Avortul nu numai că trebuie să rămână legal, dar ar trebui să devină și puțin obligatoriu

În Europa de est, evul mediu se întoarce rebranduit ca „tradiție” și „patriotism” . Așa că a reapărut discuția cu legalitatea avorturilor. Că vor ăștia să îl interzică în Polonia.

Există unii oameni care au impresia că e dreptul femeii să facă ce vrea cu corpul ei și că avortul ar trebui să fie legal.

Și mai sunt alții care au impresia din varii motive cretine că viața umană e ceva superb care trebuie protejat de la stadiul de embrion și că ar trebui să fie ilegal.

Ambele tabere greșesc profund. Da, avortul ar trebui să fie legal. O femeie are dreptul să facă ce vrea cu corpul ei. La sarcină în schimb, e altă poveste. Că făcutul de omuleți noi ne afectează pe toți. Acolo trebuie restricții majore, nu la avort, care afectează doar persoanele implicate.

Avortul ar trebui să fie obligatoriu pentru majoritatea populației și profund încurajat pentru restul. Pentru că suntem prea mulți.

happy-trimester-3-pregnant-women-in-park

Și nu zic că suntem prea mulți că vai, natura, planeta, resursele. Sunt resurse pentru toată lumea. Doar că pe sistemul ăsta de organizare, suntem conștienți de existența a prea mulți oameni și ce fac ca să ne mai pese de ei.. E ca în orice economie de piață. Faptul că ai mult dintr-un produs, îi scade prețul. În cazul de față, omul. Ne doare în cur de sute de mii de copii care mor în Siria. Pentru că nu îi cunoaștem să ne afecteze personal și, ca specie, suntem 7 miliarde și e nesemnificativ. Mârâim unul la altul pe scara blocului. Vecinul meu nu e aproapele meu. E dușmanul meu. Îmi respiră aerul. Sigur, nu îmi provoacă obiectiv prea multe pagube, dar nici dacă te scuip în ureche nu provoc prea multe pagube. Doar e super neplăcut.

Nu mai avem nevoie de oameni cantitativ ca forță de muncă. Asta dispare cu automatizarea. Secolul 21 o să se termine fără meseriile de jos:  șoferi, zilieri, muncitori în construcție, piariste, contabili și notari.

Societatea nu mai are nevoie de oameni în plus. Individul nu mai are nevoie de oameni în plus. Singurul care are nevoie de oameni în plus este statul. Pentru că statul e o schemă piramidală bazată pe datorie, care se năruie daca generația curentă nu produce mai mult decât generația anterioară. Să le plătească pensiile, datoriile și dobânzile. O schemă piramidală care trebuie omorâtă, altfel vom ajunge să nu poți să te piși pe tine fără să uzi 3 oameni. Ca statul să funcționeze, noi trebuie să creștem exponențial. Ca noi să funcționăm, trebuie să ne oprim la un moment dat.

Te naști liber, după care ți se face un certificat de naștere și, fără să ai vreun cuvânt de zis, aparții unui stat. Ești dator să plătești consumația generației anterioare și să crești una mai falnică decât a ta, altfel nu are cine să-ți plătească ție consumația. E o șărlătănie mare și nocivă care trebuie oprită.

Și de-aia orice cuplu de responsabili cu o sarcină trebuie aduși in fața unei comisii și să aducă o justificare bună pentru comiterea atrocității de a aduce încă un om în lumea asta.

4755ae436ce130b58f09d38995c0bedb

DE CE DRACU’ SĂ TE ÎMPUIEZI?

1.Păi nu ne-am gândit la toate chestiile astea, am mers mai mult pe instincte, ne-am iubit și noi, n-am stat să ne gândim la contracepție și chestie. Am făcut ce era natural, și na, e natural să facem copii și să îi creștem.

Fain. Un avort la masa unu și ăștia doi la ieșire să predea hainele, tăiat corzile vocale și escortat în pădure. Aia e natura animală, nu natura umană. Și ori suntem animale până la capăt, ori nu mai suntem.

2.Etic nu e OK să omori orice ființă vie și mai ales una umană. Viața e prețioasă! Un embrion e om!

Dacă viața era prețioasă, nu apărea spontan într-o farfurie cu zoaie pe care am uitat să o spăl. Suntem prea mulți și un embrion nu e om de nici o culoare. Conștiința îl face pe om, și pe-aia n-o au mulți nici la 40 de ani, darmite la 4 zile. Să zici că un embrion e om e ca și cum ai zice că o palmă la cur e viol. Sigur, dacă insiști mult în direcția aia, se ajunge. Dar momentan nu e. Avort la masa sensibililor.

