99 de motive să fii banat pe facebook

Salut.

N-am cum sa fiu în așa hal de narcisist încât să cred că ați observat că am fost puțin dispărut, dar am fost.

Am suferit o serie de banuri de la facebook. Pentru că atunci când te urăsc destui oameni, se găsesc destui ratați plângăcioși care să dea report la toate chestiile, printre lacrimi.

Iar Pajeet, pakistanezul de la customer support Facebook care se șterge la cur cu mâna în timpul liber,  decide ce e împotriva Terms of Service și ce nu e, după un google translate. Iar dacă sunt destule reporturi și îi apar lui acolo NIȘTE CUVINTE care ar putea fi, jeap. ai luat-o.

Să vă dau exemple de chestii pe care am luat ban anul ăsta câte 30 de zile de la zucc:

 

Această poză cu un campion mondial la ascunselea pusă pe un grup privat de memeuri jilave.

 

Această poezie postmodernistă.

Această glumă aristocrată pe care am pus-o pe facebook acu 6-7 ani:

:

Această afirmație atât de veche încât nici nu mai țin minte cine e Condurățeanu. Ceva băiat de la TV de acu 10 ani. Mai țineți minte când avea lumea televizoare? Cum era, frate!

Această analiză socială plină de tact în care sugerez că dacă am accepta femeile care fac sex contra beneficii ca ceva fără dezavantaje sociale, am crea un dezavantaj pentru femeile care nu vor să i-o sugă șefului contra promovare.

Acest blazon real al unui orasel american, care tocmai a fost schimbat pentru că era discriminatoriu. Mi s-a părut amuzant. N-am zis nimic de el, l-am pus pe Facebook exact cum l-am găsit pe huffington post si alte site-uri banale de știri.

Da. Postarea acestei poze pe facebook a rezultat în 30 de zile de ban.

 

Mi-am luat numai banuri pe chestii preistorice. Tehnicalități, chichițe și vrăjeli.

Cum sunt mega recidivist, Pajeet de la Facebook s-a sesizat că folosesc alte conturi când sunt banat și s-a decis să mi le șteargă frumos pe restul și să mă treacă pe lista de oameni observabili. Dacă faci un cont nou de facebook de la mine de acasă, în jumătate de oră îți cer poză cu buletinul în mână ca să ți-l deblocheze.

S-a ajuns în punctul ăla în care dacă deranjezi, găsesc ei un motiv să te zboare.

 

 

 

 

***

Comentarii (17)

 • Mihai Beltechi spune:

  Mesajul nostru
  Azi
  We removed one of your posts because it doesn’t follow the Facebook Community Standards.
  We created our standards to help make Facebook a safe place for people to connect with the world around them. Please read the Facebook Community Standards to learn what kinds of posts are allowed on Facebook.
  If you think your post shouldn’t have been removed, you can reply to this message with more information and we’ll review the post again. If it doesn’t go against our Community Standards, we’ll restore it to Facebook.
  99 de motive să fii banat pe facebook | Pitici Gratis
  Salut. N-am cum sa fiu în așa hal de narcisist încât să cred că ați observat că am fost puțin dispărut, dar am fost. Am suferit o serie de banuri de

  https://www.piticigratis.com/2017/12/99-de-motive-sa-fii-banat-pe-facebook/

  are you an absolutely awful 30-day auspendation account because I posted a link from a humorous text that will criticize practices and censorship? I think it’s time to quit using facebook. SCANDALIZED AND SCARBITED SUCCESSIVE ACCOUNT SUSPENDATIONS. An incorrect and unfair penalty. Succes in future work.
  ––-
  sunteti de un penibil absolut.30 de zile auspendare cont pentru ca am postat un link de la un text umoristic care va critica practicile si cenzura ? Cred ca e momentul sa renunt la utilizarea facebook .SUNT SCANDALIZAT SI SCARBIT DE SUSPENDARI DE CONT SUCCESIVE .E o penalizare incorecta si nedreapta .Succese in activitatea viitoare.

 • xyz^ spune:

  bun, am crezut ca te-a lovit vreo revelatie mistica si te-ai calugarit sau, mai rau, te-ai maritat!

 • Cazma spune:

  Ha ha, caterinca poza cu vaza umana. In prima faza, am crezut ca-i un pui jumulit.
  Azi imi voi lua KFC.

 • pacala spune:

  ma ranesti,
  si totusi
  vezi ca a murit mihai.

 • gmz spune:

  Mihai este important pt taranimea scoasa de Ceausescu din grajduri si care oricum nu stie motivul pt care se afla pe acesata lume. De unde sa stiti voi cine sint astia si ce-au facut sau nu?! Din familie ati aflat ca vaca face muuuu si porcul guita. V-a dus Ceausescu prin scoli, dar totul a fost un esec colosal. Saracul a dat miliarde ca sa vada o lume intreaga cit sinteti de prosti! Asta da realizare!

  • ion spune:

   Bai, ma deprimi. „V-a dus Ceausescu prin scoli, dar totul a fost un esec colosal. Saracul a dat miliarde ca sa vada o lume intreaga cit sinteti de prosti! Asta da realizare!” Replica anului 2017

 • Gica spune:

  Nu merge linkul boss

 • Plm spune:

  Sugi pula, deja nu-ti mai duce nimeni lipsa.

 • afsgdjlk;; spune:

  „No permission to access this profile
  You don’t have required permission to access this profile
  Return home”

  Well… fuck.

 • Vocea_Ratiunii spune:

  Oare dacă ai face un grup de fb nu ar fi mai ok? În grupuri poți da report doar către Admin. Și daca tu ești admin, pur și simplu îi ignori. Idk.

 • Tetelu spune:

  Nu pot sa dau follow, cica n-am permisiunea sa accesez profilul. Cred ca iar joci ascunselea cu Zuckerberg.

 • A spune:

  Nope, nu merge. Ma trimite direct pe Facebook general.

 • BlackMamba spune:

  bro, este pe internet de forever.. nu pot sa cred ca nu ai VPN sau ceva.. sa iti faci ce cont de fb vrei.. cand vrei..sa ijuri pe cine vrei. Am un amic care face scripturi phyton.. inclusiv pt FB.. ar fi o onoare sa construim un script pt superd-zeu care s-ai dea indianului de la suport de lucru pt o luna. Dor pui injurataura si profilu si se spameaza zile in sir !!! ce zici :-)

  • Radu Post author spune:

   nu e de vpn, ma prinde dupa tiparu de activitate, nume bla bla, chiar si cu nume fake

 • Maka Naki spune:

  Suna l pe Soros să ți puna o pila. Nu și permite sa piardă un influencer cheie in spațiul carpato danubiano pontic.

 • leana spune:

  Doar o precizare: După ce am comentat la o postare de-a ta legata de suspendare mi s-a inchis contul pe motiv de nume fals – ceea ce era, dar nu observase nimeni in fro 6 ani ….. Deci nu doar tu ti-o iei ci si cei care au tupeul sa fie de acord cu tine. Sigur ca n-ar fi fost greu sa-mi bag actele sa dovedesc ca exist, dar n-am chef. Acestea fiind spuse eu nu mai comentez pe fb pe conturile tale :) Ai enervat prea mulți oameni cu prea mult timp liber :D

Adaugă un comentariu