Ghidul complet despre dragoste și relații

Pentru că dau accept în lista de prieteni doar la gagici mișto ca să moară dârlăii de ciudă că au impresia că le fut pe toate, îmi apar foarte multe prostii romantice în feed.

Romantismul ăsta, ca subiect de gândire, ca ocupație a minții mi se pare extrem de stupid. Pentru că dragostea e simplă, ce fel de tâmpit trebuie să fii să te gândești activ la ea, să te preocupe subiectul? Mi se pare o obsesie la fel de cretină ca și aia cu fotbalul. Nu am nimic cu fotbalul, dar știți genul ăla de handicapat care atât știe și la atât se gândește? Fotbal? Tot ce are în cap și în conversație sunt scoruri, jucători și partide memorabile? Pe care dacă îl lași singur în cameră îi fuge mintea la fotbal în 5 minute și își recapitulează în cap fazele din ultimul meci pe care l-a văzut? Exact așa sunt și obsedatele astea de romanță care bagă zilnic citate explicative despre cum e dragostea. Cum se simte. Cum o recunoști. Cum o miroși și la ce temperatură trebuie să setezi mașina ca să iasă la spălat. Așa-s ele, defecte. Dacă le lași singure, mintea le zboară spre obsesia asta pe care cumva societatea a catalogat-o a fi mai artistică și mai fină decât aia cu fotbalul. Le recunoști de mici. Sunt proastele alea care de la 12 ani se întrabă cu voce tare ”oare cum o să arate soțul meu?”.

Și la fel ca și obsesia cu fotbalul, majoritatea obsedaților nu joacă și sunt complet pălămide pe teren. Sunt experți-observatori la nivel de discuție.

La bărbați e și mai penibil. Am un băiat în lista de prieteni care tot timpul pune statusuri de-astea despre cât de specială e tipa de care e îndrăgostit. Ce simte când o vede. Cum îi răvășește lui complet existența prezența ei. De vreo 3 ani. Nu am fost atent dar bag mâna în foc că nu e o singură tipă, ci o serie de tipe. Și toate sunt speciale și toate îl răvășesc la modul penibil. Ok, coaie, înțeleg că te simți bine, dar de ce trebuie să ne spui și nouă? Nu îi pasă nimănui decât obsedatelor de fotbal romanță. Dragostea e ca căcarea. E un act intim, te face să te simți bine, nu îi pasă nimănui de el în afară de tine și e ridicol să vorbești despre ea în public pentru că e ceva intim care e doar treaba ta, în pula mea de exhibiționist sentimental. Și serios acuma. Dacă toate tipele alea de care te-ai îndrăgostit tu sunt speciale, nu înseamnă asta că de fapt niciuna nu e specială? Îți explodează mintea, pula mea.

Și există atâtea cărți și citate și discuții și filme despre dragoste, un căcat atât de simplu încât îl pot explica complet într-o pagină de text. Ceea ce am să fac.

Asta e o inima. Am facut-o in mspaint pentru ca sunt un romantic si pentru ca stiu ca oamenii citesc mai usor texte mai lungi daca-s sparte de poze irelevante

Asta e o inima. Am facut-o in mspaint pentru ca sunt un romantic si pentru ca stiu ca oamenii citesc mai usor texte mai lungi daca-s sparte de poze irelevante

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE DRAGOSTE ȘI RELAȚII ȘI NU E GARGARĂ INUTILĂ

Ok, vrei să găsești pe cineva ca să simți sentimentul ăla magic de dragoste. Pentru că dragostea o alegi, nu te lovește. Aia care te lovește e îndrăgosteala și e complet altceva. E doar creierul de maimuță care a văzut la nivel superficial pe cineva care pare compatibil și s-a repezit ca găina la muci. Îndrăgosteala se lasă cu futaiuri și decepții de obicei. Și de-aia adulții n-o mai practică. Pentru că poți să futaiuri și fără implicare sentimentală și decepții inutile.

Tot ce spun filmele proaste și idioții despre dragoste e greșit. Doar tâmpiții cred că sunt speciali. Dragostea e despre compatibilitate. Și compatibilitatea e despre raportul dintre doi oameni, nu despre cât de speciali sunt fiecare luați ca atare. Nimeni nu e special. Doar unii oameni se potrivesc. Atât.

