Uitați-vă la rahatul ăsta

Ca orice om căruia nu-i curge scuipat din gură, urăsc dumele când se iau în serios. Le urăsc de mic. Eram clasa a 7-a când am făcut un concurs de chimie cu clasa ailaltă. Pe echipe. Nu mai țin minte cum se chema echipa noastră, ceva stupid și amuzant oricum. Echipa lor se chema Oxigenii. V-AȚI PRINS? Deci oxigen și genii! CE JOC DE CUVINTE FASCINANT. I-am bătut de s-au căcat pe ei și după ore i-am bătut pe bune. Pentru că n-ai cum să îți spui „oxigenii” fără să îți iei bătaie. Adică cum te poți aștepta să spui asemenea dumă în public la modul serios, să fii încântat de ea, și dup-aia să te mai vadă alți oameni ca pe un om? A fost acum mult timp, dar uneori mai am coșmaruri. Mă trezesc transpirat și trist, că mă aflu într-o lume în care unii oameni consideră că un joc de cuvinte de categoria „oxigenii” poate fi isteț. Însă coșmarul e real.

 

Există o specie aparte de căcați care își iau dumele în serios. Li se pare lor că sunt artistice și creative, nu doar bășini pe care le mai trage creierul din când în când. Spre exemplu acest căcat jenant care a apărut azi și pe care voiam să vi-l arăt.

rahatsinistru2

Ai vomitat puțin în gură? Dacă nici asta nu e dovada că jocul de cuvinte e smegma creativității, chiar sub epigrame, nimic nu e. I s-a părut autorului că gândul ăsta mai banal decât scobitul în nas e demn de prezentat oamenilor.  Și nu oricum. Scris cu pixul și făcut poză.

HIS WORK WILL ECO IN PULA MEA, V-ATI PRINS? V-ATI PRINS CE A FACUT EL ACOLO? HIS WORK WILL ECO IN PULA MEA DECI ECO GJHFDGHDFAGA. A DESCOPERIT EL CA ECO SI ECHO SUNA OARECUM LA FEL, CE CARAMBUL FIN MARS IN PULA MEA SIMT CA AM FACUT CANCER LA OCHI.

Intenționat n-am scris numele autorului care dă dume pestilențiale și e atât de mândru de el încât le desenează și le fotografiază. Asta pentru că vreau să jucăm un joc scurt. Jocul se cheamă:

AVEȚI ÎNCREDERE ÎN IDEILE VOASTRE PRECONCEPUTE ȘI ETICHETATUL OAMENILOR FĂRĂ A-I CUNOAȘTE.

1. Știind doar că dă asemenea dume de căcat, cum credeți că îl cheamă pe autor? Ce nume credeți că are fătătorul de calambururi de căcat? Ce alăturare de silabe pretențioasă face acest scremător de jocuri de cuvinte aburinde să se identifice cu el însuși?

George Albu

Mircea Văduva

Julien Britnic

Bogdan Popa

Costel Adamescu

A? Care dintre numele de mai sus vă inspiră cel mai tare „prost pretențios care clocește dume”?. E exact ăla la care vă gândiți. 

2. Știind la fel de multe ca la 1, care credeți că e muianul acestui inhalator de bășini proprii. Ce meclă de mai jos asociază cel mai ușor creierul vostru cu personalitatea de cârnat cu pretenții creative, care stă noaptea și se masturbează la omonime?

tipi

 

AȚI GHICIT CU TOȚII!

Da tipul al treilea e Julien Britnic, și are exact numele și muianul unui traficant de dume răsuflate. E absolut incredibil cum arată și se numește exact cum e. Ca un căcat pretențios și prețios fascinat de propria mediocritate.

Puțele care se cred inteligente și tot behăie peste tot că sunt sapiosexuale și că caută bărbați care să le stimuleze intelectual, ca să pară deștepte sunt fix targetul la dume proaste avortate de un hipster autist. Proastele se gândesc: Ce fin a jonglat el cu sensurile cuvântului.  Artă, frate. Și ce deșteaptă sunt eu că am deslușit ambele sensuri ale cuvântului! Sigur doar intelectualii înțeleg sensurile duble ale cuvântului. Apoi dau share pe facebook, să vadă și celelalte proaste cu care se asociaza cât de fine sunt ele în deslușirea dumelor de căcat.

