sfaturi gratis, penultimul episod

Bla bla bla introducere bla bla sfaturi gratis bla bla, penultimul episod, Florian, bla bla, nu imi mai trimiteti mailuri.

 

 

===================================================================

sunt intr-o dilema: sa donez sperma sau nu?
momentan sunt contra, dar nu 100%
ca argument pro: primesti 50 euro pt o laba.

Florian, momentan eşti dezinformat. Nu îţi dă nimeni 50 de euro pentru o labă. Ia şi citeşte:

======================================================================

Salut centaure!
Stiu ca am intarziat dar e un obicei prost din copilarie cand nu ma trezeam niciodata sa ajung la scoala. Aia ma primeau intarziat. Trebuie sa ma primesti si tu n-ai incotro.
Problema e ca incerc de vreo 3 ani sa slabesc. Motiveaza-ma!
Bafta!
PS Pizdele vin pe banda (si vin si cu electronice), prieteni sunt destui (alcoolisti in mare parte), bani sunt suficienti. Problema e a mea cu mine.

Floriane, oricât de bănos şi simpatic şi prietenos eşti, femeile sunt creaturi ciudate. Pot fi atrase de un bărbat gras şi transpirat. Că aşa sunt ele. Chestiile nefizice pot compensa chestiile fizice. Dar asta ţine până la sex propriu zis. Merge cu tine pe stradă. Te ţine de mână. Te pupă în public şi te mângâie pe guşă. Da’ tot închide ochii când o fuţi, ca să nu vadă cum se prelinge transpiraţia pe lângă burtă şi se pierde în faldurile pielii ca în nişte râuri subterane, izvorând la capătul celălalt al cutei. Poate fuţi. Poate ai prieteni. Dar fuţi gagici naşpa şi ai prieteni de căcat. Eu nu ştiu nici o tipă frumoasă, deşteaptă şi neruptă de foame care s-ar fute cu un gras.

Şi eu niciodată n-aş avea un prieten gras. M-aş preface că sunt prieten cu el, ca să îl piş în ureche la beţie şi să alerg pe scări, ca să văd cum pocneşte inima-n el când mă aleargă şi moare, explodând cu un jet de maioneză. Nimic nu e mai uşor pe lume decât să slăbeşti. Vezi cât mănânci pe zi şi mănâncă jumate. E atât de simplu. Nu trebuie să faci nimic. Trebuie doar să te opreşti din a face ceva. Din a arunca sub nas ca un animal greţos. Eu ca să pun un kil pe mine trebuie să mănânc până nu mai pot. După care să mai mănânc ceva, chit că mi-e greaţă şi scârbă şi îmi vine să borăsc de cât am mâncat. Şi trebuie să fac chestia asta de 3 ori pe zi timp de o lună ca să pun un kil. Asta e greu. Nu să te opreşti din mâncat. Las-o în pula mea, e o chestie de disciplină elementară. E la fel de uşor să slăbeşti cum e să nu cazi din copac. Trebuie să nu mănânci şi să nu te sui în copac. Ce căcat e aşa de greu?

Dar graşii sunt oameni lipsiţi de voinţă. De-aia nu am cum să fiu prieten cu vreun gras. Nu că sunt dezgustători, ocupă spaţiu şi miros a acru. Ci pentru că nu te poţi baza pe un om care n-are voinţă nici cât negru sub unghie. E atât de uşor să tai 500 de calorii din dieta zilincă. Cum căcat să te bazezi pe un om care nu-i în stare să facă nici un lucru atât de mic? Păi într-un gras n-am încredere nici cât să-mi păzească căcatul să nu fugă. Nici nu-i consider oameni.
Şi cum adică vin cu electronice? Auzi o bătaie în uşă şi când deschizi o vezi cu fruntea roşie? „Salut, am bătut în uşă cu fruntea, că aveam un televizor în mână. Am venit să ne futem” Ce e căcatul ăsta?