Știind asta, trecem la pasul 1.

Găsește o persoană de care ești atras fizic de vrei să te sui pe el/ea și nu ți s-ar părea deloc scârbos ba chiar fain să transpire pe tine.

Dacă ești dârlău asta e foarte ușor, că vrei să faci chestia asta cu jumătate din populația globului și unele obiecte.

Dacă ești femeie e mai complicat, că pe lângă fizic, care e secundar, trebuie să aibă niște caracteristici care să te atragă. O personalitate interesantă și/sau succes în diferite domenii. Doar că bărbații știu asta și instinctiv simulează că sunt interesanți și/sau au succes deși n-au și nu-s. Așa că mult noroc în dat seama care e pe bune și care doar se preface ca să te fută, fetelor. Ori îl fuți și vezi după dacă mai e cum era înainte, ori nu-i dai sexică decât după ce o face pe interesantul destul timp, și ori e pe bune, ori simulează foarte bine. Simulatul foarte bine e o trăsătură de succes, deci e bine oricum. Dar e nașpa să fii femeie că e mai complicat. Hahaha, ce bine că nu-s femeie. Viața e mult mai ușoară ca bărbat.

Dar ăsta e pasul 1 în găsitul și înțelesul iubirii. Sunt doar 2 pași, v-am zis eu că e simplu. Dar dacă atunci când vezi persoana, primul instinct nu e că vrei să-ți vâri genitalele în fața lui/ei, atunci n-are rost să treci la pasul 2.

Pasul 2. Compatibilități

Să îți placă forma cuiva și să vrei să îți freci genitalele de acea formă e ușor. Dar articolul ăsta nu e despre sex, e despre dragoste. Și dragostea, deși are ca necesitate sexul, e ceva mai complicată. Ține de compatibilitate. Iar compatibilitatea se poate împărți în două laturi simple.

a)Activități, concepții și obiceiuri comune.
Asta e baza iubirii. Și nu, sexică nu se pune ca activitate comună. Că nu poți să faci sexică toată ziua, ca maimuțele. Te plictisești dracu’, trebuie să ai și ce să faci și despre ce să vorbești.

Și asta te face să îți dai seama că nu există persoane speciale. Ci doar raporturi potrivite. Că asta contează. Dacă tu ești un zgârcan care numără reducerile și merge pe jos juma de zi ca să ia hârtie igienică direct de la producător, e fain să găsești o persoană exact ca tine, să vă bucurați împreună de cei 50 de bani economisiți la bax.

Dacă ești un dement care crede că pasta de dinți e o conspirație a industriei farmaceutice care îndobitocește populația făcându-i să mânânce fluoruri și că sănătos e să te speli pe dinți cu ceapă și găsești pe cineva la fel de dement ca tine, foarte fain, aveți un subiect comun la care să fiți de acord. Cu toții avem căcaturile noastre ciudate de comportament și e plăcut să stai cu cineva cu aceleași dubioșenii.

b) Rahaturi pe care nu le aveți în comun
Asta e partea cea mai importantă din partea cea mai importantă când iubești pe cineva care nu e propria persoană pentru că nu ești Trăistariu să te masturbezi în oglindă. Oamenii sunt diferiți între ei. Trebuie să stai și să analizezi serios care dintre chestiile diferite la cealaltă persoană te enervează și de care nu-ți pasă. Ălea care te enervează nu o să treacă cu timpul. O să se accentueze încet încet până când o să îți displacă mai tare decât îți plac toate chestiile bune și ajungi la faza ”căcat stau lângă o persoană care mă cunoaște foarte bine și cu care nu am nimic în comun” și se termină tot sentimentul.

Cel mai important pentru menținerea sentimentului e ca persoana de lângă tine să nu vadă și să facă lucrurile diferit la chestiile care chiar contează pentru tine. Restul e gargară și hormoni. Atât. Acum, în funcție de cât de compatibil e omul de lângă tine, dragostea ajunge la un deznodământ de mai jos. De la cel mai romantic la cel mai puțin romantic.