E atât de proastă duma încât orice handicapat căruia îi curge scuipat din gură ar putea gândi o labă similară. Hei, tuturor ne vin dume bășite în cap. Jocuri de cuvinte de tot rahatul. Calambururi jenante. Dar știi ce facem noi cu dumele de rahat care ne vin? Le păstrăm pentru noi, sau le zicem la mișto, ca să vadă și alții ce dume proaste ne vin uneori și să râdă cu noi de noi. Nu ai cum să dai o dumă belită decât cu autoironie. Când dai o dumă într-un fel recunoști în public cât de prost ești, și de-aia e ok. Scuipatul lui Procust gen.

Sunt și alte fabrici de ilustrat dume, calambururi și jocuri de cuvinte  la fel de canceroase, facute cu, de și pentru pizde proaste care au impresia că-s creative doar pentru ca lucrează în advertising, de parcă mai e cineva care să nu știe că fix advertisingu e cea mai mare pepinieră de pulifrici fără idei, dar cu pretenții, la fel de utili societății cum e o unghieră unui lepros.

GEN, ALMANAHE.MIC

12313723_947133705355336_4105014330072385299_n

 

V-AȚI PRINS? E O B.O.R. MAȘINĂ. BORMAȘINĂ. V-AȚI PRINS? SUPER SELECT. PROASTELE ĂSTEA CHIAR AU ILUSTRAT CONCEPTUL. CHIAR S-AU BUCURAT ATÂT DE TARE DE GÂNDUL ĂSTA SIMPLU ÎNCÂT AU SIMȚIT NEVOIA SĂ-L DESENEZE.

Sau DUME DE MESTECAT. Ăștia sunt atât de cancer încât direct de la numele lor îmi vine să borăsc sânge acid pe craniul primului om care trece pe lângă mine. Dume sună ca gume. gume de mestecat, dume de mestecat V-AȚI PRINS? V-AȚI PRINS? MARȘ IN PULA MEA DE-AICI E DE-A DREPTUL GENIAL.

12346457_503989326449479_8900871776148373569_n

Aici…. aici mă dau bătut. Nici măcar nu vreau să încerc să înțeleg ce a fost prin mintea omului care a făcut duma asta de căcat. E o prostie. Omul care a făcut-o e un prost și toți devoratorii de dume sunt nu numai că proști, dar în cea mai nocivă categorie de proști. Nici nu se compară cu proștii care se uită la Taraf.TV. Ăia nu se cred intelectuali. Ăștia da.

Prietenii nu-și lasă prietenii să dea share la dume! Vezi că cineva pune dume de rahat? Curaj. Spune-i că are o problemă. Ajută-l. Nu-l lăsa așa! E inuman!

 

P.S. că omul dă #umbertoeco. Dacă se întâmplă vreodată să mor, deși încerc să evit asta cât mai mult, puteți să ziceți ce vrea curu vostru de mine, și de bine, și de rău, și de neutru și de orice. Dar dacă ziceți ceva cu hashtag, să moară toate rudele mele îndepărtate dacă nu ies din mormânt și vă strâng de gât cu mâini putrezite.

***

Comentarii (60)

 • Petre spune:

  Adevarat fratica

 • StevieVonDerr spune:

  Ba n-auzi, ai tu niste zile in care esti pe ciclu si te iei de orice cacat marunt. Mai las-o-n pula mea.

  Nu toti au fost nascuti cu penita in mana. Altii nu stiu sa puna nici virgula, d’apoi sa scrie ceva original. Decat sa stea cu degetul in cur si sa dea like la poze cu pisici, prefer sa se joace cu cuvintele. Penibil, jenant, fara talent, dar din 15 incercari ceva tot va iesi.

  • alexandre dume as spune:

   ceva ce v-a iesi, gen

 • Gheorghe Intensiv spune:

  Julienne să ne juliești la britnic.

 • Fătălăul spune:

  Plângăciosu, plângăciosu…

 • vero spune:

  Plictisit rau trebuie sa fii sa-ti sara mustarul la asa o chestie si sa crezi ca il doare in pula pe cineva, sambata seara, de invectivele tale de doi la leu.

  • Florin Salar spune:

   Are nume de jidan. Ca orice artist jidovesc, si-a tocmit o vaca sa isi iteasca mameloanele. O sa ii cumpar opera pentru ca nu am mai vazut mameloane! Gen nu am Google Images.
   Cat despre centaur: Catavencii au facut miliarde de jocuri de cuvinte dintr-astea. Nu stiu cum ai lucrat cu ei, si nu stiu cum gasesti timpul pentru facebook. Mai bine dai o laba pe google images decat sa te uiti la normiebook. 4chan nu are semnal la tine?

