Candidatul

Ziua bună și respectele mele, iubiți compatrioți! Eu sunt candidatul. Și am să vă spun de ce ar trebui să mă votați.

Pentru că sunt un om cu principii, care crede în tradiții și cultură.

Pentru că sunt convins că copiii sunt viitorul nostru.

Pentru că sunt mândru că sunt român într-o Românie a lucrului bine făcut.

Pentru că sunt convins că ar trebui să ne respectăm și să ne îngrijim bătrânii.

Cred în frumusețea spiritului uman și în noblețea neamului Românesc.

Știu imnul, iubesc steagul și limba noastră-i o comoară.

Cred în bun simț și în dreptul omului de a fi respectat pentru principiile lui.

Mă duc la biserică pentru că sufletul oricărui om are nevoie de călăuză.

Îi admir pe Hagi, Nadia Comăneci, Simona Halep, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazu, Decebal, Burebista, Eminescu și toți ceilalți români mari de care a auzit toată lumea.

Cred în eroii patriei, care s-au jertfit pentru drepturile noastre și pentru libertatea noastră. În cei care au murit la revoluție ca noi acum să ne putem alege destinul.

Pentru că lăcrimez de fiecare dată când văd un om fără casă și un câine fără stăpân.

Pentru că dreptatea este cel mai important lucru.

Ce legătură au toate platitudinile astea frumoase, cu care e de acord orice om, cu competența mea pe un post politic mă întrebați? Absolut niciuna! Ce, vreți să auziți argumente politice? Nici măcar nu știți politică! Pariez că acum o lună nici nu știați care-i diferența dintre dreapta și stânga.

Pariez că nici măcar nu știți care-s atribuțiile președintelui.
Pariez că nici măcar nu știți cine plătește campania electorală a fiecăruia și de ce.
Pariez că nici măcar nu puteți numi 4 miniștri din guvernarea actuală.
Sau cu cine am fost aliați și cu cine nu în ultimii 10 ani doar noi doi, candidații.
Ba chiar am să mă duc mai departe și am să pariez că jumătate dintre voi, chit că mâine vă duceți la vot, nici măcar nu știți diferența dintre guvern și parlament. Cine dă legea, cine o votează. Ce e aia ordonanță de urgență și chestii de genul

Dar nu sunt aici să vă explic chestii. Eu sunt aici să vă spun că știți deja tot ce e nevoie să știți. Eu sunt candidatul. Nu am nici un interes să învățați lucuri. Și nici măcar nu vreți să învățați. Vreți doar să auziți cât de cetățeni responsabili sunteți. Să auziți lucruri frumoase, în care credeți. Să vă las impresia că sunteți informați ca să vă duceți maine să votați.

Că sunteți niște cetățeni deștepți care au înțeles situația și fac o decizie conștientă. Asta vreți să auziți. Nu informație nouă. Ci confirmare a faptului că știți deja tot ce trebuie. Și am să vă spun asta, și multe nimicuri frumoase în timp ce am să vă aplec ușor cu mâna, am să vă trag nădragii în vine și am să vă fut în cur.

Pentru că voi, doar voi aveți puterea de a alege! De a alege cine vă fute în cur! Eu sau celălalt. Și atât timp cât sunteți convinși că atât puteți face, ba mai mult, că e datoria voastră morală să alegeți cine vă fute în cur, totul o să fie frumos!

Și am să vă dau așa, ușor, cu cuțitul pe spate în timp ce vă fut în cur. Nu tare. Cât să lase dungă roșie. Să văd cărnița aia fragedă și rozalie de dedesubt. Să simt tremuratul de frică și strânsul din cur care face senzația mai plăcută pentru mine. Și am să mă aplec să vă șoptesc la ureche cât de mult mai mare și mai nelubrifiată e pula celuilalt candidat. Și voi o să îmi mulțumiți, cu lacrimi în ochi, că vă fut eu în cur, nu celălalt. O să fie atât de frumos.

