Cel mai insultător lucru la Coaliția Pentru Familie este numele

Hai să presupunem că ne aflăm într-un scenariu tâmpit. În țară foarte puțini oameni au încălțări și e o problemă. Că se calcă mult în cioburi și în rahați de câine, și e nașpa rău să calci în rahat de câine fără încălțări. Că uneori e moale și se storcoșește printre degetele de la picioare și iese pe acolo ca pasta de dinți din tub, absolut oribil.

Și brusc apare o organizație.

Coaliția Pentru Încălțare

Care sesizează problema, explică cât de important e să ai încălțări și promite să lupte pentru o lume în care toată lumea e încălțată.

Și te gândești. Bă, foarte bine! În sfârșit face cineva ceva. Chiar e o problemă serioasă!

După care vezi că singurul lucru pe care-l face Coaliția Pentru Încălțare e un referendum pentru definirea încălțărilor ca niște chestii care se înfig pe picior și dețin șiret.

Lăsând să se înțeleagă tacit că șlapii, espadrilele și pantofii cu toc pur și simplu nu sunt încălțări, pentru că sar din picioare când dansezi cazacioc. Și nici măcar nu mă porni cu velcro-ul.

c06304cd4360b8922c8dc6d496717beb-1479992-400_400

Velcro-ul pur și simplu nu e natural. E demonstrat științific că ariciul ăla se ciufulește și se strică pe zi ce trece. După care cedează când ți-e lumea mai dragă și te trezești desculț în lanul cu urzici.

Și brusc îți explodează mintea și îți vine să urli. SERIOS? CĂCATUL ĂSTA E O GLUMĂ SAU CEVA, NU? CUM RĂMÂNE CU TOȚI OAMENII FĂRĂ ÎNCĂLȚĂRI CARE UMBLĂ ÎN PICIOARELE GOALE? CUI ÎI PASĂ DE TÂMPENIA VOASTRĂ CU ȘIRETURI ȘI VELCRO ȘI PAPUCI? SUNTEȚI TÂMPIȚI? 

Exact așa este și Coaliția Pentru Familie

Pentru că problema e reală. Populația chiar îmbătrânește. Se întemeiază din ce în ce mai puține familii și se fac din ce în ce mai puțini copii. Familia chiar e o instituție care își pierde credibilitatea și importanța pentru oameni care-s prea preocupați să-și asigure un trai decent pentru a îi mai păsa de ea. Și există o listă aproape infinită de lucruri pe care o asociație „pro familie” ar putea să le facă să ajute. Am să dau doar câteve exemple așa, din vârful capului.

Salarii decente pentru tineri, care i-ar determina să rămână în țară și să facă familii, în loc să plece pe coclauri pentru locuri de muncă decente.

Programe pentru copiii din familii in care ambii părinți muncesc și nu au timp de ei.

Consiliere pentru familiile cu probleme care au nevoie de rezolvarea unor conflicte.

Ajutor pentru mamele care se gândesc la abandonat copii.

Ajutat familii să adopte copii orfani.

Și multe multe alte chestii. Chiar nu trebuie să te gândești mai mult de 5 minute în direcția aia ca să găsești o problemă și să îți dai seama cam care ar fi soluția.

 

Da. Familia chiar este o instituție care pierde teren la noi în țară. Și da, îmbătrânirea populației o să ducă la probleme reale pentru noi toți. Și chiar ar fi nevoie de o Coaliție Pentru Familie, care să ajute. E super simplu. Tot ce trebuie să facă e să lupte pentru educația și stabilitatea financiară a tinerilor. Atât. Ai niște tineri educați și cu loc de muncă la ei acasă, o să înceapă să facă familii. E în natura umană.

Dar în schimb, căcănarii ăștia diversioniști se pișă pe niște drepturi general umane, în numele familiei. Asta mă scârbește cel mai tare la ei. Că folosesc conceptul de familie pentru a-și justifica programul antisocial. E ca și cum mi-aș face eu o gașcă de canibali și i-aș zice Coaliția Pro Digestie Umană. Suntem de treabă. Suntem pro chestii. Nu ne opunem nimănui. Vezi tu Anti pe undeva prin titlu? E clar că suntem o forță pozitivă.

cannibalyes_1256839235_crop_554x358

Dintre toate problemele pe care le are familia la noi, asta e problema care vi se pare vouă imperativă? Serios? Că niște minorități sexuale vor parteneriat civil?

