Vedetă de rang C, cadavru de rang A

Să uităm de legende ca măreţul Serj, care a deces lovind puternic industria nostalgiei româneşti. (că cinematografie n-a făcut nicodată băiatul, staţi calmi). Să vorbim puţin de alt tip de cadavru. Cadavrul de vedetă de categoria C. Ca Mălina Olinescu sau Mica de la Abracadavra, că e încă freş.

Io mă uitam la Abracadabra când eram mic. Am fost pe target. Da’ să moară magicianu’ dacă o ţin mine pe asta. Şi chiar dacă mi-ar fi reamintit cineva de existenţa ei, sigur n-aş fi recunoscut-o pe stradă.

Dar a murit. Asta e. Oamenii mor şi la 30 de ani. Se întâmplă. Însă ca vedetă de categoria C, când mori, ţi se întâmplă ceva fantastic.

Brusc toţi jurnaliştii necrofagi se înfruptă din cadavru. Despre asta am mai scris.

E scârbos.

E scârbos că cineva care acum 2 săptămâni era complet irelevant, devine brusc relevant doar pentru că a murit. Hai să disecăm o viaţă de care chiar nu ne interesa. Că s-a terminat şi acuma ne interesează. Că omul prost e fascinat de moarte.

Dar ştiţi ce e şi mai scârbos?

Să fii altă vedetă de categoria C, hai, maxim B, şi să te trezeşti dând declaraţii despre mort în presă. Să plângi la TV. Să îţi faci nişte imagine, să hrăneşti nişte jurnalişti fomişti şi să faci nişte rating de oligofreni curioşi de cadavrul unui om pe care nu l-au cunoscut niciodată.

Dintr-un cadavru.

Dana Rogoz. Pisi. Mi-a zis un băiat că mă mai citeai pe vremuri. S-ar putea să abereze. Dar pisi, dacă citeşti asta, să ştii că nu e frumos. Poate nu te-a dus capu’ pe moment că faci un lucru scârbos, dar e scârbos să vorbeşti despre un om pe care tu l-ai cunoscut unor oameni pe care nu ar trebui să-i fută grija . Nu e treaba lor cum a fost colega ta de la Abracadabra in viaţa reală. Ştiu că departamentul de PR de la PRO e foarte convingător şi ţi-au spus că e frumos, dar nu e. Nu-i mai asculta. Ăia nu sunt oameni. Nu suferă de decenţă şi alte caracteristici umane.

Dar se poate şi mai rău. Coteii de la Laba Land au scos melodie în memoria Micăi care a murit.
O cunoşteau?
Nu.
Aveau vreo tangenţă cu ea?
Nu.
Dar le-a zis departamentul de PR de la PRO că e un moment emoţionant, şi că ar fi util pentru ei să se bage în seamă. Între emoţiile celor 20j de oameni care o cunoşteau şi curiozităţile celor 200 000 de reduşi mintal care nu o cunoşteau dar erau curioşi la cadavru.

Să mai facă nişte brandig, ce pula mea. Că de-aia mor oameni. Să facă alţi oameni branding.

Şi melodia e o labă autotunată. O insultă pentru orice mort.

„S-a mai stins o stea :(” spune în descrierea melodiei.

Serios? Chiar serios? O stea? Dacă te întâlneai cu ea accidental pe stradă acu 5 luni, dup-aia o sunai pe mă-ta extaziat, urlând: „MAMĂ, NU O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI CU CE STEA M-AM ÎNTÂLNIT EU!!!!”

Nu s-a stins o stea. S-a stins un om, a cărui importanţă o exageraţi, după care vă lipiţi de ea, poate aşa deveniţi şi voi relevanţi.

Io simt aşa, că până crăp, dacă mă chinui puţin, ajung vedetă de categoria C. Dacă vine cineva la TV să plângă şi să spună că s-a stins o stea, vă rog să îi daţi un şut în coaie. Că nu.

***

Comentarii (84)

 • shotaie spune:

  RIP        

 • chiombi spune:

  hiene. hiene din alea care scot nazistul din hipiot. cre-ca si lu ghandi i-ar tremura oleaca pleoapa dreapta la asa hieneala cu cacat si viermi la bot.

 • chiombi spune:

  am dat click pe video. cred ca am murit un pic de jena ca nu ma duc cu maceta la aia. cu napalm. maceta cu napalm.

