Cum ar fi lumea fără unul dintre sexe

E ziua femeii, și, obligatoriu, trebuie să ne gândim cum ar fi lumea fără ele, ca să le apreciem mai mult.

Trebuie.  Acum bărbații misogini o să țipe „băă, nu e corect, noi de ce nu avem o zi a noastră?”

Pentru că e greu să fii femeie. Merită o zi specială a lor pe an. La fel cum handicapații merită un loc de parcare special lângă intrarea în magazin. Că e mai greu pentru ei. Au un handicap.  Nu există locuri speciale de parcare pentru oameni agili care pot face tumbe. La fel cum nu există ziua bărbatului. Din același motiv.

Dar cum ar fi totuși o lume în care ar dispărea brusc toate femeile?

Cred că în primele zile ne-am îmbăta toți și am trece de la tristețe la nervi și confuzie. Apoi ne vom duce să ne căcăm în magazinele de pantofi, poșete și parfumuri, doar așa, pentru că nu le va mai folosi nici un om niciodată și ne-am gândi, pragmatici fiind, că ar trebui, pentru prima oară în istoria omenirii, acele locuri să aibă un rost și o utilitate. Căcăștorile servesc o nevoie. Ce erau ele până atunci nu numai că nu serveau nici unei nevoi, dar și păcăleau fraierele că ar avea una.

Ne-am căca în ele și am simți catharsis imens.

După care toată lumea s-ar împăca cu toată lumea. Nemaiexistând pizde de impresionat, masculii nu vor mai găsi nici un motiv să se dea cocoși unul în fața altuia. Chiar nu ar mai avea nici un rost.

Așa că am reorganiza industria militară să producă femboți și utere artificiale, și am învăța să fim, pentru prima oară, cu adevărat fericiți. Fără a avea nimic de demonstrat.

Ar părea trist sexual, la început, dar masculul e un animal simplu.  S-ar simți ultrasatisfăcut cu femboți și gheială. Pentru că sexualitatea masculină, cum au demonstrat pușcăriile și vapoarele, e o construcție socială. Până la urmă te mulțumești cu orice gaură, atât timp cât ești convins că nu ai de unde să găsești una mai bună. Și femeile fiind moarte, n-ai avea de unde. Ia uite ce ochi albaștri are vecinul Nelu.

Omenirea s-ar îndrepta spre o eră de logică și iluminare. Asta trage bărbatul în jos de la știință, și-l distrage spre violență și demonstrații de masculinitate: existența femeii. Fără ea am putea în sfârșit să fim raționali.

 

Dar o lume fără bărbați?

Ar fi complet haos. În primul rând, 99% dintre femei ar muri de foame pe stradă, rătăcite, pentru că nu au fost în stare să găsească drumul înapoi acasă fără un bărbat care să le arate direcția.

Să nu mă înțelegeți greșit. Există foarte multe femei istețe, cu simț de orientare. Cam 1% așa. Ăstea ar găsi o strategmă ca să poată să își găsească casa dacă pleacă ma departe de 10 pași. Femeile sunt ingenioase. S-ar gândi ele, câteva, să își lege o ață de picior și cu capătul celălalt de clanță ca să capete o rază de autonomie.

Doar că nu le-ar spune și celorlalte. Dă-le dracu’ de curve proaste, să se descurce!
Însă câteva ar reuși să supraviețuiască la modul feudal. Sexual însă ar fi cel mai trist. Dacă ar dispărea toți bărbații, o dată cu ei ar dispărea și sexualitatea. Desigur, ai putea spune că femeile recurg foarte ușor la lezbieneală, doar că există două patru motive pentru care femeile se lezbienesc:

1. au între 15 și 17 ani și sunt curioase cum e, ca să se simtă interesante și o fac o singură dată.

2. Sunt super mega hidoase gen nu le-ar atinge nici un bărbat niciodată decât să le împingă mai încolo și se lezbienesc demonstrativ, ca să ne păcălească că de fapt nu au ele nevoie de bărbați, nu că nu-s interesați ăștia de ele.