============================================================

Salut! Fain blog. Fain de tot! Cu oarecare excepţii, sunt de acord cu opiniile tale. Aşa că îţi cer şi eu un sfat gratis
Sunt într-un an terminal de liceu. În liceu, când a început serios să-mi miroasă a catrinţă, am luat  friendzone, de o grămadă de ori. În general, cu fetele mai dezgheţate, mă comport foarte dezinvolt. Gen fac pe nebunul, glumesc mult, mai bag şi câte o chestie serioasă, să nu creadă că-s retardat şi să se prindă că glumesc. Oare e din cauza asta? Ia spune-mi, cum să fac să reduc probabilitatea sau procentul de friendzone-uri?
Şi, a doua fază:  e ok să te dai la mai multe tipe odată? Când îţi iese cu prima le dai pur şi simplu jet celorlalte?
Mulţam anticipat pt răspuns!

Floriane, mă doare la vasile de cu ce eşti tu de acord şi cu ce nu eşti.  Şi e site, nu blog. Că nu îmi ţin un jurnal. Nu vorbesc de viaţa mea personală şi de ce găteşte nevastă-mea, caca Bral. Dar să trecem la subiect. Coaie, tu te dai la ele, sau doar eşti dezgheţat, dezinvolt glumeşti mult şi mai bagi chestii serioase? Că eu exact aşa mă comport cu prietenii mei masculi. Astea-s căcaturi general umane de a fi plăcut ca om de alt om, complet nonsexual. Unei femei dacă nu-i arăţi clar că eşti atras de ea, n-o să se gândească la tine altfel decât ca la un amic. Nu există friendzone, fraiere. Îţi place una, îi laşi clar de înţeles cum stă treaba, şi dacă ea nu, asta e. O bagi în „te salut când te văd pe stradă accidental că te cunosc şi atât zone”. Cum căcat să fii prieten cu una pe care vrei să o fuţi? O femeie dacă nu pică în maxim o lună de când începi să o vrăjeşti, şansa să pice vreodată scade sub 1%. Iar dacă scopul tău în relaţia cu ea era să i-o dai sub coadă, trebuie să fii tâmpit să îl schimbi spre „amici”. Aşa că cel mai normal îi explici: „bă, eu nu voiam să fim prieteni la cataramă, eu voiam altceva. Dacă nu e, asta e, io nu mai pierd timpu’ prin jurul tău, că prieteni am destui”. Nu există friendzone. Există tipe care te refuză şi cu care nu devii prieten. Că nu te împrieteneşti cu tipe care te-au refuzat, ce pula mea. Şi de refuzat o să te tot refuze. E absolut normal. Nimeni nu e pe gustul tuturor oamenilor. Nimeni nu e nici măcar pe gustul a jumătate dintre oameni. Şi io am fost refuzat destul şi sunt centaur. Darmite tu. Important e să înţelegi că e ceva normal şi să nu rămâi fixat pe asta.

Şi depinde ce înseamnă „deodată”. Adică eşti într-un bar şi le zici la două „ce faceţi, pisi?”. Că dacă e în momente diferite ale zilei/săptămânii e la fel de ok ca purtatul de tricou. Da, e bizar să porţi două tricouri în acelaşi timp. Da’ e absolut normal să ai foarte multe tricouri. Iar la chestia cu „jet celorlalte” bănuiesc că te referi la gen monogamie. Aici, fiule, am un singur sfat, şi e foarte bun. Nu forţa monogamia. Dacă îţi place una foarte tare, natural n-o să te mai intereseze altele. Dacă nu, fufleţelul tău o să vrea să dai cu cucul şi în altele. Şi de ce să nu-l asculţi? Aşa că fă cum simţi că vrei. Nu e o regulă. Nu există „ok” şi „neok”. E ok ce e ok pentru tine.

 

===================================================================================

 Scriu cu nadejdea ca cel mai luminos centaur din Univers si Sistemul Solar ii va raspunde unui biet copchil intr-o problema serioasa: ce cacat sa fac cand aud  vecinul care isi bate sotia ?
Totusi nu pot suporta sa aud mai mult de 15 minute „discutia” lor .

Am să îţi răspund printr-un cântecel, Florian.

