Un copil activist donator de ficați a fost împușcat în cap cu un lansator de rachete de către un polițist pentru că încerca să salveze un vultur pleșuv în centrul vechi

Ăsta nu e titlul pe care îl vreți, e titlul pe care îl meritați

E bine că mă trezesc dup-amiază. Că până atunci de obicei apucă să se întâmple ceva, lumea să sară la concluzii și heirupisme, apoi să se demonstreze că realitatea e altfel decât zic ei. Fix atunci mă trezesc eu. La timp să zic „ha! ce proști sunteți!”

Ieri a vuit facebookul de știrea că un polițist a împușcat în cap un activist în București. Protestatarii de serviciu au început să protesteze. Păreriștii de serviciu să-și dea cu părerea și idioții internetului să readucă clasicul argument cancer: că dom’le ce se întâmplă în țara asta! Polițiștii împușcă în cap copii și agresează babe care vând leuștean în timp ce ADEVĂRAȚII INFRACTORI UMBLĂ LIBERI!

De ce să rezolvi problema x, când există problema y mult mai mare?  Și de aici poți aluneca pe o pantă.  Că există problema z mai mare decât y, de ce să te concentrezi pe y? Și tot așa până toate problemele devin nonprobleme în afară de cea mai mare problemă din Univers pe care ar trebui să ne concentrăm toți. Deci de ce să urmărească poliția ADEVĂRAȚII INFRACTORI CARE UMBLĂ LIBERI când nimeni n-a făcut mașina timpului să se întoarcă și să-l omoare pe Hitler, serios acum.

Legea se aplică pentru toată lumea la fel. Nu există karmă cosmică care protejează oamenii de lege în funcție de gradul de năpăstuire. E ilegal să vinzi chestii la colț de stradă fără să plătești taxe și dacă ești un combinator de telefoane cocalar și dacă ești o mamaie care vinde leuștean. Că nu se aplică în funcție de sentimentul invocat de infractor. Dacă îți fur din buzunar ca să îmi iau droguri sau ca să ajut cățeluși orfani, e aceeași infracțiune: am furat din buzunar. Legea se aplică în mod egal pentru toată lumea.

Dar să ne întoarcem la activistul împușcat în cap de către toate titlurile și comentatorii de pe Facebook.

1904116_852260648189764_5414263922101634625_n

Era seara de după Street Delivery, un eveniment la care toți hipsterii șomeri artiști își prezintă ideile necoapte și se bat pe umăr reciproc despre cum salvează ei planeta prin activismul lor și căcaturi. Niște băieți care s-au distrat pe acolo cu niște beri, ca toată lumea, se duceau în altă parte. Niște poliția locală le-a cerut să se legitimeze. Și de aici poveștile se încurcă.

Martorii spun că polițiștii le-au cerut ălora să se legitimeze, ăștia le-au cerut polițiștilor să se legitimeze întâi (legea spune ca politistul trebuie doar sa se prezinte) și polițistul l-a împușcat în cap pe unul dintre ei, așa ranga balanga. După care și-a luat și el o sticlă în cap.

Grupul vesel spune că ei total voiau să se legitimeze dar ăla complet aiurea n-a avut răbdare și l-a împușcat în cap pe micuțul și timidul lor prieten. Apoi au schimbat povestea că de fapt a fost lovit cu pistolul in cap. După care de nervi au spart niște sticle de asfalt, în nici un caz în capul polițistului.

Polițiștii spun că ăia aveau chef de scandal, au refuzat să se legitimeze, erau în stare de ebrietate și i-au dat lu’ unu mai recalcitrant cu pistolul în cap, care acum e cercetat pentru ultraj ( atunci când lovești porcul se cheamă ultraj).

Filmulețul, ei bine, ăsta spune multe. Din păcate, fapta nu se vede în el, doar drama de după.

Martorii țipă că a fost împușcat în cap. Pentru că cineva a zis că a fost împușcat în cap și turma mereu e de acord cu ăla care țipă primul, mai ales dacă e credibil. Unii și descriu cum au auzit împușcăturile. Un de-ăsta care ține victima răcnește și că ăla deja are capul plin de bile de cum i-au tras ăia în cap de la distanță mică.

Doar că toată lumea a căzut de acord după că nimeni n-a împușcat pe nimeni. Nu e clar dacă polițistul a descărcat arma lui penibilă cu bile aiurea pe acolo sau nu, după ce i-a dat bastârca la tâmplă cu cotorul pistolului, dar cel mai probabil nu. Dacă se țipă, oamenii cred. Jumătate de zi a plâns lumea că ăla a fost împușcat când de fapt n-a fost. Cea mai departe de adevăr poveste e aia a martorilor. Ca să știți așa, când mai auziți de „martori oculari”.

Vedem și unu care e recalcitrant, e băgat în dubă și începe să lovească pereții dubei pe acolo și să o facă pe victima în timp ce încearcă să-i dea un picior portierei de la dubă peste un polițist.

Și un labagiu cu gâtul lung care se învârte pe acolo și țipă despre cum e el activist, dă în judecată pe toată lumea și cum de 4 ani el ne salvează țara cu protestele lui.

10312670_1014684768556744_3484066708438082634_n

Urăsc profund genul ăsta de cârnat care iese cu pancarte și face gât și are impresia că a rezolvat ceva. De 15 ani se tot plimbă lumea cu pancarte și nu rezolvă nimic. Dar se culcă mulțumiți că fac ceva. Protestul pașnic nu a rezolvat și nu o să rezolve nimic niciodată în țara asta. Protestatarii pașnici sunt cea mai de jos formă de viață și ar trebui omorâți ca să nu mai rispească aer. Și nu pentru că obiectiv realmente nu fac nimic. Că sunt mulți oameni care nu fac nimic. Nici ăia care fac Reiki nu fac nimic, dar măcar nu vin la noi cu atitudinea asta de „da coaie, eu lupt pentru tine, pupă-mi talpa”. Nu lupți pentru mine, coaie, te plimbi în cerc și o faci pe cocoșul. Exact ca în clipul ăsta. Din cauza oamenilor ca ăsta nu se rezolvă nimic. Că consumă energia publicului pe plimbări cu pancarte în loc să o lase să se adune acolo și să explodeze în ceva frumos, ca în 89.

Dar să ne întoarcem la neîmpușcatul în cap.

11426974_852296621519500_3364477300271169467_n

Bietul băiețel. Cum și-a luat el o bastârcă și i-a resetat tot sistemul de operare. Oare să fi făcut el ceva să provoace răspunsul polițistului? N-am cum să știu, că n-am fost acolo. Și eu nu mănânc căcat în necunoștință de cauză decât uneori, ca să enervez lumea.

Ce putem însă să vedem e profilul băiatului de Facebook. Din care am selectat aceste bijuterii. Sunt pe bune de acolo. Nu aș fi putut inventa așa ceva.

carnat

 

A se nota că lumea se referă la el ca „activist”. Aș spune că e un termen deplasat. Văd clar ce activează ăsta și clar nu e pentru binele societății. Ultranaționalismul xenofobo-retardo-creștinoid e mai nociv decât orice altceva. Ăsta nu activează pentru binele meu, ci pentru opusul lui.

Hmm. Să fie acest brav tânăr mândru membru Noua Dreaptă, xenofob, instigator la violență și fan ultrași, aflat fix la vârsta teribilismului poate,  genul de om care ar refuza să se legitimeze, ar face panaramă și și-ar cere un cotor de pistol în cap? Evident că nu. Nu fiți tâmpiți. E clar un copil inocent. Pentru că lumea l-a văzut doar în sânge, cum dă ochii peste cap. Nu avem cum să știm ce făcea și zicea înainte de a cunoaște podeaua ca un sac de cartofi.