Deznodământul
a) Trăiți fericiți până un accident vă omoară pe amândoi în același timp. Asta chit că nu pare, e cea mai romantică finalitate a iubirii.

b) Trăiți fericiți până unul moare și celălalt e prea scârbit de ideea de a înlocui un om și sigur că îi e mai bine fără așa că așteaptă să moară singur. Sau își revine încet-încet, în funcție de cât de puternic sentimental e și își reia căutarea unei persoane cu care e compatibil că până la urmă omul nu e construit să stea singur și oricât de autosuficient e, tot se simte mai bine când atinge alt om.

c) Trăiți fericiți până când vă dați amândoi seama că oamenii se dezvoltă în direcții diferite și niște oameni care acum ceva ani aveau totul în comun, de la aspirații la hobby-uri, au ajuns să nu mai aibă aceeași direcție. Așa că stabiliți de comun acord că e mai sănătos pentru fiecare să își vadă singur de direcția lui.

d) Trăiți fericiți până când unul dintre voi își dă seama că era orbit de hormoni și aparențe și n-a judecat corect cât de enervante sunt diferențele alea și decide că îl consumă mai puțin să stea singur. Sau a găsit pe cineva mai compatibil. Și celălalt e dărâmat și își revine în funcție de cât de bine e construit și câtă experiență are la trecut prin căcaturi de genul. Unii chiar niciodată, pentru că sunt defecți, nu că au iubit foarte tare, cum le place lor să creadă.

e) Trăiți nefericiți pentru că vă dați seama amândoi că nu prea aveți chestii în comun dar vă e la amândoi prea frică de singurătate și de posibilitatea că oricum nu găsiți ceva mai bun, așa că vă complaceți în ură reciprocă și de sine până cineva moare și altcineva e eliberat forțat, pentru că a fost prea laș să se elibereze singur.

Și asta e tot ce trebuie să știi despre dragoste și relații. Asta e tot. Plecați acasă. Nu îmi vine să cred că Radu Fănel Constantinescu trăiește din asta de ani de zile. 

***

Comentarii (75)

 • phallus spune:

  Vezi că la compatibilitate ai pus de două ori a) iar la deznodământ de două ori c).

  • Radu Post author spune:

   ramasite din formarea textului si automizerii de word

   • Jane Făe spune:

    Da’ de ce dracu’ te mănâncă în cur să scrii în Word?!

    • aha spune:

     si unde vrei sa scrie jane, pa hartie igienica?

     • plm spune:

      vim + latex ca baietii mari

     • r spune:

      emacs, in plm

 • smecher spune:

  dar daca eu si gigi avem la comum pizda prietenei mele, inseamna ca eu ai gigi avem un punct in comun si suntem compatibili? brrr

 • scrot spune:

  Treaba cu fluorul din pasta de dinti, din pacate, e pe bune….dovedit dpdv chimic. Atrofiaza glanda pituitara. Ceea ce cam suge la viata, la propriu!
  In rest, bun articol! E misto si in acelasi timp simplu (adica de bun simt) sa fii serios, dar nu te obisnui cu stilul asta! :))

  • zedicus spune:

   bine atunci, lasa tu pasta de dinti si freaca-te cu ceapa in continuare

   • scrot spune:

    Da, as putea face asta, daca sunt un papagal care „citeaza” doar ce citeste si nu are discernamant. Sau, as putea sa aleg una din optiunile de paste de dinti fara fluor pe care le gasesti in orice hipermarket. Si nu ma refer aici la mizerii cu textura de argila sau fara mentol…
    Zic ca am comentat destul aiurea pe langa subiect :)

    • Jane Făe spune:

     Mamă ce profund ești, să-mi bag pula…

  • Minos spune:

   Scrot fara coaie, fluorul se gaseste in mod natural in multe chestii pe care le bagi in gura, inclusiv apa din rauri.
   Aparent tie ti.a atrofiat simtul critic.

 • seeds spune:

  „Pentru că dau accept în lista de prieteni doar la gagici mișto”
  mfw eu sunt una din gagicile „mișto”
  adică așa presupun că merge, nu?