3.Sunt neconvingătoare și se lezbienesc de față cu niște masculi ca să-și crească cota și să păcălească că cumva două găuri de 5 fac cât una de 10. (ele nu înțeleg că valoarea cumulativă scade și că în matematica avansată de mascul, două de 5 fac doar cât una de 7)

4. filmează un film porno.
Astea sunt singurele motive pentru care femeile o ard sexual între ele. Și una e o curiozitate de o singură dată în viață și restul sunt complet dependente de masculi. Deci sexualitatea nu ar mai exista. Ceea ce oricum nu e mare problemă când mori de foame.

Așa că dragi bărbați. Haideți să mulțumim o zi pe an naturii că ne-a dat femeia.

Și ele restul 364.  Că exact ăsta e raportul de importanță. Și poți să le zici și lor asta. Nu o să se supere. Că oricum nu înțeleg rapoartele.

***

Comentarii (58)

 • China White spune:

  E la fel și cu feministele, majoritatea grase și/sau hidoase care comentează peste tot „ce știți voi cum e să fluiere și să strige bărbații pe stradă după tine o viață”, lucru la care mă întreb mereu în gând „Cine morții mă-tii să fi fluierat fă după tine vreodată?! Vreo unul care să te fi confundat cu un mapsi tapsi poate…”. Și inventează tot felul de uneltiri și prigoane împotriva femeilor când de fapt singura problemă e că sunt ele proaste, urâte și fru-strate…

  • plm spune:

   nu pricep de ce te-ai deranjat sa pui diacritice la un post asa lipsit de continut

 • nico spune:

  Prost post boss

  • Cili-O-San 7 Dani spune:

   Te reprezintă

 • bash spune:

  cred ca esti pregatit pentru parlamentul european.

 • Metalu spune:

  Bravo boss, in sfarsit, dupa mai bine de un an cred, am ras la un text de-al tau.

  • raluca spune:

   daca ai ras la asta, inseamna ca esti labar si n-ai vazut piza decat la tv

   • M.S.R.M. spune:

    Arata-i-o tu Raluca. Și arata-ne-o și noua, dacă tot suntem la faza asta.

   • altergonzolo spune:

    Ce legatura are laba cu pizza si cu simtul umorului?

    • Groot spune:

     altergonzolo asa cum nu e ok sa faci glume despre negri in state asa nu e nici ok sa faci glume sexiste.

     In viitor cand sexismul va fi o chestie din trecut o sa putem face glume,pana atunci tu esti doar un mascul alb intr-o pozitie de putere care isi bate joc de un segment al populatiei care este discriminat zilnic.

     • omulbun spune:

      hahahaha

     • ionutangel spune:

      propaganda marxista ce spui tu domnule groot

   • plm spune:

    daca ai ras la asta anseamna ca te-a fauct mata prost gandeste in plm inainte sa spui asa ceva

 • lol spune:

  Deci nu prea crezi în homosexualitate?
  Sau consideri că majoritatea lesbienelor sau a gayilor sunt așa doar pentru că modă și pentru că nu le bagă cineva din sexul opus în seamă?

  • Radu Post author spune:

   cred in homosexualitate la masculi. homosexualitatea reala la femei mi se pare un fenomen prea rar pentru a fi luat in serios. eu nu am cunoscut in viata mea o lezbiana pe bune.

   dar in general cred ca sexualitatea e mai mult dobandita decat innascuta

   • Andrea spune:

    Da

   • lol spune:

    Păi și eu spun asta des și sunt luat drept homofob și că cică am o gândire de evul mediu.

   • Raluca (alta decat cea de mai sus) spune:

    Herp derp, daca eu nu am cunoscut, nu exista. Si daca nu ai cunoscut tu eschimosi, nu exista? Daca nu ai cunoscut bisexuali, nu exista? Daca nu ai cunoscut o persoana trans, nu exista? Daca nu ai cunoscut persoane cu fetish pentru picioare, nu exista?

    News flash: oamenii nu iti prezinta orientarea sexuala asa, in situatii casual. Ca nici tu nu te duci la oricine si ii zici: „buna, sunt Radu Alexandru si sunt straight”. Plus ca nu ar exista niciun argument natural pt care homosexualitatea ar fi mai frecventa la un anume gen.

    Oricum, articolul asta contine umor de foarte slaba calitate. Daca citeam asa ceva pe blogul tau acu 5 ani, mai ziceam, dar acuma e doar jalnic.

