Singura soluție pentru a învinge Coaliția pentru Familie

Gata, oameni buni! De ajuns. S-a încercat cu dezbateri. S-a încercat cu explicații. S-a încercat cu bun simț. S-a încercat cu de toate și nu a funcționat!

Nu ne putem aștepta la homosexuali să câștige lupta asta! Sunt prea puțini! Și nu prea iau poziție! Se cam dau la fund ( scuzați expresia) sau nu le pasă! Ei bine, nouă ne pasă! Noi, cetățenii care nu vor trecerea în constituție a faptului că homosexualii nu au voie să se căsătorească, suntem furioși. Și suntem de sute de ori mai mulți decât homosexualii! Chiar de sute de mii de ori mai mulți decât toate cuplurile de homosexuali care ar vrea să se căsătorească legal la noi în țară!

Și e foarte bine că suntem furioși! Cineva trebuie să fie! Pentru că e vorba de drepturile omului și de a te opune oricărui grup de sectanți dubioși care vor să le fie trecută credința în actul fundamental al țării! E vorba de apăratul democrației și a libertății cetățenești. E vorba aici de principii, nu de împiedicarea unei propuneri care vrea să împiedice posibilitatea legalizării unei chestii momentan ilegală!

Și pentru asta, dragi cititori, trebuie să dăm 110%. Asta dacă iubiți democrația, libertatea și principiul fundamental că orice om are dreptul să trăiască cum vrea el atât timp cât nu deranjează pe alții. Și principiul fundamental că ăia care ALEG să fie deranjați de chestii doar ca  să oprime oameni sunt niște mega-muiști.

E timpul ca noi, heterosexualii de bun simț să luăm problema în propriile noastre mâini! Pentru că homosexualii au mâini delicate, de fătălăi, și pur și simplu nu sunt în stare!

Uitați, spre exemplu aceste două lezbiene. Din păcate sunt prea pacifiste și benigne să fie în stare să lupte pentru dreptul lor de a se forfeca boschet în boschet.

Uitați, spre exemplu aceste două lezbiene. Din păcate sunt prea pacifiste și benigne să fie în stare să lupte pentru dreptul lor de a se forfeca boschet în boschet și tot ce pot face e să să lăbăcească în mesaje pozitve inutile.

SUNT GATA SĂ DAU 110% PENTRU DEMOCRAȚIE, LIBERTATE ȘI DREPTURILE OMULUI. RADU, SPUNE-MI CE SĂ FAC!

E clar că fanaticii ăștia răspund la un singur stimul: frica. Trebuie să le fie frică de noi mai tare decât de legalizarea căsătoriei între homosexuali. Și pentru asta, trebuie să înțelegem de ce le e frică de chestia asta. Motivele sunt simple.

 1. Le e scârbă de oamenii diferiți de ei și au impresia că tot ce e diferit ar trebui să fie ilegal.
 2. Sunt convinși de ideea stupidă că homosexualii o să le pervertească copiii și o să-i transforme în oameni care știu că homosexualii există. Sau mai rău, în homosexuali compleți cu pene și machiaj.

Așa că dragi prieteni, trebuie să ne apucăm să le pervertim copiii habotnicilor și să nu ne lăsăm până nu cedează. Să le arătăm că DE CE LE E FRICĂ NU SCAPĂ. Că le transformăm frica irațională în realitate.

Așa că dragi prieteni masculi heterosexuali, aveți un singur lucru de făcut! TREBUIE SĂ NE FUTEM CU TOȚII ÎN CUR.

Așa, heterosexuali cum suntem, trebuie să găsim alți bărbați și să ne futem în cur cu ei. Da’ așa, sănătos, aspru, dur, violent. Ca bărbații. Că noi nu suntem niște găozari să ne futem în cur tandru, ca și cum ne-am iubi.

Alegeți partenerul după preferințe. Poate un prieten bun, dacă credeți că asta v-ar ajuta să comiteți actul mai ușor. Sau un străin pe care după nu va trebui să-l mai priviți în ochi niciodată.