Atât timp cât rămâneți convinși că singura voastră alegere e legată de cine vă fute în cur. Nu ”dacă”. Desigur. Ai putea să te ridici de acolo, din poziția caprei și să îmi iei gâtul. Să mă spânzuri de un copac pe mine și pe contracandidat și să urli la cer că nimeni nu o să te mai fută în cur niciodată.

Dar nu poți singur. Trebuie să convingi mulți oameni. Și nu o să poți. Stai liniștit, puiule, nu o să te împiedic eu. Du-te și convinge-i. O să ți se opună ei. Nu eu. O să urle la tine că ce vrei tu să faci nu e democratic. Nu e decent. Nu e în setul de reguli mici pe care ei le știu.

Pentru că oamenii nu vor să nu mai fie futuți în cur. Vor doar să știe că au făcut tot ce le stă în putință pentru binele curului lor. Și dacă sunt convinși că tot ce pot face e să aleagă pula cea mai mică, sunt mulțumiți.

Oamenii vor să creadă în lucruri care nu necesită depus de efort. Și ideea că tot ce poți să faci este atât de simplu și ușor: să votezi, e atât de frumoasă! Te duci, votezi și zâmbești mulțumit. Alea 10 minute au fost toată treaba ta! De ce să vrei să crezi că ai fi putut face mai mult? Vrei să nu fii mulțumit cu tine? Important e să fii mulțumit cu tine!

Cine ești tu, să le spui că ar trebui să se ridice, să ia gâturi ? E periculos. E greu. Și simpla idee că pot face altceva decât să aleagă pula cea mai mică îi ofensează. Asta îi deranjează. Presupunerea ta că pot face mai mult decât să aleagă pula cea mai mică. Ar părea că e vina lor. Cum poți să le spui oamenilor că e vina lor? Ești tâmpit? Nu e în lista aia de lucruri pe care vor să le audă. Tu crezi că poți să convingi pe cineva de ceva, spunându-i ceva ce nu vrea să audă? Asta e definiția minciunii, băi, băiatule! Ceva ce nu vrei să auzi!

Cine ești tu, să le spui că acțiunea asta simplă și ușoară, cu care se mulțumesc și se complac, de a alege pula cea mai mică, nu e tot ce pot face? Tu le strici echilibrul și pacea interioară cu ideea asta absurdă. Nu eu, că îi fut în cur.

Și nu eu o să te trag de păr în jos, să stai capră ca și ei și să accepți pula. Ei o să o facă. Pentru că atât timp cât toată lumea joacă jocul de-a ”alege pula cea mai mică”, toți suntem cetățeni responsabili. Vii tu și le strici șarada, presupunând că există a treia opțiune.

Tu ești inamicul lor. Nu eu. Tu, că nu le spui ce vor să audă. Că acțiunea lor simplă de a alege cine îi fute e tot ce pot face. Asta e ce vor. Confirmare că efortul lor minim e tot efortul pe care pot și ar trebui să-l facă pentru confortul curului propriu.

Vii tu să le spui că pot să nu fie futuți în cur, dar trebuie doar să lupte pentru asta. Ce idioțenie! Păi băi, ei au muncit 25 de ani să se convingă singuri că alesul pulii celei mai mici e luptă! Cine pula mea te crezi tu să le insulți inteligența, spunând că poți face și altceva pentru binele tău decât un compromis din an în paște cu ștampila?

Lasă-i în pace. Ei au o decizie serioasă de făcut. Cine are pula mai mică? Eu sau contracandidatul meu?

Și vă spun sincer, că a lui e mare și noduroasă. A mea e fină și delicată. Nici nu o să o simțiți. Are gust de marmeladă și strălucește în întuneric. Dacă o duci la ureche cântă și un cântecel mic.

Pentru că eu cred că tinerii sunt viitorul nostru.

Și suntem datori bătrânilor cu ocrotire și respect.

