Există cazuri în care un viol este absolut OK

Un presupus viol s-a întâmplat în Vaslui acum ceva luni și toată țara a început să vorbească despre el. Ca și cum ce s-a întâmplat acolo e cumva de interes național și că ar trebui să știe toată lumea de cazul ăla și să ne indignăm. Zic presupus viol pentru că momentan justiția nu a dat un verdict. 99% verdictul o să fie „viol” și ăia o să intre la pușcărie ca orice violator, fără ca opinia publică să se agite. Sigur, dacă justiția dă greș, e datoria opiniei publice să se agite. Dar asta nu s-a întâmplat încă. Păi atunci, de ce ne agităm? Pentru că

Omul e fascinat de viol

Să începem cu o afirmație controversată, cum îmi place mie: Violul a avut rolul lui în dezvoltarea omenirii și din cauza asta ne-a rămas în sânge.

Violul este prezent la majoritatea animalelor sociale. Pentru că animalele sociale se organizează ierarhic și dreptul la reproducere îl au doar masculii din vârful piramidei. Este… să zicem normal ( dacă normalitatea înseamnă a face orice pentru a-ți duce genele mai departe, așa cum e în regnul animal) ca masculii care nu au șansa să se acupleze după regulile grupului, să le încalce. Rațele violează. Delfinii violează. Cimpanzeii violează. Hei, și vidrele beta, care nu au șansa la parteneri, omoară și violează pui de focă. Știu. E oribil. Dar așa funcționează natura.

Iar, cum ar zice Luță Agresorul, omul face parte din natură. Violul a fost la ordine de zi în preistorie. De la huni și alți migratori înainte de Evul Mediu până la glorioasa armată rusă în al doilea război mondial, toate armatele invadatoare au violat tot ce au prins. Nu spun asta ca să justific violul. Din contră. E ceva oribil. Spun doar că ne este în sânge. Gena e acolo. E parte din sexualitatea umană. Poate în câteva mii de ani de evoluție nu o să mai fie. Dar există acolo, recesiv, cum există și măselele de minte și apendicele.

De-aia violul nu e alb-negru, așa cum zic feministele.

E complicat să tragi clar o linie și să spui ce e viol și ce nu e. Mii de ani în multe societăți femeia nu și-a ales partenerul. Familia l-a ales pentru ea. Oare și partea aia, în care tatăl își convinge fiica că Cutărică față de care nu simte nimic e viitorul ei soț și că trebuie să stea capră pentru ăla, nu e tot un fel de viol?

Știm cu toții că în niște forme acceptate social, semi-violul e chiar o fantezie sexuală comună. Bunică-miu era un moldovean libidinos care citea cu un zâmbet bolnav ziarul „Infractorul” număr de număr. Ziar e mult zis, că ciorna aia avea în ea doar povești cu violuri, prezentate ca și cum ar fi cazuri reale, pentru a excita țăranul cititor.

Și nu, nu e o fantezie doar masculină. O mare parte dintre femei visează la un mascul feroce și superb care le ia cu forța când ele nu prea vor. Adică vor, dar nu-s pregătite.

chiloții jos, fă”

dar vai am bigudiurile în cap și mâncarea pe foc! nu pot acum”

taci, fă”

Jeap cracii în sus, pula peste față.

Cam așa-s toate cărțile erotice pentru femei. Să aduc aminte de „50 shades of grey”? E despre dominație. Dorința aia feminină de a găsi un Adonis care face ce vrea el cu ea și ea n-are un cuvânt de zis. Sigur, nu e viol. Dar e un derivat safe pornit din aceeași dorință. O zicea și Petre Țuțea:

10252109_678724658910409_3778615874635021782_n

Am auzit cu toții feministe cum țipă „nu înseamnă nu”. Dar eu am făcut ceva antropologie cu penisul și vă spun sincer că nu e mereu așa. Am întâlnit tipe care au învățat că sexualitatea e rușine și, fiind extraordinar de proaste, așa a rămas ritualul sexual la ele, cu refuz, rupt chilotii de pe ele si lăsat să se întâmple. Am întâlnit fete care fac din asta un joc. Ăsta e preludiul. Refuzul insistent până la o predare. Să vadă ele cum se adună frustrarea în mascul înainte de sex, ca să le-o tragă sănătos, cum vor ele. Hei, am întâlnit și o tipă căreia i-am respectat „nu”-ul și mi-a spus, dezamăgită, că nu mi-am făcut datoria de bărbat. Știu, căcaturile astea par bolnave, dar sunt frecvente. E parte din normalitate.

Și nu, nu încerc să scuz violul spunând astea. În continuare e ceva absolut oribil. Vreau doar să punctez că omul e fascinat de viol pentru că e în gena noastră și pentru că, atât timp cât nu ai fost acolo, nu ai cum să știi dacă a fost viol sau nu. E loc mereu de speculație. Iar speculația dă în fantezie sexuală.

De-aia mereu când vei prezenta un viol plebei, se va transforma în circ. Maimuțele simple iubesc subiectul. Și asta nu ajută pe nimeni. Nici pe victimă, nici pe agresori și cu siguranță nu procesul legal. De aceea am să vă prezint mai jos niște cazuri în care violul e ceva absolut normal. Ba chiar ar fi util societății.

Dan Marinescu, redactorul șef Adevărul

Dan-Marinescu-Adevarul

De ce merită violat: Dacă justiția ar fi dat greș și ar fi dat o sentință greșită în acest caz, sigur, era datoria presei să informeze opinia publică despre el. Dar nu s-a întâmplat asta. Băiatul ăsta a decis că e ok să ia un caz traumatizant pentru un om și să-l prezinte tuturor necunoscuților din țară fără nici un alt scop decât de a le da maimuțelor niște circ pe care să discute. Nu ajută victima cu nimic să știe toată țara ce a pățit. Ba din contra. Nu ajută cu nimic ca opinia publică să pună presiune pe justiție înainte de a vedea dacă asta nu cumva funcționează și singură. E foarte probabil ca băieții ăia să fi luat aceiași ani de închisoare și dacă tu nu ai fi aflat despre caz. Și atunci de ce a trebuit să afli? Pentru trafic. Pentru că băiatul ăsta a decis că niște trafic e mai important decât protejarea unei victime și a procesului justiției. Prezinți un caz publicului doar dacă acel caz îl afectează sau dacă are cum să ajute. Alfel de doar pentru spart semințe. Aici e doar pentru spart semințe. Și tot rahatul ăsta a pornit din tărtăcuța semicheală a acestui bastard sinistru.

Cum merită violat: Cu un brad de Crăciun împodobit.

 

Ramona Ursu, de la Adevărul

11124704_826706047396905_9092031737216711042_n

De ce merită violată: După ce șeful ei a decis să bage opinia publică într-o dramă privată și să se pișe pe intimitatea unui om, vaca asta a scris acest articol, în care nu prezintă nici o informație nouă. Doar prezintă iar enormitatea cazului, pentru a afecta emoțional cititorul și a-l învrăjbi împotriva unui dușman imaginar: satul din care provin tipii ăia. Sat de căcat, ca orice sat românesc, dar care, per total, nu are nici o vină. Dar în condeiul vacii e sat de violatori și de incestuoși. Pe deasupra, vaca prezintă și identitatea acuzaților opiniei publice, încurajând astfel în prostime acte de justiție de tip medieval. Hai să ieșim, să-i prindem și să-i omorâm cu pietre.

Că a prezentat identitatea acuzaților e grav. De câte ori a ieșit ceva bun din dat proștilor torțe și arătat spre o casă? Dacă unul dintre sutele de mii de cititori indignați e atât de groaznic de prost încât o să aibă impresia că e echitabil și justiție să o calce pe cap pe mama unuia dintre ei? Sau să o violeze pe soră-sa, să vadă și el cum e? E grav că a luat un caz și a încercat să-l generalizeze la o zonă. E grav că a pornit gloata împotriva unui dușman nedefinit pe care gloata, în prostia ei, îl poate defini foarte dăunător. E grav că în 2015 încă se mai poate face așa ceva în presă: instigare la justiția plebei, pe care ea o justifică prin decizia judecătorilor de a-i judeca în libertate. Păi e normal, idioato. Cam toți oamenii care nu prezintă un pericol public sau de a fugi din țară trebuie judecați în libertate. Au fost 5 luni in arest, n-au cum sa-i tina mai mult. Sunt arestați la domiciliu până la proces. Așa funcționează justiția civilizată: îl bagi la răcoare după ce a fost condamnat, nu înainte.

Cum merită violată: Pentru fiecare bărbat din satul ăla care nu s-a gândit în viața lui că ar putea viola pe cineva, care nu a avut nici un gând incestuos și nu a abuzat niciodată o femeie, se ia un pușcăriaș nespălat la pulă și i se aduce cucoanei. Cât ies în total, fac un trenuleț la curul ei. Dacă e cum zice ea și ăla vine dintr-o societate depravată, Sodoma României, nu o să fie niciunul. Dar eu bănuiesc că o să fie foarte, foarte mulți.

Cătălin Măruță

1013298_661140890564625_269839809_n

De ce merită violat: Muistul ăsta sinistru a băgat-o pe victimă în direct la emisiune. I-a dezvăluit identitatea. I-a arătat fața. A profitat de faptul că aia e proastă și e dintr-o familie de proști și i-a adus circul la televizor. Pentru că fix de asta are nevoie. Să o recunoască oricine, din Oradea până în Babadag ca fiind fata violată. Nu. Nu ajută pe nimeni cu nimic. Ba din contra, încurcă procesul justiției când oamenii apar să facă declarații la televizor înainte de proces. E pur pentru rating. A luat violul și s-a hrănit cu el. L-a stors în audiența ProTV. L-a întors pe toate părțile și s-a înfruptat din dulcele trafic al violului. Din milioanele de maimuțe care se uită la televizor și exclamă „hai că i-a plăcut și ei, uite ce față de curvă are!”. Scursură umană mai mare ca Măruță nu există.

