Ce am învățat eu de la refugiații sirieni

1. Că a fost un prilej pentru toți oamenii pe care-i bănuiai că-s proști să îți confirme că-s proști

Există o categorie de prost care nu își exprimă prostia decât atunci când se simte amenințat. Până atunci e tăcut și poate liniștit fi bănuit de mediocritate. Dar cum apare un eveniment de-ăsta care, cu toate că nu-l afectează, îi gâdiliă cerebelul la frica aia irațională că cineva vine să-i strice viața, cum începe să orăcăie.  Mii de idioți au dat share la propagandă stupidă de pe site-uri fantomă gen napocanews, cocoon.ro si alte site-uri de-astea care desi arată a presă, sunt de fapt deliruri susținute de 1-3 idioți fără nici o sursă alta decât alte site-uri la fel de fantomă ca ale lor.

ULUITOR 89% dintre refugiații sirieni sunt bărbați pe steroizi care fac flotări toată ziua și ascund grenade în anus! Uite-i cum bat un copil și-i mănâncă mâinile pentru că e creștin!

Sigur, un om normal s-ar uita la genul ăsta de știre și s-ar întreba: cine pula mea e ăsta care scrie asemenea inepție și care-s sursele lui? A, e un nebun aleator care citează alți nebuni aleatori.

Dar un idiot vede titlul ăsta și se gândește: „Sfinte Arsenie Boca titlul ăsta confirmă tot de ce mi-e mie frică! Deci clar are o bază adevărată, că dacă nu erau adevărate lucrurile de care mi-e frică, nu îmi mai era frică de ele! Am să dau direct share să avertizez pe toată lumea!”

2. Cu cât e mai pârlit, fomist și ciupit de molii un prost, cu atât e mai convins că toată lumea vrea să-i fure căcaturile.

Toate chelnerițele, toate studentele la ASE care sug pula pe o felie de parizer și n-au învățat să se șteargă la cur și se șterg din spate în față și-și cară căcat în pizdă, toți cocoșații care pun marfă pe raft la Mega Image, toți șomerii care trăiesc cu mama lor au impresia că vine hoarda musulmană să le fure prețioasa existență. Să le abuzeze avuțiile.

Care avuții, coaie? E o țară de căcat. Tot timpul a fost de căcat. Lasă jos tricoul ăla cu Avram Iancu și cruciulițele cu Arsenie Boca. Nu-l mai asculta pe Dan Puric că e un idiot. Nu e o țară plină de avuții și suflete nobile care a avut ghinion în istorie și de-aia nu s-a ridicat. Și pentru care s-au jertfit eroi naționali ca să o păstreze. Dacă crezi așa ceva, mă-ta te-a născut prost.

E o țară de leneși rămași în urmă pe care n-o vrea nimeni. Nici un imigrant nu vrea în căcatul ăsta. Nici măcar nu exista acum 150 de ani. E doar un conglomerat de trei regățele care vorbeau cam aceeași limbă și în care zeci de conducători mici s-au spetit să o sugă puterilor din jur cât să-i lase să bage cuțitul în spate ălora care o sugeau anterior și să se suie pe tron. De la Ștefan cel Mare la Ceaușescu, toți au fost puși și suportați aici de un frățior mai mare care oricum făcea ce vroia pla lui. Tot ce a putut fi luat de aici a fost luat. Și dacă voia cineva să vină să mai ia și altele, era deja aici și conducătorii noștri își băgau cuțitul în spate unul altuia pentru privilegiul de a i-o suge primul.

După care 500 de ani mai târziu un prost ar fi repovestit chestia cu conducătorii ăia drept eroi naționali care au protejat țara. Că așa e România. Toți eroii ei sunt eroi după ce toată lumea a uitat ce au făcut și se poate fabula frumos pe tema asta.

Și cu toate asta prostul continuă să simtă că țara e în pericol. Că o să vină sirianul să-i ia micul și berea deși ăla n-are nici o treabă. Ca proasta aia care e urâtă cu spume și când merge pe stradă și se uită cineva spre ea, e convinsă că ăla vrea s-o violeze.