Acești delicați speologi ai intestinului gros sunt panseluțe prea timide pentru a se ajuta singure și au nevoie de efortul nostru susținut de a le proteja dreptul de a face trenulețul unul la curul altuia zi de zi, oră de oră.

NU UITAȚI SĂ FILMAȚI TOT ACTUL!

Pentru că după ce vă devastați găozul cu un prieten sau cu un tip anonim la modul cel mai barbar posibil, trebuie să luați filmarea și să mergeți la copii de habotnici în parc să o arătați.

Cum recunoașteți copilul de habotnic? Simplu, se joacă cu kendama că părinții lui sunt prea proști să aibă bani de fidget spinner.

Și vă duceți la ei, de mână cu partenerul, le arătați filmarea și le spuneți așa:

”Știi de ce am făcut chestia asta? Nu că vreau. Nu că trebuie. Nu că îmi place. Pentru că pot. Pentru a pișa în ochi un dumnezeu inexistent, inventat să țină proștii sub papuc. Nu e nici un om mare în cer care face reguli. Sunt doar povești pentru idioți. Singurele reguli pe care trebuie să le respecți sunt ălea pe care lași societatea să ți le impună! Faci ce vrei cu viața ta, că doar pe asta o ai!”

Să învețe habotnicii că dacă persecută niște oameni nevinovați pentru că le-ar strica copiii, LE STRICĂM NOI COPIII PE BUNE CĂ SUNTEM MAI NEBUNI DECÂT EI!

BINE RADU, DAR SUNT FEMEIE HETEROSEXUALĂ, CE TREBUIE SĂ FAC ÎN CAZUL ĂSTA CA SĂ AJUT, LEZBIENEALĂ?

Îmi pare rău draga mea, dar nu trăim într-o lume egală. Nici măcar la homosexualitate. Curiștii sunt considerați periculoși de către maniacii religioși. Lezbienele mai mult benigne, așa. Aproape simpatice.

Viața nu e corectă, știu.

Așa că dragi fete, voi va trebui să vă duceți ceva mai adânc decât la lins carpeta. Tot la sodomie trebuie să recurgeți, că sodomia e singurul lucru pe care oamenii ăștia îl înțeleg! Așa că luați o prietenă de mână și vedeți ce obiecte diverse vă puteți băga în anus una alteia. Fistingul e cea mai eficientă metodă de protest.

Nu uitați să filmați și să vă duceți să șocați copii în parc cu filmarea și replica de mai sus care le va scoate tot Iisusul din suflet.

OK, RADU, CHIAR VREAU SĂ AJUT, DAR NU SUNT DESTUL DE CURAJOS SĂ DAU 110% PENTRU CĂ SUNT MAI EGOIST AȘA ȘI ÎMI PASĂ MAI MULT DE MINE DECÂT DE OMENIRE, DAR TOTUȘI AȘ VREA SĂ AJUT. CE POT FACE?

În primul rând să știi că sunt dezamăgit de tine. De-aia nu putem să avem lucruri frumoase. Că nimeni nu vrea să dea 110%. Există o soluție cu jumătate de măsura așa. Dar tot implică sodomie. Pentru că SODOMIA E SINGURUL LUCRU PE CARE OAMENII ĂȘTIA ÎL POT ÎNȚELEGE.

Soluția e acest fidget spinner buttplug

Dacă n-ai sânge-n vine pentru sodomie cu un membru de același sex, te poți autosodomiza trendy cu un buttplug fidget spinner. Nu uita să te filmezi, să ai ce să le arăți copiilor când îi alergi urlând „HEI COPII, HAIDEȚI SĂ VĂ ARĂT UN FIDGET SPINNER CARE SE ÎNVÂRTE ATÂT DE REPEDE ÎNCÂT VI-L DĂ JOS PE DUMNEZEU DIN SUFLET!”