Cum merită violat: Cu o drujbă plină de SIDA.

Virgil Ianțu, Vladimir Drăghia, Radu Vâlcan

viol

De ce merită violați: Ratații ăștia s-au gândit să smulgă niște like-uri și personal branding pozitiv pornind această campanie cretină. Împotriva cui? Împotriva oamenilor pro-viol? Există oameni pro-viol? Pe facebook? Sigur, mai sunt troli care fac miștouri, dar în 2015 ăștia au impresia că există un curent de opinie pro viol care merită combătut? Cum pula mea să împarți lumea în două tabere, una în care e toată lumea și una în care nu e nimeni, după care să spui că ești bărbat că te afli în tabăra în care e toată lumea?

Nu e nimeni pro viol, bă, ești prost? Poate în epoca feudală mai găseai, dar suntem în 2015. Deja am stabilit, ca societate, că omorul și violul sunt rele. Nu mai trebuie să stabilim asta iar, ce pula mea. Trebuie doar să îi identificăm pe infractori și să îi pedepsim conform legii. Ceea ce se întâmplă deja, fără să fie nevoie de Viril Șanțu care se pozează în oglindă. Sau de opinie publică revoltată într-o situație în care ABSOLUT TOATĂ LUMEA E ÎN ACEEAȘI TABĂRĂ. CU TOȚII SUNTEM ANTI-VIOL, DE CE PULA MEA NE MAI REVOLTĂM. ÎMPOTRIVA CUI? ÎMPOTRIVA INCULPAȚILOR? HAI SĂ FACEM ASTA DUPĂ SENTINȚĂ, DACĂ E CAZUL. Până atunci, torțele jos  și jos și pozițiile astea moral superioare artificiale.

Evident că proștii ăștia au primit sute de mii de like-uri și share-uri. Pentru că oamenii sunt atât de proști încât simt nevoia să fie de acord cu ceva cu care e toată lumea de acord.  Cât de muist să fii să ieși în față și să spui ceva cu care e toată lumea de acord și să o faci ca și cum e o poziție morală, pentru a-ți crește imaginea publică? Cât de jeg uman trebuie să fii ca să parazitezi o dramă pentru like-uri pe Facebook?

Cum merită violați: Așa, tandru, cu două degete. Dar cu ceva unghie.

 

Apropo, am pornit o campanie. Vă rog să-mi dați like-uri.

11745611_1026094917425059_7924475910014932095_n

***

Comentarii (170)

 • Elena spune:

  Rape me / Rape me my friend / Rape me / Rape me again

  • otto spune:

   :)))

  • Cockwork Orange spune:

   Long live Kurt !!!!!!

 • Lali spune:

  In Multivers exista o dimensiune in care tu iti iei un viol de la cei 7 vasluieni care au violat-o pe fata asta. Si lesini, ca mna, nu esti obisnuit sa ai o pula in cur si una in gura si 4 oameni sa te tina de maini si de picioare in timp ce se intampla asta. Dupa care esti stropit cu alcool si o iei de la capat. Si in dimensiunea aia, dupa ce te duci si ii reclami, dupa ce trei dintre agresori isi recunosc fapta si povestesc detalii, sunt pusi in libertate si locuiesc pe aceeasi strada cu tine. Si toata comuna ta te arata cu degetu’ si zice: ” Cine, ba? Radu? E o tarfa, si-a meritat-o.”
  Iti doresc sa nu te trezesti niciodata in dimensiunea aia.

  • Seth spune:

   n-ai citit mai incolo de titlu…ce boala am pe lachioi d-astia ca tine, trezi-te-ai cu Paula Iacob pe piept!

   lachioiul are ceva de zis, e deja de cateva zile conturat in cap. si cauta frenetic, ca un caine otravit o balta, un loc unde sa-si verse cacatul din cap. indiferent ca-i un articol despre reproducerea la canguri, despre EURIBOR/LIBOR sau despre cazul cu violul, dintr-o alta latura

   a vazut lachioul ca-i despre viol, pac, si-a varsat cacatul din cap. ce sa mai citeasca, ce sa mai inteleaga ce-are de spus nenea pe subiect, el si-a facut treaba care-l munceste de cateva zile. acum e bine, poate sa-si bea linistit Raddler-ul si sa puna un post pe FB prin care sa-si anunte triumfator opozitia fata de viol si violatori

   • Jane Făe spune:

    „trezi-te-ai cu Paula Iacob pe piept!” FML!!!…
    Mi-am notat să nu te supăr niciodată.

    • manele 2025 spune:

     Da-te bah in pula la mos gerila, ca mi-o iesit berea pe nas!

  • Vlad Tepes spune:

   Lali esti o curva proasta care nu a inteles nimic din ce a scris baiatu asta aici.

   • Lali spune:

    Mars, ma!

    • Alex spune:

     Chiar esti o curva proasta.

     • Lili spune:

      draga alex, draga vlad… tepes..

      ce inseamna curva? si de unde tragi concluzia ca Lali ar fi una?

      cat despre proasta, cred ca tocmai v-a demonstrat contrariul prin faptul ca ea a folosit un argument, iar voi ati… ragait…LOL

    • Vlad Tepes spune:

     si tu Lili esti o curva proasta…in afara de tine si Lali nu ma contrazice nimeni cand zic asta…

  • mooie spune:

   Esti idiot si n-ai inteles nimic din text, esti exact genul care se lasa impresionat de descrieri dure si gandeste pur emotional. sugi pula

  • Radu Post author spune:

   ce proasta esti, asa e legea pana la condamnare. ti-am explicat clar ca aia o sa ajunga la puscarie. dar esti proasta.

   • Simionovici spune:

    adevarat!

   • cretinilorr spune:

    Mai dute ma si tu in mortii ma-ti cu legea ta.

   • Lacra spune:

    Ba, n-am vazut un bou mai mare ca tine. Te incape grajdul in care stai?

    • Radu Post author spune:

     nu, dar dupa ce o fut pe grasa de ma-ta o dau afara sa doarma in ploaie si e mai mult loc.

     • cockstel spune:

      topkek

  • Adrian spune:

   Tu ai citit macar ce a scris asta aici? Nu cred… daca totusi da, mai citeste odata, sa intelegi… Daca dupa ce citesti de 2, 3 ori tot nu intelegi… impusca-te

  • Lili spune:

   Draga Lali, absolut valid si de bun simt comentariul tau. Insa nu te astepta sa existe urechi care sa il asculte. In acest loc virtual nu are loc vreo dezbatere, este locul in care un baiat cauta si gaseste atentie pentru a isi valida existenta. Atat. Ti-as spune ca nu conteaza abordarea acestui baietel asupra acestui subiect si sa treci mai departe in speranta ca urmatoarea pagina peste care dai pe net sa fie mai onesta, mai inteligenta, insa trebuie sa recunosc ca materialele scrise de el sunt populare si, de multe ori, amuzante. In acest caz, acest material specific, este periculos. Este periculos oriunde in lume si cu atat mai mult in tara noastra plina de capete seci.

   Si cum nu exista argument pe lume care sa il convinga pe pusti ca nu e ok ce face, spre deosebire de tine, eu ii doresc sa se trezeasca FIX in dimensiunea pe care o descrii tu mai sus. Atunci sigur va pricepe (desi nici atunci nu ar recunoaste).

   • omulbun spune:

    fute-o, ba! lol

   • Kata spune:

    Permite-mi sa-ti traduc mesajul acestui text.

    ”Intotdeauna vor exista violatori fiindca asa e natura umana, fie ca ne place sau nu.

    Tot din natura noastra animalica se nasc si fanteziile cu viol si jocurile la limita violului care tin de dinamica puterii in relatiile interumane si mai ales cand e vorba de sexualitate, ceva ce orice om cu inteligenta medie, necrescut in comunism, ar trebui sa inteleaga.

    Nu toti/toate care pretind ca au fost violati/violate spun adevarul.

    Dar, ca sa fie clar, violul e FOARTE rau si este pedepsit corespunzator.

    Nu e treaba ta sa judeci cand si daca a fost viol, pentru asta exista justitie. Daca nu-ti convine ca justitia mai da gres si tu crezi ca stii mai bine, esti foarte prost.

    Numai niste scursuri umane pot profita de o drama umana ca violul pentru rating si sa iasa ei in fata, iar acei indivizi merita sa simta pe pielea lor ce inseamna violul si poate atunci o sa inteleaga cat de grave sunt actiunile lor atat pentru vitcima cat si pentru societate.

    Pe deasupra, bunul simt si etica jurnalismului iti interzic sa prezinti identitatea unei victime intr-un caz ca asta. Ca se practica peste tot dezvaluirea, asta nu inseamna ca ar trebui sa fie acceptabil.

    Muie celor care profita de pe urma unei drame umane sub pretextul sustinerii unei cauze care nu exista decat in mintea prostimii, fie ca e lipsita de educatie sau nu si-a dezolvat destula gandire critica echilibrata ca sa inteleaga probleme complexe.”

    Sper sa ti se invarta putin rotitele in creier cu ocazia asta, dar nu-mi fac sperante. E trist ca nu-ti dai seama ca te numeri printre capetele seci din tara asta, de speta cea mai rea, aia care se cred inteligenti desi nu inteleg doua boabe din ce se intampla in jurul lor dar au opinii puternice.

