40%

Am spus-o de nenumărate ori și o să o repet până mor: idiotul e controlat de două nevoi primare, care se bat cap în cap: Nevoia de a fi în rând cu lumea și nevoia de a fi special.

Din cauza primei, idiotul se îmbracă la fel cu toți din grupul lui, emite aceleași idei ca toți din grupul lui și consumă aceleași căcaturi ca toți din grupul lui. Ca să fie acceptat și plăcut.

Din cauza celeilalte, idiotul simte nevoia să fie mai cu moț decât restul grupului. Vrea să iasă în evidență. Să se diferențieze și să arate că are ceva care e doar al lui. Ca potențialii parteneri și rivali să-l distingă și să-l admire.

Așa au apărut cultura pop și contracultura pop.

Dacă în idiot nevoia de fi ca toată lumea e mai mare decât cea de a fi special, idiotul va face parte din cultura pop. Din mica majoritate. Din ăia 60% dintre idioți. Cocalarii de rând. Toți cu aceeași freză cum au văzut ei la un fotbalist, toți cu aceleași haine pe care le-au văzut ei la niște cocalari mai bogați. Aceiași ochelari de soare, aceeași pasiune pentru manele, Alex Velea și radio Zu.

Dacă în idiot nevoia de a fi special e mai mare decât cea de a fi ca toată lumea, idiotul va face parte din contracultura pop. Marea minoritate. Restul 40% dintre idioți. Hipsterii de rând. Toți cu aceeași freză cum au văzut ei la un solist, toți cu aceleași haine super dandy relaxate pe care le-au văzut la hipsteri mai populari decât ei. Aceleași musteți, aceeași pasiune pentru muzica indie de căcat, Robin and the Buttstabbers și radio Guerilla.

Diferențele între cocalar și hipster sunt doar de formă. Ambii consumă rahaturi egal de nonvalorice. Ambii sunt lipsiți de discriminare, gusturi și personalitate. Singurul motiv pentru care s-au scurs în una dintre cele două opțiuni, cultură sau contracultură, e doar procentul ăla. 40-60. Unii vor să fie 60%, alții 40%. Atât. Asta e toată baza pe care își construiește idiotul prezența în societate.

Mie îmi place să mă iau de idiotul hipster. Idiotul de 40%. Că de ăia din cultura pop se iau deja ăștia din contracultura pop. Pe desupra, hipsterul prin definiție se simte special, că e din marea minoritate, nu din mica majoritate. Deci e mai satisfăcător să îi dai o muie din când în când, să-l aduci cu picioarele pe pământ.

Așa că am să mă iau de niște chestii populare la idioții hipsteri. Aici se termină partea teoretică a articolului și începe partea de muie încrucișată.

Robin and the Buttstabbers

Urât ca un coi întors pe dos. Zi mersi că nu poate cânta din poză, că e la fel de grețos și auditiv.

Urât ca un coi întors pe dos. Zi mersi că nu poate cânta din poză, că e la fel de grețos și auditiv.

Formație mai de căcat ca asta nu există momentan. Tocmai au lansat un clip nou, cu niște actrițe faine prin el, care nu înțeleg de ce pizda mă-sii de treabă sunt atât de proaste încât să apară în asemenea rahat. Și toate pizdele afone, care n-au cultură muzicală, ureche sau discernământ, dar nu ascultă Alex Velea pentru că au decis că-s 40% nu 60% dau share la căcatul ăla care muzical e inferior celei mai jegoase manele.

Totul e greșit la formația asta.

Solistul e un hipster cocoşat, hidos, antipatic şi cu o voce gâjâită şi banală cu care nu poate să facă altceva decât să vorbească puţin lălăit și monoton într-un mod în care, dacă ești foarte prost, poți crede că cântă.

Instrumentația e aceeași variație pe două note pe care hipsterii au folosit-o de la The killers la The Amsterdams într-un mod detestabil.

Numele formației e genul ăla de căcat care sună interesant dar nu înseamnă nimic, esența hipsterelii.

Înainte cântau doar în engleză, că na, știți cum e, dacă ești prea prost să faci versuri inteligente în românește, o dai pe engleză, că acolo se cunoaște mai greu că nu spui nimic. Ratatul ăsta superficial a găsit rețeta perfectă de a face versuri pentru hipsteri: spui căcaturi care sună cool, nu înseamnă nimic, dar dacă ești prost le poți confunda cu metafore. Soare cu dinți, mireasă în flăcări, super tare, frate, ce pula mea vrei să zici nici tu nu știi, dar sună ca și cum ai încerca să spui ceva. Artă, dă-te-n căcat. Mizerii pseudointelectuale prețioase fără nimic în spate în afară de cuvinte care sună interesant. Gargară penală. Dar e super 40%. Dat pe toate radiourile pentru idioții 40%.