Dar ăăă Radu, ăăă tu nu înțelegi. Trebuie să îi oprim pe găozarii ăștia acum. Chiar amenință gen omenirea și chestii. Adică ăăă dup-aia o să vrea să adopte copii. Și cum poți să lași niște curiști să pervertească niște copii, ăăă?

Sunt sigur că cei 60 000 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SFINTE CĂCAT 60 000, E POPULAȚIA ORAȘULUI TULCEA, AVEM O TULCEA DE COPII ORFANI)

Stați că trebuie să respir.

Sunt sigur că cei 60 000 de COPII ORFANI fără prea mari șanse de adopție, blocați într-un sistem unde șansele de adopție sau integrare după sunt minuscule, în care violurile, bătaia, înfometarea și izolarea sunt la ordinea zilei sunt super amenințați de cele maxim 200 de cupluri gay care ar vrea parteneriat civil din țară și mai ales de ălea vreo 20 dintre ele care ar vrea să adopte.

E un pericol real asupra familiei. Vă dați seama? În 2050, dacă nu acționăm chiar acum, s-ar putea ca 20 de copii să plece din centre de plasament unde-s violați, bătuți, înfometați și izolați și plasați în niște familii gay, unde e plauzibil deși nedemonstrat că vor fi pervertiți sexual.

Trebuie să luptăm pentru a nu transforma 20 de copii probabil abuzați în 20 de copii posibil abuzați! Asta e misiunea Coaliției Pentru Familie.

Serios, cât de ticălos trebuie să fii, să știi în ce condiții trăiesc copiii din centrele de plasament și să te opui oricărui tip de adopție? Nu numai că n-ar trebui să fie discuții dacă un cuplu gay ar vrea să adopte un copil. N-ar trebui să existe discuții nici dacă un cuplu de lupi ar vrea să adopte un copil. Un cuplu de lupi cu siguranță ar oferi un mediu mai propice dezvoltării unui copil decât centrele de plasament din românia. Atât de nasol e acolo. Și nu mă refer la lupi vorbăreți, ca-n Cartea Junglei.

Și, cu toate astea, nu mă opun referendumului propus de ăștia. I-ar mai ajuta pe autiștii din bula progresistă să vadă pe ce lume trăim. Și ar fi complet util să aflăm numărul exact de reduși mintal care ne populează țara. Nu mă înțelegeți greșit. Puțină homofobie avem toți. Hei, eu urăsc toate minoritățile și majoritățile în mod egal. Ar fi aiurea să nu fiu și puțin homofob.

Dar trebuie să fii un soi special de redus mintal să vrei să-ți fie definită homofobia în constituție, în țara în care familiile dispar, oamenii calcă în căcați cu picioarele goale și, foarte posibil, există și canibali.

Auziți la ei, Coaliția Pentru Familie. De parcă există cineva pe lume contra familie. Există undeva niște forțe obscure, niște grupuri de deviați care vor să distrugă ideea de familie. Dacă chiar serios crezi în așa ceva, ești mai rupt de realitate decât ăia care cred că pământul e plat.

***

Comentarii (32)

 • Cristi spune:

  Foarte bine spus, domule Director. Veniti pe stanga… The Dark Side… Programe sociale… Comunitate… plm mea, chestii pe care le invatam la scoala. Si ce daca nu ne simtim reprezentati de pesedisti? Anarhisti ne facem.

  • Radu Post author spune:

   bai eu sunt genul ala de ciudat de centru, vag pe stanga pe social, vag pe dreapta pe economic. stiu ca e cool sa o arzi la extreme, da plm.

   • Cristi spune:

    Va multumesc pentru raspuns, domnule Director. Doar ca o observatie subiectiva, centrul s-a deplasat mult in dreapta in ultima decada.

    • Jane Făe spune:

     Marș, mă, suntem pe dreapta?

     S-a renunțat la subvenția pentru bucureșteni la căldură și nu am auzit eu?
     Nu se mai dă transport moca pentru pensionari?
     Lucrează toată lumea la privat și nu am aflat eu?
     Lumea nu mai votează pt ca se promit cresteri imaginare de salarii la stat?