  • Paul spune:

   Lali, daca nu stii, nu vorbi, fata la inceput a fost de acord sa se duca ca sa se futa, dar asta a fost numa cu 2 persoane, iar apoi au venit ceilalti 5 pe rand si aici e vina lor (ca au venit). In concluzie, si fata dar, si baietii sunt vinovati. Aia s-a mai futut odata cu 6 dar, acei 6 ia dat cate 2000 lei de fiecare si au scapat, s-a mai futut cu multi din sat, a luat la muie mult si tot asa, zic deoarece is din apropiere si cunosc cazul bine.

   • Adela spune:

    A luat muie mult? Ba, esti nebun?!?! Asta e motiv sa viol, ca daca ai supt pula unora, trebuie sa le-o sugi la toti, nu-i asa? Asa face si ma-ta??!!??
    Cat despre parerile tale legate de vinovatie, fereasca sa te afli tu vreodata in postura de a judeca… La propriu!
    Ea a vrut sa faca sex cu 2… s-a ajuns la un numar putintel mai mare… dar ce pula mea, doar e curva!!!
    Internetul asta scoate la iveala toti idiotii din toate grotele.
    Si mai ziceai ca nu e nimeni pro-viol, uite-l pe asta!

   • Lili spune:

    Draga Paul & compania,

    Daca femeia vrea sa si-o traga cu tot satul plus inca doi din satul vecin, are tot dreptul ca e o tara libera si nu ii interzice nimeni. Insa daca este macar unul, ramas ultimul din sat cu care ea NU DORESTE sa si-o traga ca nu ii place moaca lui si cu toate astea ala o forteaza, tot viol se numeste si tot NU ESTE OK in nicio circumstanta.

    Pentru ca femeia trebuie sa si-o traga cu cine vrea ea si basta. Pricepi? Nu prea cred…

    Si Raducul, felicitari pentru fauna pe care o ai adunata pe aici, curg argumentele de oameni destepti siroi, siroi.

    • Gogu Ologu spune:

     A răspuns un nene mai jos, cum aș fi făcut-o eu: Violul e într-adevăr o chestie ce căcat, de căcat, de căcat, dar e și o chestie asumată de către victimă, și iată de ce: Eu dacă mă duc în Rio, de exemplu, și mă plimb ca ”jmecherul” prin favelas cu lănțoc de ‘jdegrame peste maieu, cu ceas Longiness de 10 mii de coco, cu ultima generație de aifon la vedere, trebuie să iau în considerație faptul că pot să fiu tâlhărit și să rămân în pula goală, în cel mai bun caz, fără ca ce fac eu să însemne că invit pe cineva să mă tâlhărească. Și ce zici tu, chestia asta cu aia care se fute cu 10 dar nu vrea cu al unșpelea, și ăla tot o fute, pe vremea mea, de regulă, ăla al unșpelea se sacrifica pentru toți ceilalți și o lua de nevastă, acum nu știu cum mai e…

     • Anais spune:

      Da’, deci iata-i pe cei care considera ca femeia daca are fusta scurta isi cauta violul…

    • Meteoricu spune:

     „Pentru ca femeia trebuie sa si-o traga cu cine vrea ea si basta.”

     Mno, asta daca si persoana aialalta vrea; ca daca nu, vorba cuiva mai sus, te trezesti cu Paula Iacob pe piept.

     Ca exercitiu de retorica anti-viol, incearca sa inlocuiesti „femeie” cu „barbat” peste tot in text si vezi ce iese.

   • Terente spune:

    ia uita cum a trecut Pauluș neobservat..

   • Gogu Ologu spune:

    S-a futut cu 6 pe bune, sau tot japcă? Că dacă a fost pe bune și au dat pe urmă 2000 fiecare, mi se pare cam scump:) Sincer, din ce-am văzut la televizor, grație marelui ziarist Măruță, fata nu pare așa ”piesă”, să merite banii ăștia… Dar dacă tu zici că ești din zonă și cunoști problema în detaliu, înseamnă că fata compensează prin altceva lipsa de sex-appeal, din moment ce toți trag de ea…

   • manele 2025 spune:

    Paul, ia la multa muie!

  • omulbun spune:

   ba proasto aia sapte au stat deja cinci luni la închisoare în preventiva. Acuma sînt în arest la domiciliu. Dupa judecata o sa-i bage definitiv.

   a si faptu ca vorbesti cu „multivers” si cacaturi din astea înseamna ca esti ceva fosta tocilara în liceu actualmente în deriva hipster. felicitari, nici macar asa departe ca celelalte proaste care au ramas tocilare n-o sa ajungi.

   • Lili spune:

    dragutule, ia de te linisteste ca o sa-ti creasca si tie barba pana la urma :)))

    • omulbun spune:

     n-am citit, nu zice de multivers

  • X spune:

   Proasta esti fa

   • Lili spune:

    X esti… X :/

  • gigi spune:

   Lali esti un etalon veritabil de prostie umana. Ma simt nevoit sa te condamn la supt pula. Daca esti chiar atat de tampita macar fi mai discreta..

   • Lili spune:

    Bravo, Gigel! Esti pe drumul cel bun! Radu se mandreste cu tine! Deschide-ti si tu un blog din asta ca ai vorbele si argumentele la tine ;)

    • Vali spune:

     Mai are cineva impresia ca Lili e doar o alta personalitate de-a lui Lali?

  • mug il;jgl; spune:

   sa ne traiesti nene.

 • Alex spune:

  Perfect de acord cu tine in 90% din argumentele pe care le-ai adus aici. Dar cum exact 7 violatori in libertate nu reprezinta un pericol public?

  • Radu Post author spune:

   pentru ca si la acuzatii de omor uneori ii mai lasa pana la condamnare. arestul pana la condamnare se evita cat mai mult in toate tarile civilizate. pentru ca asta e temelia legii. inocent pana dovedit vinovat. si pana la sentinta ei sunt oameni ca noi. asa functioneaza legea de mii de ani. felicitari, tocmai ai aflat ceva ce trebuia sa stii deja. ce prost esti.

   • Alex spune:

    Multumesc, esti un scump :*

   • dr x spune:

    stai jos..nu ai treaba cu dreptul , in tarile civilizate pt fapte deosebit de grave cum e viol crima etc ,platesti cautiune sa stai afara pana la verdictul final.
    la noi e mai subiectiv ,judecatorul dupa analiza cazului considera daca sunt pericol social…si sincer cei 7 sunt .

    • asfalt spune:

     Daca dupa părerea ta aia 7 sunt pericol social, incuie-te in casa si nu iesi in societate. Daca platesti cautiune înseamnă ca brusc nu mai esti pericol social?

   • Pubes spune:

    Da boss, in teorie suna bine, dar in practica e ca pula. E clar pentru toata lumea ca aia sunt vinovati, dar totusi sunt considerati inocenti pentru ca justitia se misca foarte incet. Si nu stiu ce au ei de gand sa faca, dar eu daca as fi in locul lor as incerca sa fug din tara cat mai repede.

    • Radu Post author spune:

     numa politicienii pot sa fuga ba cand sunt anchetati.

   • Radu spune:

    Radule, da’ tu esti mai prost ca el. 3 au declarat in scris ca au violat-o pe aia, ce pula lu’ Dumnezeu sa mai dovedesti? S-a dovedit deja.

    • Radu Post author spune:

     atunci asteapta condamnarea in plm

     • Radu spune:

      Plm, pana la condamnarea au timp sa te violeze. Asta nu inseamna ca sunt niste pericole publice si nu tre’ sa umble liberi?

     • Radu Post author spune:

      crezi ca nu-s cacati pe ei?

     • George P spune:

      Daca sunt considerati pericol public sau exista riscul sa se sustraga urmaririi penale sunt bagati la racoare pe durata anchetei/procesului. Cam asa se poarta si la noi si la altii.
      Fiind insa vorba de Vaslui unde violul, batutul nevestei si datul in cap cu sapa sunt normale, probabil judecatorul a considerat ca nu-s un pericol.

   • x spune:

    pai plm da 3 cica au recunoscut

 • mariusbabanu spune:

  Pai normal, in paleo nu se stie cand mai prindeai alta. Acum pe o raza de 5km, ai sute de mii.

  • gigel spune:

   Ai dreptate! Dar in Paleo erai si tu draguta indiferent cum arati si daca nu il ardeai pe celalalt te ardea el, fara sa ezite si fara mustrari de constiinta.

 • Vali spune:

  I-ai uitat pe baietii aia buni care salveaza lumea de agresori prin intermediul petitiilor online. Merita si ei macar o jumatate de viol, ceva…

  E un bloggeru inimii, caruia nu o sa ii dau numele ca sa nu otravesc articolul, care e foarte agitat zilele astea ca nu stiu ce magistrat a afirmat ca petitiile online nu au valoare juridica.

  • Jane Făe spune:

   PHAHAHAHA!!! E prea tare așa ceva.

 • ana spune:

  Cautati pe net motivarea instantei. Victima si-a retras plangerea prealabila cu privire la unul dintre ei si si-a manifestat disponibilitatea de a si-o retrage si fata de ceilalti (bineinteles, cu plata daunelor morale). De ce nu zice nimeni despre asta? Se pare ca violata nu tine mortis sa intre aia la inchisoare.

  • Jane Făe spune:

   Mă, acuma, dacă e să fim corecți, multe dintre violurile raportate sunt doar neînțelegeri cu privire la plata distracției.

   • garijska spune:

    Cat de prost poti sa fii… Si atunci IMLul, cu toti doctorii sai care constata daca un contact a fost sau nu fortat, stau acolo de pomana, nu?