 • Petrisor Obae Murdara spune:

  Of cum v-ati gasit voi toti sa scrieti despre aia…mica.

  • Radu Post author spune:

   cred ca ai ratat complet subiectul. ai probleme cu intelegerea textului scris?

   • Da, are spune:

    (…) data in scarba si pleznit peste mecla cu o savarina cleioasa (…)

 • fane de la sifoane spune:

  Muistii rupti de foame din presa in goana dupa rating transforma orice eveniment banal intr o drama nationala.Popor lacrimogen fals si parsiv astia sunt rrromanii

 • Mitel spune:

  Asta a mai facut ceva in afara de a fi la Abracadabra? Pentru ca altfel e si mai sinistru. In plus, cum pula lu Hector a murit de ciroza? Era una dintre acele „child celebrities” care distrusa de parinti a devenit alcoolica?

  • cristi spune:

   1. Batrana mea are ciroza fara sa fi baut la viata ei prea mult. E mult de povestit de ce are ciroza, dar clar poti sa faci si fara sa bei.
   2. Mica, tipa asta, e clar ca a fost o vedeta de categoria C. Dar nu mi se pare ca a fost foarte mediatizata – adica, mediatizata de alte canale in afara de trustul Pro. Cei de la Pro au crescut-o, a fost copilul lor – ar fi de inteles.
   Da, si eu ma uitam la Abracadabra si nu o stiam dupa nume, ci numai dupa fata. :)
   3. „Pentru a intelege viata” (am folosit cuvinte mari) ar fi interesant de stiut de ce nu a spus nimanui din familie ca e bolnava, si de ce, cu toate studiile si cunostintele ei nu a facut nimic (babacii si prietenii spuneau ca nu stiau de boala si nici fata nu a stat printr-un spital sau ceva).
   Prietena mea chiar a intrebat: „Ce a vrut sa dovedeasca oare?” Nu prin moarte, ci prin atatea studii si implicare in diferite proiecte… Care e motorul, daca finalul e moartea la 30 de ani?

   • adrian gura-oblica spune:

    câinele moare de drum lung.

    • cristi spune:

     Si ProTV-ul de grija altora, banuiesc ca asta e continuarea.

     Ai citit articolul asta pentru ca esti… caine, nu? :)

    • Anghel spune:

     şi prostu de grija altuia

   • Mitel spune:

    Mda asta cu doveditul este o intrebare interesanta. Unii oameni put si simplu functioneaza asa. Se numeste personalitate de tip A. Pe de alta parte, munca asta frenetica poate fi ca o fuga de ceva. Depresia mascata ia adeseori forma asta. Daca vrem sa o luam si mai deep si sa ne bagam in mocirla psihodinamica, e posibil sa nu se fi trata pentru ca avea o puternica pulsiune suicidara inconstienta. Dracu’ stie.

    • SaruptUnburlan spune:

     Pe la ora doua doua si ceva s-a declansat o pulsiune suicidara ăăă inconstienta…intr-o apa

    • Cazma spune:

     Mitel: + 10 puncte. Imi place cum ai scris.
     Si am ras in nestire la comentariul lu` SaruptUnburlan.

  • Zed spune:

   Bah, a facut. Probabil mai multe decat o sa faci tu in 10 vieti. Dar nu in showbiz, asta e clar. La fel de clar ca faptul ca Cristi fost bland la explicatia cu ciroza.

  • cos spune:

   pui cam multe intrebari in legatura cu fata pentru cineva care se arata dezgustat de ce a facut PRO. Nu cumva vrei si tu putin „flavor” de cadavru si esti cam ipocrit? Ce te fute pe tine grija de ce a facut ea ciroza si ce a realizat in viata?

  • Jane Făe spune:

   Poți să faci lejer ciroză de la hepatită C, pe care poți să o iei lejer de la dentist.
   Ăsta e un scenariu des întâlnit în realitate. Sunt convins că mai sunt multe altele.

 • clara spune:

  „s a stins un om, a carui importanta o exagerati” traducere si adaptare in limba romana. De la cei care ti scriu comments, n am pretentii. De la tine am pretentii pruteanice. Hai noroc.

  • Bre spune:

   Ce proasta e ma-ta!!!

   Foloseste cratima „-„, ca nu te mananca, proasto!