Dacă ne apucăm să facem asta noi toți ăștia care urlăm de un an de zile împotriva CpF, vă spun sigur că îi punem la locul lor. Să  ne știe de frică. Să învețe că dacă se iau de oameni reali, ne luăm și noi de prietenul lor imaginar omniscient și omnipotent care urăște foarte tare când doi bărbați și-o dau la nămol. De parcă n-are nimic mai bun de făcut, serios acuma.

 

 

 

 

 

***

Comentarii (28)

 • binepa spune:

  „Sau un străin pe care după nu v-a trebui să-l mai priviți în ochi niciodată.”

  *va trebui

 • binepa e curist spune:

  „Sau un străin pe care după nu v-a trebui să-l mai priviți în ochi niciodată”. Hai să nu risipim pula aiurea, când putem face un bine. binepa ăsta e garantat un curist sinistru, îți dai seama după comentariul lui. Atunci, decat să gasim fiecare câte un străin, îl folosim pe el. Până-i sătul de pulă ca vrabia de țopăit. Deși după comentariul lui nu cred că ar fi posibil, da hai să nu ne dăm bătuți

  • binepa spune:

   Mă-ta e sinistră. M-a supt și nu a plătit. Să-i spui că are să-mi dea niște bani, fiindcă muia nu e gratis.
   Bă, țigane, piticigratis a corectat greșeala fără să mă înjure, dar tu te-ai băgat ușor ca dildoul în curul păros al lui tac-tu. Cioară ce ești.

   • binepa e curist (campion) spune:

    El s-a dat bătut, nu se ceartă cu proștii. Pe mine mă doare-n pulă, am timp. Wannabe grammar nazi, cu curu depozit de puli mari. Ești mai prost ca un dop de cadă

    • binepa spune:

     Clar, ești cioară. Cra! Cra! Cra! Tu și mă-ta și tac-tu (oricare din tiriștii de pe centura unde lucrează mă-ta).

 • Petre spune:

  Sa urmam acest mesaj al lui Radu cu D-zeu inainte.

 • IoanaTao spune:

  Radule, daca vrei sa te futi in cur cu Faraonul Galactic, poti sa spui direct. Nu e nevoie sa ne nenorocesti pe toti.

 • Cartman spune:

  In sfarsit si-a revenit micutul la vremurile de haur.

 • Viski spune:

  Radule, iti place sa o iei la caca? Vad ca esti mort dupa pula!

 • omulbun spune:

  lmfao boss am fost ieri la chestia aia cu street delilery ca eram la Bucuresti si cînd am vazut sotrionul instantaneu m-am gîndit la tine. Era pe strada aia la material de rîs ca am facut supradoza.

 • omniorice spune:

  chestia cu ochelari pe cap nu e florin badita ?

 • Manuel Ferrara spune:

  Auzi, dar daca fut in cur o femeie nu se pune ca am ajutat?

 • Chiron spune:

  Low key Radu e ghei. Nu trebuie sa te ascunzi, centaure, noi te iubim asa cum esti.

 • Daciana Ciolos spune:

  LOL, aia cu strainul pe care nu trebuie sa il mai vedem mi-a amintit de faza din Nathan Barley cu „straight on straight action”. Ce sa vezi, strainului heterosexual i-a placut; a doua zi se infiintase la usa celuilalt, ca mai voia.

 • Mareșal A_tonescu spune:

  Bulangiulee…..du-te-n morții matii în Vest sa îți lărgești gaozul, și lasă-ne pe noi aici liniștiți cu habotnicia noastră și cu Dumnezeule nostru. Marsi la căcatul, zdreanta..

  • Radu Post author spune:

   ba, tu esti la fel de sarac si de prost oricat de multi sau putini homosexuali ar fi in jurul tau

   • Commando spune:

    Radule, ca si cei de la Vice Romania vad ca si tu esti cu gura plina de pula lui Soros. Te dai independent da esti un sclavete ordinar.

    • Pula lui Soros spune:

     Mi-ai luat numele in gura… pardon, in desert, ce-i cu mine?