  • DcM spune:

   Batem campii si denaturam realitatea. Ca internetul suporta orice. Formularea din motivare este ambigua, ba chiar contradictorie. In prima parte se mentioneaza posibilitatea ca fata sa isi retraga plangerea fata de ultimul „sosit” si in partea finala se afirma ca si-a retras plangerea fata de ultimul inculpat. ATAT SI NIMIC MAI MULT. Nici vorba sa ii ierte pe toti, sa cada la pace, etc.

 • Georgel spune:

  Repede au uitat romanii de Roxana Babenco si de felul in care faceau misto de ea, chiar si cei din presa… daca ar fi avut si baietii astia o proba video, ceva, din care sa reiasa ca ii place pula, mai mult ca sigur netul radea si cu curul de violata din Vaslui.

  • Jane Făe spune:

   Ce plm treabă are plăcutul de pulă cu violul.
   Și mă-tii îi place pula. Asta nu înseamnă că trebuie violată.

   • Georgel spune:

    Esti cam dobitoc, Jane. Daca nu ai auzit de Babenco mai bine nu comenta pe langa… tarfulita aia de 15 ani din Bucale a fost filmata in timp ce si-o tragea cu 5, iar a 2-a zi s-a plans si aia la ma-sa ca a fost violata, dar probele video aratau altceva.

 • Radu spune:

  Și tu bagi multe abureli ale căror unic obiectiv este traficul (și poate distracția personală). Cimpanzeii tăi sunt mai deștepți decât ai lor ?

 • Andreea spune:

  Faza de indignare la povestea asta cu violul era ca sunt judecati aia in libertate. Fiind o sansa de 1 la multe miliarde sa nu fie vinovati, sunt un pericol public. Probabil sunt destul de prosti incat sa fie in stare sa mai faca un viol/violuri pana la proces, doar sa arate cat de tari is.

  • Vali spune:

   Avem si experti in probabilistica pe aici acum… calculam sansele…
   Stiai ca 60% din statistici sunt inventate pe loc?

  • omulbun spune:

   nu-s judecati în libertate. au fost cinci luni de la începerea procedurii în arest preventiv la închiosoare si acuma sînt în arest la domiciliu. nu sînt în libertate

   • cineva spune:

    nu sunt in libertate..au plecat in concediu in Spania :))
    la fel si judecatoarea :))

 • klauss spune:

  „E grav că în 2015 încă se mai poate face așa ceva în presă: instigare la justiția plebei, pe care ea o justifică prin decizia judecătorilor de a-i judeca în libertate. Păi e normal, idioato. Cam toți oamenii care nu prezintă un pericol public sau de a fugi din țară trebuie judecați în libertate. Așa funcționează justiția civilizată: îl bagi la răcoare după ce a fost condamnat, nu înainte.” – aici ai dat-o in bara omitand 1 aspect : 3 dintre ei au RECUNOSCUT ca au violat-o…daca nici asta nu-i pericol public…cam meriti sa fii violat ;)

 • Jane Făe spune:

  PHAHAHAHA!
  Mai că îmi pare rău că n-am feisbuc, să îți dau like la antimâncatdebebeluși.

 • Irinuca spune:

  Mi-a plăcut articolul. Din ce am inteles eu (articole citite in graba pe internet) sunt aparent oameni care sustin in mod pozitiv violul fetei in sensul ca ”Si-a meriat-o” , ”Asa ii trebuie”, că era imbracata sumar fata, câcaturi de genul. Si am impresia ca si de asta sunt revoltati oamenii si vedetele vor sa para good guy greg. (Violul cică s-a intamplat in noiembrie si s-a aflat de el abia acum. Cat de dezbracata sa fii la 10 grade afara?).

 • Sefu la bani si amantu la femei spune:

  Auzi boss, si aici tot cacatul asta? Imparti puli in stanga si in dreapta pentru ca jegosii aia si-au taiat o felie din tortu violului, dar esti constient ca din astia de citim pe aici, o mare gramada suntem de fapt la fel de prosti si cascam gura la stiri despre viol. Si nu poti sa zici ca nu vrei prostime ca trafic, ca daca nu vroiai, nu iti dadeai cu parerea pe treaba asta. Dar ti-ai cam taiat si tu o bucatica.

  Ataci un subiect de cacat, ii faci de cacat pe bajetii care profita din el dar si tu profiti exact in acelasi fel de el.

  Asa ca iti sugerez pe viitor, daca vrei sa scapi de cititori de cacat, Frumos, Elegant, Cat de cat, sa nu mai tratezi subiecte de cacat, ca sa plece si prostii ca mine de pe site.

  In alta ordine de idei, avem fr*5tr@r1 comune si imi place cum le exteriorizezi.

  Ma simt cumva obligat sa ma protejez pentru ca opinia mea sunt convis ca va deranja alti puleti de pe aici asa ca inchei prin a transmite: cine ma injura masa e curva!

  • Jane Făe spune:

   De acord cu tine.

  • Lili spune:

   bravo, sefu’, bine punctat, omu’ e ipocrit

 • Tssssssss spune:

  Țin minte anul trecut sau când la noi a fost o femeie violată pe stradă și erau trecători care nu au ridicat un deget măcar și a dispărut cazul ăla din ochii publicului așa gen „nu erau destul violatori”, acuma e plin de cavaleri pentru ceva ce nu-i concludent.
  Bă câte oferte au primit ăia de la brazzers că au reușit să facă pe una să leșine (!!!) așa într-un gangbang de 7 așa profesioniști cu pule sculate la comandă apte de viol? Ăia mă sunt experți, aveau aparent o echipă și o trusă de viol și s-au organizat mai ceva ca avengers. Până și unu din fraierii ăia s-a dat de gol că a avut parti di plășeri timp numai 5 min și că da dacă te stropește cineva cu alcool te trezești din leșin e dovedit de mythbusters.
  Nu văd sensu să condamni din start pe cineva până nu se adună dovezi clare, nu mărturii de-a fraierilor ălora cu pule blege care nici nu au putut participa așa că numa se simt cu musca pe căciulă și recunosc „violul” ca niște câini care speră să mai primească mâncare. Bă, cel mai rău mă deranjează și sperie instigarea aia la semnat petiții și condamnare dinaia feudală cu furci și torțe. Fata aia poate regretă niște niște decizii, poate și niște sex și mai ales unde unu din ăia a zis să fie băiat șmecher și să-și întrerupă prietenii de la pornhub pentru ceva mai real dar în același timp aparent îl poți numi viol după dacă-l mai exagerezi și eventual super regreți actul în sine…
  Subiect delicat, nu văd numai proști în toată povestea, da morala-i să ai grijă dacă te implici într-un sex în grup că ar putea ieși rău și chiar viol, valabil pentru ambele părți.

  • Vali spune:

   Si asta e motivul pentru care nu postam cand suntem ‘high’.

   • Tssssssss spune:

    Cum adică high, adică de la etaj sau ceva pfff??? mi-ai zis-o, așa le zici tu pe nume barosane, le știi, poți să te retragi pe pe 9gag înapoi.

 • Gabi spune:

  Ba, chiar daca pe unii nominalizati de tine e normal sa-i injuri, campania asta cu „barbatii adevarati” are motive serioase, anume ca au fost lasati in libertate niste suspecti de viol, pe motiv ca judecatorul nu i-a considerat pericol social. As vrea sa vad si eu partea aia de lege care declara si permite asta. Mi se pare absolut normal sa iei atitudine.
  Si chestia aia cu semi-violul poate functiona si intre barbati? Nu de alta, dar cum poti sigur ca femeia aia este ca in bancul cu gaina care se preface ca se impiedica?

  • Radu Post author spune:

   dar asa a fost si o sa fie legea peste tot. asa ies oamenii din arest inainte de proces si sentinta. ce plm nu intelegeti alde voi nu inteleg. aia is cacati pe ei, stau acasa si asteapta sentinta. zilele de arest oricum se scad din sentinta deci tot atat o sa stea la puscarie. ba chiar mai bine, o sa stea la puscarie, unde e mai nasol, nu in arest. ce mi-e 7 ani acuma, ce mi-e peste o luna, sameshit.

   • Gabi spune:

    Ma, am cautat si n-am gasit nicaieri ca presupusii violatori nu sunt pericol social. Exista acuzatia ca au comis-o, iar faptul ca-s cacati pe ei nu-i face mai blanzi.Am citit doar ca s-a creat un precedent pt. asta, deci is primii care scapa de preventiv.
    Amu, explica-mi care-i treaba cu semi-violul. Ca sunt femeie si tre sa am grija la ce „n-am voie” sa fac.

    • Radu Post author spune:

     pai sunt arestati la domiciliu, au scapat de preventiv ca nu poti sa ii tii cu anii in preventiv, pulamea.

     • Gabi spune:

      In pulata, nu sunt arestati la domiciliu:
      ”În luna iunie, când arestul la domiciliu, în cazul inculpaţilor trimişi în judecată, a fost declarat neconstituţional, toţi cei şapte tineri din Văleni au fost eliberaţi şi din arestul la domiciliu, împotriva lor luându-se mâsura controlului judiciar.
      Niciuna dintre măsuri nu a fost contestată de procurorii vasluieni, chiar dacă se confruntă cu cea mai gravă infracţiune la viaţa sexuală înregistrată de-a lungul timpului la Vaslui.”

      Inca ceva: unul dintre violatori ar fi amenintat doi jurnalisti ca da cu masina peste ei, pe trecerea de pietoni. Ii doresc arest in masina, impreuna cu un rinocer in calduri, pana ajunge sa infunde puscaria.

