ciorba si o sa sug pula unui barbat care vine acasa si ma bate ca io’s de vina pentru orice decat unuia care’si face programare la salon inaintea mea si’mi urla in fata: „WHO’S THE BITCH NOW, BITCH?”

  • Pandele spune:

   Genial, absolut genial! Brava, fata tatii!

  • Pandele spune:

   Da-ne si noua facebookul tau, ca sa te veneram pe vazute, nu doar pe auzite!

 • Seth spune:

  marghioala> ia fa bine si pune ciorba aia la fiert ca vin beat si tre’ sa ma dreg

  pula, maine, ca eu-s barbatul si eu zic cand e de futut

 • Diana spune:

  mda, singura problema e ca masculu trebuie sa fie flashy. asta e regula in tot regnul animal, inclusiv primatele, si nu cred ca oamenii fac asa de mare exceptie.

  • xyz^ spune:

   M-ati asasinat cu asocierile astea cu regnul animal! Suntem OAMENI in plm, nu primate. Daca tu ai trece pe strada, prin fata mea, si eu as arunca cu rahat spre tine, se mai aplica regula de care vorbesti? Ca plm, noi de ce am face exceptie?!

  • shotaie spune:

   esti halucinant si alarmant de proasta

   • Satan spune:

    pai nu se practica deja cu rahatul? am vazut niste filme.

    stii care e problema? ca articolu’ asta nu e chiar gratuit. eu ma distrez citeodata uitindu-ma la pozele de pe Facebook prin cluburile de fitze. am remarcat urmatoarea treaba: in locurile alea femeile arata in continuare a femei da’ persoanele de sex presupus masculin (ca nu se pot numi barbati) incep sa arate tot a femei. freze, mutre, atitudini.
    si nu inteleg totusi ceva. de ce e chestia asta cu crema asa de reprobabila cind unii se dau cu lac? cunosc specimen, pina nu mi-a atras atentia o tipa n-am crezut ca exista. hai ca inteleg cu crema, daca esti f murdar pe miini (gen mizerie hardcore la modul vaselina uzata intrata in pori) tre’ sa te freci cu peria si detergent de rufe ca sa se duca si dupa aia te ustura.
    da’ ce ce lac, in plm? de ce?? la ce foloseste, ce avantaj aduce? exista barbati care se holbeaza la ele si zic „vai, imi urasc unghiile”? chiar vreau sa inteleg, sa-mi explice cineva.

    • xyz^ spune:

     Tu esti d-ala care practici ce vezi in filme? Am uitat ca existati si voi, oamenii care au nevoie de anunturile: „nu incercati asta acasa!”

     • Satan spune:

      ca ai scris ceva doar ca sa scrii e una, da’ de ce nu are legatura cu absolut nimic nici tu nu cred ca stii.
      comentatoru’ cu chef de cearta pe blog e o specie noua, trebuie omologata.

  • Literatura Romana spune:

   flashy :)) vrei si ceva fleivăr aromat cu seductie ? Esti grasă, de-aia crezi ca ceilalti sunt animale (sociale/sau nu) pentru ca esti scroafă.

   • Literatura Romana spune:

    „si nu cred ca oamenii fac asa de mare exceptie.” tu fiind o sticla turtira de Borsec… ? Acum si generalizezi, avand in spate un sondaj de 3 persoane dintre care 2 erau prieteni imaginari, cunosti toata lumea…este ca esti grasa ? vreau sa te-aud cum spui „imi place sunca de porc si ragai feminitatea in taina” :D

 • darthedd77 spune:

  coae, am vazut p-unu dat si cu fond de ten. si pantaloni verzi. oricum, hipsterii au putza mica si demnitate 0, altfel i-ar deranja cacaturile pe care le poarta. si nu le-as fute p-alea care vor sa-i futa p-astia. am zis

 • Bibi spune:

  Ma mai enerveza si cremele de plaja, ca tot a venit sezonul. De regula, ma ard la soare intentionat intr-o zi inainte de concediu, fac chiar insolatie, dupa care stau pe dreapta vreo 2 – 3 zile, iar cand plec in concediu sunt deja calit, ma doare-n pula. Asta daca chiar nu-s deja bronzat dinainte.

  Pentru cine este curios, inca este o oferta pe Groupon, abonament la Strandul Tineretului, pe 3 luni. 180 lei de luni pana vineri sau 250 lei cu tot cu weekend. Nu fac reclama, era doar un pont prietenesc.