    • Florin Aluvikernes spune:

     Mdea, cu asa nume, sansele sunt mici. Cand se romanizeaza, astia isi iau cele mai comune nume, ca Andrei Ionescu. Deci musiuul e doar cuck, le suge shosetele sfintzilor. Sper ca macar ugeroasa creatoare Lâna sa fie sfanta, ca alminteri nu pupa bani din arta pulifriciul.

     • xyz spune:

      Britnic lindic e remixer cultural, auzi! Remixer cultural. No comment….

 • fiervechi irina spune:

  tara arde si babele se piaptana…da ceva subiecte de interes mondial cand mai atingi?

  • batman spune:

   fiervechi, adica super uzat vagin? ce plm te doare curu’ de ceea ce scrie galateanu’ pe saitu’ lui? oi vrea diez colectiv sau diez antena 3? mars in plm

 • StevieVonDerr spune:

  Stii care-i culmea ironiei ? :))))

  Te transformi in cel mai mare Cosmar al tau :))))))))

  • coi spune:

   castiga oricum mai mult ca tine!

 • anuca spune:

  ei pisat, tipul ala mai da si trompete rancede dar si meme-uri ok iar cu copertile lui a aparut in huffington post si in o gramada de site-uri pe afara.

 • Demiurgul hiperbolic spune:

  Nu stiu altii cum sunt, 10/10 mi se pare smechera duma Oxigenii pentru clasa a 7-a. Fuck, mi se pare smechera si pentru liceu. #NoHatinBro

  • Oana spune:

   #LoveStone

   • ano spune:

    de ce dracu puneti #la_orice_cacat?

 • Antipaxi spune:

  E ok. Și eu am fost foarte supărat ieri dimineață când am aflat că a murit Eco. Și mie mi-a sărit muștarul când am văzut ce-i pe facebook. Ba chiar i-am zis uneia care nu merita dutenpizdamătii.
  Ba chiar m-am și smiorcăit nițel. De față cu nevastă-mea, a văzut cât sunt de sensibil.

 • Varapca spune:

  Cum ramane cu Futezatorul?

 • Cockwork Orange spune:

  Am o mata care imi linge pula daca o ung cu smantana in prealabil. Vreau sa stiu daca e cazul sa anunt protectia animalelor ?! Recunosc ca ii cam place si sperma dupa ce variez extaziat. Sa ma simt vinovat si sa cer iertare popei Necula ?

 • tase spune:

  bravo ma baiatule, bravo ! ma simt mai bine acum stiind ca nu sunt singurul nebun care înnebunește la slobozeli dastea!
  câteodată ma bufneste si rasu’ si nervii in același timp….

 • renata spune:

  Atâta zgomot pentru nimic, Radule! M-ai făcut să răsfoiesc creațiile ăstuia. Ba chiar am citit un interviu cu el. Genul care vorbește romgleza și are cel puțin o admiratoare care scrie ROȘII cu un singur „i”.
  Impostura se vinde bine în ziua de azi, fiindcă există suficienți proști cu ștaif care-și închipuie că dacă declară că le place Cărtărescu (deși n-au trecut de Elevul Dima dintr-a șaptea) o să-i creadă lumea deștepți.
  Să folosești moartea lui Umberto Eco doar ca să te dai sprințar la minte e o golănie. Dar s-o faci în engleză, frate, e manelism curat.

  • batman spune:

   io am am un vecin pe care-l bat i-urile. si intr-un moment a scris pe grupul de FB ceva de genul „brazii din curte mai trebuie udati”. si alt vecin troll i-a atras atentia : vezi ca ai scris „brazii” cu doi i. si asta cica : „scuze”! praisles
   !

   • renata spune:

    batman, dacă n-ar fi adevărat ce zici, ar fi ditai bancul. Cu milițieni, cred. :)

 • Coix spune:

  Am scos şi eu o dumă de genul săptămâna trecută, şi încă râd la ea. Am auzit de make-up artistul Alexandru Abagiu. Credeți că în privat i se spune Săndel???

  • Fătălăul spune:

   Mihail.

   • Oana spune:

    Duce-te-ai pe pustie cu tot neamul tau. In viata ta sa nu mai pronunti numele Mihail! Javra screlozata!

    • Fătălăul spune:

     Mâncate-ar tata de trolleriță.

     • Oana spune:

      Mă, băiatule, ai tu buze de mine?

