M-am săturat de căcatul ăsta

E greu de scris un text când dai titlul perfect.

De când a ieșit Voiculescu mi-e scârbă să mai deschid internetul.

Pentru că iar s-a umplut de ofuscați care se miră, exclamă, și se bulbucă către aer.

DOMLE A FURAT 60J DE MILIOANE ȘI A IEȘIT FĂRĂ SĂ PLĂTEASCĂ NU SE POATE AȘA CEVA ȘI A FĂCUT 3 ANI DIN 10 DE PUȘCĂRIE INCREDIBIL DOMLE INCREDIBIL ÎN CE ȚARĂ TRĂIM ASTA E DEMOCRAȚIE DOMLE E BĂTAIE DE JOC HERP DERP.

De ăștia m-am săturat. Nu de corupție, nu de idioți, nu de hoți. Cu existența ăstora m-am împăcat. Ăștia sunt, ăștia au fost și ăștia o  să fie.

În schimb când mai văd câte un amețit de-ăsta care se miră ca curca la avioane când se întâmplă ceva 100% în concordanță cu realitatea românească îmi vine să îl calc pe gât până îmi tocesc adidașii.

VAI CUM SE POATE ÎNTÂMPLA AȘA CEVA EU NU PREA AM FOST ATENT LA REALITATEA REALĂ ÎN VIAȚA MEA DAR MAI RĂZBATE CÂTE O ȘTIRE PRIN SCUTUL MEU DE AUTISM ȘI CE VĂD E STRIGĂTOR LA CER CĂ NU E ÎN CONCORDANȚĂ CU FILMELE AMERICANE PE CARE LE-AM VĂZUT EU ȘI IMPRESIA NAIV OPTIMISTĂ PE CARE O AM EU ASUPRA LUMII BAZATĂ DOAR PE CE AM GÂNDIT EU CĂ AR TREBUI SĂ FIE FRUMOS ȘI CORECT CÂT AM STAT CU CAPUL ÎN CUR.

Românii sunt o nație de proști notorii.

E greu să găsești cei mai proști dintre proști. Să zici domle din această nație de campioni continentali la gradul de imbecilitate, am identificat eu, care sunt cei mai proști dintre ei. Însă eu sunt sigur că i-am identificat: ăștia pe care îi miră realitatea deși e la fel de 30 de ani. Nu s-a schimbat nimic, dar ei în continuare sunt mirați.

Și stau și țipă în spațiul public: UITE. SE FURĂ! NU SE POATE AȘA CEVA! UITAȚI CE SE ÎNTÂMPLĂ! perfect convinși că ajută cu ceva că țipă ei că ce se întâmplă nu e normal.

Ba e perfect normal, idioților. Nu e cinstit, dar e normal. Știm cu toții ce se întâmplă. Lamentatul ăsta public și datul cu curul de pământ nu ajută cu nimic.

E ca și cum m-aș duce eu în stradă să urlu

MAJORITATEA OAMENILOR MOR PÂNĂ LA 100 DE ANI, CONȘTIINȚA, ACEASTĂ MAGICĂ CAPACITATE A ANIMALULUI UMAN DE A ÎNȚELEGE CUM FUNCȚIONEAZĂ LUCRURILE ÎN ANSAMBLU SE DEGRADEAZĂ ȘI DISPARE ÎN  NEANTUL EXISTENȚIAL DIN CARE A APĂRUT!

Da. E o chestie nasoală. Dar deja o știm toți ăștia care nu suntem tâmpiți.

Taci în pula mea și fă acolo chestii pozitive. Țipatul de indignare nu intră la ele. Nu ajută cu nimic. Mesajul ăla pe care tot te chinui tu să îl transmiți e deja știut de toată lumea care îl poate înțelege. Pentru cine morții tăi crezi tu că tragi un semnal de alarmă? Te-ai trezit tu acuma să miroși realitatea și ai impresia că dacă tu ești atât de prost încât abia acum te-ai prins de ea, trebuie să fie și alții?

NOI TRAGEM SEMNALE DE ALARMĂ

NOI SPUNEM OAMENILOR CE SE ÎNTÂMPLĂ

NOI ATRAGEM ATENȚIA ASUPRA FAPTELOR GREȘITE

Pentru cine? De ce? Cine nu știe deja? Și dacă află, ce? Cu ce ajută? E ca și cum ai vedea un accident de mașină și ai începe să urli și să te dai cu curul de pământ UITAȚI OAMENI BUNI CUM S-AU FĂCUT CETĂȚENII ĂIA TERCI ȘI MOR INCREDIBIL NU SE POATE AȘA CEVA SUNT FIINȚE UMANE E STRIGĂTOR LA CER UITAȚI-VĂ CUM MOR ȘI SE CHINUIE ȘI LE IESE FICATUL PE NAS E ABSOLUT ORIBIL CUM SE POATE AȘA CEVA EU NU AM SEMNAT SĂ PARTICIP LA ASEMENEA REALITATE!

Pot sa ma oftic de accidentul ăla de mașină și fără să țipi tu ca un maimuțoi. După ce că au crăpat niște oameni într-un accident de mașină, mai vine și un prost să îmi nareze întâmplarea, de parcă aș fi incapabil să văd cu ochii mei ce se întâmplă și să sufăr în liniște. De parcă o să moară mai puțini oameni în accidente că te dai tu cu curu de pământ și urli.Taci în pula mea de idiot inutil.

***

Comentarii (19)

 • cacat spune:

  Atentie, continutul acestui mesaj va poate afecta emotional.