Se cheamă regula lu nute. Are legătură cu tine? Nu. Atunci nute. Nute fute grija. De deciziile greşite în viaţă ale altor oameni. Dacă problema în schimb e volumul ridicat, explică-le că dacă nu se ceartă în şoaptă şi omu nu-şi pune surdină pe pumn, îi baţi pe amândoi şi le dai un motiv bun de răcnit. Dar să o faci pe justiţiarul chiar nu e necesar. Dar fiind un puştan, probabil nu poţi să îi pocneşti. Aşa că lasă-le un bileţel la uşă: „de fiecare dată când mă deranjaţi cu cearta o să vă dau cu căcat pe clanţă”. Fiind puştan cu 80% din zi formată din timp liber, o să ai timp să te ţii de cuvânt. Atât timp cât nu te prind în faptă, poţi nega cu neruşinare. Şi sigur îi dresezi după nişte săptămâni.
=====================================================================

Domnule R.,
Am o problema. Am o prietena L. care e fute prea mult. Tot ce prinde fute. Nu se spala si tot e fututa. Are ochi frumosi jegoasa. Se fute cu d-astia cu bani masini chestii dar ea este o intelectuala de fapt si eu nu stiu asta. Ma mai si foloseste si se uita la mine cand fumez si beau cafea, nu pot sa nu ii dau. Eh, si asa de 2 ani fata fumeaza si bea de la mine. Cica suntem prietene dar o urasc in secret. Acuma ii place de un tip cica mult mult. Eu i-am zis sa nu-l futa inca, poate  nu o sa o lase cum au lasat-o ultimii 6.
Deci cum ii zic ca e o javra nespalata, oxigenata si ca nu vreau sa mai fumeze de la mine, intr-un mod mai putin agresiv ? Are bani da’ citez „eu nu dau banii pe tigari asa ca tine”.

Ai mai multe probleme, pisi.

În primul rând eşti o bagaboantă pasiv agresivă care preferă să judece oameni pe care nu-i agreează dintr-o poziţie de priete neprieten în loc să rupă contactul cu ei.

În al doilea rând n-ai vână să-i spui cuiva să nu-ţi mai ia din ţigări. E foarte simplu. Cum adică nu poţi să nu-i dai? Eşti mai proastă decât grasul care nu poate să slăbească.

În al treila rând ai impresia că tipii te respectă în funcţie de cât de mult îi ţii fără să le dai pizdă, nu în funcţie de ce fel de om eşti. Deci eşti proastă.

Şi în al patrulea rând, pari puţin invidioasă pe faptul că nespălata se fute cu tot ce prinde şi tu nu poţi. Pentru că dacă te-ai fute cu unu şi nu te-ar suna a doua zi, te-ai simţi super de căcat cu tine. Şi nici nu arăţi destul de bine încât să vrea vreun fraier să se supună la proba de baraj cu ţinut de mână şi făcut chestii pentru tine până îl consideri tu demn de pizdă. Că la fel cum pentru tine unu’ trebuie să fie demn de pizdă şi să demonstreze asta ca să i-o dai, şi pentru noi, bărbaţii, una trebuie să demonstreze că e demnă de atenţie ca să i-o dăm. Şi în general, când e o proastă pasiv agresivă, cu principii mai mari decât ţâţele şi fără curajul de a spune unui om ce o deranjează, singurul mod în care poate demonstra că merită atenţie e dând pizdă rapid şi bine. Nu e ca şi cum ai avea alte calităţi. Să fim serioşi.

Şi aici intrăm într-un cerc vicios. Tu vrei atenţie pentru pizdă. Da’ cum te aştepţi să îţi dea cineva atenţie când singurul lucru pe care îl poţi oferi e pizdă, şi de-aia nu dai? Nu e ca şi cum ai altceva. E clar că nu ai.

Măcar prietena ta a înţeles cum merge treaba şi a decis să fie bagaboantă. Că e o nespălată antipatică fără altă calitate decât pizda. Tu nici măcar de aia nu ştii să te foloseşti.

***

Comentarii (60)

 • Grgz spune:

  ba ce bun e articolul asta, scrii nebuneste radule :)

  • crocoy spune:

   ha ha…ce lingau esti ma…baga-i nasu in cur ma lingaule..ha ha haaa ha

   • cervantes spune:

    boss, si mie imi place cum se fute ma-ta, dar daca-ti zic asta nu inseamna ca o pup in cur. nu-i asa? baga-mi-as pula-n ma-ta.