  • omulbun spune:

   nu-s în libertate, sînt în arest la domiciliu acum si înainte au fost în arest preventiv la puscarie timp de cinci luni dupa viol, tocmai pe motiv ca erau pericol public. dar dupa cinci luni s-a hotarît ca nu o sa fie pericoli publici (pulici lol) pîna la judecata cînd oricum se reîntorc în închisoare asa ca s-a hotarît sa fie în arest la domiciliu. scrie la ziar. si legea e si ea publica pe net, îti ia cinci minute pe ceas sa o citesti si tot asa sa citesti motivarea hotarîrii.

 • Una care trebuie violată spune:

  Eu am citit pe pagina asta un articol din care reiese că presa abundă de tâmpiți care trebuie violați pentru că au arătat prea mult cu degetul către un caz de viol. Înainte de toate, îmi exprim regretul că nu mai trăim în Evul Mediu ca să putem da curs îndemnului ironicdin text: „Hai să ieșim, să-i prindem și să-i omorâm cu pietre!“ Da! Aș ieși și, pe lângă lapidare, le-aș băga și un par în anus fără lubrifiant, ca să se sature de sex surpriză și să își curețe ADN-ul de genele cretine pe care nu și le stăpânesc cu puterea rațiunii. Așa cum violul e în genele noastre și fetișismul tot acolo e. Trebuie să fie și nu văd ce motiv am avea să nu ne manifestăm ca atare. Eu așa vreau să le crăp curu’ violatorilor cu un băț ca să mă excit și să am un orgasm multiplu. Ba să le mai torn și niște alcool în cur după .Că pot și că așa simte animalul superior din mine.
  Cât despre articol, dragule, el nu are o concluzie. Ce să înțeleagă cititorul de aici? Că presa s-a autosesizat înainte de a se pronunța o sentință care întârzie să se pronunțe și asta e ceva groaznic? Păi, dacă în locul fetii ăleia era mă-ta, tu ce făceai? Te bucurai cumva că cei 7 sălbatici sunt arestați la domiciliu și stau liniștiți să mănânce din supica pregătită de mamele lor idioate care caută să îi scutească de pedeapsă? Îți doresc să devii victima unui viol și să doară pe toată lumea în cur de tine, Chiar și pe Măruță. Să nu existe niciun jurnalist care să se inflameze și să stai 10 ani să aștepți până se decide dacă 1% nu cumva are toate șansele să devină sentință: adică nu a fost viol. Sau dacă nu ție, atunci copiilor tăi, pe care sper să îi înveți de mici teoria asta idioată că au violul în gene, să îi pui să vadă „50 Shades of Grey“ de trei ori pe zi și să le spui că dacă îi fute cineva în cur este firesc și nu e decât de la ADN și de la faptul că așa se întâmplă și în regnul animal. Și să le mai spui că să nu se supere dacă nu sunt ei în categoria celor care fut în cur pentru că așa e societatea umană: unii sunt mai puternici, alții mai slabi și ăștia trebuie consolați cu gândul că gena nu poate fi modificată, iar rațiunea și educația sunt degeaba și curul lor e făcut pentru a fi violat de cei cu putere (de orice fel). Apoi să mai intri pe site-ul ăsta și să ne povestești cum simți și dacă nu ți-ar prinde bine un Măruță, care cu toată goana lui după rating, să te cheme să vorbești la TV (tu să accepți ca o singură variantă posibilă de a te bate cu un sistem păgubos) și să inflameze o țară de cretini ca să se miște odată instanțele judecătorești corupte și să-ți vezi copilul răzbunat. Atunci să vii să ne mai spui și dacă nu ți s-a activat gena aia cu care ai fute îi cur toți judecătorii în chip de surpriză, care numai 99% ar putea fi viol, restul consimțământ.

  • omulbun spune:

   legea e mai desteapta ca tine si a prevazut si luat masurile necesare. ea stie ca tu n-o sa faci nimic din ce zici acolo fiindca esti o proasta care vorbeste aiurea asa ca deocamdata e multumita sa vina cei sapte zilnic la post sa li se verifice prezenta si sa vada ca n-a venit nimeni sa-i omoare. deci nu esti luata în serios, si pe merit. instantele judecatoresti nu au fost corupte, sistemul a functionat destul de corect. cei sapte au fost dusi la închisoare în preventiva dupa fapta si au stat cinci luni tocmai fiindca au fost considerati periculosi pentru societate. ce pula mea îi tot dati cu „aia sînt liberi, n-au patit nimic”. scrie pîna si în cacatu ed adevarul, nici macar nu trebuie sa te obosesti prea mult sa cauti, ti se baga sub nas direct.

   • Melc Roman spune:

    ar trebui sa iti schimbi nickul din „omulbun” in „omulprost”. Crede-ma, e mult mai potrivit pentru tine.

  • adi spune:

   FELICITARI!

 • Vaslui Power spune:

  Imi place ca te-ai documentat de pe Wikipedia. Adica e ai fost minutios. Daca scrie pe Wikipedia tre sa fie adevarat.

 • adrian spune:

  o duduie a plecat de la tine nefututa si nebatuta.Amandoi ati ramas indraciti.Ea te-a facut bou si magar iar tu ti-ai facut blog.Muhahah

 • fanulumocanu spune:

  pericolul ar fi ca fata sa asocieze nacazul pe care l-a patit in noiembrie cu expunerea de care are parte, cu eventualele avatantaje materiale pe care le va trage de-aici, sa zica ca-n tot raul e un bine, si sa-si retraga plangerea . practic, maruta ar putea sa-i scape p-aia de parnaie. ca daca fata isi ingroapa aparent eventualele traume psihice, mai raman ale fizice, care de obicei se compenseaza cu bani de la jigodiile alea.

 • Amalia spune:

  Ai uitat bre sa pui „trigger warning” in subtitlu. Promit ca daca pui „trigger warning” o sa citeasca si feministele articolu. hue

 • porcudracului spune:

  ce dragutzel ii radu. un dulcik

 • Krantzro spune:

  Bărbaţii adevăraţi l-ar aştepta pe Măruţă, noaptea într-un gang, să-i arate puţină compasiune pentru fapta lui.

 • Nu Plânge Ana spune:

  Bă Răducule, dă-o mă-n mă-sa de treabă, you can do better than this shit. Nu există nici un caz când violul este ”absolut ok”. Ce pula mea vorbești, frățică, eu credeam că ai terminat Psihologia și cam știi ce presupun traumele unui viol. Nu fi retardat și nu te amesteca în vâltoarea maselor, nu îți da cu părerea pe un subiect doar ca să fii la modă, și cu atât mai puțin nu mânCA CĂcat pe niște teme din astea ”hazlii”. Cu violul nu e de glumit, și asta vine de la victima unui aproape-viol, pentru că rămâi cu traume grave și poate-ți mai și dai glonțu’. E un lucru grav ce se întâmplă, că abia acum s-a trezit opinia asta publică, spiritul ăsta civic din noi, patriotismul pulii să se manifeste; acum, în 2015, când violurile se petrec de mii de ani. E un lucru și mai grav că, deși ai mărturisit că ai violat pe cineva, ÎNCĂ ești judecat în libertate și nu lingi gratiile vreunei celule deja. E grav că tot victima e de vină (că e curvă, de ce s-a urcat cu ăla în mașină, clar e ceva putred în Danemarca), e grav că nu ne-am dez-țărănit și încă nu am trecut peste mentalitatea ”bărbatul meu, stăpânul meu”. Ori eți avea impresia că femeia trebe să tacă și să înghită (pun intended) și nu are dreptul să se opună sau orice alt drept. În pula mea, eu îmi rezerv dreptul să ies în curul gol pe stradă, asta înseamnă că sunt curvă și că I am asking for it? Și cu atât mai mult, dacă I am asking for it, tu trebe să decizi să intri în beast-mode și să mă duci pe un câmp și mi-o dai că ”you’ve been naughty”? Sincer, mi-e scârbă de toți ăștia care au impresia că subiectul ăsta e o glumă, pentru că habar nu aveți despre ce vorbiți. Dacă vreți să râdeți, ziceți în pula mea bancuri cu Bulă, nu faceți mișto de o chestie serioasă ca asta. Cât despre minunile de odrasle zămislite probabil de Satan și mă-sa fiecăruia dintre ei, numai de bine, sper să înfunde pușcăriile ca niște fetițe cuminți ce sunt. Nu știu cum poți să fii așa retardat să elaborezi slogane de genul ”pedeapsă proporțională cu durata plăcerii” sau ”nu se cheamă viol, ci sex surpriză”. Io cred că de aici ne putem da seama clar și concret cu ce fel de animale avem de-a face. Și locul animalelor e în cuști. Sau în natură, nu m-ar deranja să fie duși în vreun safari să aibă și hienele ălea ce să mânce.

  • euclentiu spune:

   Eu cred ca in adancul tau esti putin dezamagita de acel „aproape-viol”.

   • Nu Plânge Ana spune:

    Și eu cred.

  • adrian spune:

   ce desteapta esti tu si ce te pozitionezi deasupra maselor.Ai descoperit ca traumele sunt in cap si nu intre picioare vai..Afla ca exista oameni care au judecat sute de astfel de cazuri si ei se numesc judecatori.Stiu de ce circumstante sa tina cont etc.Din acest motiv sunt judecatori si tu esti doar o comentatoare romglezita pe blog obscur

   • Nu Plânge Ana spune:

    Motivul pentru care unii au ajuns judecători e că mami și tati au avut portofelul gras și neobrăzat. Și motivul pentru care sistemul ăsta de căcat funcționează așa cum îl vedem, e din cauza sus-numiților judecători. Și ca s-o dau din nou pe romgleză, că vai, ce deșteaptă mi-s, I wish you a lifetime of uncomfortable shoes. Că nu-s chiar așa animală să-ți doresc să fii în locul ăleia.
    Bitch.