 • Veverita spune:

  Radule, sa nu ma imparti cu nimeni!

 • Ofutpemathagratis spune:

  Pustnic*
  Dar nu-i nimic.Ai timp :)

 • cerbu spune:

  hateri, in pula mea, vreti sa fiti hipsteri sa futeti hipsterite si nu va iese si o ardeti dubios, cu cimbru cu legale

 • Bogdan spune:

  Unul dintre cele mai proaste argumente ale tuturor timpurilor.

 • Blab Blaa spune:

  Cu un singur lucru nu sunt de acord: „Bărbatul nu se dă cu cremă de mâini când are mâinile uscate.” De ce nu? E nasol sa ai mainile uscate.. nu e chestie de pizde.. de ce sa nu te dai cu crema sa te simti si tu bine? Folositi crema de maini!

 • vlad spune:

  pentru acei „Grammar Nazi’s” wanna be si „pusnic” e forma acceptata se putea verifica simplu pe google

 • bucifer spune:

  Barbatii adevarati nu se sterg la cur …

  • WTF spune:

   Au un hipster care face treaba asta pt ei =)).

   • xyz^ spune:

    =)) Hipster facts!

  • Literatura Romana spune:

   doar pentru ca tu esti atat de rustic in grobianismul tau barbar, nu-nseamna ca toti barbatii tre’ sa-si ia ca model felul tau de a fi… barbatul educa femeia, prin intelect o supune… din pacate esti o rusine pentru specia masculina, esti cacatul pe care-l ascundem cand vorbim cu femeile, nu vrem sa stie de existenta ta printre noi.

   • studenta spune:

    ce pizda ma-tii vrei tu de la viata?!

    • Literatura Romana spune:

     asta e una dintre intrebarile alea ce contin deja raspunsul in ele, nu ? daca da, pizda ma-tii!

 • Literatura Romana spune:

  PS: bucifer, te suspectez c-ai fi android, c-ai stat ultimele 4 mii de ore intr-un joc virtual si ca n-ai mai atins un alt om in realitate de cand te-ai botezat, astfel ca toate conceptiile tale de viata sunt aidoma unui om al pesterii, un primitiv notoriu si scabros.
  Daca te vei sinucide vei avea admiratia tuturor oamenilor decenti. Am sa fiu primul care va aplauda cand cioclii vor lasa sfoara-n jos…

  • darthedd77 spune:

   mha, tu ej hipster?! i-al p-ala cu crema de maini de mai sus si descoperiti voi amandoi pe unde va mai puteti unge cu crema.

   • darthedd77 spune:

    typo.. care ma corecteaza o suje

  • bucifer spune:

   Imi pare bine ca macar unul dintre hipsteri s-a identificat cu grupul si se ataca cu spume de cacat la gura. Oricum de cand s-a stabilit ca masculul trebuie sa aiba unghiile date cu oja pentru o interactiune inter-personala cu sexul opus? (a se citi futai)

   P.S Am atins-o tandru pe maica-ta la o bukkake intre doua vanatori de veverite, ca dovada ai aparut tu – tanar geniu al blogosferei. Pararea mea e ca suferi de un complex de inferioritate(o ai mica)…

   • Literatura Romana spune:

    sper sa facacancer, toti hipsterii. argumentul tau la ceea ce ti-am scris e ca presupui ca am pula mica…esti redus, nu-ti mai scriu.

    • bucifer spune:

     Ce argument? Esti sau nu esti hipster? ca e neclara treaba. Mai bine intreaba de Radu ca te catalogheaza la sigur. Ma intrebam daca exista o specie de mijloc – hipsterul moderat…

    • Fute Pitici spune:

     bă literatura pizdii vezi că pui virgulă între subiect și predicat căcănarule: „sper sa facacancer, toti hipsterii”

     ca la clasa a patra:

     ce sa facă hipsterii? să facă cancer. verbul a face este predicatul.

     cine sa faca cancer? hipsterii. substantivul hipsterii este subiectul.

     sugi pula bou cu țâțe ce ești.

     • Literatura Romana spune:

      Oare chiar esti atat de redus sa nu-ti fi dat seama de calamburul meu agramat ? Sa fii tu oare chiar in halul asta de smegmos ? Pariez un coi, pe da.

  • Sebastiano spune:

   Tu vrei sa fii pitici gratis.