 • Hristos spune:

  Bine Radule, am ras, bun articol, cand o sa vad pe cineva pe internet care chiar face chestia asta, iti lipesc niste bancnote pe sinciput.
  Te pupa tata.

 • cristobal spune:

  ba, da mari probleme avem si noi pe aici. ca vezi doamne, le ranesti sentimentele daca nu i adori ca se fut in cur. dpdv legal cred ca au si la noi unele beneficii. stam prea mult pe net si ne identificam cu problemele din vest. baaa noi,jumate, ne cacam in fundu curtii la -30 de grade si mergem cu caruta. lasa homosexualii ca asta se rezolva de la sine. e ca si cum te ai ingrijora de rosu in gat can tu ai metastaza

 • Vadim Sudor spune:

  „Sunt convinși de ideea stupidă că homosexualii o să le pervertească copiii și o să-i transforme în oameni care știu că homosexualii există. Sau mai rău, în homosexuali compleți cu pene și machiaj.”

  Idee stupidă ? Dar nu ziceai tot tu într-un comentariu acum ceva vreme ca sexualitatea se invata si ca homosexualitatea se invata, tot la fel cum si heterosexualitatea ? Prin urmare le-ai dat deja dreptate.

  In alta ordine de idei, in poza aia cu cele doua lezbiene, cea brunetă nu e Triță Făniță ăla care s-a dezbrăcat in chiloti la metrou ?

 • un posibil fan spune:

  South Park did it!
  South Park did it!

 • renata spune:

  Eu, în locul tău, aș închide comentariile pe blog, dacă ar fi al meu.

 • bzz spune:

  bai ce sa zic, si eu sunt diferit – de ex mie imi place sa VANEZ Centauri de la brau in sus , da stii … nu asa oricum un glont in plaman sa respire hemoglobina, neah… ci imi place sa-l prind in capcana , sa-l altoiesc cu o ghioaga la mir da asa cat trebe nici sa crape nici sa lesine dar nici sa miste CI SA SIMTA, si p’orma sa iau un cutit cu varf bont si sa scot tacticos (unde-i graba?) de pe el pelicica aia fina…. si dupa s-o curat de resturile de slana si carne eventual si tendon , s-o intind bine s-o las la uscat si s- dau cu tanin sa se inmaoie si dupa aia o atarn pe perete ca TROFEU. Multa lume zice ca as avea oreashce probleme la scufita dar uite ca un centaur de la brau in sus adica insasi prada mea zilnica, imi da dreptate afirmand emfatic „Le e scârbă de oamenii diferiți de ei și au impresia că tot ce e diferit ar trebui să fie ilegal.” Spor la jupuit …!
  PS – NU ALEG sa fie dernajati ci chiar sunt DERANJATI Pentru CA …..(TOBELE …) SUNT NORMALI !!!!!
  iar „ideea stupidă că homosexualii o să le pervertească copiii” nu e stupida PENTRU CA „o să-i transforme” NU „în oameni care știu că homosexualii există” CI CHIAR IN POPONARI!
  Plus ca ai uitat un mic element –
  „Planurile şi proiectele destinate să facă rău inamicului nu sunt cantonate în cadrul unei metode deosebite. Ori îndepărtaţi din anturajul lui înţelepţii şi virtuoşii, cu scopul de a’ nu mai avea consilieri, ori trimiteţi’trădătorii în ţara lui pentru a-i scăpa administraţia.
  Sauoferiţi-le muzicieni şi dansatori imorali pentru a le schimba obiceiurile. Sau daţi-le femei frumoase pentru a-i face să-şi piardă capul”

  Cand Ivan (nu RTurbinca) o sa defileze pe aici cu T-50 Armata (e un tanc boule/vaco) ce zici o sa te apere leghebeteu din cartier? ca doar vorba aia si spartanii se ardeau la ochiul maro de trebuiau comandantii lor sa-i duca la femei cu biciul ca ramanea polisul fara soldati…

Adaugă un comentariu