 • 6 spune:

  Jenant, coaie. Apoteotic de jenanta si melodia, cum pula mea sa te scremi de oute sa tipi o asemenea labageala pseudo-simfonica? De ce?

  • Ostap Bender spune:

   da chiar, mai bine luau o melodie de-a lui elton john, de exemplu.

 • vasile spune:

  Stii cum isi spun fanii Lala Bubu Muie? Lala Nation:)) E un cult mai puternic decat orice credinta, mi-au sarit in cap pizdulicile pe facebook ca am indraznit ma iau de un fraier din trupa.

 • Ionut spune:

  Sunt nişte labe triste ăştia din media. Cât de perfid şi jegos să fi ca să profiţi de moartea unui om. Dar stai! Asta e modelul de business împrumutat de la BOR. Radu a demonstrat clar natura perfidă şi găunoasă a românului. Să-mi bag pula, cred că a primit milioane de likeuri pe pagina de Facebook făcută special pentru înmormântarea ei.

 • Suminona spune:

  Cine-i pisi ? iara pregatesti chestii reinviate de materiale radioctive sa le-o faci cadou ? Tu sti ce trei sa dai si cui …

 • ex spune:

  „a carui”, nu „al carei”. E usor daca tii minte ca referinta e incrucisata.

  Omul a carui masina

  Femeia al carei caine

  Omul al carui caine

  Femeia a carei masina

  • Radu Post author spune:

   multumesc omu. aici chiar sunt bata cu gramatica. m-am strofocat singur aznoapte sa imi dau seama cum pula mea sa nu fiu analfabet da nu mi-a iesit singur.

   mi-am dat seama ca e 50% sansa sa o dau gresit. am zis ca eh, daca e gresit ma corecteaza cineva in comentarii. n-aveam pe cine sa intreb la 4 dimineata.

  • Victor Anica spune:

   bine ca ai incrucisat tu femininul cu masculinul ca sa-ti iasa pasenta :P

 • sportbilly spune:

  Ai rupt gramatica in doua la fraza subliniata:)

 • pierre spune:

  Oamenii intregi la minte stiu deja ce ai scris tu in articol. Subiectul e oarecum expirat, nu cred ca mai era cazul. Asta e ca si cum ai manca coliva si ne dai si noua, cititorilor. Dar, na, l ai scris, l’ai scris.

 • geo spune:

  a carui importanta..

 • halbasus spune:

  Ahhh… si nu mai pui articole cu RIP Mika si poza unei alte vedete de rang C de varsta asemanatoare ?

  • WTF spune:

   pai prostul pulii, asta nu a avut nici o ‘vina’ si nici aere de vedeta.
   Si-a vazut de viata ei. De ce plm sa razi de ea? Esti un prost si un milog n-ai inteles nimic.

   • Vlad spune:

    @WTF : +1 .

    – Your comment was a bit too coios –

 • Fantoma Diplomatului spune:

  Bai nene, daca moartea te face practic nemuritor, conferindu-ti aura omului care nu mai are ce pierde din moment ce-a castigat eternitatea, nu vad de ce nu te-ar transforma intr-un cadavru celebru macar o saptamana. Asa a stat treaba si la Paunescu, desi omul fusese o jigodie(talentata) toata existenta lui, iar in ultimii ani de existenta era practic un anonim(scria la ziarul Ring, daca nu ma inseala memoria). E normal sa le dai oamenilor putin damf de nemurire cotrobaind febril prin amintirile prafuite ale unui mort cald inca. Ca e imoral sau nu, asta e cu totul alta poveste.

 • IanculescuHimself spune:

  Eu am aflat despre aceasta Mica cu doua zile inainte sa moara.
  Desi eram fan Abracadabra, pe ea chiar nu o mai tin minte…pe Abramburica am tinut-o minte mereu…dau nu pe Mica.

  LalaBand i-a facut piesa? Inseamna ca ie uo vedeta!

 • cs spune:

  Man, nu minti ca nu iti mai amintesti, ea si cu cealalta bruneta si creata erau singurele la care incepuse sa le creasca tzatzele, iar cea bruneta avea fata cam de punga, daca erai cam de varsta lor cand te uitai era imposibil sa nu o fi remarcat.

  • Radu Post author spune:

   bai, cred ca eram prea mic sa fiu curiod de tate.