3.Pentru ajutoare sociale. E mai ușor pentru toată lumea.

Soră, lasă trusa de avort. Adu-mi trusa de eutanasiere.

4. Religia noastră spune că ajungem în iad dacă facem avort și e important în cultura și tradiția noastră să ignorăm realitatea și să avem aceleași principii sănătoase pe care le aveam și pe când ne ștergeam la cur cu mâna.

Soră! Lasă trusa de eutanasiere, adu-mi aruncătorul de flăcări.

5. Suntem împreună de ceva ani și relația noastră a ajuns într-un platou care încet încet se transformă în nimic și ori ne despărțim, ori ne omorâm unul pe altul, dar ne-am gândit noi că un copil ar reînprospăta toată schema, mai ales că ne-am cam învățat unul cu altul și suntem super dependenți de viața de cuplu.

Deci trebuie toată planeta să sufere un om în plus pentru că voi sunteți niște pămpălăi codependenți care nu se mai iubesc dar le e frică să se gândească la asta, că strică iluzia de fericire. Avort + separare obligatorie.

6. Mă simt cam neîmplinit ca om și e prea târziu să-mi fac viața pe care o voiam, așa că aș vrea să fac un om de la zero, care să aibă ce n-aveam eu și să urmeze toate visurile pe care eu am fost prea leneș să le urmez și, deși probabil o să fie la fel de leneș ca mine, pentru că genetică, o să-l tot împing de la spate și o să-l tot înghesui până ajunge ce n-am ajuns eu și mă urăște profund, dar probabil o să reușesc doar partea cu urât profund.

Uite o soluție mai bună. Spânzură-te.

7. Să avem parte de iubire. Să aibă și de noi cineva grijă la bătrânețe.

Vrei iubire? Ia-ți un câine. Fă-ți prieteni. Trăiește. Vrei să aibă cineva grijă de tine la bătrânețe? Știi ce ajută? Banii. Mult mai mult decât copiii. Știi ce e o risipă mare de bani? Copiii. Nu faci copii și de banii economisiți, la bătrânețe o arzi doar pe vase de croazieră. Ai văzut cât costă un cărucior de copii? Avort și un pui de pisicuță. O să îmi mulțumești în 20 de ani. Vrei tu super super tare să te iubească un om mic? Adoptă! Sunt o tonă de copii triști la casa de copii gata făcuți. Nu trebuie să îți devastezi talia și fofoloanca. Aaa, nu-ți plac ăia că sunt maro și nu seamănă cu tine? Atunci vezi punctul următor.

8. Îmi place foarte tare de mine și vreau să văd un mini eu peste tot și să mă bucur de cât de mini eu e.

Super tare. Fă copii. Dar fără ajutor de la stat și dublatul taxelor. Ce? Narcisismul nu trebuie încurajat. E un viciu. Viciile se taxează.

9. Sunt fizic și intelectual mult superior mediei și cred că lumea ar avea nevoie de mai mulți oameni din genele mele de campion. Pe deasupra am și capacitatea materială de a-mi întreține progeniturile fără ajutorul unei construcții statale făcute să asigure subzistența, nu să încurajeze performanța.

Întâi demonstrează irevocabil asta și apoi succes la făcut copii. Fii eroul nostru. De de-ăștia avem nevoie.

 

 

***

Comentarii (66)

 • Jordan spune:

  Acum ca existi iti da mana sa vorbesti :)

  • Jane Făe spune:

   Cum ar fi putut să vorbească altfel decât existând?!
   Tu poți să te caci fără să mănânci?

   • Bucifer spune:

    Se pare ca da.

   • si ciocolaticaaaa spune:

    jana: ce zice baiatul tradus in termenii tai e

    iti da mana(= POTI) sa te caci PENTRU CA ai mancat

    ==poti sa zici ce vrei tu de avort pentru ca ma-ta nu te-a avortat

    (nu iti mai explic de ce, nu e ce ai inteles tu jana, ca oricum e degeaba)

  • v spune:

   AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! asa ar trebui sa urlam toti, la cate descoperiri am ratat din cauza geniilor nenascute. ia scoate-ti capu din cur, sa vezi ce liniste e.

