Cei mai proști de pe planetă

E un adevăr verificat științific că aproape cei mai proști oameni de pe planetă sunt ăia care comentează la un articol ca și cum ar vorbi direct cu persoana care e subiectul articolului. Ca și cum ar sta ăla să citească ce se scrie despre el și, mai mult decât atât, ar da scroll în jos vreo 5-6 metri, să vadă ce zic comentatorii. E un grad de prostie chiar și mai sever decât al ălora care scriu scrisori deschise.

Și la fel ca ăia care scriu scrisori deschise, în străfundul lor știu că interlocutorul ca persoană reală nu dă un căcat zburător pe ideile lor crețe, așa că de fapt mesajul nu e pentru omul ăla, e pentru public. Să îi vadă restul oamenilor ce zic ei în direcția generală a unui om care nu aude. Dar le zic bine! Dacă ar auzi, EHEHE, CUM AR FI. DAR NU E, ÎN PULA MEA, NU E.

 

Și așa ajungem la cei mai proști oameni de pe planetă. Verificat științific. Ăia care aplaudă un păcălici care răcnește mesaje usturătoare către aer. Care dau like unui om care i-o zice bine altui om care nu e absolut deloc prezent.

Or fi ei cele mai proaste ființe din univers? Nu avem de unde ști. Există multe teorii despre universuri paralele, dimensiuni pe care nu le putem percepe și probabilitatea vieții pe alte planete. Dar se prea poate, prietenii mei. Se prea poate.

***

Comentarii (8)

 • Pitici Grasi spune:

  Haide mai k t supery aiurea

 • spume spune:

  Poate ar trebui sa-ti creezi propriul Facebook, unde nu esti vreodata banned (adica banat) si toti comenteaza fix cum gandesti tu.

  Este posibil? Nu avem de unde sti.

 • name spune:

  am vaga impresie că această postare n-o să primească prea multe mesaje la subsol. fiindcă oamenilor le e rușine cu prostia lor… sau nu? who cares? LOL

 • leana spune:

  Eu am ramas socata de altceva: O domna, povestind cum i-a spus-o lui x. Nu mai stiu ce-i spusese si cui dar unui ministru ceva. Atunci cand am intrebat uimita de unde-l stie am aflat ca doamna comentase pe pagina astuia, adica pe o pagina pe care nu doar ca nu citea el comentariile dar probabil nici macar nu scria articolele.

 • f spune:

  METaMetametam e t a m
  e
  t
  a

 • kerehome spune:

  Ce e foarte interesant este ca avem multi comentatori profesionisti (condurateanu, tatoiu, galatescu si inca vreo 1000….0) care se pricep la toate: azi la prabusirea unui avion, maine la epidemia de rujeola, apoi la invatamant si la economie samd. De finante si cancer nu mai zic. Cu asa oameni destepti, cum de suntem in buda?

 • Ilie Pintilie spune:

  Acum sa nu fim prea prosti si sa o luam personal, dar cei care isi pierd 2 minute din viata lor sa scrie un articol, eseu, etc, asta dupa ce, in prealabil, au mai pierdut 5 minute sa proceseze pana sa ajunga la marea revelatie ca aia sunt niste boi – oare cum sunt? Mai prosti sau mai smecheri ca aia pe care i-au revelat?

  Articolul asta trebuia sa se numeasca:

  „N-am cuvinte sa fac misto de mine.”

 • cristobal spune:

  nu cred…din ce am mai vazut eu, astia is bosorogi care nu inteleg ideea de internet. ei vad acolo ca scrie boureanu, cred ca i boureanu.

Adaugă un comentariu