Gen Radio Guerilla

Cuib de oameni care se dau intelectuali da n-au citit o carte în ultimii 5 ani mai mare ca ăla nu există și nu a existat niciodată. Gen broscaletele pitic impostor Liviu Mihaiu, un șarlatan căruia pe vremuri îi scriau alții textele în Academia Cațavencu și el doar le semna, pentru că nu a fost niciodată în stare să cace un gând coerent.

Singurele diferențe între el și o pulă sunt că pula n-are bască și urechi. Și e ceva mai înaltă.

Singurele diferențe între el și o pulă sunt că pula n-are bască și urechi. Și e ceva mai înaltă.

Coclit cu bască care încă o face pe guvernatorul, are cărți de vizită cu poza lui făcută ca un fel de Che Guevara. Atât de prost e. I se pare cool Che Guevara ca tututor proștilor care n-au citit mai mult de trei rânduri de informații despre Che. Acum mulți ani Mihaiu orăcăia să fiu dat afară de la Academia Cațavencu că am scris aici că radioul lui e un căcat aici, pe pagina mea. Să-mi sugă pula. În continuare Radio Guerilla e un căcat, el e un căcat și doar idioții 40% ar putea să-l considere interesant, pentru că sunt proști. Pentru noi restul e doar un pitic cochet și ridicol, un Cătălin Botezatu al contraculturii pop. Să-l fut în inimă și să-i dau muie cu căcat de păcălici penibil care de 20 de ani încearcă să convingă universul că e cool, poate fute și el ceva. Din cauza mascotelor ca el s-a dus pe pulă Academia Cațavencu.

Un alt căcat atât de exact la fel ca Mihaiu încât nu merită prea multe rânduri, formator de opinie în rândul idioților 40% e Dobrovolschi. Singura diferență e că e mai tânăr. Dar, la fel, n-a fost în stare să cace în viața lui un gând original, pe care să nu-l fi auzit și reformulat de la alți hipsteri. Dacă prostul ăsta a citit vreo carte după liceu, eu îmi mănânc pălăria. Pute a autosuficență la fel de tare ca mentorul lui, broscaletele de Mihaiu. Amândoi n-au nevoie de căți pentru că deja le știu pe toate. În schimb le promovează la greu, pentru că e cool la 40% să vorbești despre citit cărți și să vizitezi librării.

Mai țineți minte când penibilul ăsta încerca să-și facă site, dobro.ro, și se milogea de oameni să-i doneze bani, ca să scrie în continuare prietenii lui hipsteri acolo despre ei înșiși fără să-i citească nimeni?

Sau decât o revistă.

Ce mizerie e mizeria aia. Fix doar hipsteri narcisiști care scriu despre ei înșiși, viețile și gândurile lor anoste. Și unii

Dobrovolschi gen

Dobrovolschi gen

despre alții, că nici un grup de narcisiști nu e complet fără o labă în cerc. Singurii cititori ai acelui căcat aburind sunt niște hipsteri la fel de narcisiști care visează ca într-o zi să scrie și ei acolo despre ei înșiși. Că ăsta e visul hipsterului. Să aibă locușorul lui public în care să se descrie și să se laude singur.

Am înțeles că și ăștia de la radio gorila s-au despărțit. Că oricât de nesemnificativ e un căcat, tot merge rupt în două. Acum e Gherila, care e același căcat dar mai mic, și radio tananananananceva, care e tot același căcat dar cu Craioveanu. Care e un fel de Dobrovolschi cu păr.

Super tare. Eu zic că oficial se încadrează la șomeri amândoi. Doi șomeri încercând să atragă același singur ascultător cu aceeași piesă de căcat de la Robin and the Buttstabbers. Și acelui singur ascultător pierdut nu o să-i pese unde ascultă melodia că oricum o știe. Că e solistul de la Robin and the Buttstabbers. Doar un om atât de cocoșat, hâd, afon, labagiu, anost, mediocru, pesudointelectual, antipatic, autosuficient și terminat ca solistul de la Robin and the pizda mamii lor poate asculta un radio atât de de căcat ca gherila și tananana.