   • Kek spune:

    Dar si cati de mircea badea am reusit sa oprim din a se naste.

 • Red9 spune:

  Genial scris!

  • Cobra6 spune:

   Este pe internet, deci trebuie sa fie adevarat!
   Ce sloboz cauti sa citesti ce scriu acei trogloditi cu 256 de genuri de pe Tumblr? De ce incerci sa le scoti materialul la iveala sa le arati altora? Cine e asa prost sa puna botul ca aia nu a facut avort pentru ca „wahhh aia de la biserica m-au convins ca nu este crestin ce fac”? Trancalaule, atunci cand e vorba de ceva ce iti pune viata in pericol, cum a fost cazul ala, nici in cur nu te doare de ce cred altii.

   • sindi_cat spune:

    Nu stiu daca faza aia e adevarata sau nu, dar cred ca subestimezi atat puterea bisericii, cat si naivitatea si, de ce nu, frica unora (ma feresc sa spun americani, desi nu cred ca la noi vreo femeie ar putea fi convinsa de popa/enoriasi/Arsenie Boca sa nu avorteze in cazul in care i-ar fi pusa viata in pericol).

 • Cobra6 spune:

  Sa promoveze avortul in Africa si in India, nu la noi.
  Oamenii albi sunt o minoritate globala in scadere de vreo 30 ani incoace, cat timp altii se inmultesc ca sobolanii, care chiar nu au cu ce sa-si intretina populatia.

  • Rradu spune:

   Cu ce ești tu superior indienilor, lepră?

   • Radu Post author spune:

    eu spre exemplu sunt superior 60% dintre indieni pentru ca nu ma cac pe pamant.

    • si ciocolaticaaaa spune:

     te caci in scris

     • Crimson spune:

      E mai prost ala de se caca-n scris sau ala care vine sa studieze atent cacatul? #philosoraptor

    • bibi spune:

     Ai grija sa nu te caci in sus!
     Nu d-asta suntem peste indieni.Suntem peste ei ca de mila de sila mai punem si osul la treaba si ne mai spalam, mai muncim ca sa avem de papa.

 • The Burning Semaphore spune:

  Ar trebui restrictii majore la popoarele care se impuiaza in nestire…daca fiecare familie de oameni normali ar face cate 2(!) copii populatia ar fi tot in usoara scadere..
  Deasemenea e discutabil in cel mai bun caz daca vor disparea meseriile de jos in viitorul f apropiat, tehnologia exista de zeci de ani dar nu poate fi implementata in societatea actuala ,
  plus ca realitatea cea mai probabila e ca „pulimea” e necesara ca o societate sa existe, pt diversitate genetica, sociala, economica etc, pentru a preveni autodistrugerea samd, e un scenariu mai aproape de realitate decat o societate alcatuita doar din elite care poate fi mult mai periculoasa,,samd

  • Radu Post author spune:

   da ma, nu desfiintam pulimea, o reducem grav doar

   • Rradu spune:

    Eugenia nu este sustenabilă

    • si ciocolaticaaaa spune:

     biscuitul fara crema e?

     • sindi_cat spune:

      Cred ca e o problema de accent.

  • sindi_cat spune:

   Nu avea China o politica de asta, gen „un cuplu, un copil”? Parca vor sa renunte la ea acum.

   • bodrum spune:

    Da, China are. Problema e ca fetele nu sunt dorite, traditional fetele cand se marita pleaca la familia mirelui, plus zestre, plus chimonouri, etc. Ai facut o fata, ai belit-o. Nu mai a doua sansa decat daca…Le lasa de mici sa moara de foame, de boli, de etc. Baietii sunt pretuiti pt ca aduc o cana de orez la batranete parintilor si tin gospodaria. Plus o nora. Asa ca s-a ajuns la un dezechilibru. Nu sunt suficiente femei de maritat. Sunt retele de smecheri care fac trafic cu mirese n-coreence, filipineze, etc. 5000-10000 dolari, poate si mai mult. La fel de primitivi cam ca in Ardealul nostru. Haterilor, mnt. Gaina nu e in Botosani.

 • durel spune:

  multi o sa se bage sub punctul 9 …esti prea generos,nu trebuia sa le dai nimic.

 • Ginghis Han chiar el spune:

  Ce faci cand ai gene de campion si o lasi gravida pe una cu gene de campion dar pe care nu o iubesti?