Iar țara noastră este de o frumusețe desăvârșită, cu toate formele de relief. Și Dunărea, o.. Dunărea… cât de mult îmi place Dunărea în timp ce vă fut în cur. Și Carpații, mamă, deci cum sunt Carpații…. MÂNDRU CĂ SUNT STĂPÂN ÎN ROMÂNIA CURULUI BINE FUTUT

***

Comentarii (58)

 • jalex spune:

  adanc … gen

 • Myk spune:

  Oamenii din tara asta merita sa traiasca asa cum traiesc, cei care nu merita sunt sub 5% ca procentaj si sunt nesemnificativi ca entitate. De ce nu esti tu cinic….bucura-te de ce se intampla cu ei chit ca si tu te chinui. Macar ei merita…….cinismul la nivel de arta!!!

 • Ovidiu Komornyik spune:

  To vote is to give up your own power.

  To elect a master or many, for a long or short time, is to resign one’s liberty.

  Call it an absolute monarch, a constitutional king, or a simple M.P., the candidate that you raise to the throne, to the seat, or to the easy chair, he will always be your master. They are persons that you put „above” the law, since they have the power of making the laws, and because it is their mission to see that they are obeyed.

  To vote is befitting of idiots.

  It is as foolish as believing that men, of the same make as ourselves, will acquire in a moment, at the ringing of a bell, the knowledge and the understanding of everything. Of course it is so. Your elected person shall have to legislate on every subject under the moon; how a box of matches should or should not be made, or how to make war; how to improve the agriculture, or how best to kill a tribe of Arabs or a few Negroes. Probably you believe that their intelligence will grow in proportion to the variety of subjects they have to give their minds to; but history and experience teaches otherwise.

  The possession of power has a maddening influence; parliaments have always wrought unhappiness.

  In ruling assemblies, in a fatal manner, the will prevails of those below the average, both morally and intellectually.

  To vote is to prepare shameful treachery and traitors.

  Electors do certainly believe in the honesty of the candidates, and this is to a certain extent existing while the fervor and the heat of the contest remains.

  But every day has its to-morrow. As soon as the conditions alter, likewise do men change. To-day your candidate bows humbly before your presence; to-morrow he will say „pish” to you. From a cadger of votes he has turned to be a master of yours.

  How can a worker, enrolled by you amongst the ruling class, be the same as before, since now he can speak in terms of equality with the other oppressors? Look at the servility of any one of them, written all over his face, after paying a call to a „captain of industry,” or when the King invites him to the ante-chamber of his court !

  The atmosphere of the „House” is not for deep breathing; it is corrupt. If you send one of yourselves in a foul place, you must not be surprised afterwards if he comes back in a rotten condition.

  Therefore, do not part with your freedom.

  Don’t vote!

  Instead of intrusting the defence of your interests to Others, see to the matter by yourselves. Instead of trying to choose advisers that will guide you in future actions, do the thing yourselves, and do it now! Men of good will shall not have to look long in vain for the opportunity.

  To put on others’ shoulders the responsibility of one’s actions is cowardice.

  Don’t vote!

  • loko spune:

   Who are you? Why are you writing in English? Are you one of the Yankees employed in Ponta’s campaign staff? Or are you just an idiot that „s-a murdarit la gura de engleza” just to appear interesting?

 • Sf. Viorel Licentiatul spune:

  1. Sunt prost si manipulat.
  2. Fututul in cur este inevitabil in viitorul previzibil, chit ca „nu ma reprezinta niciunul” sau alte hipsterisme. Ba unul o sa te reprezinte. Poti sa-ti exprimi optiunea, poate conteaza, poate nu, sau poti sa te lasi pe mana lu’ Emil Castravete.
  3. Care-i solutia aia care ne salveaza gaoaza ? E ceva realizabil sau barbologie de 2 lei si-o ciorba?
  4. Centauru’ voteaza iohannis, a zis !

  • Radu Post author spune:

   revolutie violenta, cum care e soluta?

   • Patru spune:

    da ce zici de revolutie d’aia in care nu faci nimic? cum esti tu de exemplu, iti faci banii din ceva ce stii sa faci, din scris, ei bine restul vor fii fortati sa faca si ei bani din ceea ce stiu sa faca si cei care sunt inapti retardati (sunt lucruri de facut pentru toti, tine doar de lenea celui cu pricina) mor ca retarzii. nu platim impozite, scapam de bugetari,e mai usor asa si nici nu tre sa ne ucidem reciproc deci ajungem in rai unde futem zeite si ne drogam ca prostii, dupa ce murim. dar cred ca o sa fie ceva similar si pe pamant.