 • fane de la sifoane spune:

  daca esti barbat adevarat nu iti speli sosetele 2 saptamani

  • StackOStudy spune:

   Sunt de acord cu partea „usor de satisfacut”. Carat, varuit, resoftat de telefon/computer, schimbat o baterie la cada etc, treburi de barbat. Cu o conditie: sa mi se suga pula dupa, literalmente.

 • raven spune:

  este normal si uman sa fii trist, melancolic, sa te bucuri, sa razi, este normal sa fii ceea ce-ti doresti sa fii(in cazul asta, hipster sau cu dreadlocks) dar nu este normal sa pretinzi ca ceea ce esti ar trebui sa fie si altii, nu este normal sa crezi ca doar tu mergi in directia buna iar ceilalti in directia gresita, spun asta la modul general! iar tu, Radu cu felul tau agresiv de a fi si de pernita cu ace, esti totusi un tip cu valori si asta e cel mai important, unele lucruri o sa-ti treaca si o sa-ti para rau dupa ele dar asta e viata, in fiecare zi pierzi ceva din tine si tot in fiecare zi castigi ceva

  • Radu Post author spune:

   sunt de acord cu tien ca sunt extremde beat. maine sugi pula

   • raven spune:

    de acord cu commul tau dar ai uitat sa tai i-ul de la sugi! mult noroc in tot ce faci

  • Pandele spune:

   Esti fata? Esti hipster? Daca e cazul 1, stai sa te fut! Indiferent cum arati, am standarde foarte scazute cand vine vorba de pizda exclusiv pentru futut. Daca e cazul 2, citeste celalalt comentariu al meu, mai jos.

 • Literatura Romana spune:

  femeia e un animal cu par lung si idei scurte. (estiexageratdeproasta)

  • priscilla queen of the desertt spune:

   are you her tom and jerry?

   • Literatura Romana spune:

    do i look like a fucking mouse ? iar vorbim in engleza si suntem amandoi din satu mare ? :(

     • Cazma spune:

      Ha ha ha… tarani!

     • Literatura Romana spune:

      si puteam sa jur ca daca as fi scris caracal ma intrebai ” de unde-ai stiut ? ” , dar mi se paru’ mai haios satu mare; sa ma fut, iarta-ma acum… Radu Banciu e din targu mures, probabil ai gratia si eleganta lui suava. :D

     • priscilla queen of the desertt spune:

      nu stiu cine e radu baniciu

 • thursday spune:

  un barbat trebuie sa fie nebarbierit
  sa vorbeasca cu o voce ragusita de la tutun
  sa te priveasca cu ochi albastri, verzi, negri sau caprii
  si acolo sa te oglindesti numai tu
  un barbat trebuie sa fie om, insula si pasare
  ca sa nu fii singura pe lume, ca sa ai unde sa te refugiezi
  si ca sa zbori cu el pana la o stea de argint

 • mama dolores spune:

  La ce cititori ai io zic ca scrii degeaba aici.

  • Literatura Romana spune:

   pai coaie e „pe” gratis, vrei sa scrie pe bani fara publicitate ? Ori credeai ca site-ul isi propune sa schimbe mentalitati ? Ce-ai inteles din posturile pe care le-ai citit pe blog in afara de faptu’ ca esti mort spiritual ?

   • Marghioala spune:

    Coaie, pe vremea cand comentam mult, dar mai putin ca tine, aveam un picior paros in ghips, ma spalam la cur stand pe scaunel in cada si renuntasem sa mai tanjesc la pula, mi’erau suficiente niste tigari, ca nu’s fata pretentioasa. Daca nu esti in aceeasi situatie, io zic sa adun o brigada sa’ti futa o mama de bataie, macar sa ai motiv. E spre binele tau.

    • Literatura Romana spune:

     Sunt foarte plictisit marghioalo, asa e cand ai noroc sa poti trai decent fara sa depui niciun efort; ai fi inteles daca n-aveai orgoliu si respect de sine cum e sa traiesti pe banii altcuiva :)) si-n plus cu ce te-am lezat ? n-am spus la nimeni cat esti de curva. ma crezi c-am ajuns in asa hal inca mi-e lene sa te si injur ? ma gandii sa zic ceva haios si de o vulgaritate subtila…dar astept sa se concretizeze amenintarea, io-s din Craiova (de-aia si logoreea survenita din plictiseala si lipsa unui gand), si n-am sabie, te-astept!