    • zub spune:

     tu nu ești nicio romglezită, ești doar dobitoacă. de la viol ți se trage.

    • adrian spune:

     sunt conspiratii peste tot,sistemul e defect.etc fara exemple concrete.Sper ca ai vasrta de 10 ani

 • pisi spune:

  Ba, radule tata, tu ai lasa-o pe ma-ta sau sora-ta cu astia in casa???? Dar cu neva sta-ta sau fii-ta.? Hai ma, ca pana la condamnare sunt baieti salon, poti sa-i scoti la o bere

   • L-M B spune:

    …ba chiar imi doresc din tot sufletul! Asa sa te ajute Tutea!!!

 • unucareface pe nebunu spune:

  Bă ştii ceva? Şi tu şi simona tache (intenţionat am scris aşa) sunteţi nişte lingăi, măgari, snobi, fripturişti, într-un cuvânt jeguri de Bucureşti. Daţi-vă-n pula mea de gherţoi, cu ideile voastre de căcat. Vă credeţi deasupra tuturor cu ideile voastre, care ar merge aplicate în peşteră, nu azi. Chiar dacă românika e de cacao prin multe locuri sunt limite care nu pot fi trecute. Aşa că marş în pula mea de căcaţi şi tu şi simona tache. Ştiu c-ai să citeşti comentariul, prin asta scopul mi-e atins.

 • WTF spune:

  Indiferent cat de clar incerci sa explici prostului ceva el tot ce stie el intelege. Vitele feministe care stau cu egaliatea in gura din sculare in culcare devin foarte inegale cand vine vorba de cazurile emotionale. Pentru ca ele sunt egale cu barbatii si judeca corect si impartial…

 • Costin spune:

  Daca aia cu condamnarea violului nu are teoretic vreun opozant, campania asta a ta, o sa razi, dar are o masa mare de contestatari. Te-ai bagat la lupta, frate, pentru ca stiu o gramada de dame care te-ar jupui pentru ca le lasi flamande…

 • Coroner spune:

  Ba da ce nashpeta era aia violata…daca tot or sa faca parnaie idiotii aia,macar sa fi violat dracu’ ceva decent…

 • gimi spune:

  buna asta, oricum poza de la final e tare de tot, nu mai avea nevoie de textul explicativ de dinainte :))

 • gicu spune:

  Nu inteleg urmatorul aspect. Un individ sau mai multi ajung la concluzia ca-i o idee buna sa o violeze pe una. Cum mama dracului ajung sa aleaga o baba sau o urata ca cea din cazul de fata?

 • Elena spune:

  De acord cu Ramona Ursu. Ca barbat, te doare la basca. Ai aproape zero sanse sa fii violat, acostat, injurat, talharit sau batjocorit pe strada. Ca femeie, am fost abuzata de unii ca astia din clasa a cincea, in fata scolii, cand imi asteptam profesoara sa ma duca cu masina la olimpiada. Un barbat a venit si si-a bagat mana intre picioarele mele. Acesta a fost doar inceputul. De atunci, am fost imbrancita, atinsa, scuipata, amenintata cu bataia, unul s-a plimbat odata cu pula atarnanda pe bicicleta in jurul meu. Nu am patit nici pe departe ce a patit fata asta si nici nu mi-am amarat vreodata parintii cu toate acestea, dar merg mereu incordata pe strada, daca se face tarziu. Tu, centaure, poti sa stai calm si sa indemni la ratiune si urmarea procedurilor, sigur, nu ai cum sa te enervezi de la asa ceva. Eu vreau razbunare rapida si dureroasa pentru ei si pentru toate neamurile lor.

  PS Aici la tine in comentarii e ca la Antrena 3. 90% sunteti de acord intre voi. Cine vine sa zica altceva e prost. Buna treaba.

  • Minotaur spune:

   Esti o proasta.

   Barbatii sunt injurati, talhariti si batuti mult mai mult ca femeile. Pe strada, in cluburi, in parc, mai peste tot. Pe cand tu primesti injuraturi si misto-uri, barbatii primesc pumni, picioare si sticle sparte-n cap. Iar daca tu ca femeie faci un cacat cuiva, sansele sunt ca ala sa vina si sa-l ia la suturi pe prostu care e langa tine, si nu pe tine.

   Din clasa a 5-a, cand tute ca tine sunt imbrancite, scuipate si amenintata cu bataia, baietii sunt buzunariti, umiliti si batuti sanatos la ordinea zilei. Pt ca la barbati se trece de amenitari direct la fapte.

   Ti-as lasa statistici concrete, ca e plin netu de ele, da ma indoiesc ca au puterea sa-ti schimbe prostia.

   • unucareface pe nebunu spune:

    Şi e normal aşa? De ce o faci proastă? Sau tu eşti unul dintre idioţii care consideră că e mai bine să moară şi capra vecinului. Dacă îţi vezi de treabă ai şanse mici să păţeşti ceva.

    • Minotaur spune:

     O fac proasta pentru ca spune, citez: „Ca barbat, te doare la basca. Ai aproape zero sanse sa fii violat, acostat, injurat, talharit sau batjocorit pe strada.” De asta e proasta, nu ca sa moara si capra vecinului.

     Si te fac si pe tine prosta, pt ca zici ca daca iti vezi de treaba ai sanse mici sa patesti ceva. E clar ca esti fata.

     • unucareface pe nebunu spune:

      E evident că-ţi pot da la muie cu căcat să nu ţi se aplece gherţoi afumat. Normal că dacă te dai rotund când apa-i mică şi n-ai spate o furi. Asta nu înţelegi tu şi alţi obosiţi ca tine, sigur ţi-ai furat-o de lumânări pentru că ţi-a mers cleanţa tare, mult şi fără rost. Şi poate gesturile de băiat bazat te-au trădat ca fiind fetiţă, aşa că… ai muşcat-o. Îţi repet sincer şi dezinteresat, (eu nu fut bulan), învaţă să te porţi, mergi pe burtă când nu eşti bazat şi n-ai să păţeşti nimic. Acum, că la-nghesuială furi şi tu vreo palmă, dă-te-n mă-ta-n cur, asta e dacă te amesteci în tărâţe, te mănâncă porcii…

  • baiatsimtit spune:

   „unul s-a plimbat odata cu pula atarnanda pe bicicleta in jurul meu” :))))

  • Valentin spune:

   Mi se pare normal sa fie asa, ca la antene… Apropo, esti prosta!

 • MyEvilTwin spune:

  Nu inseamna nu, in orice tara civilizata. Romania nu e inca acolo.

  E bine sa mai postezi si cate un articol de asta din cand in cand. Pen’ca-s de acord cu tine 99% din cazuri (cand esti cu un umar mai inalt decat media romana de postaci) am nevoie sa mi se aminteasca din cand in cand ca esti om, totusi, supus greselii. Ca altfel incepe sa mi se topeasca spiritul critic si incep sa iau de buna tot ce spui. Ceea ce ar fi nasol.

  • mobutu spune:

   pentru că în toate țările alea civilizate nu există nici măcar un viol …

 • mnbvxcvb spune:

  auzma, esti impotriva la mancat bebelusi – da’ sper ca nu si la mancat copii cruzi, a? cateva milioane intr-o lingurita, concentrat sa nu ti se-aplece.

 • gurita damatale spune:

  Centaure, trebuia s-astepti sa treaca furtuna, nu sa o trantesti p’aia cu cat e de natural ca 20-30% dintr-un regulat sa fie viol, acum, la spartul targului. Esti insensibil si prost. Sau invers.

 • Mda spune:

  Prietene ce nu intelegi tu aici e ca pana sa fie mediatizat cazul asta „baietii” astia cu mecle suave de giboni erau deja scapati pentru ca – nu-i asa – justitia e oarba..probabil din cauza bancnotelor lipite pe frunte…Chiar si dupa asta se pare ca tipii astia inca traiesc cu impresia ca nu o sa pateasca nimic…Apropo daca cineva din familia ta va fi victima unui viol(desi nu iti doresc asta) te astept sa fii tot aici sa ne explici si noua teoria ta cu „nu nu inseamna nu…”

 • Vlad spune:

  In sfarsit ceva pe filmul meu despre topicurile zilelor astea :))

 • gina T. spune:

  Mi se pare incalificabil gestul PRO TV de a dezvalui imagini cu aceste persoane si asa greu incercate. Numai niste oameni inculti si barbari pot proceda astfel sub pretextul ca militeaza pentru dreptate si adevar. Te-ai astepta ca macar in cazuri extreme persoane ca acestea sa aiba o pozitie corecta si sa isi aminteasca de faptul ca si ei la randul lor au familii si sa nu profite de niste oameni care nu au cunostinte despre loialitatea si deontologia profesionala jurnalistica si care au fost coplesiti de un gest de simpatie astfel incat si-au dat acordul in acest sens. Jalnic, jignitor, sub demnitatea umana . Aproape la fel ca gestul violatorilor …

 • Johnny spune:

  Iesi din bula si vezi cati oameni sunt, de fapt, anti-viol. Iesi din bula si intereseaza-te ca prin provincie e ceva normal s-o iei pe una cu japca.
  Gen, un militar ia o minora virgina cu masina si o duce la 40 de km de oras. „te futi sau te las aici in bezna” true story.
  O campanie de genul a dat, macar, de gandit unor oameni care se raportau la alta normalitate decat a ta – „viol e daca sta doua saptamani in spital, nu doua ore”
  Ca iese paine si circ sau instigam

  • Perkele spune:

   1. aia care inca mai cred ca violul e ok nu cred ca intra pe internet si-s sensibilizati de mesaje de genul asta
   2. scopul campaniilor de genul asta nu e ca sa transmita un mesaj, ci pentru ca niste oameni sa se dea importanti si moralisti
   3. chiar ieri imi venea sa violez o tipa, dar m-am uitat pe telefon pe Facebook si am vazut ca Radu Valcan a pus o poza in care zice ca violul nu e pentru barbati adevarati, asa ca n-am mai violat. multumesc, Radu Valcan!