  • Radu Post author spune:

   meh. nuj. uneori mai sunt si chior. habar n-am care esti.

   • seeds spune:

    da, păi.. figures. d-aia mi-am și pus numele ăsta obscur. țdai seama ce misterioasă sunt io să aleg a doua jumătate din the bad seeds ca pseudonim pe internet.

    wow ce mult și inutil am scris – da i can’t back down now, că-s deja in too deep, so

    anyway, 11/10 textu. mă bucur că a zis-o cineva. era about time.

    • bad spune:

     i like that vorbeşti şi în română şi în engleză at the same time, e foarte interesting şi smart. Ţine-o going.

     • shotaie spune:

      ^ clar e proasta, se vede nu are responsabilitatea unui interlocutor.

    • Jane Făe spune:

     Mai bine te dădeai reizingărl să fii mai cuul și diip.

    • seeds spune:

     @bad, iartă-mă, în pula mea, că-s îndeajuns de isteață încât să pot face treceri atât de ușoare și libere de la engleză la română. also, ceea ce vrei tu să încerci, sector7 did it first, deci du-te-n pula mea.

     ps: pun pariu că ești gagică. doar o gagică s-ar obosi atât de mult să răspundă unor anonimi pe internet (cum fac io acu, în loc să mă uit la un film) cărora oricum le ajunge fix pe cur opinia ta. a, și Radu. da’ asta e pagina lui și poa să facă ce vrea pula lui.

     ps2: poate ți se pare răutăcios commentu meu. da’ coaie, cum te-așteptai sa fii luată în serios cu numele ăla? măcar al meu e witty și i-am dat deja o poveste.

     • sandu spune:

      huaa, ba seminte, nu mai bine te duceai sa faci o ciorba? si nu mai sta toata ziua cu pula-n gura ca o sa faci carii.

     • vanpenis spune:

      hăhă. ce proastă-i mă-ta.

     • Radu Post author spune:

      si mie mi se pare la fel de cretin sa vorbesti in limba combinata. nu denota istetime. denota doar carente in doua limbi pe care le lipesti intre ele pentru ca nu stii destul din niciuna incat sa o utilizezi ca atare

     • plm spune:

      nu denota nici istetime nici carente, doar suna neplacut

 • bog spune:

  F. Adevarat toti prostii cred altceva

 • Robo spune:

  nimic de adaugat sau de comentat la acest post din partea mea (desigur, in afara de comentariul ca nu am nimic de comentat).

  se vede ca cel mai bine te pricepi la a scrie despre relatii, dragoste si sex, adica ai putea sa scrii cu mare succes la reviste glossy in caz ca treaba cu catavencu/vice sau unde mai scrii tu se impute.

  nu trebuie sa fii trist, fiecare e bun la un anume lucru.

  inca ceva: eu sunt curios daca aceste conceptii ale tale despre dragoste reusesc sau au reusit sa aduca langa tine gagicile pe care ti le-ai dori in viata ta.
  intreb pentru ca e nevoie de o femeie chiar speciala (sic!) care sa aiba maturitatea sau intelepciunea sa te inteleaga in privinta asta.

  estin singur Radule? sau urmeaza sa te insori in curand, pentru ca ai gasit-o deja?

  • hater spune:

   E tanar coaie. Trebuie sa fii extrem de irational sa te casatoresti pana-n 30-35.

   Si daca as avea ca gagica pe cea mai mare bunaciune din lume tot n-as lua-o de nevasta daca eu am 25 si ea are 22. O futi pana face 28 dupa aia cauti una de 19 si o iei de nevasta.

   • sebi spune:

    Si pisica cand nu a ajuns la slanina a spus ca pute. Doar proastele stau atata cu tine pana te hotaresti, am auzit vrajeli de genul: „de ce sa iau vaca pentru lapte?” pentru ca asa oricine poate sa ia lapte de la vaca ta. Parerea mea e ca trebuie sa locuiesti cu persoana respectiva un timp mai indelungat ca sa vezi compatibilitatea.