Ce nume de cacacat. Să-mi sugă pula toți cei menționați în articol, cunoștințele lor și oamenii implicați în aceleași proiecte cu ei. Nu sunteți mai buni decât cocalarii de rând. Doar cu 1/3 mai puțini. Și cu ceva mai multe harfe  nejustificate, de mediocri făloși că nu-s 60% ci 40%.

***

Comentarii (92)

 • jiji spune:

  M-a uns la suflet…

  • Jane Făe spune:

   Pe mine nu prea. Adică, na, tot ce a zis e evident. Dar mi s-a părut prea scris la supărare, luat prea personal, din postura unui muritor ordinar ofticat, aproape obosit și gata să se dea bătut, nu a unui centaur omniscient, omnipulent, omnifutezător. Ce plm e asta?! Așa pot să mă ascult pe mine gândind.

   Nu mai scrie, bă, la repezeală!

  • REDOXON spune:

   SI PE MINE M-A UNS IN GAURA CURULUI!

 • fanulumocanu spune:

  Mihaiu seamana un pic cu Elisabeta Rizea. Da ai mers prea departe, da-te-n pula, sunt totusi niste oameni. Si care-i treaba cu Bendeac, de ce i-ai pus poza?

 • Cazma spune:

  „Să-l fut în inimă și să-i dau muie cu căcat de păcălici penibil care de 20 de ani încearcă să convingă universul că e cool, poate fute și el ceva.”

  Sa-mi bag pula, m-am ridicat in picioare si am aplaudat monitorul, la finalul articolului!

  Am auzit ocazional de persoanele din articol, nu le stiu biografia sau ce au facut prin viata asta… dar daca o persoana le poate detesta in asemenea hal si sa exprime scarba intr-un mod atat de patimas si de plastic intr-un articol, in pula mea, acel articol merita aplauze.

  Bravo! Sincer bravo!

  Incep sa ma gandesc serios sa sar si eu cu banul.

  • sindi_cat spune:

   Nu te supara (nici tu, Radule), dar cum naiba devine chestia asta, de aplauzi un articol defaimator despre niste persoane pe care nu le cunosti? Daca tot nu stii cine sunt decat vag, de ce ti se pare atat de maret? Oi fi eu mai limitat, poate vrei sa explici.

   • Jane Făe spune:

    Aplaudă calitatea scrierii. Tu de ce pula mea cotizezi aici?!

    • sindi_cat spune:

     A, nu, si mie imi place articolul, dar ce scrie omul aici, „Am auzit ocazional de persoanele din articol, nu le stiu biografia sau ce au facut prin viata asta… dar daca o persoana le poate detesta in asemenea hal si sa exprime scarba intr-un mod atat de patimas si de plastic intr-un articol, in pula mea, acel articol merita aplauze”, mi se pare ridicol.

 • Iustin spune:

  Sunt curios ce parere ai de Macanache. Mie mi se pare la fel ca robin and the..Pe principiul, daca nu intelegi, nu inseamna ca nu-i arta. Ar fi fain un articol despre el. :)

  • gigel spune:

   Și eu care credeam că sunt singurul căruia i se pare că Macanache e de căcat :))

   • Radu Post author spune:

    Macanache e ok ca nu se ia in serios.

  • Pulameache?? spune:

   am dat search pe google si am vazut ce si cum dar: de ce sa faci cunoscut un anonim?

 • Red9 spune:

  Radule, te-ai intrecut pe sine. De mult nu ai mai scris un articol atat de buuuuun!!

 • androidul cu sobolani spune:

  da, chiar bun articolul, mă. pacat ca te dedici prea mult pentru un fel de antimaterie a celor 40%. aia agresivi care-s si mai cu moț.

 • Andrew spune:

  da, asta hate adevarat, m-a uns la suflet.
  tu doar de hate ar trebui sa scrii, esti mult prea bun pe nisa asta :)

 • oo spune:

  binee bossssss, campionul nostru, luceafarul nostru.
  Fin, fin

 • Dan spune:

  Am venit aici pentru calitate.

  Mi-au dat lacrimile de satisfacere.

