Micropenisul ca problemă mondială

Dacă butoanele nucleare ale lui Kim Jong Un și Trump s-ar afla în niște găuri de 10 cm și ar putea fi activate doar cu penisul, am putea sta relaxați cu toții.

E un adevăr pe care îl știm cu toții în străfundul nostru. Lumea e stricată de oameni cu micropenis.

Omul cu micropenis se naște cu un defect care nu poate fi compensat și nici ignorat.  Spre diferență de alți oameni cu defecte fizice majore, omul cu micropenis nu se va împăca niciodată cu natura lui. Va nega micropenisul și se va lupta toată viața să demonstreze oamenilor din jur că el nu are micropenis, chiar dacă acestora nu le pasă de el sau de mărimea lui peniană.

Îi va dicta toată viața. Îi va da o ambiție proastă de a realiza chestii. Însă nu pentu bani, faimă, femei sau binele omenirii. Ci doar așa, din speranța disperată că dacă realizează destule chestii, oamenii o să creadă că nu are micropenis, pentru că oamenii cu micropenis n-ar fi în stare să realizeze nimic.

Cum să am micropenis? Uite că e numele meu pe clădirea aia.  Dacă aș avea micropenis, aș conduce eu o mașină sport așa puternică? Uite ce ceas de firmă am. Un om cu micropenis n-ar avea ceas de firmă!

Și în goana lor de a demonstra nedemonstrabilul, suferinzii de micropenis strică lumea. Pentru că nu le pasă de consecințele acțiunilor lor, atât timp cât cred ei că acele acțiuni demonstrează mărimea lor peniană complet adecvată.

Sigur, lumea e în flăcări. Dar putea un om cu penisul mic să dea foc la lume? Nu putea! Deci am demonstrat ce era de demonstrat!

CUM RECUNOȘTI UN OM CU MICROPENIS

Semnele au fost întodeauna acolo:

1.Formă rotundă a fizicului, cu membre scurte.

2.Grăsun

3.Gușă

4.Mâini mici

5.Piele moale, fină și pufoasă, ca la bebeluși

6.Pilozitate corporală scăzută.

7.Obsesie cu opulența materială, în general cu obiecte care nu au nici un scop practic (ceasuri, diverse colecții, țoale scumpe, mașini și case mai mari decât ar avea nevoie)

8. Face totul despre el. (îi pui o întrebare simplă și în loc să îți ofere răspunsul îți oferă părerea lui și îți explică cum îl afectează pe e personal întrebarea și răspunsul și cum se descurcă el mai bine decât alții la chestiile astea, pentru că nu are micropenis sau ceva)

9. Ia viața în serios.

10. Se ia pe el însuși în serios.

11. Vrea să fie respectat.

12. Are obiceiuri estetice anormale pentru un bărbat heterosexual (pensează sprâncene, se rade pe picioare, încearcă să ascundă chelia cu peruci/transplant/alte trucuri, se vopsește, își tunde părul și părul facial în moduri complicate și sofisticate care iau mai mult de 1 minut zilnic pentru aranjare)

(spre exemplu există unii bărbați care își vopsesc barba deși toți râdem de ei că arată ca și cum e desenată cu carioca pe față)

13. Încearcă constant diversiuni prin care să sugereze că de fapt alții suferă de micropenis și că altele sunt caracteristicile omului cu micropenis pentru a scăpa de bănuială. (spre exemplu, niște oameni cu micropenis vor comenta la acest articol încercând să sugereze că de fapt eu sufăr de micropenis ca să creeze confuzie)

Dar dintre toate obiceiurile astea două sunt profund toxice pentru societate:

14. Va încerca să atingă poziții de putere chiar dacă știe că este complet incompetent pentru ele, își va prinde urechile și va face viața mai grea atât pentru el cât și pentru oamenii din jur. Atât de tare vrea să fie recunoscut că nu are micropenis încât această nevoie depășește chiar și nevoia lui de bine personal.