   • Alexandru spune:

    ete na. ca n-am fi fututi in cur in continuare de unul si mai rau. nu e nevoie de nicio revolutie violenta. e nevoie de un popor care sa nu vrea sa fie futut in cur. si se va opri brusc totul. pentru ca, nu stiu daca ti-ai dat seama dar ne futem in cur unii pe altii ca disperatii. de asta nu se schimba nimic la noi. ca majoritatea populatiei traieste in cercul asta vicios in care mereu e unul mai mic caruia sa i-o tragi. e, cand om vrea sa traim ca oamenii…

   • oo spune:

    Nu boss, nu asa. Cine plm ar beneficia de asta? 50% sunt femei, vor trece de la spune nu hartuirii stradale la nu iesi noaptea pe strada. O parte sunt bătrâni, daca sistemul ia o pauza de o sapt jumate mor de foame si pastile. Apoi copii mici cu toti aia implicati, nu vrei revolutie cu unu de 2 luni. In spitale nu e bine cu rev vine iarna dc nu gaze si curent frig si mortaciuni. Tu vrei sa combati ca iti fura unu din banii castigati in liniste sa nu mai castigi nimic si sa iti dea vecinul in cap pt un borcan de murături. Sunt convins ca sunt multi ucrainenii care ar prefera sa nu fi iesit in strada ca sa nu mai zic de arabii aia care si-ar primii dictatorii cu bratele deschis va isis. Rev e cea mai proasta sol au incercat-o multi si toti au fost gen de sacrificu. Mă fut in el de viitor dc nu fac parte din el. Fii pragmatic.

   • uncetatzean spune:

    Spaima.n politicieni, sa nu li se mai scoale!

   • Pulamea spune:

    Dupa care romanii o sa constate ca sint cu adevarat liberi si o sa-si dea seama ca nici o Dacie Lastun nu pot sa (mai) faca fara ajutor.

  • Radu Tanasescu spune:

   Cum care e ma solutia? Daca ies 50.000 de oameni doua ore din casa in loc sa se uite la maruta sau la „romanii au talent” dam jos si guvern si presedinte. N-ar fi prima oara cand in Romania cade un guvern la presiunile a doar 50.000 de oameni, chiar daca aia erau mineri si noi nu. Si atunci nu exista nici internet si nici democratie, ca nu intelesese romanul ce-i aia.

   Mergi, votezi pula cea mai mica, si o dai si p-aia jos de la primul moment in care incepe sa-ti dea cu vaselina pe la cur.

   Cand iesim in Bucuresti suntem 2000 – 5000 de oameni dezorientati, fara lider, fara un plan. Ne plimbam putin pe strada in timp ce altii rad de noi, ca e mai usor sa ne ridiculizeze decat sa vina cu noi, dupa care toti se lamenteaza ca nu au ce sa faca.

 • glume proaste spune:

  Gasesc in articolul tau un mesaj foarte ProFund.

 • geox spune:

  ce te faci daca votul meu alege cine e violatorul, si eu, din diaspora, nu trebuie sa primesc pula in cur? deci tot ce vreau e sa vad durere si lacrimi, orgie si urgie. aaah, si cat de tare sper sa iasa pula groasa si noduroasa care sa-l futa pe basescu…dar in acelasi timp mi-e teama ca o sa se dovedeasca impotenta.
  Si chiar daca ar fi sa votez din tara, tot pula mai groasa si mai noduroasa as alege-o, doar pentru ca stiu ca sunt vreo cativa cu curul atat de fin la rand cu mine, incat durerea lor va fi inzecita in comparatie cu durerea mea.

  • Radu Post author spune:

   sa moara capra vecinului. mentalitate clasica de taran la suflet. te-as impusca in cap fara intrebari si dileme morale. in 2 minute as si uita evenimentul.