 • Perkele spune:

  sincer, mie imi place Robin and the Buttstabbers, mai ales daca ii compar cu restul formatiilor de la noi si cu restul de hipsteri. dar poti sa iti bagi pula cat vrei in ei, nu vin eu sa ii apar aici, oricine are dreptul la o parere. bat pariu si ca multi dintre alt-country-istii sau alt-fokistii americani pe care ii asculti au vocea la fel de proasta ca Robin (sau plm, Dylan sau Vladimir Visotchi, si ei a avut o voce gajaita si banala), dar creeaza un feeling sau o atmosfera care te prinde si pana la urma asta conteaza, nu cat de bine canta sau cat de complexa si de tehnica e melodia lor. iar Buttstabbers au avut maxim 2-3 cantece in engleza (n-au trecut de la engleza la romana cum ai scris tu), macar au gasit cuvinte care sa sune bine si sa nu aiba sens in romana, nu in engleza ca restul de hipsteri (amsterdams, grimus, mono jacks, kumm sau altii mai noi gen velosonics etc.)

  la hipsteri cel mai mult detest autosuficienta si sentimentul ala de ironie si superioritate tampa. apoi ca toti se simt speciali si diferiti, dar umbla cu aceeasi uniforma. aia de la guerilla cand aveau audienta sub antena satelor (desi ca radio erau cat de cat decenti si e bine sa existe si hipsteri, nu numai kiss fm si europa fm), se laudau pe facebook cu „va multumim ca nu ne ascultati”, se dadeau elita pulii ascultata doar de un grup mic de initiati. mai scoteau si almanahe cu mitocanie de la oras, ca sa se dea ei total diferiti de restul si foarte elitisti. genul asta de oameni merita o pula peste fata.

  • sonia spune:

   Grimus îs okay, sunt catchy. până la urmă asta-i şi ideea.

 • Emrys spune:

  Jos palaria! Ura ta imi insenineaza si cea mai intunecata zi. Daca as fi gay, te-as cere in casatorie.

 • sindi_cat spune:

  Felicitari ptr cupa Hearthstone! Ce-ai facut cu PS4-ul?

  PS: pune o poza cu greseala de pe cupa, is curios. Danke!

 • Paul spune:

  Faraonule, poza cu Dobrovolschi nu e Dobrovolschi. Ai gresit persoana.

  • Radu Post author spune:

   tu ai trecut pe langa gluma

   • Jane Făe spune:

    Centaure, de ce plm ești muist și te iei de căpitan?

   • chiombi spune:

    eu ii stiam vag fata lu bodocolvschi ala si nici nu m-am prins. am dat search images ca sa vad cine e ala. si nici acum nu-s convins ca nu e un chelios cu viata dubla.

 • Aiurealand spune:

  E haios articolul, bravo. Am zâmbit un pic pe buda.Pe noi, romanii, ne deranjează multe chestii la ceilalți și ne udam ca Niagara când întâlnim pe unu care urăște aceleași chestii ca nu noi. E dubios sa te ambalezi atât pentru un deget mijlociu… Totusi. Adica, nu aveți și chestii care le iubiți în viata, doar chestii pe care le detestați?

  • Radu Post author spune:

   eu sunt ură

   • ipo spune:

    Macedonski te aproba.

   • renata spune:

    Nu e bine! Că-ți crește adrenalina, hipertensiunea și colesterolul ăla rău… Deși, ura e cel mai bun combustibil ca să mai dovedești o zi din viața ta…
    Nu știu ce să zic. Cert e că, de când mama m-a făcut, n-am citit o descriere mai bună pentru muzica lui Robin ăla (am ascultat-o pe you tube, că până acum nici nu știam că există). Face armonii pe două note.Corect! Și vorbește afectat pe ele, ca să pară că cântă în surdină și moșmondit, ca să pună în valoare textul. Care e o colecție de găselnițe ieftine și paradoxale (toți poieții care nu-și găsesc locul în viață, la un moment dat, pun de-o metaforă, alipind două cuvinte aiurea, gen ”sângele macaralei”).
    M-ai dărâmat însă cu caracterizarea lui Liviu Mihaiu. E muc și sfârc! Jos pălăria!

    p.s.: De ce aproape toți comentatorii tăi îți zic ”coaie” și bagă ”pulamea” mai des ca pe virgulă, atunci când o pui cum se cuvine? Au n-or fi înțeles, domniile lor, că la tine e un stil de-a zice niște lucruri în formă finită și la ei e că atâta le e lexicul?
    Sper să nu mă înjuri! :)

 • om spune:

  robin&plm e pui pe langa ce alte cacaturi indie am vazut postate de hipsteri. a ajuns sa mi se faca greata de fiecare daca cand vad ca o trupa se cheama ceva cu „the”

  • gogu speologu spune:

   the kriptons, fostu’ kripton

 • Cristina spune:

  Da like, daca si tu faci parte din acei 1% care nu asculta manele/pop/contrapop/muzica de liturghie/etc.