 • Sorin spune:

  Mestere, esti bun! Sper ca te-ai uitat deja la Rick and Morty

 • Brotacul Viril spune:

  Vreun avortat pă găoază din Caracal,avem pe aici?
  Că acolo unii dintre avortoni au drept de vot. Fut si se inmultesc ca iepurii.

 • Brotacul Viril spune:

  Nu poți să fii oltean adevărat si negru, dacă nu trecut măcar odată in viața ta prin Caracal.
  Lua-v-aş gura-n pulă de olteni!

 • kkk spune:

  articolu` ie bun, dar mai trebe lucrat. cat pe ce sa dau clic pe butonu` de don…err.. pomana

 • Cazare spune:

  Cred ca cel mai importnt lucru de care arr trebui sa se tina cont in elaborarea unei legi ar fi ca aceasta sa rezoneze cu cultura locala. Pentru a fi usor de acceptat o lege trebuie sa fie in primul rand naturala.

 • L spune:

  E misto ca trebuie sa te pregatesti si chiar sa sustii niste teste pentru a conduce o masina. In timp ce pentru a crea un om chiar nu trebuie sa dovedesti nimanui ca esti apt. W t f

  • Rradu spune:

   Normal, boule. Cu mașina poți omorî 200 de oameni și enerva 2000 zilnic

   • si ciocolaticaaaa spune:

    poti si fara masina

   • omulbun spune:

    Da, de exemplu la teroristul musulman de la Nisa, daca nu i-ar fi dat permis n-ar fi omorît pe nimeni niciodata.

 • Jos_cenzura spune:

  Cineva trebuie să decidă cine are voie copii și cine nu. Și uite așa se naște comisia guvernamentală care decide cine poate face copii si cine trece la coada unde se dă avort. Ghici cine se va înmulți cel mai copios în sistemul acesta nemaipomenit? Șpăgarii.

 • Suleyman Magnificul sub domnia iubirii spune:

  Pe aceeasi tema, as vrea sa stiu cum raspundem proastelor (sau prostilor) care debiteaza urmatoarele enormitati:
  1. „Cum o sa conteze un copil in plus sau in minus la 7 miliarde? Suprapopularea e problema umanitatii in general, nu a mea personal.”
  2. „Nu e pacat sa faci avort la cat de multe cupluri infertile exista?”
  3. „Am ramas gravida accidental dar nu vreau sa fac avort pentru ca motive de sanatate. Daca devine ilegal o sa fie un plus pentru sanatatea femeilor.”
  4. „Ai copii? Nu? Ei, eu am si stiu ce spun. Ai sa intelegi cat de pretioasa e viata cand o sa ai copii”

  • si ciocolaticaaaa spune:

   zici stai sa iti dai un link si le dai un link cu orice

   la asa intrebari, asa raspuns ;)

   ( in batalia asta fara sens, a tunat si v-a adunat, fratica)

 • Teacapentrupulamea spune:

  Ai de ma-sa, ce m-ai gadilat, fac parte din categoria 9. Unde trebuie sa aplic pentru a demonstra? Centrul regional de Centauri?

 • Necrovietnamezul spune:

  t. Ancap

 • 2468 spune:

  cam euforic articolul

 • Andrei spune:

  Ai uitat 2 parti:
  1. Trebuie sa fac copil ca am 30 ani si dupa nu mai am cand
  2. Parintii care trag de tine sa le faci un nepot ca au ei grija de el daca vrei sa mai iesi din cand in cand

 • excrementullichid spune:

  Bine punctat centaure, dar nu de legi avem nevoie, ai mai centrat problema și în alte articole…educație adecvată nenica, nu o alta lege, trebuie sa depună niște efort cerebelul meltenilor pana sa ajungă singuri la aceeași concluzie…nu trebuie sa fii semizeu , superom sau geniu ca sa te miști în direcția evidențiată…

 • V spune:

  eu zic ca mai simplu si frumos ar fi sa fie castrat periodic un procent din populatie ,fara stirea noastra .,ca in serialu ala Utopia.Complet aleatoriu deigur ca sa fie fair,oricum nu i-ar afecta prea mult pe cei care ar fi indicat sa se reproduca pt ca aia st minoritari ,fac copii putini sau deloc sau adopta.