   • geox spune:

    aaah, music to my ears….te-nteleg perfect mosule, nu stiu de ce nu ma intelegi tu pe mine

   • Stevie von derr spune:

    Boss, sa-mi zici cand ramai fara munitie.

  • hai davai spune:

   dacă ești plecat din țară, dacă ai părăsit țară să-ți fie mai bine ție, de ce pula mea vrei să votezi pentru alegerile din România???

   • geox spune:

    exactly my point. pot eu sa ignor zecile de mii de muisti care au iesit in strada la cluj in semn de solidaritate cu mine? Ei cer pula, eu le-o dau!

    • ilarion spune:

     ia mai du-te inspre pula geox..

     culcarea, ca maine la 7 dimineata esti pe plantatie la cules , bafta

  • Radu Tanasescu spune:

   N-ai inteles nimic din viata asta. Vazusem chiar ieri un studiu facut pe evolutia IQ-ului in ultimii 100 de ani. Si media IQ-ului a crescut cu 50 de puncte, ceea ce e enorm.

   Acum 100 de ani oamenii gandeau fix in termeni de „sa moara capra vecinului”, „sa-mi fie mie bine” si nu erau capabili de a analiza evenimente din trecut sau de a gandi in termeni de „ce ar fi fost daca”.

   Din pacate doar media a crescut, nu si fiecare IQ in mod individual. Esti unul din cei care trage media in jos. Ceea ce e straniu, pentru ca teoretic o conexiune la internet ar fi trebuit sa te ajute.

   • Victor spune:

    Și ai venit tu să spui că ponta a câștigat turul 1 că îl ura cel mai mult pe băsescu? Și Iohannis că era inamicul numărul 1 a lui ponta? Lămurește-mă și pe mine.

 • Gicu spune:

  Radule, in sfarsit ti-ai revenit. Iti citeam blogul de ieri si ma simteam ca intr-un sat din teleorman care voteaza cu ponta. Atat ca astia ai tai votau cu iohannis. Ce popor superficial. Pentru ca nu tara de vina, e poporul. Drept dovada sunt turmele pe care o sa le vezi maine in strainatate. Aia practic voteaza pentru o pula mai mica cu care sa fiti fututi voi de cei acasa.

 • Bucifal spune:

  Aia din afara au o pula in cur straina,occidentala.E altceva totusi.Sa ai pula in cur pe 1500 euro in occident sau pula in cur pe 300 euroi cum e aici.Eu nu le as da voie sa voteze aia plecati,ati plecat din tara?ok,nu mai votezi.Voteaza prostimea de aici ce pula sa i futa in gaoz.Eu am ales pula nemteasca,adica pe Klaus

  • megatron spune:

   Da mah, in pula mea, dar aia care sunt plecat in strainatate, nu toti sunt plecat pt toata viata. Unii pleaca la studii pt 6 luni, 1 an, 2 ani. Altii muncesc pe contracte de 1, 2,3 ani. Dupa ce termina studiile, munca, tot in Romania vin. Asa ca idea ta e idioata. Dar oricum parerea ta nu conteaza.

   • megatron spune:

    *ideea

  • Stevie von derr spune:

   Ba, atata timp cat aia plecati aduc o contributie de „insert here a 7 figure number” tarii, mai dute-n pula mea fara circumstante atenuante.

 • dutzareputza spune:

  Raduleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee….papusile gonflabile nu au cum sa futa!

 • Fata cu cadelnita spune:

  ai dreptate si…bai, esti demential, tu, ce scrii si comentariile tale. vreau sa te votez presedinte.

 • salamcuceapa spune:

  Nu mai bine-ți iei jucăriile și pleci? Să se fută ei în cur mai departe.

 • Cristina spune:

  Foarte frumos spus. Trist, dar adevarat.

  • Cristian spune:

   taman acum in acest moment istoric te-o apucat confuzia sexuala ca pe aia cu 3 tzate si clitorisu cat o pula din serialu american horror story season 4?

 • mulea spataru' spune:

  Vedeti ca o pula invartosata si plina de sete o are orice candidat politic, chiar si Puacovei si Mudrea si-au crescut cate una.