  • Jane Făe spune:

   Sugi căcat.

 • KrantzRo spune:

  Eu ştiu că peste tot e valabil clasicul 20-80. 40% mi se pare cam mult şi dă senzaţia de putere. Cînd faci parte din 40% aproape că contezi. Ceea ce nu e cazul aici.

  • Jane Făe spune:

   Moamă, matematicioanule, slavă ție că știi clasicul pulii, care n-are nicio bază și pe care îl mestecă toți ratații care consideră procentele ceva semne mistico-magice!

   • KrantzRo spune:

    Jane Făe, ai făcut şcoala vieţii, nu? Şi n-ai lipsit de la nicio oră. Bravo bă!

  • parerea lu' pareto spune:

   Genialule, ai citit carti de-alea despre cum sa-ti imbunatateti calitatea vietii, scrise de guru x al finantelor si care tine conferinte in hol la Hilton.

   • KrantzRo spune:

    N-am citit bre nimic. Am auzit asta dintr-o cuşetă alăturată de la un wc public. O fi, n-o fi adevărat, nu ştiu.

 • Jokerul spune:

  Eu mă intreb, femeile pe care le fute Centaurul, din care categorie fac parte ? Proastele din turma de 60 % sau hipsterele 40% (sau ambele) ?
  Oare Centaurul ar fute o tipă fană trupei Robin and the Fuckstabbers ?

  Tare sunt curios…….

  • frantz spune:

   Coaie, ești prost. Felul în care arată o femeie, nu are treabă cu muzica.
   Dacă e manelistă și arată bine, eu aș fute-o, că n-o iau să-i explic fizică cuantică. Vrei să fuți, boss, să-ți golești balastu din coaie, că te saturi de labă, precum ursu de ghindă.
   Cui dracu-i pasă că e băgată într-o turmă creată artificial de niște capete seci, dacă-i bună de pulă?
   Să fie validă estetic, ca să-l citez pe clasicul Centaur Intergalactic.
   Boss, pentru munca depusă și că ești printre puținii pe care-i apreciez în materie de umor, mă simt moral obligat să apăs cu putere butonul ăla de marcat loveaua, soon.

   • Jokerul spune:

    Deci tu dansezi pă manele, ca un maimuțoi libidinos, doar ca să prinzi o pizdă proastă manelistă ?
    Păi atunci, ce rost mai are să te dai mare dăștept ?

    • frantz spune:

     Ca un maimuțoi libidinos arăți și pe muzică de hipstări și pe muzica de la Zu, Kiss My Ass Fm și Radio 21. Depinde de interesul pe care-l am. Și da, când vine vorba să mă învârt pe lângă o pizdă proastă manelistă, ca să o fut, le fac, că nu am fixații, boss. Beau cu rocări, beau cu maneliști, beau cu hipstări, beau cu cine pula mea o fi, inclusiv cu mă-ta.

     • Jokerul spune:

      Deci ești un jegos de cameleon, te dai după cum bate vântul.
      Să-mi sugi știuletele !

    • ZaBici spune:

     Nu ba prostule, il intereseaza mai mult sa futa pizda aia, decat sa impresioneze un cacat cu ochi. S-a dus ba 2007-2008, s-a dus fadu de hate manele, cauta-ti in plm locsoru mai bine in aia 40%, baga niste robin si stai pitit in spatele moralitatii majoritare sa nu cumva sa rada un balit de tine.

  • Stanjenel spune:

   :))))

 • andrei spune:

  o fi vreo diferenta intre astia si alternosfera?

 • bocanc spune:

  Da’ zi-ne ce te-a apucat acum sa iti aduci aminte de chestii vechi de cativa ani

 • math 101 spune:

  Cred ca pitici gratis sta prost cu matematica. Sau e senil si uita de la mana pana la gura ce a scris cu cateva paragrafe mai sus.
  Daca in titlu si la inceput hipsterii erau 40%, la sfarsit au ramas unul singur pe care se bateau Dobrovolschi si Craioveanu. Cum ar putea fi aia de la Guerilla someri cand potentialul lor de audienta este 40%? Eu cred ca pitici gratis e gelos pe gasca de cheliosi ca aia au de nspe ori mai multa audienta ca el.