    • hater spune:

     corect. de aia e mai bine sa le filezi din gradinita

 • ioana spune:

  Pe tine te citesc asa multi prosti, ca incepe sa imi fie teama ca fac parte din ei si nu realizez…sau poste prostii sunt doar cei ce comenteaza…Ups! :D

  • Platon spune:

   Si asa, n-ar trebui sa iti fie teama sa comentezi?

  • ik spune:

   Nu esti proasta de loc si sunt sigur ca esti si frumoasa.
   PS: te futi?

   • Ioana spune:

    de loc si de timp

    semnat:
    alta Ioana

 • Bogdan spune:

  Cred ca e cel mai romantic post pe care l-ai scris in ultimii 6-7 ani… Vezi sa nu dai in depresie!

 • ik spune:

  Ca sa sintetizam putem spune ca dragostea e un lucru mare care uneste doua persoane foarte tare. Daca nici asta nu e romantism pur atunci sa-mi bag pula in ele de sentimente!

 • Ficat spune:

  Voi ăștia care comentați aici : … săracilor…

 • Omu negru spune:

  Inima aia a ta seamana cu o pizda de blonda blonda rascracanata dupa futai. Adica dragoste :)

  • If0014 spune:

   De fapt Radu a luat poza aia din Rorschach.

 • M/F spune:

  Cred ca am putea fi porumbei.
  Sunt total de acord cu articolul!

 • Jane Făe spune:

  Cum adică să aibă dârlăii IMPRESIA că le fuți pe toate?!
  PĂI NORMAL CĂ LE FUȚI PE TOATE!!!

  CĂ TU EȘTI STĂPÂNUL LUMII
  ȘI AL NOSTRU TATĂ EȘTI
  ȘI PE TOATE CELE BUNE
  NUMAI TU LE BABARDEȘTI

  Că, plm, de-aia ești Centaur Intergalactic Omnipotent.

  A, știu, ți-au hăcuit ofticoșii contul și au scris o dezinformare finuță la începutul articolului.
  Pfiu… Mă speriasem…

 • Sorin spune:

  Dintre cei ce comentati mai sus,se pare ca inca sunteti multi care refuza rationalizarea dragostei si a motivelor pentru care apare ea,voi nefiind cu nimic mai presus de pitipoancele care se gandesc la dragoste ca la o chestie ezoterica,mistica si recurg la citate siropoase.Sa ne intelegem,exista ca sentiment,insa acest sentiment e influentat de creier si de (pre)conceptiile lui,nu e ceva inexplicabil,complicat,metafizic,ce iti ofera o stare de beatitudine eterna.Aduceti argumente scolaritelor,ori ramaneti in lumea cu unicorni si curcubee!

  • Mitel spune:

   Faza e ca nu trebuie nici sa cazi in extrema cealalta si sa intelectualizezi excesiv dragostea. Muh endorphines, muh neurons. E ca si cum te intimideaza beatitudinea aia care oricum exista, ptr ca esti o fiinta umana si vrei sa o diminuezi ptr ca nu se potriveste cu modul in care te percepi.

 • mircea badea spune:

  HAIDETI SA NE FUTEM IN CUR !

  • KrantzRo spune:

   Excelent! Începe tu singur, până ajungem şi noi la tine. Da’ vezi, lasă lumina stinsă. Să fie surpriza mai mare…

 • MyEvilTwin spune:

  Beton, vere. :)

 • Mitel spune:

  >>ori nu-i dai sexică decât după ce o face pe interesantul
  >>ori nu-i dai sexică
  >>sexică

  ics de

 • Lache spune:

  Si dragostea la homosexuali?

 • Aliona spune:

  Foarte frumos, ai dat-o bine cu articolu asta

 • gabi spune:

  deci …..a fost odata ca in povesti un handicapat (sau mai multi probabil ) care nu stiu din ce regretabila eroare au promovat sloganul ,,femeia este egala barbatului ” . Si de aici au pornit toate blastamatiile infernului sa iasa pe pamant =)
  Ca sa exemplific cu un mic exemplu @ te bagi si tu ca omul seara in pat dupa o zi istovitoare ……… si ,,fara sa vrei ” tragi o mica basina . – Ma boule ! am impresia ca nu mai ai respect si sentimente pt mine ! zice ea ….te basesti ca un porc ! Te bufneste rasul si fara sa vrei mai scapi una …. -AAA o faci intentionat ! stai ca o sun eu pe ma-ta sa-i spun ce pramatie a fatat bla bla bla .
  eeeeee pana aici . Acum 1000 de ani pentru asa jigniri o femeie era arsa pe rug de catre inchizitie lol.Acu o banala basina clasata drept lipsa de iubire si proba de divort ….