Ce putem ști cu siguranță e că e un idiot notoriu și nociv societății

Dar nici poliția locală nu e mai brează. Vedeți voi, dragi copii, poliția locală nu e poliție reală. Sunt gardienii publici din subordinea primăriei. La fel ca ăia pe care îi pusese primarul din Iași să-i urmărească amanta. O specie aparte de porc, mult mai idiot decât porcul obișnuit și mai puțin pregătit.  Dacă poliția e organul, poliția locală e pielea pulii. Normal că pielea pulii nu știe să menajeze o situație și lovește un sfrijit. E un gibon cu uniformă, nu un polițist real. Diferența între un polițist local și un polițist e aia dintre un pistol real și un pistol cu bile. Paznic de parcuri, pulamea.

Uitați, un idiot notoriu nociv societății și aici.

OBILA

Și acum vine întrebarea de zece puncte:

Când doi idioți nocivi societății au un conflict, noi, oamenii, ce ar trebui să facem?
Răspunsul e simplu: să filmăm, să ne bucurăm și să țipăm WORLD STAR, WORLD STAR!

Dar țineți minte. Legea se aplică pentru toată lumea. Polițistul îți cere să te legitimezi, te legitimezi. Într-un fel în înțeleg și pe ei când cineva face gura mare că nu vrea să se legitimeze. Dacă-l pocnești iese ca aici. Dacă nu-l pocnești iese ca în filmulețul ăsta cu două pizde care chiar meritau împușcate în cap. Orice ai face, când cetățeanul refuză să se legitimeze, ca polițist ieși nasol. Hai să sărim mai greu la concluzii de acuma.

***

Comentarii (121)

 • m spune:

  Avem o politie asa de impotenta, rad eunucii de ei. Si nu e doar vina lor, caci daca chiar ar fi sa traga un glont ar trebui sa intocmeasca o gramada de acte si sa dea o gramada de declaratii, sa explice ca viata i’a fost in pericol si ca suspectul l’ar fi atatacat cu o arma cel putin la fel de periculoasa caci daca nu poti sa impusti un om care te ataca cu o sabie ninja, trebuie sa te aperi cu cel mult o sabie ninja. Plus ca majoritatea nu cred ca’s apti sa foloseasca o arma.

  • mee spune:

   astia nu-s politie…
   si sincer sa fiu e o tampenie ca se numesc „politisti comunitari” pentru ca ai impresia ca sunt politisti si de fapt nu sunt…
   probabil a fost o rebranduire ca sa sune mai fioros si sa mai spele (pe moment) din incompetenta gardienilor publici

  • gresit spune:

   ai inteles legea gresit, ma rog, orice cetatean in puscarie invata legea cum crede el mai de cuviinta ca n-are ce sa faca altceva nu? Politistii arata ca niste spaghete postase, politia locala aka vaslui si prahova care vin in bucuresti ca aici ploua cu euro; PE TIMPURI iti dadea locuinta de servici, acum toti cu locuinta de servici ISI MAI ADUC O RUDA sa lucreze in militie ca doar e militie si nu ii controleaza nimeni; in politie si organe etc SUNT aproape TOTI inruditi, incuscriti,inspaghiti cum vrei sa zici; ideea e simpla: daca treage unu in mine sau in apropiatii mei eu il omor direct, daca trage pe strada in vreun prost nu ma bag CA NORMAL dupa fac puscarie pentru un activist/grafer/vamaiot/drogalau de jumate/copil biciclist/parinte bolnav etc. PAI DACA eu sar si ma bag si ii dau fatala ca nu s-a comportat normal si indrept situatia DIRECT, pai dupa sti cum e lumea? AI VAZUT BAIATU ALA l-a injunghait NU TREBUIA sa faca asa se rezolva altfel,; trebuie sa stati linistiti si sa intelegeti ca in tara asta sunt oameni care stiu sa riposteze chiar daca voi sunteti niste porcusori ca nu riposteaza si decat se plang ok? vad pe net filmu cu prosti urcati in dupa si prietenii lor care stau si se cearta si filmeaza si ei sunt 30 si politistii 4; NU SUNT PRIETENI adevarati, nu umblati cu cine trebuie, nu stiti sa actionati cum trebuei POTOLITI-VA STATI IN CASA sau inapoi la vaslui de unde sunt si polistitii astia; am vazut un comentariu cu unu pe fb care indemna la revolta gen baltimore, BA PUI DE CIOARA, vrei telefon si nu sti cum sa spargi vreo vitrina; ASTA E O TARA de purcelusti fara directie obisnuiti asistentiati de un pseudo stat de drept care da prea putin; TURMA proasta si cretina de sta ea la km0 si protesteaza(latra) la astia din cayenne,
   TOATA SCHEMELE si imbogatiriile din tara astea LE-AU FACUT NISTE TARANI CU maini groase exact ca voi, veniti tot de tara care au bagat pe numele la copii si isi asteapta condamnarea; NU AVEM OAMENI sa fi fost bogati sau sa se fi imbogatit din tata in fiu decat CAZURI PREA RARE, noi nu avem oameni bogati de valoare, ACEEASI MINTE DE PURCELUSI o aveti toti; SA TE OPREASCA un polistit in germania sa te legitimezi, PAI TU STI CUM ITI VORBESTE? cum vorbeau securistii la noi.
   concluzia este simpla, INAPOI IN CASA > inapoi in vaslui > inapoi in republica moldova, NU AVETI CUM SA VA ADAPTATI SI SA TRAITI, dati nastere la slujbe prost platite si la forta de munca usor de inlocuit in capitala asta jegoasa UNDE NU MAI VAD BATRANI aranjati care ies la plimbare, bucuresteni nu mai exista, numai corcituri cu garsoniere si 3 masini;
   ORICINE FACE CACATURI si-o ia de la lege, dar voi nu observati lucru asta, plecati de la premisa ca sunteti porcusori si trebuie sa contestati deciziile zeitatilor, si de aici relatia sclav-stapan in romania,

   • A spune:

    Ce… pula mea am citit…????

 • manele 2016 spune:

  World star, world star!!!!

 • Vlad spune:

  Ori esti bolnav psihic, ori esti prost. N-ai cum sa ai o asemenea parere. Nu, nu voi argumenta. O stii si tu.
  mizerie

  • r spune:

   E clar, esti trepanat!

  • bogdan spune:

   tu esti cimpanzeul cu ochelari care urla pe acolo ordine?

  • B spune:

   Vladut tata, tu te incadrezi clar in una din cele 2 specii descrise mai sus. Te-a atins la buba parerea personala a autorului si iti da sangele pe nas de nervi.
   Astia ca tine au cap numa’ ca sa nu le ploua in gat. Daca nu se da toata lumea dupa gandirea voastra ingusta’i bai!

  • Tudor spune:

   esti prost baiatu’ ? vrei sa zici ca le dai dreptate poponarilor alora de tipau ca-s victime ? e clar ca nu erau mieluseii care se dadeau dupa incident, neamu’ mamii lor de draci teribilisti cu aere de revolutionari.

  • cristiaN spune:

   E genial articolul asa ca sezi bland. E prima parere competenta care am citit-o despre cacatu asta de stire.

  • Jordan spune:

   @Vlad – fugi si trage-ti cateva gloante in cap. E mai simplu sa-ti scoti asa tampeniile din el.

 • Ikhtionikos spune:

  Faza e ca toti suntem niste fulgi de zapada speciali si fragili. Ni s-a urcat la cap dreptul de cetatean european liber. Lucram in call centeruri si shaormarii, dar noaptea o ardem in cluburi, si ne convingem usor ca toti suntem pimpi si dive, si traim in tara unde ni se respecta drepturile, despre care nici nu stim care sunt, si uitam de obligatii, care nici nu ne intereseaza. Personal, am o teama si o repulsie viscerala fata de domnii in uniforma. Probabi mostenire reminiscenta de la parintii si bunicii mei, care inca o cunosteau sub numele de militie. Dar in cazurile de genu asta, sunt de partea lor, si sincer, ar fi o idee, ca un individ sa se bage, sa le traga o palma la proastele astea increzute pana tac si/sau adorm, si politistu sa le bage in duba simplu si lejer, ca pe un bebel in patut.