    • Radu Post author spune:

     esti proasta. exista indobitocitor de multe studii care arata ca homosexualitatea la barbati e de vreo 10 ori mai frecventa la barbati decat la femei.

     si eu am cunoscut jdemii de oameni. daca nu am cunoscut eu nu inseamna ca nu exista. inseamna ca e destul de rar incat sa fie irelevant.

     da nu ti se pare trist ca esti atat de proasta incat ai nevoie de explicatii suplimentare, pentru ca ai inteles din text altceva decat scrie, avand probleme cu intelegerea textului scris?

     • plm spune:

      ia ma radu, despre ce studii vorbesti tu acolo?

      >care arata ca homosexualitatea la barbati e de vreo 10 ori mai frecventa la barbati decat la femei

      vezi ca ma astept la studii din literatura de neuroscience nu din sociologie daca faci afirmatii de genul. dar sunt multumit si daca iti reformulezi argumentul in „studiile arata ca barbatii sunt de 10 ori mai probabili sa **se identifice** ca homosexuali” si imi aranti un recensamant recent dintr-un developed country care iti sustine ideea. vad ca baietii astia aici [1] spun ca in US in 2000 cam asa statea treaba:

      „601,209 total gay and lesbian families were reported by the 2000 U.S. Census. 304,148 gay male families, and 297,061 lesbian families”

      deci de 1.02 ori mai multe familii cu 2 barbati ca familii cu 2 femei. evident, sunt foarte multe confounds aici (ignora posibilitatea de bisexualitate, limitat la cupluri casatorite, etc.) dar te invit sa prezintit studii mai concentrate pe argumentul tau

      [1] http://files.eric.ed.gov/fulltext/ED457285.pdf

     • plm spune:

      articolul ala de multe ori nu intentioneaza sa faca diferenta intre lesbian/gay, dar din linkul tau (fara niciun fel de cherrypicking):

      >Australia
      >Homosexuals accounted for 1.9% of the male population and 1.2% of the female population, a non-significant difference between the sexes.

      >France
      >A study of 20,055 people found that 4.1% of the men and 2.6% (reverify) of the women had at least one occurrence of sexual relations with person of the same sex during their lifetime.
      >Among LGBs, men outnumbered women by more than 2 to 1.

      >Ireland
      >A study of the responses of 7,441 individuals, conducted by the ESRI, found that 2.7% of men and 1.2% of women self-identified as homosexual or bisexual.

      etc.

      nu vad nimic care sa-ti sustina teoria? cel mai apropiat argument pe care poti sa-l formulezi din informatia de-acolo e ca barbatii sunt uneori de 2 ori mai probabil sa se identifice ca homosexuali comparative cu femeile. argument destul de departe de „exista indobitocitor de multe studii care arata ca homosexualitatea la barbati e de vreo 10 ori mai frecventa la barbati decat la femei. ” si „homosexualitatea reala la femei mi se pare un fenomen prea rar pentru a fi luat in serios.”

     • Radu Post author spune:

      haha faptu ca au dat limbi in pizda o data nu le face lezbiene. 2,6% dintre femei au avut o experienta homosexuala si 4.1% dintre barbati. diferenta e ca barbatii n-au obiceiul sa experimenteze cu asta. ori se fut in cur la modu masiv, ori deloc. pe cand femeile dau si ele limbi o tura si se pune ca au avut o experienta. ca e social acceptat sa fie curioase. eu vorbesc de full blown gay. si acolo da, femeile sunt de 10 ori mai rare. nu inteleg de ce te certi cu mine si deviezi de la articol. dar la modul general nu ma intereseaza argumentele tale in care interpretezi studii cum vrei tu, ca esti un handicapat care nu intelege cifrele. hai, plimba ursu. stiu ca pregatesti un contraargument dar promit ca daca exista il sterg fara sa-l citesc. asa ca dispari de pe site-ul meu.