  Glorie mielului, v-am pupat!

 • Base Invictus spune:

  In afara de marimea pulii trebuie sa ne gandim la un alt aspect extrem de important, si anume igiena.
  Stim ca unul dintre ei are la cur cel putin 5 penali, pe cand celalalt are peste 40. Cine sta in pat cu 40 de penali sigur are boli rusinoase.
  Daca tot o sa fim fututi in cur, macar sa nu luam SIDA.

 • siktir spune:

  in forma de organizare sociala impusa de cei care puteau sa-i bata pe toti ceilalti, izvorata de la babuinii incapabili sa cucereasca femelele prin priceperea de vanator sau culegator, vom fi mereu fututi.
  iar unicitatea sistemului din romania le confera si rudelor/afinilor/cunostintelor/cacatilor incapabililor de la „putere”, putere si insusiri aparte.

  caci cel mai frumos in viata e sa te nasti copilul oligofren al femeii care ii spala veceul bucatarului mucosului care e prieten cu varul cu sindrom down al fostei (primei) sotii a soferului unui om politic: ai toata tara la picioare.

 • bibi spune:

  cand oamenii ieseau in strada impotriva unei hotii transpartinice (rosia montana) ii luai la pula.
  asta inseamna sa fii hipster adevarat, sa fii impotriva oricarei solutii. orice se intampla, pt tine e o prostie, ceilalti sunt prosti mereu, mereu trebuie sa fii peste cineva. nu poti sa spui o data „bv ma baieti, hai sa cladim pe baza asta”. asta inseamna sa fii incuiat mental cu un ego prea puternic. la cat de prost esti, maine daca apare solutie la absolut orice problema, tu si pe asta o iei la pula.

  revolutie violenta deci. chiar trebuie sa iti scriu toate exemplele de revolutii violente deturnate? de la cele din ultimii ani pana la cea din 89?
  cel mai usor de infiltrat propria agenda este intr-o revolutie violenta. pentru ca este acompaniata de frica si confuzie (asta apare cand oamenii se omoara pe strada). dar zeci de exemple tot nu ar fi suficiente pentru tine. spune-mi o revolutie violenta care nu a fost deturnata tot de „EI”.

  apropo de votul asta, daca oamenii nu ies in strada sa dea jos toata clasa politica si sa ramana in strada pana apar niste principii scrise in lege…. ce imi ramane mie de facut? sa votez varianta in care la anul o sa am mai putine taxe si preturi mai mici in magazin (pula mai mica). sau ar trebui sa fiu sado si sa las pula mai mare sa vina, stiind clar ca asta se intampla daca nu se mobilizeaza fix cei care inteleg ca toata clasa politica e o mafie? asta ar insemna ca sunt chiar retardat.
  eu nu zic ca iohannis nu e fix la fel de hot ca si ceilalti (tot viol anal), doar ca din anumite motive (alta poveste) 100% sub el va fi pula mai mica in curul nostru

 • dutzareputza spune:

  Gata…l-am votat pe cel mai tare clturist din Romania,Radu Alexandruuuuuuuuuuu….!!!!!

 • macete spune:

  nu e dubiu, tot articolul e corect. si stati chill, pana n-o ajunge in tara asta sa te futa in cur pe bune sau macar pe-aproape, n-o sa fie nicio revolutie si numai candidati ca astia 2 vor fi.

  chiar daca nu pare, solutia e SA FIE cat mai nasol boss! da’ rau! sa se aplice mizerii gen impozit pe venit de 35% sau ce pula mea vehiculeaza guristii pe net. Sa fure tot ce o mai fi de furat p-aici! sa-si umfle burtile si sa se-ndoape cu 3 maini! eeetc!

  Cand vor fi emigrat toti iar cei ramasi aici renunta sa plece si nu va mai fi alta optiune, POATE abia atunci ai sa vezi miscari cu adevarat semnificative. Da’ altfel, mai crede cineva in schimbari majore minim 3 mandate de acu-ncolo??