  • unualtu spune:

   te simteai mai bine daca-ti spunea ca ai pula mica? practic ti-a facut un serviciu.

 • gigica spune:

  cel mai adesea, vorbim de cretini, si nu conteaza daca se reproduc sau nu „in numele iubirii”, ca oricum scot alti cretini.

  si chiar daca tind spre o normalitate (exceptionala, in romania), nu le convine sa se imperecheze cu exemplare mai bune (frumoase, inteligente, indiferent ca vorbim de ei sau ele). majoritatea incearca sa isi traga partenerul mai bun in jos (fie tampindu-i, fie ingrasandu-i), si sunt invidiosi pe succesul aluilalt.

  cred ca e defect de educatie materna

 • Mos Craciun spune:

  Părea aşa draguţ postul, nici mult, nici puţin şi inimioara este aşa înduioşătoare. Numai că te inşeli amarnic, cănd presupui că idioţii greşesc şi tu nu.

  Pas 1:Ce spui tu este că: eşti atât de „atras”, încât primul instinct e sa îţi vâri genitalele în fața lui/ei?
  Asta e primul instinct??? Eşti clar nefutut(ă) şi consumator de pornografie de duzină.

 • delia spune:

  Cea mai de bun simț definiție a dragostei citită vreodată.

 • MAM spune:

  Degeaba ziceti. E tarziu pentru unii, e devreme pentru altii. Valuri trec si vin cum trece vremea si e rau sau bine tu sa socotesti, daca te cheama tu sa nu bagi in seama, ca nu e nimic nou si toate sunt vechi, sa nu speri degeaba si sa nu ai teama…. Sau asa cumva…..

 • vic spune:

  Cred ca un limbaj mai putin licentios ar face totusi mai bine.Nu de alta, dar cum ala nu e cazul sa spuna mereu ce bine se simte ( devine obositor daca nu penibil ), nici astialalti nu trebuie sa citeasca tot limbajul asta vulgar.
  Parca totusi aspiram la altceva, cel putin declarat.Ca sa nu mai vorbim de educatie ( bugetul nu are nimic de a face aici ) !!!

 • Rox spune:

  Buna! Pentru mine articolul asta a fost ca un ”dus rece ” si vobesc f serios.L-am gasit din intamplare, exact cand nu ma simteam f bine din anumite puncte de vedere . Poate o sa ti se para ciudat dar m-a trezit la realitate ,recunosc ca sunt un pic mai sensibila :D.In final, pula mea, asta e viata ,merg inainte ( pentru ca nu vreau sa raman in lumea de” unicorni si curcubeie”.!Ma duc sa imi cumpar motocicleta.Happy life!

  • sebi spune:

   De ce vorbesti cu „pula mea”?
   pe bune e ca si cum ai vedea copii de 20 ani albi maturizati fizic rostind fraze de negrii: ” know what i’m sayin?, nigga, feel me bro?”

 • gabi spune:

  domnu foto vreau sa te intreb o chestie …. in penultima poza pustoaica tine o frunza ruginie in manuta dreapta. Hai sa facem un mic exercitiu de imaginatie si sa ne imaginam ca in loc de frunza fata tine intre gingasele degetele falusul tau erect. Eiii stimate domn ….cum vezi acum problema ?? tot proasta ar mai fi ?? heeheeeheee

 • Irina spune:

  E doar un punct de vedere si e simplu pentru ca asa tratezi tu acest subiect. Doar o parere personala despre un subiect pe care l-ai tratat cu un amatoricism umoristic in general specific oamenilor care au dezgust general fata de latura sentimentala a fiintelor umane si potentialul acestei laturi in relatii. Un subiect destul de controversat caruia oamenii de stiinta din toate timpurile se chinuie sa-i gaseasca explicatii, poetii sa-l descrie, scenaristii sa-l simuleze si te-ai gasit tu sa pretinzi sa afirmi ca este atat de simplu. Este atat de simplu pentru tine, probabil un motiv fiind acela ca nu ai inca maturitatea necesara in a-ti construi o viziune mai larga de atat. Viziunea de ansamblu asupra acestui subiect este una incompleta din punct de vedere stiintific, fiecare dintre noi completand-o dupa modul in care ne convine cel mai mult. Tie asa iti convine. Radu la fel, a completat-o cu ce i s-a potrivit/convenit.
  Sarbatori fericite!