 • V spune:

  st o groaza de chestii care scad fertilitatea,dc nu le exploatam cum se cuvine

 • renata spune:

  Lucid articol!
  Te vor urî toate mămico-filele care cred că ăsta e singurul rost al femeii pe pământ.
  Toate vedetuțele care-și zic graviduțe când sunt cu burta la gură și-i fac selfie burții și buricului gogonat. Și toate prostuțele cărora li se pare că vor călca pe urmele vedetuțelor dacă își fac un bebelaș sau o bebelașă pentru că e nevoie de cât mai mulți Ayani, Maximuși și, firește Alessii, cu varianta Alexia, care să fie bumbăciți în parc, că s-au urcat în nu știu ce leagăn și au căzut în nas.

 • pacala spune:

  daca ai putea edita articolul in ceva mai serios, sub un alt pseudonim de exemplu
  l-as arata la toate animalele de pe facebook care pun poze cu copii, la parintii care nu ma lasa in pace cu intrebarea cea mare si la toate rudele.

 • Gigel spune:

  Da, avem nevoie de mai putini albi. Good goy.

  • Gigelone spune:

   Da, avem nevoie de mai multe conspirații antisemite. Good nazi.

 • bia spune:

  o postare rara, greu gasesti asa ceva prin mocirla blogosferica si feisbucista plina de plozi, ipocrizie si ratati care au descoperit un scop in viata din a se impuia.
  rezonez cu postarea, maxim… pacat ca cei care gandesc asa sunt putini.

  • rorret spune:

   filosofiepebordura.blogspot.ro/search/label/Plozi

 • bodrum spune:

  Discurs asemanator gen l.mandruta, boul ala de la bizidai sau escrocul ala pseudonazist care mazgalea cacaturi la capitalismpepaine.
  Da sa revin de ce : omenirea e dinamica, da vinci, tesla, edison, Emil Boc, prof.univ. dr. Gl. G.Oprea, R.Mazare dar si elon musk, marte, civilizatie interplanetara, Big Fucking Rocket, Blue Origin, masa critica de disperati care sa colonizeze, tu crezi ca pleaca aia de bine mersi, vezi colonizarea USA, balta tre sa aiba peste. Be) cate exemple de supereroi se nasc din parinti campioni? Statistic vb, daca ai urmari sa vezi ce s-a ales de plozii castigatorilor de nobel si de medalii de olimpiada, s-ar putea sa ai surprize. Pe termen si mai lung ajungi la rezultatul monarhiilor, care se futeau frate cu verisoara si asa s-a ajuns la imbecili (genetica) care sa aiba averi si sa conduca la dezastre (rezultat wwi, wwii). Sigur ca intemeietorii dinastiilor erau jupani, erau smecheri, dar cu timpul s-a subtiat sangele. Vezi pe wiki arborele lu rege la romani, mihaita.
  Omenirea e abia la inceput de drum, mai vorbim peste 5-6000 de ani. Nu-i duce grija, s-o descurca ea cumva.

 • Alex spune:

  De abia aștept să pună pe facebook life eventul cu „First abortion” câte 100 likes pe post, încurajări câteva „Da fată, fă ce vrei, e corpul tău plm”, nu de alta dar ce mai contează, suntem gen, 7 biliarde și mai încape prostie.
  Ce? suntem animale să facem doar copii când ar trebui să ne mai controlăm? Dar stai că defapt tocmai din cauza tehnologiei și medicinei poți zice că am salvat mai multe vieți deci dacă eram animale iraționale, fără emoții, compasiune poate ne era mai bine la evitatu suprapopulației…Așa că rămâne doar să ne urâm în continuare, un război ici colo, să fim proști și avort, de ce nu, de ce să mergi la sală dacă nu poți face nici măcar o flotare? rogi pe altu să-ți schimbe roata la mașină poate și s-o conducă, ce, ești țăran? încă conduci mașini, tu știi că poți face accidente lol?. K să kitez pe artistu meo preferat și gen GENIU Chelooo, fratele meo zice: ” Am pierdut chestiile de bază, frate, în ţara asta! E ceva în neregulă, nu ştiu să zic… Mă deranjează foarte tare că aceşti oameni au ocazia să se expună. Îţi jur, pe mine asta mă doare…Aș prelua Parlamentul într-o zi, i-aș împușca în cap, aș prezenta, evident, la Antena 1. Aș chema o televiziune de calitate… Pac, pac, pac! „

 • Kathy Bates spune:

  „DE CE DRACU’ SĂ TE ÎMPUIEZI?”