     Ce morții mă-tii înseamnă la tine dreapta, tovarășe?

     • Cristi spune:

      exact ce spuneam

   • unu spune:

    Tu ești un hater, uneori sunt de acord cu tine, alteori nu, asta e viața, nu putem mulțumi pe toată lumea. Ce mă mulțumește la tine, e că ai învățat să scrii corect românește. spun asta pentru că azi am citit primele tale articole puse pe acest blog. Erai slab de tot la ortografie meștere. I-uri puși aiurea, vre-un, ne-aparat,etc. E bine că după 10 ani ai învățat să scrii.
    Articolul acesta, beton nene. Aș fi adăugat doar, smoală topită-n curul bulangiilor ce vor respect, cu cei ce stau în banca lor și nu deranjează n-am nimic, pule-n gură guvernanților, că-s hoți!

    • Radu Post author spune:

     abia ma apucasem de scris. nu sunt genul care scria in adolescenta si chestii. chiar ne-aparat nu cred ca am scris vreoda-ta. hai sa fim seriosi.

   • Pixie spune:

    Adică eşti libertarian

 • quasimojo spune:

  da, domn’e, coalitia astora e fix ca piticii gratis. de ce doar piticii? da’ cocosatii? da’ ciungii? orbii? damblagiii? parcagiii? stergatorii de parbrize? ei de ce nu gratis? e mai bine sa dea in cap la oameni, pe strada? ne trebuie o adevarata coalitie pentru găleți de țîțe, care sa ajute pe toata lumea. numai călcaț in rahati – votati-i!

  • Jane Făe spune:

   Numai piticii e pe creieri. D-aia e gratiși.

 • lol spune:

  e și o chestie de mentaltiate, mai nou toți cocălarii și toate penalele vor să facă carieră ,nu copii, de zici că suntem o nație de fizicieni sau de artiști neînțeleși care ne dedicăm viața științifică/artistică umanității și nu mai avem timp de copii.

  • quasimojo spune:

   e mai bine asa. oricum se puiaza prea multi tampiti.

  • xyz spune:

   Din penale si cocalari automat nu vor iesi decit rebuturi socio-genetice, deci care e problema ta pina la urma? Nu crezi ca sint destui aici, in Tiganistan?

   • lol spune:

    Eh căcat, nu ies rebuturi, ies alții care o să muncească de o să se rupă ca să meargă 2 săptămâni în Thaialanda, și România și Europa are nevoie de dinăștia, România și Europa au nevoie de o creștere lentă a populației, să zice, de un 2.35.

    Ăia care sunt prea mulți și se înmulțesc prea repede trebuie s-o termine cu futaiul, prin OM prin Africa.

 • Serena spune:

  Degeaba m-am chinuit sa explic oamenilor ce se intampla. Articolul asta explica perfect, ca pentru prosti (e de bine!). Ar trebui hackuite computerele tuturor, sa le apara articolul asta pe desktop si sa nu il poata inchide pana nu il citesc.
  Good job!

  • xyz spune:

   Ase ar treb’i!

  • Kathy Bates spune:

   E o idee la fel de deșteaptă ca a intra prin casele oamenilor și a le fura berea din frigider ca să nu se îngrașe.

 • Nume spune:

  Faza cu copiii orfani e folosita ca momeala de vinovăție de ambele tabere în mod egal, chiar dacă e cum ai spus tu: un procent infim din procentul infim al homosexualilor care ar face parteneriat civil din procentul infim al tuturor homosexualilor din România ar dori sa adopte copii, cărora oricum le-ar putea oferi mai multe decât viata de pușcărie din orfelinat. Ce ma amuza pe mine e imaginea asta a doua tabere opuse care se acuza de rele tratamente ale unor fictivi copii orfani când de fapt mafia din orfelinate e una dintre cele mai călduțe și mai comode din România. As vrea sa vad o ancheta și un bilanț al situației din orfelinate, unde cele mai mari nulități plimba hârtii de colo colo și refuza adopțiile chiar și celor mai heterosexuale cupluri, unde copiii sunt crescuți și educați doar unii de alții prin violenta și intimidare. Asa cum tu spui ca CPM suge pula ca nu adresează niște probleme reale, asa spun eu ca noi toți sugem pula ca ne place sa ne gândim la orfelinate ca la niște locuri unde sunt copii normali care duc o viata vag decenta, când de fapt sunt doldora de copii delincvenți, fapt ce asigura o pâine moca pentru foarte mulți care ar trebui sa fie responsabili de copiii aia și de educația lor. Oricine a încercat sau cunoaște pe cineva care a încercat sa adopte poate confirma ce am spus eu: o birocrație infecta, făcută special ca să te descurajeze, care îți trântește pana la urma un refuz după mai mulți ani de du-te-vino dacă ești genul încăpățânat care nu își baga picioarele. Ne cacam atâta pe noi ca ba ar fi bine, ba ar fi rău să îi adopte homosexualii, când de fapt nimeni nu prea poate sa ii adopte oricum.