3. Cumva părerea generală e că maniacii religioși musulmani sunt mai răi decât ăia români.

 

Bă proștilor, avem cel mai mare procent de religioși din Europa. Al treilea din lume după Iran și Irak. Suntem primii și la superstiții și la lipsa de cunoștințe științifice. 42% dintre români cred că soarele se învârte în jurul pământului.

Credeți că ăia din Siria sunt mai idioți și mai zeloți ca ăștia ai noștri? Că ăla care urlă Allahu Ackbar e cumva mai prejos decât idiotul care se duce în pelerinaj la Arsenie Boca, se calcă în picioare pentru nuielușe sfinte de florii și face ture de biserică în genunchi să pupe hoitul Sfintei Parascheva?

Că ăia care protestează în mijlocul Bucureștiului că cardul de sănătate e satana pentru că card=drac scris invers sunt cumva mai civilizați decât sirienii? Că violatorii din Siria sunt mai violatori decât violatorii din Vaslui?

Da, sunt destul de idioți ăia. Și nespălați. Și ultrareligioși. Dar cine sunt cei mai nespălați (cel mai mic consum de săpun/pastă de dinți din Europa), idioți și ultrareligioși din Europa? Noi! Ți-e frică de de-ăștia? Nu ieși din casă atunci, că-s peste tot.

4. Cumva activiștii de tastatură se simt utili

S-a umplut internetul de pro refugiați. Suflete nobile și miloase care împing lumea înainte cu atitudinea lor umanitară, plină de empatie și compasiune. Ce fac mai exact ăștia? Atacă idioții descriși mai sus. În texte tăioase și vehemente pline de frumusețea spiritului uman. Bineînțeles neam de neamul lor n-a văzut un sirian sau un refugiat. Neam de neamul lor n-a făcut nimic pentru unul. Dar ei au combătut pe internet atitudinile xenofobe! pot să-și desfacă o bere liniștiți și să facă o labă. Pentru că au făcut lumea un loc mai bun.

 

***

Comentarii (47)

 • Rune spune:

  3. Da, imi amintesc si acum ultimul atentat cu bomba al unei babe ortodocse din oraselul natal. Baba s-a indreptat tiptil catre Casa de Cultura (se difuza un film ce continea o scena cu lesbiene), a intrat neobservata de paznic, s-a pus in fata ecranului, a strigat ,,Traiasca Arsenie Boca” si Ka-booooom, ca in piesa lui Manson. La fel de rau ca la musulmani.

  • Jane Făe spune:

   :)) Observație validă.

   Și mai trebuie ținut cont de faptul că religioșii români sunt foarte fleșcăiți și, în mare parte, nu prea te fut la icre cu religia lor dacă nu-i bagi în seamă și pot fi ignorați destul de ușor.
   În schimb, musulmanii le-au cerut englezilor să își îmbrace femeile, că nu e frumos ce fac englezii la ei acasă, și țiganii din țările arabe știu mai bine ce trebuie făcut la englezi acasă.

 • pulica franaru spune:

  Cumva sugerezi ca violatorii din Vaslui ar trebui sa faca un schimb de experienta cu violatorii sirieni?

 • fanulumocanu spune:

  si daca stii ca ti-e greu cu idiotii nostri, mai ai nevoie de alti idioti cu idei proaste dar diferite? vrei sa vezi cum se ciocnesc idiotii, si ce macete poa sa iasa d-aici

  • meh spune:

   Ia-te de mana si iesi afara. Ai citit degeaba.

  • sulapatrula spune:

   Si care e problema boss? Abia se anuleaza unii pe altii asta inseamna mai putini idioti si mai putine probleme. Win win nu?