15. În caz că este prea incompetent pentru a atinge poziții de putere, va susține oameni de succes cu micropenis (gen Trump) crezând că dacă convinge lumea că ăla o are mare, vor fi convinși că și el o are mare prin asociere. Sau va susține personaje cu penis mare (gen Putin) chiar dacă aceștia au intenții nocive, din aceeași nevoie disperată de a părea mari în cuc prin asociere.

SOLUȚIA

Ca om profund intelectual am identificat trei posibile soluții definitive la problema mondială a oamenilor cu micropenis care strică rahatul pentru noi toți:

1. Soluția feminină

De ce să nu conducă femeile lumea?! Nu au penis deci s-a rezolvat probema asta. Nu au nimic de demonstrat, ar fi lideri mult mai buni!

Haha, nu.

Puțini oameni știu asta, dar femeile au penis. E super mic, atrofiat, vestigial, ascuns acolo în miezul la dodoașcă, dar e penis. Fiziologic e complet un penis. Un micropenis. Și de-aia la începutul istoriei trăiam în societăți matriarhale. Că femeile aveau cel mai mic penis și cel mai mult de demonstrat. Însă bărbații deștepți au venit cu o soluție inteligentă. L-au redenumit. Le-au convins că ce au ele acolo nu e penis ci complet alt organ diferit. Clitoris. Nefiind penis, l-au trântit din pix în altă ligă în care nu se compară pe mărime, tăindu-le femeilor toată ambiția în viață și făcându-le submisive.

Pe același model am putea redenumi penisul mai mic de 15 cm în altceva. Să-i zicem megaflex. Și megaflexul ăsta e mișto rău, că dacă îl ai, ești mult mai tare decât ăia cu penis. Îți oferă posibilitatea de a fi noncompetitiv că ai câștigat din start. Nu ai nimic de demonstrat că deja ești super special și mișto. Așa că stai dracu în banca ta. Tot ce ne trebuie e colaborarea comunității medicale și o campanie sănătoasă de conștientizare și schimbare a percepției în societate.

2. Soluția vestimentară

Singurul motiv pentru care micropenianul încearcă să păcălească oamenii că nu se pișă singur pe propriile testicule e că poate. Că nu îl verifică nimeni. Dacă am ajunge cumva vestimentar într-un punct în care toți bărbații ar umbla cu penisul la vedere, n-ar mai avea cum să păcălească pe nimeni. Pentru că mereu când ar încerca să iasă din banca lui să bage vrăjeală, s-ar sesiza cineva să arate cu degetul spre cuculețul lui și să-i spună ”cuculeț, treci în banca ta, că se vede că o faci pe interesantul doar pentru că ai cucul mic, dar n-ai cum să păcălești pe nimeni, că îl vedem cu toții”

3. Soluția de marketing

Să vă spun o poveste scurtă. Exista o pizzerie nasoală lângă mine la care comandam doar că aduce repede. Avea 3 mărimi de pizza: mică, medie, mare.

Într-o zi, un savant al pizzei a găsit soluția să pară din pix toate pizzele mișto, fără să schimbe nimic. Pur și simplu le-a redenumit. Pizza mică a devenit medie, aia medie a devenit mare și aia mare a devenit family. Așa a eliminat complet ideea de pizza mică și asocierea că îți iei pizza mică de sărac ce ești.

Să facem la fel și la penis, să nu se mai simtă nimeni inadecvat. De acum înainte toți care o au mică să spunem că o au medie, ăia cu ea medie de fapt o au mare și ăștia ca mine au o pulă family.

 

***

Comentarii (30)

 • Shil spune:

  Esti un mare familist.

 • Condoleantze spune:

  15cm e beta, csf ncsf

 • dr.pulex spune:

  nu merge teoria..obama cu pula lui de negru s-a cacat si mai mult pe el

  • Obamator spune:

   Avantajul lui Obama cu family penisul lui era ca putea sa si-o duca pana la anus. Dezavantajul era ca se putea caca pe el de penis family.

