De ce PSD e mai șmecher decât USR pe propagandă

Să comparăm ce mișcări de propagandă au făcut cele două partide în ultimele zile și ce efecte au

Alde PSD au interzis educația sexuală în școli.

+Oricum nu prea se făcea, și dacă se făcea, se făcea la școli fancy de oraș unde vin elevi care își permit încălțăminte și să se spele pe dinți și alte luxuri burgheze, nu la Frecățeii de Deal, unde oricum e doar școală cu 8 clase și rămân toate gravide până la banchetul de final de a 8-a, deci nu e mare complicătură să se aplice.

+ Aprobare din partea maselor de fomiști fără dinți care sunt convinși că problemele țării vin de la Soroș, care îi învață pe copii să fie păcătoși, și de-aia nu ne dă Dumnezeu gratuități.

-Supără minoritatea aia de 200 000 de români care au înțeles legătura dintre educație sexuală și faptul că suntem #1 la boli venerice și la adolescente borțoase pe europa și că fără educație sexuală adolescenții tot fac sex, dar ies mai multe boli și copii din flori.

+ Asta de mai sus e o problemă doar pentru ăia 200 000 pentru care oricum orice face PSD e o problemă, deci nu schimbă nimic. Ba mai mult, conform celor de mai sus, aduce țării spor natural. Copiii crescuți precar de adolescente de obicei se transforma într-un electorat docil de ratați, util următoarei generații de șmecherași.

+ e cel mai excelent și concret plan de viitor al vreunui partid. ca să poți vinde tot ce e exploatabil în țara asta oricărui grup global de interese pe mai nimic + șpagă, trebuie să ai un electorat captiv cât mai mare de idioți săraci care depind de tine pentru hrana de zi cu zi. orice tip de educație care ar putea să-l învețe pe prost să se ferească de capcanele societății e, în acest sistem, nedorită. dacă nu subzistă din pomana ta, îi vin idei.

+provoacă discuție și păreri în rândul păreriștilor și discutacilor care își aleg subiecte în funcție de cât de interesant pot ei vorbi despre ele, nu în funcție de relevanță. Între timp chestiile alea de dedesubt, cu cifre și vrăjeli sunt ignorate încă o zi.

 

Între timp USR face chestia asta. Vor ei să strângă semnături să facă un referendum să nu mai aibă voie condamnații penal să aibă funcții publice.

– Din varii motive evidente oricărui om care nu suferă de un handicap mental sever, chestia asta nu are cum să funcționeze pe bune. Chiar dacă ajunge la vot în parlament, deși ca să ajungă acolo trebuie să treacă prin niște giumbușlucuri postabsurdiste, nu are cum să treacă pentru că peste jumătate din parlamentari sunt condamnați penal, potențiali condamnați penal sau rude de gradul 1 cu un fost politician condamnat penal.

– Supără toți extremiștii de stânga care, ca toți extremiștii, nu văd realitatea de principii. Ăștia o să moară de supărare gândindu-se la soarta unui ipotetic Jean Valjean care a furat o pâine, a făcut pușcărie, s-a reformat și acum nu mai poate să devină primar la el în sat deși e bun și cu intenții bune, din cauza legii. Da. Există extremiști atât de proști încât își formează în cap personaje și apoi le protejează drepturile. Se cheamă sindromul Buciuman și a intrat pe lista bolilor mintale acceptate de medicină în 2016.

= bucură mediocrii de la privat care sunt la fel de mediocri ca ăia de la stat doar că n-au prins slujbă confortabilă acolo și au impresia (oarecum pe bună dreptate dar irelevant în cazul de față) că corupția e mama tuturor relelor. Ăștia deja erau fani USR, doar și-au dat și USRiștii sutienul jos în fața lor, ca să le arate valorile morale și să fie aplaudați de aceiași oameni heirupiști care au impresia că pot ajuta din aplauze și joc de glezne prin piața Victoriei în cireadă.