 • Gogu spune:

  Maniacii religioși musulmani fac atacuri cu bombe. Nu atentate, cum spun toți retardații congenitali. Atacuri. Maniacii religioși români folosesc cel mult bîte, pe lîngă înjurat și scuipat. Maniacii religioși români mă îndoiesc că ar distruge monumente istorice vechi de mii de ani sau bisericile altor confesiuni. Mie-mi plac maniacii religioși români, te poți amuza pe seama lor. Cum țin ei post și se uită după curve, cum se calcă în picioare și se înjură la pupat de mortăciuni, cum se roagă la ne-sfîntul arsenie boca în loc să se roage la ăla bătut în cuie acu fo 2000 de ani. Au icoane-n telefon. Maniacii religioși musulmani nu sînt distractivi. Ăia-ți bagă cuțitu-n gît că pe telefon ei au toate filmulețele cu decapitări.

  Probabil n-ai fost în viața ta în Siria sau Iraq. Oriunde e mai bine ca acolo, chiar și în căcatul de România. Vor trăi din cărat de heroină și hașiș, cărat de persoane și așa mai departe. O adiție la țiganii binecunoscuți. Doar nu crezi că vor munci? Eu n-am văzut vreunul să muncească în 8 ani cît am bătut Iraqul. Se vor ruga de 5 ori pe zi să le dea alah bani, nu un loc de muncă, nu pace pe pămînt.

  • gicu spune:

   Trasatura comuna a maniacului religios, indiferent ca prietenul lui imaginar se numeste ‘mnezeu, allah, buda sau odin, e ca-i usor de manipulat. Daca pe habotnicii nostri i-a manipulat cineva in asa hal inca sa stea la coada o zi intreaga ca sa puna limba pe o mortaciune descompusa cred ca nu ar trebui foarte mult efort sa-i faca sa se detoneze in numele superstitiei. Fanatismul crestin dus la extrem nu ar fi nimic nou, doar au fost arsi destui oameni pe rug pentru vrajitorie si erezie.

   • Jane Făe spune:

    Au fost, dar asta era acum 500 de ani. Era mai ușor de prostit lumea acum 500 de ani. S-au mai schimbat lucrurile de atunci. Mă rog, nu și pentru țiganii musulmani.

  • ano spune:

   ai pus punctu pe „j”. felicitari

  • Ovidiu spune:

   Ai dreptate man. N-au nici o treaba cu modul nostru de viata, asa de kkt cum e. Si o sa-i vad prin oras ca o sa aduca vreo 200 la 20 de km de mine. In alta ordine de idei nu e nici un mister ca nu au tranzitat pana acum RO. Le mere GPS-ul si stiu ca e mai scurt pe aci da au nevoie de viza pe baza de invitatie sa intre in RO. http://www.mae.ro/node/1485. Asa ca cei de la pct. 4 pot sa treaca la treaba si sa le trimita invitatii …

   • Gogu spune:

    Tu crezi că zecile de mii care au invadat grecia, macedonia, serbia, ungaria, austria și germania au vreo viză? N-auzi că nici acte de identitate n-au? Și ăia în loc să-i ia la tocat cu mitraliera pentru forțarea graniței, i-au lăsat să treacăcă doar era presa pulii acolo ca să vegheze la încălcarea drepturilor animalelor. Jos pălăria în fața ungurilor, primii care au avut coaie măcar în al doișpelea ceas.

    • Ovidiu spune:

     Nu bre, pentru tarile alea de le zici nu le trebe viza pe baza de invitatie. Poa’ sa intre normal cu pasaportul pe 90 de zile. Ei trec de vreo 4 ani pe ruta asta da erau mai putini asa ca treceau prin vama. S-au inmultit si nu au rabdare sa le fie verificate actele, si sa fie inregistrati de aia scandalu’. Se grabesc spre Germania, Suedia etc. sa fie azilanti acolo si nu in kktu de est.

 • deriglog spune:

  Ma rog, ai dreptate si nu prea cu fanaticii religiosi. Astia ai nostrii sunt cumva inofensivi dar aia ai lu’ allah taie capete de oameni, isi leaga bombe si se arunca in aer in autobuz cu gandul la cele 70+ de fecioare care ii asteapta si prefera sa isi lasa fetele sa moara innecate decat sa puna mana salvatorul barbat pe ele. Om vedea ce va fi desi cred ca e cam ultima sansa sa emigram in Australia sau pe acolo

 • batman spune:

  mantog o fi unul dintre aia de la pct 4, sau el chiar e pe bune?!