  • Radu Post author spune:

   daca sunteti curiosi, proasta asta are mail cu snowflake, deci va dati seama ce speciala se crede si cum de-asta nu e de acord

 • Cristina spune:

  O sa sune aiurea, dar textele tale ma ajuta uneori in temele tampite pe care le avem la scoala. Uneori mai iau cateva idei sau pasaje de pe blogul tau, eventual le cenzurez, dar iti dai seama ca asa se duce mult din hazul original. Nu le citesc decat in clasa, la unii colegi le-am si spus ca nu le-am scris eu. Oricum, voiam sa iti spun ca esti destul de educativ, profesorii sunt mereu captivati cand citesc ceva de la tine

  • Mircea spune:

   Cat de inteligenta esti, Cristina!

 • miki spune:

  exista si varianta f) dupa 20 de ani de trai fericit in comun unul din ei ii pune sticla pisata in mancare cateva saptamani, ii da un topor in cap si il invata sa inoate in veceul in spatele curtii, il face mai mic si-l da la porci, il trimite in concediu cu elodia etc.

 • KrantzRo spune:

  Io zic că faza a fost cam aşa: Radu Centauru’ s-a trezit într-o dimineaţă, după o noapte plină de acţiune, ce va fi scenariul din Hangover 5 şi şi-a zis: – Ia să mă cac!
  Ideea e că nu-i venea chiar la propriu, ci pe un sentiment. Şi cum era în urma unei desparţiri dureroase de o gagică mişto (a câta oare?), care, normal, nu mai voia „sexică” decât cu acte în regulă, şi-a ales dragostea. Ce a ieşit, am citit mai sus. Deşi pentru unii pare cool şi parcă spus de ei, dar cu alte cuvinte, ghidul are o mică aplicabilitate şi aici mă refer ca interval de vârstă şi sex. Mai ales că are şi o porţiune de SF, că autorul încă n-a ajuns acolo unde ar putea să-şi dea cu părerea. Cel mult cu presupusul.
  Tare aş vrea să-i văd pe toţi durii, care acum stau cu nasul în iarbă sau în cât mai multe frunze ale dânselor, în momentul în care vor fredona prosteşte melodia lu’ Ducu Bertzi…

 • Blitzgrig spune:

  Incredibil cati dobitoci pot sa o arda pe site-ul asta…. Te uiti la commenturi si realizezi ca daca le-ai da cacat si le-ai zice ca sunt neuroni caramelizati, l-ar inghiti cu strambaturi din nas si ifose dupa care ar zice ceva de genu: „Mama le facea cu scortisoara, sa faca sinapse mai usor”. In fine, presupun ca se simt oamenii mai destepti, ca atunci cand fac febra musculara de la laba, senzatia de „mama ce antebrat am facut”.

 • A spune:

  Tu de ce nu mai faci parte din proiectul „Nimic nou”?

 • Cerbu da Haur spune:

  Textul ăsta ar trebui introdus în programa de socio-umane din liceu. Să se dea teză și probă practică. Și centauru’ făcut ministru al educației! (cu toate că dictator ar fi mai interesant) ;)

  • Ioana spune:

   Ai un avatar cu o piramida care-ti intra-n cur.

 • valentin spune:

  Ai uitat de eliminatul concurenței. :))) Cu orice mijloace. :)))

 • alin spune:

  Ce ghid, fratilor ?! Nu e nevoie de asa ceva. Fac eu un rezumat : TOATE SUNT CURVE SI VOR NUMAI BANI. Gata, vedeti ce simplu a fost ?

Adaugă un comentariu