 • Perkele spune:

  sunt curios de ce totusi nu e nimeni revoltat ca un caz destul de clar, in care 3 au si recunoscut, dureaza mai mult de 6 luni (sau 9 sau cat plm ar fi) sa se judece

  • gigel spune:

   Ei aici ai atins un punct sensibil. E de la sine inteles ca viol = nu e OK – pierdem timpul / legile sunt facute si aplicate in sensul asta (practic nici nu am stiut ca un tembel ca Maruta e in stare de asa ceva – sa vezi idiotul, ca e in stare sa o filmeze pe Andra cum naste si sa dea la Protv si ca justificare sa zica ca nu a fost viol si a vrut sa ne arate rezultatul). Problema actuala e ca o justitie idioata nu e in stare sa dea o decizie dupa ce dosarul e terminat – e o chestie ce ma depaseste. La ce le-a trebui 5 luni sa-i inchida ca sa ce? Sa le faca analizele sau sa scrie grefiera de mana hotarirea judecatoarei? AI datele, ai marturisirile ce tot o balangane pe acolo? Au asteptat sa vada daca naste ceva in urma violului? A, e vacanta judecatoreasca (de vara, de craciun, de anul nou, de paste) de aia nu ajunge sa judece. Unde e morala judecatii daca idiotii aia stau cu morcovul in cur sa-si largeasca gaoza atata timp, iar victima ajunge incet incet sa traga de concluzie ca e vina ei din moment ce judecatoria nu spune nimic? Aici de ce nu se oftica nimeni? Nu merita o postare pe net ceva?

 • Gogu Ologu spune:

  I-am sugerat lui Măruță să facă, data viitoare, sau poate chiar în cazul ăsta, că tot sunt flăcăii ăia liberi, și o reconstituire. Să vezi atunci cum se urcă ratingul pe el! Asta cu dezvăluirea identității victimei și arătarea ei la televizor, e cel mai de căcat gest pe care putea să-l facă. Nu sunt de acord în schimb, cu tine, Radule, când zici că tuta aia de la Adevărui a greșit când le-a dezvăluit bididiilor ălora identitatea. Ba e foarte bine că a făcut-o. Nu știu dacă tu ai copii, dar eu sunt tată de fată, și nu cred că vrei să știi ce-aș fi fost în stare să le fac ălora, pe rând, la fiecare… Pulimea și plebea nu s-a inflamat, cum zici tu, din cauza violului propriu zis, o să facă pârnaie sigur, ai dreptate, ci doar pentru că niște căcați de judecători le-au dat drumul ălora acasă. Cred că s-au dat bani acolo, că nu se poate altfel. Din câte am înțeles, s-a venit cu un miliard vechi ca să-i astupe gura țărăncuței ăleia, să-și retragă plângerea. Aia n-a vrut, dar poate că judecătoarea a pus botul. Acuma, nu sunt sigur dacă așa e, dar mi se pare că și dacă s-ar retrage plângerea, ancheta și procesul penal n-ar mai putea fi oprite.

 • Micul despot spune:

  Tu spui ca-i parte dorinta de abandon, parte dorinta de sex brutal sau numai dorinta pura nemediata de tabuuri sociale, eu as adauga ca-i si dorinta de control a barbatului prin patima sa si mai ales dorinta de te sti dorita si permanent validata ca obiect sexual. Ma uit la astea de 40+ care se vor dorite ca pustoicele de 20, ca si cum dorinta barbatului le-ar servi de elixir al tineretii. Si sincer m-am cam saturat sa vad un unic scenariu repetandu-se la infinit in mintea lor. Toate trag dupa ele cate un copil (nu mai mult de frica sa nu-l poata intretine singure / sa nu se deformeze prea mult) din care au eradicat sentimentul patern. Majoritate lor ne sunt mame neglijente (perfecte doar in mintea lor), sotii nu vor sa devina, copii doar pentru ele cu premeditarea sa nu ramana singure, ca-si dau si ele prea bine seama ca la un moment dat li se termina fisele. Iar surori sau fiice nu ne sunt tuturor. Fut vietile celorlalti mai rau decat violatorii, ce-i drept, neabuzand insa de forta fizica, spre a-si trai viata de dragu’ pulii.
  Prin urmare injurati-ma cat vreti, scuzati-ma insa ca nu simt compasiune pentru persoane cu mentalitate disociativa, care nu vad dincolo de propria placere, asociative doar in formularea de asteptari si pretentii – de viata safe indiferent comportament – de la asa-zisa familie nationala, ele nefiind sa in stare sa formeze macar un cuplu ceva mai de durata daramite o familie. Violul n-are justificare, insa cu iertare, nu mai pot empatiza cu victimile.
  n.b. nici mie ca barbat nu-mi garanteaza cineva integritatea corporala daca-mi flutur avutiile prin ghetou, desi am tot dreptul s-o fac, fara sa fie considerata drept invitatie spre fi talharit.

 • Tetelu spune:

  Stiu ca centaurii nu prea au nevoie de parerile altora, asa ca nu zic decat: respect.

 • Seth spune:

  70% dintre comentatori n-au citit mai departe de titlu. totusi au comentat. au trebuit sa-si faca si ei auzita undeva opinia lor, ca doar e a lor, iar ei sunt importanti. ce conteaza ca n-au citit articolul, sa trecem, dom’ne, direct la comentarii, ca tre sa stie toata lumea ca eu, Random Joe/Jane condamn violul. am vazut Viol in titlu, repede sa spun ca sunt impotriva violului

  mi-e o sila nesfarsit fata de asemenea oameni. le-as lega un hamster anarhist de coaie sau labii si i-as inchide intr-o debara de 1/1

 • Jerry McRie spune:

  WTF???

  Mai intai, stiu ca e cumva cliseu, dar e adevarat… te urmaresc de ceva vreme, si in general am fost de acord cu ce zici. partial, extrem de foarte partial si acum sunt de acord…
  DAR
  Omul de rand, Romanul nu are incredere in justitie.
  Deloc.
  Are motive, garla…

  Presa e muci, asta stim. Cumva e normal. Nivelul societatii cere un anumit produs. Produsul ca sa se vanda trebuie sa se potriveasca cu majoritatea.
  DAR
  In cazul asta… E foarte ok ca se mediatizeaza.
  Sa intre in capul multora ca violul este ceva ce nu trebuie facut, ca se beleste rau dupa pentru asa ceva.

  Poate violul o fi ok la animale necuvantatoare, poate a fost normal la oameni in trecut DAR ar trebui ca cei care sustin ca sunt entitati constiente cu drept de vot … violul ar trebui sa fie o pata neagra pe trecutul speciei si atat.
  Iar cei prinsi cu madularul intr-o scorbura care nu se doreste zgandarita… beliti exemplar ca altora sa le fie frica sa nu pateasca la fel daca altfel nu se poate.

 • Dt spune:

  Fain articol. Mersi de lectura.

 • Cockwork Orange spune:

  Printre hillbilly din Waislui i se zice japca si e un fel de viol cu preludiu scurt. Daca iese rau e de reclamat, daca nu se cheama viata sexuala.

 • Sandman spune:

  Cata vreme in Romania se violeaza babe, mosi, curci, oi, iar justitia lasa in libertate suspectii pentru ca ei sa ne arate ce recorduri pot stabili la sprint peste granita, ideea tortelor si sageata catre casa este nu doar utila, ci de-a dreptul obligatorie, o sa va dau un singur argument, becali.
  Toata harmalaia asta are utilitate, urmatorul amator de japca a avut ocazia sa afle ca idolul sau in viata, Hăndel Corduneanu, din clanul Sabia de aur, va avea grija ca rozeta sa-i fie inspectata pana-n amigdale, iar asta e nasol cu adevarat.Genul asta de mesaj este cel care prinde la gibonii astia, iar zilele astea s-a despicat firul in patru in toate gamele, de la finutz pana la ghertoiesc, asadar e clar:”Nu fute nici macar oaia daca vezi ca da sa fuga din pula, altfel vei fi mireasa la parnaie si vei face kk precum pescarusul toata viata”.

 • Alina M spune:

  Exista o categorie de oameni care intr-adevar merita sa fie violati, si aceia sunt barbatii care afirma ca femeile vor sa fie violate. Nu, femeile NU VOR sa fie violate! Cunosc femei care au fost violate si nici una nu a vrut sa i se intample ce i s-a intamplat. E cum nu se poate mai simplu: ori vrei sa faci sex cu cineva, ori nu vrei, si daca nu vrei, si se intampla cu forta, e viol, deci cum sa zici despre cineva ca vrea sa i se intample o chestie pe care nu o vrea? Sa afirmi ca tu, barbat fiind, esti impotriva violului dar ca toate femeile vor sa fie violate e periculos; o astfel de atitudine, in afara de faptul ca e complet gresita si promoveaza violul, dovedeste ori ignoranta crasa, ori ticalosie. Violul e traumatizant, degradant, distruge vieti. Nici o victima nu vrea sa fie victima, in afara cazurilor patologice, si nu ma refer aici la astfel de cazuri. Ca oameni precum Maruta si politicienii nostri execrabili se agata de violuri ca sa aiba rating sau ca sa castige popularitate e inevitabil, dar faptul ca opinia publica se revolta si ia atitudine impotriva unor astfel de cazuri nu e deloc de condamnat, ci dimpotriva. Din cate stiu eu, oamenii s-au revoltat pentru ca in timp ce fata este ostracizata, violatorii sunt cercetati in libertate, ba chiar au si admiratori si aparatori pe facebook. Suna ca un cliseu, dar e bine sa ne revoltam impotriva nedreptatii si sa luam atitudine. Eu zic ca nu e penibil cel care ia atitudine impotriva unor astfel de crime, ci penibil e cel care zice ca, desi el personal considera violul ceva rau, totusi femeile vor sa fie violate, stie el asta! E normal, si ratele violeaza, nu? Nu as fi comentat, nu comentez articole pe internet, dar acest articol e mizerabil si nu ma pot abtine. E mai rau decat mizerabil, e josnic si infect.