    • crocoy spune:

     ha ha…ba o pupi in cur….ha ha ha..haha

    • Larisa spune:

     @cervantes ce analogie de cacat. scoate si tu nasul dintre bucile omului…

     • crocoy spune:

      lasa-l ca atata poate, saracu…. daca-l iau pe fraier la sentiment cu texte de genu „mama e e moarta” il fac sa verse o lacrima, se moaie tot.

     • Larisa spune:

      Daaa, sunt orfana :( imi aduc aminte de tata cand mulgea o pupaza, am nevoie de 200 mii de euro pentru a-l aduce-napoi :( sa merg la dansez pentru tine?

 • S spune:

  lasa un facebook pentru prietena futangie

  • gigi fantanaru spune:

   exact, lasa un id ceva si nu va mai avea timp sa stea cu tine sa-ti fumeze tigarile! problem solved!

 • CURCUBEUPUFOS spune:

  am invatat sa silabisesc de cand cu donatu’, da’ intreb, o aruncat cineva cu valuta-n tine?

 • geox spune:

  boss, io in locu’ tau schimbam rubica si o faceam „banu’-fruntea-sfatu'”. pai ce pula mea, acuma daca piticii e gratis, sa fie si sfaturile la fel?

 • Erectie spune:

  Acest site imi da erectie mentala!

 • toteusunt spune:

  Daca sunt urat si gras , pot castiga la matrimoniale o minora?

 • ginav spune:

  as vrea ca rubrica asta de sfaturi sa nu se termine niciodata

  • R spune:

   Subscriu, e foarte amuzanta si utila in acelasi timp! :D

 • Skill spune:

  Radule nu stiam ca ai atatia labagii pe pagina…

  • Labagiu spune:

   ce plm, credeai ca esti singurul?

 • bagacios spune:

  Faine sfaturi, mai vrem, nu le opri.

 • Teo spune:

  Imi da error cand încerc sa-ti încarc 15€. Poate-s femeie proasta eu si nu merge.Cum tre’ sa fac?

  • Radu Post author spune:

   cred ca e de la tine de la calculator, nuj. daca nu imi spui si ce eroare e , n-am cu ce sa te incurc.

 • Shadow spune:

  Din ce citesc pe aici multe probleme se rezolvă punând câcat pe clanţă. E o chestie ce te bântuie?

 • nik spune:

  ce nostaligie m-a pocnit ba. am avut „prieten” un gras de 142 de kile (in viu in faza maxima) si i-am futut nevasta vreo cativa ani. si ea chiar era buna pocnitoarea.

 • Numele Prenumele UltimulNume spune:

  Cand ai timp, cam o jumatate de ora, sa iti dovedesc ca tu, „ma frend” esti un „tigan” mojic, cu un obraz nesarat de gros si cu un tupeu nefondat de mare.
  Pe scurt tu trebuia sa il urmezi pe Cioaba la bulibasie.
  Si ca rezumat urmatoarele etape:

  1 La mana :
  – Esti bine primit pe un grup de social media cu un anumit tip de umor, foarte vulgar, nesarat pentru tine din cate s-a vazut. Tu ce faci? Spui „tare” si raspicat ca ai avea un neg in „p*&a” mai batran decat multi de pe grup. Ne pare rau sa auzim ca suferi de BTS-uri .
  2 La laba:
  – Te aperi injurand si provocand un rahat mai mare decat poti tu fi vreodata.
  3 La siret :
  – Ajungi la miezul problemei, cum ca tu ai fi comedian si noi niste pustani repeteni( citatele le primesti in discutia viitoare) . Macar avem bunul simt sa nu defecam ofense si injurii unor persoane fara a fi provocati.
  4 La talpa:
  – Vrei sa te bati.
  Babenco la ce vrei tu :
  – Te autoproclami faraoh troll dupa ce te-ai morfozat din intelectual in bataus si apoi in gurist inapoi .

  Regula de babenco tigani …apari camuflat, pornesti un scandal, arunci injuraturi, vrei bataie , te decalri urmasul lu Cioaba.