 • chiombi spune:

  coalitia pentru combaterea cancerului: doar cancerul heterosexual are voie la tratament.

  coalitia pentru libertate religioasa: doar crestinii ortodocsi au voie sa discrimineze celelalte segmente demografice.

  coalitia pentru modernitate: internetul produce gay si globalisti, trebuie inchis.

 • Aiurea spune:

  100% offtopic, dar Akinator nu-l gaseste pe piticigratis si nici pe Radu Alexandru :(

 • Necrovietnamezul spune:

  60,000 de orfani si mii de pedofili belgieni care nu au o piata desfacere pentru ciocolata. Serios, nimeni nu ia asta in calcul?

 • Xav spune:

  Astia nu coalizeaza nimic, doar isi urla fobiile folosind stereotipuri false. Si mie personal imi cam sta in gat ideea de mami ghei dar posibil sa le fie mai bine la puradeii abandonati cu minoritarii decat cu crestinopatii pulii.
  Nu’shtiu ce sa zic, io nu-s asa centaur de opinie. Poate ar merge ceva pe principiul reactiunii.

 • revolutionaru spune:

  Hai ba Radu, fii serios, lasa iluziile. Sa astepti CPF sa faca ceva cu adevarat util pentru tineri e ca si cum ai astepta PSD sa fie cinstit si sa ridice tara din cacat. Ce dracu, e doar vrajeala. Circ pentru popor. Pentru prosti.

 • Bogdan spune:

  Lasa ca ne ajuta mama Merkel sa intinerim populatia. Ne vom trezi straini in propria tara. Dar pe de alta parte nici acum parca nu e altfel

 • gorunea spune:

  Niste prosti. Ar trebuie sa-i doara-n cur de ghei. Dar chelului ii trebuie tichie de margaritar. Ei sunt rupti de foame, n-au niciun viitor, munca lor e sterila, populatia scade cantitativ si calitativ nu din cauza gheilor ci pentru ca economia e zero, Romania nu munceste destept, nu creeaza, nu inoveaza, nu conteaza, e atelieru din garaju lu Gogu comparativ cu tarile din vest. Agricultura e zero, desi nu iti trebuie multa carte sa produci fezabil. Altii au facut gradini din desert. La noi e ministru p.daea. Dar ii intereseaza pe familistii pulii cine impinge nutela-n deal, imbecilii. Asa se ardeau pe rug pe vremuri vrajitoarele si ereticii.
  Se trezeste o proasta ca Liana Stanciu sa gaseasca o cauza imprumutata „pa trend” si sigur ca se gaseste o turma de retarzi sa o folouiasca. Lumea normala se schimba, progreseaza, lumea proasta ramane cu dintii infipti in habotnicii. Dupa dealuri, gen.
  Rupti in cur dar fac pe ingrijoratii ca le fura gheii viitorul. La munca, la cinste, zic. Nu la ce face Gheooorghe cu Iooon dupa sura.

 • pacala spune:

  naspa,
  da tu de ce nu faci copii? ca ai ditamai salariul te’n pielea mea.
  ia baga 10.

  • Radu Post author spune:

   pentru ca mama ta a ajuns la menopauza

 • vercingetoirics spune:

  „In the 1930s, social democrats Gunnar and Alva Myrdal used the resulting „depopulation crisis” to argue for the full socialization of child rearing. Their „family policy,” implemented over the next forty years, virtually destroyed the autonomous family in Sweden, substituting a „client society” where citizens are clients of public employees”

  https://mises.org/library/what-has-government-done-our-families

 • dan spune:

  dar pamantul chiar e plat.

Adaugă un comentariu