Bitcoin e țeapă. Piticoin e singura criptomonedă de care o să ai vreodată nevoie!

Interviu în exclusivitate cu Radu Alexandru, creatorul Piticoin și CEO-ul companiei Piticoin

I: Cum v-a schimbat Piticoin viața?
Radu Alexandru: În nenumărate moduri. Înainte de Piticoin eram scund, gras și lipsit de păr facial. După Piticoin, pur și simplu uitați-vă la mine.

R.A: Arăt ca un milionar!
I: Dar sunteți milionar?
R.A: Am fost confundat de multe ori cu un milionar. Garantez că dacă cumpărați Piticoin acum, până la sfârșitul lui 2018 o să vă bășiți prin chiloți de mătase.

I: Cum funcționează Piticoin?
R.A: Mă bucur că mă întrebi! În principiu la fel ca și celelalte criptomonezi. Bitcoin, Ethereum, Litecoin și celelalte. Sunt în număr limitat, se pot cumpăra de la cei care au sau printr-un proces dificil de minare care se îngreunează exponențial și prețul lor e stabilit de piață, la fel ca și la celelalte. Evident că prețul lor va crește cu numărul de utilizatori Piticoin și dacă investiți acum în mania Piticoin, la început, veți fi în vârful piramidei. Pardon, n-am vrut să zic piramidă, ștergeți vă rog. În rândul early adopters și investitori emergenți cu șansa de a avea profit catastrofal de mare! Investiți cât mai mult!

I: Cu ce e diferit Piticoin de Bitcoin și celelalte?
R.A: Am să îți răspund la întrebare cu o intrebare. Tu chiar mai ai încredere în calculatoare?
I: Da.
R.A: Ei bine, faci parte dintr-o minoritate ciudată. Eu sunt un om de modă veche într-o lume de modă veche. Privim cu scepticism calculatoarele. Preferăm schemele piramișcarile de piată financiară sa le facem pe hartie. De aceea Piticoin este singura criptomonedă reală și autentică, pe hârtie. Uitați, primul Piticoin din istorie.

I: Cum sunt create Piticoin?
R.A: Printr-un proces matematic. De către mine, prin desenare asupra unui pătrățel de hârtie igienică. Există două moduri de a achiziționa Piticoin. Ori cumperi de la cineva care deține Piticoin, ori minezi.

I: Cum funcționează minatul de Piticoin?
R.A: Tot ce trebuie să faci ca să minezi Piticoin e să mă bați la cap să desenez Piticoin. La telefon, pe Facebook, în viața reală, pur și simplu trebuie să mă bâzâi să creez Piticoin. De fiecare dată când cineva mă deranjează și mă pune să creez Piticoin, îl trec pe o listă. Când nu mai suport bătutul la cap și desenez unul, desemnez un deținător al Piticoinului aleator de pe listă. Lista se șterge și se face din nou până la următorul Piticoin. Evident cu cât voi deveni mai bătrân și mai bogat voi fi mai greu de deranjat deci dificultatea de a mă face să desenez un Piticoin va crește exponențial. Evident, există un număr limitat de Piticoin pentru că atunci când mor, nimeni din tot universul nu va mai putea crea Piticoin.

I: Ce măsuri de siguranță sunt implementate pentru a ne asigura că Piticoin nu poate fi contrafăcut?
R.A: Desenez printr-un proces matematic de criptodesen. Cu ce pix găsesc la îndemână, care e generat aleator după un proces complicat de amplasare prin cameră. Hârtia igienică e luată iarăși aleator de la orice magazin de proximitate e în drumul meu când nu mai am hârtie igienică și să nu uităm simbolul unic. P-ul care arată ca și cum are un cap de penis și perechea de ouțe mici și păroase de la cotorul barei. Sunt niște elemente imposibil de replicat care garantează autenticitatea Piticoin.

I: Asta înseamnă că fizic o să colecționăm bucăți de hârtie igienică?
R.A: Da. Dar pentru asta există Poșta Română. Literalmente nu mai are nici un alt scop.

I: Cum ar trebui să procedeze un isteț potențial investitor ca să profite maxim de Piticoin?
R.A: Strategia v-o dau gratis. În primul rând trebuie să MINEZE Piticoin frecându-mă la cap unde mă găsește. Vă dau și primul pas, contul meu de facebook. După ce ați reușit să procurați Piticoin de la mine prin minare, scopul dumneavoastră ca investitor este dual. În primul rând trebuie să vă determinați prietenii să cumpere Piticoin, spunându-le de cum o să se bese prin chiloți de mătase în maxim un an. În al doilea rând, ca să creșteți prețul Piticoinurilor gata achiziționate, trebuie să îngreunați procesul de minare. Cel mai simplu faceți asta donându-mi bani direct, mai ales că e Crăciunul. Dacă primesc bani gratis, n-o să desenez Piticoinuri pentru că probabil o să fiu beat drogat pe undeva cu telefonul închis.

I: O urare pentru potențialii investitori?
R.A: Nu fiți fraieri! Vă urez ăsta să fie ultimul vostru Crăciun în calitate de săraci, doamne ajută! Investiți acum în Piticoin și la anu n-o să mai fiți ratați nici cât negru sub unghie! Bitcoin? Voi vorbiți serios? În cine aveți încredere mai tare? Într-un calculator și MATEMATICĂ care chiar nu știți cum funcționează, sau în tipul ăsta de mai sus, adică eu? Ăsta știți clar cum funcționează! Piticoin e viitorul! Prima criptomonedă naturală a omenirii!

***

Comentarii (7)

 • Arătură spune:

  Salut.Printeaza un Piticoin.vreau sa investesc.

 • fur spune:

  fa si mie doi Piticoin – alb negru..presimt ca o sa devina f valorosi -editie limitata

 • f spune:

  vreau si eu!

 • f2 spune:

  si eu

 • WTFIT?! spune:

  WTFIT?!!!

 • Oana spune:

  Citesc maine, promit.

 • eXtrem spune:

  Partikip. 😎

Adaugă un comentariu