   • fane de la sifoane spune:

    Mie imi placeau tzatele de la 12 ani,am avut in clasa niste tzatoase incredibile

    • dicktater spune:

     repeta de la ce varsta ti-a placut pula?

  • IanculescuHimself spune:

   Aveam ochiul ascultit la muguri, dar nu mi-o amintesc. Nu am vrut sa insinuez rautatea mea din suflet via-a-vis de supersteaua decedata, dar chiar nu mi-o amintes. Mi-o amintesc pe-aia bruneta si pe aia blonda deja celebra, abramburica.
   Ah, si pe grasut :)

 • Mihai spune:

  „Că omul prost e fascinat de moarte.”
  Cred ca mai degraba e fascinat de ideea relevantei vietii de om.

  RIP

  • Radu Post author spune:

   DA COAIE. AM PIERDUT-O PE ASTA. OMUL PROST VREA SA CREADA CA ORICE MORT A AVUT O VIATA RELEVANTA CA SA TRAIESCA CU IMPRESIA CA SI VIATA LUI E RELEVANTA.

   JUST COAIE. JUST. buna observatie. m-a pocnit revelatia cand am citit-o. pacat ca nu mi-a venit mie.

   • WTF spune:

    Cred ca e mult sa numesti fascinatie, chestia pe care o manifesta omul prost. E mai rapid similara cu cele 3 secunde de antentie pe care ti le acorda cainele cand zornai cheile.

   • Mihai spune:

    relax in plm. mi-a sarit chestia ai in ochi ca eu am fost obsedat de moarte si nu suportam ideea ca as fi prost, asa ca am cacat ceva ca sa ma simt bine cu mine. adica exact la fel ca orice prost. acum c-ai zis si tu asta, e mai putin important. important era sa nu ma simt eu prost.
    get over it. vorbeam pt mine. cam cum fac prostii, ashe.

 • Coroner spune:

  he he,cam cate beri aveai la bord Radule cand ai scris? :-))) si bineinteles,ai dreptate,din nou mi-ai luat vorbele din gura :-)

 • fur spune:

  Mica era cea mai frumoasa dintre toate fetele de la Abracadabra, cum sa n-o mai tii minte?

  • Daniela rozmanescu spune:

   Avea parul ondulat ca valurile marii in luna mai, ochii ca doua boabe de soare, buzele ca… Hai mai du-te dracului de sentimentalist!

 • cismui spune:

  cine naiba e Serj ?

  • Lore spune:

   ”Sergiu Nicolaescu mort și eu nu pot să drog” – a mai scris el și în alte posturi despre Serj …

 • asada spune:

  Bravo man. Texte bune in ultimul timp. Si logica beton. Te urmaresc cu interes.

 • Daniela rozmanescu spune:

  Elton John urla de durere acum.

  In alta ordine de idei, cred ca asta e unul dintre articolele la care Radu a laudat mai multi comentatori decat in ultimele 30 de articole. Dude, te impresiona moartea asteia mici, nu?

  PS: Cine naiba e asta, ma? Am cauta-o pe net, i-am vazut mutra si acum, moarta, si mica, cu Ralea, da’ nu mi-o aduc aminte.

 • Victor Anica spune:

  ce plm te ataca lupii astia din ce in ce mai mult, te-ai saturat sa le dai cu sula peste bot ?

 • Lore spune:

  Doar mie mi se pare că în ultimul timp ai adoptat un stil mai ”blând”? La fel de realist, de verde-în-față și sarcastic dar parcă mai puține pule, un misoginism mai mascat și o atitudine mai rezervată gen ”mă doare-n pulă ce comentați voi și dacă mă citiți sau nu!”. Parcă e o atitudine a unui Radu mai matur :))

  • Radu Post author spune:

   ori imbatranesc, ori fumez prea multa iarba.

 • Ian spune:

  Ambele două. .

  • ano spune:

   uahahahahaha =))
   bravo man.

 • Lore spune:

  Iarba îți îmbunătățește ideile, mai mai taie din avânt și te înmoaie dar nu te maturizează . Cred că ”bătrânețea” are efect benefic asupra ta :)))

  • fane de la sifoane spune:

   Peste 2-3 ani Radu o sa ne invete pe blog retete de ciorbe de burta si cum se schimba un scutec de borac

 • alamicusichel spune:

  „S-a mai stins o stea :(” BINE ZIS. HAI DINAMO!!