 • Raluca spune:

  Sunt de acord oarecum. Nu as vrea sa stau in casa cu unul care imi foloseste cremele si fondul de ten.Sau mai rau,care imi fura benzile de ceara…

  • M. spune:

   plus ca, unii dintre ei mai confunda lubrifiantul cu crema, ulterior :)
   sau, dc se termina crema, o dau pe f(u)ndul de ten;

 • Suminona spune:

  Fantastic domle , cata violenta verbala in comentarii … Radule , te cenzureaza astia pana la urma pentru ca instigi la violenta :))
  Totusi ceea ce e cel mai usor de remarcat e ca multi au mintea odihnita , si din cauza asta iau articolu tau din diferite unghiuri , da de screm vre-o idee noua si avangardista … :))

 • Fute Pitici spune:

  „Trebuie să nu-l vezi când intră în cameră, dar trebuie să se întoarcă toată lumea spre el când vorbeşte.”

  aleluia!

  și să sugă pula muista aia poponară cu literatura ei în mână cu tot!

 • Cosmina.. spune:

  gg nu vorbeste cu muncitorii. Of Doamne in ce lume traim. Astazi am descoperit un om simplu si sarman(tipul de muncitor cu care tu nu ai vorbi) care a umblat doua ore sa-i restituie prietenului meu un portofel plin cu acte in care insa nu erau bani. Si cand eu am vrut sa ii dau cateva sute de mii in semn de multumire nu i-a acceptat. Sunt fericita ca tatal meu este muncitor si un barbat adevarat dealtfel. Asta m-a facut sa respect orice meserie. Important este ca un om sa lucreze cu seriozitate ceea ce poate in functie de cunostinte, de posibilitatile pe care le-a avut sa ajunga muncitor, inginer sau medic. Una e sa spui ca nu ai vrea o relatie amoroasa cu un muncitor pentru ca poate nu ati avea aceleasi orizonturi, alta e sa spui ca tu nu vorbesti cu muncitori. Sa-ti fie rusine zau! Daca parintii tai ar fi fost muncitori sau daca ai fi avut un frate incapabil sa faca mai mult..?

 • Cosmina.. spune:

  Radu, inca o data felicitari si sa ma iei si pe mine in padure sa-ti gatesc veverite ca sa scap de lumea mizera in care sunt inconjurata de oameni ca gg.

 • Pandele spune:

  Da! Da! Da! De trei ori da! Daca pornesti un razboi, vreau sa fiu locotenentul tau! ‘mi-as pula in ei de ratati cu estarfute, palariute, pantaloni stramti, fara pic de burta sau de muschi, cu paru’ geluit, cu mutra scarbita, cu lac pe unghii, care nu ascultati rock vechi, ca-i mainstream, futu-v-as in urechi pe toti! Pe voi si pe tigani v-as expulza pe cate o insula pustie fiecare, sa va faceti stat acolo si sa muriti dracu’ de gonoree!

 • pazvante spune:

  „Unul dintre cele mai proaste argumente a tuturor ” –> „..ale tuturor…” macar corecteaza, bai gheorghe.

 • Dicktater spune:

  Hipsteri Johny Bravo, cacaţi cu maini delicate si feţe de sampon

 • bladesdon'tneedreloading spune:

  I fucking love Pitici Gratis.
  E the fucking shit!!!
  Da’ nu n-ai voie sa iti dai cu parerea despre cum arata oamenii. Nimeni care se scoala de dimineata cu muia aia a ta perfecta nu are cum sa inteleaga cum e sa fii urat si sa vrei sa futi si sa ajungi sa crezi ca pantalonii verzi stramti iti vor aduce pizda.

 • iubire-n gura. spune:

  o sa ajunga sa sparga semintele curvele proaste pe banca-n parc si baietii sa se plimbe de mana prin fata lor sa spuna astea: ce face papushe?

  -de ce te razi, idiotule pe picioare?!
  -joc fotbal, stii..

 • patti spune:

  „Singurul motiv pentru care ai voie să ai dreaduri ca mascul e să fi adormit cu capul în coji de pepene.”

  tot n-ai invat mang cum se pun i-urile?

  • Radu Post author spune:

   toate i-urile sunt unde trebuie. ce proasta-i ma-ta.

   • patti spune:

    a da, credeam ca ‘adormit’ ca subst

    • Literatura Romana spune:

     patti, incepem s-avem standarde de decenta ce poate ne vor da iluzia ca n-am trait in cort toata viata avand parintii analfabeti ? te-ai trezit sa-l corectezi pe zeu, si-ai facut-o si lamentabil…acum ma uit la tine ca la un floc de pe coi care-i prea lung dar nu-l pot rupe, ma duc sa iau foarfeca; sa nu te mai prind pe-aici.