  • superman ca bat era luat spune:

   fix la mantog ma gandeam si eu ahahaha

 • mirific spune:

  nu mi-am dat seama daca faci misto sau scrii ce ai in cap in textele tale. daca asta ai tu in cap pretentiile de inteligent nu sunt confirmate in cazul asta.

  • Cineva in trecere spune:

   Pai s-ar traduce asa: Cocalarul simplu arunca cu cacat in ce i-a intrat in raza vizuala. Cocalarul care se crede superior arunca cu cacat in toata lumea. El este prea „sus” ca sa mai faca diferenta. El este prea superior, toti ceilalti sunt de cacat. Se caca pe toti de pe cel mai inalt varf de munte.

   • mirific spune:

    nu e vorba de asta neaparat. stie ca sunt prosti care se agita cand citesc si ii lasa in pace sa comenteze ca mine si ca tine. scarba de prost si cica miscare inteligenta pentru trafic.

 • Dan spune:

  Astea sunt articole de om superior. De om inteligent, atat de inteligent incat a avut revelatia minunata ca ambele tabere (pro si contra refugiati) sunt idioti. Si el cat de superior si inteligent este si cat de deasupra lor.

  Astea sunt articole „morale” si/sau „moralizatoare”. sunt texte de „umanist”. Texte care prind orice cuta a profunzimii sentimentale, a culmii naturii umane, de grandoare si generozitate incat nici nu te surprinde faptul ca omul se considera fiinta divina.

  Astea sunt articole de cacat. Pentru ca sunt scrise pentru consum si comercializare, inregistrare trafic si importanta online. Sunt scrise din sentimente de om care e sensibil, dar deloc rational.

  Pai problema cu refugiatii este extrem de complexa, mult mai complexa decat ar incapea in randurile unui articol de blog, fara sa aiba vreo referire la statistici si niscai studii referitoare. Nici macar nu sunt toti refugiati, sunt un grup eterogen de refugiati si imigranti. Ilegal. Am vazut articole, chiar si pe Catavencii, cu apelul la umanitate, si faceau dureroasa comparatie a acestor oameni cu crestini/europeni in secvente istorice din trecut. Problema este ca oamenii astia sunt incomparabili. Ei nu sunt crestini si nu sunt europeni si sunt extremi de diferiti de noi. Ei tocmai de-asta pleaca de acolo: pentru ca sunt complesiti de intelegerea lumii moderne. Alta greseala e sa spui ca religia lor este, totusi, una a pacii, si ca lumea musulmana e eterogena, exact ca in crestinism: au si ei fanaticii si extremistii lor, dar au si oameni buni. Greseala e de procentaj. Totusi, islamismul e cea mai idioata dintre religii (nu am spus-o eu) si are cei mai multi teroristi. Invoca la extremism si violente religioase. Alta greseala este sa crezi ca crestinismul e sangeros, ca doar uite, au fost cruciadele si inchizitia. Avand in vedere ca astea sunt manifestari medievele, pe ultimii 500 de ani nu cred ca au fost curente crestine de a violenta repetat si calculat alti oameni, din sentimentul religios pur. Da, exact. Ultimele 5 secole. Nu ma refer la actiunile politice mascate sub legitimarea divinitatii, ci motive religioase pure. NU EXISTA TERORISTI CRESTINI, teroristi organizati, sau curent terorist samd, cativa nebuni la cap fiind exceptii. In schimb, e destul sa faci o caricatura cu un profet si lumea islamica te vor impusca. Sunt multe greseli pe care le comit umanistii astia, ma opresc aici din lipsa de timp, dar e destul sa te uiti peste cateva cifre sa iti dai seama ca oricum ai da-o in cuvinte alese, cifrele, totusi, spun altceva. Un exemplu final:

  15% femei 13% copii 72 % barbati. Asta spune Comisariatul ONU pt refugiati ca e proportia in rindul refugiatilor

  • Alex spune:

   Foarte bine punctat. Big up!