  • r spune:

   Jeotem!

  • Jorel spune:

   o să iau comentariul tău, și-o să-l înrămez

  • Cineva in trecere spune:

   Respect!

 • ion spune:

  Scurt si la subiect!

 • Robo spune:

  nu am absolut nici o opinie despre intamplarea la care se face referire in articol si nici despre articolul in sine.
  ca sa stiti ca mai exista si din astia ca mine, fara nici o opinie pe un anumit subiect.
  si fara nici o reactie: nu mi se pare nici amuzant, nici trist, nici in vreun alt fel.
  o zi buna va doresc.

  • r spune:

   What’s your point?

   • Robo spune:

    my point este exact acela ca there is no point.
    vezi ce greu e sa intelegem ca mai exista si oameni care nu au o parere pe un anumit subiect?
    de asta am scris.

    • Ikhtionikos spune:

     Ahhha…deci te-ai obosit in doua commenturi sa demonstrezi ca nu ai nici o opinie si nici o -wait for it- reactie! Ha!

     • Robo spune:

      da, da, exact.
      desi n-as zice ca „m-am obosit”, ca scriu foarte repede la tastatura, sa stii.
      nu ca este inedit sa spuna cineva ca nu are nici o opinie?

    • Alecs spune:

     Atunci de ce te bagi in seama draga robo??

  • STFB spune:

   Ultrahipster- nici așa si nici altfel, da coiuțule ești unic

 • maduts spune:

  unii merita impuscati cu gloante, nu bile.

 • mikispaga spune:

  Asta se viseaza ultras de steoaia. Ceea ce e un contra-pleonasm. E, de fapt un taran care a aflat ieri unde-i Centrul Vechi.

 • pliznau spune:

  Doua puncte de vedere referitoare la articolul tau:
  1. Nu inteleg unde ai vrut sa ajungi cu tot ceea ce ai scris…ai consumat o ora-doua degeaba
  2. Esti de departe bolnav
  Intrebari:
  1. Ai principii?
  2. Crezi in ceva?

 • John spune:

  Ba cretinule, ca tot faci tu le formatorul de opinie si nu suporti pe nimeni ca na … „Heh, ce prosti sunteti”. Daca ai un public care te citeste constant, aia sunt si mai tantalai ca tine.
  Intr-o situatie de genul cand totul se intampla rapid si se aud descarcari de arma(gloante oarbe ori nu) tu poti judeca instant daca ala a fost impuscat sau nu? In conditiile in care e plin de sange si spasmatic?

  • Radu Post author spune:

   bai, dar daca nu stiu ce s-a intamplat., nu stau sa tip ca s-a intamplat ce zice un prost de langa mine ca s-a intamplat.

   • primataCu3coaie spune:

    sefu de ce nu merge comentu

   • ano spune:

    salut radu. baneaza si tu pe jane fae asta ca e oribil de prost.

    din articolu asta am inteles ca defapt e despre prostia baiatului-victima bazata pe informatiile din facebook-u lui. ai punctat foarte bine. felicitari.

    • Radu Post author spune:

     incerc, dar se tot intoarce sub diferite forme. la fel ca si nebuna aia cumocheama incoerenta.

  • batman spune:

   ba, cunosc un singur john care nu e retardat. si sigur nu esti tu.
   btw, ca sa ma laud, toti cei ce au dat like la (muie) steaua sau (muie) orice alta echipa, au iesit din lista mea de FB. ma simPt mandru.

 • Anon spune:

  Deci articolul asta are de toate :)))))

 • Relu spune:

  Bine că nu a împușcat un țigan activist donator de ficați care încerca să salveze un vultur pleșuv în centrul vechi. Atunci să fi văzut revolta dracului.

 • suca spune:

  nu stiu unde este adevarul, la aia de pe facebook sau la tine. dar este mai putin important.
  problema este ca bile nebile, chiar si ebrietat, daca ne consideram niste oameni liberi, o „bastarca” in cap nu tine de civilizatie ci de spitalul 9.
  chiar daca aia aveau chef de scandal, politia nu trebuie sa raspunda cu aceeasi moneda. altfel o dam in anarhie.
  era mai simplu sa-i puna catusele si sa-l bage-n duba.
  sa-i dai in cap pt ca are gura mare si a cerut si politistilor sa se legitimeze este mult prea mult.
  este usor sa spui ca merita bataie… sa vedem daca veti spune la fel cand copilul vostru, un pic miai hipster, vine acasa cu capul spart de un politist. sa va vad cat de viteji sunteti si ii mai trageti si voi o mama de bataie…
  toti suntem viteji si hpsteri de blog…

  • Ikhtionikos spune:

   Daca copilul meu se face hipster, si-o va lua in freza mai intai de la mine. Apoi daca imi vine cu capul spart de politist pt ca era fraier sa se ia in gura cu unu care are pistol, merita gen sa il dezmostenesc. Sorry, I did not raise you to be a cop-teasing fail.

 • bnb spune:

  pt copilu facut din laba ce a scris acest articol: tu stai in spatele calculatorului si tot apesi pe taste acuzand in stanga si in dreapta dar uite ca tipu ala cu ochelari a avut curajul sa strige si sa isi spune parerea fara sa fie un anonim ca tine! tie ti se pare normal cum au actionat oamenii legii? apropo JANE FAE e ceva neam cu tine? ca tot din laba se pare ca a ajuns pe lumea asta!

  • daniel spune:

   amice,sa inteleg ca tu si tipul cu ochelari sunteti aceeasi specie de primata? individul ala,din ce se vede in videoclip aduce injurii tuturor si ameninta ca arata el cine e,ii da pe toti in judecata,ii face pe toti,ca el e smecher…un mare cap in gura il linistea instant,il baga la somn,apoi tot circul se termina rapid.daca vrei sa faci protest,fa ziua in amiaza mare,nu tipa ca un retard cu o portavoce in miez de noapte.toti sunt tari in gura dupa ce isi imbiba creierul in bere… si inca ceva,nu tin partea comunitarilor,ca si ei sunt destul de retarzi,dar pe bune ca imi doresc sa vad daca individul ar mi avea atat curaj sa tipe si sa injure un politist neamnt sau englez…. toti tipati ca vreti drepturi dar nu vreti sa va legitimati,si cereti 1000 de explicatii.prietene,cand un militian(de orice fel este) iti cere sa te legitimezi,scoti buletinul si il arati,fara sa fii tare in gura,asta daca nu cumva iti e frica sa nu iti futa o amenda pt deranjarea ordinii publice,si sa iti iei bataie de la tati si mami acasa…

 • JImmy spune:

  Bro, esti tare …e ok ce ai scris …mi se pare foarte real si fara menajamente …keep it on !

 • FKT spune:

  „ciobani de Bucuresti”

 • filosofiecuS spune:

  Se întâmplă să citesc comentarii care spun că autorul articolului nu știe ce face. Oameni buni, piticigratis nu este pentru toată lumea. Dacă nu ești în măsura intelectuală să înțelegi un pamflet bun, cu ironii subtile (care după părerea mea, nici nu sunt atât de complexe – și un copil de clasa a 5 ar înțelege ce se vorbește aici) atunci îți recomand să te întorci la a asculta salam sau orice altă mizerie ce se întâmplă să o asculți.
  M-a amuzat copios acest articol. Laudele mele autorului.