  Sanatate si virtute, „ma frend” !

  • Radu Post author spune:

   exact. a fost fain. nu ?

   • crocoy spune:

    ha ha ha…ba ce prost e asta…nici nick cca lumea n-a putut sa-si gaseasca…ha ha hahahahah hrrrr

  • marius spune:

   usor ma periculosule.

  • ca masina de cusut spune:

   tu esti grasul care ai cerut un sfat? sau ce te agiti ca un bishon de dupa poarta? de cate ori citesc comentariile de la articolele lui Radu, am cele mai negre ganduri in care as omori oameni cu mana goala si cu sange rece, fara sa imi fie mila….si acum ma gandesc la tine. ti-as folosi capul in loc de vreun pinion in cutia de viteze a unui tractor in timp ce ar cu el prin cimitirul alor tai, sa le iau dintii de aur din cosciuge, sa ii fac neveste-tii dildo de aur.

 • Johnny spune:

  Radule,nu te lasa si continua cu sfaturile.Jur ca niciodata nu am ras cum rad aici,plus ca sunt si niste informatii utile,chit ca unii o infloresc cu povestiri din copilarie lor netraita,sper sa continui.Bafta!

 • closcutz spune:

  Sunt un gras infect de vreo 94kile,am par pe spate si sunt sarac,Ce sfat imi dati in afara sa-mi tai venele?Mentionez ca nimeni nu se fute cu mine

  • closcutz spune:

   cred ca ai facut rugby daniela,esti voinica.Oricum iti multumesc pt coborarea standardelor,ai salvat un gras infect cu fizic de butelie

   • crocoy spune:

    ba umflatule…dar tu esti si prost ma…. cum sa zici la lume ca ai par pe spinare? daca esti maimuta (te ajuta si intelectul la faza asta) taci draq …nu mai spune ca te faci de ras

    • Nu este nimic mai amuzant spune:

     decat oamenii care se autoflageleaza cu insulte! Scot putin pipi din mine razand cand citesc cacaturile astea :))))) Ce ratat sunt!

 • Gabrian spune:

  Oricât de disperaţi aţi fi,nu luaţi sfaturi de dragoste de la Radu! Dacă vrei un plod sau ceva de lungă durata(nu o erecție) nu luaţi nimic de la Radu,nici bani,cu banii ăia s-o şters la cur P.S. : Nimnic personal Radu!

  • baba marghioala spune:

   cred ca orice om normal la cap ia sfaturile drept caterinca si n-are de gand sa le urmeze intocmai.

   • Moise spune:

    Pula calului, acum imi spui? Ma apucasem deja sa le transcriu pe tablite de piatra.

 • Pulamea spune:

  Radule, o luna de stat dupa curu unei pizde nu e totusi cam mult?

  • Radu Post author spune:

   bai, nu e de cat stai. e pur de timp. si daca vorbesti cu ea o data pe saptamana, intr-o luna expira. nu stiu ce sa zic. io-s genu care de obicei vorbeste cu ele o data pe saptamana. si nu te opreste nimeni sa stai si dupa altele in luna aia.

 • maracasmara spune:

  Faza asta cu „mananca jumate din ce mananci de obicei si slabesti” ai mai ziso tu, dar nu e chiar asa. Are o anumita importanta ce mananci.

  Nu vreau sa zic obvietati gen „daca mananci multe dulciuri si faci dulciuri/2 nu se intampla nimic”.

  Vreau sa zic ca daca vrei sa slabesti cu metoda ta, fara un plan mai specific, si esti si putin facut risti sa slabesti mai mult din muschi si sa tii grasimea.

  • Gogu' spune:

   Sa inteleg ca esti gras si te simti cu musca pe caciula :))

 • Alex spune:

  Stai ca aici nu am inteles. Zici „trebuie sa ii arati clar ca esti atras de ea, sa nu te bage in friendzone”. Ei, pai eu chiar le aratam demult, dar tot pateam asa ceva. Deci cum e ?