  • gicu spune:

   da, punctul 1 e despre tine

  • merisanu spune:

   Sunt multi sirieni crestini in siria. Dovada ca soldati ISIS taie capete de sirieni crestini. Logica spune ca mai repede ar fugi sirienii crestini din zona aia. Nu stim insa cati dintre refugiati sunt crestini si cati sunt musulmani, Iar asta e o greseala.

   Doar de dragul discutiei, exista si teroristi crestini. Sunt si foarte bine organizati. Se numesc ETA, Numai ca atunci cand ETA pune o bomba, presa nu zice organizatia catolica ETA a facut un atentat, Zice organizatia separatista ETA a facut un atentat. Si de aceea pare a fi alt cacat. Dar nu e. Numai ca noi luam informatiile de la un singur robinet. Si asta iar e o greseala

   • sindi_cat spune:

    Cine ti-a zis tie ca ETA este un grup separatist catolic? Tipii sunt socialisti si nationalisti, nu catolici, adica actioneaza nu in numele religie, ci al patriotismului.

    • merisanu spune:

     da, dar daca media lipea „catolic” de „eta” si batea zece ani apa in piua, acum multa lume ar fi avut alta parere. ma intelegi?

     • sindi_cat spune:

      Inteleg, e ok.

   • Dan spune:

    multumesc ca ai mentionat ETA. afirmatiile mele erau hazardate si nu intru totul verificate. Oricum, e foarte important sa:
    1. distingem de politica sau socialul de religie. De exemplu soldatii nazisti aveau scris in interiorul castii „Dumnezeu este cu noi”, dar asta nu inseamna ca ei actionau religios. Era doar manipulare. Bush zicea „Dumnezeu mi-a spus sa lupt impotriva celor ce au distrus turnurile” dar asta era doar o legitimare. In Africa 1 din 4 recunosc ca au violat, desi sunt crestini, dar aici motivarea este sociala sau culturala.
    2. Problema este complexa. Atat de complexa ca minti luminate ale conducerii europene (UE) au de furca. Cei mai politicosi si inteligenti dintre ei au tacut. Inclusiv Iohannis nu a motivat de ce Romania va primit numarul ala de refugiati si nu mai mult, cat a cerut UE. Cei mai putini dotati si mai aprinsi au zis-o pe sleau. Aia ca este o greseala sa primim oamenii astia in Europa. E foarte, foarte greu sa ai o parere si sa fii de o parte a taberei. Daca esti 100% dedicat uneia, inseamna ca ai o problema. De fapt, tocmai fr*strarea neputintei de a alege o tabara ii fac pe multi sa exclame „amandoua sunt idioate”, exact ca articolul de mai sus. Mai bine tacem din gura si… asteptam.

  • Cineva in trecere spune:

   Respect pentru ce ai scris!
   Barcile de „refugiati” erau pline de barbati iar in fata o femeie cu un copil, la intimidare. Si nimeni nu se prinde ca asta e tactica de invazie!

  • frantz spune:

   Coaie, dă-mi voie să-ți spun că ești prost de puți și că nu ai habar de istoria religiilor, cultura și zona Orientului Mijlociu.
   Te-aș combate cu argumente și exemple, dar mi-e lene și mă duc să-mi hrănesc găinile, că m-am trezit la 11 dintr-o băută d-aia cruntă, de hipster oprimat de multinațională, preocupat de festivaluri idioate și purtător de pălăriuță și eșarfă din luna august.

 • andrea spune:

  Usor pentru tine sa zici asta pentru ca fiind moldovean, mama si surorile tale is deja obisnuite sa fie futute pe nevrute, dar ceilalti?!

 • Teophrastus Bombastus von Hohenheim spune:

  Coaie, nu mai pot!
  Ne futi la cap ca sirienii nu-s problema din august. E al treilea articol la rand, ce cacat, esti euronews?

  Bag pula, schimb canalu!