  PS: de gluma aia cu Bendeac in locul lui Dobrovolschi m-am „prins” citind comentariile pentru ca nu-mi aduceam aminte cum arata pentru ca nu ma intereseaza. A fost amuzanta pe jumatate prima oara cand am vazut-o, acum vreo 10 ani, dar reciclarea la infinit a unei „glume” vechi, proaste si copiata e plictisitoare si da impresia ca pitici gratis vrea sa obtina un efect pavlovian. Din pacate pentru el, chiar nu e atat de amuzanta incat sa te faca sa zambesti macar de fiecare data.

 • eueueu spune:

  pt toti care se uita la tv la emisiuni gen master sef, te cunosc de undeva, romani au talent, bla bla bla, unde se prezinta cazuri sociale plm tu esti cu femeia si ea vrea sa se uite, trb sa fi empatic rezonezi. ba fraierilor nu va mai uitati . caz real langa locu meu de munca e un chiosc, banal plm una e vanzatoare acolo cica divortata cu o fetita de vreo 2 3 ani . initial instanta o daduse p fata tatalui ca asta avea job si casa, apoi instanta s a razgandit i a dat o ei desi nu avea unde sa stea. bun cica dormea in magazin ea cu fetita, plm au dat o astia de la te cunostc de undeva la tv , donatii bla bla bla, acum are unde sa stea. ieri mi a zis o coega de munca ,care o asculta si ii zice ei prb ei , cica femeia si a luat masina, dar nu a facut nici macar scola de soferi. continuati sa girati prostia e bn asa. bn ca va simtiti jmecheri ca l ati votat pe johanis. e bn fiti prosti , cumparati marcketing , uitati va la pro sa va simtiti la tara, in jungla sa faca aia miliarde, ba parazitii zice bine citeste o carte. plm

  • STFB spune:

   Trolimeai belengheru!

  • Jane Făe spune:

   Căca-m-aș în tine și în paraziții!
   Futu-vă-n gât de semianalfabeți care silabisesc prin tabloide și abia sunt în stare să articuleze niște cuvinte să sememe cu o frază, tocmai voi vă găsiți să dați sfaturi la lume să citească!

   • ss spune:

    Parazitii sunt buni. Nu in totalitate, dar orisicat, au multe piese faine.

 • McGigi spune:

  Mda, curios cum sunt, am dat sa vad cine-s buttstabberii. Acu iau pastile de nervi…

 • ipo spune:

  Intrebare la Radio Erevan: e adevarat ca Piticul Atomic venea la sedintele de redactie in dresuri si punea picioarele pe masa?

  Si aia cu Radio tananananana mi se pare inca o idee stralucita marca Popescu.

 • IepureleCuRabie spune:

  Boss, nu stiu daca o fi vreo chestie rar folosita, da sa stii ca totusi am auzit de soare cu dinti cand eram copchil, insemnand cand e soare afara, dar racoare/rece. Deci e posibil sa fie o expresie legit. In rest, total de acord cu ideea de baza a articolului, nimic nu e mai rau ca prostu snob

  • Radu Post author spune:

   .. nu are sens toata structura de acolo, e doar o serie de fraze de-astea

 • Radu spune:

  Ce articol de cacat. Oricine poate sa-njure aiurea cum ai ars-o tu aici. Dezamagitor.

  • shotaie spune:

   ce suparat e asta ca n-are cupa

 • Pisdă Cumuci spune:

  Într-o zi, o să descoperi şi tu un sens al vieţii tale, dragă domnule, că stai cam prost la capitolul ăsta şi de asta te legi de oameni care merg pe drumul lor şi fac lucruri constructive. Any day now. Păcat, că poate ai avea ceva de zis prin scris dar îţi foloseşti talentul de-am pixu’. Se cunoaşte că eşti maxim de frust-traţionateden. Apropo, ştiaţi că nu aveţi voie să utilizaţi cuvântul acesta pe blogul Piticului? Ai trecut la un nou nivel, aproapele meu.

 • Gigi spune:

  I CAME A LITTLE!

 • shab spune:

  coaie, de ce esti asa suparat pe viata? injuri ca un etnobotanist in sevraj si nu mai scrii nimic amuzant. plm, ia niste vitamine, mananca mai sanatos, fa miscare.

 • Cineva in trecere spune:

  Ce jeguri bolnave la cap! Daca nu scriai de formatia pizdii masii, nici nu stiam de existenta lor. Inca niste ratati care se cred artisti pentru ca fimeaza in fata unor cladiri darapanate (lasate in paragina de putori betive), il imita pe Dylan cu foile scrise, sau se cred inspirati ca tarasc un topor prin padure. Daca astia l-ar vedea pe dementul unui sat din Vaslui venind cu toporisca s-ar caca pe ei.