 • harcea parcea spune:

  Cu alte cuvinte, recunoști în public cât de prost ești.
  Citez din https://www.piticigratis.com/2013/03/sarcasmul-e-super-misto-si-complicat/

  „Şi mereu când văd un scarcasm beton, râd de fac puţin căcuţă pe mine. Nu pot să mă abţin. La sarcasm, la epigrame şi la jocuri de cuvinte. Cele mai mişto forme de umor. Mamă, cum sunt jocurile de cuvinte. Mereu când zic „scuipatul lui Procust” îmi sare lapte pe nas de râs. Tocmai mi-a sărit lapte pe nas de râs. Staţi puţin să şterg laptele de pe ecran.”

  • Radu Post author spune:

   esti atat de prost incat nici nu-ti dai seama ce incercam sa fac acolo

   • fizz spune:

    Lasa-ma sa ghicesc: erai sarcastic? Chestia aia tipic feminina?

 • Incubus spune:

  Pot să dau share pe rețele la aia cu bormasina? Mie îmi place.
  A murit #miticigratis merge? În caz de ceva, zic.

 • Bula N Escu spune:

  Sau de exemplu, in pula mea, tipul care a dat duma aia cu „galeti de tzatze” si a desenat o galeata plina de tzatze, ce pula mea! Hahaa, genial, in pula mea, nimeni nu s.a mai gandit la asta! Gluma galactica, sa.mi bag pula. Si fii atent, in pula mea, pune hashtag piticigratis! Mega amuzant, sa.mi bag pula!
  #piticigrasi in pula mea

 • The centaur of attention spune:

  Las si eu aici un citat celebru: „the centaur of attention”

 • duma spune:

  da-te-n plm de zombi. cum sa te iei de oxigenii, ba? te crezi cumva centaur? ce plm ii atitudinea asta?! lasa oamenii sa se exprime. atentat la libertatea de exprimare. nu luati in seama sfaturile lu’ zombi. da-l in plm de centaur.

  • Kathy Bates spune:

   O bășină artistică şi creativă pe care o mai trage creierul din când în când în viaţa reală ar fi fost să îl cheme Dacian Julien Britnic.

 • Leo spune:

  Mult prea exagerat… Cineva avea dreptate mai sus când zicea că pentru clasa a 7-a e chiar un joc de cuvinte bun !

  • sindi_cat spune:

   Da, ar merge ca tema ptr acasa ptr gimnaziu la romana asa ceva.

 • Bocanc spune:

  Cine vrea un muc?

 • renata spune:

  Radule, îți citesc cu atenție toate textele, chiar și pe alea nesimțit de lungi, fiindcă la tine lungeala e motivată și n-are anacoluturi și sunt convinsă că tu te lupți pentru desprostirea cititorilor tăi, dar nu pricep de ce nu-i scoți din ceață pe unii, ca bocancul, de pildă, care întreabă cine vrea un muc, și crede că te-a pastișat nițel sau, poate, a fost chiar mai tare.
  Asta înseamnă că-ți citesc și comentatorii, ca să mă pun la curent cu puținătatea creierelor din trafic. Eventual rutier.
  Ajută-i, frate! :)

  • Fătălăul spune:

   Publicitatea negativă e tot publicitate. Mucosul acum se mângâie pe sfârcuri.

   • San spune:

    Mucosul a decartat cu siguranță o sută două

 • Odiosul spune:

  Ba ala din stanga,chelbosul,seamana exact cu Radu Alexandru fara par,adica peste 2-3 ani.Dar leit.

  • Radu Post author spune:

   sfinte cacat ai dreptate

   • ano spune:

    ai poza de la florin salam?

   • Pulamea spune:

    Am vrut sa scriu exact asta ieri da mi-a fost lene. Btw, cine plm is restul 3?

 • sindi_cat spune:

  Ma, unele chestii de pe interviul cu vice sunt misto. Iar gagica arata cat se poate de futabil. Ce vrei, filozofie metafizica si interpretarea modelulului standard al lui S. Hawking? E entertainment cu un usor iz cultural. OK, izul ala aduce si a ustusoi, dar suntem balcanici, ce dracu’! Superficialitatea e in natura noastra.

 • 2468 spune:

  butthurt

 • Sandman spune:

  Lasati ca sunt altii cu insigne de jurnalisti care scapa la jocuri de cuvinte , i-auzi:

  Steaua volunslabă. ( dupa meciul pierdut luni)

  • 2468 spune:

   un kkt, ia-l de acolo si cere-ti scuze

 • penita spune:

  doar un echo echo , u uuuuu

  • Oana spune:

   Nu

 • riga spune:

  bai tata , l-am ginit din prima . ce nimereala sa-mi pag plua.

Adaugă un comentariu