niste reclama moca

M-au bazait niste oameni si m-au prins intr-o dispozitie amiabila ca fac un eveniment. LAN party de-ala imens in bucuresti. Cum sa n-ajut. De cand eram mic imi placea sa tip la oameni in timp ce joc jocuri cu ei. Acuma is lenes si o fac doar pe skype, dar pa vremuri, pai pe vremea mea, daca aveam 50 000 de lei si n-aveau ai mei o dispozitie ciufuta, ma duceam cu baetii la sala de calculatoare sa ne impuscam toata noaptea.

Acuma mi-e lene. Dar na, uite comunicatu de presa si o poza. Cica o sa fie foarte  multi oameni. Daca n-o sa am ce face in ziua aia, si rar n-am ce face, s-ar putea sa trec si io. Dar unde ramasesem, a da, comunicatu bla bla au si site.

Si astia care sperau ca am scris ceva amuzant, meh, luni gen. Si astia care acuma cred ca e verde la promovat chestii moca, nu. Doar daca ma prindeti intr-o dispozitie buna si cu o chestie de care sa ma arda o nostalgie. Sau foarte foarte foarte multi bani.

 

 

–––––––––––––

Iubitori de gaming și tehnologie de pretutindeni, pasionați de strategie și competiție, geeks & nerds, împătimiți și novici, elevi, studenți, domnișoare și domni, gameri de toate vârstele, Liga Studenților Electroniști lansează PROVOCAREA de primăvară: LANParty v13 codename „DarkMoon”!

Sâmbătă, 04 aprilie, de Lună Plină, ne dăm întâlnire în Rectoratul UPB, corp AN, începând cu ora 10:00. Vom petrece 24 de ore în cea mai bună atmosferă, cu cele mai tari prezentări, demonstrații și concursuri pentru public organizate de sponsorii noștri, dar și cu o competiție de COSPLAY.

Nu lăsa 13-le să te descurajeze și vino și demonstrează că ești cel mai bun la una dintre competițiile oficiale LANParty v13 codename „DarkMoon”!

Și pentru că sărbătorim în avans Paștele, garantăm că iepurașul va aduce premii și mai mari decât anul trecut! Așa că fă-ți echipă (sau vino singur) și începe să te antrenezi pentru performanță!

NU pierde startul înscrierilor: urmărește site-ul (www.lanparty.lse.org.ro) și pagina de Facebook (www.facebook.com/LANPartybyLSE) pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, dar și pentru a vota competițiile preferate și a decide ce vom juca. Succes!

***

Comentarii (9)

 • gigi primu spune:

  PRIMUL ! urmatorii care posteaza dupa primu tre sa-l suga pe primul de pula.

 • centaurul e viata spune:

  Iti dau o bere daca vii. Parca grolsch era preferata ta, nu? Sau ciuc radler cu grapefruit?

  • Radu Post author spune:

   ciuc radler cu grefe si daca poti sa pui si putin sloboz in ea.

   • Dafy dack spune:

    Gata sefu’, se face.La pachet cu fundita?

 • A spune:

  draguta initiativa dar Cosplay-ul..jos de tot.

  • shotaie spune:

   sunt electronisti, la ei cosplay = aproape sociabil si imbracat casual.

 • Bucifal spune:

  E si jocul ala minunat Nu te supara frate?Eu sunt bun la Mario si sotron

 • ejkmproszd spune:

  Asta CA sa moara Vrancovete de ciuda.

 • fane q sapte spune:

  joaca si heartstone acolo? s-ar lasa cu injuraturi mai ales daca se gaseste vreunu sa joace hunter :)))

Adaugă un comentariu