 • TheForm spune:

  Pe Cojan impuscatu l-am cunosut prima oara la un protest in 2013, in fata guvernului. Avea 16-17 ani si primele vorbe care i-au iesit din gura au fost ca are un molotov si ii trebuie cineva care sa-l ajute cu aprinderea. Exista selectie naturala.
  Dar aici e si de precedent judiciar. Daca politia locala l-a impuscat fara sa se prezinte, trebuie sanctiuni, o demitere, ceva. Trebuie sanctiuni si pentru gibonul cu sticla. Ultraj, 2-3 ani.

  • Eu spune:

   Cultivatorul local, nu are voie sa scoata arma in locuri aglomerate, decat daca viata ii este pusa in pericol, si atunci are obligatia sa traga focuri de avertisment in aer, si imobilizarea agresorului se face tragand la picioare, nicidecum la cap ( asta daca a folosit jucaria din dotare).
   Politistul local, care are mai putine clase decat CFR, nu cunoaste Uzul de Arma si Legea Armelor si Munitiilor.
   Ca fapt divers, nu ai voie sa indrepti o arma spre cineva, chiar daca e descarcata. :)

   • goe spune:

    „are obligatia sa traga focuri de avertisment in aer, si imobilizarea agresorului se face tragand la picioare, nicidecum la cap” doar ca… n-a tras deloc… „Ca fapt divers, nu ai voie sa indrepti o arma spre cineva, chiar daca e descarcata.” asta e din filmele alea cu Rambo?

    • frantz spune:

     Proasto, cum tragi la picioare, dacă nu indrepti arma spre acel cineva? Muie tie si alor tai. Urăsc moldovenii de la Vaslui si oltenii de slatina.

 • DM spune:

  Toata scena asta e penibil – romaneasca. Politia se face de ras pe zi ce trece, ambulanta intarzaie sa vina… iar activistul protestatar care rage ca un descreierat trebuia ridicat si dus la sectie poate chiar la psihiatrie. Intr-o tara putin mai normala, in 5 min erau toti legati, bagati in dube si in drum spre sectie. fara atata drama si scandal…

 • Bucifal spune:

  eu il impuscam din simplul motiv ca e fan stelemeaua.Este de ajuns.

 • primataCu3coaie spune:

  Pe dobitocul cu ochelari il cheama Alexe Alexandru . E un somer profesionist , oligofren in particular si agitator in public. Il gasiti pe facebook , haideti sa-i dam muie impreuna

 • Alex M. spune:

  Articolul ca articolul, dar comentariile…nu inteleg cum te obosesti sa citesti ceva mai mult text ca apoi sa fii nemultumit si sa injuri ca pe tarlaua ma-tii, sperand ca, poate, se schimba ceva. AH STAI, BA DAA, asta facem de 25 de ani!!!
  Revenind la articol, nu vad de ce trebuie sa fii obligatoriu intr-o tabara sau in alta. Garcea a respectat procedura? Bun. Consecintele meritate. Activipsterul a instigat la ceva? Bun, duba sau amenda sau ce trebuIe. Nu? Lasa-l in ma-sa. It is so simple: legea. sigur, si eu i-as pocni un maner de pistol in cap pre-pubertarului aluia, ca vorbeste doar sa circule aerul, dar ghici ce? Nu am voie ;)

 • falusicus testiclomes spune:

  daca gabori aia si pseudogaborii aia ar cunoaste putin legea, ar putea sa ii futa urat de tot pe aia care filmeaza si ii posteaza pe net, pentru ca(extrase din noul codul civil):

  „art.74. ….pot fi considerate atingeri aduse vietii private…… c) captarea ori utilizarea imaginii sau a vocii unei persoane aflate intr-un spatiu privat, fara acordul acesteia;”

  ……asa ca daca auziti vreu imbecil ca zice clasicul „imi cunosc drepturile, e dreptul meu sa filmez, e spatiu public, dumneata sa te legitimezi” futeti-i una-n camera/telefon de sa i se implante in frunte. pai ce facem ori suntem golani ori nu mai suntem?
  asta dovada ca gabori habar nu au de lege, iar melteanul roman se considera expert in drept.

  (daca exista cineva cu mai multe cunostinte din domeniu, rog sa ma corecteze daca gresesc)

  • Radu Post author spune:

   gresesti. strada nu e spatiu privat.

  • China White spune:

   Ești fabulos de prost! 1. Pentru că n-ai fost capabil să înțelegi un text/o lege atât de simplă nici măcar după ce ai scris-o și 2. pentru că dacă tot vrei să fii golan legal, ai știi că să-i fuți una în cameră s-ar încadra cel puțin la distrugere…

 • judas spune:

  Tu ii compari pe gusterii astia beti si drogati care fac balci ca ciorile cand e saltat unul de politie si scandeaza ca in galeriile de retardati de pe stadioane, cu studentii care au manifestat la universitate in 90? Esti pe bune?

  • ss spune:

   @judas,
   Ceva de genul asta vroiam si eu sa zic…ma rog, asta e secundar…
   Mai important e ca parasutele alea 2 de la final meritau un articol intreg (plus gloantele in cap mentionate), iar ultrasul ala retard doar un PS. Parerea mea…

 • omulbun spune:

  Muie steaua

 • joe spune:

  nice :) gz

 • gigi spune:

  Traiesc in aceasi tara ca si voi si merg prin aceleasi locuri, am avut si eu contact cu toate felurile de politie si ce sa vezi, nu am avut nici o problema si m-am inteles foarte bine in toate situatiile, nu m-am simtit niciodata jignit, nu am luat bataie niciodata, nu am luat amenda pe nedrept si tot asa. Si am si prieteni care si ei au avut contact cu politia si ce sa vezi, nici ei nu au avut probleme. Asa ca terminati dracu cu stupiditatile aste cretine in care incercati sa va plangeti de politie ca nu e cazul. Esti obligat sa prezinti actele de identitate ori de cate ori un politist iti solicita si nu ai tu nici un drept sa il legitimezi pe politist. Sa ziceti mersi ca inca nu avem politie ca in alte tari in care daca nu „te asezi in genunchi” cand iti spune te impusca.

 • Cristi spune:

  Sunt amuzat cum 99% dintre toti cocosii astia sunt niste soareci de 60 de kile.
  Politistul a scos arma… puii mei, daca ii dadea o palma, ii scotea doi dinti. Sa zica mersi. :)

  • Cristi spune:

   De fapt, ar fi interesant de aflat daca inainte a fost avertizat: „te legitimezi sau iti fut una dupa ureche”. :)
   As salva pozele cu papagalul ala, cand il vad sa-i fut eu una la ureche. Sunt curios pe cine cheama, ca doar n-o chema „gaborii imputiti”, nu? Ar fi ipocrit. ;)

   • Andrei spune:

    Cand faci asta, trimite o poza ceva, sa-ti trimit inapoi o naveta de bere!!!

 • Florin spune:

  Părerea mea este ca ți-ai mai câștigat câțiva cititori, cel puțin unu. Eu subscriu și felicitări pentru articol.

 • Mitel spune:

  Nu am mila pentru retarzii de extrema dreapta si toti xenofobii degenerati care se tarasc prin tara asta. N-as irosi nici gloantele pe astia, i-as lega unul de altul si i-as arunca de pe un pod. Omagiu adus domnilor pe care ei ii admira atat de mult ;)

  • China White spune:

   Felicitări coaie că te menții un retard neutru!

 • judas spune:

  M-am uitat pe pagina „impuscatului”. Saracul, nici macar nu stie sa scrie, e semi-analfabet. Nu ma asteptam, dar e posibil ca gorilele de la politia locala sa aiba cateva clase in plus fata de acesti aparatori ai drepturilor maimutelor. Asa e peste tot, cei mai inculti pretind cel mai mult respect.

 • Dutza Areputza spune:

  …repet,in America Politia, impusca in medie doi indivizi pe zi!!!!