    • plm spune:

     @Raluca acum am citit postul tau:

     >Herp derp, daca eu nu am cunoscut, nu exista.
     >Plus ca nu ar exista niciun argument natural pt care homosexualitatea ar fi mai frecventa la un anume gen.

     ce studii ai tu de-ti permit sa tragi asa concluzie, si cum de nu ai invatat pe parcursul lor sa scrii 2 propozitii fara contradictii interne? vezi ca gender studies nu se pune ca autoritate in subiect

    • plm spune:

     @Radu posteaza un studiu care sustine ce ai zis ca nu ma intereseaza anecdotele tale

     • Radu Post author spune:

      vrei sa-ti mai dau o tura linku ala de wikipedia pe care in continuare nu stii sa-l citesti? plm, daca nu stii sa citesti, ce conteaza ce studii iti arat? inclusiv ala dat de tine e citit prost. ca e pe FAMILII GAY. ghici ce cois, masculii gay nu prea vor sa intemeieze familii pe cand lezbienele cauta stabilitate. deci da, sunt 300 k familii de poponari in sua si 280 k familii de lezbiene. daca iei in considerare populatia single, care e mult mai mare la barbati si faptul ca studiul pune ca gay si aia declarati bisexuali (bisexualitatea chiar e un moft, multe tipe se declara, doar ca au dat limbi in pizda de vreo doua ori ca e sexy, nu ca sunt atrase real de femei) iese la cifele mele.

      oricum ai lua-o, pe bune, gen gay gay full blown gay atras de sexul lui si atat gay, nu moft gay nu experiment gay ci 100 gay de gay care e gay si e ok, BARBATII GAY SUNT DE 10 ORI MAI MULTI DECAT FEMEILE, SI ORICAT AI INCERCA TU SA CITESTI STRAMB NISTE STATISTICI, TOT ASA IESE. http://advindicate.com/articles/3022
      http://www.unz.com/pfrost/are-male-and-female-homosexuality/
      UITE, SI DACA NU IEI IN CONSIDERARE CA JUMATE DINTRE „LEZBIENE” SUNT DOAR PIZDE CARE AU DAT LIMBI IN PIZDA O TURA DE CURIOZITATE SI ATAT, TOT SUNT DE VREO 4 ORI MAI MULTI MASCULI. ESTI FOARTE PROST COAIE

      dar am zis ca nu mai raspund doct unui idiot, asa ca n-am cum sa inchei decat cu s-o fut pe ma-ta.

      varianta tl: dr – sunt real de vreo 10 ori mai multi masculi gay decat femele. cifrele sunt interpretate prost pentru ca ori sunt studii pe cupluri stabile ( total atipic masculilor gay) sau considera ca fiind gay si oamenii care au avut cateva experiente de curiozitate (complet tipic femelelor hetero). absolut toate relatiile mele stabile mi-au recunoscut ca au luat limbi in pizda de la fete la viata lor. daca le iei pe un studiu de-asta, s-ar incadra la oameni cu experiente gay si ar ingrosa numarul lezbienelor, chit ca a fost gen, o data, de curiozitate si atat. daca vrei sa ai cifre frumoase si tehnice, le treci la bisexuale. daca numeri pe bune, sunt complet hetero.

     • plm spune:

      coae esti ok? aici nu e vorba daca iti cred teoria sau nu, eu te-am intrebat de studii pe tema asta.

      >inclusiv ala dat de tine e citit prost. ca e pe FAMILII GAY.
      daca citeai ce am zis si stii ce inseamna confounds, am mentionat asta

      >http://advindicate.com/articles/3022
      am citit, si nu vad nicaieri sa compare numarul de lesbiene cu numarul de gays. arata-mi tu paragraful

      >http://www.unz.com/pfrost/are-male-and-female-homosexuality/
      daca stii ce inseamna inversely correlated sau te deranjezi sa citesti tabelul pana la capat o sa iti dai seama ca articolul contrazice teoria ta

      ai zis ca „exista indobitocitor de multe studii care arata ca homosexualitatea la barbati e de vreo 10 ori mai frecventa la barbati decat la femei. ” si pana acum ai reusit doar sa-mi pierzi timpul cu linkuri catre bloguri si wikipedia.

      ai sau n-ai un studiu?

     • Radu Post author spune:

      10 ala e exagerare stilistica, nu fi bou, da’ tot sunt de x ori mai multi. n-am nici un studiu care sa arate ca esti foarte prost, da’ o sa merg pe empiric

     • plm spune:

      unde x ≈ 2

   • plm spune:

    ce teorie cretina in primul paragraf, ai inventat-o pe loc ca backpedaling?