 • Radu Tanasescu spune:

  Urasc moartea. Sub orice forma, in orice fel. Toata lumea e acum fascinata de expozitia de cadavre plastifiate de la Antipa. Si nu pricep de ce.

  Nu inteleg de ce se inghesuie oamenii sa vada un cadavru in sicriu, nu cred ca ramasitele care sunt acolo au vreo legatura cu persoana in sine si nu vad de ce m-as duce sa ma uit la asa ceva.

  Vizavi de Mica, nici eu nu mi-o amintesc. E irelevanta ca persoana publica, dar pentru ai ei, pentru apropiati e foarte relevanta. E clar ca presa face un spectacol grotesc pentru rating si cretinii care ii fac acum oamgii desi n-au cunoscut-o niciodata trebuie sa se impuste. Dar cine stie, poate o parte din tot circul asta ajuta oarecum familia.

  Am pierdut si eu un prieten bun. Nimic n-a putu saatenueze cumva durerea din sufletul nostru, parintii lui si cei care-l cunosteam bine. Dar in semn de solidaritate vreo 200 de oameni din cartier l-au condus pe ultimul drum. Si cumva asta a facut totul sa fie putin mai usor.

  Acum nu stiu ce parere au apropiatii acestei fete de tot ce se intampla… una e un grup de 200 de oameni sinceri care nu vroiau decat sa ajute si alta e un grup de jurnalisti fomisti.

 • Penetrescu spune:

  brutal de adevarat articolul, dar si eliberarea lui Adrian Nastase ar fi fost un subiect tare din perspectiva piticigratista,fac pariu.

 • - I - spune:

  Sunt multi oameni prosti sau spalati pe creier, despre care n-aveai cum sa auzi, daca nu-i cunosteai. Acum, prea multi din prostii astia au acces la internet unde pot sa dea cu parerea sau au devenit reporteri, jurnalisti sau alte lepre de acest gen.
  Aste e cel mai mare dezavantaj al internetului si a mass mediei dupa revolutie.
  Pe calculator poti instala un filtru spam. Ar fi bine sa poti instala asa ceva si in creier.
  Nu reusesc sa vad o solutie non-violenta pentru oprirea tsunamiului de cacat produs ce aceasta patura a societatii.

 • pintea spune:

  ba radule !! da ce-a facut ba, Sergiu, daca cinematografie nu ? a nu se intelege ca sunt fan de-al cenusatului, dar, dupa parerea ta, cu ce s-a afirmat el in memoria poporului? cat despre articol, e foarte bine punctat. sunt de acord cu tine. e ca un set de sageti de darts catre curul trustului PRO si al restului de publicatii de ghena. pacat ca sunt toti blindati cu zeci de straturi de nesimtire.

  • Radu Post author spune:

   filme ieftine de propaganda nationalista.

   • chiombi spune:

    totul e propaganda, depinde doar de fraieri sa nu puna botul.
    pana si antipropaganda e propaganda, ca legitimizeaza si/sau demonizeaza.
    serj a avut un set de cunostinte si s-a nimerit sa ii dea ceasca buget pe mana. putea fi oricare dintre noi in locul lui sau intr-o situatie de genul ala. orice ocupatie (din orice domeniu) ar avea un om, daca e expus si are public este folosit ca material sau producator de propaganda. este foarte posibil ca serj sa nu fii realizat ce a facut decat inainte sa moara, if ever.

    • chiombi spune:

     *legitimeaza
     *sa nu fi realizat
     self grammar nazi

 • Ana spune:

  De ce nu a zis nimic? De ce nu s-a tratat? Iaca un posibil raspuns: descoperit prea tarziu ciroza nu mai e tratabila. Daca este te pune pe o lista de asteptare la transplant. Costuri imense si apoi tratament pe viata extrem de costisitor. Unii ca ea depilda prefera sa traiasca atat cat le da Dumnezeu fara a forta familia sa isi vanda casa doar ca sa mai traiasca putin intre spitale. Fata stia si a ales. V-ati lasa parintii la batranete fara casa, fara pensie doar ca sa ciupiti inca un an sau doi de taraiala cu medicamente si plimbari intre spitale? Sau ati cersi prin ziare pe la tv 100 200 de mii de euro? A facut alegerea corecta.