  • Alex spune:

   Indiferent ce le arati, maimutele oligofrene tot pe cine vor ele vor alege sa ii dea pizda, nu neaparat tie, celui care le arati ca le vrei… Ba chiar din contra ! Ele am auzit ca COnsidera asta un semn de slabiciune… Asta fiindca nu se mai pot numi femei adevarate, ci altfel… Mai precis, asa cum sunt descrise aici : http://sportfactor.ro/2013/12/18/pizdificarea-barbatului-partea-a-2-a/

   • Radu Post author spune:

    ba, le arati ca esti interesat, nu stai in limba dupa ele, ce plm. si aia e la 14 ani.

    • Alex spune:

     Acuma nu-i o problema, dar na, cand eram adolescent eram si eu mai haihui, ce sa-i faci.. Fata de astia de acum insa, aoleu….eram la ani lumina departare, ca nivel de inteligenta si tot…

     Dar nu despre generatia asta de distrusi vorbim acum…. No, poate am facut si io astfel de gafe, nefiind genul alora care au vazut pizda inca de la 8 ani… Asta-i faza, ca pizdele minore de multe ori au confundat un simplu interes cu faptul ca esti mort dupa ele, si automat au crezut ca te pot juca cum vor…

     Asta spun eu, in ziua de azi si-au luat-o in cap, este evident… Nu mai apuci sa „casti gura”, ca deja aia incearca sa faca ce vrea din tine, indiferent cat de autoritar esti sau nu.. Si se mai intreaba unele de ce le fute toata lumea si….atat….. Pai daca doar atat merita… Panaramele..

     • Hitler spune:

      Zi tu, nu-i mai simplu sa-ti faci o laba si iti trec imediat toate interesele in femei? Ce dreaq atatea complicatii inutile, sa si-o traga cu rinoceri daca vor.

  • Radu Post author spune:

   pai na, asta e, treci mai departe. n-ai cum sa fii in friendzone cu cineva cu care nu vorbesti. e anonimzone.

 • muie cu cacat spune:

  Nu imi pasa de Adrian Nastase.
  Ma bucura intens ideea ca face bulau, imi place de mor.
  Cand a iesit din inchisoare nu m-a atins neaparat dar nu mi-a picat bine, voiam sa mai stea acolo.
  Este ingrozitor, inchisorile din Romania sunt oribile si asa trebuie sa fie! Cand ajungi la inchisoare trebuie sa-ti iei puli in cur la propriu, trebuie sa fii batut ca nu te supui unor tampiti … in principiu trebuie sa ti se intample ce li s-a intamplat altora din cauza ta! Sa nu se mai contrarieze ong-istii muistii ca drepturile omului, omu’ sa suga pula daca a furat, a omorat premeditat, a violat sau a fraierit.
  Adrian, Gigi si multi altii nu au parte de „nedreptatile” astea din inchisori si regret asta.
  As vrea sa fie fututi in cur cu japca, sa li se dea muie cu japca, la propriu!
  Nu, ei si in inchisoare, si dupa ce s-a demonstrat ca sunt cacati hoti curve, au un regim special, ei si acolo sunt pusi pe piedestal.
  Si asta este practic si teoretic un fapt cunoscut de noi toti (nu stiu care pula mea suntem toti ca eu cunosc bine putini oameni si din astia putini, toti cunosc) iar daca toti stim ce se intampla si nu facem nimic, e clar ca e cu acordul nostru, e evident.
  Adica asta VREM! Iar daca noi vrem asta: SA NE DAU LA MUIE!

  • Hitler spune:

   Esti sigur ca nu ai gresit site-ul? :)

 • fanulumocanu spune:

  Centaurul are prietena stabila. Cred ca-i vamuieste textele. Mai mult, ala cu ideile de cadou sigur i l-a scris ea. Maritul Centaur o sa scrie din ce in ce mai plat , da o sa-i creasca burta in compensatie.

 • creca spune:

  bai pitici, ia-te de una lupu loreana..e tot actris si stie sa scrie cu limba pe pula..da’ n-o baga titanii-n seama..nu se poate realiza..e pacat de ea.

  • Radu Post author spune:

   o cunosc, am injurat-o destul in realitate.