    • Groot spune:

     Futa-te pula centaure! Inca mai porti tricou cu metalica la varsta asta? Inca nu ai invatat ca experientele proprii + ce ai aflat de la cunoscuti nu conteaza din punct de vedere statistic?

     Si daca nu conteaza statistic inseamna ca nu e stiinta. Daca nu e stiinta inseamna ca sunt pareri si idei scoase din cur.

     Asta e ca si cum vad la tv si pe net atentate teroriste si aud de la cunostinte de arabi si ajung la concluzia ca toti arabii is teroristi; ca si cum dau peste 5 doctori incompetenti si inseamna ca toti doctorii is incompetenti;ca si cum intalnesc 30 de imbecili in trafic si inseamna ca toti barbatii conduc prost.

     Ca si cum te-am cunoscut pe tine ca esti sexist si inseamna ca toti jurnalistii is sexisti.

 • batman spune:

  puteai sa scrii doar ultimele doua paragrafe si era suficient :).

 • Groot spune:

  Jenant. Lider de opinie promoveaza sexismul. In Romanica asta inca nu s-a inventat canalizarea si inca romanii se caca in buda de lemn montata la intrare in curte asa sa puta de pe strada a prostie si ignoranta.

  Ce uiti e ca nu toti is civilizati care urmaresc piticigratis,mai sunt si imbecili ca ala ce a scris primul post care nu pricepe ce e aia feminism si la care cel mai probabil ii curge bale din gura de prost in timp ce postez comentariul asta. Si aia nu or sa inteleaga ce ai vrut sa zici si o sa trateze in continuare femeile cu lipsa de respect si o sa discrimineze.

  Feminismul inseamna egalitate in tratament printre altele. Aia inseamna printre muuulte altele ca daca o femeie se fute din prima seara sa NU fie considerata curva dracului cum se intampla la noi in Romanica in timp ce barbatii fut pe langa si ei is vazuti bine. Asta ca sa nu intram in alte detalii:
  http://www.elle.ro/lifestyle/multumescpentruflori-o-campanie-despre-si-pentru-tine-526026/?utm_source=ElleOwn&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

  Cauta putin despre fenomenul de catcalling pe net. Sau uite:
  https://www.susanjfowler.com/blog/2017/2/19/reflecting-on-one-very-strange-year-at-uber

  Si asta sa stie pulimea de unde a pornit ziua de 8 martie(120 de femei arse de vii pentru ca au cerut salarii egale cu ale barbatilor):
  http://www.batayouvriye.org/English/Positions1/march8.html

  Ar fi frumos sa nu mai promovam sexismul care la baza provine din religie si care nu are nici o baza stiintifica.

  • lol spune:

   ce prost ești, ioi…

   • Groot spune:

    Fa un pic de introspectie ;)
    Asta daca esti capabil

  • plm spune:

   mai taci ma-n plm fememe

   • Groot spune:

    Din ce ai comentat p-aci nu pari sa fii prost.
    Da o tura pe net peste link-urile alea poate vezi lucrurile altfel si inveti si tu ca mine sa tratezi femeile egal. Nu strica un om educat si cu bun simt in plus.

  • omulbun spune:

   Badita, n-ai niste pantaloni de dat jos sau ce

  • ionutangel spune:

   feminismul nu mai exista de 20 ani.el a devenit un feminazist anti-barbati.

 • naihaz spune:

  Poți să vezi toate astea în serialu ”the last man on earth”.

 • Ella spune:

  rezulta ca tu te chinui mult sa agati o femeie ,desi pari inteligent :))) . oricum haios articolul .

  • plm spune:

   :)))))) ce pula mea ai pus virgula aia acolo

 • Soph spune:

  E ok ca iti plac barbatii. Dar nu e ok sa vrei sa le placa tuturor doar barbatii.

 • Xav spune:

  Eu sunt femeie si parchez la handicapati si niciodata din lateral ca ii lovesc pe toti si nu mai imi acopera casco reparatiile ca deja in februarie am sarit de valoarea politei.
  Inseamna ca-mi cunosc locul in societate sau ca sunt lesbiana?

