Comentarii (10)

 • Radu( nu tu ) spune:

  vice, frate. cea mai tare revista. vin pomanagii si la mine la servici si le lasa p’acolo, printre ofertele dela carfur si prospecte de albit dintii. Jucam obligata pa care sa pice magareata sa ia una s’o citeasca si sa ne faca rezumat si sa ne radem da el. M’am mai riscat si io din cand in cand, cred ca daca nu e revista cea mai trol din lume mi’e clar frica ce e p’acolo prin redactie sa unde cariciu la nea sica scriu astia.

 • Pandele spune:

  Wow, what the fuck! 1 sg raspuns?!?!? Amazing, unde’s trolli care sareau cu limba scoasa sa spuna cate ceva?

  • Literatura Romana spune:

   stii cum ai fost la faza asta ? ai venit , te-ai asezat, ai inceput sa mananci cacat si-n timp ce-nfulecai tone de cacat intrebai razand lasand dare de cacat pe barbie: ” Unde-s cei care trebuiau sa manance cacatul asta ? Ce prosti, au intarziat :)) ” si continui sa mananci cacat.

   • asdf spune:

    bai fato da’ tu esti plina de vorbe intelepte. vrei sa schimbi lumea?

 • Daniel spune:

  pui cu ciuperci si alfabet. ca sa pari intelectual cand sorbi

 • ?! spune:

  Nu înțeleg cum ai ajuns sa scrii pt cea mai hipstereasca mizerie hipstereasca. Tocmai așa te „descoperisem”, un anti prostie, falsitate, clișee (atât la propriu, cât și la figurat), un dușman al hipsterilor. Apoi am început să te bănuiesc a fi de-al lor „sau gen” (cred ca ai înțeles aroganta).
  Oricum, daca nu esti înseamnă CĂ CUrentul asta precum cacofonia utilizată se mișcă bine si au dat o lovitură de imagine, prin așa „achizitie”.

  • Radu Post author spune:

   da’ ma. si che guevara mai trebuia sa manance din cand in cand.

   • gogu spune:

    bai che guevara, degeaba o dai la intors. e de cacat ca ai ajuns sa scrii pentru cea mai hipstereasca publicatie posibila. dezamagitor, mai exact. zice unul care te citeste si aici si la catavenci.
    daca n-ai ce manca si tot esti dispus sa te dai pe langa hipsteri , du-te si fa-te copywriter, ca toata lumea. dar nu scrie pentru mizeria asta, pe bune.

    • Radu Post author spune:

     nu ca copywritingu implica trezit dimineata.

     uite am io o idee mai buna.

     te fac pe tine trezorier. te intalnesti cu restu fanilor, faci un fond de urgenta de vreo 20-25 de milioane pe luna si pe cuvantu’ meu de pionier ca ma alipesc doar la proiecte extraordinar de misto si demne in rest. si scriu aici si o data la 2 zile

     merge? daca nu, taci in pula mea. ca e mai greu decat pare sa faci bani fara sa muncesti. ma pis pe ele de principii. important e sa nu depun efort, nu sa nu scriu la reviste de hipsteri.

     • Radu Post author spune:

      si mai mult. atata timp cat nu imi umbla mie nimeni pe texte si sa imi spuna ce sa scriu, as putea sa scriu si la observatorul homosexual de timisoara. n-am nimic impotriva. ca nu e ca si cum restul textelor se suie pe textele mele si le dau sida.

Adaugă un comentariu