 • Impartial spune:

  Ca de obicei, orice text declarat in gura mare ca fiind impartial si echidistant e total pe dos.
  Ce nu intelege prostul de rand e ca nu conteaza ca maimutoiul era stelist, hipster, ultranationalist ori ecologist. Nu conteaza nici macar daca era maimutoi sau nu.
  Ceea ce conteaza e ca un porc hranit si antrenat pe banii mei l-a lasat pe unu’ intr-o balta de sange. E important faptul ca l-a impuscat sau l-a lovit cu „cotoru'”? Absolut deloc. Porcu’ trebuia sa stie sa foloseasca o pereche de catuse sau sa dezamorseze situatia amiabil (in cazul in care omul a fost recalcitrant). Ca de asta il platim, ca sa stie cacaturile astea, nu sa faca ceafa mare.
  Iar Radu, daca o sa aiba „norocul” sa faca vreodata cunostinta cu talpa de jandarm, se va convinge ca deznodamantul e acelasi: lumea va filma cu telefonul, unii o sa-l caineze iar altii o sa se bucure „ca oricum era un blogger si un agitator”. Si inainte sa stranga el bani sa-si puna dintii la loc, porcul va fi repus in functie si va continua sa faca ce stie el mai bine.

  • judas spune:

   Un om normal, care are scoala si serviciu, care nu merge pe stadioane sau se imbata muci la 3 dimineata prin jegul de centru istoric si se crede van dam, are sanse zero sa faca cunostinta cu talpa jandarmilor. Iar daca e razboi sau revolutie oricum nu mai conteaza pentru ca asta e ultima ta grija.

   In concluzie se poate spune ca gusterii care si-o iau de la jandarmi sau politisti si-o cauta cu lumanarea. Un om care se presupune ca are un nivel de cultura superior oamenilor de ordine stie cum sa aplaneze el insusi un conflict, nu e tare in gura si justitiar in strada.

   • Ikhtionikos spune:

    Corect, word, si alte sinonime!

 • Deniza spune:

  eu nu inteleg de ce oamenii ajung sa se bata, ce le-a adus conflictul asta in afara de capete sparte? e trist ca exista atata ura in jur, atata violenta…daca fiecare ar fi mai tolerant, mai iubitor, viata noastra, a romanilor, ar fi mult mai buna! si poate ar fi bine ca acest lucru sa fie pornit si propavaduit si de pe acest blog, pt ca responsabilitatea o are fiecare membru al societatii. altfel, maine vi se poate intampla chiar voua, cei imbibati cu agresivitate! pace!

 • someDude spune:

  ala scoate pistolul din teaca si tu inca ai impresia ca se joaca ? ce om normal facea pe nebunu dupa faza asta… acum serios.

 • Atom spune:

  Frate! Bravo pentru acest articol ! Vorbea unu , ca un politai nu cunostea legea cu arma! La incaierare numai la picioarele lu ala nu se gandea sa traga ! Terminati cu prostiile astea. A meritato, nu se lua de el fara motiv!.

 • Băd cop spune:

  Retardatilor…..meritați bătuți crunt…..reporteri de doi lei…….citeste comunicatul IML UPDATE: Lovit cu arma în cap, nu împușcat. După ce a fost la IML, Iounț Cojan a fost direcționat către spitalul Sf. Ioan pentru mai multe investigații. Cel mai grav rănit pare a fi polițistul, care a suferit un traumatism cranian după ce ar fi fost lovit cu o sticlă în cap. Alexandru Alexe, unul dintre cei implicați în conflictul de noaptea trecută, susține că tânărul nu a fost împușcat, deși așa părea la prima vedere, ci a fost lovit cu patul armei în cap. „Am băut fiecare câte două beri la Street Delivery și apoi ne-a mâncat în fund să strigăm că ”toate partidele au furat pădurile”…..apoi am strigat ca ne pisam pe toată politia…..ne pare rău ca i-am spart capul polițistului ci sticla.

 • fantoma spune:

  ala din duba trebuia impuscat

 • #UnitiSpermam spune:

  Frati romani, nu ii luati in seama pe cei care ne vor morti, cum sunt politistii si jandarmii, si pe cei care ne vor tacuti si resemnati, cum este nedemnul autor al acestui articol! Ca sa parafrazez o vorba celebra, ce s-a intamplat cu al nostru camarad Cojan poate fi sintetizat in expresia „Cine ridica bila (in fata politistilor barbari), de bile va pieri!”.
  Va jur ca daca nu era capul lui tare, calit de atatea cazaturi pe ciment luate in timp ce lupta pentru binele nostru, bilele alea ii penetrau creierul mic (organ, nu epitet) Ionutului si ii intinau nobilul lichid cefalorahidian din care a varsat atatea lacrimi pentru tarisoara asta!
  Si sa nu credeti manipularile ordinare ca Ionut nu a fost impuscat, care au aparut la trei zile dupa incident! In realitate, datorita capului cu os tare al fratelui nostru, atunci cand politistul local a apasat pe tragaci tinandu-i pistolul lipit de craniu, bila a ricosat inapoi pe teava pana in incarcator. Si tot asa de trei ori. Ca atunci cand joci squash sau peretelul, ca sa intelegeti. De-aia nu i-au gasit medicii bile in cap si de-aia nu o sa iasa bile lipsa la expertiza balistica, dar cert e ca s-a tras si avem de-a face cu o tentativa de omor prin violenta extrema cu circumstante agravante de gradul IV si cu manipulare la nivelul cognitiv-dubitativ al opiniei publice!!!
  Treziti-va cat mai puteti si hai maine dimineata la un protest in care sa ejaculam pe sediul Politiei Locale Sector 1 pana ii inecam pe-aia in sperma ca pe creveti in sos! Doar daca suntem minim 1 milion avem sanse sa patam dincolo de orice renovare sau spalare fatada cladirii si uniformele alora! Dar parca vad ca maine in loc de 1 milion, tot aia cateva sute care ne luptam de 4 ani de zile cu morile de vant ne vom prezenta la protest. Siktir, m-am saturat sa tot fac laba pentru voi, momailor!

  • Stelu spune:

   datorita capului cu os tare al fratelui nostru, atunci cand politistul local a apasat pe tragaci tinandu-i pistolul lipit de craniu, bila a ricosat inapoi pe teava pana in incarcator. Si tot asa de trei ori. Tu chiar crezi ce ai scris aici.

   • shab spune:

    esti fantastic de prost.

    • shab spune:

     @Stelu

  • STFB spune:

   Hahahaa, îți trimit niște sloboz prin Poșta Romană

 • Un porc spune:

  Eu sunt politist, deci, cum ar spune unii, un porc ( nu local, ci porc deala cu pistol adevarat ). Cunosc intamplarea cu impuscatul/neimpuscatul din media, fara detalii concrete care mi-ar permite sa-mi dau cu parerea. Asa ca voi vorbi la general, in ideea ca poate, unii dintre voi, sunt curiosi ce facem/simtim/gandim in astfel de momente… punct sus, punct jos, alineat si litera mare
  Observ ca, in ultima vreme, in special de cand a crescut accesul la internet, s-au format foarte multe grupuri, grupulete de protestatari. Nu conteaza daca scopul e unul foarte important, ideea e ca e frumos la proteste. Se mananca seminte, se bea bere, se discuta de fotbal, religie, politica, sex cu Bianca Dragusanu, puncte puncte. Protestul e momentul in care poti sa-ti versi nervii, in public, cu sansa de a scapa fara amenda, sau alte masuri. Pentru ca un politist, pardon, porc, sau jandarm nu va stii cine a strigat „Muie garda !” sau „Ma-ta-i curva ! ” sau …, intelegeti voi, pentru ca esti ascuns in grup, esti „intangibil”. Cu cat esti mai agresiv, cu atat ceilalti de langa tine te percep ca pe un lider. Tu de fapt asta vrei. Sa iesi din anonimat, ca la tine in bloc esti o persoana oarecare, posibil criticata de vecini ca bei prea mult desi nu ai servici si stai ca un trantor, pe ajutor social. Uneori, de plictiseala, satul de Capatos, Counter Strike si Dota, deschizi Facebook si citesti : ” Un caine aproape ca a omorat un copil…s-a hotarat eutanasierea cainilor fara stapan”. Iti zici in sinea ta ” ba, pula mea, saracii caini, nu sunt ei de vina, ci autoritatile astea care nu fac nimic, pe care platesc eu din ajutorul meu social”. Bagi cateva beri sa-ti faci curaj, mai chemi cativa prieteni, la fel de milosi fata de cainii vagabonzi, iei o pancarta cu Stop Eutanasierii si alta cu Muie Steaua, apoi plecati la revolutie. Acum nu conteaza ca se taie salarii, creste pretul la carburant, copiii din orfelinate mananca orez fiert cu sare, oameni fara adapost mor de frig, inghetati, iarna. Problema eutanasierii cainilor e una primordiala. La protest, fireste ca te toare sub buric de caini, tu ai mers acolo sa te certi cu jandarmii si cu pol…, porcii, platiti din ajutorul tau social. Cauti sa-i iriti. Vrei atentie. Faci in asa fel incat sa ajungi „victima”. Pana la urma, ajungi. Momentul perfect in care scoti telefonul si filmezi. La spital, cu capul spart, te uiti peste filmare, bucuros ca ai material pentru Facebook. Realizezi ca ai sansa sa ajungi, pentru o perioada, o mica vedeta. Te-ai scos ! Vecina ta de pe clasa a 8a, parca incepe sa te placa. Alineat si litera mare. In alta ordine de idei, in ceea ce ma priveste pe mine, ca politist, eu sunt trimis acolo sa asigur o desfasurare pasnica a protestului. In anumite cazuri, noi, porcii si jandarmii, sustinem tacit cauzele protestului. Da, avem unele idei comune cu ale voastre, pentru ca nici noua nu ne convin multe. Eu, guitz guitz, ceafa lata si burta, abuzator, spagar si ciorditor de benzina, am OBLIGATIA sa apar Legea. Daca tu, in loc sa protestezi pentru cauza ce te intereseaza, incepi sa deviezi si devii agresiv, instigi la violente sau, dupa terminarea protestului organizat, deranjezi linistea cetatenilor prin scandari din peluza , eu trebuie sa restabilesc ordinea. Cum ? Pai in primul rand, trebuie sa stiu cine esti. Nu am inventat eu masura asta sau alte proceduri, ci asa se impune. Ma prezint. Nu, nu sunt obligat sa-ti prezint legitimatia, buletinul, ordinul de servici, numarul de telefon al sotiei., puncte puncte. Legitimatia trebuie aratata doar in cazul in care sunt civil. Eu iti solicit buletinul, iar tu esti obligat sa mi-l inmanezi, sau, dupa caz, sa oferi date despre identitatea ta. Nu eu te oblig ci Legea. Eu am „puterea” oferita de aceasta Lege. In cazul in care consideri ca te abuzez, par spagar, betiv, sau fur benzina, ai dreptul sa faci, ulterior, plangere impotriva mea.Dar la momentul respectiv faci ce spun eu, altfel, nu incalci mandria mea, ci incalci legea. Si daca incalci legea, iau masuri, adica : iti dau amenda, sau te incatusez, sau, daca ma lovesti, iti dau un pumn in bot, sau, daca mai ai si ceva arma, te impusc. Da, e legal. Ca daca nu ai vazut la TV astfel de cazuri, nu inseamna ca este ilegal. Repet, in cazul in care iau o masura gresita, cu siguranta am sa fiu sanctionat, cu sau fara plangerea ta. Cand spui „imi stiu drepturile”, asigura-te ca este chiar asa, caci e posibil sa actionezi in afara acestora, iar pe langa masurile ce se vor lua impotriva ta, te vei face si de cacat ulterior ! Asigura-te ca iti cunosti si obligatiile ! Refuzul de a te legitima, nu este un drept pe care-l ai, deci dovedesti ca nu-ti cunosti drepturile. La fel si atunci cand imi soliciti sa ma legitimez, sau imi ceri ordin de servici ori cine stie ce alte tampenii pe care le-ai citit pe internet si ti le-ai atribuit ca si drepturi, fara insa a te documenta concret. Strigi ca nu este lege in tara ta, insa tu o incalci. Strigi ca e plin de gunoaie, insa tu arunci pe jos, strigi ca ca e coruptie, insa tu dai spaga, strigi ca nu ai bani, insa tu te multumesti cu ajutorul social, strigi ca nu e ca „afara”, insa tu te comporti intocmai ca cei pe care-i critici, strigi, strigi,strigi, atat faci. Inainte sa ma faci porc, gandeste-te ca ai nevoie de mine. Ma chemi sa te salvez, chiar daca acum ma injuri, ma dispretuiesti si cauti sa te certi cu mine. Totusi, eu am sa vin si am sa-mi risc viata salvand-o pe a ta, a familiei sau a prietenilor tai. Nu pentru bani, ca nu sunt asa de multi, ci pentru satisfactia ca tu traiesti, datorita mie, noua, porcilor.

  • Radu Post author spune:

   just. si nu cred ca te-am contrazis in text.

   • Un porc spune:

    Pai nu ma refeream la tine in comentariul meu. E un mod de adresare, la persoana a 2a, catre acela/aceea cu „drepturi”. Se regasesc ei acolo, citind.

  • vlad spune:

   Foarte fain punctul de vedere, pentru ca:

   1. nu ai cum sa-l citesti si sa ramai invrajbit, daca esti sanatos la cap.
   2. te forteaza sa te pui in boncancii aluia pe care il injurai cu 5 comentarii mai sus si sa-ti dai seama ca, pus in situatia lui, ai fi reactionat fix la fel.
   3. descrie extrem de plastic conditia de protestatar patologic, adica corespondentul politaiului semianalfabet, abuziv si cautator de nod in papura. Ambele exemple sunt complet nereprezentative pentru categoriile protestar, respectiv politist/jandarm.

   Daca bagi si poza aia cu jandarmul de la Rosia Montana care isi imbratiseaza copilul adus de sotia protestatara, comentariul ar merita transformat in articol separat.

   Pe de alta, pula mea, asta nu e blogul lui Dalai Lama.

   • vlad spune:

    exemplu de protestatar patologic, ca sa ne intelegem:
    „Alexandru Alexe
    12 hrs ·
    Astazi de la ora 17:30 protagonistii incidentului de sambata vin la Acces Direct sa lamureasca toate intrebarile.”

  • sorin spune:

   Porcule ai dreptate si tu..dar si mananci cacat cu viteza maxima.
   De curios, tie nu ti-e jena sa lucrezi ca gabor de cacat ce esti? ca nu ma lua de prost sa imi spui ca lucrezi penru linistea cetateanului, ca nu e asa, desi sunt convins ca la cat estei de prost tu chiar crezi asta..la fel cum crezi si atunci cand trebuie sa iti faci norma de amenzi, ca o faci tot ptr binele nostru..mancami-ati pula de muisti

   • Un porc spune:

    Nu te iau de prost. Eu sunt prost ! Nu lucrez pentru linistea cetateanului si chiar imi e jena sa lucrez ca gabor prost. Tocmai am terminat norma de amenzi pe ziua de azi. Acum stau degeaba, in Logan, pe banii tai si mananc cacat pe net, cu viteza maxima. Sunt un muist si, daca ai fi in stare sa-ti sectionezi penisul, ti l-as manca, pe bune. Multumit ?

    • Radu Post author spune:

     ba, tu pari baiat de comitet. 10/10 ti-as arata buletinu daca mi l-ai cere.