 • gorunea spune:

  Femeia e un animal semidomestic, pe langa casa omului. In scopul dresajului poti folosi diverse chestii: parfum, posete, pantofi, flori, 8marti si tangouri. Cernea nu cerea drept de vot pentru delfini si crabi?
  Daca dispar femeile atunci evolutia va conduce stapanul barbat inteligent si dibaci catre o productie redusa de testosteron, iar gheiala va fi doar spirituala. Natura regleaza, transforma, adapteaza.
  Daca dispar barbatii atunci dispare civilizatia.

  • Groot spune:

   Daca zici asta ca si gluma e ca si cum un alb ar face si-ar bate joc de un sclav negru sau cum un ofiter german si-ar bate joc de un evreu in vremea holocaustului.

   Daca crezi asta inseamna ca esti atat de prost incat in scurt timp o sa devii inutil pentru ca o sa fii inlocuit de un robot. In cazul asta fa un bine umanitatii si nu te combina cu urata grasa si proasta care accepta sa iti faca copii.

   • Groot spune:

    Comentariu de mai sus era pentru gorunea

    • plm spune:

     merci de indicatii, dar poti te rog sa faci si o diagrama? niciodata nu am inteles acest layout complicat unde raspunsul este cumva sub postul caruia ii raspunde (????)

     • Groot spune:

      Site-ul asta e futut. Pe mobile se vad toate la acelasi nivel

  • plm spune:

   asta e din parzitii?

 • fabian spune:

  Radu, e grav. Ori IQ-ul astora care te citesc e surprinzator de inalt ori ai scris un articol prea moale pentru ca nu se ataca femeile prea valabil. Incearca sa combini cu urmatoarea ocazie un eveniment special cu facultatea de stiinte economice din bucuresti sau cum dracu se numeste. Imi amintesc 300+ de comenturi nervoase cu ocazia aia. De-li-cios.

  • plm spune:

   ori nu mai citeste lumea

 • quasimojo spune:

  vad ca parerile sint impartite, unii se ride, altii nu. eu pentru d-astea citesc piticigrasi. un’e zici ca se da like? raluca-nu-aia-de-mai-sus, sa scriu pe scurt sa pricepi si tu: like, dyke!

 • Cristi spune:

  :)) Aur!

 • iobagul spune:

  Singurul tantalau de aici e chiar autorele! De ce? Naste articole care atrag darlaii purtatori sau nu ilegal de penis; partea proasta e ca e atat de mult consens la masurat coaiele vecinului de pisoar, ca lipsesc parerile fix pizdelor pe care am vrea sa le futem, inainte sau dupa ce le injuram; e ca si cum mergem la vanatoare de gazele, urlam din tufisuri si aruncam cu gloante ca si cu cataroaie!
  Propunere in concret: se rasuceste autorele(poate sa devina si gay daca slujeste cauzei) la articole, femeile vor comenta excitate ca cineva asa nespus le respecta/le intelege/le apreciaza/le linge vajnic in pasarica… retarzii vor injura, baietii fini vin cu mistourile prea fine ca sa le inteleaga si ei, autorele va fi pulit grav ca seamana cu Poptamas sau Chirila! Toata lumea e multumita

 • Alina spune:

  Asa multe femei te-au refuzat? :(

 • ionutangel spune:

  ce se va intampla cand fembotii vor avea piele ultrareala,nu silicon cauciucat?
  feministele vor sa interzica robotii sexuali .
  dar nu spuneau ele ca barbatii sunt niste violatori si ca trebuie sa fie izolati cat mai departe de femei?
  si solutia pentru ca barbati sa stea linistiti ,departe de femei a venit ,dar feminazistele se opun.

  sau surogat(filmul)
  O profesionista reala dar care e conectata la un surogat de-asta… poate fi si emotionala. N-o mai costa nimic sa fie simpatica, nu e corpul ei, e ca o fantezie…

  De fapt, ce vorbesc, la nivelul asta oricine se va putea purta ca o prostituata, isi va putea abuza corpul robotic in cele mai perverse moduri.
  si daca in spatele surogatului se ascunde un homosexual ?
  tu crezi ca faci sex cu o femeie buna si cand colo,te atasezi emotional de un gay

Adaugă un comentariu