 • Razvan spune:

  Deci o ai de 15cm…

 • the little small spune:

  da, ma, ai mai zis cu mini-, medio- si maxi-pulii. unii nu suferim de scleroza. da’ nu-sh de unde ai scos ca Putin are penis. eu cred ca dupa comportamentele descrise chiar de tine are o puță nenorocita. si mai e si pitic. de fapt teoria clasica e ca piticii se straduiesc sa compenseze in felul in care zici tu. aia mai namilosi, gen clinton (bill, nu matracuca) ajung in varf asa, intr-un sictir, ca vulturul care zboara tot mai sus fara sa faca nimic, doart tinand deschise aripoacele alea.

 • penismic spune:

  Pe mine inainte ma deranja cand, in toaletele publice exista riscul sa mi se vada penisul, pentru ca este micut si imi era rusine. Dar apoi mi-am dat seama. Hei! Oamenii cu penisul mai mare o sa vada ce penis mic am si se vor bucura de penisul lor mediu sau mare, dupa caz.

  Asa ca de atunci incolo am grija ca toti oamenii din toaletele publice cu pisoare sa imi vada penisul meu mic, pentru a le face ziua mai buna.

  • Alex spune:

   lol

 • Fane spune:

  La mulți ani ! Un călduros penis capitus la toți micropenisi.

 • Dan spune:

  Care e problema radule, ti-e frica ca mori intr-un razboi nuclear?

 • Romfilatelia spune:

  Am vaga impresie ca cineva o sa ia foarte in serios o anumita zona a acestui post. Fac pariu ca cineva va avea o reactie. O postare pe social media, o sceneta oligofrena (stiu e pleonasm in cazul sau) cu el semigol in care va strecura un mic apropos, asa usurel, „mai chilleanu” (cum zic prostii) sau o sa se filmeze el singur pe el insusi cu rigla sau cu salamul in pantaloni. Sau de ce nu o poza. Insa lucrurile „nu vor ramane asa!!!” :))))))) Oricum mi se pare una dintre persoanele care se straduie cel mai mult, dar chiar se straduie, tot incearca, se chinuie – cred ca si in somn isi face planuri cum ar putea iesi si el in evidenta in ziua care vine. Un fel de Radu Mazare mai sarac :))))

 • Cili-O-San 7 Dani spune:

  Mă cheamă Gabi,sunt din Caracal. Și am 16 ani Am pula de 17 cm..deci sunt relax și de-aia nu fac nimic impresionat

 • jos_cenzura spune:

  Credeam ca cei cu micropenis sunt foarte dedicati meseriei, pana la obsesie, in genul lui Arhimede, Newton sau Lionel Messi. In schimb, cei ca Trump sau Kim nu cred ca pot avea micropenis, pentru ca totusi domina barbati (si femei). Nu-mi imaginez ca unul cu micropenis poate domina pe altcineva, fizic sau psihic. Poate gresesc – nu am atatea cunostinte de pulologie precum maestrul…

  • Varu'lu'jos cenzura spune:

   Hehe, Trump nu cred ca domina pe nimeni din penisuri peste ochi, ci numai din (multa) vrajeala. Si kim ala grasunul a ajuns sa domine ca era fiul lui kim al batrin. De acord ca unii microputzi sunt dedicati meseriei, aia sunt din soiul bun, dar aia din soi rau sunt disperati sa ajunga in fatza: Trump, Putin, Ceausescu, Hitler, etc. Probabil si Napoleon (si Bonaparte si Savescu, hehe).

 • Pa$$ionaria $toicescu spune:

  Oare tot oamenii cu micropenis cu ambitii mai modeste reusesc sa faca filmele de pe filelist sa aiba zeci de giga?

 • Vmo spune:

  Sunt Mihai Traistaru, excepția care întărește regula ;)

 • Florin Badita spune:

  Vreau sa gasesc si sa adun in acelasi loc oameni faini din Bucuresti, care nu uita sa si traiasca. Care se pot bucura cand fac alti oameni sa se bucure. Oameni misto, pe care te bucuri ca i-ai cunoscut. Oameni pe care vrei sa ii mai vezi.