 • mihaitzateo spune:

  Eu iti recomand sa mergi la un psiholog bun,ca ai nevoie mare.
  Daca tie nu iti place ceva,asta nu inseamna ca e prost.
  Pe urma cum ti-am mai scris in alta postare,de ce crezi ca parerile tale sunt o reflectare cu acuratete a realitatii?

 • ss spune:

  Dobrovolschi…”Pute a autosuficență”.
  L-am cunoascut pe muistul ala in cadru pur privat, la o petrecere. E la fix caracterizarea asta.

 • gimi spune:

  excuse moi, si astia contra contracultura pop, ca astia care scriu aici chestii, ca busters aia is de cacat si ca ei asculta gimly sau ceva, care is buni cu adevarat, de ce nu intra in intregul de 100% ? :)

 • mihaitzateo spune:

  Parerea mea,tine si tu 2-3 luni de abstinenta,ca ai creieru varza de prea mult futut.
  Referitor la Liviu Mihaiu pai ala are de vreo 9 ori mai multi followeri ca tine pe facebook.
  Banuiesc ca ie multi prosti pe facebook,Liviu Mihaiu are followeri care ie multi,da prosti iar tu,putini,da destepti.

  • Jokerul spune:

   dăștepți

   • mihaitzateo spune:

    Tocma am observat ca Justin Bieber are vreo 76 de milioane de likeuri la pagina de facebook.
    Si unii zice ca e prost.Invidiosi.

 • Alex spune:

  Am citit cateva comentarii p-aici… frate!
  Deci la noi exista un grup alarmant de mare, de hateri de profesie. Indivizi care se hranesc din ura si detesta oamenii de orice fel, cum sunt babele din autobuz.

  Nu le convine cum mergi, cum gandesti, ce asculti, ce simti, cum te imbraci… si le place sa puna etichete, sa arate lumii ca esti o nulitate, sa para ei mai superiori si sa ascunda faptul ca traiesc intr-o bula unde nu se intampla nimic.

  Fratilor! mi-e lehamite de voi. Au aparut si baietii astia cu un proiect diferit fata de ce e pe scena romaneasca, cu sunet si versuri proprii, si voi imediat puneti etichete, „Ca sunt niste sclavi”, „Ca sunt niste hipsteri infecti”, „Ca-s vai de mortii lor”…

  Eu nu sunt un mare fan, dar mi se par per total ok ca trupa. Si ar trebui sa luam in calcul ca rockul romanesc e mort, nu mai exista de fapt.

  Apropo, mi-aduc aminte de Fanfara Ciocarlia, cum au cantat la deschiderea premiilor Nobel si s-a ridicat toata sala in picioare. A trebuit sa vina un neamt sa-i promoveze, ca noi suntem prea dobitoci si nu ne place „Tiganeala”.

  Si acum toti sunteti experti in tenis, si va vad mereu cu postari de genul „Hai Simona!”.

  Baga-v-as o racheta in cur, onanistilor!

  • Cineva in trecere spune:

   Amice, daca cineva critica nu inseamna ca o face ca sa se dea mare, ci ca (ex cazul robin) pur si simplu baietasii aia sunt jalnici. Imita si se tanguie. Daca e un proiect diferit nu inseamna neaparat ca e bun.
   Dupa tine ar trebui sa omoram critica (ca sa nu fim „hateri”) si sa acceptam orice non valoare ni se arunca in fata pentru ca sunt noi si diferiti.
   Iar daca esti asa de pornit pe bagat rachete in cur, ia arata-ne pe propria ta persoana cum se face si fugi undeva in spatiu unde nu gasesti „hateri”.

 • anaare mere spune:

  sper sa crapi cat mai repede sa scapam si noi de viermi ca tine

 • Oberon spune:

  Am ascultat/vazut ceva inept cu ei pe youtube, (vopsea copacii cu o carpa rosie si bolborosea ceva) ca nu auzisem pana acum de Robin & Co, si-mi dau seama ca n-am pierdut nimic in afara de cinci minute, pretioase totusi, iar acum ma gandesc ca uneori sunt masochist, deh, batranetea….
  Ca sa-mi revin, o sa ma duc pe 29 la AC/DC.