– legitimează ideea asta cretină că dacă un număr destul de mare de idioți au o idee proastă și se iscălesc împreună, cumva trebuie să se schimbe constituția. O idee proastă la modul general și foarte proastă în cazul lor. Că nu au un număr mare de idioți. Au un număr mic spre mediu de idioți. Știți cine are un număr mai mare de idioți? BOR-ul. Dacă se pun ăștia să facă referendum să li se dea bisericilor înapoi terenurile luate de Cuza sau că dacă o scuturi de mai mult de trei ori oficial faci labă și te duci în iad, pot lejer strânge mult mai multe semnături și susținere în parlament decât ar visa vreodată USR-ul. E ca și cum le-ai arăta tuturor ciobanilor de la tine din sat cu pula mare cât de ușor îți poate ție rămâne capul blocat în gard și nu poți nici să te miști, nici să vezi ce se întâmplă la curul tău.

***

Comentarii (13)

 • Jane Făe spune:

  „= bucură mediocrii de la privat care sunt la fel de mediocri ca ăia de la stat”
  Cred că trebuie „+” în loc de „=”.

  Ai link la sindromul Buciuman?

  • Radu Post author spune:

   e egal ca nu aduce plusvaloare partidului. e ca atunci cand te pieptani si iti pui fes dupa

   • fabian spune:

    @Radu: fara nici o legatura cu articolul / comentariul, nu am putut sa nu remarc termenul „plusvaloare”. 1984 much? :))

 • imfat spune:

  I lold. Then i felt the sudden urge to afk irl. Din pacate nu.

 • Vadim Sudor spune:

  Mi se pare mie sau te-ai plictisit si nu ai terminat articolul ?

 • Octavian spune:

  Sunt niste martalogi si comunisti imputiti!! DEMISIAAAA

 • Patriarhul Sectorist spune:

  Mie mi se pare ca „opozitia” seamana cu niste potai care latra si nu musca in timp ce ursul mare isi vede linistit de treaba lui. Se fac si ei ca lucreaza… USR habar nu au din cine e format electoratul roman si cred ca sunt vreo mare scula ca scot si ei 10% de la genul ala de semidocti care mananca „burgar” vintage handmade si vorbesc ronglezit ca sa se simta mai importanti, urbani, 20-35 ani, venit mediu. Ce sa zic… e ceva decat deloc.

 • Serghei Petruș spune:

  Avem spor natural negativ. Asa ca, da, e o idee geniala pe termen lung sa promovam educatia sexuala in scoli, ca nu cumva sa mai faca plozi alea de clasa a 8-a de la tara… Nuuu tata, deloc sau maxim un copil asa, pe la 30-35 de ani, e reteta garantata a progresului de care n-o sa mai aiba cine sa beneficieze peste 50-60 de ani… Pai ce naiba, sa-i ajungem si noi din urma pe avansatii civilizati din vest, nord-vest, care nu mai fac copii aproape de loc de cata educatie sexuala au primit incepand de la gradinita, si acum ce sa vezi, au nevoie de baietii si fetilii mai aramii care trec Mediterana cu pluta, ca sa iasa la numar…

  • Radu Post author spune:

   implicand ca puii de cocalar sarac sunt cunva superiori alora de maronash

   • jos_cenzura spune:

    Ca unul care a trăit și printre cocalari săraci și printre maronashi, pot spune cu mâna pe inimă că-i prefer pe cocalarii săraci de 1000 de ori.

    • Radu Post author spune:

     ej postac sau imbecil atunci

 • Pa$$ionaria $toicescu spune:

  De ce naiba te preocupa politica atat? N-ai ceva mai interesant de facut?

 • Aigrijedaniele spune:

  Baaaa ce faaci poate vede acum unu din BOR ideea ta cu pamanturile, ne-am dus dracului

Adaugă un comentariu