 • creca spune:

  pitici sugi pula mica

 • Vadim Sudor spune:

  E statistic dovedit (exista si articolul pe net): românii au cele mai mici puli din toata Europa. Si da, cu oricine ai vorbi el el exceptia, de fapt, toti suntem numai exceptii.

  • Mako spune:

   Pula mica ca pula mica, dar vezi harta IQ -urilor in Europa…
   Da, suntem la fel de deștepți pe câtă pula avem.
   Si prosti, și cu pula mică.
   „Welcome to the real world.”

   • Vadim Sudor spune:

    Chiar mă gândeam că românii având niste puli asa de mici ar trebui sa fie o natie extrem de competitivă, asa ca japonezii, dar ce spui tu explica perfect realitatea: Cum să fii competitiv când esti prost ? Măcar japonezii sunt destepti si confirma regula.

 • Osi spune:

  Pana una alta, Coreea de Nord deschis din nou linia de comunicare directa cu Coreea de Sud, deci micropenisul si-a facut treaba si printr-un tweet relativ pueril a adus stabilitate la nivel mondial. Tu oricum ai zis acum ceva timp ca Europa de Vest trebuie sa se obisnuiasca cu un risc de terorism cam cum s-ar obisnui cu riscul de cutremur, lucru complet fals daca nu luam in calcul cum vezi tu lumea civilizata si deschisa ca sa nu te mai simti la fel de moldovean, asa ca mai du-te si-n pula mea de mancator.

  • Radu Post author spune:

   si am zis ca e o problema de perceptie. spre exemplu tara europeana cu cele mai multe si sangeroase atacuri teroriste musulmane si cea mai mare crestere procentuala a musulmanilor din tara e rusia. si cu toate astea presa de propaganda se concentreaza pe restul europei.

   problema imigrantilor in europa e la fel de mare/mica ca si in rusia. diferenta de volum de stiri despre e doar nivelul propagandei de speriat prosti ca tine.

   • jos_cenzura spune:

    Da, dar Rusia face ceva să combată problema. Sunt un stat polițienesc, incompatibil cu civilizația liberală, deci nu îi laud, dar nici ca Europa nu merge, care își bagă capul în nisip și speră să dispară problema de la sine.

   • S-hit spune:

    Locuiesc in Paris. Imigratia e o problema enorma. Ca sa nu continui in limbaj de telegrama, musulmanii din rusia sunt segregati in republicile de tip cecenia si tatarstan si stau acolo de secole, sunt asimilati asa cum sunt asimilati tatarii si turcii in dobrogea. Problema nu sunt musulmanii si nu au fost vreodata, problema e numarul de imigranti, faptul ca sunt marea majoritate barbati tineri si singuri si ca vin din tari cu o cultura dubioasa in care femeile sunt sclavi carora poti sa le faci orice. Nu stiu ce propaganda citesti tu, dar e mai proasta decat afirmatiile tale.

    • Radu Post author spune:

     si atunci de ce explodeaza mai multi in rusia decat in europa daca-s asa integrati?

 • George spune:

  Pe de alta parte, astia cu cioaca mica, n-au nimic de pierdut spre batranete, cand nu li se mai scoala. Intr-un fel, e aproape la fel. Si mai raman si cu toata agoniseala facuta pentru a compensa.
  Sa moara mama, daca nu mi-e frica c-o sa ajung cersetor. :))

 • SOFERUL spune:

  O am de 15 cm si n am primit „reclamatii”pana acum……..daca dai de galeti-pizda cam degeaba o ai de 25

 • Cazma spune:

  PULA FAMILY!!!!!!!

 • Andreea Ionescu spune:

  Sunt femeie și m-a amuzat teribil ce ai scris, gluma negluma, ai mare dreptate. Am dat și eu de un tip cu un micropenis și avea fix caracteristicile despre care ai vorbit.

Adaugă un comentariu