  Solutia e mai jos si don;t worry daca n-aveti skill, e cam automatizata. un bancomat la miez de noapte si rezolvam cu finantele pt o bucata macar:

  http://motherboard.vice.com/read/this-smart-rifle-lets-you-shoot-a-quarter-mile-without-looking?trk_source=recommended

 • asdfg spune:

  Coaie, da Kim Kardashian! As pisa-o in cur cum ma pis pe politica si vot

 • marusca spune:

  Bravo, boss. Doar ca vezi, unii au stat nu 10 minute, ci 4 ore doar ca sa poata sa aleaga cine sa ii futa in cur.
  Ironia ta metaforica e cu atat mai amuzanta pentru ei, sun sigura.

 • Mandarina spune:

  M-am dus sa iau niste vin varsat.
  Ma intreaba baba de la chiosc daca nu am o punga. Ii zic ca nu am nevoie ca stau la doi pasi. La care zice baba ca nu are voie sa vand alcool pentru ca sunt alegrei. O intreb cine plm i-a zic ca nu are voie sa vanda alcool. Imi zice ca politia. Ca cica are fisa daca vreau sa vad. Mi-a dat vin, dar cica sa il bag sub geaca.
  Le e frica.

 • Pulamea spune:

  Trece-ti in CV la skilluri asa: sofisme – nivel avansat

 • Andrei spune:

  Radu Alexandru: ‘Și Ponta o să fie viitorul președinte al țării. Obișnuiți-vă cu asta că nici voința nici speranța voastră nu schimbă realitatea.’ – aici te-ai inselat

  • shab spune:

   De parca ar fi prima data. Unde mai pui ca i-a dat si o mana de ajutor lui Klaus. Centaure, ai ajuns mainstream, nu ti-e greata?

   • Pulamea spune:

    tot timpul a fost. e citit in principal de corporatisti

 • Ilici spune:

  la gunoi cu mafia pesedista, victorie Yoghi

 • gigi otv spune:

  daca ieseau la fel de multi la vot ca in primu tur previziunea centaurului in care iesea ponta s-ar fi intamplat, insa au iesit cu aproape 15-20% mai multi ca in primu tur (printre care si centaurul) din care majoritatea au votat cu santa klaus si au intors balantza :).

 • Ilici spune:

  bai centaure da-ten chilu meu cu site-u tau ca vreau sa donez si nu prea. Unde dreacu–mi fac cont ca sa donez si sa raman cu contu smenar? ca daca dau pe conectare pe wordpress nu exista register (doh! e doar pagina de administrare)

 • schema-TZ spune:

  nu e deloc clar. o data ce donez cum legi tu paypaly de un user? si unde se baga useru si parola? si unde iti faci contu?

  • Radu Post author spune:

   e un sistem, nu l-am facut eu. ca iti pui mailu acolo si daca dai mai mult de 15 primesti automat un mail cu ce si cum contu. ce dracu’

 • Stevie von derr spune:

  Mein name ist captain Klauss unt Ich werde dich alle ficken

 • fanulumocanu spune:

  raul maxim al societatii e dat de faptul ca oamenii merg la vot si nu sunt gata sa-si schimbe optiunile electorale in mod aleatoriu in asa fel incat politicienii sa nu mai stie la ce stimuli raspunde electoratul. adica , sa nu mai aiba nicio logica cine iese, sa inceapa sa se certe intre ei, sa-si ia gaturile, sa se faca incompetenti, sa se dea in primire unii pe altii in speranta ca . in speranta.

 • IoanaP spune:

  Ai avut dreptate in postarea asta; ambii candidati trag dupa ciolan,si de destepti ce sunt ii parasc chiar oameni din ograda lor. Daca acum s-a votat cu furie contra Ponta,ar fi tare daca ne-am mobiliza in alegerile urmatoare sa anulam buletinul de vot…sa iasa cu 1000-2000 de voturi valide, restul societatii-pauza! Eu nu cred ca neamtul asta vrea sa faca treaba la presedintie; vrea doar sa fie bagat in seama de UE,poate ia de acolo o slujba mai importanta.

Adaugă un comentariu