 • donjoe spune:

  Articolul mergea foarte bine dar a trebuit să trânteşti tâmpenia numerotată cu 4 ca să ai o speranţă să fii considerat echidistant, să te ia la pulă ambele tabere dacă tot era să te ia. Doar că ai dat-o direct în gard: „activiştii de la tastatură” au organizat protest public ca să-şi transmită mesajul anti-xenofob cum că refugiaţii chiar sunt bineveniţi, chiar şi în căcatul ăsta de ţară. Şi oricum, mai general luând-o, actele de şovinism întotdeauna pornesc de la cuvinte şovine, terenul cuvintelor e întotdeauna locul unde şovinismul poate fi combătut în primul rând, înainte să treacă ambele tabere la fapte (de-aia şi cenzura anti-legionară e chiar OK, apropo). Cam aşa cum combaţi tu prostia(?) cu articolul ăsta, care dacă ai avea dreptate la #4 ar fi şi el tot doar un căcat care nu ajută pe nimeni să nimic.

 • kabuki spune:

  coae, esti sacaitor si usor redundant. ai o problema cu gibonii din Romania? esti ipocrit, ca astia te citesc. sau ai cumva senzatia ca te adresezi vreunei elite?
  cat despre refugiati, nu te-ajuta logica. a fost odata unu’ aristotel care nu stia ca o sa te nasti tu. iarta-l. in rest, numai de bine.

 • magaru spune:

  bah pitici gratis esti un macac in gandire. daca avem printre noi oligofrenii de care ne povestesti cu atata patos , asta nu inseamna ca suntem cu totii si sa generalizam.noi romanii suntem da-ti draq de vreo 2000 de ani. ca de aia vb dulcea limba romaneasca bai pitic oligofren . deci ciocu mic in a ne baga pe toti in oala cu cacat. apoi, despre refugiati.da-i in plm sa stea in arabia lor si sa se omoare intre ei , pt ca sunt deasemeni oligofreni. ce plm sa vina peste noi, ca astia numai cultura nu aduc. eu ma consider moderat, sunt deschis la suferintele unor oameni, dar da-te in plm , daca vii in ROMANIA( cu litere mari ,daa?) respecti legile si cultura ei si nu imi vi cu religia ta sa te dai mai cu 14 choaie si sa mi futi privirea cu cearsaful tau de sarac acoperit de sus pina jos.in plm!

  • un sirian spune:

   Lui nu îi pasă. O să scoată kalashnikovu și o să te ciuruiască pentru că i se pare normal oriunde s-ar afla, fie-n Germania, Suedia sau rromânia. Dar nu cred că o să facă scandal prin rromânia sirienii pentru că rromânii au mult tupeu și o să le bage cuțite la coracon și le trece la sirieni, se cară toți către Jermania.

  • frantz spune:

   Și centauru o să-ți reteze degetele cu maceta, ca să nu mai tastezi căcat pe aici.
   Mai du-te-n pula mea de ofensat. Ce te-ai ridicat tu deasupra oceanului de căcat în care ne scăldăm, ca să ne spui tu, că de acolo de sus nu candește așa rău.
   Te-n pula mea de dacopat, cu dacii tăi, cu limba ta latină, cu dulcea limbă română și cei 2000 de ani.
   Si dacă vin sirieni p-aci, ce are, cocoș? Ai cunoscut vreunu, ai muncit cu ei, ai muncit pentru ei, ai avut vreo interacțiune cu ei? Eu din sirienii pe care-i cunosc, sunt numai medici, patroni de firme, oameni care dau de muncă și de mâncare iubiților tăi români și îți plătesc ție taxe.
   Tu ce pula mea cultură ai, bă, ciobane, în România? Se vede că habar nu ai de cultură arabă. Eu nu te văd moderat ci doar un cretin.
   Și da, pentru centaur sunt unu din ăia care este pro-refugiați, care-și dă cu părerea și cloncăne pentru că am văzut ce oameni sunt.
   Nu spun că n-au și ei țiganii lor.

   • mirific spune:

    sa fii futut in cur . gaina scarbosa. smecleste-o.