    • spune:

     Deci ma-ta e proasta.

     • patti spune:

      ba ce-aveti ma

 • Guvidele spune:

  Daca ai freza aia „luat cu masina in parti si mult mai mare in sus” te crezi Guile din Street Fighter sau cine :(

 • spanac spune:

  jazzy jeff e ala de canta cu will smith in trupa „fresh prince and pula mea” prin anii 90.
  aha.
  bun, si daca io habar n-aveam cum il cheama pe labarul ala n-am cultura muzicala?
  ma, lu pizda aia care a declarat asta s-o intrebi daca a auzit de muchy pup.
  daca zice nu, fute-i una peste bot, ca e varza si nu stie cu ce a inceput punk metalul.
  si daca zice da, da-i doua, ca minte, curva dracu’.

  • Radu Post author spune:

   voiam să o intreb daca a auzit de pula mea, si daca nu, sa o intrebe pe ma-sa de ea. da’ era pe pagina ziarului si acolo trebuie sa fiu civilizat.

   • spanac spune:

    auzise dinainte de ma-sa. de la bunica-sa.
    dar picanterii d-astea nu se baga la ziar.

 • jos_cenzura spune:

  „Trebuie să ai anumite norme sociale în modul cum te manifeşti.” Si cine sa impuna aceste norme? Tu? Botezatu? Bunicuta? Be careful what you wish for…

 • Electroputoare spune:

  hahahahahahahaha pustnic mancator de veverite

  mai da-te-n sula mea de simpatic, cand sa zic ca esti prost, ma faci ca sa rad

 • Dan Pandrea spune:

  Jazzy Jeff a luat alaturi de Will Smith (Fresh Prince) primul Grammy acordat pentru artistii de rap cu piesa „Parents Just Don’t Understand”. Personal nu cred că DJ Jazzy Jeff e hipster-material, dar din lipsa de neconventional…

 • Horatiu spune:

  Respectele mele pentru acest articol! :)

  • Du-te dracu spune:

   hipsteri turbati mai sus,ai grija :))

 • zinodaur spune:

  Slavă sfârcului că mai există oameni care realizează cât de stupide sunt dreadurile alea.

 • Mioara spune:

  Rad cu lacrimi de vreo 2 ore, cu curu’ amortit pe scaunul asta si ascunsa dupa monitor. Daca ma dau astia afara, ma iei de nevasta!

 • Pulamea spune:

  Tot cacatul asta pe care-l descrii aici s-a intamplat deja prin Vest.:(

 • Petre spune:

  mda…cautam niste versuri de la o melodie si am ajuns aici….in fine
  omule zici adevar dar si multe abureli din cauza ca generalizezi,in romania e adevarat, tara asta e plina de cocalari,gretosi,panarame,fite peste fite, America 2 !! iti vine sai iei pe toti de ceafa si sa le mutilezi fata,dar nu se aplica la toti,sunt oameni care nu fac asta pt show,atentie o fac pt ca le place,ori le sta bine ( ma refer la frizuri,imbracaminte exceptand colantii si hainele mulate)e bine sa faci ce-ti place dar nici sa zbori prea tare,sa exagerezi si nici sa stai ca pustnicu incuiat in pestera
  sunt oameni cu buni simt si cultura,cu coloana vertebrala care traiesc viata cum trebuie traita bucurandu-se de fiecare moment din viata,fara sa exagereze,cu limite,asa trebuie traita viata,nu dupa conceptii primitive de comunist gretos,mai nou comunistii sau modernizat dar tot coMuisti sunt,ai prea multa ura in tn,urasti prea mult,e bn ca urasti dar nu-i pune pe restu in aceeasi oala cu toti ratatii! e bine sa faci diferenta
  iar daca noi barbatii nu mai mirosim inseamna ca e mai bine,intoarcete in trecut si lucreaza in conditiile alea si vino in prezent si lucreaza,incearca sa faci diferenta si iti zic eu ca e mai bine,noi trebuie sa ne ridicam nu sa cadem inapoi totusi sa nu uitam de trecut,asta ne defineste ! am zis in mare parte ce aveam de zis
  Peace! poate reusesti sa vezi lumea prin alti ochi

Adaugă un comentariu