 • Jane Făe spune:

  Da, Centaure, explică tu la lume ce înseamnă „normal”, să vezi ce rată de succes o să ai…
  Pentru fiecare, „normal” înseamnă „ce aș vrea eu să se întâmple, că așa visez eu cu ochii deschiși”, nu „conform legilor naturii”.
  Oamenii au impresia ca ce vor ei e ceea ce ar trebui să se întâmple în lume și se miră ca proștii când universul nu dă doi bani pe ce vor ei.
  Mi-e somn și am scris un comentariu aproape gol de informație utilă doar că mi s-a părut că nu ai dezvoltat când ai pomenit despre „normal”.

  • chiombi spune:

   „normal” si „natural” sunt cuvintele cu care autoritarismul isi justifica metodele si rezultatele.

 • Dacyan spune:

  Ma era un cliseu, pentru probleme chiar mai mici (practic ne-probleme): dupa ce se uita la televizor la ceva ce nu le place, angajatii lui Obae ne descriu un „derapaj”.

 • kerehome spune:

  De acord ca e inutila afisarea revoltei sterpe, dar eu am o alta nelamurire: care este unitatea de masura a justitiei? Ca 60 de milioane=10 ani cu executare si 114 milioane=4 ani cu suspendare mi se par a se bate cap in cap, sau oare sa confirme comanda sentintelor?

 • Xav spune:

  Lasa-i bre sa urle, matale ca jurnalist tot aia faci. Cui te adresezi se filtreaza dupa cum urli.
  Eu daca nu as fi un las egoist si cu puradei de intretinut i-as fi asasinat in public, si pe aia care dau sentinte la misto si pe aia de fura, in ordinea asta. De altfel ma manifest mergand la vot o data la 4 ani si alegand raul cel mai mic.

  Fa tu mai mult ca baba aia de latra la luna, ce te retine? Intra in silentio stampa creatorule de opinii, ia o bucata de bordura si fa-i ceafa terci la varan, ala da mesaj, promit sa imi fac si cont de facebook sa iti dau like si sa iti semnez petitia de gratiere.

  • gorunea spune:

   Viteaz de tastura, ce le-ai face tu daca ai avea timp si chef!!!

  • kerehome spune:

   Vezi, chestia asta cu raul cel mai mic ne-a adus unde suntem acum! Ar putea, ipotetic si total neverosimil, aplicat un scenariu de greva civica, adica nimeni sa nu voteze, in afara de ei, raul mic si raul mare, sau cum votez si eu tot timpul, adica sa-i voteze pe toti deodata, adica tot nici un vot din afara lor. Teoretic, ar putea incepe ceva, dar practic niciodata!

  • ZaBici spune:

   1, 2, 3 esti la nivelul 3. Nivelul 4 ar fi sa iti zic din nou ce s-a zis si la nivelul 2.

 • iFold spune:

  Cand e vorba de idioti „îmi vine să îl calc pe gât până îmi tocesc adidașii”; cand e vorba de de hoti: „Ori noi, ori el.”.
  Fiecare dupa posibilitati, tigane. Dans!

 • Omulbun spune:

  Reminder ca voiculescu la fel ca multi altii era intr-o grupare de celule numita „vulnerabili”. Da, vulnerabili, pulelor, nu VIP sau ce ati citit in ziare. La penitenciar asta inseamna ca ai celula proprie, mai spalatixa asa, si drept la televizor si tot felu de chestii gen e varuit pe pereti si nu te fute nimeni in cur cum credeti voi ca e din filme. Banii vorbeste boss. Si in plus de vorbeste banii se si pisa pe cetateni lol. Bolnav, vulnerabil, un biet batrin multimilionar in euro. Ce-aveti dom le cu el

  • atelieru' de muie spune:

   Toți pârnăiașii ar fi știut sau măcar auzit de el și l-ar fi făcut sigur ferfeniță în momentul în care ar fi intrat în celula comună. Pare a fi o chestie pe care ar fi insistat orice avocat decent. Tot e de căcat, dar uite că și viața de hoț trebe’ protejată, dom’le, că doar nu suntem sălbatici.

 • gorunea spune:

  Vorbesc si ei in timp ce coboara scarile.

 • Gigi spune:

  Vag de acord, da pula mea pe cine oftica textul ala?

 • Clounii spune:

  Ba tu ori ai imbatranit ori ai obosit. Tre sa schimbi ceva curand ca oamenii vor clovneli nu parerile tale inutile

 • Sol spune:

  Nu vă mai indignaţ! Daţ înapoi pă Atletico Textila!

 • jos_cenzura spune:

  Dacă ar revolta suficienți români cu voce tare, servește să arate că țara se mai poate salva – că există suficienți oameni decenți. Înainte când tăceau toți mâlc, mulți credeau că românul de rând acceptă mizeriile astea pentru că are caracterul la fel de corupt. Uite că nu e chiar așa, există un număr mare de români care vor să trăiască într-o societate decentă. Încă nu au cultura politică să-și dea seama de cauzele care facilitează corupția (un guvern centralizat, puternic, care deține monopol pe arme și pe legiferare, faptul că există o fabrică de făcut legi, amestecul guvernului în economie, moștenirea sistemului Napoleonic și birocrația de tip francez, apoi comunist, îndoctrinarea socialistă din școli, etc). În timp, își vor da seama că există moduri de a smulge puterea din ghearele celor din guvern și va scădea și corupția. Și Italia și Spania și Portugalia și Chile erau țări de toată jena acum 100 de ani iar acum o duc cât de cât ok…

 • Nicolae Duta spune:

  Romanilor nu mai dormiti in papuci si intrati peste sarlatanii astia care trebuie spanzurati ca Sadam. Altfel ne spanzura ei tot viitorul !

Adaugă un comentariu