 • Ian Shepard spune:

  Felicitari coaie! N-am citit comentariile dar e adevarat ce ai scris.

 • Exces spune:

  Radule sunt curios ce parere ai despre eleva din Covasna jignita si amenintata pentru ca a purtat tricolorul la ea in tara :) Sunt tare curios cum ai aborda un astfel de subiect.

  • Mircea spune:

   Acum, ca ti-ai pus si link cu cacatul de blog, crezi c-o sa intre lumea pe tine si-o sa-ti faca trafic?
   Mars acasa, cersetor de trafic!

   • Exces spune:

    Cu tot respectul ce ti-l port, te invit cu drag sa ma iei tot in gura, sa ma scurg pe ochii tai si astfel sa sting arsita care se afla in sufletul tau. Apropo, ma si cac pe sufletul tau, dar dupa aceea. O viata frumoasa in continuare draga domnule penibil.

  • xyz spune:

   ASTA E DOAR TERIBILISM INFANTIL, NICIDECUM PATRIOTISM. RETARZII AU PUS IMEDIAT BOTUL SI O RIDICA IN SLAVI PE PIZDOASA ASTA. PAI DACA SE VROIA UN GEST DE REBELIUNE, IN NICI UN CAZ NU TUGUIA BOTUL ALA SI NICI NU SE FOTOGRAFIA ASTFEL…. INTENTIONAT, SE VEDE DE LA O POSTA. PATRIOATA CURULUI, ITI DAI SEAMA…. PATRIOATA DE FACEBUCI

   • chiombi spune:

    BRAVO, COAIE, CE IDEE TARE, SA SCRII MARE!!!

  • chiombi spune:

   aia a fost tare, ca i-a trolluit pe aia cu armele lor. pe ei cand ii intreaba lumea o ard la dublu: „e doar un simbol, nu va atacati, e inofensiv” dupa care o schimba si zic „e steagul stramosilor, aprobat oficial, e dovada clara si palpabila a identitatii noastre independente si autonome”. si tot zic una sau alta, dupa cum le convine.

   si aia mica le-o trantit-o ca pe limba lor: „ce va atacati, e doar o carpa, intamplator vopsita asa” dupa care poate spune „cum, sa fie interzis simbolul national in romania?, nu avem voie sa folosim steagul?” si prostii aia au picat si au spus ca se simt amenintati si jigniti de steagul romanesc, dupa ce ei falfaiau mandri carpa aia inventata acum o saptamana. e prea tare

   cu minim efort, aia mica a fost troll master

 • Cartman spune:

  Bun articol, dar eu astept cu nerabdare si spirit ceausist, vesti despre Bombonel. Am incercat sa-l caut prin cur-te dar nu l-am gasit. Poti face o relatare scurta despre iesirea lui din bulau.

 • ciomu spune:

  si iliescu traieste in continuare.

 • Jegu' spune:

  Si Voiculescu la fel.

 • Anavrin spune:

  Pentru articolul de mai sus: majoritatea profesorilor este idioată. Majoritatea e subiectul și se acordă cu predicatul, zic și eu.

  • Radu Post author spune:

   Acordul se face la singular atunci cand “majoritate” are sensul de “partea cea mai mare dintr-o multime privita ca entitate, unitate” insotit de un atribut la singular, atunci acordul se face la singular. Exemplu: “Majoritatea intelectualitatii (ostirii, poporului, studentimii etc) este de partea reformei”.

 • John Doe spune:

  Da, lasa ca e asta subiect, ce atatea non-subiecte, hai sa vorbim despre pula mea …

 • Kokartz spune:

  Sunt profund miscat ca ai scris si despre creatorii de masturbare fonica. Se uita mama la Kaki Hour unde erau niste babeti din ’80. Ce crezi ca s-o mai intamplat? La sfarsit i-a adus pe aia de la Laba Land ca sa zica babetii ca Laba Land e trupa 2013 (orice o fi insemnand asta).Cat despre blonda anonima, sunt bucuros ca a murit insfarsit. Nu era la televizor decat un cadru cacacios in care ta-su zicea: „-Daca exista vreun Dumnezeu, fata mea o sa se faca bine.” (avand muianul plin de lacrimi acide). Ideea e ca anonima aia consuma timpul de holbat al melteanului de rand.

Adaugă un comentariu