O mărturisire dureroasă: sunt agent acoperit

În lumina ultimelor întâmplări din campania electorală, am început să am niște remușcări legate de deciziile mele profesionale. Am o piatră pe suflet și trebuie să mă descarc, ca să mă simt din nou om. Și vreau să o fac pe barba mea, ca Robert Turcescu, nu să mă dea Băsescu în gât, ca pe Ponta.

Sunt agent acoperit.

Acum, la fel ca și în cazul lui Ponta și a lui Turcescu, SIE și Meleșcanu nu pot nici confirma, nici nega că am fost recrutat in 2007 ca agent acoperit.

Chiar de însuși Meleșcanu, care, legal, nu poate nici nega nici confirma că a apărut la mine la ușă cu o sacoșă de bani în 2007 ca să mă recruteze ca agent acoperit. Prima dată am crezut că a vrut să scriu materiale de diversiune pe interneți, dar nu. Deși nu poate nici confirma nici nega, Meleșcanu m-a recrutat pentru că am pula de un metru și să fac misiuni ca James Bond și Vin Diesel în xXx, dar mai fain că ăla a fost un film prost.

Acum despre misiuni nu pot vorbi, că sunt secret de stat. Tot ce pot să zic e că am futut fotomodele pe continente care voi nici măcar nu știți că există.

În schimb vreau să vă spun că am fost la petrecerile SIE și acolo l-am văzut pe Ponta. Îl mângâia Iliescu pe frunte în timp ce era futut în cur de Adrian Năstase. Așa sunt petrecerile SIE pe care ei nu le pot nici confirma, nici nega.

Și acolo mi-am dat seama de ce m-a recrutat Meleșcanu. M-a tras deoparte și mi-a dat o sticlă. Mi-a spus că nu poate nici să confirme, nici să nege că vrea să mă piș în sticlă. Am înțeles aluzia lui fină și m-am pișat. A luat sticla, s-a dus după un paravan cu ea și, după ce a scos niște zgomote de ”gâl gâl gâl” a ieșit de acolo cu sticla goală, spunându-mi că nu poate nici să confirme, nici să nege că a băut-o pe toată.

Și că nu poate nici să confirme nici să nege că iubește pișatul de bărbat tânăr și cum se simte el când susură pe gât.

Eu i-am zis că mai mult mă consider un băiat bătrân decât un bărbat tânăr. S-a uitat ciudat la mine. Cu o sprânceană confirma că e de acord cu mine, cu cealaltă nega. Avea o față de zici că tocmai i se întâmpla un accident vascular cerebral. E super greu să fii în așa hal de ambiguu.

Acum o să spuneți că toată povestea asta a mea e delirantă. Și o să vină cineva din SIE sau chiar Meleșcanu însuși să nege că toate cele de mai sus s-au întâmplat, deși eu jur cu mâna pe biblie că s-au întâmplat.

Dar să fim serioși. Ponta a fost acuzat că era agent SIE în timp ce era procuror. Încălcând constituția. Dacă SIE l-ar fi recrutat în timp ce era procuror, și ei au încălcat constituția. Și Meleșcanu nu poate să confirme sau să nege ceva atât de grav ca încălcarea Constituției de către un organ al statului.

Vă dați seama că nu o să stea să nege că a făcut gargară cu urina mea și i-a plăcut. Pur și simplu nu are cum să nege o chestie așa nesemnificativă când nici măcar atunci când e vorba de Constituție nu poate spune ceva clar, muistul.

***

Comentarii (18)

 • Gigi spune:

  Inteleg aluzia ta fina…

  • Jane Făe spune:

   EJNEBUN?! CHIAR ÎNȚELEGI?!

 • Teo spune:

  Ce se mai aude de CIOCTOMBRIE?

 • nevermore spune:

  Asa e. Si eu am fost la interviu deci sa stii ca te cred

 • salcf spune:

  Cum ai reușit tu cu pula de un metru să te piși într-o sticlă?

  • Radu Post author spune:

   m-ai prins. era o sticla de-aia de lapte de pe vremea lu ceasca, cu gatu gros

   • Jane Făe spune:

    Ești sigur? Pot să garantez că Meleșcanu nu poate nega nici confirma că are biroul de la SIE plin cu sticle goale de Nestea și Aqua Carpatica pe care le-a băut în timp ce sugea pula la boschetari pentru țară și popor, chestie pe care n-o poate confirma sau infirma, oricât de spectaculoasă și demnă de laudă ar fi.

  • hatru spune:

   Io cred c=a tras din ea cam asa cum faci cand scoti cu furtunul vin din butoi intr-o sticla.

  • batman spune:

   are si mainile lungi ca sa ii ajunga la varfu pulii.

 • ... spune:

  A tinut sticla la capatul pulii.

 • ejkmproszd spune:

  In loc sa Bea direct de la sursa, te-a trcut print sticla. Metafora TV sau sofisticheishan?

 • Iulian Rinder spune:

  Nu pot confirma, nici infirma ca da, ori ba, mi-a placut acest articol.
  Semnez cu respect, un cetatean sub acoperire, desconspirat de buletinul primit contra cost de la niste ofiteri. Sau plutonieri?

 • Ionut spune:

  Nu stiu sigur, dar in anul ala Nastase nu era la necaz, cum putea fi la petrecerea SIE? Sau petrecerea avea loc la Rahova.

 • fanulumocanu spune:

  Mai bine tragi concluziile si sa inchei experimentul tau sociologic de pe autobaza. I-ai pus pe prostii aia admini(vreo doi par in regula), ca sa futa toata imginatia si buna initiativa a membrilor. I-ai facut portari si-acum nu te mai intelegi cu majestatile lor. Mai ales dusmanul glumelor, fotomodelul ala pedofil, broscuta motociclista. Nu vezi doua glume bune pe saptamana, au ajuns sa se aplaude intre ei la cacaturi fara nicio urma de haz, pentru care ar suferi mult muie si la scoala profesionala.

  • jiji spune:

   coaie, autobaza e un 4chan românesc. Cu glume traduse de pe 4chanu original. E o labă-n cerc

   • Radu Post author spune:

    tot umorul e o laba in cerc. daca ti se pare ca ceva e original, inseamna ca nu ai citit destul. serios.

 • jiji spune:

  de-acord. Dar fi ok dacă ar ține-o între ei, nu să se ducă cu glumele de căcat pe unde apucă si să se dea șmecheri că numai ei le-nțeleg (vezi maidanezi ai bucureștiului). părerea mea

  mai există si umor nou. Mie mi place jimmy carr, cel putin nu le-am mai auzit in altă parte

 • 5grame spune:

  Si eu fumam un cui si mi-am dat seama ca sunt un agent acoperit..sau descoperit ..plm nici nu mai stiu sensul cuvintelor cred ca am fumat prea mult.

Adaugă un comentariu