 • Alexandra spune:

  L-am vazut pe individul asta de la Robin si aia ai lui intr-un reportaj:

  http://www.revistavip.net/static/images/revistavip_stiriultimaora/galerii/7730_a.jpg

  Purta o pereche de ochelari de zbor a la Amelia Earhart pe sub breton. Nu stiu ce povestea el acolo, ca eram prea atenta la ochelarii aia. Am fost intrigata. Acum am citit articolul tau si am inteles de ce, citez: ”Din cauza celeilalte, idiotul simte nevoia să fie mai cu moț decât restul grupului. Vrea să iasă în evidență. Să se diferențieze și să arate că are ceva care e doar al lui. Ca potențialii parteneri și rivali să-l distingă și să-l admire.”

  Oamenii astia sunt la fel de tristi ca rockerii care simt nevoia sa se imbrace in negru, sa poarte bocanci vara si sa urle ca li se inchide cocioaba din Vama Veche ( cica singurul loc unde se puteau simti si ei rockeri ). De ce trebuie sa ”strigi” in gura mare? De ce trebuie ca lumea sa te vada si neaparat sa te accepte? De ce consideri tu ca esti singurul formator de opinii? Ca din cauza asta au ajuns maneaua si non-valorile pe primul loc, din nevoia idioata a oamenilor de a tipa in gura mare ca ei sunt diferiti. Si din dorinta oamenilor de a-l consuma pe ala care striga mai tare. Ce procarie. Consum muzica rock de cand nici nu intelegeam prea bine ce e aia. Dar pentru ca n-am haine negre si bocanci si nu salvez bodega din Vama Veche, nu pot sa dovedesc asta. Si ce ma bucur. Ar fi minunat daca fiecare ar trai linistit acolo in coltisorul lui si ar face chestii pentru el si pentru ca ii face placere, nu pentru ca altfel nu se simte incadrat intr-o categorie anume.

  • ZaBici spune:

   Pisi, imi place cum scrii, ai ceva de spus, vrei sa ne futem?

   • Alexandra spune:

    Doar atat, pisi? Doar atat ai putut?

    • shab spune:

     Pai a vazut ca esti proasta si a crezut ca pui botul usor.

 • jack spune:

  Ba ,boule ,vezi ca ala chelios nu-i gunoiul de dobrovolschi ,e gunoiul de cosmin selesi ,schimba- ti dreaq ochelarii

 • ERU spune:

  Un articol intristător, in care umbra celui care se dădea odată mare centaur, scheaună penibil si evident plin de ură, prin spatele unora ca un pechinez nevrotic care te latră de abia după ce ai trecut de el, bazându-se pe faptul, că tie o sa-ti fie prea lene si el e oricum prea insignifiant ca să te intorci să-i dai un sut in cap.

  Robin e un penibil.
  Da Mihaiu e o varză umană cam fară coloană vertebrală.
  Da Dobrovoschi e autosuficient. Si toti cei care au ceva valoare si sunt constienti de ea, sunt mai mult sau mai putin autosuficienti inclusiv centaurul, doar ca la el e cool.
  Craioveanu nu e un fel de Dobrovoschi cu păr, ci e un sfertodoct, care nu a inteles/invătat nimic cât a stat pe la Guerilla.
  Guerilla nu a mai existat o perioada buna de vreme, fiind desfintat de CNA la ordin.
  Emisiunea lui Dobrovoschi e cel mai bun matinal din tara asta, asa de bun că ceilalti nici nu se văd pe grafic. Dar na, acum poate centaurul nu trece de nivelul de radio zu.

  Poate revii la starea care mă facea să intru pe aici. Momentan imi pare rău pt cele 3 minute pierdute să citesc penibilitatea aia plină de ură si pt că am fost prost si nu m-am putut abtine am mai pierdut 3 sa scriu si un coment.

 • sphinkter spune:

  ma machesc si vreau sa dau o muie. unde-i jane fae?

 • aleS spune:

  da tu ce cacat de radio asculti mah?
  ca si ai de unde alege
  ‘te’n pana mea, de ce nu-ti faci tu post de radio si revista

  • Radu Post author spune:

   da ma si fut, de ce nu-mi fac bordel?

   • Radu Post author spune:

    ma cac, de ce nu-mi fac baie comunala?

   • BibiChing spune:

    Ai evitat prima intrebare, mai pertinenta: tu ce radio asculti?

    • Radu Post author spune:

     niciunu? ma rog, unele de alternative country de pe net uneori, da rar. nicecream inainte de a ma fi saturat de playlistu lor. da iarasi, rar.
     am evitat intrebarea ca era genu de intrebare care presupunea deja ceva complet fara baza: ca ascult radio.

Adaugă un comentariu