   • Gogu spune:

    Măi pulă bearcă, nu vin medici și patroni de firme. Ăia au plecat demult, cu avionu. Vin niște analfabeți spălați pe creier care nu știu ce e aia muncă și care CRED că dacă se roagă de 5 ori pe zi li se cuvine orice pe lume, inclusiv să te fută-n cur pe tine și pe prietenii tăi sirieni. Am lucrat 8 ani în zonă, nu vorbesc din basme.

   • kabuki spune:

    coae, daca aia pe care-i cunosti tu sunt ca lumea, e clar ca toti sunt ca lumea. argumente de cacat, logica de cacat.

    • frantz spune:

     Da coaie, că la fel au zis și ăia de români, la fel cum au zis și europenii de noi, ca fiind papuașii Europei. Hai acum, că-s alții mai amărâți, să ne punem cu pietre pe ei și să ne comportăm de căcat, că vin să-ți ia ție sărăcia și pielea aia jegoasă de țigan.
     Vezi că au venit refugiații din greșeală pe aici și au început să plângă de nervi, că ținta lor este Occidentul, adică acolo unde visăm și noi să migrăm, că la fel cum nici tu, nici ăia nu s-ar duce pe 10 milioane+ bonuri ca paznic la mall, să împingă caricioare.
     Ce prost ești bă.
     Hai să nu fim oameni și nu-i primim în căcatul nostru, că ne fură nimicul.
     Și Gogule, pulă verde, să vină, coaie pe aici pe aici, analfabeți și spălați pe creier, care fu de muncă, că avem și 25% din populație țigani, care nu-s academicieni și somități.
     Statisic ce mai contează 7000 de popândăi la maghernita asta, numită Țiganistan.

     Kabuki, nu fi prost, măcar tăceai.

   • magaru spune:

    bai frantz, esti prost din nastere si te suspectez a fi ungur. arabii au avut cultura dar acu 500 de ani c and europa era plina de canibali, acuma sunt retardati ca si doamna ma-ta care te-a scapat pe jos in trecere spre ungaria.
    nu te obliga nimeni sa stai la noi in tara mai cacat cu pene. esti un maimutoi, dar nu-i nimic sper ca refugiatii aia amarati sa ti fute nevasta sau pe fi-ta, eventual sa ti ia si capul ala de urangutan. poate asa , cand vei da cu fruntea de caldarim, iun ultimile tale sec de viata, sa ti dai seama cat de weceu ai fost! da te n plm de hotentot! :))

 • andrei spune:

  bravo piticigratis. Incepi sa te transformi intr-un fel de Mircea Badea. Un ckt vandut pana la chiloti care face pe revoltatul numai in directia in care arata stapanii. Nici sa te injur cum trebuie nu mai pot pe site-ul tau de doi bani. Ti-ai pus filtre la cuvinte in gtul m-ti de femeie pudica

  • alex spune:

   era o perioada in care ii dadea cu rosia montana :)…. e, ce sa faci, e grea viata

 • Nicu Cherpedel spune:

  nu dormi pitici grasi ce esti! a mierlit-o vadim si nu bagi un obituary sa mearga la suflet?

  • Gogu spune:

   A zis Banciu foarte bine despre Porneliu Vagin Turbo. Ce-ar putea zice piticu expirat? M-a amuzat o vreme, citeam p-aici cînd eram foarte plictisit și n-aveam la îndemînă o carte. În afară de șters la pizdă din față-n spate și alte cîteva expresii care s-au fumat deja, alte lucruri nu mai știe. Cică e „umorist” haha

 • jos_cenzura spune:

  Gresesti profund. Babele cu basma care pupa moaste au patru clase. Islamistii care isi pun bombe in pantaloni si le detoneaza in piata pot fi analfabeti, dar pot fi si profesori universitari, ingineri, doctori, oameni culti si educati. Acolo nu e vorba de ignoranta, islamismul politic sau fanatismul islamic este un fenomen care nu are paralel la noi – oricat te-ai chinui sa gasesti asemanare.

Adaugă un comentariu