  – Te baţi cu unul care te-a scuipat în ureche. Ai familie şi copii, el nu. Judecătorul îţi dă ţie condamnare cu suspendare. El intră la bulău şi rămâne cu cazier, stigmatizat pe viaţă.

  – Te duci să negociezi o afacere. Pui pe telefon poza cu puradelul tău. Ăla o să creadă că eşti automat om cinstit şi zice ca tine. (Regula asta se aplică mai puţin la ţigani, cu toate că sunt mai calificaţi în producţia de puradei.)

  – Şeful vrea să demită pe cineva. Te miorlăi o săptămână că ai copii şi rămân flămânzi. La sfârşit îl demite pe fraierul care a rămas singur.

  – Te duci să închiriezi un apartament. Proprietarul e de acord. La lift te întâlneşti cu ăla care a fost luat la goană. Întâmplător, el e singur şi n-a avut nicio relaţie stabilă. La intrarea în bloc dai peste o gagică respinsă a 10-a oară de un proprietar. Fiindcă nu are familie, nu are prieten şi e vizitată de prea mulţi băieţi care citesc site-uri de escorte.

 • Sebastian spune:

  Problema e ca se automatizeaza chestii si oamenii o sa fie dati afara. Crezi ca o sa astepte sa moara de foame? O sa creasca taxele pt. aia creativi care inca produc si nu pot fi ‘automatizati’.

  Crezi ca toti mosii si toate babele o sa accepte sa moara in liniste pt. ca nu sunt bani de la noua generatie ca noua generatie nu are destui oameni care sa plateasca pensiile?

  Societatea nu e scopul e doar mijlocul, scopul e perpetuarea speciei umane. Asta fac oamenii instinctiv ca orice animal. Ei sunt majoritatea ei voteaza. Si ei o sa voteze sa te taxeze pe tine (si pe mine) pt. ca meseriile noastre nu pot fi automatizate asa ca o sa trebuiasca sa continuam sa producem.

  Ce zici tu acolo e doar din categoria ‘si cand m-am trezit era dimineata’ din pacate.

 • Andrei Daniel spune:

  Un articol cum rar mi se intampla sa citesc. Ii trimit link-ul lui fratemiu, care are un copil si se gandeste sa il faca pe al doilea.

 • icegrandpa spune:

  ce trist esti coaie,

 • Dragos spune:

  Total de acord cu tine bo$$, insa te rog modifica „Conștiința” in „Conștiența”.

  Nu prima „te face om”, ci a doua.

 • Ana spune:

  La felul in care se misca sistemul de adoptii in Romania,mai bine iti faci copilul singur.Sub doi ani,copii nu sunt adoptabili iar apoi mai trebuie sa astepti alti 2-3 ani pana ti se gaseste un copil,desi centrele sunt pline de copii abandonati.
  Daca s-ar simplifica procedura,mai multi oameni ar adopta insa in situatia aceasta,nu prea ai de ales.
  E foarte greu sa impui aceste principii la scara larga,totusi incurajarea avortului printre femeile care nu isi doresc copii la acel moment,e necesara.

 • anti spune:

  Mersi , acum chiar vreau sa fac o echipa de fotbal.
  Misto articol, foarte motivational.

 • Coroner spune:

  Corect!Oricum,majoritatea mediocra face copii pe banda rulanta…totusi,banuiesc ca aia ce trag sforile,la un moment dat vor veni cu o solutie,sa mai sterilizeze din populatiile ce se inmultesc exagerat.

 • gabi spune:

  Care e juriul care decide campionul? Tu degeaba esti pentru oprirea natalitatii sau micsorarea ei daca nu poate fi creat un organism corect care sa faca asta. Cert este ca mergem spre autodistrugere. Razboiul mondial bate la usa… si nu cel clasic, ci cel cu arme de distrugere in masa.
  Asta ar fi de dezbatut si lasam avorturile. Mai mult privit la educatie. Obligatorie sa fie educatia!

 • bardamu spune:

  eugenicule, pe lumea asta ai două moduri de a lupta cu moartea.

  Prin sânge sau prin spirit. Spiritul l-ai ratat, recomand să ratezi și sângele.

  Omenirea n-are nevoie de mai mulți teribiliști cu aere și de mai multe rebuturi morale.

 • satanu spune:

  am citit aberatia asta si imi vine sa torn o echipa de fotbal acum. mersi ba labagiule, m-ai convins sa fac copii.

Adaugă un comentariu