Teoria mea legată de mineriade

Sigur, se vorbește mult de Iliescu zilele astea. Vai, crime împotriva umanității. Hai să plimbăm fosila și să ne aducem aminte de atrocități, ca să ne simțim oameni, să ne indignăm și alte chestii care n-o să rezolve nimic, că răul a fost făcut și făptașii au scăpat și au reușit să-și păstreze pozițiile călduțe 25 de ani.

Dar un element mi-a sărit în ochi. Elementul Cozma.

mironcozma

 

Ceva sare în ochi la acest dubios individ: pletele vopsite negre. Ce fel de creatură sinistră ar face așa ceva? Ce defect grav și profund din mintea unui om ar împinge acel om, de sex masculin fiind, să aibă impresia că arată mai bine brunet pana-corbului decât natural grizonat? Cât de delirant de dement trebuie să fii, ca bărbat, să te vopsești în cap? Ce fel de hoaspă nesfîntă trebuie să ai în loc de suflet ca să crezi că poți susține asemenea atrocitate capilară? Cât de prost și defazat de realitate poți să fii ?

Și atunci mi-am adus aminte de acest bastard:
s1.ziareromania.ro

Și Petre Roman e învinuit pentru mineriade, și el are părul vopsit. Ar putea fi o coincidență, ar putea fi. Dar voi chiar mai credeți în coincidențe? Chiar aveți impresia că nu suntem conduși de un guvern din umbră a bărbaților vopsiți? Că nu sunt parte dintr-o societate secretă care așa se recunoaște? Ce alt scop ar putea avea un bărbat ca să se vopsească în cap? Oare Petre Roman și Miron Cozma s-au vopsit vreodată pe cap unul pe altul, amândoi în halate de baie, în timp ce se uită la Gilmore Girls?

 

ADRIAN ENACHE, CE ASCUNZI SUB LOOKUL ĂLA DE BĂRBAT DE 60 DE ANI CARE SE DĂ UN BĂRBAT DE 30 DE ANI CARE SE DĂ UN ADOLESCENT AL ANILOR 90?

adrian_enache_succes_femei_caf5c40837

 

Cum zicea și tatăl lui Harap Alb „Să te ferești de omul spân și de omul care crede că o să arate mai tânăr dacă se vopsește în cap”. E și asta o strategie. Îi vezi penibili și ai impresia că sunt inofensivi. Ca clovnii și oamenii care au primit un tort peste față. Și așa lași garda jos și ei organizează mișcări stradale. Eu zic să-l salte și pe Enache, și pe Cotabiță, chiar dacă e semilegumă acum. Nu strică. Să vedem ce au de zis despre mineriade. Sunt sigur că am avea surprize!

 

 

 

 

***

Comentarii (17)

 • Perkele spune:

  Gurile rele zic ca Gabriel Oprea se vopseste si el. Oprea a fost bodyguardul lui Cozma. Ar putea fi o coincidenta?

  • adi spune:

   am vrut sa fac un afis cu 50 shades of oprea dar nu stiu sa fotosop.
   o simpla cautare pe gugal dupa „gabriel oprea” o sa dea 50 de rezultate cu 50 de nuante diferite.
   nu, nu se vopseste plm

 • Ilie Pandemie spune:

  Ce articol flasc.

  • hatru spune:

   Prietene, cineva (nu spun cine ca oricum n-ai auzit de el) zicea ca: „Soarta unei glume depinde de urechea care o aude, nu de gura care o spune”. Scuze ca n-am pomenit de organe.

 • Andrei spune:

  Hai ca te trec cu juma de gluma!

 • gimi spune:

  helmuth duckadam e si el vopsit. si ala pare ca e dezaxat daca te uiti la el mai atent.

 • Ionut spune:

  Zoe Petre se vopseste!

 • Deniza spune:

  Ce absurd sa judeci oamenii dupa astfel de criterii! Se stie doar ca Isaac Newton si Gustav Flaubert obisnuiau sa-si vopseasca parul…dar ce titani au umanitatii au fost? Asa ca toata ideea ta e gresita si nu faci decat sa dezamagesti mereu cu atitudinea ta intoleranta. Domnii de mai sus sigur par mai tineri si mai draguti cu parul negru. Crezi ca la varsta lor vei arata mai bine? Poate ar fi cazul sa te autoanalizezi si sa realizezi: toti suntem supusi greselii! Pace!

  • vmo spune:

   Nu va supărați ce ne recomandați sa ne vopsim si la flocii curului sau nu? Multumesc!

   • Tioc spune:

    Pai la aia ma vopsesc natural, in fiecare dimineata, dupa ce-mi beau cafeaua.

 • Pocoloco spune:

  Ce treaba are faptul ca Miron Cozma e un sinistru, cu vopsitul parului ?

 • User spune:

  Și Piersic Florin se vopsește.

 • Bac-ul spune:

  Opinia mea, democratica, e ca discutiile mediatizarea, atentia acordata personajelor publice e o ramasita a perioadei comuniste. Adica asa cum prevaleaza prop publica asa si atentia e dirijata spre pers publice in comunism. Imi pare inutil sa tot ii aducem in prim-plan, pe politicieni sau alte personalitati comunitare. Si daca nu stam toata ziua dupa politicieni, fie nu vom avea ce vorbi cu cineva fie va exista viata privata ca-n occident.

Adaugă un comentariu