Ziua rataților fără pantaloni la metrou

Am scris anul trecut despre cel mai șomer om din lume și marea lui realizare, de a copia o cerșeală de atenție, ”no pants day”.  Fiind extraordinar de inutil planetei, n-a reușit să vină cu vreo idee nouă într-un an, așa că a încercat să facă din nou același căcat.

 

Doar că anul ăsta n-au venit decât zece oameni. Pentru că nici măcar cei mai anormali cerșetori de atenție nu fac același căcat jenant de două ori. Și chiar trebuie să fii complet lipsit de simțul penibilului să nu vezi cât de ridicol e să o arzi la metrou în pantaloni scurți în gașcă mică, ca „happening”. A, dar a fost un act social caritabil. Pentru că și-au donat haine la săraci sau ceva după. De parcă nu puteau să doneze fără să se plimbe în pantaloni scurți prin metrou. Și insist pe pantaloni scurți pentru că majoritatea erau cu pantaloni scurți. Nici măcar n-au putut să fie penibili până la capăt și să poarte chiloți. Au simțit ei că așa salvează din onoare. Ca eleva care nu înghite, pentru că are impresia că doar curvele înghit și până acolo e limita poștei.

Evident presa  a venit, că a fost zi lentă la știri și era ocazie bună să umpli site-ul cu un material fără să te miști prea mult. Doar că au venit doar 10 aiuriți participanți și 15 jurnaliști profi care fac poze. Bâlci cu handicapați. Pasagerii din metrou însă i-au ignorat cu grație. Nimeni nu dă un rahat zburător pe un hipster șomer prăjit care insistă să se facă de rahat.Fiind lipsiți de simțul penibilului, evident că n-au înțeles nimic participanții.

„Important e că au venit cei care trebuiau să vină. Nu contează că suntem puţini, important e că suntem aici“, spune relaxat unul dintre organizatorii evenimentului. „Hai, mă, că până la urmă a ieşit bine“, îl încurajează prietenul său.

Deci probabil o să mai fie și la anul 2-3 șomeri insistenți, în pantaloni scurți la metrou pentru ăuernăs și binele public sau gen. Poate fac no pants day în gară la Koln să iasă amuzant totuși.

Dar într-un articol dezamăgit despre ei am găsit o poză superbă. Pe care am furat-o cu nesimțire, pentru că spune trei povești reale de viață.
 978x01978x03 978x02
***

Comentarii (20)

 • Cur Marunt spune:

  Bună dimineața, Radu!!!

 • schwarzman spune:

  Ba nu s-a gasit unu sa-i impinga un sut in cur? ce-a ajuns si tara asta :(

  • art spune:

   Mai prost ca unu’ care umblă în chiloți prin metrou nu poate fi decât unul care consideră că e datoria lui să-l bată.

 • traian spune:

  ceva util nu puteau sa copieze din afara, fix de asta aveam nevoie!!!

 • bogdan spune:

  ba, e amuzant si altele, dar chiar nu merita mentionat mai mult. e suficient ce a zis centauru :” balci cu handicapati”

 • Lavinia spune:

  Junii mișto și slobozi! Ata e, ăștia or să ne plătească pensiile, toată întrebarea e… CUM??? Vai de țara asta cu așa viitorime… Cum zicea Eminescu? „Viitor de aur țara noastră are…” Pesemne că d-aia a zis lumea că a murit de sifilis, cu așa predicții nu-i de mirare…

  • chiombi spune:

   lol, „pensii”, „tineri frumosi si liberi” (sarcasme pe shustache, cu eufemisme), „eminescu zicea…”
   mai ramane „jos basescu”

  • guzganu spune:

   Pensiile voastre sunt in conturi in Elvetia. Or sa profite beizadelele din plin.

 • Tor spune:

  Salut. Vroiam sa te intreb daca mai ai rubrica in catavencii ca eu nu o mai gasesc. Mi-ar parea rau, daca nu era catavencu nu stiam de piticigratis.

  • Radu Post author spune:

   ce plm e aia catavencii

  • Sunt Un Sfarc spune:

   L-au dat afara dupa ce a facut misto si a umilit om cheie de acolo chiar aici pe site.
   Trebuia sa se intample odata si odata.

 • Cockwork Orange spune:

  E mai misto daca iti faci un xerox la cur, ti-l lipesti pe frunte si te duci sa pichetezi arcul de triumf.

 • George spune:

  penibillllll! dar si mai penibile sunt articolele despre asta cum ar fii o duduie care scrie la metropotam Andreea Verde o cheama a fost asa penibila incat nu a fost in stare sa spuna unde se tine evenimentul ea a spus statia de metrou de langa cafeneaua star**** deci WTF cam cat de slaba esti incat sa nu spui numele statiei piata unirii.. nu domne statia de langa cafeneaua star****s iti dai seama ce penibila

  • art spune:

   Ești unul din organizatori?

 • tfugyhukj spune:

  Nu stiam ca asta e arta. La americani asta e chestie de publicul lui Vlad Craioveanu.
  Sa va mai dau o idee: in LA e un metrou de cacat, asa ca tinerii se duc la linia de cale ferata sa isi arate curul (cautati „Mooning Amtrak”).
  Cand ai 20 de ani, merge sa faci si asta. Cand ai 30 de ani, e ok sa mormai pe margine despre „tineretul din ziua de azi”.

  • art spune:

   Când ai 3-4 dacă ești normal, dacă ești total retardat da, o faci și la 20 de ani.

 • guzganu spune:

  Da mai bine sa facă aia vopsita curat la mine acasa in stil naturist.. Sa vezi atunci auernass!

 • Terente spune:

  No,acum doar inchipuiti-va ce s-ar fi intamplat daca as fi participat si eu, avand chilotii lui Florin Badita.Trebuiau sa puna astia de la adevarul bulina de +18.

 • Bac-ul spune:

  Macar sa-si fi cumparat o pereche de boxeri mai buni… Parca sunt de batrani aia pe care ii poarta. Si cum sta cu piciarele, ca studentele alea din desene animate japoneze, cu genunchii apropiati.

  • Ionut spune:

   hehehe…Sailor Moon de Bucuresti.

Adaugă un comentariu