     • Stefan spune:

      Eu nu i-as arata nici pula daca mi-ar cere, ca pare cam masochist si cine stie, poate se stranguleaza singur cu ea. Apropo, sunteti toti smecheri dupa tastatura, da in viata reala aveti negi la cur si va e frica sa dormiti neinveliti, si porcul si copchii putalai care scriu de zor ACAB ca sa se dea smecheri.

    • ilarion breb spune:

     Traisca dom’ politist!…sigur esti politist?ai replici produse chiar de neuroni….amazing

  • chiombi spune:

   nu numai ca am citit peretele de text, dar mai sunt si de acord.

  • ursulet spune:

   dle porc, ia educati-va colegii sa va impartaseasca opiniile.

   si nu cred ca e grija dvs. cum ingheata cersetorii si sunt malnutriti copiii din orfelinate pe motiv ca se doreste castrarea cainilor, atata timp cat NU PRINDETI INFRACTORII SI NU II INVATATI CU COLEGII DIN PENITENCIARE (PRIN MIJLOACE „ORTODOXE” GEN DINTE PENTRU DINTE, din biblia sfanta) sa nu mai incalce legea.

   asa, daca tot ne dam cu parerea ca oamenii ar trebui sa-si faca meseria.

   cum raspundeti la faptul ca am fost agresata de trei tiganci si eu a trebuit sa ma milogesc de proprietarul camerei care le-a surprins ca sa aduc politiei cd cu imaginea celor trei? ca ii preocupa sa stearga amprentele lor de pe suprafata lucioasa pe care voiau sa mi-o smulga din brate?
   va place cand colegii dvs asista cum un puradel pune mana sa smulga lantisoare de la gat, si nu faceti nimic sa luati copilul din familia care clar nu poate sa-l educe?

   cu teoria e frumos, dar cand o aplicati?

   • Un porc spune:

    Nu sunt eu in masura sa-mi educ colegii, imi pare rau.
    De asemenea, metoda ortodoxa propusa, „dinte pentru dinte”, da nastere unui caz similar celui prezentat mai sus. Deci nu merge. Asta ar insemna rafuiala si nu lege, abuzuri de care ulterior ne veti acuza. Politia lucreaza dupa Codul Penal si cel de Procedura Penala, prea putin dupa Biblia Sfanta.
    Problema oamenilor fara adopost, a orfelinatelor, s.a.m.d, nu este grija mea, este grija tuturor romanilor. Sau ar trebui sa fie. Pentru ca un om fara adopost, fara hrana, va incerca sa smulga suprafata lucioasa din bratele dumneavoastra.
    La faptul ca ati fost agresata de trei „tiganci”, va pot raspunde in felul urmator : In cazuri de acest gen, sunati imediat la 112. Daca trei tiganci, dupa ce va ataca, fug, cereti ajutorul oamenilor ! Da, strigati ! Deoarece, inca nu s-a inventat teleportarea, iar pana la sosirea politiei la fata locului, s-ar putea ca cineva sa le prinda. Daca nu s-a reusit prinderea a cel putin uneia dintre ele, incercati sa retineti cat mai multe detalii despre infatisarea, imbracamintea, eventuale semne distinctive ale acestora. Apoi, la cea mai apropiata unitate de politie, depuneti plangere, urmand apoi sa va prezentati la Institutul de Medicina Legala in vederea obtinerii unui certificat medico-legal, in cazul in care, in urma atacului, s-a produs o extorsiune al unui degajament..
    In legatura cu un „puradel” care pune mana sa smulga lantisoare de la gat, va pot spune ca nu am vazut colegi care sa asiste la o asemenea scena. Totodata va informez ca organele competente in luarea copilului din familia care clar nu poate sa-l educe, sunt lucratorii din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.
    Rog cititi Legea 218/2002, in special art. 26 de la capitolul III si veti intelege, poate, ca politistii doar prind infractorii si propun masuri catre procuror ( de retinere, arestare…), deci nu politistul „invata infractorii cu colegii din penitenciare”, ci Judecatorul.
    Multumesc de intelegere.

    • Ilie Pandemie spune:

     GJ++ porcule ^^

     • iamnotbaked spune:

      Ba da’ parca mi-e mie rusine ca i se adreseaza apelativul de ‘porc’ unui om care insira idei pertinente atat de coerent; mai ales ca aici se sparge un mit urban care face referire la faptul ca politistii sunt prosti.
      Si nu este primul exemplu de care ma lovesc.

      Hai pe bune acum, ce facem aici.. ? Io vad o demonstratie evidenta de superioritate intelectuala deci ne trebuie ceva mai bun decat ACAB& Co.

    • ZaBici spune:

     Porcule, sincere felicitari, pe bune.

     Carcotas fiind, sunt un pic intre apropo de motivul tau, pentru ca maleabilitatea pe care o afisezi e doar in limitele legii si nu imi dau seama daca e: pentru a pastra aparentele sa nu fie asa de usor de inteles de oricine ca realitatea e mult mai subiectiva – sau efectiv pentru ca intreaga ta moralitate e bazata pe „ce scrie la carte”. Pentru ca daca e ultima, nu stiu cat de evident e, dar ai fi manat de o doctrina si nu de rationament / moralitate proprie.
     De ce are asta vreo importanta, pentru mine cel putin, e pentru ca mi-ar fi frica sa te vad intr-o pozitie de putere. Asta e doar o perspectiva pentru cei care te aplauda dupa trend. Ma repet in schimb, ma bucur ca te-ai obosit sa scrii si sincere felicitari pentru abordare.

    • shab spune:

     porcule, esti simpatic, zau, da’ vezi tu, problema e ca esti cam unic printre porci, asa ca toate chestiile astea frumoase pe care le-ai insirat tu aici atat de misto nu au cam nicio valoare, ca nu e vorba doar de tine, ci de porci in general. iar porcii, in general, sunt de cacat.

  • ilarion breb spune:

   „un porc”…dom’ politist,pai scrierea ta eu un articol ce trebuie publicat,separat,injectat in creierasul „rebelilor fara cauza”

 • BD spune:

  Pulamea aia erau pe alcool si politistii pe legale. Am inteles bine?

 • Cata spune:

  Intr-o noapte mergeam pe bicicleta spre casa. Fara faruri, vesta si nu mergeam pe pista. M-au oprit politstii m-am legitimat politicos, le-am aratat si ce aveam in geanta. Mi-au tinut umpic morala dar nu am primit nicio amenda. Nu-s politistii atat de retardati pe cat vor aia sa credem si cred ca ala si-a meritat ficare bila/lovitura. Mi ciuda doar ca nu i-a dat vreunu un pumn si la celalalt sa nu mai tipe.

 • fane carnosu' spune:

  e bericica gratis la street delivery?

 • Florin spune:

  Tot balciul pleaca de la politistii care habar nu au cum sa abordeze o situatie, iar aici intervin toti papagalii care incep isteria in secunda doi cand isi dau seama ca nu`si pot face de cap cum cred ei.

 • Ilie Eugen spune:

  Felicitări pentru articol, mai ales pentru răbdarea de care ai avut nevoie pentru documentare.

 • Politia Locala Pielea Pulii spune:

  Cum dracu sa acorzi dreptul de a legitima oameni si de a purta arma unui paznic imbecil? Intamplator am si eu o cunostinta „politist local”. Tipul a picat bacul la romana de cateva ori, se ducea la serviciu mort de beat (si se intorcea la fel) in acelasi timp conducand si masina pentru ca era pe felie si cu porcii de la politia „normala”. Toatra „instruirea” lui a constat intr-o luna si ceva de scoala pe la Campina pe undeva. Va intreb, daca luam acelasi gen de imbecil si timp de o luna si ceva ii aratam disectii de broaste si il puneam sa opereze o capra iar apoi il faceam „doctor local” si il lasam sa taie si sa coasa oameni, cum era?