 • Al doilea violator spune:

  Eu eram pe lista sa i-o trag, i-am si tras-o, asa ne vorbisem si tot ma acuzat de viol…ce plm. Exista o explicatie… am dat mai multe numere de fiecare, eu 3 ala 4, si ea adunat si ne-a zis sa-i dam banii pe 7 persoane. Proasta nu credea ca eu duc atat… si a zis ca daca nu dam banii se duce la politie.. am mai patit odata asa…dar aia s-a dus la peste. Mai bine avea si asta peste…dar cand am intrebat-o…mi-a zis ca la ea in familie nu-s pescari si sa nu schimb subiectul ca vrea mai repede banii. Asta e… mai bine filmam si noi ca aia cu Babenco sa avem o amintire plus probe ptr aparare.

 • Alina M spune:

  ..si inca ceva despre parerea imbecila ca femeile ar vrea sa fie violate: daca zice una ca ea ar vrea sa fie violata de Brad Pitt sau cine stie ce mascul feroce, asta nu inseamna ca femeile isi doresc violuri!!! Din moment ce aia zice ca vrea s-o violeze Pitt, nici macar nu mai e vorba de viol! Nu sunt feminista, nu suport feminismul, dar as vrea sa va intre bine in cap celor care aveti astfel de idei: FEMEILE NU VOR SA FIE VIOLATE

  • alin spune:

   ….decat daca le lasam pe perna dupa aia cate 100 de euro. Atunci cu placere, si alta data ! Nu ? Las’ ca va stim noi…

 • O maimuta. spune:

  Rasfoind pe aici am dat de asta, „Și tu bagi multe abureli ale căror unic obiectiv este traficul (și poate distracția personală). Cimpanzeii tăi sunt mai deștepți decât ai lor ?”

  Sunt o maimutica simpatica. Pana nu demult stiam doar sa mananc multe banane. Ce? Au gust bun. Ah, si sa-mi caut semenii de paduchi. Acum mananc banane pentru ca organismul meu are nevoie si de potasiu. Despaducherea semenilor necesita o prima dubla evaluare.

 • Bula N Escu spune:

  Ce-i mai trist in tot circul asta e ca saraca fata, dupa ce a fost facuta posta de 7 labari, a ajuns sa fie facuta posta de o intreaga tara de impotenti, dirijati de niste si mai impotenti jurnalisti!

 • renata spune:

  Ești mai inteligent decât speram. Recunosc! Fiindcă n-aveam chef să văd cum iei tu subiectul ăsta la pulă, cu destul de mult umor, astfel încât toți idioții care-și închipuie că sunt deștepți și se trag de brăcinar cu tine pentru că ți se adresează cu ”băi,coaie!”, să… Să. Înțelegi tu ce-am vrut să zic.
  Bun articol!
  Bun, bun, bun.

 • Enis spune:

  L-ai uitat pe Neanderthal-ul de Ciuvica, cu Martisorul ala in piept.

 • notx spune:

  Comic e ca daca te uiti la televizor o sa descoperi cat de multe femei au fost violate si acum au prins curaj extraordinar incat isi pot zice drama la televizor cand de fapt sunt doar minciuni pentru rating. (e ceva la Capatos doar am citit ce scrie pe ecran nu am rabdare sa ascult toate porcariile lui , Oana Lis se pare ^^ )

 • Bac-ul spune:

  Mandruta merita Varvara!! Nu i-a ajuns sa o aduca pe cea mai scunda femeie din lume pe post de maimuta, mai ii da si mutra proastei aleia. Si ea si navasta-sa aia care isi face clipuri cu masina cadou! Sper sa ajuga real varvara la ei!!

 • Radu spune:

  Bine bai! As vrea sa accentuez: Muje Iantu! De ce ? Pentru ca e naspa.
  Si ar mai fi o treaba: se face apel peste tot pe net ca violatori sa fie violati la ocna. Adica sa rezolvam un viol printr-un alt viol.
  Si muie Trooper pentru ca n-au voce si se cred si astia „barbati adevarati” d’aia anti viol. Pe Trooper as vrea sa-o violeze niste manelari de la mine din Rahova, pe acordurile lui Guta, desi ma tem ca s-ar putea sa le placa.

 • mugur spune:

  oricum, aia cu viril șanțu e de la vacanța mare. just sayin

  • Radu Post author spune:

   absolut orice gluma slaba la care ma gandesc mai putin de 2 secunde au facut-o altii inainte.

 • minionul vesel spune:

  Aproape intru totul de acord cu tine, exceptand partea in care numele presupusilor agresori sunt facute publice. Daca un descreierat ar viola-o pe prietena nepoticii tale, in fata gradinitei, n-ai vrea sa ii stii numele, sa stii cine e?! Nu sunt de acord cu datul meclei victimei la teve sau prin ziare ori cu numele acesteia facut public. Dar suspectii (daca nu fata, macar numele si varstele) ar trebui cunoscuti. Nu, nu pentru a arunca in ei cu pietre, ci pentru a te putea pazi tu, ca om simplu. Au fost cazuri cand unii suspecti erau chiar vinovati, au fost lasati liberi si au recidivat. Nu strica sa stii cine e Gigel, cati ani are si cam pe unde-si face veacul… ;)

  • Radu Post author spune:

   pai ba boule, aia implicati in caz deja stiau chestiile astea, ca-s implicati in caz. ce treaba are sa stie pulex din oradea si gogu din craiova?

   sau tu ai o lista cu toti infractorii. pai ba, in fiecare zi is cateva omoruri si violuri, in afara de lista aia, mai ai timp de chestii, gen sa te stergi la cur dupa ce te caci?

   • Gogu Ologu spune:

    Ca să-i facă de râs, bre, de-aia, că nu se duce Pulex din Oradea și nici Gogu din Craiova să dea cu pietre în ei, că înțeleg că asta de frământă pe tine. De oprobriu public ai auzit?

 • eu spune:

  daca esti femeie cel mai sigur e sa te muti in ardeal sau in banat unde rata violului e mult mai mica comparativ cu moldova si oltenia.

 • r spune:

  Saraca victima a lu Maruta … a vrut si ea sa faca un ban cinstit de pe urma violului! Capu’ lu’ Maruta vrem!

 • unu spune:

  Bravo Radu! Asta este cel mai bun articol scris despre mizeria aia de viol. Nu mai comentez pe langa. ….

 • anon spune:

  ai belit pula gaoz. nu stiai ca dan marinescu e spion sri?

 • Mitza spune:

  Prea jale in tara asta cu violurile. Cate sunt nedescoperite

 • Gheorghe spune:

  Frumos rău articolul. Dar suferă de o confuzie.

  1. Scandalul. Este necesar, în acest caz.
  În procesele astea din provincie, legea e cam şchioapă. Procesul poate dura mult, iar inculpaţii au tot timpul să discute, direct sau prin intermediari, cu victima. Ajung să se iubească de nu-ţi vine să crezi. Altă dandana: fiul lui văru’ lu’ primaru’ poate că se cunoaşte cu soţul judecătoarei.
  Ghici ce se întâmplă? Mai ales când şi procurorul a băut aceeaşi cafea şi nu contestă ce e de contestat.
  De asta scandalul este necesar. Nu ai idee ce infracţiuni trec nepedepsite, mult, mult mai grave decât fapta asta, pentru că se muşamalizează eficient între consăteni. Şi vorbim de mult mai mult de 1%! Întreabă un poliţist de provincie, chiar şi mai de pe lângă Ilfov. Chiar aşa, de unde ai scos aerul ăsta de siguranţă, cu 99%? Dacă nu era scandalul, hehe!…

  2. Cine şi cum face scandalul.
  Fiecare după posibilităţi. Măruţă şi alţi bărbaţi adevăraţi există pentru că, nu-i aşa, 90% din societate nu e la fel de cultivată şi răsfutută ca matale. Să te plângi că ei există şi se manifestă e ca şi cum te-ai plânge că plouă. Sunt exponenţii acelor 90%, care nu au auzit de tine şi puţin le pasă ce pulă subţirică şi fragilă, de intelectual, sugi pe blog. Violează-i pe toţi, dacă chiar ai pulă intergalactică, şi slobozeşte-le nişte idei din astea inovatoare. Dar nu uita punctul 1, scandalul este necesar. Contează doar cum îl faci.

  În concluzie, a nu se confunda greşit scandalul cu scandalagii, şi a nu se susţine că scandalul este inutil.

 • Laura N. spune:

  Ba da, coaie, chiar exista comunitate pro-viol. Compusa din toti gibonii aia de zic ca fata a meritat-o, ca a primit sex surpriza, ca i-a placut. Stii cat de multi is aia? In ce bula traiesti, ma? Cat despre trafic: sa mori tu infipt in propria ipocrizie, in mod repetat!

 • vfin spune:

  celor care gasesc argumente pro viol, pro violenta in esenta, sa le fie viata dupa cum gandesc

Adaugă un comentariu