 • marcelinos spune:

  Degeaba esti centaur daca nu stii sa dai la marmota. Eu va zic clar, sexul e baza in viata, penyru asta luptam, pentru asta ne barbierim, ne dam cu gel si de adta isi fac ele unghiile si genele. E un dans erotic perpetuu. Eu zic sa lasam aparentele astea deoparte. Cine e cu mine da strige Pitbuuuuull

 • chorus spune:

  nu e rea lorena asta si nici nu pare asa proasta
  pare ca are titele lasate si picioarele de elefant
  dar…parca ar merge macar vorbita o data

  • Radu Post author spune:

   crede-ma. are poze avantajoase. in realitate e cea mai dizgratioasa si nespalata femeie pe care o cunosc. ii picura slinu din par cand merge.

   • Alex spune:

    Ma baieti, E DEREGLATA MINTAL, nu va pierdeti timpul cu handicapata aia !!! Ii sare tandara din orice, are comportament si limbaj de TIGANCA JEGOASA !!! Vreti dovezi ?! Va arat imediat

    • Alex spune:

     Conversation started Monday
     Lorena Lupu
     1/5, 6:06pm
     Lorena Lupu
     ia zi mă, în morţii mă-tii de căcat prost, de câte ori se presupunea că trebuie să explic ideea simplă „fără insulte”, s-o priceapă şi un oligofren ca tine? acum ai ban. nu vei mai emana retard pe blogul meu niciodată.
     Monday
     Ion De Lemn
     1/5, 9:24pm
     Ion De Lemn
     Nici nu aveam de gand. Comportament si limbaj ca al tau doar tigancile il au, nu domnisoarele serioase cum te pretinzi.
     Dar la faza aia chiar m-am enervat rau, fiindca ai inventat tu totul ! Cu ce dracu te-am insultat ?! Ca am zis ca „daca nu ai habar cum e in Romania de fapt, inseamna ca iti meriti soarta”, sau aa ceva…. ASTA E INSULTA LA TINE ?!
     Draga mea, du-te la psihiatru daca ai probleme de acest gen, ok ?
     Monday
     Lorena Lupu
     1/6, 12:24am
     Lorena Lupu
     tu vorbeşti, imbecilul pulii, de comportament şi limbaj?
     cum pizda mă-sii se găsesc numai cretinii total ţărani, mârlani până la sânge, să reproşeze comportament şi limbaj?
     păi în morţii mă-tii de prost, dacă ai obiecţii llegate de comportament şi limbaj, trebuia să ţi le supraveghezi în primul rând pe ale tale, în pizda ineptă a mă-tii de retardat
     şi la psihiatru te duci tu, gunoi prost, pentru că tu elşti animalul ţăran care vine să spurce şi mai şi pretinde – ha! – comportament şi limbaj diferite de ceea ce oferă
     împuţiciune mizerabilă
     Ion De Lemn
     1/6, 2:12am
     Ion De Lemn
     Am vazut multe curve proaste aici pe facebook, dar una asa proasta si retardata ca tine inca nu am vazut. ESTI REGINA TARFELOR ! Ai nevoie de vreo 6 pule odata, ca Roxana Babenco, asta iti lipseste, de asta esti asa nervoasa !
     :)))
     Lorena Lupu
     1/6, 2:13am
     Lorena Lupu
     ca să identifici prostia cuiva, luzăr retardat, ar trebui să ai organul necesar, şi anume creier
     tu eşti doar un cocalar bovin şi penibil
     sinucide-te
     şi faptul că-ţi dau ţie muie pentru că în prostia ta incomensurabilă îţi permiţi să pretinzi limbaj şi comportament de salon câ
     nd tu vii cu ţărănisme de mâna a opta n-are legătură cu nervozitatea, vită. te fut în gură calm. şi te piş pe bot idem.

     • creca spune:

      aici exagereaza.

 • Mecc spune:

  @radu. ma alcoolicu anonim cu 2 pachete de tigari fumate pe zi. pana sa ii critici pe grasii fara vointa mai bine uita-te la tine, coitz cu cioc.

  • Radu Post author spune:

   nu fumez si nu am fumat niciodata. iar de baut, nu ajung la 5 beri pe saptamana.

Adaugă un comentariu