 • sindi_cat spune:

  Ba, eu m-am uitat pe contul lui nea victima asta si si-a publicat retetele pe care trebuie sa le ia ca sa isi dea update la OS. In afara de faptul ca pozele sunt extrem de neclare, in una dintre ele, aia cata de cat „citibila”, scrie ca i s-a prescris Debridat! Pai, din cate stiu eu, asta este recomandat pentru „tratamentul simptomatic al tulburărilor funcţionale gastrointestinale şi biliare”, avand ca „acțiune terapeutică refacerea motilitatii fiziologice (proprietate a unor organe cu musculatura netedă de a efectua mişcări de contracţie şi de relaxare) în cazul bolilor digestive funcţionale legate de tulburări de motilitate.” Pe romaneste, daca ai probleme cu burta, iei d-asta. Sa inteleg ca il taie si incontinenta de cand a fost impuscat sau nu?

 • Lapu spune:

  Sunt de acord cu diferențierea operată de tine între un polițist real și-un gibon cu armă: polițistul real este acela care îți zice că hoții mănâncă și ei o pâine imediat dupa ce ți s-a spart casa, deci tot un fel de gibon, dar nici pe departe la fel de impulsiv.

  • Victor spune:

   E un cretin irecuperabil, probabil are și blat cu garda autorul articolului, indiferent cât de dur ar părea că înjura ca un țigan la ușa cortului. Oamenii care juisau că poliția omoară copii sunt ori comuniști/anarhiști (viteji de tastatură), ori oligofreni cu filme de buni și onorabili cetățeni.
   Pentru autorul articolului, pe limba ta: te bag în pizda mă-tii de dobitoc care linge în cur milițieni.
   Îi mai bag la mamele lor de sclavi și pe jegoșii care-ți citesc blogul de câcat.

 • Nu Plânge Ana spune:

  Bă, nu știu alții cum sunt, dar eu când mă gândesc cât de proști îs unii, parcă prind curaj.
  Să fim serioși, protestele n-au prea rezolvat niciodată nimic, iar părerea mea e că alde ăștia ce o ard fin la evenimente de genul să facă bine să meargă pregătiți să o ia la mumu.
  În altă ordine de idei, Radule, semizeul vieții mele, ultima dată când am intrat pe blog (că aveai blog, nu site), scriai chestii mult mai amuzante, the fuck happened, man?

  Cu dragoste,
  O (fostă) cititoare (nu prea) fidelă

 • Jimmy Russles spune:

  Ca doua gauri negre de ignoranta s-au intalnit in timp si spatiu nu ma intereseaza prea mult, asta se intampla zilnic.
  Dar articolul e scris exact pe gustul meu si am ras cu spume. Subscribed, tine-o tot asa.

 • nicu spune:

  „Protestatarii pașnici sunt cea mai de jos formă de viață și ar trebui omorâți ca să nu mai rispească aer. „…iar ai uitat sa-ti iei pastilele !…noroc ca recunosti ” eu nu mănânc căcat în necunoștință de cauză decât uneori, ca să enervez lumea.”…POFTA BUNA !…si nu uita de tratament „, se ia dupa masa !

 • damn spune:

  Salut, parerea mea e ca aveti prea mult timp liber :)) bai frate, tipati in stanga si in dreapta ca aia sunt nu stiu cum, ca aia fac nu stiu ce si va bateti cu pumnu in piept sus si tare, cand de fapt nu exista un video concret, filmat din momentul cand grupul care „protesta” sa intalnit cu politia, in fine, e o Tara libera, nu? :)) fiecare are dreptul sa isi dea cu parerea, dar nu inteleg, daca sunteti asa de inteligenti, corecti si dornici de a va exprima fiecare opinia, DC nu sunteti capabili sa faceti asta fara a va injura ca la usa cortului, Pana la urma fiecare isi spune parerea si nimeni nu e obligat sa o aprobe sau dezaprobe, mai bine a-ti avea grija de voi ma frate ca fiecare le trage dupa cum le face.. :)

 • primataCu3coaie spune:

  Ce nu e stiut in toata povestea e cine sunt oamenii din ea.
  Individul cu ochelari, Alexandru Alexe , nu a muncit legal o zi in viata lui. Traieste de multi ani din ajutoare primite de la tot felul de organizatii dubioase in spatele carora poate sa fie oricine. O duce bine , vedeti ca a facut si burtica. Cine se trezeste la ora 8 dimineata si alearga dupa ratb nu va intelege cum poti sa traiesti asa, dar adevarul e ca omul are o meserie , chiar daca nu e trecuta in Codul Muncii, si anume meseria de trepadus politic, o profesie cu multi aspiranti in Romania.
  Restul de personaje sunt ajutoare de trepadus, recrutati din tot felul de cercuri de copii ametiti.
  Avand aceste lucruri in vedere, m-as putea aventura sa zic ca tot scandalul nu a fost accidental, ci chiar dorit. E usor sa -ti cauti scandal cu politia, sigur vei gasi unul suficient de prost sa „se bage”. Pentru ce motiv ? Poate era timpul pentru un nou scandal , niste aparitii la tv si niste acuze. De altfel, Alexandru are sute de amenzi neplatite , pentru el una in plus sau in minus nu reprezinta nimic. Jandarmii il cunosc de departe si stiu cine e, si la prosteste e printre primii bagati in duba. Dar, ca sa isi confirme renumele, :”comunitarii” au aratat ca sunt niste cretini si de data asta si au intrat in joc.

 • Manea Andrei spune:

  in cazurile de fata este foarte greu pentru un politist sa isi faca treaba, totusi in filmulet putea sa fie mai atent, sa nu comenteze pentru ca ala filma…pacat ca nu au mai multa libertate. si da, ala cu ochelari este extrem de enervant si nu inteleg de ce nu l-au bagat in duba ca doar deranja ordinea publica…
  In ultimul filmulet, cel cu cele doua fete, e evident faptul ca politistul trebuia sa ii puna catusele, dar totusi a reactionat foarte bine. Nu ma deranjeaza faptul ca exista „jmek3rii” astia care vor sa se dea mari ca au drepturi si ca stiu legea cat ma deranjeaza reactia celor din jur care le iau apararea.
  mi-a placut articolul, totusi nu sunt de acord cu parerea ta despre prosteste….pana la o explozie ca aceea din 89′ este nevoie de prosteste pasnice…incearca sa nu exagerezi…

 • Ionut spune:

  Fix clipul nu mai merge

 • Fabiana spune:

  (1) Libertatea ge2ndirii şi a opiniilor, prucem şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi eengrădite sub nici o formă. ARTICOLUL 30(1) Libertatea de exprimare a ge2ndurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare een public, sunt inviolabile. Din constitutia Romaniei. Poate o citeste si dom` primar.Si o intrebare adica daca eu vreau sa stau pe trotuar cu in steag in mana si papuci de casa la gat tre` sa cer voie de la dom` primar?Daca da, valutistii care stau pe trotuar in apropierea caselor de schimb si a bancomatelor au autorizatie de la dom` primar ?(le lipseste, ce-i drept steagu` si papucii, da` au geaca de piele si interpeleaza trecatorii).

 • george spune:

  Ba, sa mor eu, de ce plm le luati apararea la politisti? unu din motivele pt care tara merge prost este ei. eu imi iau amenda ca nu am buletinul si carnetul la mine dar aveam talonul si asigurarea masinii, dar ca toti ratatii parcheaza masina langa trecerile de pietoni si nu vezi pietonii, sau intorc pe linia continua… astia, astia de ce nu patesc nimic, nici macar atunci cand sunt filmati, ca filmarea nu e omologata, ce dracu mai inseamna si asta…. ideea e muie politiei ca sunt buni de nimic, niciodata nu vor face nimic, sunt niste sugative inutile, mafia de nivel inalt se intampla in continuare

Adaugă un comentariu